Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL5
Categorie: transsexueel | dinsdag 31 december 2013 08:15

Geile afspraakjes

DEEL 5 - Een paar maanden later. Het is inmiddels Koninginnedag. Joost en Michelle lopen hand in hand over de vrijmarkt. Het is mooi weer en iedereen is ’s zomers gekleed. Michelle draagt een leuke minirok en schoentjes aan haar voeten. Ze heeft vandaag, voor het eerst dit jaar, geen panty, legging of lange broek aan. Daarboven draagt ze een mouwloos hemdje en daar overheen een overhemdje met korte mouwtjes die ze gewoon open heeft gelaten. Haar halflange blonde haar heeft ze deze winter door laten groeien. Joost vindt het mooi als ze haar lange haren tot net over haar borsten kan laten vallen. Zover is ze nog lang niet maar voorlopig groeit het. Joost heeft een kniebroek aan en een T-shirt met een overhemd met korte mouwen erover en ook gewoon open. Door de vele mensen is het slenteren wat ze doen en heel af en toe kijken ze met wat meer aandacht bij een kraampje.

De afgelopen tijd is hun relatie steeds hechter geworden. Het kost ze steeds meer moeite elkaar niet te zien door de weeks en in de weekenden vrijen ze dat de vonken er vanaf spatten. Heel af en toe spreken ze toch een woensdagavond af. Joost blijft dan ook slapen omdat ze allebei donderdag een uurtje later college hebben. Ook weten ze al vrij goed van elkaar wat ze lekker vinden en zijn aan elkaar gewaagd, ook in bed. Ze liggen soms tijden lang te vrijen en te tongzoenen terwijl ze met elkaars stijve lul spelen. Het eindigt meestal met om beurten in elkaars kontje neuken. Morgen, vrijdag 1 mei, gaan ze hun korte mei vakantie bij de vader van Michelle doorbrengen. Die wil kennismaken met de vriend van Michelle en heeft hun uitgenodigd in zijn huis in Doetinchem. Michelle heeft Joost foto’s van het grote huis laten zien. Het is een grote vrijstaande villa met een mooie tuin rondom. Een tuin waar ze bloot in kunnen rondlopen want niemand kan je daar zien heeft Michelle hem verteld. Er is ook een zwembad op de begane grond van het huis en dat bad loopt vanonder het huis een meter of vijftien door de tuin in.

Ze zijn inmiddels van de vrijmarkt afgelopen en staan nu op het Gangetje. “Wat wil jij?” vraagt Joost, “het is nu vijf uur. Als we hiervandaan een beetje doorstappen zijn we tussen kwart over vijf en half zes bij jou.” “Ja, dat is goed” zegt Michelle, “ik merk dat het nog geen zomer is want het wordt nu wat frisser. Laten we maar gaan lopen.” Ze lopen via de Korevaarstraat het Levendaal op, halverwege gaan ze rechtsaf de Kraaierstraat in en aan het eind lopen ze over de brug en gaan linksaf de Zoeterwoudsesingel op. Dan de Laat de Kanterstraat in en ze zijn thuis. “Nou, kijk eens, tien voor half zes.” Michelle glimlacht terwijl ze de voordeur van het slot afdoet. Ze lopen naar boven en Michelle opent de toegangsdeur tot haar etage. Joost sluit die deur achter zich.

“Ik ga eerst een fleece broek en trui aantrekken, ik heb het een beetje koud gekregen” zegt Michelle. “Goed idee”. Ze zetten hun schoenen onder de kapstok en lopen gelijk door naar de slaapkamer. Ze kleden zich uit en als Adam en Eva trekken ze hun fleece broek en de trui aan. “Zo, lekker warm en makkelijk voor vanavond, kunnen we weer snel uit de kleren om te neuken.” “Je hebt alweer zin?” “Dat had ik vanmiddag op de vrijmarkt al, maar ja, dat is een beetje vreemd om je daar tegen een gevel aan te laten zetten en te neuken.” Joost glimlacht, hij omhelst haar en geeft haar een kusje, “je bent ook zo’n geil neukdiertje van me, als je maar wat in je kontje krijgt.” “Ja, ik wordt al geiler op jou, echt waar Joost, sinds jij me neukt krijg ik er geen genoeg van. Ik ben ook heel blij met die speeltjes die je laatst voor mij hebt gekocht. Die dildo is een waar genot in mijn kontje. Hij is bijna net zo groot als jouw stijve en dan fantaseer ik dat jij me neukt. Als ik dan mezelf erbij aftrek is mijn genot compleet.”

Joost gaat op de bank zitten en Michelle pakt een biertje voor hem en voor haarzelf een glaasje rode wijn. Joost moet met zijn benen wijd zitten en Michelle komt ertussen. Ze zet haar billen in zijn kruis en leunt achterover tegen zijn borst. Ze nemen een slokje drinken. Joost draait zijn hoofd in haar hals en kust haar. Hij ruikt haar lichaamsgeur en daar geniet hij van. De hand die hij om haar heen heeft legt hij onder haar trui op haar buik. Hij speelt wat in haar navel. “Dat gaat niet goed schat, voel maar eens vijf centimeter lager.” Joost schuift zijn hand in haar broek en een paar centimeter lager komt hij een erectie tegen. Hij legt zijn hand eromheen en voelt dat ze een keiharde paal heeft. “Je bent weer geil. Zal ik je er vanaf helpen?” “Ja lekker” reageert Michelle, “mag ik je kont neuken, daar heb ik zin in. Even mijn sperma kwijtraken.” “Hier op de bank?” “Ja, dat is toch niet erg, niemand ziet ons.” “Nou sta eens op.”

Joost gaat naast de bank staan en laat zijn broek zakken.

Hij zet één been gebogen op de bank en de andere op de grond. Hij buigt die ook iets want hij weet dat ze kleiner is als hij. Michelle heeft haar broek al op haar enkels liggen en ze staat met haar stijve lul te spelen. Ze pakt een paar vingers speeksel en smeert Joost zijn ster in. Weer een paar vingers en ze maakt haar eikel vochtig. Ze duwt drie vingers in zijn anus en laat ze een paar tellen zitten. Dan vervangt ze haar vingers door haar stijve lul. Zowel Joost als zij zijn inmiddels heel goed gewend hieraan. Zalf hebben ze eigenlijk niet meer nodig. Een paar keer speeksel gebruiken werkt ook goed. Alleen als ze echt geil zijn en gewoon lekker willen glibberen gebruiken ze baby olie, dat vinden ze heerlijk om elkaar mee te neuken.

Michelle begint hem te neuken en Joost beweegt zijn heupen met kleine schokjes tegen haar in. Michelle kreunt op de penetraties en ze wordt al geiler. “Oh schat, wat heb jij toch een heerlijk neukgat voor mij. Lekker strak en toch zacht, ik ga zo weer klaarkomen Joost, lekker jouw kont volspuiten.” Ze blijft doorgaan en hooguit drie minuten nadat ze begon voelt ze dat ze klaar gaat komen. Ze pompt nog een paar keer hard en dan jaagt ze haar sperma in de kont van Joost. Die voelt haar komen en houdt nu stil. Michelle zakt voorover op zijn rug, ze legt haar armen om hem heen en hijgt uit. Haar lul verslapt en glijdt uit hem. Zijn sluitspier trekt zich dicht en Joost laat de sperma zitten. Ze trekken hun broek omhoog en gaan weer zitten. Michelle draait zich half om en ze tongzoenen kort. “Dank je wel, nu ben ik het weer even kwijt.” “Voor hoe lang?” “Vijf minuten zeker wel” plaagt Michelle, “maar vanavond ga ik jou verwennen, misschien weer eens met babyolie vrijen, dat is ook lekker.”

“Hoe laat wil je morgen weg?” vraagt Joost korte tijd later. “Maakt niet uit” is haar antwoord, “mijn vader werkt de hele dag nog en ik heb een sleutel dus we kunnen erin.” “Dus wanneer we klaar zijn gaan we.” “Ja, zoiets, ik ga in ieder geval niet op tijden letten, dat stressen heb ik morgen geen zin in” zegt Michelle. Ze zitten weer tegen elkaar en Joost heeft een arm om haar heen. “Heb ik jou vandaag al verteld hoeveel ik van je hou.” “Nee” zegt Michelle zachtjes “maar ik voel het wel aan jou” en ze draait haar hoofd. Hun lippen komen op elkaar en smelten samen. Hun tongen gaan een erotisch samenspel aan. Dan lost Joost en kijkt haar aan. “Ik heb nooit kunnen dromen dat ik nog eens zo’n knappe vrouw zou vinden. Een vrouw die een mooi gezichtje paart aan een leuk en vrolijk karakter.”

Ze geven elkaar kleine kusjes en dan draait Michelle. Ze legt haar benen op de bank en Joost geeft haar rug steun met een arm. Hij laat haar iets achterover zakken en hun gezichten komen bij elkaar. Ze kijken elkaar aan. Weer een paar kleine kusjes en dan smelten hun lippen andermaal samen. Ze sluiten hun ogen en gaan op in elkaar; hun tongen spelen met elkaar en Michelle voelt de hand van Joost zachtjes door haar haren strijken. Minutenlang gaan ze door. Dan lost Joost en ze kijken elkaar weer aan. “Ik hou van je” fluistert hij. “Ik hou van jou lieve schat. Je bent echt de liefste man op deze wereld. Beter had ik me niet kunnen wensen” en ze legt haar hoofd tegen zijn schouder. Joost pakt haar vast en trekt haar bovenlichaam tegen zich aan. Hij geeft kusjes op haar haren en geniet van haar. Zijn lieve Michelle.

Er klinkt geknor en Michelle begint te lachen. “Dat ben ik. Ik moet eten hebben.” Ze komen rechtop. “Ik heb ook wel trek” zegt Joost “na die vette hap in de stad heb ik niet meer gegeten.” Hij doelt op een bakje patat wat ze op hebben. “Dan gaan we toch eten. Hoe laat is het.” “Bijna zes uur” zegt Joost. “Prima tijd om te eten” en Michelle wipt van de bank af. Ze loopt de keuken in. Joost staat op en loopt de badkamer in. Hij gaat op de pot zitten en perst de sperma naar buiten. Een plas er achteraan en hij veegt zich droog. Terug in de kamer loopt hij naar Michelle. “Jouw bord staat al in de magnetron.” “Dank je wel.” Ze kussen elkaar.

Een paar minuten later is zijn bord klaar en hij pakt hem. Het bestek mee en hij gaat aan tafel zitten en begint langzaam te eten. Een paar minuten later komt Michelle erbij en begint met haar maaltijd. “En smaakt het?” “Heerlijk” antwoordt Michelle “jij mag blijven” komt er glimlachend achteraan. Joost had dit vanochtend al klaargemaakt. Hij heeft een boek gekocht, ’99 variaties op pasta’ en die recepten zijn ze sinds een aantal weken aan het uitproberen, elke week eentje. “Dus deze krijgt een krul.” Michelle knikt ja. Ze eten verder zwijgend hun bord leeg en als Joost klaar is leunt hij achterover. “Lekker, ik had eigenlijk best wel trek.” Michelle schuift haar lege bord naar voren. “Anders ik wel.”

Die avond gaan ze op tijd naar bed. Michelle is alweer geil en als ze Joost tien seconden in zijn broek verwent, heeft ook hij een staalharde erectie. In de slaapkamer gooit ze een groot badlaken over het bed. Joost kent dat. Ze wil vrijen zonder ergens op te letten. Als een van de twee klaarkomt mag die spuiten. Vlekken in het badlaken zijn niet erg, die gooit ze erna in de was. Hij komt achter haar staan en slaat zijn armen om haar heen. Michelle laat het gewillig toe. Ze draait haar hoofd en kijkt omhoog.

“Ik ga je lekker verwennen” zegt ze en ondertussen schuift ze één hand achter haar in zijn broek. Ze pakt zijn paal vast en sjort er een paar keer aan. Joost laat zijn hand in haar broek verdwijnen en pakt haar erectie. Ook zij staat al keihard. Hij trekt een paar keer en dan pakt hij de boord van haar trui. Die komt omhoog en Michelle werkt mee om hem uit te trekken. Omdat ze haar handen omhoog heeft ziet Joost dat haar borsten strak staan. Hij laat de trui los en pakt haar daar vast. Haar heerlijke borsten met de mooie tepels vindt hij altijd lekker om mee te spelen. Michelle laat hem. Ze gooit haar trui uit, slaat haar armen achterom zijn hoofd en houdt hem daar vast.

Als Joost in haar tepels knijpt kreunt ze zachtjes. Dan draait ze zich om en pakt zijn trui. Die gaat omhoog en Joost trekt hem van zijn armen. Ze omhelzen elkaar en genieten een moment van elkaars blote bovenlichaam. Ze voelen alle twee warm. Dan glijdt Michelle omlaag met haar handen. Ze laat ze in zijn broek glijden en ze pakt zijn billen. Ze kneedt ze en haar vingers gaan door zijn bilspleet. Ze voelt hoe Joost met zijn stijve lul daarop reageert en dat kent ze. Hij spant zijn spieren aan waardoor de harde paal omhoog komt. Zelf doet ze dat ook vaak.

Ze sjort de broek van zijn kont en op haar hurken trekt ze die uit. Ze zet haar mond om zijn eikel en pijpt hem kort. Joost trekt haar omhoog en tilt haar op. Hij legt haar op het badlaken en pakt de onderkant van de broekspijpen. Als hij trekt duwt Michelle haar billen omhoog en drie tellen later ligt ze naakt op bed. Joost schuift tussen haar benen en pakt haar erectie. Hij trekt de voorhuid naar beneden en zet zijn mond over de ontblote eikel. Hij sabbelt erop. Een tiental seconden. Dan laat hij haar los en kruipt verder omhoog. Hun gezichten komen bij elkaar.

Ze kijken elkaar glimlachend aan al geven kleine kusjes, al snel zijn het plukkende tongzoentjes en dan smelten hun lippen samen. Hun tongen beginnen een erotisch gevecht. Bijna tegelijkertijd pakken ze elkaar bij hun stijve paal en begint ermee te spelen. Minutenlang gaan ze door. Niet aftrekken, nee gewoon lekker spelen, ook over hun kale ballen wrijven. Dan lossen ze de tongzoen. “Zal ik babyolie pakken?” vraagt Michelle met een geile blik.

“Ja, lekker.”

Even later zijn ze elkaar aan het insmeren, van hun kont tot over hun piemel en ballen. Hun handen glijden door elkaars schaamstreek en ze genieten. Hun voorhuid trekken ze steeds naar omlaag en af en toe doen ze er wat nieuwe olie bij. Joost is de eerste die gaat klaarkomen. Michelle sjort nog een paar keer hard aan zijn paal en dan jaagt hij zijn sperma naar buiten. Deels op zijn buik, twee keer over haar borsten en de rest op het badlaken. Hij komt rechtop en begint haar nu stevig af te trekken. Hooguit dertig seconden later ligt ook haar kwak verspreid over haar naakte lichaam. Ze gaan plat op bed liggen en rollen tegen elkaar aan. De sperma plakt tussen hun lichamen maar dat laten ze. Ze willen tongzoenen, vrijen met elkaar en minutenlang blijven ze daarmee bezig. Dan lossen ze de tongzoen en kijken elkaar weer aan. “Zullen we ons even afspoelen, daarna zien we wel” stelt Michelle voor.

Ze staan op en lopen naar de badkamer. In de badkuip pakt Joost de handdouche en zet hem aan. Hij wacht even op warm water en dan stappen ze samen in bad. Hij spoelt haar lichaam af terwijl hij wrijft met zijn andere hand. Ook tussen haar benen en de blote eikel krijgen een schoonmaakbeurt. Hij merkt dat ze alweer wat stijver wordt. Michelle is gewoon geil en wil vast nog wel een keer denkt hij. Ze draaien het om en Michelle wast hem. Ook zij laat haar andere hand door zijn schaamstreek en over zijn lul gaan. Ze trekt de voorhuid naar achter en maakt ook zijn eikel goed schoon. Ook Joost krijgt last van een lichte zwelling. Ze zet de sproeier uit en ze drogen zich af. Weer terug op bed rolt ze het badlaken op en gooit hem in de hoek.

Ze rollen weer tegen elkaar aan en tongzoenen kort. Joost kijkt haar glimlachend aan. “Zullen we elkaar in 69 stijf pijpen en dan om beurten kontje neuken?” “Ja, dat vind ik lekker. Ik werd net alweer geil van dat wassen.” “Dat voelde ik, maar ik heb daar ook last van schat.” Michelle duwt hem op zijn rug en kruipt over hem heen. Ze voelt hoe Joost haar hangende piemel in zijn mond neemt en begint te verwennen. Met één hand verwent hij haar ballen. Ze hebben elkaar vanochtend nog geschoren dus voelen ze lekker glad. Michelle heeft haar mond over zijn eikel heen gezet en ze pijpen elkaar. Binnen een paar minuten liggen ze alle twee weer met een keiharde paal.

“Neuk jij mij eerst?”

“Ja dat is goed” antwoordt Joost. Michelle die al op handen en voeten zit gaat nu met haar knieën wijd zitten. Haar bovenlichaam laat ze naar voren op het hoofdkussen leunen. Door deze houding steekt haar kontje omhoog en ze hebben eerder al ontdekt dat ze dit een fijne houding vinden. Joost pakt de babyolie en laat een paar druppels in haar bilspleet lopen. Bij haar sterretje vangt hij ze op en vet haar in. Ook wat olie op zijn eikel en dan zet hij zijn stijve lul tegen haar sterretje. Hij duwt en door de gladde olie glijdt hij moeiteloos naar binnen. Hij begint haar eerst rustig te neuken. Hij pakt haar billen en stoot tegen hem in. Het tempo gaat heel langzaam wat omhoog en hij geniet van het strakke kontgaatje van zijn lieve Michelle. Michelle voelt hem goed. Haar lieve Joost, de man waar ze geen genoeg van kan krijgen. Sinds hij haar heeft ontmaagd neuken ze elkaar steeds vaker. Steeds meer gebeurt het dat ze wel vier of vijf keer op een dag met elkaar bezig zijn. Klaarkomen is het lekkerste wat er is, vooral met Joost erbij.

Joost voelt dat hij richting een orgasme gaat. Michelle heeft ook zo’n heerlijk strak kontgaatje en hij verhoogt het tempo nog een keer. Dan voelt hij zijn zaad omhoog komen en met een bijna dierlijke kreun jaagt hij het diep in haar poepgat. Hij leunt met zijn buik tegen haar billen en blijft een paar tellen zo zitten. Hij voelt zijn penis verslappen en met een plopje floept hij uit haar. Hij ziet haar sluitspier zich direct dichttrekken.

Michelle komt omhoog en op hun knieën gezeten kussen ze elkaar. “Het was lekker, maar ik sta nu echt geil. Dus voorover en omhoog met die kont” zegt ze glimlachend. Joost glimlacht, draait zich om en gaat ongeveer in dezelfde houding zitten. Michelle druppelt olie in zijn bilspleet en smeert het uit over zijn sterretje. Ook een beetje in hem. Dan gooit ze olie op haar penis en vet hem goed in. Ze kruipt achter Joost en duwt haar harde paal in zijn kontgat. Ze kreunt op die penetratie. Voor haar blijft dit aanvoelen als aftrekken maar dan met zijn sluitspier. Ze begint te neuken. Al snel heeft ze een aardig tempo en Joost voelt stoot op stoot haar harde paal in zijn lichaam komen. Michelle heeft wat minder tijd nodig en al snel voelt ze haar sperma borrelen. Met een harde kreun jaagt ze haar zaad in zijn anus. Ze zakt op zijn billen en hijgt uit. Als ze uit hem glijdt ziet ze zijn kontgat dichtgaan.

Ze gaan van bed af en lopen weer naar de badkamer. Op de pot persen ze de sperma uit hun poepgaatjes en doen nog een laatste plas. Ze vegen zich droog en lopen samen terug. Michelle doet de laatste twee lampen in de kamer uit en op bed ligt Joost al onder het dekbed. Ze kruipt bij hem en nestelt zich tegen zijn warme lichaam. “Ik heb het weer een beetje koud, maar jij bent lekker warm. Wil je een been over mij heen leggen en me opwarmen.” Joost doet dat. Ze kussen elkaar welterusten en drie minuten later zijn ze in dromenland.

De volgende morgen, het is net kwart over 11, stappen Joost en Michelle in Arnhem uit de trein. Ze hebben allebei een sporttas over hun schouder en Michelle geeft hem een hand. Ze trekt hem mee en ze lopen langs de spoorbomen naar het andere perron. Daar gaan ze bij een paar andere passagiers staan en twee minuten later komt de trein binnen. Er stappen wat mensen uit en zij stappen in. De trein is praktisch verlaten en ze gaan in de achterste wagon zitten. Het hele compartiment is verder leeg. Ze leggen hun tassen op het bagagerek en ze gaan naast elkaar zitten. Ze geven elkaar een kus. “Nog iets meer als een half uurtje en dan nog een kwartier met de regiobus. Dan zijn we er.” “Blij toe” zegt Joost “als we daar zijn ga ik je eerst uitpellen en neuken” en terwijl hij dit zegt schuift hij zijn hand onder haar minirok. In haar slip zit een halfharde paal die door zijn aanraking snel zwelt.

“Je maakt me weer geil” zegt Michelle, “ik ruk straks de kleren van je lijf en wil eerst je zaad voelen, daarna mag je het huis zien.” Joost glimlacht. Ook dit soort uitspattingen zijn ze gewend. Michelle is gewoon een heerlijke geile shemale en hij mag haar overal pakken. Joost heeft nog wel fatsoen en hij doet dit niet waar andere mensen bij zijn, maar zoals nu, in een verlaten treincompartiment pakt hij haar gewoon tussen haar benen en als ze de kans krijgt doet ze het bij hem. Een paar weken geleden nog nam ze hem te grazen toen ze in de lift bij V&D naar boven gingen. Ze kwam toen tegen hem aanstaan, begon een innige tongzoen en greep hem ondertussen vol in zijn kruis, met een stijve lul tot gevolg. In een van de paskamers op de afdeling herenmode heeft ze hem daarna klaar gepijpt. De trein komt op gang en ze kijken naar buiten. De conducteur komt langs en ze laten hun OV kaart zien. Hij vertrekt weer en trekt de deur achter zich dicht. Joost kan het niet laten. Hij slaat haar minirok terug, haar inmiddels stijve lul komt boven haar slip uit en hij zet zijn mond over haar eikel. Hij sabbelt er een paar tellen op.

“Ik ben echt geil op je, ik kan bijna niet wachten tot we er zijn” zegt hij als hij weer rechtop komt. Michelle kijkt hem glimlachend aan. “Dat komt ervan als je ’s ochtends je odol niet weg neukt. Ik wilde het wel maar jij niet.” Joost glimlacht, “ik weet het schat, maar ik verheug me op de rest van de dag.” Bij de volgende stop komen er mensen bij in de trein en ook in hun compartiment komen twee oudere mensen naar binnen. Ze gaan aan dezelfde kant als zij zitten maar dan een stoelgroep naar voren. Michelle kijkt schalks naar Joost en glimlacht. “Nu moet je wachten” zegt ze zachtjes. “Nee hoor” fluistert hij terug en zijn hand verdwijnt weer onder haar rokje. Hij pakt haar erectie en trekt er een paar keer aan. “Toe, nou niet meer” fluistert Michelle, “straks kom ik klaar” en ze duwt zijn hand weg. Haar eigen handen legt ze in haar schoot. Joost laat haar. Hij wil van alles maar niet dat ze nu al klaarkomt. Straks in de tuin of in de villa, daar gaan ze neuken of pijpen dat zien ze wel.

Vijf voor twaalf komen ze in Doetinchem. Ze stappen uit en Michelle geeft hem een hand. Ze lopen samen het station uit en op het busperron stappen ze in een van de regiobussen. Ze laten hun pas zien. Er komen geen andere passagiers bij en de bus rijdt weg. “Waar moet u naar toe?” “Diamantlaan 12” zegt Michelle. “Goed, ik zet u voor de deur af, ik heb verder geen passagiers.” Joost kijkt intussen om zich heen. Naarmate de bus verder van het station wegrijdt worden de huizen groter en duurder. Hij rijdt de Diamantlaan in. Het achterste huis van de doodlopende straat is nummer 12. Michelle bedankt hem en ze stappen uit. Joost drukt in het voorbijgaan de man twee euro in zijn hand. Hij glimlacht en bedankt. De bus draait en rijdt weg. Ze lopen het pad op door de voortuin naar het huis en Michelle draait de deur open. Ze laat hem binnen en sluit de deur. Een mooie ruime hal met een al even mooie open trap naar boven.

Ze leggen hun tassen neer en Michelle neemt hem bij de hand. Ze lopen de woonkamer in. Joost kijkt in de rondte. Allemaal mooie spullen. Een fraaie eethoek met zes stoelen. Een grote leren driezitsbank en eenzelfde tweezitter gegroepeerd rondom de open haard. Aan de andere kant een mooie fauteuil en ook een prachtige salontafel ertussen. Aan het einde links is een half open keuken. Ze kijken er even in het rond. “Kijk schat, hier” en ze doet een deur open. Ze stappen naar buiten. Een mooie veranda is direct tegen het huis aan gezet. Ze lopen naar de reling en kijken over de mooie tuin. “Hieronder is het zwembad en dat loopt zo de tuin in.” Joost ziet een zwembad onder de vloer vandaan komen. Ze lopen weer terug naar binnen. Ze lopen in de kamer naar achter en gaan een deur door. Daarachter is een draaitrap en eenmaal beneden doet Michelle haar schoentjes uit. “Jij ook schat, schoenen en eventueel sokken uit.”

Ze lopen door en opnieuw door een deur. Nu staan ze in het zwembad. Michelle duwt een knop om en het hele overdekte deel is mooi zacht maar wel goed verlicht. “Ik ben onder de indruk schat, alles is even mooi hier.” “Kom Joost, hier hebben we een kleedruimte.” In de hoek staan een paar banken en Michelle kleedt zich uit. Haar kleding hangt ze op een hanger en doet die in een van de lockers, althans het zijn soortgelijke kasten maar zonder slot. Joost doet hetzelfde en hangt ze in het kastje ernaast.

Michelle pakt hem beet. Ze wil eerst een tongzoen. “Kom, we gaan zwemmen” en ze stappen het zwembad in. “Hier is het nog ondiep, achterin, dus buiten, is het gewoon een diep bad. Daar achteraan kun je aan de rand wel staan.” Ze omhelzen elkaar nog een keer. Dan zwemmen ze rustig naar achteren. Daar gaan ze op de brede rand staan. Joost heeft nu van achteren uit een goed zicht op de villa. “Het is een groot huis Michelle, ik ben wel benieuwd hoe het boven is.” “Dat gaan we later vandaag nog bekijken. Nu gaan we hier uit en de tuin in. En daar wil ik of gepijpt of geneukt worden, maakt me niet uit, maar ik ben nog steeds geil.” Joost draait zich om en drukt zich op de kant. Hij doet een paar passen opzij en ze pakken elkaars polsen vast. Hij trekt haar omhoog uit het water. Ze hebben alle twee een gezwollen penis, niet keihard maar dat is kwestie van een paar seconden. Ze lopen hand in hand de tuin in. Na een meter of twintig loopt Michelle tussen een paar coniferen door en ze komen op een soort open plek. Een plek die omzoomd is door coniferen. Er staat een tweepersoons terrasbed en een kastje. Michelle doet die open en pakt er een groot badlaken uit. Die legt ze op het terrasbed en gaat liggen. Ze spreidt haar armen. “Kom schat, speelkwartier gaat beginnen” zegt ze glimlachend. Joost kijkt haar glimlachend aan en zakt naast haar. Hij draait op haar en ze tongzoenen. Hun tongen gaan stevig langs en over elkaar heen. Michelle laat één hand zakken en pakt Joost zijn penis. Joost doet een paar tellen later hetzelfde bij haar. Tijdens de tongzoen trekken ze een paar keer en voelen dat ze al snel keihard staan. Ze lossen de tongzoen en kijken elkaar aan.

“Ik wil je pijpen” zegt Michelle “en dan mag jij mij pijpen. Lekker in 69 liggen.”

Joost veert op en hij draait zich andersom. Op hun zij leggen ze hun onderste been dwars zodat de ander met zijn hoofd daarop kan liggen. Ze nemen elkaars stijve lul in de mond en beginnen te pijpen. Een minuut of vijf zijn ze met elkaar bezig. Dan begint Michelle te kreunen. Ze merkt dat Joost haar naar de eindstreep brengt en na nog een paar keer rukken en zuigen jaagt ze haar sperma in zijn mond. Maar ook Joost is er bijna en nog geen tien seconden na haar spuit hij zijn lading in haar mond. Het is veel merkt Michelle. Het is ook pas zijn eerste keer van vandaag en hij spuit toch altijd veel meer als zij.

Ze trekken nog een paar keer en zuigen de laatste druppels op. Dan slikken ze het door. Joost draait weer terug en ze komen bij elkaar.

“Lekker is dat, samen klaarkomen” zegt Michelle. Ze tongzoenen weer. Dan veert Michelle op. “Kom schat dan gaan we terug. Op de veranda zitten en dan maak ik wat te eten. Ik heb wel trek gekregen.” Michelle pakt het badlaken mee en ze lopen terug. Een kwartiertje later staat ze in de keuken een stapeltje boterhammen te smeren. Joost voorziet ze van beleg. Ze leggen ze op een groot bord en Joost loopt ermee naar buiten. Michelle komt achter hem aan met twee glazen melk. Dan gaat ze naast Joost zitten, geeft hem een kus en ze wensen elkaar smakelijk eten. Ze eten de stapel brood op en drinken hun melk.

“Zo” zegt Michelle terwijl ze op haar buik klopt, “hier was ik echt aan toe.” “Weet je schat, ik zou hier mijn zomervakantie wel willen doorbrengen, lekker negen weken in de tuin en in het zwembad, bloot zonnen, bloot zwemmen en iedere dag een paar keer neuken.” “Mijn papa heeft het al eens voorgesteld. Wij mogen hier bloot rondlopen. Je zult wel merken komend weekend dat hij dat ook doet. We schamen ons niet voor elkaar en ik vind het eigenlijk ook heel gewoon. In al die jaren ben ik eraan gewend geraakt.”

“Het is hier wel doodstil” zegt Joost een paar minuten later, “alleen die vogels die hoor je af en toe, maar geen auto, geen vliegtuig, helemaal niks. Ik zou zo kunnen slapen.” “Daar heb ik in Leiden ook enorm aan moeten wennen, die herrie. En toen ik het een keer tegen mijn vader vertelde heeft hij mijn hele etage laten voorzien van kunststofkozijnen met dubbel glas en nu is het redelijk stil. Maar schat nu een uiltje knappen heb ik eigenlijk ook wel zin in. Weet je Joost, we pakken onze tassen en lopen naar boven. Op de logeerkamer zetten we ze neer en gaan even een uurtje op bed liggen.” Ze staan op en Michelle ruimt het bord en de glazen op. Ze lopen weer terug de woonkamer door en in de hal pakken ze hun tassen. Boven komen ze in een ruime hal met vijf deuren. Michelle loopt naar een deur links achterin en loopt de kamer in. Opnieuw een heel ruim vertrek. Joost schat een meter of vijf, misschien wel zes breed en een meter of tien lang. “Dit is mijn vroegere slaapkamer” zegt Michelle. “Toen ik naar Leiden ging heb ik wat spullen van hieruit meegenomen, dus heeft papa hier een nieuw bed en een nieuwe zithoek laten neerzetten.” “Het is een mooie kamer, groter nog als jouw etage in Leiden.” Ze zetten de tassen neer en Michelle sluit de gordijnen. Ze kruipen op bed. Ze rollen tegen elkaar aan en tongzoenen met elkaar.

“Ik hou van je Michelle.”

“Ik hou zielsveel van jou Joost, ik wil je nooit meer missen.” Weer een tongzoen en dan gaat Michelle met haar billen naar hem toe liggen. Michelle trekt de sprei een stukje over hun heen. Binnen een paar minuten vallen ze in slaap.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm