Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Ik help meisje in het gips met haar vibrator
Categorie: speeltjes | maandag 10 februari 2014 03:49

Geile afspraakjes

“Daar gaat mijn zondag dan…” was de gedachte die door mijn hoofd ging nu ik weer met de auto onderweg was naar het ziekenhuis. Vanochtend twijfelde ik nog of ik bij het rugby zou gaan kijken, omdat ik eigenlijk nog moest studeren. “Ach even anderhalf uur iets anders moet kunnen” , dacht ik nog en was in de auto gestapt om een wedstrijd van het damesteam te gaan kijken. Zo’n tien minuten voor het einde van de wedstrijd ging het echter mis. Een duidelijk schreeuw van pijn klonk van onder een hoopje speelsters. Langzaam brak het hoopje op en onderop lag een van de speelsters van mijn eigen vereniging. De arm zag er rond de elleboog niet goed uit en het was duidelijk foute boel. Aangezien ik een van de weinige toeschouwers was en ook nog een auto bij me had, werd mij gevraagd om naar het ziekenhuis te rijden. Iets dat je op zo’n moment natuurlijk niet kan weigeren.

En zo was ik dus onderweg naar het ziekenhuis met naast mij de pijnlijdende Lori, zoals de speelster in kwestie heette. Lori is een goed ogende blonde meid met een sportief figuur, maar niet super strak. Zelf had ik meermalen over haar afgetrokken, want uit het verleden had ze een enigszins sletterige reputatie. Tussen ons was nooit iets gebeurd, zelfs van enige ‘spanning’ was nooit sprake geweest. We kennen elkaar en verder niet echt iets.

Bij het ziekenhuis aangekomen, wilde Lori graag dat ik mee kwam naar binnen om dat ze niet graag alleen heen wilde. Gelukkig was ze snel aan de beurt en konden we doorlopen naar een van de behandelkamers. Ook de dokter kon uiteraard zien dat er iets niet goed was. Eerst werd het shirt opgeknipt, waardoor Lori in haar sportbeha kwam te zitten. “De elleboog is in ieder geval uit de kom”, was de eerste diagnose, “maar we moeten een foto maken om te zien of er iets gebroken is.”. Gelukkig voor Lori kreeg ze al wel een flinke dosis pijnstiller, zodat de pijn wat gedempt werd. In een rolstoel kon ze vervolgens richting de rontgen afdeling voor een aantal foto’s. Om niet teveel naar de ongelukkige arm te hoeven kijken, keek ik vooral naar de borstpartij al is de sportbeha nou niet bepaald sexy te noemen. Ik had Lori in het verleden ook wel in bikini gezien dus spectaculair was het niet. Aangezien we door het ziekenhuis moesten rijden met de rolstoel, kreeg ze zo’n ziekenhuisschort om. Bij de rontgen aangekomen, moest ik haar uit de rolstoel helpen. Aangezien ze niet goed kon steunen op armsteunen. Om ook haar arm te ontzien, moest ik mijn arm om haar lijf heen slaan. Ik sloeg mijn arm om haar heen en mijn hand kwam onbedoeld op haar borst te liggen. “Sorry”, zie ik. “Geeft niet hoor”, antwoordde zij, “ik ben allang blij dat je me helpt”. Terwijl de foto’s gemaakt werden, zat ik te wachten. Ik dacht stiekem toch nog even terug aan het gevoel van die borst in mijn hand. Echt erotisch was het niet te noemen, gezien de omstandigheden, maar toch voelde ik een lichte zwelling beneden.

Niet veel later waren we weer terug op de behandelkamer om het resultaat van de foto’s te horen. De elleboog bleek inderdaad uit de kom en bovendien was er een scheur in het schouderblad. De elleboog zou weer teruggezet worden, waarna de arm in het gips gezet zou worden. Het schouderblad hoefde gelukkig niet geopereerd te worden, maar zou rust moeten krijgen met een mitella. Bij het zetten van de elleboog, moet ik (gelukkig) de kamer uit. “U kunt weer binnen komen” , zei een verpleegster, nadat de arm gezet was. Ik ging terug de kamer in zag Lori in rolstoel zitten. Ze keek iets minder pijnlijk inmiddels. “Jullie kunnen door naar de gipskamer”, voegde de verpleegster ons toe. Bij de gipskamer werd het ziekenhuisschort weer afgedaan en plotseling keek ik vol tegen de blote borsten van Lori aan. De sportbeha bleek inmiddels ook weggeknipt. De mooie ronder en volle borsten trokken mijn aandacht en ik moest moeite doen om er niet naar te staren. Ze waren mooier dan ik had ingeschat, nu ze zo vrij waren. Ik voelde nu toch duidelijk iets zwellen in mijn broek en zocht daarom een iets andere positie, zodat ik niet frontaal tegen de borsten aankeek.

Na het gipsen konden we het ziekenhuis verlaten. Lori vroeg of ik haar naar huis kon brengen, aangezien fietsen toch niet zou kunnen. We reden naar haar huis en ik hielp haar naar binnen en de trap op. Ze belde haar moeder om te vragen of die wilde komen om haar de eerste dagen te helpen. Het zou een paar uur duren voor haar moeder er zou zijn. “Zou jij nog willen blijven tot mijn moeder er is?”, vroeg Lori. Aangezien mijn zondag toch al naar de knoppen was en ik Lori ook niet alleen wilde laten, antwoordde ik dat ik dat natuurlijk wel wilde doen.

Lori wilde graag op haar bed gaan liggen en ik hielp haar richting de slaapkamer. Toen ik het kussen zo wilde leggen, dat ze goed op bed kon gaan zitten, kwam er een vibrator tevoorschijn. “Oeps, sorry”, was mijn eerste reactie, waarna ik de vibrator snel even weglegde op een kastje naast het bed. Lori’s gezicht kleurde een klein beetje rood, maar we deden er verder even het zwijgen toe. Nadat Lori op bed was gaan zitten/ liggen maakte ik een kop thee voor haar en ging terug naar de slaapkamer. Lori kwam wat meer tot rust en werd ook wat emotioneler. Ik probeerde haar wat te troosten en had mijn arm voorzichtig om haar heen geslagen en wreef over de arm en schouder die nog heel waren. Ik stelde haar gerust en probeerde haar zover te krijgen dat ze wat zou ontspannen.

Het feit dat ze nog steeds haar sportbroekje aan had, vond ze vervelend. “Durf jij me te helpen met omkleden?”, vroeg ze me. Hoewel ik een wat ongemakkelijke situatie vreesde, wilde ik haar helpen en wilde ik de sfeer niet seksueel laden door dit als argument op te geven om niet te helpen. Om aanwijzing van Lori pakte ik wat schone kleren uit de kast, waarna ik begon met het uittrekken van het sportbroekje. Ik haalde de strik los en trok langzaam het broekje van haar heupen. Een niet heel charmante sportonderbroek kwam tevoorschijn, hetgeen mijn gedachten nog niet te ver deed ontsporen. Nu moest echter ook die onderbroek uit. Ik pakte de randen vast en trok ook deze broek van haar heupen. Haar heuveltje werd zichtbaar en ik zag hoe een klein streepje haar zich toonde. Vlak daarna zag ik ook de schaamlippen en haar klitje. Lori lag nu in haar blote kutje en ik voelde mij wat ongemakkelijk worden, omdat ik mijn blik maar die kant op voelde gaan. “Zou je een washandje kunnen pakken?”, vroeg Lori alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Ik pakte een natte washand en gaf die aan Lori en draaide me vervolgens even om. “Ik zal je maar een beetje privacy geven”, zei ik op quasi nonchalante toon.

“Het lukt niet met deze arm, kun jij me helpen?”, hoorde in Lori niet veel later vragen. “Wat wil je dat ik doe?”, vroeg ik haar als reactie. “Gewoon even wat schoonvegen of wassen”, antwoordde Lori. Ik draaide mij om en keer tussen de licht gespreide benen van Lori. Ze reikte mij de washand aan. Ik voelde mijn pik weer zwellen en besloot naast Lori op bed te gaan zitten, zodat ik niet van recht voor naar binnen zou kijken. Ik deed de washand aan mijn hand en begon haar bovenbenen te bewerken. Steeds dichter kwam ik in de buurt van het kutje en wist niet goed of ik het wel of niet moest meenemen.

Ik merkte dat Lori zich een beetje begon te ontspannen en besloot nu ook het kutje aandacht te geven. Ik legde mijn hand met de washand midden op het kutje en begon erover heen te wrijven. Ik hoorde een lichte kreun ontsnappen uit Lori’s mond. Na een aantal keer goed over het kutje te hebben gewreven haalde ik mijn hand weer weg. “Zo dat is weer schoon”, zei ik om de bij mij opgebouwde spanning wat te doorbreken. Ik stond op en liep weg om de washand weg te leggen.

Ik kwam terug op de kamer en pakte de schone kleren om Lori te helpen met aankleden. “Wil je nog iets voor me doen?”, vroeg Lori nu met een enigszins ondeugende stem. “Ik wil nog even goed ontspannen en de komende dagen kan dat niet meer”, voegde ze eraan toe. “Wat kan ik voor je doen?”, vroeg ik nieuwsgierig.

“Wil je me helpen met mijn vibrator?” , vroeg Lori.

Na de eerdere aanrakingen en beelden van deze dag, dacht ik bij mezelf dat dit dan ook wel moest kunnen. Ik pakte de vibrator van het kastje en ging naast Lori op het bed zitten. De vibrator zette ik aan en bracht deze tussen haar benen en schoof hem naar binnen. Ik zag hoe Lori ervan genoot en zich overgaf aan haar vibrator. “Wil je hem ook heen en weer halen?”, vroeg Lori op een nu bijna gebiedende toon. Ik begon de vibrator nu heen en weer te halen en hoorde daarbij duidelijk haar kutje soppen van het geil. Zelf wordt ik er ook geil van, maar weet dat dit een dienst is voor Lori en dat uitgebreid sexen er in de huidige situatie toch niet inzit. Lori kreunt steeds wat meer en ik besluit een poging te doen om nog iets meer te bereiken. “Is het lekker?”, fluister ik in haar oor. Lori die een beetje op haar lip bijt knikt kort van ja. Ik besluit een volgende stap te zetten en druk mijn mond op de hare. Lori werkt hieraan mee en we beginnen te tongen. Na even lekker te gezoend, besluit ik nog een stap te wagen. Ik haal mijn hoofd weer terug en maak aanstalten om naar beneden te gaan.

Lori bijt weer op haar lip en geniet. Ik besluit mijn plan door te zetten en breng mijn mond tot bij het klitje. Ik zie nu het van het kutvocht glimmende klitje en zie hoe de schaamlippen heen en weer wrijven langs de vibrator die ik nog steeds heen en weer schuif in Lori’s kutje. Dan begin ik aan de clitoris te likken en hoor aan de kreuntjes dat Lori geniet. Mijn pik knapt bijna uit mijn broek, zo geil ben ik inmiddels. Niet veel later komt Lori klaar, waarna ik weer naast haar ga zitten en de vibrator uit het kutje haal.

“Dank je, dat had ik echt even nodig”, bedankt Lori me.

“Graag gedaan”, reageer ik met een knipoog. Als ik opsta om de vibrator weg te leggen, steekt mijn spijkerbroek een behoorlijk stuk uit naar voren. Mijn pik is echt knetterhard en staat op springen. “Nu ben jij bijna geblesseerd”, lacht Lori terwijl ze naar de enorme bobbel in mijn broek knikt. “Dat los ik zo binnen een paar seconden wel op in de badkamer”, lach ik terug. “Gaat dat zo snel?”, grapt Lori terug. “Na dit van net wel, zeker als ik zelf niet probeer uit te stellen.”, zeg ik, “dan gaat het wel binnen de minuut”. “Als het binnen de minuut kan, dan mag je het wel in mij spuiten hoor”, knipoogt Lori, “maar dan moet je me wel even op de rand van het bed leggen”. Dit laat ik mij geen tweede keer zeggen. Ik help Lori wat meer naar de rand van het bed, zodat het kutje mooi open gespreid bereikbaar is. Ik knoop mijn broek open en trek even kort aan mijn pik. Inderdaad gaat dit niet heel lang duren. Dan duw ik mijn pik voorzichtig het nog steeds natte kutje in.

Nadat ik langzaam volledig naar binnen ben geschoven, maak ik een paar lekkere halen. Lori heeft weer diezelfde blik van net, terwijl ze op haar onderlip bijt. Ik ben een seconde of twintig bezig als ik het zaad voel komen. Met een laatste stoot, duw ik mijn lul zo diep mogelijk naar binnen en voel het zaad diep in het kutje uit mijn lul stromen. Als ik mijn lul eruit haal, zit deze onder het sperma en loopt het eerste sperma uit het kutje. Ik ga op zoek naar de washand en veeg alles schoon. Daarna help ik Lori om zich verder aan te kleden. We doen er daarna het zwijgen toe en hebben het over andere dingen. Als na een tijdje de moeder van Lori arriveert ga ik weer weg.

Later die week belt Lori me op met de vraag of ik haar nog een keer kan helpen. Bij Lori aangekomen, blijkt dat ze weer zin heeft in haar ontspanning, maar dit zelf nog niet kan. Ik help haar maar al te graag en de gebeurtenis herhaald zich daarna twee of drie keer per week. Toen Lori hersteld was en weer mobiel was, heeft ze me een weekend lang uitgebreid bedankt voor de helpende hand de weken ervoor, waarbij ik haar in alle standjes en gaten heb mogen volspuiten.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm