Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Botergeile seks met vriendin en speeltjes
Categorie: speeltjes | zondag 20 december 2015

Geile afspraakjes

Mireille en ik zijn al zo’n half jaar bij elkaar. Vanaf het allereerste moment dat we elkaar in een cafι tegen kwamen konden we onze handen niet van elkaar afhouden. Over ons seksleven hebben we dan ook absoluut niet te klagen, maar het kan natuurlijk altijd nog spannender. Daarom besloten we samen eens een bezoekje te gaan brengen aan een seksshop bij ons in de buurt. Van tevoren hadden we besloten dat we allebei twee leuke speeltjes uit mochten kiezen die we dan vervolgens op elkaar mochten uit proberen als we weer thuis waren. Het was vrijdagmiddag en we stapten samen, allebei zeer uitdagend gekleed, de seksshop binnen. Mireille had een kort jurkje aangetrokken, daaronder een paar hold up nylonkousen en een string. Ze had geen BH tje aangetrokken, haar mooie borsten stonden fier overeind in het jurkje. Ze had verder een paar lange laarzen aangetrokken. Ik had zelf een kort leren rokje met daarop een rood angora truitje aangetrokken. Mijn borsten die een stuk forser waren dan die van haar had ik verpakt in een Bh tje met halve cups, zodat mijn harde tepels de ruimte hadden.

Ook ik had een paar hold up nylons aangetrokken, met een paar geile naaldhakken aan mijn voeten. Meteen toen we de shop binnenkwamen liep Mireille af op een stellage waar dildo’s en vibrators van allerlei materialen en in alle maten uitgestald waren. Ze kwam meteen met een hele lange en behoorlijk dikke roze dildo terug die aan beide uiteinde konden worden gebruikt. “Hier hebben we vast allebei plezier aan,” fluisterde ze in mijn oor terwijl ze de grote dildo stevig in haar handen vast hield. Ik gaf haar een korte tongzoen en begon op mijn beurt met mijn zoektocht door de shop. Ik liep langs een grote hoeveelheid dildo’s en vibrators, langs allerlei seksspelletjes en zag er eentje liggen waarbij dobbelstenen werden gebruikt om aan te geven wie wat bij wie moest gaan doen.

Massage oliλn, eetbaar ondergoed en andere mooie maar ook uitdagende, zelfs ordinaire lingerie, panty’s en nylons. kwam ik helemaal achterin de winkel bij de sm afdeling terecht. Zweepjes, buttplugs, tepelklemmen en nog meer van dit soort attributen stonden er in overvloed uitgestald. Ik besloot een aardig grote buttplug mee te nemen, omdat ik inmiddels weet dat Mireille ervan houdt wanneer ik met haar kontje speel. Ik wist alleen niet zeker of ze ook iets van dit formaat aankon, maar ik vond het het proberen waard. Mireille kwam op dat moment naar me toe gelopen met een tasje. Zij had al afgerekend. Wat het tweede artikel was ze had gekozen was, wilde ze me nog niet vertellen. “Dat is voor jou een verrassing,” zei ze met een lach op haar gezicht. Een gezicht waarop te zien was dat ze al de nodige opwindende voorpret had gehad.

Meteen daarop gaf ze me een lekkere tongzoen en vertelde ze me dat ze buiten op me zou wachten. Zij wilde niet weten wat ik voor haar had uitgezocht, want dan zou het geen verrassing meer zijn. In een rustig tempo liep ik nog eens langs de stellages en besloot uiteindelijk om nog een aardig grote voorbinddildo te kopen. De voorbinddildo die ik had uitgekozen had een grote eikel, de schacht ervan was mooi geaderd, het leek wel alsof het een echte grote lul was. Ik rekende af met een knappe vrouw van middelbare leeftijd, die achter de kassa stond. Die zag er best wel lekker uit, en even kwam de gedacht bij me op om haar telefoonnummer te vragen. Ik moest toegeven dat ik best wel eens een keertje zou willen vrijen. Ze droeg een strakke korte rok, en door de stof drukten de knopjes van een jarretellegordel, alsof ze wilden zeggen: kijk eens ik draag nylons, geen panty. Ze liep op een paar hoge hakken. Bij het afrekenen zei ze dat ik een goede keus had gemaakt door deze voorbinddildo te kopen, want ze had er zelf ook eentje, en die beviel haar erg goed. Nadat ze alles in een leuk tasje had gestopt wenste ze me veel plezier met mijn nieuwe speeltjes. “Ik denk dat je vriendin er ook van zal genieten,” zei ze terwijl ze me met haar mooie ogen aankeek. Ik bedankte haar en liep naar Mireille die buiten op me stond te wachten.

Samen liepen we terug naar ons huis. Ik had mijn sleutel nog niet eens in de deur of Mireille begon me meteen intens te tongen. Snel deed ik de huisdeur open en samen strompelden we al zoenend en strelend mijn slaapkamer binnen. We gooiden de tasjes naast ons bed neer en begonnen elkaar uit te kleden. Eenmaal naakt kon de pret pas echt beginnen. Mireille pakte als eerste de grote roze dildo uit haar tasje en ging recht tegenover me liggen. Onze kutjes lagen aardig dicht bij elkaar en heel langzaam begon Mireille de ene kant van de dildo in mijn kutje te duwen.

Een geile kreun ontsnapte me, omdat ik al wist wat er ging komen.

Het andere einde van de dildo verdween heel soepel in het kutje van mijn vriendin en meteen begon Mireille de dildo te berijden. Met iedere stoot die zij gaf ging de dildo niet alleen dieper haar eigen kutje in, maar ook dat van mij. Ook ik begon te stoten en zowel Mireille als ik voelde de dildo al verder bij ons naar binnen glijden. Onze kutjes raakten elkaar nu bijna aan, zover was de dildo al bij ons naar binnen verdwenen. Ik voelde de dildo tegen mijn baarmoeder aan stoten wanneer Mireille en ik ons allebei verder op de dildo lieten zakken. De dildo schuurde heerlijk langs mijn G-spot en het duurde ook niet lang voordat ik hard kreunend voor de eerste keer klaar kwam. Ik bleef nog even verder bewegen, haalde toen mijn gedeelte van de dildo uit mijn kutje en bewoog hem verder richting Mireille. De dildo ging al verder bij haar naar binnen. Ik voerde het tempo nog wat verder op en ook nu kwam Mireille heerlijk klaar. Samen likten we de dildo schoon, ik Mireilles gedeelte en zij dat van mij. We gaven elkaar daarna een heerlijke tongzoen en proefden elkaars geil in onze monden. Daarna lieten we de dildo voor wat hij was en was ik aan de beurt iets uit mijn tasje te pakken.

Voordat ik de buttplug uit mijn tasje haalde vroeg ik Mireille op handen en knieλn te gaan zitten, haar kontje ver naar achteren te steken en niet stiekem achterom te kijken. Dit deed ze maar al te graag. Ik haalde de buttplug uit mijn tas en begon hem eerst nat te likken. Ook Mireilles aarsje liet ik niet ongelikt. Heel even liet ik mijn tong ook haar kontgaatje in glijden en voelde ik Mireille huiveren. Ze vond het altijd heerlijk wanneer ik dat deed. ‘Lieverd, plaag me niet zo. Laat me nou weten wat je hebt,’ vroeg ze me met haar geilste stem.

‘Weet je zeker dat je er klaar voor bent?’ vroeg ik haar.

‘Hmmm, zeker weten!’ kreunde ze. ‘Okι lieverd, als je het echt zeker weet. Ontspan je maar!’ fluisterde ik haar toe en op hetzelfde moment zette ik de buttplug tegen het kontgaatje van mijn vriendin. Terwijl ik hem langzamerhand naar binnen duwde begon Mireille te kreunen. Het smalle gedeelte van de buttplug zat nu in haar aarsje, maar het dikste gedeelte moest nog komen. Ik bleef verder duwen en toen Mireille voelde dat de buttplug nog best dik was vroeg ze toch wat onzeker of ik toch wel voorzichtig deed. Ik gaf haar een kus op haar prachtige kontje en verzekerde haar dat ik heel voorzichtig zou doen. Ondertussen was de buttplug volledig in haar kontje verdwenen. Alleen het platte gedeelte stak nog uit haar kontje. Langzaam begon Mireille met haar kontje te bewegen. Het was een prachtig gezicht. Ik liet de buttplug lekker diep in haar kontje zitten en ging zelf met mijn hoofd onder haar ietwat gespreide benen zitten. Mireille kreeg door wat mijn bedoeling was en kwam met haar natte kutje op mijn gezicht zitten. Ik begon haar te likken met lange halen en draaide met mijn tong kleine rondjes om haar klitje. Af en toe voelde ik aan haar buttplug of hij er nog wel helemaal inzat en gaf er een klein duwtje tegenaan zodat ik hiervan zeker kon zijn, maar ik bleef haar likken. Haar klitje zwol al verder op van haar opwinding en ik voelde dat ze begon mee te bewegen met mijn lik bewegingen. Vlak voordat ze klaar kwam stopte ik met haar te likken en ging ik voor de tweede keer naar mijn tas.

Daar haalde ik de voorbinddildo uit. Ik snoerde hem vast om mijn heupen en vroeg ik mijn geile vriendinnetje of ze op haar rug wilde gaan liggen. Ze moest alleen wel de buttplug diep in haar kontje houden. Terwijl ze zich omdraaide kwam de buttplug voor de helft uit haar kontje. Ik duwde hem terug en spreidde Mireilles benen. Met de voorbinddildo wreef ik door haar natte schaamlippen. Mireille genoot zichtbaar. ‘Ga je me nu diep in mijn kutje nemen?’ vroeg ze terwijl ze me heel ondeugend aankeek. “Ja geil sletje van me,” want ik weet dat Mireille er een kick van krijgt om op zijn tijd vernederd te worden. Ik hoorde haar dan ook meteen heel geil terug zeggen!

“Hmm, Meesteres, neuk me alsjeblieft!”

Ik plaagde haar nog eventjes door de grote nep lul nog een aantal keren door haar schaamlipjes te laten glijden en toen duwde ik in een stoot de kunstlul diep in haar kletsnatte kutje. Ze slaakte een klein gilletje maar begon bijna direct daarna mee te bewegen en te kreunen. Ze was nu helemaal opgevuld. De buttplug bleef nu netjes diep in haar kontje zitten. Ze schuurden langs elkaar heen en al snel kwam ze luid kreunend klaar. Ik haalde de kunstlul terug, maar de buttplug liet ik zitten. Daarna deed ik de voorbindlul af en draaide hem binnenste buiten. Ze hielp me hem weer om te doen. Nu zat de lul in mijn kutje. Ik voelde hem diep in me zitten. Het was een heerlijk gevoel.

Het was aan Mireille nu de beurt om het laatste artikel uit haar tasje te halen. Tot mijn verrassing haalde ze er een of ander elektrisch apparaat uit. ‘De mevrouw in de winkel zei dat dit echt een geweldig orgasme opwekt,” vertelde ze me terwijl ze me nu definitief van de voorbindlul verloste. Ze kuste me en duwde me terwijl ze dat deed achterover op het bed. Ik kwam op mijn rug terecht en ze ging al kussend naar beneden. Bij mijn kutje aangekomen spreidde me mijn benen en bevestigde een soort van vlinder op mijn klitje. Aan het apparaat zaten ook nog twee langere aanhangsels waarvan ze er een in mijn kutje en een in mijn kontje duwde. Vervolgens pakte ze het kastje dat eraan vast zat met een draad en drukte op een knopje. Ik voelde dat de vlinder zich vast zoog op mijn klitje en dat het bleef zuigen.

Mijn klitje werd al snel groter en roder.

Toen drukte Mireille op een ander knopje en voelde ik dat de aanhangsels in mijn kutje en kontje afwisselend elektrische stootjes begonnen af te geven. Ik werd er erg geil van en voelde dat een orgasme niet lang uitbleef. Het duurde dan ook maar een seconde of tien voordat ik echt zo hevig klaarkwam dat ik hard begon te kreunen en te kronkelen op bed. Mireille kwam op me liggen en trok hard aan mijn tepels. “Is het lekker schat?” fluisterde ze in mijn oor. Ik kon geen antwoord geven. Ik voelde een tweede orgasme snel naderen. Mireille gaf me een tongzoen terwijl ik opnieuw begon te schokken. Het derde orgasme volgde snel na het tweede en toen begon ik Mireille te smeken het ding uit te zetten. “Oh.. schat, ik kan niet meer!” Mireille glimlachte geil. Ze pakte het kastje en drukte op een knopje. In plaats van het uit te zetten zette ze het apparaat nog harder. Ik kwam nog twee keer op een geweldige manier klaar en viel toen flauw van de opwinding. Toen ik bij kwam merkte ik dat Mireille het apparaatje had afgezet en van me had afgehaald. Ze lag naast me op bed en streelde mijn buik en borsten. Ze kuste me en zei dat zij de volgende keer het apparaatje ook wilde proberen. Ik beloofde het haar en ik kroop nog dichter tegen haar aan. Naakt maar zeker ook voldaan vielen we samen in slaap.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm