Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Hockey Zomerkamp 2013 DEEL4
Categorie: tieners | dinsdag 17 september 2013 02:12

Verboden incest films

DEEL 4 - Wanneer Kim en Maartje zichzelf een beetje gefatsoeneerd hebben voegen ze zichzelf bij de rest die op de hockeyvelden druk bezig zijn met de verschillende workshops. Ook Femke gaat naar de hockeyvelden om toezicht te houden op onze groep. Ik besluit om mezelf wat op te gaan frissen voordat ik terug ga naar mijn groep. Aangekomen in de controlekamer zie ik dat Danny druk bezig is om alles in de gaten te houden wat er op de verschillende schermen afspeelt. Op het grote scherm is de behandelkamer van de EHBO te zien. In het midden staat een behandelbed en op het bed zie ik een jongen zitten. Blijkbaar is hij aan het wachten op iemand, maar voor de rest is er niemand te bekennen.

“He Danny, nog iets gebeurd?”, vraag ik enthousiast. Danny kijkt me aan en lacht. “Nog niet, maar ik heb zo’n vermoeden dat er iets te gebeuren staat!”, grijnst hij. “Zie je die jongen op dat EHBO bed zitten? Dat is Ricky. Ricky is zo’n beetje de droom van al die jonge meisjes die hier rondlopen en mijn vermoeden is dat hij heeft afgesproken met een van die meisjes in de EHBO kamer.”, vervolgt Danny. Al snel krijgt Danny gelijk want de deur van de kamer gaat open en er komt een klein tenger meisje binnenkomen met donkere krullen. “Rashida!”, roept Danny ineens enthousiast. “Rashida is een meisje van Marokkaanse afkomst met nogal Westerse opvattingen”, legt Danny uit. “Ze zal een jaartje of 15, misschien 16 zijn, maar niet veel ouder en ze is haar seksuele grenzen aardig aan het verkennen. Daarnaast ziet ze er ook nog eens verdomd lekker uit!!”, vervolgt Danny. Geïntrigeerd blijven Danny en ik naar het scherm kijken en zien we hoe Rashida richting de jongen loopt en hem spontaan begint te zoenen. Ricky zal ook zo’n 15 à 16 jaar oud zijn en zoent enthousiast terug terwijl hij op het EHBO bed blijft zitten. Al snel zien we dat de handen van Rashida via de bovenbenen van Ricky onder zijn korte broek schuiven op zoek naar zijn mannelijkheid.

“Danny, volgens mij mogen zij daar niet zijn zonder toezicht. Ik denk dat je er toch even heen moet om ze erop te wijzen dat ze daar niet zomaar mogen zijn en al zeker niet voor hetgeen dat ze aan het doen zijn”, zeg ik grijnzend. Danny snapt meteen wat ik bedoel en kijkt me dankbaar aan. “Zou jij….?”, stamelt Danny. “Uiteraard blijf ik wel even hier om de monitoren in de gaten te houden”, zeg ik. Danny spurt naar buiten en gooit in zijn enthousiasme de deur van de controlekamer hard dicht. Ondertussen blijf ik op het scherm kijken en zie ik dat Rashida inmiddels de korte broek van Ricky uit heeft getrokken en dat ze hem met een hand driftig aan het aftrekken is. Aan het gezicht van Ricky te zien gaat het niet lang duren voordat hij zijn zaad over de kleine handen van Rashida gaat spuiten. Het is erg leuk om te zien hoe onervaren deze twee zijn. Net voordat Ricky de kans heeft om zijn zaad te spuiten vliegt de deur van de EHBO kamer open en komt Danny binnenstormen. De twee tieners schrikken zichzelf een hartverzakking en Ricky springt van het EHBO bed om zijn korte broek omhoog te trekken.

“Blijf staan en verroer je niet!”, hoor ik Danny door de luidsprekers roepen. Gelukkig is de EHBO kamer wel uitgerust met een camera met microfoon. Ricky bevriest ter plekke en ook Rashida durft zichzelf niet te bewegen. De net nog stijve pik van Ricky begint nu toch snel te verslappen en dat heeft Danny ook in de gaten. “Wie heeft jullie toestemming gegeven om hier binnen te komen en wat zijn jullie aan het doen?”, vervolgt Danny streng. De tieners beginnen beiden wat te stamelen en te mompelen en doen dit zo zacht dat ik het niet kan horen. “Niets mee te maken!”, hoor ik Danny nu luid roepen. “Ik wil dat jullie doorgaan waar jullie mee bezig waren”, vervolgt Danny streng. Even kijken Ricky en Rashida elkaar aan om vervolgens weer naar Danny te kijken. “Luister, het is heel simpel. Of jullie gaan door waar jullie mee bezig waren of jullie gaan nu nog naar huis”, hoor ik Danny zeggen op strenge toon. Rashida laat zich nu op haar knieën zakken en neemt de jonge behaarde zak van Ricky in haar handen. Ricky kijkt een beetje angstig naar Danny en weet zich niet echt een houding te geven. Rashida is nu echter de zak van Ricky aan het masseren en zijn tienerlul begint al snel weer vol met bloed te lopen. Dan pakt Rashida de niet al te grote pik van Ricky vast en begint er zachtjes aan te trekken terwijl ze met haar andere hand zijn ballen blijft masseren. Al naar enkele seconden zie ik het gezicht van Ricky verkrampen en luid kreunend spuit hij zijn eerste straal zaad over Rashida heen. De volgende stralen raken het jonge meisje op haar kleren en in haar gezicht terwijl ze met haar ogen dicht druk blijft trekken aan de onervaren tienerlul. Wanneer Ricky klaar is met spuiten durft Rashida haar ogen ook weer open te doen. De pik van Ricky begint langzaam slapper te worden in de kleine handjes van Rashida. Beiden kijken Danny nu aan, zichzelf afvragend of ze het goed hebben gedaan. Danny heeft inmiddels een behoorlijke tent ontwikkeld in zijn trainingsbroek en ik ben benieuwd wat hij nu gaat doen.

“Ricky, trek al je kleren uit en ga op die stoel zitten!”

Zegt Danny wijzend naar de stoel die in de hoek staat. Heel even twijfelt Ricky om vervolgens toch aan het verzoek van Danny te voldoen. Hij laat zijn korte broek en onderbroek zakken en trekt ook zijn T-shirt uit om daarna op de stoel plaats te nemen. “En jij, Marokkaans sletje, jij gaat voor me strippen!”, zegt Danny dwingend. Het donkere meisje is duidelijk gecharmeerd van Danny want zonder enig twijfelen begint ze haar kleren uit te trekken. Sensueel bewegend trekt ze het poloshirt uit gevolgd door haar hockeyrokje. Meteen daarna volgt haar kleine sport BH en als laatste haar onderbroekje. Al snel staat het jonge meisje volledig uitgekleed voor Danny die zichtbaar geniet van deze onschuldige naaktheid. Niet alleen Danny geniet van dit heerlijke jonge kleine meisje, maar ook mijn eigen pik komt weer met kleine sprongetjes omhoog terwijl ik vandaag toch al twee keer klaargekomen ben. Rashida heeft typisch een lichaam dat bij een tienermeisje hoort. Alles wijst erop dat ze nog jong is, maar de vrouwelijke vormen zijn heel duidelijk zichtbaar. Ze heeft een schitterende bos donkere krullen en een paar heerlijke amandelvormig bruine ogen. Haar huid is donker als je van een Marokkaans meisje kan verwachten. Haar lichaam is tenger in alle opzichten. Haar borsten zijn, ondanks haar tengere voorkomen, bijna groot te noemen en zoals bij zoveel jonge meisjes zijn ze nog niet onderhevig aan de zwaartekracht. Mooie appelvormige borsten met donkere tepeltjes die brutaal naar Danny kijken. Haar buik is plat en ze heeft mooie vrouwelijke heupen met een perfect rond en gespierd hockeykontje. Haar kutje is volledig kaal geschoren, iets wat ik niet verwacht had bij dit meisje. Danny loopt op Rashida af en pas nu zie ik hoe klein ze eigenlijk is. Veel groter dan een meter vijfenvijftig zal niet zijn.

“Ben je ooit gebeft?”

Vraagt Danny plat aan het Marokkaanse meisje. Rashida knikt alleen maar nee. “Ga op het bed liggen met je benen gespreid en je kont op de rand”, zegt Danny wijzend naar het EHBO bed. Gehoorzaam kruipt de jonge Rashida op het bed en doet precies wat Danny haar gevraagd heeft. Danny gaat tussen haar benen staan en laat zijn hoofd tussen haar dijen zakken. Met zijn tong begint hij de binnenkant van haar benen te likken richting haar jonge kale spleetje. Snel zoom ik met de camera in op het tafereel dat zich afspeelt in de EHBO kamer. Wanneer de tong van Danny bijna het kutje van Rashida bereikt heeft laat hij het verder zakken naar de binnenkant van de billen van Rashida die onrustig met haar onderlichaam begint te bewegen. Ik zie dat Danny het stukje huid tussen haar anus en kutje begint te likken en Rashida kreunt het nu uit van geilheid. Wanneer Danny het gevoel heeft dat hij Rashida genoeg geplaagd heeft drukt hij zijn lippen op het genotknobbeltje van het jonge meisje die steeds harder begint te kreunen. Met twee handen pakt ze het hoofd van Danny vast om het steviger tussen haar dijen te drukken en haar heupen komen los van het EHBO bed. Haar ademhaling versnelt en gaat over in snel opvolgende kreuntjes om te eindigen in een diepe grom wanneer ze zeer heftig en trillend klaarkomt. Wanneer Danny zijn hoofd tussen haar dijen vandaan haalt zie ik dat ze kletsnat is. Danny kennende zal hij hier wat voor terug willen hebben.

Terwijl Rashida bij ligt te komen van haar eerste orale orgasme trekt Danny ook zijn kleren uit. Het lichaam van Danny is gespierd en het is duidelijk te zien dat hij met enige regelmaat in de sportschool komt. Zijn borstspieren zijn goed ontwikkelt en hij heeft een duidelijk zichtbare sixpack waar menig man jaloers op zal zijn en waar menig vrouw van droomt. Wanneer hij zijn trainingsbroek tegelijk met zijn boxershort naar beneden trekt kletst er een behoorlijk apparaat tegen zijn onderbuik. Danny is “well hung”, zoals de Amerikanen dat zo mooi kunnen zeggen. Een grote dikke geaderde pik met kaalgeschoren ballen staat fier overeind, klaar om het tienerkutje van dit Marokkaanse meisje te penetreren. Wanneer Rashida zichzelf een beetje opheft van het bed en oog in oog komt met het apparaat van Danny zie ik haar ogen verschrikt verder opengaan. “Oh mijn god!”, piept ze verschrikt. Danny grijnst alleen maar. “Ricky, hier komen!”, zegt Danny ineens dwingend. De jonge jongen sprint op van zijn stoel en door het hele tafereel staat zijn tienerpik weer fier overeind. Qua grootte is deze niet te vergelijken met het apparaat van Danny, maar toch heeft Ricky een mooie pik die in verhouding helemaal klopt. “Steek je pik eens in je vriendinnetje.”, gebiedt Danny. Ricky neemt plaats tussen de benen van Rashida en legt zijn jonge pik tussen de kletsnatte openstaande schaamlipjes van het Marokkaanse tienermeisje. Geheel onverwacht zie ik dat Danny plotseling de stijve pik van Ricky vastpakt en deze in het neukgaatje van Rashida manoeuvreert, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ricky schrikt eerst wanneer Danny zijn lul vastpakt maar laat Danny zijn gang gaan als hij ziet dat hij hem slechts helpt om het klaarliggende meisje te neuken. Wanneer de eikel van Ricky zijn piemel tussen de schaamlippen van Rashida ligt laat Danny zijn pik los. “Nu heel voorzichtig een paar centimeter naar binnen steken en hem er dan bijna helemaal uithalen.”, zegt Danny belerend.

Ricky doet precies wat Danny gezegd heeft voordat het instinct volledig overneemt en hij zijn jonge pik helemaal in het grotje van Rashida heeft zitten. Zachtjes begint hij het jonge meisje nu zichtbaar genietend te neuken. Danny heeft plaats genomen naast Rashida die nu opzij kijkt en het gevaarte van Danny richting haar mond ziet komen. Het jonge meisje doet haar best om haar mond zo ver mogelijk open te doen en de dikke eikel en enkele centimeters van zijn schacht verdwijnen tussen de volle lippen van deze donkere schoonheid. Tevens begint ze met een hand de rest van zijn pik af te trekken terwijl ze nu stevig geneukt wordt door de jonge Ricky. Ricky geniet van het krappe spleetje van Rashida, maar ook van het schouwspel dat Rashida haar best doet om de enorme pik van Danny zo diep mogelijk in haar mond te krijgen. Plots haalt hij zijn pik uit het spleetje van Rashida en begint hij zichzelf af te trekken. Ondanks het feit dat hij net pas klaar is gekomen spuit hij nu weer straal na straal over de borsten en buik van Rashida. Ik kan me nog herinneren dat ik wel 7 keer achter elkaar kon toen ik zijn leeftijd had en ik verbaas me dus niet dat hij zo snel alweer klaar is gekomen.

Rashida is alleen een beetje teleurgesteld dat Ricky haar niet meer aan het neuken is.

Danny heeft dit echter snel genoeg door en neemt nu de plaats van Ricky in tussen de benen van Rashida. Hij legt zijn enorme paarse kop tussen de openstaande lipjes en laat het puntje van zijn eikel een stukje naar binnen glijden. Rashida haar gezicht verkrampt wanneer de lul van Danny verder naar binnen glijdt. Heel zachtjes begint Danny haar te neuken met alleen het beginstuk van zijn lange dikke lul en elke keer wanneer het gezicht van Rashida zich ontspant drukt hij een stukje verder door. Dit tafereel alleen al duurt enkele minuten maar uiteindelijk zit Danny bijna volledig in het jonge meisje. Dan houdt Danny zich even stil, zo’n 30 seconden, om het meisje aan zijn pik te laten wennen. Daarna begint hij haar eerst zachtjes te neuken en vervolgens met steeds grotere halen waar hij zijn pik bijna volledig uit haar kutje haalt om hem er vervolgens weer tot aan zijn ballen in te rammen. Rashida kreunt en gilt van geilheid en ik zie dat Ricky zijn pik inmiddels ook weer hard is geworden. Hij is zich stevig aan het afrukken op het hele tafereel. Elke keer wanneer Danny zijn pik uit het strakke kutje van Rashida haalt zie ik hoe zijn schacht blinkt van de kutsappen van het jonge meisje.

Danny is haar nu zo beestachtig aan het neuken dat Rashida uit het niets schreeuwend klaarkomt.

Geheel onverwacht grijpt Danny ineens de schouder van Ricky vast en drukt hem naar de grond. De jonge jongen is geen partij voor Danny en kan niets anders dan op zijn knieën vallen. Dan haalt Danny zijn pik uit de spleet van Rashida. “Mond open!”, roept hij ineens streng tegen Ricky. Met angst in zijn ogen opent hij zijn mond en sluit hij zijn ogen in afwachting wat er gaat komen. Zonder enige aarzeling steekt Danny zijn geslacht in de mond van Ricky en begint zicht stevig af te trekken. Al binnen enkele seconden komt Danny kreunend klaar en spuit hij zijn eerste lading zaad in de mond van de tienerjongen die verschrikt terugdeinst. Wanneer Danny nog een keer trekt vliegt nog een straal sperma op het gezicht van de tienerjongen gevolgd door nog enkele stralen die op zijn gezicht en bovenlichaam terecht komen. Ricky laat het zaad dat in zijn mond is gekomen via zijn mondhoeken naar buiten lopen en Danny geniet zichtbaar van zijn prestaties. Zowel Rashida als Ricky zijn te verbaast om te reageren op hetgeen dat net gebeurd is en ikzelf zit ook met grote ogen naar het beeldscherm te kijken. Dit had ik niet aan zien komen. Danny reikt Ricky een papieren handdoek aan om zichzelf schoon te maken en maakt ook zijn eigen pik droog met een papieren handdoek. Dan trekt hij zijn kleren aan en maakt aanstalten om weg te gaan. Net voordat hij de deur uit wil lopen draait Danny zich om naar de twee nog naakte tieners en zegt:“De volgende keer dat ik jullie betrap, neuk ik jullie allebei!”. Dan loopt hij de deur uit en gooit deze demonstratief hard dicht.

De twee tieners weten niet hoe snel ze zich aan moeten kleden en ook zij verlaten al binnen enkele seconden de EHBO kamer. Aan de ene kant geschokt en aan de andere kant vreselijk opgewonden wacht ik op de terugkomst van Danny. Wanneer hij de controlekamer binnen komt lopen heeft hij rode wangen van de geleverde inspanning. “En? Wat vond je ervan?”, vraagt Danny. “De paal in mijn broek doet niets anders vermoeden dat ik het een heerlijke voorstelling vond!”, beantwoord ik. Danny geeft me een dikke knipoog en neemt zijn plek weer in achter de beeldschermen van de controlekamer.

Nog enigszins beduusd loop ik richting het douchegedeelte om mezelf een beetje op te knappen, mezelf beseffende dat ik werkelijk geen idee heb wat dit kamp me nog allemaal gaat brengen. Wanneer ik bij de douches aangekomen ben zie ik net Lotte volledig naakt onder de douche uitkomen. “Is dat een rol pepermunt in je broekzak of ben je zo blij om me te zien?”, vraagt ze lachend. EINDE

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!
Tienerkutje Vuistneuken
Magda is net amper 18 jaar en haar oudere vriend gaat haar vuistneuken. Wordt dit pijn of plezier? Kom Meekijken!
vuistneuksexfilms.com

Gestolen Amateur Homevideo
Dit kan zo je buurvrouw zijn. Hier vind je gestolen amateur sexfilms!
amateurseksfilm.nl

Mag ik het zaad oplikken?
Moeder is geneukt door een enorme negerlul en vader ruimt de troep op!
cuckboy.nl

Wanbetaalster Wordt Verkracht
Evelien kan haar schuld niet inlossen. Haar schuldeiser verkracht haar meerdere keren.
rapehoertje.nl

Meesteres kent geen genade!
Jan wordt door zijn meesteres afgetuigd en vernederd.
fetishmovies.nl

Schandalige verkrachtigen!
Ongelooflijk harde rapesexfilms, is dit legaal?
rapesexfilm.com

Oma`s gaan taboes over!
De geile oma Els gaat naar een gigolo avond in de parenclub. Niemand mag het weten maar hier wil ze zich eens fllink laten uitwonen door knappe jonge mannen.
omaextreme.nl

Tot zijn ballen in haar ster.
Nog een klein stukje e hij zit er helemaal in! Kijk die blije blik in haar ogen, das genieten he schatje!
poepstampers.be

Niemand mocht dit weten.
Vaders neuken hun dochter als hun vrouw van huis is.
incest1.nl

Schokkende Incest Seksfilms
De wereld van incest is groter dan je denkt. Je wilt niet weten hoe vaak familieleden geheime relaties hebben! Klik hier en bekijk de geheime incestfilm van je buurman!
incestsexfilm.nl

Genomen op het strand!
Met lange diepe halen word ik in mijn kont geneukt!
strandslet.nl

Onderdanige mannen afgetuigd!
Johan wordt hard aangepakt door zijn meesteres en in zijn kont vuist geneukt!
meninpain.nl

Wanted! Dead or Alive!
Levensgevaarlijke psycho word gezocht voor brute verkrachtingen in het bos.
brutalrapers.nl

Zonen Neuken Mams!
Het begon met een lolletje, deze knullen konden zoch niet beheersen en het stoeien in bed liep uit tot een bloed geil triootje met moeder. Wil jij kijken hoe ze een DP krijgt?
incestfilm.nl

Tot zijn pols diep vuistneuken.
Er gingen steeds meer vinger in Ans haar kutje. Ze is dol op g-spot massages daar komt ze spuitend klaar van. Nu de hele pols van Bert in haar kale kutje!
vuistneuksexfilms.com