Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Ik heb mijn slavin volledig in mijn macht
Categorie: slavin | woensdag 20 augustus 2014 04:46

Geile afspraakjes

Voor ze aankomt, heeft hij zijn plannen voor die avond klaar. Natuurlijk kunnen dingen altijd anders lopen, maar hij heeft exact in zijn hoofd wat hij wil gaan doen. Alleen nog uitvoeren. Hij overweegt of hij het spel zal beginnen op het moment dat ze binnenstapt of dat hij haar eerst even op adem zal laten komen. Het lijkt hem wel wat om haar bij binnenkomst direct bij haar haren te pakken en op haar knie๋n te dwingen. Hij vermoedt dat ze het wel zal accepteren, maar desondanks durft hij het nog niet aan. Een andere keer dan maar. Toch twijfelt hij totdat de deurbel gaat. Zodra ze naar binnen stapt, besluit hij haar gewoon een kus te geven. Ondanks dat dit niet de eerste keer is dat ze samen zijn, is hij toch zenuwachtig. Gelukkig weet hij dat dat vanzelf overgaat. Het verandert niets aan zijn plannen. Plannen waar hij vooraf al iets over gezegd heeft. Ze weet natuurlijk niet precies wat haar te wachten staat, maar wel dat het dit keer meer zal gaan om gebruikt worden, dan om pijn. Op de bank praten ze eerst even bij, waarbij ze op haar gemak tegen hem aan komt zitten. Hij voelt de zenuwen zakken. Zoals ze samen zitten, voelt vertrouwd.

Zachtjes streelt hij door haar haren. Als hij met zijn vingers even langs haar hals gaat, voelt hij haar ontspannen. Hij buigt voorover en drukt zijn mond op de hare. Ze sluit haar ogen en opent haar lippen. Langzaam draait hij met zijn tong om de hare. Hij proeft een frisse smaak en bedenkt zich dat ze waarschijnlijk, voor ze naar hem toekwam, haar tanden heeft gepoetst. Hij onderdrukt een glimlach en laat zijn tong langs haar lippen spelen. Zijn handen spelen door haar haren. Even overweegt hij haar stevig bij haar haren te grijpen, maar hij laat die gedachte direct weer varen. Alles op zijn tijd. Hij trekt zich iets terug en kijkt haar aan. De blik in haar ogen is veranderd. Zelfs nu al ziet hij dat ze het over zich heen laat komen. Ze heeft hem de controle gegeven. Overgave zou hij het nog niet noemen, daarvoor is haar blik nog te helder, maar het is een goede start. Daarnaast merkt hij dat ze direct stilgevallen is, terwijl ze anders altijd zo spraakzaam is. Als hij dat tegen haar zegt, antwoordt ze bijdehand dat zoenen en praten ook moeilijk samengaan. Daar zit natuurlijk wel wat in, al was het niet wat hij bedoelde. Hij glimlacht en drukt zijn mond weer op de hare.

Terwijl zijn tong weer rond de hare draait, brengt hij zijn linkerhand naar haar hals. Langzaam sluiten zijn vingers rond haar nek. Ze zoenen verder. Na haar hals zachtjes gestreeld te hebben, voert hij voorzichtig de druk op. Hij knijpt niet direct haar keel dicht, maar zet langzaam meer druk op de zijkanten van haar nek. Terwijl zijn tong langs haar lippen speelt, hoort hij haar zachtjes kreunen. Hij knijpt steviger en nogmaals kreunt ze, ditmaal harder. Hij blijft haar zoenen, terwijl zijn hand op haar keel ligt.

Hij trekt zich terug. Het spel is begonnen en in haar ogen ziet hij dat zich aan hem overgeeft. Juist die overgave maakt het voor hem zo leuk om met haar te spelen. Dan grijpt hij haar stevig bij haar haren, staat op en trekt haar overeind. Ze laat het toe en wacht af wat hij wil. Hij duwt haar naar beneden en gewillig zakt ze op haar knie๋n. Even overweegt hij weer te gaan zitten en haar te laten pijpen. Helaas de ruimte tussen de bank en het tafeltje is te beperkt. Hij haalt in gedachten zijn schouders op en past zijn plannen aan.

Hij laat haar los en maakt vervolgens zijn riem los. Naar hem opkijkend wacht ze geknield voor hem af. Op zijn gemak maakt hij zijn broek verder los. Hij haalt zijn al stijve pik tevoorschijn en drukt deze tegen haar lippen. Gewillig opent ze haar mond en laat hem naar binnen glijden. Hij ziet hoe ze uit zichzelf haar handen op haar rug legt. Weer een signaal dat ze hem alle controle geeft. Het bevalt hem en even geniet hij van het gevoel van macht. Hij onderdrukt de neiging om direct tot achter in haar keel te stoten. Wederom geldt: alles op zijn tijd. Langzaam duwt hij zijn stijve pik dieper in haar mond. Hij geniet van haar warme mond en zachte tong. Zachtjes speelt haar tong over zijn eikel. Hij voelt haar tongpiercing en duwt dan zijn pik wat dieper. Hij voelt dat hij tegen haar keel aan zit. Dat ze het hierdoor een beetje benauwd begint te krijgen, is te zien. Het geeft hem een kick en nogmaals onderdrukt hij de neiging door te stoten. Langzaam trekt hij weer terug. Zijn handen heeft hij op haar achterhoofd gelegd. Op deze manier stuurt hij haar bewegingen en heel rustig laat hij zijn pik in en uit haar warme mond glippen. Hij doet het nog rustig aan en drukt zijn pik nog niet al te diep naar binnen. Haar keel neuken kan altijd nog. Voorlopig voelen haar mond en lippen om zijn pik goed genoeg. Hij geniet van wat zij doet en het gevoel van macht.

Nog even gaat hij verder en dan besluit hij dat het tussen de bank en het tafeltje toch echt wat te krap is. Hij trekt terug en hijst zijn broek weer op. Afwachtend blijft ze zitten, terwijl hij zijn hand op haar schouder legt. Even lijkt ze zich af te vragen wat hij wil, maar als hij haar omlaag duwt, zet ze haar handen op de grond. Zodra ze op handen en voeten zit, grijpt hij haar stevig bij haar haren vast. Direct trekt hij haar mee. Kruipend volgt ze hem, door de woonkamer en hal naar de slaapkamer. Hij trekt haar daarbij letterlijk achter zich aan. Het lijkt haar moeite te kosten om snel genoeg te kruipen. In de slaapkamer trekt hij haar expres nog even wat harder vooruit. Zodra ze in slaapkamer zit, draait hij zich om. Hij loopt op zijn gemak nog even terug om het licht uit te doen.

Terug in de slaapkamer zit zij geduldig op handen en knie๋n te wachten. Even werpt hij een blik op het nachtkastje. De belachelijk grote dildo ligt duidelijk in het zicht. Met ernaast een kaarsenstandaard. Niet dat hij enige intentie heeft de kaars of de dildo te gebruiken. Maar hopelijk schrikt ze ervan. Als ze het in haar huidige toestand opmerkt althans. En wat nu niet gebruikt wordt, komt een volgende keer wel aan de beurt.

Hij loopt op haar af en gaat weer voor haar staan. Zijn broek is nog half open en al snel laat hij haar weer verder pijpen. Even laat hij haar haar gang gaan, terwijl hij zijn T-shirt uittrekt. Intussen zakt zijn broek langzaam verder af. Hij overweegt zich verder uit te kleden. Wel zo praktisch voor wat hij nog meer van plan is. Het is tenslotte niet de bedoeling dat zij zijn kleren bevuilt. Dan bedenkt hij dat hij eerst haar maar eens uit de kleren moet laten gaan.

“Kleed je uit.”

“Alles?”

“Ja, alles.”

Aarzelend krabbelt ze overeind. Ze zal wel moeten om haar jurkje uit te doen. Zodra dit gelukt is, ziet hij haar lingerie. Normaal gesproken heeft hij weinig interesse in lingerie. Hij ziet liever een mooi vrouwenlichaam. Toch ziet ze er zo ook wel erg mooi uit. Even bewondert hij haar in kousen, string en korset. Met wat moeite trekt zij intussen het korset uit. Haar laarzen voegen zich bij de stapel kleding op de grond. Hij stapt naar voren en strijkt door haar haren.

“Laat de rest maar aan”, fluistert hij in haar oor.

Met zachte hand duwt hij haar terug op haar knie๋n. Even kijkt hij haar aan. Haar ogen stralen een combinatie van geiligheid en onderdanigheid uit. Ze legt haar handen weer op haar rug. Hij besluit alsnog zijn broek en ondergoed uit te trekken. Daarna laat hij zijn pik weer tussen haar lippen glijden. Direct laat ze haar tong om zijn eikel spelen. Hij legt zijn handen achter haar hoofd en duwt haar langzaam over zijn pik heen. Hij voelt hoe hij tegen haar keel aankomt en trekt weer ietsje terug. Heel rustig laat hij haar hoofd op en neer bewegen. Dan duwt hij verder door. Hij voelt zijn eikel een klein stukje haar keel in glijden. Dat ze moet kokhalzen, houdt hem niet tegen. Langzaam trekt hij weer terug. Dit keer krijgt ze niet de kans op adem te komen. Nogmaals drukt hij zijn pik door tot in haar keel. Weer kost het haar duidelijk moeite. Desondanks verzet ze zich niet. Gewillig ondergaat ze wat hij met haar doet. Ze laat hem diep in haar mond en keel stoten. Hij geniet van het gevoel en voelt de kick dat ze dit met zich laat doen. Dieper duwt hij zijn pik naar binnen. Hij ziet dat het haar meer moeite kost en drukt desondanks door. Weer moet ze kokhalzen en weer drukt hij door.

Als hij terugtrekt, kijkt hij haar aan. Als ze naar hem opkijkt, slaat hij haar met zijn vlakke hand in het gezicht. Niet hard, haar pijn doen is tenslotte niet de bedoeling. Het gaat om vooral om de vernedering in het gezicht geslagen te worden. Tot zijn eigen verbazing kost het hem moeite. Hij heeft vaker vrouwen in het gezicht geslagen, dat is het punt niet. Hij heeft zelfs haar al eerder in het gezicht geslagen. Maar dit keer is hij eigenlijk onder de indruk van hoe ze zich laat gebruiken. Haar nu slaan voelt onrechtvaardig. Terwijl hij zich nog even over zijn eigen gevoel verbaast, duwt hij intussen haar hoofd weer over zijn pik heen. Direct dringt hij weer door tot in haar keel. Op zijn gemak gaat hij verder met haar in haar mond gebruiken. Slechts af en toe trekt hij even terug om haar adem te laten halen. Echt veel tijd daarvoor gunt hij haar echter niet. Als hij terugtrekt, slaat hij haar weer in het gezicht. Om vervolgens direct zijn pik weer in haar mond te laten glijden. Het slaan kost nog steeds moeite.

Even geeft hij haar weer de kans op adem te komen. Als ze weer wat lucht binnen heeft gekregen, dwingt hij haar verder te gaan. Direct dringt zijn pik diep in haar keel door. Ditmaal houdt hij haar hoofd stevig vast, zodat ze geen kant op kan. Langzaam duwt hij haar verder omlaag. Hij voelt en hoort haar kokhalzen. Zo te horen kost het haar dit keer moeite haar avondeten binnen te houden. Hij trekt iets terug en hoort haar slikken en snel door haar neus ademen. Hij trekt terug tot alleen zijn eikel nog in haar mond zit en stoot daarna weer naar voren. Nogmaals verdwijnt zijn pik voor driekwart in haar mond en keel. Kokhalzend laat ze het over zich heen komen. Langzaam beweegt hij zijn stijve pik in en uit haar mond en keel. Als hij weer terugtrekt ziet hij de tranen in haar ogen staan. Haar make-up is hierdoor enigszins uitgelopen. Ze heeft dus inderdaad geen waterproof mascara opgedaan. Hij onderdrukt een glimlach. Toch lief van haar. De uitgelopen make-up staat haar goed, maar het kan beter.

Hij laat zijn pik langs haar gezicht gaan en veegt hiermee het slijm aan haar wangen en neus. Zodra ze weer wat lucht naar binnen heeft gekregen, drukt hij zijn pik weer in haar mond. Onderdanig blijft ze al die tijd met haar handen op haar rug zitten. Zelfs als hij weer tot in haar keel doordringt, verzet ze zich niet. Dat ze weer moet kokhalzen, houdt hem niet tegen. Het geeft hem een enorme kick haar op deze manier te kunnen gebruiken. Dat ze nog net niet over nek gaat, maakt het voor hem des te geiler. Hij bedenkt zich dat als ze daadwerkelijk zou moeten kotsen, het hem ook niet tegen zou houden. Op dit moment zou dat vooral als haar probleem zien. Intussen hoort hij haar weer slikken. Langzaam trekt hij weer terug. Haar make-up is verder uitgelopen. Met een glazige blik kijkt ze naar hem omhoog. Nogmaals veegt hij zijn pik af aan haar gezicht. Langzaam gaat hij met zijn eikel langs haar lippen, waarna hij weer tot diep in haar keel glijdt. Hoe langer hij bezig is, hoe soepeler het gaat. Hij dwingt haar weer zijn pik zo diep mogelijk in haar keel toe te laten. Ze kan hem bijna helemaal hebben. Het scheelt misschien nog een halve centimeter. Dat komt een volgende keer nog wel, bedenkt hij zich.

Hij voert het tempo iets op en stoot telkens tot achter in haar keel. Hij voelt elke keer hoe zijn eikel haar huig passeert. Dat zij het moeilijk heeft, maakt het des te leuker. Eigenlijk geeft hem dat een nog grotere kick dan het fysieke gevoel. Al is het gevoel van haar mond, tong en keel langs zijn pik ook wel erg lekker. Hij houdt haar stevig vast, zodat ze weinig terug kan doen, zelfs als ze dat zou willen. Hij heeft alle controle en bepaalt wanneer en hoe diep zijn pik in haar keel glijdt. En inmiddels probeert hij elke keer zo diep mogelijk te komen. Voor de derde keer hoort hij dat ze iets weg moet slikken, terwijl de tranen over haar wangen lopen. Hij trekt terug en tikt haar zachtjes in het gezicht, terwijl ze zijn eikel nog in haar mond heeft. Het zijn nu meer plagende klapjes. Haar echt in het gezicht slaan komt een andere keer wel. Op dit moment in dit spel voelt het voor hem niet goed. Nog eenmaal glijdt hij diep in haar keel. Dan besluit hij dat het genoeg is, voor ze daadwerkelijk over haar nek gaat.

Hij trekt zijn pik terug en trekt haar aan haar haren omhoog. Hij ziet in haar ogen dat ze ver weg is. Hij duwt haar naar het bed en laat haar voorover bukken. Met zijn voet duwt hij haar benen verder uit elkaar. Vervolgens glijdt hij met zijn vingers tussen haar benen. Hij voelt dat haar string doorweekt is van haar vocht. Met een snelle beweging trekt hij het kledingstuk naar beneden, waarna ze er zelf verder uitstapt. Zoals ze daar zo naakt staat, kan hij de verleiding niet weerstaan. Met een snelle beweging slaat hij met zijn vlakke hand op haar kont. Nogmaals heft hij zijn hand op en treft haar andere bil. Zachtjes glijdt hij weer met zijn vingers tussen haar benen. Even streelt hij haar kutje en dan dringt hij met ้้n vinger diep naar binnen. Dat ze nat zou zijn, had hij wel verwacht, maar het vocht loopt zelfs letterlijk langs zijn vingers. Na eerdere keren dat ze gespeeld hebben, zou het hem eigenlijk niet meer moeten verbazen. Snel brengt hij zijn vinger naar zijn mond. Dat smaakt niet verkeerd. Nog altijd staat ze voorover gebogen en haar ronde billen zien er nog even verleidelijk uit. Na de eerdere twee klappen laat hij er nog vier volgen. Ze kreunt zachtjes, maar blijft wel netjes staan. Aangezien het hem vandaag niet om pijn gaat, duwt hij haar verder op bed.

“Ga liggen, op je rug!!”

Zodra ze op haar rug ligt, streelt hij even langs haar gezicht. Dan draait hij zich om en loopt naar de kast. Met een stel boeien loopt hij terug. Gewillig steekt ze haar pols uit. De eerste boei zit al snel om haar pols. De tweede gaat wat moeizamer. Ook wel logisch, aangezien hij een enkelboei probeert te gebruiken. Inwendig vloekt hij even, glimlacht dan en pakt een andere. Een andere enkelboei blijkt al snel. Ze lijken ook wel erg op elkaar. Hij ziet haar glimlachen.

“Ja, lach me maar uit. Wacht even!”

Hij vergelijkt even rustig de boeien en komt tot de conclusie dat de kortste waarschijnlijk het beste om haar pols zal passen. En dat blijkt zowaar nog te kloppen ook. Met een paar snelle bewegingen, klikt hij even later de beide polsboeien boven haar hoofd vast. Toch handig die twee musketonhaken die hij aan het bed bevestigd heeft. Kwestie van vastklikken aan de boeien en voila.

Op dat moment bedenkt hij zich dat hij nog wat anders van plan was. Snel maakt hij haar handen weer los en vist een collar uit de kast. Een leuk symbool om haar rol te bevestigen. En hij heeft gemerkt dat hij het prettig vindt als ze die om heeft als hij met haar speelt. “Houd je haar even aan de kant.” Gewillig biedt ze haar hals aan, waarna de collar snel vastzit. Even later ligt ze op haar rug met haar handen boven haar hoofd vastgemaakt. Op zijn gemak bekijkt hij haar. Bijna geheel naakt, op de kousen na, ziet ze er toch wel erg lekker uit. Dan bedenkt hij zich dat hij nog iets vergeten is. Ach ja, heel soepel ging dit deel toch al niet, dus dat kan er nog best bij. Hij loopt terug naar de kast en haalt de gag tevoorschijn. Hij loopt terug en laat haar zien wat hij heeft. “Je mond heb ik nu toch niet meer nodig.” Weer maakt hij een hand los en even later zit ook de gag op zijn plek. Tijdens een eerder spel hadden ze al afgesproken dat hij de gag zou verwijderen zodra ze veel geluid zou maken. Dit omdat een stopwoord uitspreken lastig is met een gag in.

Eigenlijk was hij nu van plan de knijpers tevoorschijn te halen. Maar zoals ze erbij ligt, besluit hij eerst even gebruik van haar te maken. Dat was tenslotte ook de bedoeling vanavond. Hij pakt een condoom en doet deze om. Vervolgens kruipt hij op haar. Hij zet zijn eikel tegen haar opening en zo nat als ze is, glijdt zijn pik direct diep in haar kutje. Ze kijkt intussen weer redelijk helder uit haar ogen. Ondanks de gag hoort hij haar zuchten als hij bij haar binnendringt. Met zijn handen naast haar hoofd, begint hij in en uit te bewegen. Haar natte warme kutje voelt lekker. Rustig stoot hij in en uit, terwijl zij hem aankijkt. Hij geniet van de geile blik in haar ogen, in combinatie met de collar, gag en haar geboeide polsen. Hij laat zich iets zakken en kust haar wang, omdat zoenen niet gaat met de gag in. Hij komt weer iets omhoog en beweegt iets sneller met zijn onderlichaam. Soepel vangt ze zijn stoten op en beweegt geil mee. Terwijl hij haar neukt, likt hij zachtjes langs haar hals richting haar oor. Hij geniet van haar warme natte kutje om zijn stijve pik. Nog een paar keer stoot hij in haar heerlijke lichaam, dan trekt hij terug en rolt van haar af. Ondanks dat het lekker is, heeft hij andere plannen.

Opnieuw loopt hij naar de kast. Hij haalt alsnog een paar wasknijpers tevoorschijn. Met een glimlach laat hij ze aan haar zien. Tijdens een vorig spel was dit een onverwacht succes. Althans een succes voor hem. Door de knijpers op haar binnenste schaamlippen te zetten en ze er later hardhandig af te trekken, zat zij bijna tegen het plafond van de pijn. Achteraf zou ze vertellen dat het uren later nog gevoelig was en dat ze niet verwacht had dat eenvoudige houten wasknijpers zoveel pijn konden doen. Gelukkig had ze ook toen een gag in, anders had ze flink gevloekt, zo vertelde ze. Ondanks de pijn was ze er overigens wel geil van geworden. Wat direct bevestigde hoe masochistisch ze is. Wel kreeg hij de waarschuwing er voorzichtig mee te zijn, omdat de pijn wel erg heftig was.

Op zijn gemak plaats hij de wasknijpers op haar grote schaamlippen. Aan beide kanten drie stuks, waar hij zachtjes aan trekt. Hij staat weer op en haalt een rol tape en een schaar tevoorschijn. Tijd om een idee uit te voeren waar ze het al eerder over gehad hebben. Met een stuk tape plakt hij de knijpers aan haar bovenbeen. Door haar benen verder uit elkaar te duwen, spreidt hij haar kutje netjes open. Jammer dat het tape niet helemaal goed blijft zitten, maar je kunt niet alles hebben. Met wat moeite blijft de tape redelijk zitten, waardoor haar kutje open voor hem ligt. Haar klit en de binnenkant van haar schaamlippen zijn hierdoor goed zichtbaar geworden. Zachtjes wrijft hij over haar klitje en langs de binnenkant van haar schaamlippen. Hij ziet hoe haar kutje glinstert van het vocht.

Dan vindt hij tijd voor de volgende stap. Hij pakt de enkelboeien, die nog steeds op het nachtkastje lagen. Vanzelfsprekend kan er dit keer geen verwarring over de boeien ontstaan. Zonder problemen doet hij ze dan ook om. Vervolgens klimt hij op het bed. Hij pakt haar been vast en trekt het omhoog richting haar hoofd. Het kost wat moeite, maar even later zit haar been op dezelfde plek vast als haar pols. Haar andere been volgt de zelfde weg. Weer neemt hij even de tijd om haar te bekijken. Zowel haar armen als haar benen zijn boven haar hoofd aan de hoeken van het bed vastgemaakt. Hierdoor ligt ze op haar schouderbladen met haar kutje en kontje open gespreid in de lucht. Ze ligt eigenlijk dubbelgevouwen, wat niet erg comfortabel voor haar kan zijn, maar dat is voor hem geen enkel bezwaar. Hij streelt even langs haar billen. Dan laat hij even zachtjes zijn tong via haar anus naar haar klit gaan. Echt uitgebreid likken doet hij haar niet, hoe smakelijk ze er ook bij ligt. Het is tenslotte niet de bedoeling om met haar genot bezig te zijn.

Door haar houding zijn ook haar billen goed bereikbaar, waar hij gebruik van maakt door er nog een paar tikken op te geven met zijn vlakke hand. Dan komt er een nieuw idee in hem op. Zou hij haar ook kunnen neuken zoals ze nu ligt? Er is maar ้้n manier om daarachter te komen. Hij klimt weer op het bed en plaats zijn pik voor haar opening. Langzaam laat hij zich zakken, waardoor zijn pik in haar warme kutje verdwijnt. Echt comfortabel is het niet, maar hij kan wel diep komen. Daarnaast kan hij zijn pik zo in haar kutje zien verdwijnen. Het kutje wat nog altijd door de knijpers open gespreid is. Langzaam beweegt hij een paar keer op en neer. Hij voelt haar warmte om zijn pik en ziet haar opengesperde lippen. Hij zet zijn handen op de achterkant van het bed. Gezien de onhandige houding, is het wel handig dat hij wat steun heeft. Hij kijkt haar recht aan en ziet hoe ze geil terugkijkt, terwijl hij haar neemt. Ondanks dat haar gebruiken hem wel bevalt, is dit toch wel erg onpraktisch. Hij laat zich nog ้้n keer zakken, zodat hij zo diep mogelijk in haar glijdt. Dan trekt hij zijn pik weer langzaam uit haar, waarna hij van het bed afstapt.

Lang hoeft hij niet na te denken over de volgende stap. Direct haalt hij het volgende speeltje tevoorschijn. Op zijn gemak toont hij haar het speculum. Een eenvoudig plastic ding, wat hij jaren geleden een keer gekocht heeft en wat eigenlijk onverwacht goed is bevallen. Voorzichtig zet hij hem tegen haar schaamlippen. Door haar dubbelgevouwen houding, kan zij precies zien wat hij doet. Daarnaast kan hij haar gezicht zien, terwijl hij de eendenbek langzaam dieper in haar kutje duwt. Als de bek helemaal in haar verdwenen is, knijpt hij hem langzaam open. Hij voelt een lichte tegendruk en ziet hoe haar kutje langzaam geopend wordt. Als hij halverwege is, zet hij het palletje om, waardoor de eendenbek open blijft staan. Hij kijkt haar even aan om in te schatten hoe ze dit ervaart. Zo te zien kost dit haar geen moeite en ze oogt nog redelijk helder. Hij besluit verder te gaan en opent de eendenbek verder. Hij moet een klein beetje kracht zetten, maar even later ligt ze toch volledig open gespreid. Als het speculum maximaal openstaat, zet hij hem weer vast.

Hij beseft dat ze in een erg vernederende positie ligt. Haar kutje was door de knijpers al volledig open gespreid en nu kan hij ook nog recht bij haar naar binnen kijken. Daarnaast kan ze met de gag in en de boeien om niets doen om dit te verhinderen. Het enige wat ze kan doen, is alles ondergaan. Ze biedt hem hierbij toegang tot haar meest intieme delen en schaamteloos bekijkt hij haar in deze kwetsbare positie. Het is niet de eerste keer dat ze dit speeltje gebruiken. Maar aangezien ze toen op haar rug lag, was ze minder kwetsbaar en toegankelijk dan nu. Hij geniet ervan haar zo te zien liggen en alles met haar te kunnen doen. Hij heeft dan ook geen enkele haast en terwijl hij zachtjes haar billen streelt, bekijkt hij haar.

“Echt veel kan ik zo nog niet zien”, zegt hij terwijl hij in haar open kutje kijkt. Slechts een donker gat is zichtbaar. “Daar moet ik maar eens wat aan doen.” Uit het nachtkastje haalt hij een zaklamp tevoorschijn. Rustig toont hij het aan haar, om het ding vervolgens aan te doen. Op zijn gemak gaat hij op het bed zitten en richt de zaklamp tussen haar benen. Het licht schijnt diep in haar vochtige kutje. Zonder zich te haasten bekijkt hij haar intieme delen. Diep van binnen kan hij de twee draadjes van haar spiraaltje zien. Toch een grappig gezicht. Voorzichtig streelt hij over haar schaamlippen. Dan brengt hij zijn vinger naar haar opening. Met ้้n vinger glijdt hij in het open gespreide gat. Hij streelt zachtjes langs de binnenste wanden en voelt hoe nat en glibberig ze is. Intussen kijkt hij haar aan. Door de gag kan ze niets terugzeggen, maar door haar houding kan ze wel precies zien wat hij met haar doet. Dat het daardoor extra vernederend is, bevalt hem prima.

Na haar uitvoerig bekeken te hebben, legt hij de zaklamp weer weg. Vervolgens sluit hij het speculum en trekt het ding langzaam uit haar. De blik in haar ogen is intussen beduidend minder helder geworden. Als hij de eendenbek helemaal uit haar heeft gehaald, ziet hij hoe het ding plakt van haar vocht. De volgende stap is het verwijderen van het plakband, waarna alleen de knijpers overblijven. Weer trekt hij er zachtjes aan, hierbij haar schaamlippen verder oprekkend. Dan maakt hij de knijper los en legt deze aan de kant. Hetzelfde spelletje herhaalt hij bij de volgende knijper. Dreigend trekt hij eraan, maar uiteindelijk maakt hij ook deze voorzichtig los. Haar pijn doen door de knijpers er hardhandig af te trekken blijft verleidelijk, maar hij beschouwt dit als iets wat je met mate moet doen. Des te meer indruk maakt het volgende keer als hij het wel weer doet. Uiteindelijk zijn alle knijpers eraf. Hij ziet de afdrukken nog op haar schaamlippen staan. Hij zou haar nu even kunnen strelen of likken, maar dat zou natuurlijk wel erg lief zijn.

Hij denkt even na en klimt dan weer op het bed. Hij zet zijn pik tegen haar schaamlippen en zakt langzaam omlaag. Rustig begint hij op en neer te bewegen. Om in evenwicht te blijven, zet hij zijn handen weer op de achterkant van het bed. Hij kijkt op haar neer en kijkt haar hierbij recht aan. Aan haar ogen te zien is ze er niet helemaal meer bij. Gemakkelijk staat hij er niet bij, maar toch voelt het wel lekker. Hij kan haar niet snel neuken, maar hij glijdt met zijn pik wel elke keer diep bij haar naar binnen. Hierbij moet hij wel tot tegen haar baarmoeder stoten, zo bedenkt hij zich. Hij voelt hoe nat ze is en hoort een zacht soppend geluid terwijl hij haar neemt. Ze kreunt zachtjes van onder haar gag. Nog een paar keer laat hij zich zakken. Hierbij zo diep mogelijk in haar glijdend. Dan komt hij weer overeind, waarbij zijn pik weer uit haar glijdt.

Als hij weer op het bed zit, klikt hij beide enkelboeien los. Ze heeft lang genoeg opgevouwen gelegen, zo vindt hij. Als ze weer uitgestrekt op haar rug ligt, denkt hij even na. Dan maakt hij ook de polsboeien los. Tot slot trekt hij haar overeind en maakt de gag los. Die had ze wel lang genoeg in gehad. Veel rust gunt hij haar echter niet.

“Draai je om!!”

Gehoorzaam gaat ze op haar buik liggen, met haar handen onder haar hoofd. Rustig wacht ze af wat hij met haar zal doen. Als eerste gaat hij weer naast haar zitten. Met een snelle beweging laat hij zijn vlakke hand op haar billen landen. Een tweede klap volgt en een derde. Hij wisselt af tussen haar linker- en rechterbil en ziet beiden mooi rood kleuren. Zelfs al was pijn niet het doel van dit spel, toch is een beetje afwisseling wel leuk. Dat had hij vooraf al bedacht. Hij slaat nog niet echt hard. Waarom zou hij zijn eigen hand pijn doen? Beheerst laat hij zijn hand neerkomen. Hij geniet van het geluid van zijn vlakke hand op haar zachte billen. Soms slaat hij een paar keer achter elkaar op ้้n bil. Dan wisselt hij weer bij elke slag. Soms slaat hij iets harder, maar nooit zodanig dat het blauwe plekken op zal leveren. Daar gaat het ditmaal niet om. Zij geeft intussen nauwelijks een kik, maar dat komt nog wel, denkt hij grijnzend.

Als haar beide billen lichtrood gekleurd zijn, haalt hij een zweep tevoorschijn. Het is een zweep die hij nog niet eerder heeft gebruikt. Een maatje groter en waarschijnlijk gemener dan waar hij normaal mee slaat. Vooral de knopen onderin de diverse strengen zullen wel gemeen aankomen. En de beste manier om daarachter te komen is het nieuwe speeltje op een gewillig subje uitproberen. Rustig heft hij de zweep op en laat hem op haar billen neerkomen. Na een paar slagen merkt hij wel dat mikken met een langere zweep lastiger is. Enkele keren komt de zweep duidelijk te hoog uit en raakt haar bij haar stuitje. Dat is niet echt de bedoeling. Het zal ongetwijfeld op een vervelende manier pijn doen, zelfs al slaat hij niet echt hard. Desondanks protesteert ze totaal niet. Gewillig blijft ze liggen en ondergaat de slagen. Na nog een serie slagen, begint het mikken beter te lukken. Telkens weer treft hij haar zachte billen. Aangezien het mikken beter gaat, voert hij het tempo iets op. Soepel laat hij de zweep ronddraaien. Met haar gezicht verborgen tussen haar armen, lijkt haar lichaam zich te ontspannen. Steeds sneller treft hij haar. Een enkele keer belandt de zweep nog te hoog of te laag, maar het gaat steeds beter. Hij ziet hoe haar billen verder kleuren. Intussen merkt hij dat de zweep ook aanzienlijk zwaarder is dan zijn andere exemplaren.

Hij laat de zweep even zakken en slaat dan gericht op haar billen. Hij neemt voor elke slag de tijd. Ze krijgt op deze manier meer rust, maar hij slaat wel harder. Daarnaast geeft hem dit de gelegenheid zorgvuldiger te mikken. Hij ziet haar wegdraaien. Dat dit pijn doet is duidelijk. Weer haalt hij uit. Hij is niet van plan te stoppen. Hij wil weten hoeveel ze eigenlijk kan hebben. Ditmaal zal hij dan ook doorgaan tot ze stop zegt. Hij weet dat ze haar stopwoord gebruiken niet als vervelend ervaart. En hij vindt het, met het oog op een volgend spel, handig om te weten hoe ze reageert na haar stopwoord en hoe ver hij daarvoor moet gaan.

Hij besluit de zweep weer wat sneller neer te laten komen. Kronkelend ligt ze op bed. Bij elke klap draait ze weg en haar gekreun wordt harder. Dit klinkt niet als geil gekreun, maar ze heeft duidelijk pijn. Wat ook precies de bedoeling is. Hij laat de zweep weer ronddraaien in zijn hand. In hoog tempo raakt hij telkens haar roodgekleurde billen. Hierbij wisselt hij af waar hij haar precies raakt. Hij slaat intussen niet meer mis, waardoor hij sneller en harder kan slaan. Hij ziet haar telkens wegdraaien en geniet daarvan. Haar gezicht heeft ze nog altijd verborgen tussen haar armen.

Na weer een serie klappen, krijgt hij toch echt pijn in zijn arm. Het verbaast hem hoe lang ze het volhoudt, maar hij zal haar zover krijgen dat ze stop zegt. Hij heft de zweep hoog op en laat hem hard neerkomen. Twee klappen later hoort hij haar duidelijk “au” zeggen. Keer op keer laat hij de zweep neerkomen. Hij zet er aardig wat kracht achter en slaat steeds harder. Eigenlijk geeft het wel een mooi geluid, bedenkt hij zich. Daarnaast worden haar kreten van pijn langzaam harder en draait ze steeds meer met haar kont. Sadistisch als hij is, geniet hij van haar pijn. Haar billen zijn intussen duidelijk rood gekleurd. Telkens weer haalt hij genadeloos uit met de zweep en telkens weer treft de zweep met een harde klap haar zachte billen. Hij houdt zich hierbij nauwelijks meer in. Zo uit kunnen halen voelt goed en het bevalt hem wel dat ze zoveel kan hebben. Als hij de zweep weer opheft, hoort hij haar zachtjes stop zeggen. Hij reageert net te laat en de zweep treft haar nog een laatste keer hard op haar kont.

Hij legt direct de zweep weg. Vervolgens werpt hij een blik op haar kont. Vluchtig gaat hij er met zijn hand langs. Meer liefkozingen hoeft ze nog niet op te rekenen.

“Op je knie๋n!!”

Verder gaan met haar gebruiken is veel leuker. Hij knielt achter haar en dringt weer diep bij haar binnen. Hij neemt niet de moeite om het rustig op te bouwen. Hij stoot zijn pik direct diep en hard in haar kutje. Vervolgens pakt hij haar bij haar middel vast, zodat ze niets meer terug kan doen. Op deze manier bepaalt hij volledig hoe diep hij in haar komt. Aangezien hij zich niet echt meer inhoudt, betekent dat zo diep mogelijk. Dat dit haar pijn doet en moeite kost, houdt hem niet tegen. Hij geniet net zo van haar pijn als van het gevoel van haar natte kutje om zijn pik. En nat is ze nog steeds. Hij hoort de soppende geluiden als hij weer diep in haar dringt. Zachtzinnig doet hij niet. Bij elke stoot voelt hij haar lichaam samentrekken. Ze probeert keer op keer zijn stoten op te vangen door mee te bewegen, maar omdat hij haar tegenhoudt, lukt dat totaal niet. Met zijn handen op haar heupen trekt hij haar zelfs bij elke stoot naar zich toe. Op deze manier komt hij met zijn pik zo ver mogelijk in haar kutje. Hij voert het tempo iets op. Elke keer stoot hij met zijn eikel tegen haar baarmoeder. Voor hem is het lekker, maar hij ziet dat zij het er moeilijk mee heeft. Steunend op haar armen, hangt haar hoofd omlaag. Hij hoort haar bij elke stoot kreunen en hij weet dat dit niet van genot is. Waarschijnlijk zal ze dit niet erg lang volhouden. Hij stoot zijn pik daarom nog een paar keer in haar en trekt dan terug, voor ze haar stopwoord weer nodig zal hebben.

Tijd om nog iets anders uit te proberen, denkt hij bij zichzelf. Hij heeft niet voor niets de pols- en enkelboeien omgelaten. Hij duwt haar verder voorover. Vervolgens trekt hij haar rechterarm naar achteren. Met een simpele beweging maakt hij haar polsboei en enkelboei aan elkaar vast. Ook de andere pols en enkel volgen even later dit voorbeeld. Rustig bekijkt hij haar weer. Zittend op haar knie๋n en met haar hoofd op het bed en haar polsen aan haar enkels, ziet ze er weer hulpeloos uit. Ze kan op deze manier geen kant op. Daarnaast zit ze er met haar kont in de lucht en gespreide benen erg uitnodigend bij.

Weer neemt hij achter haar plaats. Hij duwt haar benen nog wat verder uit elkaar en stoot dan weer diep in haar. Terwijl hij haar weer neemt, ziet hij dat ze er niet meer helemaal bij is. Haar lichaam is ontspannen en haar ogen kijken glazig. In deze positie draait ze bovendien niet meer weg. Aan haar reacties te merken is dit minder pijnlijk. Of zou dat komen, omdat ze zweeft? Hij maakt er sowieso gebruik van door haar zo hard mogelijk te nemen. Telkens trekt hij bijna helemaal terug, om vervolgens zijn pik weer helemaal in haar kutje te laten verdwijnen. Zijn handen legt hij op haar heupen. Dit keer niet om haar tegen te houden, aangezien ze haar verzet heeft opgegeven. Hardhandig neemt hij bezit van haar lichaam. Steeds sneller stoot hij in haar. Hij geniet van haar lichaam en voelt zijn hoogtepunt naderen. Lang gaat hij het niet volhouden merkt hij al. Toch probeert hij haar nog even onder handen te nemen. Telkens stoot hij diep in haar. Veel reacties geeft ze niet meer. Ze lijkt ver weg te zijn en laat het over zich heen komen.

Uiteindelijk trekt hij terug. Hij merkt dat hij behoorlijk buiten adem is. Zijn pik glijdt uit haar kutje en hij laat zich naast haar zakken. Snel maakt hij de pols en enkelboeien van elkaar los. Ze zakt onderuit. Ze ziet er uitgeput uit en heeft haar ogen gesloten. Voorzichtig draait hij haar op haar rug en kust haar zachtjes. Vervolgens laat hij zich zakken en gaat naast haar liggen. Zachtjes trekt hij haar tegen zich aan. Ze glimlacht even en legt dan haar hoofd op zijn borst. Hij tilt haar hoofd iets op en brengt zijn mond naar de hare. Zachtjes kust hij haar en laat zijn tong langs de hare spelen. Loom laat ze het gebeuren. Hij streelt langs haar gezicht, terwijl zijn tong langs haar lippen gaat. Dan trekt hij weer terug. Hij trekt haar dichter tegen zich aan. Met een glimlach sluit hij zijn ogen en geniet van het heerlijke gevoel.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm