Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Mijn lerares chanteren DEEL3
Categorie: school | zaterdag 21 september 2013 03:42

Geile afspraakjes

DEEL 3 - John nam plaats op de bank en Renske vroeg hem wat hij wilde drinken, doe maar een flesje bier zei hij en niet veel later kwam ze aangelopen met twee flesjes. Nadat ze hem zijn flesje had gegeven wilde ze naast hem plaats nemen, wat was jij van plan te gaan doen vroeg hij haar. Eehhh, naast je zitten antwoordde ze verbaasd. Ga maar voor mij op de grond zitten op je knieλn en voorover gebogen en met je kontje naar mij toe zei hij, ik wil eens op mijn gemak kijken naar het geen jij de hele dag op zit. Renske stapte van de bank af en zakte voor hem op de grond, ze draaide zich om en boog voorover. John keek naar haar roomwitte ronde billen, hij genoot van het uitzicht het achterwerk van zijn lerares leek op een perzik, mooi rond en strak en de perfecte bilspleet die haar intiemste delen verborg.

Hij liet haar een poosje zo zitten en boog toen voorover, wat heeft juffie toch een heerlijk kontje zei hij terwijl hij met zijn hand over haar rechter bilhelft gleed en deze zachtjes begon te kneden. Hierdoor kreeg hij zicht op haar kutje dat hem vandaar iets geopend en vochtig aankeek, hij trok haar bilhelft nog iets verder uit elkaar en nu zag hij ook haar sterretje.

Hij nam de laatste slok van zijn bier en gleed met de ingang van het flesje langs haar schaamlippen. Van schrik ging Renske iets naar voren, wat wilde hij nou, hij zal haar toch niet met dat flesje…..was het enige dat ze kon bedenken. Hij duwde de hals van het flesje tussen haar schaamlippen maar zorgde ervoor dat deze niet naar binnen gleed, oohhh steunde Renske wat ben je van plan met mij.

John lachte weer, lurk jij ondertussen maar lekker aan je biertje juffie, denk maar aan het schoolkamp daar liet jij ook van twee kanten nemen. Maarrrr….eehhh…. je gaat toch niet dat flesje gebruiken om mij…eehhh… je weet wel. Wat is er op tegen om door een bierflesje verwend te worden juffie vroeg ik haar, geile sletjes als jij doen toch alles om een climax te bereiken? Neeeee….ik ben geen sletje en ik wil niet dat je dit doet riep ze en kwam overeind. John was even verbaasd en keek naar zijn lerares die nu met haar handen in haar zei voor hem stond en hem probeerde de les te lezen. Dat je mij elke keer dwingt om je te pijpen is al erg genoeg, je mag me ook neuken maar verder dan dat ga ik niet, en ik laat zeker geen bierfles in me stoppen.

John zag dat ze echt kwaad was en viste zijn mobiel uit zijn zak, wat jij wilt juffie dan moet je het zelf maar weten ik denk dat je vriend verbaasd zal zijn over wat hij nu te zien gaat krijgen. Hij speelde wat op zijn mobiel en keek haar bewust niet aan, neeeeee hoorde hij haar nu roepen…niet sturen….neuk met me, gebruik me maar stuur niet iets naar hem toe.

Even keek hij omhoog, nu heel snel terug op je plaats juffie of ik druk op verzenden. Hij zag dat haar gezicht veranderde en als door een bij gestoken zakte ze weer op de grond en draaide haar kont weer naar hem toe. Weet je wat juffie, als straf plaats je handen maar op die heerlijke billen van je en trek ze maar goed uit elkaar voor je leerling. Ze steunde op haar handen, nee dat doe ik niet, dat voelt zo…..even zweeg ze…… vernederend zei ze zacht, een oudere vrouw die zichzelf op die manier toont aan een jonge knul.

DOE HET JUFFIE zei ik wat strenger, of wil je dat ik iets ga verzenden?

Ik wist dat die zin het heel goed deed bij haar en maakte daar dan ook handig gebruik van. Ik zag hoe ze met tegenzin vooroverboog tot haar borsten het tapijt raakte en toen haar handen naar achteren bracht en op haar billen plaatste en deze langzaam uit elkaar trok voor mij. Mijn god, mijn pik stond op springen van deze aanblik, mijn lerares die mij haar gaatjes toont waarmee ik kan doen waar ik zin in heb,mmm. Haar kutje glinsterde van het vocht en ik vroeg me af of haar andere gaatje weleens gebruikt was door iemand. Ik bracht het flesje weer tussen haar schaamlippen en begon hem op en neer te bewegen, smeerde het kutgeil over haar lipjes, heb niet de moed om die handen weg te halen voordat ik je daar toestemming voor heb gegeven zei ik toen ik het flesje een stukje haar kut in duwde. Van heel dichtbij zag ik hoe haar lipjes weken voor de hals van het flesje en hoe haar kut opening hem in zich opnam, ik hoorde zelfs een heel zachte kreun.

Het etiket duwde ik daarna tegen haar klit en bewoog zo het flesje op en neer, elke keer drukte ik de hals een stukje in haar kut en het etiket steviger tegen haar klit, schijnbaar deed ik het goed want nu begon mijn lerares wat meer te kreunen. Kom maar juffie, laat mij maar een zien hoe jij klaar komt op een bierflesje, oohhh John kreunde ze, je maakt me helemaal gek met dat flesje alsjeblieft doe het met me, alsjeblieft smeekte ze nu. Hoor ik dat nu goed? Eerst wil juffie niets, dan buigt ze zich voorover en trekt voor mij haar billen uit elkaar en nu vraag je me of ik je wilt neuken? Jaaaa kreunde ze, doe het dan met je juffie zei ze nu zelf, of durf jij het niet John?

Maar juffie toch, ik ben een minderjarige leerling van je, volgens mij is dat strafbaar?

Ik duw het flesje nu iets verder bij haar naar binnen en zie hoe haar schaamlippen wijken en de fles in omsluiten terwijl ik hem langzaam dieper naar binnen duw. Ooohhh John kreunt Renske, kom op en laat me voelen hoe die grote pik van jou mij opvult. Ik lachte, nee juffie dat is strafbaar maar je mag jezelf wel verwennen met dit flesje, ik wil wel eens zien hoe mijn juffie geniet. Ik druk mijn vinger tegen haar sterretje en gelijk draait ze haar hoofd om niet doen daar John dat ben ik niet gewend. Gelijk maak ik handig gebruik van het geen ze zei, als juffie mijn pik echt wil voelen zal ze moeten toestaan dat ik alle drie haar gaatjes gebruik. Renske schudde haar hoofd wild heen en weer ten teken dat ze dit niet zou toestaan en gelijk duwde ik het flesje weer wat dieper waardoor het bredere stuk nu haar kut binnen drong, en hierdoor begon ze te jammeren dat het niet zou passen. Ik trok de fles uit haar en stond op, met mijn voet gaf ik een duw tegen haar heup waardoor ze haar evenwicht verloor en omviel, zoek het dan lekker uit juffie zei ik.

Je merkt wel wat er allemaal gaat gebeuren, ik ben het zat om naar jouw gejammer te horen over wat wel en niet mag. Volgens mij had jij niet zoveel te willen maar jij denkt dat je jezelf steeds meer kan permitteren, bah je bent gewoon een zeikwijf. Ik pakte mijn jas en trok hem aan, bewaar dat gejammer maar voor je vriendje als hij jou om uitleg gaat vragen zei ik en liep naar de gang. Renske veerde op en met een paar grote stappen stond ze voor me, alsjeblieft John niet weggaan, doe mij dit niet aan smeekte ze. Ik zal alles doen wat jij van mij verlangd, alles om ervoor te zorgen dat niemand iets te weten komt. Echt alles, vroeg ik haar voor de zekerheid.

Ze knikte, ja alles John maakt niet uit wat ik zal me gedragen zoals jij van mij verlangd. Een grijns verscheen op mijn gezicht, draai je om commandeerde ik haar en gelijk draaide ze zich om. Trek die billen uit elkaar en ook hieraan gaf ze gehoor. Ik spuugde op mijn middelvinger en duwde deze zonder pardon tegen haar sterretje en langzaam schoof ik hem naar binnen. Ik zag hoe haar gezicht verstarde maar ze liet het toe en ik pakte haar bij haar blonde haren en trok haar hoofd achterover tot het op mijn schouder lag.

Vertel mij eens juffie, waar bevindt mijn middelvinger zich nu?

Even was het stil, in mijn kont John zei ze, je vinger zit diep in mijn kont. Heel goed juffie, en heb jij er problemen mee om iets in je kont te krijgen? Nee John, mijn kontje is vanaf nu voor jou en voor jou alleen antwoordde ze en ik zag hoe een traan uit haar ooghoek liep en langzaam over haar wang naar beneden liep.

Ik duwde mijn vinger nog iets dieper tot hij helemaal binnen was, weet je het zeker juffie vroeg ik haar gemeen. Jaaa, John doe met me wat je wil ik zal niet meer protesteren, beloofd. Hierop haalde ik mijn vinger terug en zag dat mijn lerares een zucht van verlichting slaakte. Ze draaide zich nu om en plaatste haar hand op mijn kruis en begon mijn pik te masseren, wil je dat juffie jou eens lekker gaat verwennen vroeg ze nu op een zwoele toon.

Ze wachtte niet eens mijn antwoord af maar zakte door haar knieen en begon mijn broek open te maken, juffie weet wat jij lekker vind zei ze terwijl ze me aan bleef kijken en ondertussen mijn harde pik tevoorschijn haalde. Ze trok mijn eikel bloot en nam toen mijn ballen in haar mond en begon deze met haar tong te bespelen. Ik keek naar het schouwspel en pakte haar haren beet, kijk eens aan zei ik, juffie begint al een gewillig sletje te worden. Een flauwe glimlach werd zichtbaar op haar gezicht terwijl ze door bleef gaan met het stimuleren van mijn ballen. Mijn pik hield ze omhoog en ik nam hem over van haar en tikte met mijn eikel tegen haar voorhoofd. Even hield ze in want schijnbaar was dit weer iets nieuws voor haar maar ze herpakte zich snel en ging toen weer door met mijn ballen. Steeds iets harder sloeg ik met mijn pik tegen haar voorhoofd en trok toen ineens haar gezicht naar achter en begon mijn pik tegen haar hele gezicht te slaan.

Kijk juffie dit is wat ik met geile sletjes doe zoals jij.

Ze keek me aan en zei toen, ik verdien niet beter, straf mij maar voor mijn fouten. Ik duwde mijn pik naar beneden tot hij recht vooruit stond, zuigen slettenjuf, diep en hard! Ze opende haar mond en hapte hem in haar mond, haar lippen kwamen tot de helft toen ze begon te kokhalzen. Niet zeiken, doorgaan, open je keeltje en voel hoe ik je geile bekkie neuk zei ik terwijl ik langzaam mijn heupen begon te bewegen. Er kwamen nu geluiden uit haar keel die ik nog nooit gehoord had maar ze liet het gebeuren, terwijl haar kwijl in lange draden uit haar mond over haar borsten lekte liet ze zich in haar mondje neuken. Opeens trok ik mijn pik terug en greep haar bij haar haren, breng me naar je slaapkamer juffie, ik wil zien waar mijn lerares seks heeft met haar vriend.

Ze stond op en liep zo goed en kwaad het ging voor me uit de trap op en opende de deur waarna ik haar een harde duw gaf en ze op het bed viel. Aan een kant van het bed zat een kaptafel vast en ik pakte een rode lippen stift en stapte bij haar op het bed. Weer greep ik haar bij haar haren vast en begon met het kleuren van haar lippen, express ging ik er wijd omheen waardoor ze een mooie clowns mond kreeg.

Pijpen slet riep ik en zorg dat ik een afdruk van je clowns mondje tegen mijn lichaam zie, hoe je het doet doe je het. Ik ging liggen en trok haar over me heen waardoor haar achterste boven mijn hoofd terecht kwam en ik haar gaatjes van heel dichtbij kon bekijken en bespelen. Als je erin slaagt om die afdruk tegen mijn onderbuik te krijgen zal ik je eindelijk neuken juffie riep ik nog maar ze was al begonnen met haar opdracht en ik voelde hoe mijn eikel haar keelgat raakte. Ik hoorde hoe hard ze har best deed want ik hoorde geluiden die ik zelden had gehoord maar ze slaagde er niet in om in haar opdracht te slagen. Ondertussen voelde ik hoe mijn zaad zich een uitweg baande naar buiten en spoot ik zonder waarschuwen voor de zoveelste keer mijn pik leeg in het mondje van mijn lerares.

Ik duwde haar van mij af en stapte van het bed af, zolang jij je opdracht niet kan volbrengen zal ik je niet neuken juffie. Het is nu weekend en zal ik jou en vriend met rust laten maar maandag kom ik terug om te zien of je dan wel slaagt voor je opdracht. Als ik jou was dan zou ik in het weekend maar goed gaan oefenen!!! Ik raapte mijn kleren bij elkaar en zag hoe Renske beduusd op het bed lag, haar gezicht glom van haar eigen speeksel en mijn sperma liep langs haar mondhoek naar buiten.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm