Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Hockey Zomerkamp 2013 DEEL2
Categorie: tieners | dinsdag 17 september 2013 02:05

Verboden incest films

DEEL 2 - Femke springt energiek uit bed terwijl de rest van de begeleiding op me af komt lopen. Stuk voor stuk heten ze me welkom. Als laatste kruipt Lotte op bed en krijg ik een dikke zoen vol op mij mond waarbij ze haar mond een beetje opent en haar tong over mijn lippen laat flitsen. Met een dikke knipoog zegt ze:”Hou je nog wel een beetje over voor mij?”, terwijl ze wegloopt. Ik kan het niet laten om haar na te kijken en kan mijn ogen niet afhouden van haar ongelofelijk strakke gespierde kontje in de zwarte strechbroek. Net klaargekomen voel ik dat mijn pik nu alweer zin heeft in een verzetje. Onder de deken trek ik mijn trainingsbroek omhoog om daarna uit bed te stappen. Iedereen heeft plaats genomen in de controlekamer waar Danny nog steeds de wacht houdt.

Op alle schermen is de nodige activiteit te zien. De jongens zijn druk bezig om een slaapplek te zoeken in de grote slaapzalen en om hun spullen uit te pakken en in de kasten te stoppen die bij de bedden staan. Jongens zouden jongens niet zijn als ze niet zouden stoeien met elkaar. In de meisjesslaapzaal bijna een zelfde tafereel op het stoeien na. Als bezige bijtjes is iedereen zijn of haar plekje aan het zoeken waar ze de rest van de week zullen slapen. Op een andere monitor zie ik dat er enkele meisjes zijn die na de lange reis snel onder de douche springen. Danny heeft dit ook in de gaten en zorgt ervoor dat de damesdouche op het grote scherm vertoond wordt. Het is opvallend om te zien dat zulke jonge meisjes allemaal het lichaam hebben van volgroeide dames op enkele na dan. Ze lopen in werkelijk alle varianten rond. Van dun tot dik, klein en groot, met kleine borsten en met grote borsten, met geschoren kutjes en met een behoorlijke bos schaamhaar. Ik ben niet de enige die het meisje met de bos schaamhaar heeft gezien. Twee strak uitziende tienermeisjes spreken het naakte meisje onder de douche aan en wijzen naar de donkere bos schaamhaar op haar kutje. Een van de meisjes verdwijnt uit beeld om iets later terug te komen met een scheermesje. Het meisje met het schaamhaar knikt eerst driftig nee, maar al snel zitten de twee strak uitziende tienermeisjes op hun knieλn met het scheermesje in de aanslag.

Danny kent de functionaliteit van de controlekamer prima en gebruikt de joystick om in te zoomen. Vlijmscherp, alsof we er bij zitten, krijgen we in beeld hoe de twee meisjes zich bekommeren om het schaamhaar van het andere meisje. Een van de twee gehurkte meisjes houdt de huid strak terwijl het andere gehurkte meisje het schaamhaar met vlokken tegelijk afscheert. Naar mate ze dichter bij haar schaamlippen komen opent het staande meisje haar benen steeds meer. Haar lichaam begint te kronkelen en haar handen beginnen nu haar eigen zware borsten te masseren. De twee gehurkte meisjes hebben blijkbaar door dat het staande meisje meer en meer opgewonden wordt en kijken snel om zich heen. Behalve hun drieλn is er niemand in de buurt. De twee gehurkte meisjes kijken elkaar aan en knikken goedkeurend. De linkse van de twee begint met een vinger over het kutje van het staande meisje te wrijven terwijl de rechtse haar handen op de billen van het staande meisje legt en haar billen begint te masseren. Het linkse meisje heeft al snel twee vingers diep in het grotje van het staande tienertje zitten wanneer het rechtse meisje haar lippen op het klitje drukt. Steeds heftiger begint de staande tiener haar borsten te masseren en steeds zwaarder wordt haar ademhaling. Niet al teveel later verkrampt haar volledige lichaam door het hevige orgasme. De twee gehurkte meisjes kijken elkaar tevreden aan, geven elkaar een lange tongzoen en maken daarna hun werkje af. Wanneer ze klaar zijn is de bos schaamhaar verdwenen en glimt het kutje bijna van gladheid. Zonder ook maar iets te zeggen lopen de twee de douche uit, het tienertje met fris geschoren kutje achterlatend.

Verbaast kijk ik om me heen en kom ik tot de conclusie dat ik de enige ben die dit niet had zien aankomen. Mijn pik is weer op volle oorlogssterkte en zo ook die van Danny die hem voor het gemak maar uit zijn broek heeft genomen. De rest van de groep doet alsof er niets aan de hand is. “Dat zijn Kim en Maartje.”, begint Lotte. Lotte legt uit dat Kim en Maartje er vorig jaar ook al bij waren. Toen waren ze nog maar 15 en nu zijn ze net 16 geworden. Kim en Maartje zijn hartsvriendinnen met beiden zeer welgestelde ouders. Verwende nesten die doen en laten waar ze zin in hebben. “Vorig jaar had de begeleiding de handen vol aan deze twee omdat ze hun seksuele grenzen aan het verleggen waren!”, merkt Peter-Paul op. De voltallige kamer begint hard te lachen en ik begin een beetje te begrijpen waarom. “Pas op met die twee dames Sean, ze vallen namelijk op oudere mannen.”, grijnst Lotte die precies weet waar ik aan zit te denken. “Omdat wij vorig jaar al ons best hebben gedaan om ze iets bij te brengen hebben we deze twee verwende nestjes bij jou in de groep ingedeeld!”, vult Femke aan. Iedereen gniffelt een beetje en ik weet niet of ik blij moet zijn of dat ik nu bang moet worden.

Het uur is bijna voorbij en de eetzaal begint vol te lopen met hongerige tieners. Meteen valt op dat iedereen ontspannen is. De meisje zitten nu nog apart van de jongens, maar dit zal later wel anders zijn. De jongens praten stoer over het hockey en over de meisjes en de meisjes hebben het voornamelijk over de jongens en bijna niet over het hockey. Het ontbijt wordt snel gegeten en wanneer bijna iedereen klaar is neemt Peter-Paul het woord. Hij begint met het indelen van de groepen. De begeleiders worden opgedeeld in paren en per paar wordt er een groep toegewezen. Zoals aan het begin van de reis al duidelijk is geworden, is Femke mijn collega deze week. Iets waar ik helemaal niet tegenop zie! Onze groep bestaat uit 15 jongens en 15 meisjes die allemaal tussen de 16 en 18 jaar oud zijn. Wanneer ik Kim en Maartje zie moet ik meteen denken aan het voorval onder de douche en ik voel dat ik een kleur krijg. Toch loop ik op ze af en stel ik me voor, zoals ik me aan iedereen in mijn groep voorstel. Meteen is duidelijk dat deze twee anders zijn. Zonder enige vorm van schaamte kijken ze me diep in mijn ogen aan. Kim is heeft lange donkere haren en hele mooie bruine ogen. Ze is ongeveer 1m60 lang en heeft een tenger postuur. De aanzet van haar borsten is duidelijk zichtbaar in haar poloshirt en van de eerdere beelden op het grote LCD scherm weet ik dat ze niet al te groot zijn. Haar huid is bruin gekleurd en Kim ziet er bijna Spaans uit wat ik vreselijk opwindend vind. Maartje is precies het tegenovergestelde van Kim. Maartje heeft hoogblonde haren en felblauwe ogen. Ze is met haar 1m70 iets langer dan Kim en ze is ook iets forser gebouwd. Zoals ik al op het TV scherm had gezien heeft Maartje een paar flinke borsten voor haar leeftijd en deze zijn ook goed zichtbaar in haar strakke T-shirt waarvan de onderkant is opgeknoopt. Ondanks het feit dat Maartje iets forser lijkt heeft ze wel een heel erg strak lichaam en een mooi plat buikje. Haar huid is wel een stuk lichter dan die van Kim en zeker als ze naast elkaar staan is het een verschil van dag en nacht.

De dagplanning wordt doorgenomen en de rest van de ochtend zal iedereen op de verschillende hockeyvelden bezig zijn met de nodige workshops. Net op het moment dat de tieners naar buiten stormen om hun hockeyspullen te gaan halen houdt Femke de meisjes Kim en Maartje tegen. “Momentje jullie twee!”, zegt ze streng terwijl ze hun doordringend aankijkt. “Ik heb een klacht gekregen en ik wil dat jullie even met ons meelopen!”, vervolgt ze streng. Femke knikt naar me dat ik haar moet volgen en loopt met straffe pas terug naar de boerderij. Volgzaam loop ik achter hun aan, benieuwd wat er komen gaat. Bij de boerderij aangekomen opent Femke een grote stalen deur die toegang geeft tot een donkere kamer. In deze kamer staat een tafel met daaromheen 4 stoelen en in de hoek staat een groot tweepersoons bed dat netjes is opgemaakt. Femke gebiedt Kim en Maartje naar binnen te gaan en ik loop er achteraan.

Femke trekt de deur dicht en doet deze zorgvuldig op slot.

Beide tienermeisjes beginnen zenuwachtig te giechelen en gaan achter de tafel staan. “Zitten!”, zegt Femke ineens zo streng dat ik moeite heb om er zelf niet van te schrikken. Verschrikt gaan de meisjes zitten en stoppen spontaan met giechelen. “Wat hebben we nu weer gedaan?”, vraagt Kim verwaand. “Ik stel hier de vragen en nu je mond houden!”, zegt Femke streng. Femke neemt ook plaats aan de tafel en ik volg haar voorbeeld. “Ik heb een klacht gehad van een meisje dat beweerd dat jullie haar hebben verkracht en ik vind daar niets grappigs aan!”, flapt Femke er ineens uit. Ik weet dat ze liegt, want het meisje van de douche vanmorgen is niet eens in de buurt van Femke geweest. Kim en Maartje verschieten letterlijk van kleur. De bruine wangen van Kim worden rossig en het witte gezicht van Maartje wordt helemaal rood. “Leg maar eens uit wat er precies gebeurd is.”, vraagt Femke nu ineens op een rustige toon. Kim en Maartje beginnen allebei te kwebbelen alsof hun leven ervan afhangt en leggen de situatie precies uit zoals het vanmorgen gebeurd is. Femke wacht rustig af totdat ze klaar zijn en de jonge meisjes kijken haar wanhopig aan wanneer ze eindelijk hun mond houden. “We worden toch niet naar huis gestuurd he?”, vraagt Maartje wanhopig. “Als mijn ouders hier achter komen dan ben ik dood!”, vult Kim aan.

Femke kijkt me even vluchtig aan. Tot nu toe heb ik mijn mond gehouden en blijkbaar is dit mijn moment. “Hoe kunnen wij er vanuit gaan dat jullie geen andere meisjes bespringen tijdens deze week?”, vraag ik volledig onschuldig. “Meisje of jongen. Wij bespringen alles!”, grapt Kim ineens terwijl ze meteen haar handen voor haar mond slaat. “Sorry!, Dat floepte eruit voordat ik het in de gaten had!”, mompelt ze achter haar handen. Maartje geeft haar een por met een elleboog om aan te geven dat dit geen geschikte opmerking was. “Ik denk dat we hun ouders maar moeten bellen.”, zeg ik streng wanneer ik Femke aankijk. Femke knikt bevestigend en maakt aanstalten om op te staan. “Nee!! We doen alles! Als je het maar niet aan onze ouders verteld!”, zegt Maartje wanhopig. Het is voor mij bijna onmogelijk om een kwaadaardige glimlach te onderdrukken en ik word al opgewonden bij de gedachte dat ik zo de volledige controle heb over deze twee tienermeisjes.

Plots staat Femke op en trekt al haar kleren uit.

De meisjes kijken in eerste instantie verschrikt en wanneer ze het naakte lichaam van Femke zien bijna verrukt. Even neem ik de tijd om haar fantastisch mooie lichaam te bewonderen. Femke is bijna 1m80 lang en heeft een paar gigantisch lange benen. Het soort benen waar letterlijk geen eind aan komt. Haar huid is bruin gekleurd door de zon. Haar 23 jaar oude borsten staan letterlijk op haar lichaam en twee kleine donkere tepels kijken eigenwijs omhoog. Ik schat dat ze een kleine cup C heeft. Door veel sporten heeft Femke een fantastisch strak lichaam waar geen gram vet op te bekennen is. Haar billen zijn perfect rond en zien er stevig uit. Haar spleetje is helemaal kaal geschoren met uitzondering van een dun streepje schaamhaar. “Jullie vinden het leuk om met meisjes te spelen? Nu mag je met mij spelen! Jullie krijgen de opdracht om ons allebei klaar te laten komen en anders bellen we nu meteen je ouders op!”, zegt Femke streng.

Volledig tegen mijn verwachting in beginnen de twee tieners te lachen. Maartje staat op en pakt Femke bij haar hand. Ze begeleidt haar richting het tweepersoons bed en Femke gaat op haar rug liggen. Maartje neemt plaats naast Femke en al snel zijn ze innig aan het tongzoenen. Tijdens het tongzoenen verdwijnen de kledingstukken van Maartje een voor een van haar lichaam totdat ook zij volledig naakt op het bed ligt. Kim heeft het gevoel dat ze niet achter kan blijven en gaat voor me staan. Ze begint zachtjes te bewegen op denkbeeldige muziek en voor mijn ogen voert dit zestienjarige sletje een striptease uit. Mijn pik is nog nooit zo hard geweest en doet zijn best om zich een weg te banen door de trainingsbroek die ik aan heb. Kim heeft een typisch lichaam van een tienermeisje. Haar borstjes zijn niet groot maar wel ongelofelijk strak net zoals de rest van haar lichaam. Ze is bijna mager te noemen maar de vrouwelijke vormen zijn wel aanwezig. Wanneer ze alleen nog haar string aanheeft draait ze zich met haar rug naar mij toe en bukt professioneel voorover om daarna haar string uit te trekken. Omdat dit op nog geen meter voor mij gebeurd en omdat ik nog steeds in de stoel zit kijk ik recht tegen haar kale tienerspleetje en donkere kontgaatje. Om mijn uitzicht nog een beetje te verbeteren trekt ze haar billen ook nog een stukje uit elkaar terwijl ze rondjes draait met haar heupen.

Ik sta op van de stoel waar ik tot nu toe op heb gezeten en trek als een gek mijn kleren uit. Mijn paal is harder dan ooit tevoren en het enige dat ik wil is dit jonge sletje neuken. Even kijk ik richting het grote tweepersoons bed waar Maartje zich inmiddels met haar hoofd tussen de benen van Femke heeft genesteld. Femke kreunt begeerlijk en ik kijk in het vochtige spleetje van Maartje die haar kontje hoog in de lucht heeft gestoken. Ik pak Kim bij haar ranke schouders en gebiedt haar plaats te nemen op de stoel. Het is niet nodig om haar duidelijk te maken wat ik wil want Kim pakt meteen mijn keiharde pik vast en stopt deze gulzig tussen haar volle lippen en begint ongegeneerd te slobberen aan mijn hardheid. “Waar ben ik in godsnaam in terecht gekomen!?”, vraag ik mij af wanneer ik Kim haar hoofd met twee handen vastpak en mijn pik zo diep mogelijk in haar strot ram...

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  
Ik doe wat jij wil!
Tienerkutje Vuistneuken
Magda is net amper 18 jaar en haar oudere vriend gaat haar vuistneuken. Wordt dit pijn of plezier? Kom Meekijken!
vuistneuksexfilms.com

Gestolen Amateur Homevideo
Dit kan zo je buurvrouw zijn. Hier vind je gestolen amateur sexfilms!
amateurseksfilm.nl

Mag ik het zaad oplikken?
Moeder is geneukt door een enorme negerlul en vader ruimt de troep op!
cuckboy.nl

Wanbetaalster Wordt Verkracht
Evelien kan haar schuld niet inlossen. Haar schuldeiser verkracht haar meerdere keren.
rapehoertje.nl

Meesteres kent geen genade!
Jan wordt door zijn meesteres afgetuigd en vernederd.
fetishmovies.nl

Schandalige verkrachtigen!
Ongelooflijk harde rapesexfilms, is dit legaal?
rapesexfilm.com

Oma`s gaan taboes over!
De geile oma Els gaat naar een gigolo avond in de parenclub. Niemand mag het weten maar hier wil ze zich eens fllink laten uitwonen door knappe jonge mannen.
omaextreme.nl

Tot zijn ballen in haar ster.
Nog een klein stukje e hij zit er helemaal in! Kijk die blije blik in haar ogen, das genieten he schatje!
poepstampers.be

Niemand mocht dit weten.
Vaders neuken hun dochter als hun vrouw van huis is.
incest1.nl

Schokkende Incest Seksfilms
De wereld van incest is groter dan je denkt. Je wilt niet weten hoe vaak familieleden geheime relaties hebben! Klik hier en bekijk de geheime incestfilm van je buurman!
incestsexfilm.nl

Genomen op het strand!
Met lange diepe halen word ik in mijn kont geneukt!
strandslet.nl

Onderdanige mannen afgetuigd!
Johan wordt hard aangepakt door zijn meesteres en in zijn kont vuist geneukt!
meninpain.nl

Wanted! Dead or Alive!
Levensgevaarlijke psycho word gezocht voor brute verkrachtingen in het bos.
brutalrapers.nl

Zonen Neuken Mams!
Het begon met een lolletje, deze knullen konden zoch niet beheersen en het stoeien in bed liep uit tot een bloed geil triootje met moeder. Wil jij kijken hoe ze een DP krijgt?
incestfilm.nl

Tot zijn pols diep vuistneuken.
Er gingen steeds meer vinger in Ans haar kutje. Ze is dol op g-spot massages daar komt ze spuitend klaar van. Nu de hele pols van Bert in haar kale kutje!
vuistneuksexfilms.com