Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Dus je hebt al met 5 jongens geneukt
Categorie: tieners | dinsdag 22 juli 2014 03:58

Geile afspraakjes

Hallo mijn naam is Dorien en ik ben 23 jaar oud. Ik ben biseksueel en denk nog vaak terug aan mijn eerste ervaring met een meisje, inmiddels zo’n 6 jaar geleden. Omdat ik iedere keer weer geil wordt als ik eraan terug denk, heb ik besloten het verhaal een keer op te schrijven. Ik hoop dat het voor jullie ook geil is om te lezen. Ik was vrij jong toen ik mijn seksualiteit begon te ontdekken en mijn interesse groeide snel. In het begin was het vooral vingeren, maar daarna kwamen ook de jongens. Het was door mijn even oude buurjongen Dennis dat ik ontmaagd werd. Dennis was ook de eerste die mij befte en zijn zaad was het eerste dat ik proefde. Met mijn blonde haren en strakke lijf werd ik door jongens lekker gevonden. Dennis had op lopen scheppen over wat we gedaan hadden en daardoor werd ik door de meeste jongens uit de buurt gezien als makkelijk sletje (hoezo stereotiep...). Ik vond het toen wel stoer, zeker ook omdat ik volop aandacht kreeg van de jongens. Er volgden ook meer vriendjes en inmiddels had ik het met 5 jongens gedaan.

Mijn beste vriendin van toen (en nu nog steeds) is Chantal. We zaten bij elkaar op school sinds de kleuterschool, woonden bij elkaar in de straat en zaten op dezelfde voetbalclub. We waren net zo oud en Chantal was een mooie meid om te zien. Ze had lang bruin haar een lijf waar een fotomodel jaloers op zou zijn en ze had behoorlijke en stevige borsten. Ik was best jaloers op haar borsten, die aanzienlijk steviger en voller waren dan die van mij. Chantal kreeg ook best aandacht van de jongens, maar bleef altijd wat afstandelijk. Ondanks dat ik Chantal mooier vond dan mezelf kreeg ik toch wat meer aandacht. Waarschijnlijk omdat de jongens toch ook graag meer wilden. Bij mijn weten was Chantal nog niet met seks bezig, terwijl het voor mij in die tijd zo ongeveer mijn levensdoel was. Ik wilde het ook graag met Chantal over seks hebben zoals vriendinnen dat doen, maar het kwam er nooit van.

Toen we allebei 16 waren gingen we met de middelbare school op schoolkamp.

We sliepen in tentjes en ik deelde een tent met Chantal. Tijdens het kamp werd geflirt tussen de jongens en de meiden en ook vormden zich stelletjes die met elkaar zoenden. Het leek Chantal totaal niet te boeien en iedere jongen die met haar flirtte liep een blauwtje. Mijn vriendje tijdens het kamp was Maarten. Hij was de oudste uit de klas (hij was een keer blijven zitten) en ook de grootste en de stoerste. Tijdens de afsluitende disco avond wilde hij aan de andere jongens dan ook graag laten zien dat hij mij “gescoord” had. Tijdens het slowen kneedde hij opzicht mijn kontje en hij kon niet stoppen om met mij te tongen. Zelf werkte ik maar al te graag mee. Het dansen werd steeds intiemer, hetgeen ook voor omstanders niet onopgemerkt bleef en zo nu en dan kregen we wat aanmoedigingen. Maarten had een stevige erectie en schuurde lekker langs me heen. We fluisterden naar elkaar dat we een rustig plekje moesten zoeken, maar toen we dat daadwerkelijk wilden doen had de leiding ons door. Zoenen dat kon nog wel, maar ze wilden niet dat leerlingen er met z’n tweetjes tussen uit knepen. Zo kwam het er dus niet van.

Ik was bloedgeil geworden van het schuren, het tongen en de bijbehorende aandacht, toen de avond afgelopen was. We gingen onze tanden poetsen en ons klaar maken voor de nacht. In het meiden badhok was het een gekakel van jewelste en er werd uiteraard ook over jongens gesproken en gegiecheld. Ook ik kreeg de nodige opmerkingen over wat er die avond gebeurd was, maar Chantal hield zich afzijdig van het onderwerp.

Toen we in onze tent lagen, was ik nog steeds geil en wilde dit graag delen met Chantal, maar die gaf daar geen aanleiding voor. Ik was bang dat ze dicht zou klappen als ik het onderwerp seks zomaar ter sprake zou brengen. Omdat ik toch nog geil was, besloot ik dat ik me wilde vingeren en dat dit Chantal kon uitlokken om over seks te beginnen.

“Welterusten” zeiden we tegen elkaar en de tentverlichting werd uitgezet. Ik lag nog met mijn slaapzak open en had alleen een lang T-shirt aan als pyjama. Ik spreidde mijn benen een beetje en bracht mijn hand naar mijn klitje. Langzaam wreef ik over mijn clitoris en ik voelde hoe nat ik was. Mijn ademhaling werd wat zwaarder en ik begon een vinger heen en weer te bewegen in mijn kutje. Ik hoorde het eerste soppende geluid en ik wist dat Chantal dit ook moest kunnen horen.

Ik deed geen moeite om het subtiel te houden en Chantal merkte het inderdaad op. “Dorien, ben jezelf aan het vingeren?”, fluisterde ze in mijn richting. “Ja, hoezo, doe jij dat dan nooit?” beantwoorde ik haar vraag op zachte en zwoele toon. Nu wachtte ik in spanning af of Chantal het gesprek zou voortzetten of af zou kappen. “Jawel, ik doe het ook wel eens”, zei Chantal.

Deze opening was voor mij voldoende om het gesprek verder te sturen: “Hoe vaak is wel eens?”. “Nou gewoon bijna iedere dag, soms zelfs meer dan 1 keer per dag”, was het antwoord van Chantal. Ik raakte meer en meer opgewonden, wetende dat we het eindelijk over seks konden hebben met elkaar. De ban was nu gebroken. “Hoe doe jij het meestal?”, vroeg ik haar. Chantal legde uit hoe ze het deed als combinatie van wrijven over haar clitje en het met meerdere vingers heen en weer gaan in haar kutje. Ik pakte Chantal haar hand en bracht die naar mijn eigen kutje. Ik duwde hem tegen me aan en vroeg haar om het eens op mij voor te doen. Gelukkig schrok ze niet terug en begon ze heerlijk met mijn kutje te spelen. Terwijl ze me vingerde vroeg ze of ik mezelf vaak vingerde. “Gemiddeld 2 keer per dag, in de ochtend en in de avond”, beantwoord ik de vraag. “Zo vaak?”, reageert Chantal enigszins verbaasd op mijn antwoord. “Zo vreemd is dat toch niet, jij komt toch ook in die buurt”, probeer ik haar verbazing weg te nemen. “Dat wel, maar als ik die verhalen wel eens hoor, dacht ik dat jij meer met jongens bezig was dan met jezelf”, verklaart Chantal haar verwondering. “Al weet ik natuurlijk ook wel dat jongens graag opscheppen en roddels wat worden aangezet”.

“Dan ken ik zeker de meeste roddels over mezelf niet, degene die ik ken zijn doorgaans wel waar”, zeg ik ondeugend tegen Chantal. “Ik ben wel benieuwd wat je dan over me gehoord heb?”, probeer ik Chantal wat verder uit de tent te lokken. “Dat je Dennis vroeger hebt gepijpt in het park”, werpt Chantal voor. “Schuldig” antwoord ik nonchalant. “Ik dacht dat hij dat verzonnen had” reageert Chantal. “Nee hoor, ik heb hem zelfs meerdere keren gepijpt”, por ik het gesprek nog een beetje op. “Ik heb hem ook meerdere keren klaar gepijpt”.

Ik vermoed dat Chantal het geil vind worden, want ze blijft me maar doorvingeren en haar hand gaat steeds sneller. Ik besluit een volgende stap te zetten en breng mijn hand tussen de benen van Chantal. Ze laat me mijn gang gaan en ik voel het natte kutje van Chantal. Langzaam begin ik haar te vingeren en Chantal kreunt zachtjes van genot. Vlak daarna hervat ze ons geile gesprek.

“Heb je ook met Dennis geneukt Dorien?”, vraagt ze geďnteresseerd.

“Hij heeft me ontmaagd ja”, beantwoord ik de vraag. “En was het lekker?” wil Chantal weten. “Zeker, daarom is het niet bij 1 keer gebleven”. “En klopt het dat je behalve met Dennis ook met Sjors en Martijn geneukt hebt?” vraagt Chantal door, terwijl ze hier merkbaar wat geiler van wordt. “Dat is min of meer waar ja”, antwoord ik geheimzinnig. “Hoezo min of meer, heb je met Sjors en Martijn geneukt of niet?”, daagt Chantal me verder uit. “Ja ik heb met ze geneukt, maar ik dacht dat je bedoelde of die 3 de enige jongens waren met wie ik geneukt had.”, zeg ik met spannende stem.

Zelf ben ik zo geil van het gesprek en het gevinger van Chantal, dat ik klaar kom. Ik bijt me vast in de rand van mijn slaapzak en kom schokkend klaar. Als ik weer een beetje op adem ben, ga ik weer door met het vingeren van Chantal, iets waar ik kort mee gestopt was. Chantal is nog steeds geil en geniet van mijn vingers.

“Met wie heb je nog meer geneukt dan?”, hervat Chantal ons geile gesprek. “Met Richard en met Elwin”, beantwoord ik de vraag. “Welke Richard dan?”, vraagt Chantal door. “Die naast me woont”, zeg ik ondeugend. “De broer van Dennis?”, reageert ze enigszins geschokt, “die is al 18 of zo”. “Toen wij het deden was hij 17”, reageer ik. “Weet Dennis dat ook?”, wil Chantal weten. “Nee, maar toen was het toch al uit tussen ons.”

“Dus je hebt al met 5 jongens geneukt, wat een slet”, lacht Chantal me toe.

“Biecht maar op, wat je nog meer gedaan hebt dan met ze…”, daagt ze me uit. “Vingeren, aftrekken, pijpen…” begin ik mijn biecht, waarna Chantal mij onderbreekt: “pijpen tot het einde?”. “Ja tot het einde”, vervolg ik. “Beffen en met Elwin heb ik ook anaal gedaan”, besluit ik mijn biecht. Snel voeg ik er nog aan toe “En tongen natuurlijk, maar dat zijn er wel meer dan 5 geweest”. “Ja daar is in ieder geval Maarten weer bijgekomen deze week”, lacht Chantal spannend. Ik lach spannend terug. “Maar morgen komt ie ook in het andere rijtje.”, zeg ik ondeugend. “Hoe bedoel je”, vraagt Chantal nieuwsgierig. “Als we morgenmiddag weer terug zijn van kamp, komt hij bij mij op bezoek, mijn ouders moeten dan toch werken.”, biecht ik mijn plannen op. “Slet”, lacht Chantal me toe.

Ik merk aan haar natheid en ademhaling dat Chantal ook botergeil is. Zelf ben ik ook nog steeds geil en breng de hand van Chantal weer naar mijn kutje. Chantal heeft door dat ik nog steeds jeuk heb en begint me opnieuw te vingeren, terwijl ik haar ook nog steeds vinger. Nu is het tijd om haar een beetje uit te horen.

“En jij Chantal, biecht jij eens op wat je nog meer gedaan hebt behalve jezelf vingeren.”, daag ik Chantal uit. “Eigenlijk niets”, antwoord Chantal, “behalve 1 keer gluren naar mijn broer die zich stond af te trekken”. “Biecht eens op…”, zeg ik op gebiedende toon. “Toen we een keer eerder uit school waren, kwam ik thuis en hoorde ik een vreemd geluid uit de badkamer. De deur stond nog op een kier en toen zag ik hoe Simon zich stond af te trekken. Toen ie begon te spuiten ben ik snel naar beneden gegaan, zodat hij niet wist dat ik al thuis was”. “En had ie een lekkere pik?”, vraag ik door. “Geen idee, ik heb nog niet jouw ervaring om dat te beoordelen, ik ben een keurig meisje”, lacht ze me toe. “En tongen dan?”, besluit ik het kruisverhoor voort te zetten. “Ook nog nooit gedaan”, zegt Chantal zacht. “Ik durf niet zo goed als jij”, voegt ze eraan toe.

Chantal nadert haar hoogtepunt en bijt zich ook vast in haar slaapzak. Heftig schokkend komt ze klaar. Als ze weer een beetje bij zinnen is, zegt ze “Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen, dank je wel Dorien.”. “Ga je als dank nog even door bij mij?”, vraag ik haar in de hoop deze seks ervaring nog wat verder te rekken. Tot mijn grote vreugde gaat ze nog door met mij vingeren.

Ik geniet van de vingers van Chantal en wil eigenlijk nog meer. Ik breng mijn hoofd richting haar hoofd en vraag haar of ze wel met mij durft te tongen. Chantal aarzelt even maar geeft dan aan dat ze het wel een keertje wil proberen. Ik breng mijn mond nu naar haar mond en we kussen elkaar. Langzaam leidt ik haar met mijn tong en niet veel later liggen we te tongzoenen. “Lekker?”, onderbreek ik onze zoen. “Heel lekker”, zegt Chantal geil.

We gaan weer verder met tongen en ik voel weer een orgasme naderen. Ik druk mijn mond stevig op die van Chantal, zodat ik niet te hard kreun. Als ik schokkend klaar ben gekomen, trekt Chantal haar hand weer terug.

“Nog even doorgaan?”, vraag ik aan Chantal en zonder haar antwoord af te wachten, breng ik mijn mond weer op de hare. Gelukkig zoent ze terug en liggen we snel weer heftig te tongen. Ik breng mijn hand weer tussen haar benen en zij spreid haar benen om aan te geven dat het goed is. Ze is nog kletsnat van onderen en aan haar ademhaling merk ik dat het niet heel lang zal duren voor ze weer zal komen. Zelf wil ik eigenlijk nog verder, omdat ik niet weet of het bij een nachtje zal blijven. Ik trek het pyjama shirt van Chantal omhoog en breng mijn mond naar haar borsten. Mijn hand doet zijn werk nog bij het kutje van Chantal. Ik kus haar tepel en voel deze hard worden onder mijn lippen. Haar borsten voelen heerlijk zacht aan. Ik wissel af tussen de borsten en Chantal wrijft even door mijn haar om te laten weten dat het lekker is. Ik besluit nog verder af te zakken met mijn hoofd en zoen Chantal haar strakke buikje. “Ga je me beffen?”, vraagt Chantal geil, maar ook een beetje verbaasd. “Alleen als jij dat wil, maar ik kan het je aanbevelen.”, is mijn antwoord. “Dan kan ik niet weigeren”, lacht Chantal mij toe.

Ik spreid het kutje open en begin zachtjes het geil tussen haar lipjes weg te likken. Dan ga ik richting haar knopje en begin er rondjes langs te maken met mijn tong. Chantal geniet en duwt mijn hoofd steviger tussen haar benen. Ik hoor haar steeds meer kreunen. Heel even til ik mijn hoofd op. “Volgens mij moet je even op je slaapzak bijten Chantal”, geef ik haar een hint. Ik zie dat ze de slaapzak pakt en hoor het gekreun weg dempen. Ik lik haar klitje en vinger haar met 2 vingers totdat ze heftig klaar komt. Ik voel het geil uit haar kutje stromen en lik het op (inmiddels weet ik dat Chantal kan squirten, maar toen kende ik dat nog niet). Als Chantal weer enigszins is bijgekomen, bedankt ze me voor het beffen en zegt ze dat het haar lekkerste orgasme ooit was.

We kijken op de telefoon hoe laat het inmiddels is en we blijken ruim 2 uur met elkaar gegeild te hebben. “Zo laat al? Laten we maar snel gaan slapen.”, zegt Chantal die zich omdraait en gaat liggen slapen. Ik ben een heerlijke ervaring rijker, maar vraag me tegelijk af of we het hier ooit nog over gaan hebben. De volgende ochtend doet Chantal alsof er niets gebeurd is.

We gaan de bus in en Maarten zit al achter in de bus en wenkt me. Ik ga naar hem toe en kruip bij hem op schoot/ op het bankje. Maarten heeft er zin in en begint me gelijk te zoenen en zodoende liggen we al snel half verstrengeld te tongzoenen. Op verschillende bankjes om ons heen liggen andere stelletjes ook alweer te zoenen.

Chantal is in haar eentje op een bankje aan de andere kant van het gangpad gaan zitten, schuin achter ons. Ik zie dat Chantal mij nauwlettend in de gaten houdt. Dit wind mij op. Als we aan het rijden zijn, tongen Maarten ik er lustig op los. Maarten zit met zijn rug richting Chantal, maar ik kan haar gezicht af en toe zien.

Als we een tijdje onderweg zijn, zijn de meeste mensen om ons heen in slaap gevallen. Maarten en ik houden het nog wel vol en ook Chantal zit ons nog te volgen, al doet ze een beetje alsof ze slaapt. Als ik weer even oogcontact maak met Chantal, maakt ze met haar hand een gebaar van aftrekken. Blijkbaar wil ze me uitdagen.

Ik wil me niet laten kennen en wrijf opzichtig over Maarten zijn kruis. Hij heeft een stijve. Ik begin zijn broek open te knopen en verschrikt kijkt hij op. Ik fluister hem in dat iedereen slaapt en hij kijkt even rond. Chantal heeft hem door en ligt plotseling tegen het raam aan met haar ogen bijna dicht. Maarten is enigszins gerust gesteld en pakt zijn jas om die over zijn kruis te leggen.

Ik begin weer met hem te tongen en kijk richting Chantal, terwijl Maarten weer met zijn rug die kant op zit. Met mijn hand bevrijd ik de stevige pik van Maarten uit zijn broek, zodat deze een tent vormt met de jas die erover heen ligt. Chantal kijkt me vragend aan alsof ze denkt dat ik het niet echt doe. Alsof de jas niet helemaal goed ligt, til ik deze even op om anders neer te leggen. Terwijl ik dit doe is heel kort te zien hoe mijn hand op en neer gaat langs de lul van Maarten. Ik kijk in de richting van Chantal en ik zie haar toch nog enigszins verbaasde reactie als ze mijn hand op en neer ziet gaan. “Slet” zegt ze lachend met haar lippen zonder dat ze het geluid daadwerkelijk maakt. Ik knipoog naar haar terwijl ik innig blijf tongen met Maarten die niets door heeft van het spel tussen Chantal en mij.

Maarten vind het heerlijk en lijkt enigszins te vergeten dat er mogelijk andere mensen meekijken. Hij waant zich een beetje veilig door de jas, al let hij er niet scherp op. Door mijn trekbewegingen verschuift de jas en Chantal kan nu continu zien wat ik aan het doen ben. Ik laat Maarten een beetje in mijn nek zoenen, zodat ik makkelijker naar Chantal kan kijken. Ik steek mijn tong een beetje uit naar Chantal om haar erop te wijzen dat ik haar uitdaging ben aangegaan. Chantal lacht terug en besluit me verder uit te dagen. Met haar tong in haar wang maakt ze een gebaar van pijpen. Daarna gebaart ze met haar hoofd dat ik dat niet zou durven. Met mijn vrije hand doe ik een vinger voor mijn mond om aan te geven dat ze zich stil moet houden. Chantal leunt wat verder achterover en sluit haar ogen lichtjes. Ze steekt haar duim naar me op.

Ik weet dat Chantal haar ogen niet helemaal dicht heeft en tussen haar oogleden door gluurt. Ik duw Maartens hoofd even een beetje weg en duik dan met mijn hoofd naar beneden. Ik merk dat hij snel rond kijkt, maar om de uitdaging niet te verliezen neem ik zijn pik gelijk in mijn mond. Maarten waant zich blijkbaar veilig en onbespied en buigt een beetje over me heen, zodat zijn hoofd achter de leuning van de bank ervoor verdwijnt.

Ik pijp Maarten ongeveer een minuut, waarna hij begint te spuiten.

Ik vang al zijn zaad op in mijn mondje en ga snel rechtop zitten. Maarten buigt snel voorover, om zijn pik weer weg te stoppen. Chantal heeft haar ogen open en kijkt in mijn richting. Ik open mijn mond zodat Chantal het zaad in mijn mond kan zien en slik het dan snel weg. Chantal kijkt geschokt en zegt nogmaals dat ik een slet ben (zonder geluid te maken uiteraard).

Maarten is nu ook wel zijn energie kwijt en we vallen in slaap op het bankje. Een paar uur later zijn we weer terug bij school en is het tijd om voorlopig afscheid te nemen. “Mag ik straks nog langskomen? “, vraagt Maarten aan me. “Tuurlijk, in de bus was alleen maar voorspel”, hijg ik zachtjes in zijn oor, alsof ik zeker wil weten dat hij langs zal komen.

Ik heb met Maarten afgesproken om kwart over vier, omdat mijn ouders dan zeker weg zullen zijn. Ik heb net gedoucht en loop zonder ondergoed in mijn badjas. Aangezien ik straks toch met Maarten ga seksen lijkt aankleden me overbodig. Om half vier hoor ik de bel al. “Oh nee”, gaat er door mijn hoofd, “die eikel is te vroeg, nu merken mijn ouders iets”. Dan hoor ik mijn moeder roepen “Dorien, Chantal is er voor je. Ik stuur haar door naar boven.”. Vlak daarna komt Chantal mijn kamer binnen. “Hoi wat kom jij nou opeens doen?”, vraag ik haar. “Ik dacht Dorien zal zich wel plotseling eenzaam voelen na al die intimiteit van het schoolkamp”, beantwoord ze mijn vraag. “Wij gaan”, hoor ik mijn moeder van beneden roepen.

“Na zo’n korte tijd voel ik me nog niet eenzaam hoor”, lach ik, “en ik heb je vannacht al verteld dat Maarten vanmiddag nog langs zou komen, dus eenzaam zal ik ook niet worden”. Chantal lacht heimelijk.

“Als ik geen gebaar gemaakt had, zou je Maarten dan ook afgetrokken hebben in de bus?”, vraagt Chantal. “Dat denk ik niet”, antwoord ik haar. “Dan heeft ie mazzel dat ik ook een pijpgebaar maakte”, lacht Chantal. “Dat maakte echt niet uit hoor”, lach ik geil terug met een knipoog. “Hoe bedoel je?”, vraagt Chantal. “Toen ik begon met trekken, wist ik al dat ik het met mijn mond zou gaan afmaken. Anders zou het toch maar een plakzootje worden.”

“Maar je moet zo wel weg hoor.”, lach ik haar toe. “Ik vond het geil om te zien wat je deed in de bus”, biecht Chantal op terwijl ze mijn opmerking ontwijkt. “Ik was ook geil”, lach ik haar toe. “Vond je het spannend om een keer bekeken te worden?”, vraagt Chantal. “Het was wel spannend, maar ook door andere mensen die wakker zouden kunnen worden. Het was ook niet de eerste keer dat ik bekeken werd”, reageer ik. “Wanneer dan nog meer?”, vraag Chantal geďnteresseerd. “Toen ik het met Dennis deed, gluurde Richard een keer mee.”, is mijn antwoord. “Ik was Dennis aan het berijden op de bank, met mijn rug naar hem toe. En toen zag ik Richard om de hoek in de gang staan, terwijl hij zich aftrok.”, licht ik de situatie toe, voordat Chantal hier op verder kan vragen. “En wat heb je gedaan toen je hem ontdekte?”, wil Chantal weten. “Toen heb ik Dennis heerlijk bereden en klaar laten komen, terwijl ik geile bekken trok richting Richard.”, geef ik verdere uitleg. “En wat deed Richard dan?”, vraagt Chantal door. “Toen ie door had dat zijn broertje me vol lag te spuiten ging ie snel weg en heeft ie het op zijn kamer afgemaakt. Dat heb ik hem later eens gevraagd”.

Dan hoor ik de bel. Dat moet Maarten zijn. “Shit, dat zal Maarten al zijn.”, mompel ik. “Je had toch zin in hem?”, lacht Chantal, “dan moet je daar blij mee zijn”. “Ja, maar jij bent er nog”, mompel ik alsof Chantal dat nog niet door zou hebben. “Ik verstop wel even op de kamer van je ouders”, zegt Chantal, “als jij dan op jouw kamer bent, dan sneak ik weg.”. “OK, ik spreek je later”, beaam ik het voorstel.

Ik ga snel naar beneden als er nog een keer gebeld wordt. Ik doe de deur open en het is inderdaad Maarten. Ik laat hem snel binnen, terwijl ik achter de deur schuil, want ik heb nog steeds alleen een badjas aan. “Een beetje geduld he, ik moet wel tijd hebben om de deur open te doen”, lach ik tegen Maarten. “Jij bent ook gewoon te lekker”, fluistert hij mij toe en begint met me te tongen.

Zijn hand glijdt onder mijn badjas en zijn vingers brengt hij snel richting mijn kutje. We staan nog beneden in de gang, maar hebben een vliegende start. Ik schud mijn badjas af sta nu naakt voor Maarten. Hij kijkt zijn ogen uit. Hij duwt me met mijn rug tegen de deur aan en begint me stevig te vingeren. Ik wrijf over zijn kruis en voel dat zijn pik knetterhard is. Ik begin zijn broek los te knopen en hij doet zijn shirt uit. Boven aan de trap zie ik Chantal naar beneden gluren of ze al weg kan sneaken. Ze ziet ons tegen de deur aan staan en maakt een gebaar van hulpeloosheid. Zelf ben ik ondertussen super geil en ook Maarten is wild van geilheid. Met zijn broek op de enkels tilt hij me op en zet me op zijn lul. Hij duwt me tegen de deur aan en begint me met stevige stoten te neuken. Ik geniet van mijn neukbeurt en zie hoe Chantal me van boven aan de trap aankijkt terwijl ik heerlijk geneukt wordt. Aangezien Maarten al een keer is klaargekomen vandaag, duurt het wat langer voor hij weer moet spuiten. Dat stelt hem mooi in staat mij lekker klaar te neuken. Ik kreun het uit als ik mijn orgasme voel naderen en klem me strak om Maarten heen. Maarten houdt even in om mij op adem te laten komen. Ik zie Chantal nog steeds gluren en vermoed dat zij met haar kutje aan het spelen is.

“Kom op kanjer, we gaan naar boven”, zeg ik luid tegen Maarten, zodat Chantal weet dat ze zich uit de voeten moet maken. Chantal verdwijnt boven aan de trap en Maarten en ik pakken onze kleren. We gaan naar boven en ik leid Maarten naar mijn slaapkamer. De deur van de kamer van mijn ouders zit eerder op de gang, dus Chantal moet ongezien weg kunnen komen. Mijn eigen kamerdeur laat ik open staan. Ik ga op mijn bed liggen met mijn benen wijd en Maarten daalt met zijn hoofd af tussen mijn benen. Terwijl ik lig te genieten van Maartens tong, zie ik Chantal door de deuropening gluren. Ze heeft mijn moeders badjas aan en ik zie hoe ze over haar kutje wrijft. Maarten heeft niets door en beft heerlijk door. Ik voel een nieuw hoogtepunt naderen en kom niet veel later klaar. Ik zie dat Chantal zich terug trekt.

“Nou is het jouw beurt”, zeg ik tegen Maarten, “ga maar lekker op je rug liggen, dan ga ik je berijden”. Ik zeg het duidelijk, omdat ik Chantal wil laten weten wat we gaan doen, voor het geval ze nog op de gang staat. Maarten ligt op mijn bed en ik ga met mijn rug naar hem toe zitten, zodat ik zijn zichtlijn op de deuropening kan blokkeren. Ik laat me op de stijve lul van Maarten zakken, zodat hij diep naar binnen glijdt. “Oh ja, heerlijk zo diep in mijn kutje”, kreun ik. Chantal heeft dit blijkbaar gehoord, want niet veel later zie ik haar hoofd weer verschijnen. Ze zit op haar knieën om niet teveel op te vallen en kijkt recht tegen mijn kutje aan dat gepaald wordt door Maarten. Aan de stand van haar arm zie ik dat ze zich nog vingert. Maarten geniet van mijn kutje en stoot zo nu en dan stevig omhoog als ik omlaag beweeg. Het gevoel van bekeken worden door mijn beste vriendin en de heerlijke pik van Maarten maken me botergeil. Maarten begint ook zijn hoogtepunt te naderen en kreunt dat hij me vol wil spuiten. Ik verhoog mijn tempo en niet veel later voel ik de stralen sperma in mijn kutje spuiten. Ik ga een klein beetje omhoog, zodat Chantal de schacht van de spuitende lul kan zien kloppen. Het zaad loopt uit mijn kutje en glijdt langs de schacht. Ik laat de pik uit mijn kutje glijden en schuif mijn van zijn sperma druipende kutje heen en weer over de borstkas van Maarten. Dit zodat hij nog steeds de deuropening niet kan zien. Dan buk ik met mijn hoofd naar de met zaad besmeurde pik en begin als een volleerd pornoster Maartens paal af te likken. Ik doe dit zo dat Chantal iedere druppel ziet die ik aflik.

Na het schoonlikken van zijn lul, maak ik aanstalten om naast Maarten te gaan liggen. Met mijn hoofd wenk ik voorzichtig dat Chantal zich terug moet trekken uit de deuropening. Ik ga naast Maarten liggen en wil met hem tongen. Hij zegt dat hij dat vies vindt nadat ik zijn zaad gelikt heb. Ik zeg hem te blijven liggen, zodat ik mijn mond even kan gaan spoelen in de badkamer. Op de gang om de hoek zie ik Chantal staan. Ik trek haar snel mee richting de badkamer. In de badkamer trek ik haar hoofd naar me toe en geef haar een tongzoen. Chantal is zo geil dat ze mijn tongzoen beantwoord, ondanks de resten zaad in mijn mond. Ik spoel mijn mond en maak aanstalten om terug te gaan naar mijn kamer. “Ga je nu wel weg of blijf je de volgende ronde ook nog kijken?”, knipoog ik naar Chantal. “Komt er nog een ronde dan?”, vraagt Chantal quasi verbaasd. “Tuurlijk, die puberende jongens staan stijf van de hormonen, die blijven gaan”, zeg ik, “en ik kan het weten inmiddels”. “Dan blijf ik nog even”, knipoogt Chantal.

Ik ga terug naar mijn bed en ga naast Maarten liggen. Ik kruip dicht tegen hem aan en nu wil hij wel tongzoenen. Zijn hand gaat alweer naar mijn kutje en ik besluit met mijn hand een beetje aan zijn pik te trekken. Hij begint daarvan alweer aardig geil te worden en ik voel zijn pik alweer een beetje zwellen. “Ik vond het vanochtend wel spannend in de bus”, doorbreek ik de stilte en ons getong. “Ja ik ook” valt Maarten mij bij. “Het gevoel dat je betrapt kan worden, zonder betrapt te worden is wel geil”, vul ik verder aan. “Nou volgens mij had je vriendinnetje wel iets in de gaten”, hoor ik Maarten onverwacht zeggen. “Hoe bedoel je?”, vraag ik met gespeelde onwetendheid. “Nadat we klaar waren keek Chantal zo vreemd, dat ze misschien wel iets gezien heeft”. “Zou je het erg vinden als we betrapt waren?”, vraag ik aan Maarten. “Valt wel mee, daar was het ook veel te lekker voor”. “En ik sta toch al bekend als een slet, dus voor mij maakt het niet zoveel uit”, zeg ik geil tegen Maarten. “Als ik moet kiezen tussen een mooie lekkere slet als jij of een lekker wijf zoals die Chantal, dan kies ik voor jou hoor”, lacht Maarten me toe.

Ik weet dat Chantal waarschijnlijk nog op de gang aan het wachten is op wat er gaat gebeuren. Ik probeer Maarten daarom een beetje uit te lokken. “Dus je vindt Chantal een lekker wijf? Trek je je ook wel eens op haar af dan?”, vraag ik terwijl ik nog steeds met zijn weer groeiende pik speel. “wel eens gedaan ja, maar dat doen alle jongens uit de klas waarschijnlijk wel. Maar vaker op jou natuurlijk”, beantwoordt hij mijn vraag eerlijk maar toch in mijn voordeel.

“Maar je zou haar niet je bed uitschoppen dus”, vraag ik speels. “Tuurlijk niet”, lacht hij terug. “ze had ons trouwens inderdaad gezien in de bus”, lach ik tegen Maarten, “dat zei ze onderweg naar huis tegen me”. Maarten lacht terug “Trut, net doen of je het niet wist”. “Nou sorry dan, zal ik je dan nog even lekker gaan pijpen?”, vraag ik hem. Zonder het antwoord af te wachten ga ik in standje 69 zitten en meld dit van te voren aan Maarten, zodat Chantal ook kan horen wat ik ga doen. Ik laat het merken dat ik zijn tong in mijn kutje voel en prompt zie ik Chantal haar hoofd weer tevoorschijn komen. Ze kan duidelijk zien hoe ik Maarten opnieuw als een volleerd pornoster aan het afwerken ben. Als we lekker op dreef zijn, wenk ik Chantal en wacht in spanning af wat ze gaat doen. Ze kijkt me vragend aan en ik wenk haar nog een keer, terwijl ik even naar haar wijs en met mijn tong het pijpgebaar maak.

Ze schud nee en ik ga weer vol overgave verder met pijpen. Als ik opkijk zie ik Chantal nog steeds gefascineerd toekijken en ze kijkt steeds geiler uit haar ogen. Opnieuw wenk ik haar en nu kruipt ze richting het bed. Ik druk me kutje stevig in het gezicht van Maarten en schuif wat heen en weer, zodat het niet teveel opvalt dat Chantal vanaf het voeteind een stukje het bed opkruipt. Chantal begint nu voorzichtig aan de pik van Maarten te likken en niet veel later neemt ze hem in haar mond. Blijkbaar heb ik het goed voor gedaan, want ze pijpt als een volleerde slet. Als ze goed op dreef is, besluit ik het geheimpje bekend te maken aan Maarten. Ik rol van hem af en zie hoe verbaasd hij kijkt als hij Chantal aan zijn pik ziet zuigen.

“Nou heb je, en het sletje en het lekkere wijf”, fluister ik geil in zijn oor, voordat ik met hem begin te tongen.

Chantal pijpt gewoon lekker door. Ik besluit deze trio wat meer te sturen. “Ga jij maar even op je rug liggen Chantal”, zeg ik op gebiedende toon. Maarten rolt wat opzij en Chantal kruipt verder het bed op en gaat op haar rug liggen. Ik pak Maarten bij zijn pik en trek hem richting het hoofd van Chantal. Hij zit op zijn knieën naast haar hoofd en het is Chantal duidelijk dat ze door moet gaan met pijpen. Zelf kruip ik tussen de benen van Chantal om haar lekker te beffen. Chantal geniet en komt na een paar minuten klaar. Ik kruip weer omhoog en begin mee te helpen met het pijpen van Maarten. Tussen het pijpen door, tongen Chantal en ik. Dan vind ik het tijd worden dat Chantal geneukt gaat worden. “Zo Maarten, nu moet je Chantal maar eens even stevig neuken met die lekkere pik”, geef ik de volgende aanwijzing.

Maarten staat op en gaat op zijn knieën tussen de benen van Chantal zitten. “Niet doen, ik ben niet aan de pil”, zegt Chantal geschrokken. “Ik heb nog wel een condoom in mijn jaszak zitten, die pak ik wel even”, zeg ik om de stemming erin te houden. Ik ga naar beneden om een pakje condooms te halen, dat ik standaard in mijn jas heb zitten. Sinds ik aan de pil ben, gebruikte ik die dingen eigenlijk nooit meer. Terug boven op de slaapkamer bleek dat Chantal super geil was, want ze lag nu in standje 69 aan de pik van Maarten te kluiven. “Kom hier met die vleesdildo”, zei ik tegen Maarten. Maarten ging weer op zijn knieën tussen de benen van Chantal zitten. Ik haalde een condoom uit de verpakking en deed hem om Maartens pik. Ik pakte de pik onder langs de schacht en leidde hem voorzichtig naar de ingang van Chantal haar kutje. “Langzaam beginnen he”, zei ik, terwijl ik de eerste helft van Maartens pik bij Chantal naar binnen liet gaan. Chantal gaf een korte kreun en vond het duidelijk lekker. Na een minuut of 2 ging de pik voor het eerst volledig naar binnen en was Chantal klaar voor haar eerste echte neukbeurt.

Ik zat naast Maarten en zoende met hem, terwijl ik aangaf hoe hij moest stoten (alsof hij dat zelf niet wist). Chantal genoot zichtbaar en toen ik haar ook nog even begon te beffen, kwam ze luid kreunend klaar. Toen was het mijn beurt, want ik wist dat Maarten het niet heel lang meer vol zou kunnen houden. Ik haalde het condoom van Maartens lul en ging op zijn hondjes zitten, zodat ik Chantal nog even kon beffen. Maarten neukte me als een beest en gaf aan dat hij ging spuiten. Snel draaide ik me om, om het met mijn mondje af te maken. Het zaad spoot mijn keel in en droop aan alle kanten langs mijn mondje, zoveel was het. Chantal kwam erbij met haar mondje en zo likten en zoenden we al het sperma weg. Daarna zijn we heerlijk gaan douchen.

Met Maarten en mij is het nooit echt wat geworden. Met Chantal heb ik nog vaak seks gehad en nu zelfs regelmatig een trio met haar vriend.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm