Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Mooie Michelle is een transsexueel DEEL4
Categorie: transsexueel | dinsdag 31 december 2013 08:08

Geile afspraakjes

DEEL 4 - Binnen gaat Joost op de bank zitten. Michelle pakt een flesje bier met een glas en een glas rode wijn. Ze gaan bij elkaar zitten en drinken een slokje. “Ik vind het heerlijk met jou om me heen” zegt Michelle “het feit dat jij mij gewoon neemt zoals ik ben, me accepteert met mijn afwijking is voor mij zo’n enorme verademing. Niet meer op mijn woorden letten, gewoon in mijn blote kont lopen, gewoon alles.” “Ik heb je het al een paar keer gezegd en ik meen het, ik vind je gewoon op en top vrouw, je mooie lange haren, je borsten en billen, gewoon jouw hele lichaam is vrouwelijk, behalve die paar vierkante centimeter tussen je benen en dat vind ik niet erg.” Ze kussen elkaar. “Je bent echt een schat” zegt Michelle en ze legt haar hoofd tegen zijn schouder. Joost slaat een arm om haar heen en kust haar op haar hoofd.

Een minuut of wat later horen ze buiten een aanzwellende ruis en een paar tellen later regent het met bakken uit de hemel. Michelle springt op “de badkamer, het dakraam staat open” schreeuwt ze en ze holt er naar toe en Joost er achteraan. In de badkamer staat al een hele grote plas water. Joost pakt de slinger, steekt hem in de pendel en draait vliegensvlug het raam dicht. Michelle begint met een grote handdoek de plas water op te dweilen. “Dat is het enige nadeel van deze etage, dat raam, maar je moet hem openzetten om de badkamer droog te krijgen.” “En nu is die weer zeiknat.” “Ja, helaas. We zien het morgen wel” reageert Michelle. Samen wringen ze de handdoek uit boven de badkuip. Nog een keer over de grond en weer wringen. “De rest droogt wel en die handdoek gaat morgen in de was” en ze hangt hem uit over de rand van de badkuip. Ze lopen weer naar binnen en gaan zitten.

“Dat is heel vervelend” zegt Michelle “dat dakraam mag je nooit vergeten want het regent geheid in. Mijn vader heeft al eens beloofd om het te laten vervangen door een ventilator. Die zuigt de badkamer droog en regent dan niet in, maar ja, die lieve man heeft andere dingen aan zijn hoofd als een ventilator bij zijn dochter.” Dat laatste doet ze af met een glimlach. “Is dat duur, zo’n ventilator?” “Ik heb geen idee Joost, ik weet ook niet of hij ooit offerte heeft gevraagd. “Vind je het goed als ik eens informeer? Ik ken iemand die dat soort dingen doet.” “Ja, doe maar dan bel ik papa wel.”

Ze gaan weer op de bank zitten en pakken hun drankjes. “Waar heb jij je computer?” “Ik heb er twee, een notebook, die staat daar in de hoek bij mijn bureau. En hier heb ik een computer.” Michelle loopt naar de televisie en pakt een draadloos toetsenbord en een soort muis, ook draadloos. Ze drukt een knop in op de PC en die komt tot leven. “Hoe werkt dit?” vraagt Joost als hij het muisachtige ding beetpakt. “Dat is een Trackman Wheel. Die hoef ik niet te bewegen, de muispijl stuur ik met mijn duim over deze kogel.” Ze klikt de televisie aan en verzet het kanaal. Ze wachten tot de computer is opgestart en het wachtwoord scherm van Windows verschijnt. Ze tikt wat letters in en Windows staat op het scherm. “Dat is mijn vaste computer, die staat op de televisie, dat is makkelijk. Je kan bijvoorbeeld naar internet en dan de buienradar bekijken” en Michelle tikt in wat ze zegt. “Zo, we krijgen nog veel meer water, precies zoals ze hebben voorspeld” reageert Joost als de buienradar op het scherm komt. “Dat geeft toch niet, we gaan straks lekker saampjes naar bed en dan liggen we warm en droog en mag ik lekker tegen jouw blote lichaam aankruipen.” “En ik jouw blote lichaam weer de hele nacht voelen” en Joost geeft haar een kus.

“Wil je nog wat zien?” “Ja, jou in je blote kontje op het strand.” Michelle lacht, “dan zul je komende zomer die foto’s zelf moeten maken. Ik durf in mijn uppie niet in mijn blote kont op het strand te liggen.” “Eerst maar eens kijken of onze relatie de zomer haalt, ik hoop van wel.” “Ik hoop het ook. Ik krijg van mijn vader elk jaar geld om op vakantie te gaan. Dat doe ik dan ook wel maar nooit ver weg en niet lang. Ik moet altijd alleen. Met jou samen wordt een vakantie heel anders.” “We zien het wel schat.” Michelle zet de computer uit en legt het toetsenbord en de muis terug op zijn plek. Ze gaan weer wat meer tegen elkaar aanzitten en nemen een paar slokjes. Ze kijken naar een film. Tegen een uur of elf geeuwt Michelle een keer. “Wil je naar bed?” “Ja, eigenlijk wel” zegt Michelle “ik vind bed zo lekker en ik ga er ook vaak op tijd in. Meestal niet veel later als een uur of elf.” “Dan drinken we dit op en gaan we toch zo?”

Een kwartiertje later kruipen ze tussen de lakens. Michelle geeft hem een kus en draait zich in zijn lichaam. Haar blote lichaam tegen zijn lichaam maken dat Joost al snel weer een keiharde erectie heeft. Hij legt een hand om haar heen en voelt dat bij Michelle hetzelfde gebeurd. “We zijn alle twee geil. Ik wil je neuken” zegt Joost zachtjes dichtbij haar oor. “Ik wil je ook wel voelen” en ze komen weer rechtop. Michelle pakt een pot zalf en geeft hem aan Joost. “Neuk jij mij eerst maar” en ze gaat op haar buik liggen. Joost kust haar rug en billen en hij likt door haar bilspleet.

“Lekker” kirt Michelle terwijl ze met haar kontje schudt.

Ze spreidt haar benen zo ver mogelijk en Joost wrijft over haar kale ballen en haar perineum. Dan neem hij een lik zalf en smeert haar sterretje in. Twee vingers met zalf naar binnen en even later een derde vinger erbij. Hij laat ze een paar tellen zitten. Dan kruipt hij over haar heen en zet zijn stijve lul in de opening die zijn vingers achterlaten. Hij duwt en merkt dat Michelle goed ontspant, ze laat hem toe in haar lichaam. Joost blijft een paar tellen met zijn buik op haar billen liggen en laat haar wennen. Dan begint hij te neuken. Michelle kreunt. “Dit is zó lekker, jou te voelen in mijn kontje.” Joost merkt dat haar sluitspier heel strak is maar ze knijpt ook af en toe. Net of ze hem wil aftrekken. Na een paar minuten voert hij het tempo op en dan voelt hij zijn sperma omhoog komen. Drie stevige stralen jaagt hij in haar poepgaatje en hij zakt op haar neer.

“Lekker lieve schat, ik voelde je spuiten, je warme zaad.”

Joost voelt zijn penis verslappen en hij glijdt langzaam uit haar. Als hij omhoog komt ziet hij dat haar anus al weer gesloten is. “Nu wil ik jou neuken” zegt Michelle die nog steeds met een keiharde erectie ligt. Ze wisselen van positie en Michelle kust zijn billen, likt door zijn bilspleet en pakt de zalf. Joost krijgt eenzelfde behandeling en Michelle zit bovenop hem. Ze trekt haar vingers uit zijn poepgat en duwt haar penis in de opening. Ze kan makkelijk binnendringen en blijft ook heel even op zijn billen liggen.

Ze begint hem te neuken. Joost voelt dat ze daar handigheid in krijgt want ze plaatst haar stoten regelmatig en diep. Haar penis, die iets dunner is als van Joost, glijdt moeiteloos door zijn sluitspier. Ook Michelle voelt na een paar minuten haar sperma borrelen en dan jaagt ze drie straaltjes in zijn poepgat. Ze zakt neer op zijn rug. “Dit vind ik lekker” zegt Joost, “elkaar neuken. We gaan ook nog eens proberen samen klaar te komen.” “Hoe wil je dat doen.” “Ik neuk jou terwijl je op je rug ligt en trek jou gelijk af en andersom kan dat ook. Of ik neuk jou terwijl jij jezelf aftrekt, er zijn zat mogelijkheden.”

“Oh zo, ja, dat lijkt me ook wel lekker.” Michelle voelt dat ze slap wordt en uit hem zakt. Ook zijn anus sluit zich. Ze staan op en lopen naar de badkamer, persen de sperma uit hun lichaam en wassen zich tussen hun benen. Dan rollen ze weer terug in bed. Opnieuw gaat Joost achter haar liggen en Michelle nestelt haar lichaam tegen de zijne. “Zo, nu zijn we onze geile bui kwijt en kunnen we slapen.” Ze kussen elkaar welterusten en een paar minuten later zijn ze vertrokken.

De week die volgt verloopt gezellig en geil. Michelle heeft natuurlijk pas sinds een paar dagen de ervaring van neuken en geneukt worden maar ze vindt alles heerlijk, pijpen, neuken, spelen met elkaars kale ballen of hun kontjes vingeren, ze krijgt er geen genoeg van. Ook het spelletje van Joost, neuken en je laten aftrekken is heel erg lekker. “Naar jou kijken terwijl ik je neuk en jij jezelf aftrekt is gewoon een heerlijk geil gezicht” vindt Joost. “En ik vind bijna tegelijk klaarkomen echt heel erg lekker.”

De jaarwisseling verloopt rustig. Ze hebben geen van tweeën zin om weg te gaan. Ze liggen de hele avond bloot op de bank en spelen veel met elkaars lichaam. Joost is ook verzot op haar mooie borsten, haar harde tepels kan hij soms minutenlang mee spelen en erop sabbelen. Maar de week gaat wel voorbij en maandagmorgen staan ze op tijd op. Ze douchen samen en genieten nog een keer van elkaars natte blote lichaam. Dan wassen ze zich en gaan er weer uit. Ze ontbijten en dan lopen ze naar buiten. Het is slecht weer en ze lopen snel naar de bushalte. Op de Breestraat geeft Joost haar een kus en hij stapt uit. Als de bus wegrijdt zwaaien ze nog een keer naar elkaar.

Joost loopt naar boven naar zijn kamer. Hij gooit zijn tas in een hoek en pakt zijn studieboeken. Het laatste stukje loopt hij naar de universiteit. De week begint weer. Ze hebben afgesproken dat ze elkaar door de week niet zien. Michelle is een serieuze studente. Ze heeft Joost verteld dat ze veel studeert. Ze heeft medestudenten die de kantjes erbij aflopen en dan met een tentamen ineens dag en nacht in hun boeken moeten. Zij niet, ze houdt haar stof bij en rolt daardoor redelijk makkelijk door de tentamens. Joost heeft dat ook wel maar is net iets minder toegewijd als Michelle.

De eerste de beste vrijdag stapt Joost na zijn studie op de bus en rijdt naar de Burggravenlaan. Michelle had gezegd dat ze om vier uur thuis zou zijn en het is nu kwart over vier. Hij stapt uit en loopt de Laat de Kanterstraat in. Hij belt aan en met een hard gezoem gaat de deur open. “Dag schat” klinkt het van boven en Joost loopt de trap op. Binnen gooit hij zijn tas neer en Michelle drukt hem een zoen op zijn mond, gelijk wordt het een tongzoen terwijl Joost zich uit zijn jas wurmt. Als die op de grond ligt slaat hij zijn armen om haar heen en trekt haar lichaam tegen zich aan. Ze lossen de tongzoen en kijken elkaar glimlachend aan. “Ik heb je gemist” zegt Joost. “Anders ik jou wel.” Joost bukt en maakt zijn veters los. De schoenen gaan in de hoek, de jas op de kapstok en de tas neemt hij mee naar binnen. Michelle sluit de kamerdeur achter hem. Hij zet zijn tas in de slaapkamer en loopt weer terug naar binnen waar Michelle al een biertje en een glaasje rode wijn inschenkt. Ze gaan bij elkaar op de bank zitten en Joost slaat een arm om haar heen.

Michelle kruipt gelijk op zijn schoot en wil zoenen. Opnieuw een tongzoen en die is rustig en liefdevol. Als ze lossen kijken ze elkaar weer aan. “Ik hou van je, ik heb je echt heel erg gemist deze week” zegt Michelle zachtjes. Hij duwt een kusje op haar mond. “Ik hou ook van jou Michelle en het liefst wil ik niet meer weg van je.” Ze kijken elkaar weer aan. “Ik heb niet veel meer aan, ik wil je voelen, overal” en weer kussen ze. Joost laat zijn handen onder haar trui glijden en voelt dat ze inderdaad niets onder die fleece trui aan heeft. Als er één hand omlaag glijdt heeft ze ook geen slip of wat dan ook aan, enkel haar trainingsbroek. Zijn hand glijdt naar voren en hij pakt haar keiharde paal en trekt er een paar keer aan. “Oh, lieve schat, dat is zo lekker, toe, laten we ons uitkleden en vrijen, ik wil je voelen, in me en je sperma voelen spuiten.” Joost staat op terwijl hij haar mee optilt. Hij loopt naar de slaapkamer en laat haar op bed zakken. Hij begint zich heel snel uit te kleden en rolt naakt bij haar op bed. Zijn handen schuiven weer onder haar trui en pakken haar borsten. Michelle kreunt zachtjes als hij in haar tepels knijpt. Joost duwt de trui omhoog en Michelle werkt mee. Het kledingstuk verdwijnt van haar bovenlichaam. Joost gaat door en wrijft over haar borsten en buik. Hij zakt naar omlaag en in haar broek pakt hij opnieuw haar stijve lul. Ze staat keihard en hij trekt de voorhuid zo ver mogelijk omlaag. Dan laat hij haar los en trekt de broek omlaag. Met haar benen werkt Michelle de broek naar omlaag en de laatste schop is van het bed af. Ze draaien tegen elkaar aan en Michelle pakt de stijve paal van Joost. Ze voelt dat ook hij keihard staat.

“Kom neuk me, ik wil je voelen.”

Ze tongzoenen terwijl Joost nu ook haar stijve paal weer een paar keer aftrekt. Dan lossen ze en Joost ziet de pot zalf staan. Hij laat Michelle in het midden liggen en pakt een hoofdkussen die hij onder haar billen duwt. Hij pakt een lik zalf en smeert haar sterretje in, een tweede lik verdwijnt in haar sluitspier en hij draait met drie vingers. Hij kruipt tussen haar benen en als hij zijn vingers terughaalt schuift hij zijn stijve lul in haar poepgaatje. Michelle laat hem toe en kreunt. Joost kan redelijk snel bij haar binnendringen en hij begint te neuken. Hij pakt haar stijve lul en begint haar af te trekken. Michelle kreunt van genot. Hij neukt haar kontje en trekt haar af. Ze geniet.

Minutenlang blijft Joost bezig, dan merkt hij dat hij klaar gaat komen. Michelle wil haar eigen lul hebben en ze trekt nu zichzelf klaar. Ze voelt hoe haar sperma gaat borrelen en dan komt ze klaar. Drie stevige stralen spuit ze over haar borsten en op haar buik. De knijpende sluitspier worden ook Joost te veel en hij jaagt zijn sperma diep in haar darmen, vijf stevige stralen jaagt hij naar binnen. Dan zakt hij over haar heen en Michelle omhelst hem. Zijn buik plakt op de hare maar hij laat het. Ze tongzoenen, rustig en liefdevol.

Ze kijken elkaar weer aan. “Dit had ik even nodig maar ik beloof je dat ik vanavond nog meer wil” zegt Michelle met een glimlach. Joost kust haar weer en gaat van haar af. “Kom, we gaan douchen” zegt hij. Onder het warme water omhelzen ze elkaar weer en genieten van het elkaar zoenen in de warme regenbui. Dan pakt Joost een hand douchegel en begint haar bovenlichaam te wassen. Michelle zet haar benen wat uit elkaar en perst de sperma uit haar poepgat. Jochem wast haar ook daar en als laatste trekt hij de voorhuid omlaag en maakt haar eikel schoon. Michelle pakt een hand gel en hij ondergaat dezelfde geile wasbeurt. Dan komen ze weer rechtop en opnieuw is het een omhelzing. Een tongzoen volgt erop en dan duwt Michelle de douche uit. Ze gooit haar douchemuts weer af en ze drogen zich af. Eenmaal binnen pakt Joost uit zijn tas een trainingsbroek en een fleece trui en trekt die aan. Michelle heeft haar kleding uit de slaapkamer gepakt en ze gaan weer naast elkaar op de bank zitten. “Kijk eens schat, die vond ik in mijn bed” en Joost houdt het stringetje van Michelle omhoog. “Wil je die niet houden als een trofee, mannen vinden dat toch leuk, het eerste slipje wat ze van een vrouw haar kont hebben afgetrokken.” “Ik heb dat niet zo lieve schat, een slip is maar een slip. De inhoud, dat telt.” Michelle lacht. Ze pakken hun drankjes. “Proost, op een geil weekend” zegt Michelle. “Op een geil weekend” zegt Joost. Ze nemen een slok en kussen elkaar. “Jij vindt dat lekker, mij uitkleden?” “Ja, ik vind het lekker om jou uit te pellen en jij had dat ook door volgens mij. Ik leg je op bed en je blijft vervolgens alleen maar kijken naar mij. Daarna mag ik je verder uitpellen. Ik denk ook nog steeds aan die nacht toen ik je dronken mee naar huis nam. Op je slipje na heb ik je toen ook uitgekleed en dat vond ik leuk.” “Ik probeer dat soort details wel te onthouden en schat, van mij mag je. Het is ook wel lekker jou met je handen bezig te voelen aan mijn lichaam.”

“Heb jij nog gehaald wat ik heb gevraagd?” “Ja” antwoordt Michelle, “wil je al beginnen.” “Ja, dan kan het nog een uurtje staan en dat is lekkerder. Dan kunnen die kruiden er wat intrekken.” Ze lopen de keuken in en Michelle pakt de ingrediënten die ze had gekocht. Ze leunt op het aanrecht en kijkt naar hem. Ze ziet dat hij handig is in het snijden van allerlei spullen en een kwartier later staat er een pan te pruttelen. De pasta staat te koken en als die klaar is gooit hij die in een vergiet en spoelt hem koud. Hij neemt ondertussen een slokje van zijn bier en gooit dan als laatste de pasta in de pan en roert alles door elkaar. Hij pakt een kleine lepel en pakt een schepje. Met zijn hand eronder voert hij die aan Michelle. “Mmmm, heerlijk, dat wordt smullen straks. Jij kunt dus ook al lekker koken.” “Dit soort dingen wel. Ik heb niet altijd zin om het te maken maar zoals nu met twee personen is het wel leuk en je merkt het, het smaakt ook lekker.”

Ze lopen terug naar binnen en Joost gaat weer in de hoek van de bank zitten. Michelle komt bij hem en kruipt op zijn schoot. Ze maakt haar lichaam klein en kroelt tegen hem aan. “Nog even bij mijn lieve Joost zitten” en ze drukt een kus op zijn mond. “Je bent echt een schat voor mij. Ik heb de hele week aan je lopen denken en ik moest vaak moeite doen om me te concentreren op mijn boeken.” “Ik moet bekennen dat ik van de week niet heel veel aan je hebt gedacht. Ik had vandaag een tentamen en daar ben ik redelijk intensief mee bezig geweest.” “Ging het tentamen goed?” “Ja, ik heb er een goed gevoel over.” Ze drinken even een slokje. “Oh, dat is waar, morgenochtend tussen half elf en elf uur komt een man kijken voor je dakventilator. Hij is de vader van een medestudent en heeft een loodgietersbedrijf in Leiden. Ze doen ook dit soort dingen.” “Oké, fijn dat het dan misschien wordt geregeld. Papa vergeet dit gewoon.” “Wat doet hij?” “Hij heeft een eigen bedrijf. Ze maken alles van aluminium en staal. Ze hebben bijvoorbeeld voor een groot museum in het oosten van het land alle routing bordjes gemaakt. Die hebben een speciale vorm en ik geloof dat ze er wel achtduizend hebben moeten maken. Maar ook trapleuningen, loketten voor kassa’s, je kan het zo gek niet bedenken. Als het maar van metaal is.” “En hij is nu in het buitenland?” “Ja, hij werkt in veel landen in noordwest Europa en soms moet je dan wel eens naar je klanten toe.” “Heeft hij veel mensen in dienst?” “Op dit moment heeft hij ongeveer honderd en vijftig mensen lopen.” “Dat is fors.” “Het is ook een groot bedrijf. Hij is in dat deel van het land veruit de grootste in zijn soort. We zullen er van het jaar vast wel een keer gaan kijken. Mijn papa is trots op zijn bedrijf en als hij iemand kan rondleiden doet hij dat graag.”

Joost heeft een arm om haar bovenlichaam en Michelle steunt daartegen. Ze legt haar hoofd schuin achterover op zijn bovenarm. “Geef me eens een lekkere zoen” en ze draait haar hoofd iets naar hem toe. Joost zet zijn mond op de hare en hun lippen smelten samen. Minutenlang spelen hun tongen met elkaar. Dan lossen ze. Michelle pakt zijn vrije hand. “Hier, voel eens” en ze duwt hem tussen haar benen. Joost voelt een staalharde erectie. “Er ging een golf van geiligheid door mijn lichaam. Ik wil straks na het eten ook echt weer een keer met je vrijen en wat we doen maakt niet uit, als het maar bloot is en ik weer klaar mag komen.” “Je mag van mij het hele weekend bloot lopen. Je hebt een lekker lichaam waar ik graag naar kijk” zegt Joost glimlachend. “Het hele weekend wou ik niet doen, die loodgieter zou schrikken morgen, maar daarbuiten vind ik het wel lekker. Wat zijn de weersvooruitzichten?” “Ik heb geen idee.”

Michelle kruipt van hem af en twee minuten later staat internet op het grote scherm. “Morgen wel droog en af en toe zon, morgenavond van het westen uit bewolking, gevolgd door perioden met regen. Zondag buiige regen” leest Michelle hardop. “Nou dat is duidelijk, zondag dus weer een dagje in bed. Lekker de hele dag vrijen met mijn lieve ventje” zegt ze glimlachend. Ze sluit Windows weer af en zet de tv uit. “Gaan we eten? Ik heb wel trek, dat ene hapje van daarnet smaakte naar meer.” “Wat jij wil schat. Hoe langer je het laat staan, des te meer trekken de kruiden erin.” “Dus nog een half uurtje laten staan is lekkerder?” “Eigenlijk wel.” “Goed, broek uit, trui uit en op bed.” Joost lacht, “dat is een lekker commando, daar geef ik graag gevolg aan.”

Ze staan op en lopen de slaapkamer in. Ze trekken alle twee hun broek en trui uit en bloot schuiven ze bij elkaar op bed. Michelle duwt hem op zijn rug en ze kruipt half op hem en ze beginnen een tongzoen. Joost wrijft over haar bovenlichaam en als zijn hand tussen haar benen komt heeft hij haar staalharde penis weer vast. “Jij bent volgens mij een geile shemale, je ligt iedere keer weer met een stijve lul.” “Ik merk dat ook. Ik heb het nooit zo gehad maar sinds jij mij hebt ontmaagd voel ik af en toe van die golven door mijn lichaam gaan en dan heb ik weer een staalharde penis. Ook overdag op college gebeurde dat afgelopen week een paar keer.” “Ziet niemand dat?” “Nee, ik heb altijd een strakke onderbroek aan en die houdt die paal wel tegen mijn buik aan. Bovendien draag ik vaak jurkjes en rokken die niet te strak zijn. Of een spijkerbroek met een wat langere overgooier of trui, kortom ik camoufleer het zo goed mogelijk.”

Inmiddels ligt Joost met haar stijve lul te spelen en ook Michelle laat zich niet onbetuigd. Zij heeft de paal van Joost op oorlogssterkte gebracht. “Kom, ik wil hetzelfde als daarstraks, leg een kussen onder mijn kont, dan neuk je mij en trekt me af.” Joost pakt een kussen en Michelle gaat wijdbeens erop liggen. Een lik zalf in haar anus en drie vingers, korte tijd later vervangt hij die door zijn harde paal. Hij begint haar te neuken, niet echt hard maar wel in een constant tempo. Ondertussen trekt hij haar af. Hij kijkt steeds naar omlaag, naar dat geile beeld van zijn lul die iedere keer in haar kontje verdwijnt en erboven haar lul die hij aftrekt. Minutenlang gaat de geile spelletje door en dan voelt Joost haar penis zwellen. Er spuiten drie straaltjes uit en die komen op haar borsten en buik.

“Spuit jij het erbij, dan zie ik je een keertje klaarkomen, dat lijkt me leuk.” Joost neukt nog een tiental seconden door en trekt dan zijn lul uit haar. Hij trekt zich een paar slagen af en spuit zijn sperma over haar lichaam. Michelle is nu bedekt met hun zaad. Joost spoot niet echte stralen maar meer spatten dus haar bovenlichaam zit onder. “Ik zal het maar even afspoelen” en ze komt rechtop. “Dank je wel” kust ze hem en ze loopt naar de badkamer. Joost kijkt haar na. Hij gooit het kussen terug op zijn plek en pakt een tissue. Hij veegt zich schoon en loopt ook naar de badkamer. Michelle heeft de handdouche gepakt en spoelt zich af. Hij reikt haar een handdoek aan en een minuut later staan ze weer tegen elkaar. Joost omhelst haar en voelt haar borsten op zijn lichaam. Michelle richt haar hoofd op en ze kussen elkaar. “Ik ben het wel weer even kwijt, maar ik weet niet voor hoelang.”

Ze lopen terug naar de slaapkamer en trekken hun broek en trui weer aan. Een minuut of tien later gaan ze de keuken in en Joost tilt de deksel op. Hij pakt de kleine lepel die er nog steeds ligt en proeft een hapje. “Lekker, we gaan eten.” Ze scheppen twee borden op en die gaan één voor één in de magnetron. Michelle krijgt het eerste bord en loopt met haar bestek naar de eettafel. Een paar minuten later komt Joost. Ze eten en Michelle zegt een paar keer hoe lekker ze dit vindt. De borden gaan helemaal leeg. Michelle klopt op haar buik. “Ik ben weer gevuld voor vandaag en pasta is goed voor de spiertjes dus kunnen we veel neuken” glimlacht ze. Joost glimlacht. Hij staat op en pakt de borden en het bestek en brengt ze naar de keuken. Michelle komt achter hem aan met de lege glazen en ze zet alles in de vaatwasser. Ze spoelt de twee pannen om en die gaan erbij. Dan drukt ze hem dicht en zet hem aan.

Ze lopen naar binnen en zakken op de bank. “Even het eten laten zakken dan zet ik koffie, goed?” “Ja, dat is goed.”

Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm