Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Ik ontdek mijn moeders grootste geheim
Categorie: speeltjes | woensdag 9 oktober 2013 03:16

Verboden incest films

Ik ben Cleo, ben 18 jaar, 1.66 meter, slank, lang lichtblond haar en blauwe ogen. Ik woon bij mijn moeder (Hilda) ze is 40 jaar oud. Mijn ouders zijn al zestien jaar gescheiden. Nadat ik geboren ben had mijn vader geen aandacht meer voor mijn moeder. Pas toen ik twee jaar was kwam mijn moeder erachter dat hij een affaire had. Zij heeft toen de scheiding aangevraagd, mijn was daar niet zo heel blij mee. Want ze waren toen in gemeenschap van goederen getrouwd, dus mijn moeder kreeg de helft van zijn vermogen. Mijn moeder kon van dat, haar hele leven van leven, zonder te hoeven werken. Ze heeft toen een leuk huisje gekocht, waar we nu nog steeds leven. Ook vanaf dat ze gescheiden was, was ik de enigste voor haar en er is nooit meer een man in haar leven gekomen.

Zoals ik al heb aangegeven we wonen in een leuk huisje. We hebben op de begane grond een ruime woonkamer, een redelijke keuken en toilet. Op de eerste etage twee slaapkamers, hobby/logeerkamer en een badkamer met toilet. We hebben ook een zolder, hoe groot en wat er staat dat weet ik niet. Deze is afgesloten door een deur, waarvan mijn moeder als enigste een sleutel van heeft. Ik heb vaak aan haar gevraagd, wat er op de zolder staat. Haar antwoord was altijd “dat is voor mij een weet en voor jou een vraag”. Ik heb zelfs een tijd naar de sleutel gezocht, maar die kon ik niet vinden. Natuurlijk ben ik wel nieuwsgierig wat daar is, maar weet dat ik daar waarschijnlijk nooit achter kom.

Nu heb ik sinds een half jaartje een vriendje hij heet Lucas, maar de laatste drie weken doet hij wel een beetje vreemd. Dat was het moment dat hij mij heeft ontmaagd, zijn ouders waren toen niet thuis. Nu zien we elkaar alleen doordeweeks dan knuffelen en zoenen alleen. In het weekend heeft hij het te druk met andere dingen, dan zit ik alleen thuis met mijn moeder. Die vraagt dan ga je dit weekend niet uit met Lucas, ik zeg dan nee hij heeft het te druk. Mijn moeder baalt daar ook van, want daarvoor bleef ik in het weekend altijd bij hem slapen. Dan had zij het huis voor haar alleen. Nu ben ik de afgelopen weekenden thuis gebleven. Ook dit weekend heeft Lucas het weer erg druk en kan weer niet. Dus ik zit ook weer thuis met mijn moeder, dan word ik gebeld door een vriendin. Die vraagt, als ik zin heb dit weekend bij haar te komen. In eerste instantie heb ik niet zo veel zin, maar op aandringen van haar en mijn moeder, stem ik toch in.

Die vrijdagavond ga ik naar haar toe, voordat ik weg ga wenst mijn moeder mijn een fijn weekend toe. Rond acht uur ben ik bij mijn vriendin, we gaan naar haar slaapkamer. Daar praten we over veel dingen, ook over Lucas en dat hij de laatste tijd zo vreemd doet. Ze begrijpt het ook niet, en zegt “je ziet er erg goed uit je hebt een mooi lichaam en mooie borsten, jij hebt cup C ik moet het doen met cup A”. Ze heeft het al overwogen om een borstvergroting te gaan doen, want mannen zien haar niet staan. En volgende week gaat ze het doen, ze krijgt dan ook cup C. We kletsen verder en rond elf uur vraagt ze als ik zin heb om uit te gaan. Dat vind ik wel een goed idee, samen met haar uit te gaan. We kleden ons om en gaan om twaalf uur naar een discotheek hier in de buurt.

Daar aangekomen gaan we naar binnen, betalen intree, halen muntjes en brengen onze jassen naar de garderobe. We lopen dan de danszaal binnen en gaan samen dansen, na een tijdje gedanst te hebben. Krijgen er wel dorst van en gaan naar de bar, daar drinken we wat. Mijn vriendin wil weer dansen zelf heb ik nog even geen zin. Zij gaat dan weer dansen en ik blijf bij de bar staan. Dan zie ik ineens Lucas op de dansvloer dansen met een meisje. Het blijft niet alleen bij dansen, hij is ook met haar aan het vrijen. Ik loop naar hen toe en tik Lucas op zijn schouder, als hij zich omdraait en mij dan ziet. Kijkt hij verschrikt naar mij, zelf ben ik zo kwaad op hem. Dat ik zonder erbij na te denken, hem een knietje geeft in zijn ballen. Hij zakt op de vloer en ik begin op hem in te trappen. Binnen een paar minuten word ik vast gepakt door een uitsmijter. Die mij dan de discotheek uitzet, buiten kom ik een beetje bij zinnen. Mijn woede verdwijnt en gaat over naar liefdesverdriet en begin te huilen. Ik pak dan mijn mobieltje en stuur mijn vriendin een sms’je, dat ik eruit ben geschopt en dat ik naar haar huis wil. Maar helaas zij reageert niet op mijn sms, dan stuur ik haar een bericht, dat ik naar mijn huis ga en dat ik haar nog wel spreek. Ik pak dan een taxi en laat me naar huis rijden.

Bij mijn huis aangekomen, betaal ik de taxichauffeur en ga dan naar binnen. Normaal is mijn moeder nog op, maar nu is alles donker beneden. Ik loop naar boven, daar hoor ik mijn moeder heftig klaarkomen en ook andere geluiden die ik niet kan plaatsen. De geluiden komen niet uit haar slaapkamer, maar van zolder waar ik nog nooit ben geweest. Ik ga naar de zolderdeur en probeer hem open te doen, normaal als ik er ben is deze op slot, maar nu kan ik hem opendoen. Als ik open doe, worden de geluiden een stuk harder, vooral die van mijn moeder. Ze schreeuwt het uit “ooh ja, ooh ooh ooh ja, ooh wat heerlijk!” en de andere geluiden lijken wel machinaal. Ik sluip de trap op en als ik met mijn hoofd iets boven uitkom, kijk ik erg verbaasd naar wat ik zie. Mijn moeder ligt naakt op een bankje, dat zij naakt is niet vreemd. Ik heb haar wel vaker naakt gezien, voor haar leeftijd ziet ze er goed uit. Ze heeft een normaal postuur, cup D, heeft halflang lichtrood haar, blauwe ogen en is intiem geschoren. Wat ik wel erg vreemd vind is het apparaat tussen haar benen. Het is een elektrische motor die met een tandwiel een wiel aandrijft. Waaraan een stang aan vast zit die hakbewegingen maakt, aan het eind van de stang zit een dildo aan vastgemaakt. Die nu in het grotje van mijn moeder heen en weer gaat en zij geniet er erg van. Ik was opzoek naar haar, zodat ze mij kon troosten, maar haar zo bezig te zien. Verdwijnen de gedachten en word er zelf ook behoorlijk geil van en als ik verder rond kijk. Zie ik nog drie andere apparaten staan de één nog aparter dan de andere. Mijn moeder maakt nog steeds geile geluiden en ligt met gesloten ogen er duidelijk van te genieten. Ik loop dan verder de trap op en ga ongeveer op een meter bij haar vandaan staan. Als ze dan weer heerlijk klaarkomt, zie ik ook dat ze kleine straaltjes vocht uit haar poesje spuit. Ze zet de neukmachine wat zachter en als haar orgasme is weggeëbd en dan weer opnieuw wil beginnen. Zeg ik tegen haar “zo dit is jouw grootste geheim, nu weet ik het eindelijk ook”. Ze doet verschrikt haar ogen open, zet de machine uit en zegt “wat doe jij hier, je zou vanavond toch bij je vriendin blijven”.

Dan begin ik weer te huilen en zeg snotterend “ik ben met haar uitgegaan naar de discotheek hier in de buurt, daar heb ik Lucas betrapt die met een ander meisje stond te vrijen”. Mijn moeder haalt snel de dildo uit haar grotje en gaat van het bankje af. Ze komt naar mij toe en troost mij en zegt “zo zijn mannen nou eenmaal, het zijn eikels”, dan vraagt ze, wat heb je toen gedaan dan? Ik vertel haar mijn verhaal, ze begint te lachen en zegt dan, die eikel heeft het verdient en ik denk dat hij nu wel begrijpt dat het uit is tussen jullie. Ik zeg tegen haar “ik wil die eikel nooit meer zien en denk erover hetzelfde te gaan doen als jij”. Ze probeert mij aan te moedigen en zegt “je bent nog jong en je zult wel een goede jongen vinden”. Ik zeg dan tegen haar, maar de komende tijd nog niet, nu ik je geheim weet en je zo bezig te hebben gezien. Heeft mij dat ook geil gemaakt en wil eigenlijk wel weten hoe het voelt seks met machines. Ze zullen ook nooit vreemdgaan en je hebt wel een aparte collectie en vraag haar dan, als ze mij wil inwijden. Ze vraagt, weet je het zeker dat je dat wil? Ik zeg tegen haar “ja, ik weet het zeker en nu ik het weet zal ik er niet over ophouden zolang je niet toestemt”. Ze zegt dan, ja, dat weet ik, als je eenmaal je zinnen op iets hebt gezet hou je er niet over op. Dus ik ga je dan maar inwijden en we beginnen bij de neukmachine die ik net heb gebruikt.

Trek je kleren maar uit en ga op het bankje liggen.

Ik begin mij uit te kleden, mijn moeder is ondertussen naar de machine gelopen. Als ik naakt ben loop ik er ook naar toe, mijn moeder is bezig er een andere dildo op te plaatsen. De dildo die ze erop plaatst is een stuk kleiner en dunner, dan die zij heeft gebruikt. Ik vraag haar waarom ze dat doet, ze zegt dan je bent nog onervaren en de dildo die ik er nu op plaats is voor beginners. Hij is 15 bij 3.5 centimeter en als je meer ervaring hebt, kunnen we wel naar grotere dildo’s gaan. “Maar nu gaan we eerst deze gebruiken” zegt mijn moeder. Dan moet ik van haar op het bankje gaan liggen. Dat doe ik en mijn moeder zorgt ervoor dat ik goed voor de dildo lig. De gedachte maakt mij al geil en mijn lipjes zwellen op en mijn grotje word nat. Mijn moeder draait eerst handmatig aan het wiel, zodat de dildo tussen mijn lipjes in mijn grotje verdwijnt. Als hij helemaal in mijn grotje zit, vraagt mijn moeder, voelt hij lekker aan.

Ik zeg tegen haar “ja, hij is net zo groot als die van Lucas”.

Dan stelt ze de neukmachine in zodat hij niet verder doorstoot en draait weer handmatig hem terug. Tot net dat de eikel in mijn grotje blijft zitten, dan stelt ze hem weer in zodat hij niet uit mijn grotje schiet. Daarna pakt ze de controller en zet hem op de langzaamste stand aan. De dildo beweegt heerlijk in mijn grotje en ik begin heerlijk te kreunen. Doordat de eikel heerlijk mijn g-spot raakt word ik steeds natter en steun en kreun het uit. Mijn moeder geniet er ook van, hoe haar dochter ervan geniet, dan zet ze de machine een stukje sneller. Nu begin ik ook heerlijk te schreeuwen “ooh jaa, ooh ooh ooh jaa, wat is dit heerlijk!”. Niet veel later kom ik heerlijk klaar en tijdens mijn orgasme. Elke keer als de dildo uit mijn grotje komt spuit ik kleine straaltjes sappen uit mijn grotje. Ook mijn moeder vind dat een geil gezicht en zegt dan, dat krijg ik pas als hij op driekwart stand staat. Bij jou staat hij nu op bijna een kwart stand, die informatie vind ik op dit moment minder belangrijk. Ik lig heerlijk van mijn orgasme en die dildo in mijn grotje te genieten.

Als mijn orgasme wegebt zeg ik geil “toe mam, zet hem sneller”.

Ze doet dat, zodat de dildo sneller in en uit mijn grotje gaat. De eikel gaat nu nog sneller langs mijn g-spot, weer begin ik stevig te kreunen en steunen van genot. Na een tijd ga ik weer schreeuwen “ooh jaa, oe ooh ooh oe ooh jaa ik kom, ik kom”. Weer spuit ik, nu zijn de straaltjes sappen wat groter telkens als de dildo uit mijn grotje gaat. Als mijn orgasme is weggeëbd zeg ik weer “toe mam, zet hem nog sneller dit is heerlijk”. Alleen deze keer zet ze hem niet op driekwart stand, maar zet hem in de volle stand. De dildo ragt op volle snelheid in en uit mijn grotje, nu gier ik het uit van genot. Mijn moeder maakt het nog lekkerder, ze legt het bedieningspaneel neer. Ze komt dan naast mij staan en buigt voorover en begint aan om en om aan mijn tepels te zuigen. Ook gaat ze met een hand naar mijn klitje en wrijft daarover heen. Het duurt weer niet lang voordat ik weer klaarkom, nu spuit ik grote stralen sappen uit mijn grotje. Mijn moeder stopt even met zuigen aan mijn tepels en kijkt naar hoe ik spuit. Zij vind het ook erg geil hoe ik spuit en heerlijk klaarkom. Ze gaat dan weer verder met zuigen aan mijn tepels en likt er nu ook over heen. De dildo blijft ook op volle snelheid in mijn grotje raggen, ik kom aan de lopende band klaar en gier het uit. Ik weet niet hoe vaak ik klaarkom, het zijn er zoveel dat ik op een gegeven moment out ga.

Pas de laat in de volgende ochtend word ik wakker in mijn eigen bed. Het eerste waar ik aan denk is aan die heerlijke machine. Mijn poesje begint daarvan meteen weer te jeuken. Ik sta op en loop even langs de slaapkamer van mijn moeder. Als ik de deur open doe en naar binnen kijk, zie ik dat ze nog licht te slapen. Ik loop daarna naar de deur die naar de zolder leid en kijk als hij open is en deze zit nu niet meer op slot. Ik loop dan naar boven en kijk eerst naar de machine waar ik gisteren heerlijk op klaar ben gekomen. Nu zit er weer de dildo die mijn moeder heeft gebruikt erop, die is na mij zelf nog verder gegaan, bedenk ik. Daarna kijk ik verder rond één van de andere machines lijkt een beetje op een motor. Hij heeft een stuur en een zadel en voetsteunen. Ik ga ernaar toe en bekijk deze nog beter, aan het stuur zit de regelaar voor de snelheid in de vorm van een gashendel. Een stuk voor het stuur zit de elektrische motor, die ook verbonden is aan een wiel. Daaraan zit een stang die door een blok gaat waarop het stuur zit. Het zadel kun je op hoogte en lengte instellen en tussen het stuur en de motor zitten de voetsteunen. Ik ga erop zitten, helaas zit er aan het eind van de stang geen dildo. Ik stap weer af en kijk weer rond en zie een kast staan. Daar loop ik naar toe en doe deze open, daar zie ik een grote collectie dildo’s liggen. Ook die waar ik gisteren heerlijk op klaar ben gekomen.

Deze dildo is het kleinst van de collectie, daarnaast ligt een iets grotere dildo deze is 18 bij 4 centimeter. Die pak ik en loop weer terug naar de machine die op een motor lijkt en plaats hem erop. Ik ga dan op het zadel zitten en stel die in, zodat de dildo goed in en uit mijn grotje gaat. Ik pak dan het stuur vast en geeft voorzichtig gas de dildo gaat langzaam heen en weer in mijn grotje. Het voelt heerlijk aan en ik begin heerlijk te kreunen, als ik wat meer gas geef. Begint deze neukmachine al een stuk sneller te stoten dan de machine waar ik gisteren gebruik van heb gemaakt. De wat dikkere dildo in mijn grotje is geweldig en begin weer heerlijk te gieren van genot. Het duurt ook niet lang voordat ik voor de eerste keer klaarkom. Weer spuit ik kleine straaltjes uit mijn grotje, als mijn orgasme genoeg is weggeëbd. Draai ik het handvat maximaal open, dan hoor ik ook een klik als ik het handvat los laat blijft deze in die stand staan. De dildo ragt op hoge snelheid in en uit mijn grotje, ik begin nu heel hard te gillen van genot. Een tijdje gaat het door dan kom ik weer heftig klaar en spuit nu weer een aardige hoeveelheid sappen uit mijn grotje. Ik val achterover en geniet ervan mijn orgasme loopt over naar een volgend orgasme en ik blijf doorspuiten.

Mijn moeder is wakker geworden van mijn gegil en is naar boven gekomen. Als ze mij ziet liggen op het zadel van de motor loopt ze naar mij toe. Ze drukt dan een knopje in bij de gashendel, doordat komt deze weer vrij en ze zet hem uit. Ik lig een beetje te jammeren, als de dildo uit mijn grotje komt en mijn orgasme redelijk snel wegebt. Mijn moeder zegt dan, zo je krijgt er geen genoeg van hè. Ik kijk haar aan en knik alleen maar en zeg dan, ja dit is heerlijk mannen kunnen niet zo snel neuken als deze neukmachine. Daar stemt ze mee in, maar zegt ook helaas kunnen de machines niet klaarkomen, daar hebben mannen weer het voordeel. Want dat is ook heerlijk als je klaarkomt op een spuitende pik. Daarop antwoord ik “dat heb ik nog niet meegemaakt, want die eikel van een Lucas kwam veel eerder klaar dan mij”. Daarop zegt mijn moeder “daar hebben de meeste mannen last van, maar even genoeg gekletst kom we gaan naar beneden”. Ik sta dan op en we lopen gezamenlijk naar beneden, daar eten en kletsen nog verder. Daarna vraagt mijn moeder als ik boven verder wil gaan en één van de andere machines wil uit proberen. Natuurlijk wil ik dat en vraag haar, hoe de machines heten. Ze zegt dan, degene die je gisteren hebt gebruikt noem ik de houthakker, omdat hij heerlijke hakbewegingen maakt. Degene die je net hebt gebruikt noem ik, een heerlijke motorrit. De andere die ik zo ga gebruiken noem ik, dubbelgenot en die jij zo gaat gebruiken heet domineer haar. Bij de laatste twee namen kijk haar vragend aan, ze zegt dan, je zult het wel zien en merken.

Daarna lopen we allebei weer naakt naar boven.

Daar lopen we naar de neukmachine die ik mag gebruiken, het is een kooiconstructie met een bank in het midden. Bij de machine zit een computerkast waarmee hem in verschillende programma’s kunt instellen. Daar moet ik van mijn moeder op gaan liggen, dat doe ik. Als ik goed lig maakt ze eerst mijn handen vast, dan spreid ze mijn benen en maakt deze ook vast. Nadat ze dat heeft gedaan, steek ze een vinger in mijn grotje en zegt “zo jij bent alweer behoorlijk nat zeg!”. Daarna loop ze naar de motor en haal daar de dildo af en plaatst deze op de machine. Ze stelt dan de slaglengte in, daarna stelt ze de computer in en zet hem dan aan. De machine begint mij eerst rustig te neuken, mijn moeder gaat dan naar haar machine. Ik kijk er belangstellen naar, deze heeft ook een ligbank maar heeft twee motoren. Daar plaats zij twee dildo’s op een grote van 26 bij 6 en een wat kleinere van 20 bij 5 centimeter. Ze gaat dan op de ligbank zitten en stelt de machine in. Uit een kastje onder de ligbank pakt ze tube glijmiddel, dan smeert ze de kleinere dildo en haar sterretje in. Ze gaat dan zo zitten dat de dildo’s tegen haar gaatje zitten en zet dan de machine aan. De grote dildo verdwijnt in haar grotje en de kleinere in haar holletje. Ze zet ze op een aardige snelheid en gaat dan op de liggen en begint ervan te genieten. Ook ik lig heerlijk te genieten van de dildo die in en uit mijn grotje schuift. Na een tijdje begint mijn dildo sneller te bewegen, het duurt niet lang voordat ik weer klaarkom weer spuit ik mijn sappen uit mijn grotje. Ook mijn moeder komt dan ook klaar en spuit nu wat sappen uit haar grotje. Tijdens mijn orgasme begint de neukmachine nog sneller te bewegen ik gier het weer uit van genot. Ook mijn moeder begint mee te gieren, zij geniet er ook duidelijk van. Zo gaan we een lange tijd door, mijn moeder komt nog drie keer heerlijk klaar. Elke keer als zij klaarkomt spuit zij ook meer uit haar grotje. Zelf kom ik ook nog twee keer heerlijk klaar en spuit ook mijn sappen uit mijn grotje.

Nadat haar laatste orgasme is weggeëbd stopt ze ermee en zet haar neukmachine uit. Ze haalt dan de grote dildo eraf en kom dan weer naar mij toe. Ze zet mijn machine uit en haalt de dildo die mijn grotje heerlijk heeft verwent eraf. Ze plaatst dan de grote dildo erop, dan stelt ze weer de slaglengte in en zegt dan, nu ga je echt genieten. Ze zet hem dan aan, meteen op de hoogste snelheid, gelukkig is mijn grotje zo nat dat de dildo goed ik mijn grotje heen en weer schuift. Ik gil het nu uit van genot en kom al snel weer klaar en spuit weer een grote lading sap uit mijn grotje. Mijn moeder zit ervan te genieten, hoe haar dochter weer heerlijk klaarkomt. Ze laat mij nog twee keer heerlijk klaarkomen, terwijl zij met mijn borsten en klitje heerlijk weer verwent. Als ik mijn laatste orgasme krijg zet mijn moeder de machine uit maar laat de dildo in mijn grotje zitten. Totdat mijn orgasme is weggeëbd, dan pas haalt ze hem eruit. Mijn grotje blijft nog even openstaan door die dikke dildo en ik lig nog heerlijk na te genieten. Na een tijdje maakt mijn moeder mij los en samen gaan we naar beneden.

Ik ga eerst douchen, daarna doet mijn moeder dat ook, dan kleden we ons aan. Samen lopen naar de woonkamer en gaan voldaan op de bank zitten. Dan vraag ik haar nieuwsgierig, wat bedoelde je er eigenlijk mee, het is heerlijker klaarkomen, op een spuitende pik. Ze kijkt mij aan en zegt “dacht je, dat ik na je vader niet meer met mannen heb gedaan”. Ik zeg tegen haar “ja, ik heb hier nog nooit een man in huis gezien”. Ze zegt dan, dat klopt maar ik als ik tegen jou zeg dat ik een weekend bij een vriendin ben, dan ga ik meestal naar Pepijn. Hij is een lieve man en heb dan heerlijke seks met hem, hij heeft een heerlijke grote pik en hoog uithoudingsvermogen. Ook hij heeft seksmachines en verwent niet allen mij, hij heeft nog wel meer dames die hij ook verwent. Toen ik hem voor het eerst ontmoete, heeft hij dat tegen mij gezegd. Ik vond dat eerst wel erg en wou in eerste instantie niet met hem verder gaan. Maar hij heeft mij toen toch overgehaald en toen ik bij hem mijn eerste sessie had gehad met nog een andere vrouw erbij was ik verkocht. Soms ben ik bij hem niet alleen dan heeft hij nog een dame die hij verwent. Ik vraag dan aan haar, zo hij het erg vinden als ik ook een keer mee mag doen? Ze vraagt, wil je dat dan? Ik zeg tegen haar “het lijkt mij wel een geil idee”. Ze zegt dan, ik zal het hem vragen en als hij het goed vind, dan gaan we een keer bij hem langs.

Daarna doe we het die dag rustig aan en in de avond belt ze Pepijn en vraagt hem, als hij goed vind als haar dochter ook een keer meedoet. Hij vind dat goed en hij en mijn moeder spreken af dat wij het volgend weekend langs kunnen komen.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  
Ik doe wat jij wil!
Zo dik zag je ze nog nooit!
Deze dames met overgewicht voelen zich heel sexy voor jou!
dikkewijvenseksfilms.nl

Geile bejaarden porno!
Dit moet je zien, een heuse bejaarden gangbang!
ouwewijvensexfilms.nl

Verboden seks tussen mam en zoon
Niemand mag het weten, Ans(48) Neukt Jens (19)
incestfamilies.nl

Geile huisslet wordt geneukt.
Geniet mee hoe haar geile kut wordt volgespoten!
amateurtaboo.nl

Extreem Harde Rapesex!
Zeer schokkend! Deze sexfilms zijn zo bizar en zo extreem hard. Voor de echte rape liefhebbers een must.
rapesexportal.nl

Beestachtige Tienerverkrachting!
Diep in de nacht loopt Mindy over straat, uit deze steeg valt niet te vluchten!
shegotraped.nl

Homo sexslaaf op pijnbank!
Knevelbal in zijn mond en een buurplug in zijn kont!
homosexslaaf.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Slet eet stont!
Twee vriendinnen hebben een groot geheim, ze kicken erop om als slaaf stront te eten.
poepslet.nl

Homo In Bos Verkracht
Bertram liep door het bos en werd gedwongen tot sex met twee mannen. GAYRAPE!
xtremegayrape.nl

Hete Bisex Met Shemale
Van boven een vrouw, van onder een man! Lekker genieten van twee kanten. Jonge mannen laten zich verwennen door kinky shemales!
trannyzone.nl

Ruige sex in de slaapkamer.
Wil jij zien hoe Wendy wordt vol gespoten?
amateurseksfilm.nl

Neukgleuf vol sexspeeltjes.
Komkommer, courgette of banaan. Alles zal haar supergrote kut in gaan!
brutaldildo.nl

Ik neuk je keihard in je ster.
Pompend en stotend geniet mijn geile anale neuksnol van mijn harde lul in haar reet, wil je zien en horen hoe ze klaarkomt?
analfuckers.be

Perverse incest films!
Bekijk hier hoe vader zich vergrijpt aan zijn dochter. Hij dwingt haar om op zijn harde lul te rijden!
inceste.nl