Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mijn nieuwe vriendin heeft een grote pik
Categorie: transsexueel | maandag 23 september 2013 03:10

Geile afspraakjes

Het was vrijdagmiddag, moe en met een rothumeur kwam ik thuis omdat ik zeiknat was geregend toen ik op mijn fiets naar huis reed. Nadat ik droge kleren had aangetrokken pakte ik een beugelfles bier uit de koelkast en ging op de bank zitten, legde mijn voeten op tafel, zette de tv aan en zocht naar een sportprogramma. “Je zou tenminste goedemiddag kunnen zeggen…….”, zei mijn vrouw chagrijnig toen ze uit de keuken kwam en voor mij ging staan. “Ga aan de kant mens…..”, reageerde ik geïrriteerd…….”. Het kaarsje van de liefde tussen mijn vrouw en mij was bijna uit, één klein tochtje uit een deur zou hem voorgoed uitblazen en de tijd dat, dat zou gebeuren was voor mijn gevoel heel dichtbij.

Ik ben Fred, negenendertig jaar oud, getrouw met Maria, we hebben geen kinderen hetgeen misschien wel de oorzaak is van de verwijdering tussen ons want Maria wilde dolgraag kinderen. In het begin van ons huwelijk hadden we een behoorlijk goed seksleven maar nu, na vijftien jaar, is daar bijna niets meer van over, de laatste keer dat ik met haar heb geneukt was al weer twee maanden geleden en toen was ik alleen maar snel op haar klaargekomen en zij had zichzelf nadien moeten klaarvingeren.

“Als je eten wilt hebben zul je het in de keuken moeten pakken…..”, snauwde Maria tegen mij terwijl ze met een bord eten de kamer binnen kwam. Dit was voor mij de druppel, ik stond op, liep naar boven, stapte onder de douche, pakte een koffer en deed die vol met kleding voor de eerste paar dagen. Met de koffer liep ik naar beneden, pakte de autosleutels en zei tegen Maria: “De rest van mijn spullen haal ik later wel op en verder spreken wij elkaar wel via een advocaat……”, waarna ik wegging in de auto stapte en mij bedacht waar ik naar toe zou kunnen gaan.

Ik had trek in wat eten dus besloot ik eerst maar even langs een snackbar te rijden. Toen ik binnen was bestelde ik een cola, een frietje en een, zoals op het bordje stond: “Grote bal gehakt uit eigen keuken…”. Ik nam plaats voor het raam en keek naar buiten en nadat de vriendelijke jongedame mijn bestelling had geserveerd begon ik te eten en dacht na waar ik de nacht door zou kunnen brengen. Opeens schoot mij te binnen dat er nog een neef bestond die een boerderij in het oosten van het land had en na wat telefoontjes met familieleden had ik al snel zijn telefoonnummer achterhaald en belde ik hem op.

Toen hij de telefoon had opgenomen en ik zei wie ik was wist hij gelukkig meteen wie hij aan de telefoon had en toen ik hem vertelde wat er was gebeurd zei hij dat ik wel een poosje bij hem kon wonen, en nadat hij mij zijn adres had gegeven drukte ik de telefoon uit waarna er een vreemd gevoel in mij opkwam, er was iets tijdens het gesprek dat ik niet kon plaatsen en wat mij uiterst nieuwsgierig maakte. Snel at ik mijn frietjes op en de overheerlijke bal gehakt uit eigen keuken en nadat ik had afgerekend stapte ik in mijn auto, reed nog even langs een tankstation en ging op weg naar mijn neef Stefan.

Hoe het kwam weet ik niet maar tijdens de autorit werd ik bloedgeil en mijn pik groeide bijna boven mijn broekrand uit zodat ik besloot even te stoppen bij een tankstation, ik liep naar het toilet en trok mezelf snel naar een orgasme waarbij ik een vijftal stralen dik sperma in de toiletpot spoot, nadat ik mijn lul had afgeveegd en mijn handen gewassen vervolgde ik ontspannen de rit naar mijn neef waar ik een uurtje later kwam aanrijden.

Ik stapte uit, haalde de koffer uit de auto en liep richting het, tot prachtig huis, verbouwde boerderij, van dieren was er niets meer te zien, wel zag ik in een glimp het water spiegelen in een zwembad achter de boerderij. “Hoi Fred….”, hoorde ik zeggen, mijn mond viel open van verbazing toen ik een prachtige vrouw voor mij zag staan met lange krullende blonde haren tot ver over haar schouders, ze droeg een jurkje waar een groot deel van haar grote borsten zichtbaar was en onder het korte jurkje kwamen een stel slanke benen tevoorschijn die verpakt waren in witte, ragfijne netkousen en aan haar voeten droeg ze schoenen met hakken van zeker tien centimeter.

Hoi Fred….”, zei ze nogmaals, “Ik ben Stefanie…..”, ik herkende nu de stem die ik door de telefoon had gehoord en waardoor ik een vreemd gevoel had gekregen. “Stefan is Stefanie geworden…….”? Vroeg ik mezelf af. “Ik begrijp je verbazing….”, zei ze en nam mij mee naar binnen en nadat ze voor ons beide een kop koffie had ingeschonken begon ze te vertellen. “Zoals je weet zijn mijn ouders kort achter elkaar overleden, ik was toen achttien jaar en ze hebben mij een groot vermogen aan geld en goederen nagelaten, maar daarover vertel ik je later nog wel, ik had toen al het gevoel dat ik niet in het goede lichaam zat en na jaren gesproken te hebben met artsen en psychologen is toen een traject ingezet waardoor ik langzaam zou veranderen van een man naar een vrouw…..”.

“En dat niet geheel zonder resultaat…..”, reageerde ik.

Stefanie keek mij aan en wachtte even voordat ze verder vertelde: “Na heel wat pillen en operaties ben ik geworden wat ik nu ben…….”, weer nam ze even een pauze en nam een slok van haar koffie en zei toen: “Op één ding na……..”, ze stond op, kwam voor mij staan en keek mij even diep in mijn ogen. Ik had van haar verhaal al een fikse stijve lul gekregen en met de afmetingen van twintig centimeter lang en vijf centimeter dik kon dat bij Stefanie niet onopgemerkt blijven. Stefanie liet intussen haar hand over haar rug glijden waarbij ze de rits van haar jurkje losmaakte en liet vervolgens het jurkje van haar schouders glijden, ik keek omhoog en zag dat haar grote borsten werden gedragen door een kwartcup beha en zag dat haar tepels keihard naar voren stonden. Toen ik mijn blik liet zakken schrok ik even omdat ik niet verwacht had dat ik een grote dikke stijve paal zou zien, die nog iets groter dan die van mij!

“Toen ik de laatste operatie moest ondergaan….”

Zo ging Stefanie verder, “Heb ik besloten het niet te doen, er waren nogal wat risico’s en of het helemaal zou worden zoals het zou moeten zijn was ook nog onzeker……”, vertelde ze, “Ik ben nu vijfendertig en eigenlijk ben ik best wel tevreden zoals ik nu ben…….”. Ik was bloedgeil geworden en mijn pik stond op springen, ik pakte de pik van Stefanie en begon er zachtjes aan te trekken, ze deed haar hoofd achterover en kreunde: “Hmmmmmjaaaaa………, dit heb ik gemist……., een hand van iemand anders dan die van mezelf……….”. Al snel ik voelde dat ze bijna ging klaarkomen, ik boog naar haar toe, sloot mijn lippen om haar dikke eikel en voelde daarna een megalading warm sperma met krachtige stralen in mijn mond spuiten, ik slikte alles door en kwam tot de conclusie dat het eigenlijk best wel lekker smaakte.

Nadat ik nog het laatste beetje uit haar nog steeds keiharde pik zoog trok Stefanie mij omhoog en begon mijn broek los te maken, zelf trok ik mijn shirt uit en binnen geen tijd stond ik naakt voor haar. Stefanie keek mij aan en sloeg haar armen om mijn nek, drukte haar zachte rode lippen op die van mij en voelde haar tong in mijn mond binnendringen waarna we elkaar heftig en intens begonnen te tongzoenen. Ik legde mijn handen op haar billen en drukte haar onderlijf tegen dat van mij aan en voelde hoe onze stijve pikken langs elkaar gleden. Na een tijdje liet Stefanie zich langzaam zakken en likte met haar tong langs mij lijf, eerst likte ze mijn tepels en daarna gleed ze af langs mijn navel totdat ik haar warme lippen rond de eikel van mijn lul voelde waarna ze de grote druppel voorvocht van het topje likte. Daarna zoog zij mijn pik naar binnen en begon mij in hoog tempo te pijpen waardoor ik al snel mijn warme zaad in haar mond spoot.

Nu we allebei een keer waren klaargekomen stonden we nog even te tongzoenen waarna Stefanie mij meenam naar haar slaapkamer en we op het grote bed gingen liggen, Stefanie kwam op mij liggen en begon mij opnieuw te tongzoenen en na een tijdje ging ze naast mij liggen en al likkend over mijn lijf kwam ze al gauw weer terecht bij mijn harde pik en sloot ze opnieuw haar warme lippen rond mijn eikel. Intussen had ze haar onderlijf naar mijn gezicht gedraaid en al snel lagen we elkaar heerlijk te pijpen. “Hmmmmmmjaaaaaa……….”, kreunde Stefanie, “Ik was al bijna vergeten hoe lekker het was om gepijpt te worden……..”. Dit keer deden we rustiger en genoten we langer van elkaar, langzaam gleden onze pikken uit en weer in onze monden en likten we elkaars eikels totdat we voelden dat het zaad in onze ballen weer begon te borrelen en kwamen we niet veel later bijna tegelijk tot een heftig orgasme waarbij we opnieuw een grote hoeveelheid sperma in elkaars mond spoten.

We lagen nu naast elkaar in het grote bed en begon Stefanie te vertellen hoe het was gegaan met de boerderij en haarzelf nadat haar ouders waren overleden..

“Nadat mijn ouders waren overleden…..”, zo begon Stefanie, “en ik van de notaris te horen kreeg wat zij mij allemaal hadden nagelaten had ik wel een kwartier nodig om weer tot mezelf te komen, dat ze behoorlijk wat geld hadden wist ik wel maar zoveel en dat ook nog eens de helft van alle winkelpanden in ons centrum ook nog hun bezit was deed mij nog meer verbazen, alleen de winkelpanden waren al miljoenen waard en van de huuropbrengst kon ik een heel riant leven leiden en de panden ook nog een behoorlijk onderhouden. En dan heb ik het nog niet eens over de huizen die zij bezaten en waar maandelijks een behoorlijk bedrag aan huur van binnenkomt”, vertelde ze.

“Een goede vriend van mij die accountant is beheerd het vastgoed voor mij en zelf doe ik de dagelijkse dingen al worden die mij soms wel eens teveel”, ging ze verder. “Ik heb hier, bij de boerderij, alle bijgebouwen laten slopen, de boerderij laten verbouwen tot wat het nu is, een kleine paardenstal laten bouwen, een garage en de oude hooiberg laten restaureren, verder heb ik de bodem laten saneren en op de plaats van de gierkelder, ligt nu het grote zwembad met daarnaast een whirlpool”, zei Stefanie. “In de stal staan twee mooie paarden en in de nieuwe garage staat een zilvergrijze Mercedes cabriolet en een witte Jaguar XJ-4……”. Nadat Stefanie dit had verteld gaven we elkaar nog een lange tongzoen en zei ze: “Morgen vertel ik wel weer verder…”, waarna we al snel in slaap vielen.

De volgende ochtend, tijdens het ontbijt vertelde Stefanie ook dat ze een advertentie had geplaatst voor een hulp in de huishouding voor zeven dagen in de week en vierentwintig uur per dag, zij vertelde daarbij dat haar voorkeur uitging naar een niet gebonden en wat ouder persoon. “Heb je al wat reacties gehad….”, vroeg ik. “Ik heb vijf sollicitatiebrieven binnen en misschien wil je wel helpen bij het uitkiezen….”, zei ze. Ik vertelde haar dat ik dat wel wilde doen, ze liep naar de grote woonkamer en haalde de brieven uit een lade die ze daarna aan mij gaf. Ik keek eerst naar de foto’s die waren bijgesloten en had al een kleine voorkeur gemaakt. Daarna las ik de brieven en de referenties en zei tegen Stefanie: “Anja of Laura…, lijkt mij wel geschikt…”. Stefanie lachte en zei: “Dan zitten we in elk geval op één lijn….”.

Toen ik opstond en de brieven terug wilde leggen sloeg Stefanie de armen om mijn nek en begon mij wild te tongen, na een tijdje stopte ze en zei: “Ik denk dat ik verliefd op je ga worden…….”, en drukte meteen haar lippen weer op die van mij. Inmiddels begon ik ook wel iets te voelen voor Stefanie, buiten het feit dat ik in lange tijd niet zoveel keren een stijve pik had gehad voelde ik ook weer genegenheid voor iemand anders dan mezelf alleen moest ik nog wel wennen dat deze vrouw een lul bezat in plaats van een sappige kut. “Kom zei Stefanie……..”, ze pakte mijn hand en nog naakt als we waren nam ze mij mee naar buiten en sprongen we in het zwembad, het water was heerlijk warm, nadat we een paar baantjes hadden gezwommen ging ik naar de kant waar een brede trappartij was en ging op één van de treden zitten zodat mijn schouders net boven het water uit kwamen. Stefanie kwam naar mij toe zwemmen en legde haar armen om mijn nek en drukte haar zacht lippen op de van mij, haar tong zocht een weg naar die van mij waarna we elkaar heerlijk begonnen te tongen, mijn pik groeide daarbij tot zijn maximale afmetingen en die van Stefanie was vast niet veel slapper.

Na een tijdje kwam ze op mijn schoot zitten en voelde ik haar keiharde pik tegen mijn buik drukken, waarna ze op en neer begon te bewegen waarbij onze stijve pikken langs elkaar gleden, we werden hiervan zo geil dat we bijna in het water klaarkwamen maar voordat het zover kwam stond Stefanie op, trok mij aan de hand mee naar binnen en nat als we waren gingen we op bed liggen en begonnen elkaar te pijpen totdat we allebei een forse lading zaad in elkaars mond spoten. Nadat we nog een tijdlang hadden liggen tongen vroeg Stefanie voorzichtig: “Zou je niet voor altijd bij mij willen blijven……, en mij willen helpen met het beheer van mijn eigendommen……”. “Je bedoelt…., ehhhh……., dat ik met jou ga samenwonen als zijn we partners…….”, vroeg ik een tikkeltje verbaasd. “Ja….., dat bedoel ik…., samen slapen in één bed….en zo…..”, antwoordde ze waarna we elkaar omarmden en nog een tijdlang lagen te tongen, daarna moesten we snel gaan douchen en aankleden want over een uurtje zou de eerste sollicitant komen.

Voordat Laura, de eerste sollicitant zou komen had ik nog even tijd om met een advocaat te bellen die de scheiding met Maria moest gaan regelen en nadat ik de afspraak had gemaakt ging de deurbel waarna Stefanie de deur opende en de vrouw binnenliet. Stefanie liet Laura inde woonkamer en stelde haar aan mij voor: “Dit is Laura…..”, zei ze en wees haar een stoel waar ze kon gaan zitten. Ik had de vrouw intussen van top tot teen opgenomen, ik schatte haar op goed vijftig jaar, ze was slank, was gekleed in een fris, redelijk kort zomers jurkje, met een ruime inkijk tussen haar grote en naar het zich liet aanzien nog stevige borsten, aan haar benen droeg ze matwitte nylonkousen en schoen met een hal van ongeveer acht centimeter, toen ze ging zitten en haar jurkje wat omhoog schoof zag ik de bandjes van een witte jarretelgordel.

“Waarom denk je dat je de juiste hulp in de huishouding bent…”, vroeg Stefanie aan Laura. Nadat Anja haar verhaal had verteld waarom ze de beste keuze zou zijn vroeg ik: “In de advertentie staat dat je zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag beschikbaar moet zijn…, hoe had gedacht daarmee om te gaan…”? Anja dacht even na en antwoordde: “Ik heb geen familie meer dus kan ik mijn tijd indelen zoals ik dat wil dus zal ik beschikbaar zijn zoals jullie dat graag willen…”. Stefanie en ik hadden genoeg gehoord waarna Stefanie, Laura bedankte en vertelde dat zij haar nog zou bellen over de beslissing die wij hadden genomen, waarna Stefanie, Laura uitliet. “Wat vindt jij van Laura….”, vroeg Stefanie toen ze terug was in de kamer, als ze net zo goed is in haar werk als dat ze eruitziet zou het best iets kunnen worden….”, zei ik met een glimlach, “Maar laten we eerst de volgende afwachten…”, vervolgde ik meteen. Stefanie kwam naast mij op de bank zitten en drukte haar hand op de verdikking in mijn broek en vroeg: “Ook een stijve gekregen van die jarretelbandjes……..”. Toen ik mijn hand over haar jurkje liet glijden voelde ik ook een forse verdikking in haar veel te kleine vlinderstring.

Omdat Anja dadelijk zou komen lieten we elkaar verder maar met rust en toen na een goed half uur de bel ging was mijn pik alweer slap geworden. Ook Anja werd door Stefanie binnengelaten en aan mij voorgesteld. Nadat ik haar had geobserveerd en zij haar verhaal had verteld vroeg ik ook aan haar hoe ze die werktijden dacht in te delen. “Ik wil graag zoveel als mogelijk de weekeinden vrij zijn…..”, antwoordde zij. Anja, die was gekleed in een truttig mantelpakje dat al geruime tijd geen mode meer was had hiermee een antwoord gegeven dat haar definitief ongeschikt als kandidaat maakte. Nadat Stefanie ook haar had uitgelaten zeiden we bijna tegelijk: “Dus wordt het Laura….”!

Hierna kwam Stefanie weer naast mij zitten, legde één arm om mijn nek en begon mij te tongzoenen, met haar andere hand maakte ze mijn broek los en haal mijn intussen weer hard geworden pik tevoorschijn en wreef met haar duim de druppel voorvocht over mijn gladde eikel waarna de langzaam aan mijn lul begon te trekken. “Hmmmmmm……..”, kreunde ik met haar tong diep in mijn mond en liet meteen mijn hand onder haar jurkje glijden en bevrijdde haar harde lul uit de beknelling van haar veel te kleine vlinderstring. We zoenden elkaar als een pas verliefd stelletje en langzaam trokken we aan elkaars pik totdat we allebei begonnen te kreunen en we bijna tegelijk ons zaad in de ruimte spoten, grote klodders van mijn sperma kwamen terecht op het jurkje van Stefanie en de sperma van haar kwam terecht op vloer voor de bank waarop we zaten. Nadat we alles hadden schoongemaakt en ons hadden opgefrist besloot Stefanie de twee sollicitanten te bellen, als eerste belde ze Anja die natuurlijk teleurgesteld was dat zij de baan niet kreeg en daarna belde ze Laura die enthousiast reageerde en nadat Stefanie had vertelt wat haar salaris was en wat er van haar werd verwacht vroeg Laura wanneer ze haar spullen kon verhuizen naar de boerderij.

De volgende morgen kwam er een soort van bestelbusje de laan oprijden naar de boerderij, het was net tien uur, Stefanie en ik waren net uit bed en zaten slechts gekleed in een korte kimono aan de ontbijttafel. Toen het busje bij de boerderij was sprong Laura uit het busje en een voor ons onbekende man. Laura klopte netjes op de deur en nadat wij onze kimono goed hadden dichtgemaakt riep Stefanie dat ze mocht binnenkomen. “Goedemorgen……..”, zei Laura met een vriendelijke stem en een glimlach op haar gezicht, “Ik ben hopelijk toch niet te vroeg……”. Stefanie stond op en zei: “Loop maar mee dan zal ik je kamer wijzen en dan kun je vanaf de achterzijde de spullen uitladen….”. Samen liepen ze door de lange gang van de boerderij totdat ze bij de kamer voor Laura waren aangekomen. “Ohja……, dat is heel mooi…”, reageerde Laura, “Ik ga snel uitpakken….”. Stefanie kwam terug naar de grote keuken en Laura ging de bus leegpakken, al heel snel zagen we het busje weer wegrijden en wisten we dat we niet meer alleen in het huis waren.

Toen Stefanie en ik ons hadden gedoucht en aangekleed namen we plaats op een schaduwrijke plaats achter de boerderij, even later kwam Laura aanlopen, Stefanie had Laura uitgenodigd voor een kop koffie, Laura was gekleed in dun zomerjurkje en door de aftekening door de stof kon ik zien dat ze een beha droeg en een slip en verder droeg ze een paar simpele teenslippers. Stefanie stond op een haal de drie koppen koffie en toen Stefanie weer zat vroeg ze aan Laura: “En ….”, schiet je al op met het inruimen……”? “Het begint langzaam te komen….”, antwoordde ze en nadat we nog wat hadden zitten kletsen stond Laura op en zei: “Dan ga ik maar weer verder….”. “Doe je best……, dan bespreken we morgenochtend wel wat je taken worden in dit huishouden……”. Toen Laura wegliep fluisterde Stefanie mij in het oor: “Zou je haar niet willen neuken……”? “En jij dan….? fluisterde ik terug

Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm