Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

De neukmachine!
Categorie: speeltjes | vrijdag 28 oktober 2016

Ik heet Veronique en woon in Noord-Brabant dichtbij de Waal, samen met mijn man Laurens. Hij is een man met twee rechter handen en voor mij maakte hij ooit een ongelofelijke neukmachine. Je weet wel, zo'n elektrisch aangedreven, onvermoeibare neuker die een vrouw helemaal gek kan maken. We hebben er oeverloos van genoten maar ik werd er op het laatst toch wat moe van en na een groots avontuur, heb ik de machine dan ook weggegeven aan een Duitse vrouw, Hilda genaamd, die was echt totaal verslaafd aan mechanische seks. Wat we met haar meemaakten is voor ons onvergetelijk. Laurens en ik zijn dol op alle vormen van seks. Ik heb altijd interesse gehad voor dildo's en kunstpenissen en het was niet zomaar dat hij voor mij die machine in elkaar zette. Ook partnerruil en trioseks hebben ruim onze aandacht gehad. Daarbij ontpopte ik me vaak als een vrouw die ook graag al eens iets met een andere vrouw aanlegde.

Verboden incest films

Jaren geleden, toen Laurens de neukmachine voor me had gemaakt, gingen we met de auto naar een beurs in Duitsland, in Aken om precies te zijn, waar van alles op seksgebied ten toon werd gesteld. Ik ging vooral voor de speeltjes, anderen kwamen er voor excentrieke mode, zoals latex, leer en hakken van vijftien centimeter enzovoorts. Er werd daar ook een kleine neukmachine getoond. Daar stonden we naar te kijken, toen naast ons een echtpaar opdoemde. Zij een chique, mooie jonge vrouw met blond haar tot op de schouders, gekleed in een sexy mantelpakje en op hoge hakken, hij typisch een geslaagde zakenman in zeer goede doen. We raakten aan de praat en even later zaten we in het restaurant gedeelte van het gebouwencomplex aan de koffie en tekende mijn man het ontwerp van zijn neukmachine op een velletje papier. Hilda was ιιn en al belangstelling. Ze zat geil heen en weer te schuiven en kreeg een blos op haar mooie wangen. Wat zou ze graag eens geneukt worden door dat ding.

Ze verlangde er naar om langdurig, ja, erg langdurig genaaid te worden en te genieten van een constant in haar kut bewegende kunstlul. Wij, Laurens en ik, keken elkaar aan, en wisten zonder woorden van elkaar wat we wilden. Dus nodigde ik het stel uit om eens bij ons thuis te komen. Ze zouden ons wel bellen, dus we gaven hen ons telefoonnummer. En wat denk je? Maanden later, terwijl we het helemaal niet verwachtten, kwam dat telefoontje toch! Hilda vroeg of het in het weekend schikte. Dan zou ze met de auto komen en zaterdagmiddag bij ons zijn. Als ze dan op maandag weer naar huis ging, had ze echt lang de tijd om van onze machine te genieten. Ik legde haar duidelijk uit hoe ze moest rijden met GPS instructies.

We namen aan dat haar man mee zou komen. Maar nee, ze kwam alleen!

's Middags om half twee stopte haar auto precies voor onze deur. Ze was op van de zenuwen en moest eerst even bijkomen met een paar koppen koffie. "Ik realiseer me, dat het eigenlijk te gek is. Ik heb al die kilometers gereden voor een apparaat..." En nu wilde ze het ding natuurlijk zien. We gingen met drie naar onze slaapkamer. Daar stond het ding op een stevige stoel, aan het voeteneind van ons ruime bed. De machine was door Laurens voorzien van rubberen pootjes, zodat het ding niet kon wegschuiven en bovendien stond hij klem tegen de leuning van de stoel. Een lange plastic stang zorgde er voor dat eender welke dildo die er op kon geschroefd worden tot ver over het bed reikte. Hilda zag het meteen.

"Dit is de ideale neukmachine!"

Ze wilde eigenlijk meteen beginnen. Sterker nog, lezers, ze was niet te houden. Het was voor ons allemaal heel bijzonder, want tot nog toe had niemand anders dan ikzelf van Laurens zijn technisch vernuft genoten. En Hilda was zo mooi, zo vreselijk chique en aantrekkelijk. Ze droeg toen, ik weet het nog goed, een wijd vallende rok en een wit bloesje met veel kant en om haar nek een echt parelsnoer. Laurens, tot het uiterste opgehitst door haar verschijning, zette de machine in beweging en daar gleed, aan het eind van de lange plastic stang, de grote rubberen kunstlul over het bed.

Hilda ging op haar rug op bed liggen, trok haar wijde rok helemaal op en schoof een delicaat slipje van haar goddelijke billen. Ze showde ons haar kutje, dat op een klein streepje schaamhaar na perfect was geschoren. Ze greep de bewegende dildo vast en schoof er wijdbeens naar toe. De dikke rubberen eikel boorde haar al natte kut open. Ze schoof nog verder omlaag. Laurens bediende de machine en liet de lul trage, diepe slagen maken.

Die Duitse schoonheid was meteen compleet van de wereld. Ze had haar ogen gesloten en lag met haar handen omhoog en haar benen wijd te genieten van de bewegende kunstpenis. Ze begon te zuchten en daarna hoorde je een tijd lang alleen maar "Oh, oh, oh!" In alle mogelijke variaties stijlen, tonen en uitingen van geilheid. Toen begon ze pas echt lawaai te maken. Ik schoof naast haar op bed en legde voorzichtig een hand op haar mond. Het was niet de bedoeling dat de buren mee gingen genieten van wat er in onze slaapkamer gebeurde. Hilda kwam klaar.

Ze beet zacht op mijn vingers en begon ze dan te likken. Wat was deze vrouw geil, dit had ik echt nog nooit meegemaakt. Het werd warm in de slaapkamer. Laurens en ik deed in feite niets anders dan kijken en toch waren we enorm aan het zweten. Hilda kwam alleen maar even los van de pompende lul om razend snel al haar kleren uit te trekken. Naakt ging ze weer liggen. Opeens zei Laurens, vol ongeloof.

"Weet je wel, dat ze nu al anderhalf uur bezig is?" Niet te geloven, toch?" Ze draaide zich nu om. Op haar knieλn zittend boog ze diep voorover, met haar armen gestrekt en haar hoofd in mijn hoofdkussen dat ze naar zich toe had getrokken. Zo liet ze zich op zijn hondjes neuken. Laurens liet de lul nu trager pompen. De kutsappen lieten de binnenkant van Hilda 's dijen glinsteren. Wat een mooi gezicht. Toen ze weer wilde gaan gillen, had ik ondertussen iets bedacht om de geluiden te smoren.

Ik had me namelijk ook uitgekleed en ging brutaal met mijn benen wijd tegenover haar zitten, met mijn rug tegen de muur. Mijn kut was vlak bij haar. Hilda duwde het hoofdkussen weg en rekte zich iets. Ze zette haar mond vol op mijn kut en haar tong gleed al naar binnen. Nu maakte ze nog slechts kreunende geluiden en intussen likte ze mij van het ene orgasme naar het andere hoogtepunt. Ook daarbij wist ze van geen ophouden. Laurens stond al die tijd bij de stoel, naast de neukmachine, naar Hilda te kijken. Nu hij zag hoe mijn kut grondig werd gelikt, hoopte hij dat hij zelf ook wat zou mogen doen. Voorzichtig legde hij een hand op het heerlijke kontje van Hilda.

"Ze gloeit gewoon," stelde hij verbaasd vast. Hij gleed met zijn vinger door haar bilnaad en meteen begon de beffende Hilda dieper te kreunen. "Dat vindt ze lekker, schat," moedigde ik Laurens aan. "Duw eens een vinger in haar aars." Hij deed het. Heel voorzichtig. Hilda kreunde nog harder.

"Ik kan de rubberen lul voelen bewegen," zei Laurens en keek me verbaasd aan.

"Wat ben je toch een sukkel, trek toch je kleren uit man, maak gebruik van de situatie." Ik moest toen geloof ik even zwijgen, want ik kwam opnieuw klaar op de tong van de Duitse godin. "Ze is zo geil als boter. En over boter gesproken, haal het kuipje uit de ijskast. Smeer haar sterretje er mee in en neem haar anaal, Laurens. Dan kun je die rubberen lul nog beter voelen. Probeer het gewoon, als ze niet wil, merk je het vroeg genoeg!" Weg was hij. Even later stond hij wat sullig met een kuipje boter in zijn hand weer in de kamer. "Kleren uit, kontje insmeren en genieten!" Beet ik hem toe. Toen kwam hij eindelijk goed in actie en ik zat daar eerste rang met mijn rug tegen de muur en een tong in mijn kut.

Hilda was onverzadigbaar, en totaal verslaafd aan de mechanische seks. Laurens was al naakt en zijn lul, oh, zijn lul leek groter dan ik ooit had gezien. De voorhuid was terug gegleden en zijn eikel glinsterde van het voorvocht. Daar stond hij dat kontje met boter in te smeren. Dat voelde vast lekker koud aan voor de gloeiend hete Hilda. Ook zijn lul maakte hij glad met boter. Hij ging met een vinger diep in haar aarsje en ze bewoog haar kontje galant heen en weer. Ze wist wat er ging gebeuren en vond het allemaal prima. Toen kwam Laurens achter haar. Met zijn lange, behaarde benen aan weerskanten van haar zakte hij iets door de knieλn en hij trok met beide handen die verrukkelijke billen open. Zijn beboterde eikel werd voor haar rozet gezet. Hij begon te persen en te wrikken en ja hoor, daar verdween zijn grote paal in de tunnel van onze Duitse vriendin.

Ik weet niet wat een man precies voelt met zijn lul, maar ik kan me voorstellen dat Laurens genoot nu zijn geval in de darm van Hilda zat en hij door het dunne wandje heen de rubberen lul heen en weer kon voelen schuiven. Voorzichtig neukte hij haar en daarbij staarde hij me glazige blik naar het plafond. Als we hier toch eens foto's van hadden kunnen maken. Stel je voor! Een beeldschone godin op haar knieλn op bed, met haar kont omhoog, een kunstlul aan een machine verbonden, raggend in haar kut, mijn man met zijn penis in haar anus en haar mond vol op mijn kut!

Een fotograaf had trouwens snel moeten zijn, want Laurens hield het niet lang vol en spoot zijn zaad luid kreunend in de anus van Hilda. Zo snel had ik hem zelden weten klaar komen. Verslapt en glanzend van sperma en boter kwam hij er weer uit. Ik kwam natuurlijk nog eens klaar. Hilda bleef onbeperkt en onbeheerst genieten.

Ik stond op een gegeven moment samen met Laurens bij het bed te kijken, allebei met een flesje bier in de hand, toen Hilda daar nog steeds lag te genieten van de kunstlul. We gingen douchen. Kwamen terug en zagen dat ze weer op haar rug was gaan liggen. Nog steeds liet ze zich neuken. Ik kwam op haar gezicht zitten en liet me nog eens naar een hoogtepunt likken. Toen ik van haar af stapte, knielde Laurens bij haar hoofd en liet zich pijpen. Hij spoot nog wat zaad en dat werd braaf door de zwaar hijgende en zwetende Hilda doorgeslikt. We hebben haar weg moeten slepen uit de slaapkamer om haar rust op te dringen, te laten drinken en eten. Maar 's avonds lag ze daar weer en wij, Laurens en ik, zijn op een gegeven moment in het bed op de logeerkamer gekropen en zijn daar spontaan in slaap gevallen.

Of ze de hele nacht door is gegaan valt te betwijfelen, maar toen we de volgende morgen om half negen een kijkje in onze eigen slaapkamer gingen nemen, lag ze daar weer wijdbeens op bed en pompte de onvermoeibare kunstlul in en uit haar kut. Haar kale snee zag helemaal rood. Ze vertelde ons later, bij het ontbijt, dat ze er die nacht op een bepaald moment een kleinere, dunnere dildo op had gedraaid en zich daarmee ook langdurig anaal had laten neuken. Ze zat overigens poedelnaakt bij ons aan tafel. De hele zondag heeft ze zich toen nog met het apparaat vermaakt. Wij lieten ons door haar verwennen, ik liet me likken, Laurens liet zich pijpen. Maar wij waren al gauw te moe om nog aan seks te doen.

Hilda niet, hoor. Die wist van geen ophouden. Ook die nacht ging ze weer door. Toch moet ze toen ook wel geslapen hebben, al weten we dat niet zeker. Want na de eerste verrassing beheerste ze zichzelf een beetje wat kreunen betreft, dus dat konden we niet altijd alles horen en de machine zelf maakte nauwelijks geluid. Maar haar kut was nog roder en ze had ruim gebruik gemaakt van boter om de boel tussen haar benen glad te houden.

Ze bedankte ons uitvoerig voor onze gastvrijheid.

Ze was weer chique gekleed en zag er perfect uit. Geil was ze nog steeds! Ze knielde voor me neer en kwam met haar hoofd onder mijn rok! Ze schoof mijn slipje opzij en likte me nog even. De lul van Laurens moest en zou nog even uit zijn broek gehaald worden en ze zoog hem stijf. Toen ze naar haar auto wilde gaan, gaven we haar een cadeautje mee. Ze kreeg onze neukmachine. "Jij hebt er meer aan dan ik," zei ik. Ik had het ding in een plastic tas gedaan. De plastic buis werd ook in de kofferbak gelegd, plus een schoenendoos met daarin verschillende dildo's die er op gedraaid konden worden.

Gelukkig was de tijd van de douane voorbij, maar stel je voor dat een man in uniform een kijkje in Hilda 's kofferbak zou willen nemen. Stel je voor! Hoe zou hij gereageerd zou hebben? Wat zou zij gezegd hebben? We kregen na een week een pakje toegezonden. Van Hilda. De inhoud? Een duur horloge voor Laurens, een echt gouden armband voor mij. Met een bedankbriefje er bij. Heel lief, heel attent! We hebben daarna nooit meer iets van Hilda gehoord. We hebben ook haar adres niet. Dat is ook nergens voor nodig. Maar nog steeds, na al die jaren, zijn we verbaasd over het feit dat zij zo veel uren achter elkaar met haar benen wijd lag en de kunstpenis zijn werk liet doen. Ik heb het idee dat ze nog iedere dag van dat ding geniet.

Voor mij heeft Laurens er nooit meer een gemaakt. Ik verlang er ook niet naar. Maar hoewel ik er dus zelf geen meer heb, blijf ik het wel interessant vinden dat er vrouwen zijn die gewoon niet meer zonder kunnen. Net zoals Laurens en ik. Wij kunnen ook niet zonder elkaar.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Wij helpen je SLURFEN!
Kom je slurf legen op SLURFEN! Heerlijk klaarkomen op geile seksfilms.
slurfen.nl

Extreme real SM!
Vanessa wordt genadeloos afgemat door haar meesteres, ze kermt het uit van de pijn.
xtremefetish.nl

Oma`s gaan uit hun dak!
Oma is stoned en super geil, ze wil dat hij zijn zaad diep in haar keeltje spuit.
omastoned.nl

Onschuldige Non Hard Verkracht
Ze ging bij het klooster om tot rust te komen, dat werd helemaal niks met al die gestoorde verkrachters die een nachtje blijven logeren in het klooster!
kloostersex.nl

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Hoeren Gedwongen Tot Sek
De angst van elke straathoer. Ontvoerd en verkracht door twee gestoorde ontevreden klanten!
rapehoeren.com

Komt Een Non Bij De Sexhop
Het klinkt als een mop, maar wij hebben het op film. Nonnen Met Dildos!
kloostersex.nl

Stoute jongens krijgen straf!
De meester kent geen genade en pakt zijn zweep!
extremegayboys.nl

Vader huilt tijdens cuckold.
Hij kan het niet langer aanzien hoe zijn vrouw keer op keer klaarkomt!
chefcuck.nl

Poepsalade Met Pisdressing
Bizarre poepsex spelletjes in Hollandse slaapkamers. Geile stellen smeren Duitse swingers onder met stront en starten hierna een orgie!
strontslet.nl

Man kijkt toe!
Wanneer David thuis komt is hij er al, die enorme neger die z`n vrouw gaat verwennen!
chefcuck.nl

Lekker geil vuistneuken!
Kijk hier hoe diep de vuist van Dennis in het strakke kutje van Desiree gaat en hoe ze geniet!
vuistneuksexfilms.com

Dildo Sexfilm van Monique.V
Prive dildo sexfilm van Monique, kom je gluren?
dildosexfilms.nl

Twee handen In Haar Kutje
Hoor Loes kermen van genot als ze twee handen in haar natte kutje geneukt krijgt. Scheurt ze uit of komt ze klaar?
vuistneuksexfilms.nl

Vader Neukt Dochters Kutje
Midden in de nacht sluipt hij haar slaapkamer binnen en begint haar te vingeren! Dan wordt ze wakker en wordt gedwongen tot harde sex met haar vader. Dit moet je zien!
incestserver.nl