Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Elkaar insmeren met poep!
Categorie: poepsex | vrijdag 16 september 2016

Carmen en Manuela hadden al zo’n jaar of drie een relatie met elkaar en ze hadden elkaar twee dingen beloofd: elkaar trouw blijven en een opwindend seksleven. Tot dusver was dat prima gelukt en door hun grenzen telkens te verleggen op seksueel gebied, hadden ze elk ook geen behoefte om vreemd te gaan. Ze deden alles wat ze lekker vonden en probeerden ook alles uit, wat hun opwindend toe leek. Manuela was een door en door Hollandse meid: mooi, stevig, parmantige tietjes, een lekkere kont met slanke benen eronder, een lief gezicht en lang, golvend haar. Carmen was veel meisjesachtiger: een tenger postuur met ranke schouders en haast bij het magere af. Ze was zeer slank en daardoor leek ze veel langer, maar ook jonger dan haar vriendin, maar dat was slechts schijn. Ze had een veel kleinere boezem en een zeer slanke bilpartij, maar ze oogde even aantrekkelijk als Manuela, temeer omdat ze op een teenager in de puberteit leek. Ze had half lang haar en een sprekend gezicht met grote, diepliggende ogen. Menig man moest ze met moeite van zich afschudden en als ze wilde, kon ze iedere vent krijgen, die ze hebben wou.

Geile afspraakjes

Maar ja, ze was nu eenmaal lesbisch en Manuela was DE grote liefde in haar leven. Omgekeerd gold hetzelfde en ze waren gelukkig met elkaar. Ze waren uit geweest vandaag en hadden een museum bezocht. Ze hadden in de stad gegeten, dus hoefden ze niet af te wassen en de koffiezetter was druk bezig met pruttelen op het aanrecht. Carmen was geil en had zin om lekker met Manuela te gaan liggen rollebollen. Die zat onwetend een tijdschrift te lezen en Carmen kroop bij haar op schoot. Ze drukte het tijdschrift aan de kant en kuste haar vriendin op de wang. Die had wel al door hoe laat het was en sloeg de armen om haar heen. Manuela droeg een korte, crèmekleurige broek en haar stevige dijen waren bruin verkleurd door de zon. Carmen drapeerde haar witte rok over haar vriendin d’r benen heen, zodat ze met haar onderbroek op de dijen van haar geliefde zat. De huid van hun benen raakte elkaar en deed Carmen huiveren van opwinding. Ze kroop ietwat omhoog, zodat haar kont op de venusheuvel van Manuela rustte.

Ze kusten elkaar innig en Carmen fluisterde: “Schat, ik hou zielsveel van je”. “Ik ook van jou”, lispelde Manuela en hun tongen gleden in elkaars monden om elkaar lang en hevig te tongzoenen. Ze begonnen aan elkaars tieten te frunniken en na enige minuten had Carmen een ontbloot bovenlijf en Manuela’s bloes hing open, zodat haar vriendin haar hand in de BH kon steken. Opeens zei Manuela: “het wordt helemaal nat en warm op mijn buik. Wat gebeurt er?”. Ze keek naar onderen en zag, dat haar broek een natte, gelige vlek vertoonde.

“Trutje van me, wat ben je aan het doen? Je zit toch niet op mijn schoot te zeiken, he?”

Maar dat was nou precies hetgeen, wat Carmen wel aan het doen was en ze vonden het beiden ontzettend lekker. Ze hadden elkaar wel vaker nat gepiest, maar nog nooit door de kleren heen. Carmen’s slipje zat ook vastgeplakt een haar huid en ze ging maar door. Ze kwam nu pas goed op dreef en de zeik klaterde op de grond. Manuela werd kleddernat en ze drukte haar mond nog vaster op de mond van Carmen en fluisterde geil: “zullen we ook weer lekker gaan smeren met stront, net als laatst?”.

Carmen wilde niets liever en hoopte al, dat Manuela hiervoor in stemming was. “Ga eens staan”, zei Manuela tegen haar, “ik wil het proeven”. Carmen kwam overeind en haar vriendin trok haar rok omhoog en zette haar mond op de doordrenkte slip, precies op de plek, waar haar clitoris zat. Ze kreunde en haar kut werd nog vochtiger, maar nu door haar kutgeil. Manuela zoog de urine eruit en slikte het door. “Lekker”, zei ze op geile toon en schoof het natte slipje ietsje aan de kant en streek met haar tong tussen de natte schaamlippen van Carmen door. “Mmmmm, wat heb je toch een lekker kutje”, zei ze en haalde met haar tong de sappen uit Carmen d’r spleet.

“Ik wil jou ook likken”, zei Carmen en Manuela liet haar los. Haar rok viel omlaag en snel deed ze hem uit. Haar slipje wilde ze ook uit trekken, maar Manuela verhinderde dat, want ze wilde er nog meer pies uit zuigen. Carmen ontdeed haar levensgezellin van d’r bloes en BH en legde haar op de rug neer op de grond. Ze kroop er omgekeerd bovenop en streek met d’r haar over de nat gezeikte broek van Manuela. Die zat op haar beurt alweer driftig aan d’r kut te likken en had haar slipje helemaal aan de kant getrokken. Af en toe zoog ze er nog op om de warme pies nog die te kunnen proeven en richtte zich daarna weer op het kruis om uitgebreid haar kut en aars te likken. Carmen’s haren plakten aan elkaar door gewrijf over de natte broek van haar vriendin en snel maakte ze de kleding los. Ze schoof die naar beneden en likte de natte dijen van haar partner af. Heerlijk vond ze het en trok het slipje van Manuela aan de kant om haar vriendin op dezelfde manier te verwennen als zij zelf verwend werd. Na enige tijd was het een gekreun en gehijg van jewelste en beide meiden deden elkaars slipjes helemaal uit. Hun vingers en tongen maakten overuren en hun kutten en aarsen werden helemaal uitgelikt. Het duurde niet lang of de eerste hoogtepunten trokken door hun lijven en op het laatst schokten hun lichamen onophoudelijk.

Daarna was het over en moesten ze eerst recupereren. Het laatste en grootste orgasme had al hun energie opgeëist en uitgeput en bezweet plakten hun lichamen aan elkaar. Carmen draaide zich om en gaf haar vriendin een tongkus, die meteen beantwoord werd. Ze kwamen omhoog en schonken zich eerst een kop koffie in. In elkaars armen dronken ze het op en bleven voortdurend elkaars lichaam strelend liefkozen. Na de tweede kop koffie vroeg Manuela: “kun jij al wat?”. Carmen antwoordde: “nee en jij?”.

“Als ik flink pers, dan lukt het mij wel, denk ik, want ik ben vandaag nog niet geweest”, zei ze geil, “misschien moet je mijn darm eerst een beetje prikkelen met je vingers en dan poep ik over je hand heen”. Carmen had zulke slanke handen en zulke iele polsen, dat ze Manuela regelmatig vuistneukte. Diens stevige kont was daar ondertussen helemaal aan gewend en ze had inmiddels een zeer soepele kringspier, waar Carmen d’r hand moeiteloos in ging. Maar vuistneuken en schijten tegelijk hadden ze nog nooit gedaan en het leek hun beiden zeer opwindend. Een nieuwe dimensie aan hun seksleven en als het goed beviel zouden ze het vaker doen. Carmen haalde een fles glijmiddel uit hun slaapkamer en toen ze terug kwam, zette ze Manuela voorover gebogen op de bank, rustend met de knieën op de grond en de armen op de bank.

Carmen smeerde haar hand helemaal in met het glibberige spul en Manuela vingerde haar eigen aars om die wat op te rekken en in te vetten. Toen was ze er klaar voor en begon ze te persen. Haar aarsgat ging open staan en Carmen stopte er meteen drie vingers in. Ze begon haar vriendin te vingeren, wat een hevig kreunende Manuela opleverde. Carmen likte de sappen op, die Manuela’s kut begon te produceren en stak haar pink bij de reet van Manuela in. Na enige in en uit gaande bewegingen kon haar duim er ook wel bij en nu ging ze telkens tot aan haar knokkels naar binnen. Manuela was bloedgeil geworden en bewoog kronkelend heen en weer. Carmen liet nog wat glijmiddel door de bilnaad omlaag lopen en toen die haar pompende hand bereikte, gleden haar hand tot over de knokkels naar binnen.

Het leverde een luide kreun van Manuela op en Carmen ging dieper naar binnen tot over haar pols. Het was haast niet te geloven hoe ver ze haar hand naar binnen had gestoken en ze begon Manuela heftig te bewerken. Na enige kleine orgasmes trok Carmen de hand er helemaal uit en maakte een vuist. De kont van haar liefste stond wijd open en ze stompte haar vuist tot aan haar onderarm naar binnen. Manuela ging uit haar dak en voelde trilling na trilling door haar lendenen trekken. Carmen trok haar vuist er weer uit en ramde die opnieuw naar binnen. Dit herhaalde ze eindeloos en likte de klit van haar lieveling. Manuela kreeg op een gegeven ogenblik een daverend orgasme en huilde het haast uit. Daarna zakte ze slap op de bank neer en Carmen wilde haar vuist terug trekken. “Nee, doorgaan”, schreeuwde Manuela, “het komt. Laat je vuist erin zitten en hou het tegen”.

Dat leek Carmen onwijs gaaf en bleef haar vriendin neuken met haar vuist. Ze voelde nog niets en trok haar vuist er eventjes uit. Meteen daarna zag ze de keutel in het openstaande gat aankomen en ramde direct haar vuist weer naar binnen. Ze voelde de drol tegen haar vingers aan en drukte hem ver terug in de darm. Manuela kreunde en leek haast te bezwijmelen van genot.

“Ja, neuk m’n drol”, zei ze geil, “oooohhhhh, ik kom alweer klaar!”

Maar de druk van de harde bolus werd steeds sterker en Carmen wist, dat die er op een gegeven ogenblik onherroepelijk uit moest. Ze trok haar vuist naar buiten en het harde stuk stront kwam er uit gezet. Het brak af op de plek, waar de poep wat zachter werd en Carmen boorde toen haar vuist weer in de schijtende kont van haar vriendin. Ze stompte in de warme drek en Manuela bleef persen en zo waar krulde de weke poep zich langs de hand van Carmen. Die ging nog verder naar binnen en het leek wel of ze Manuela leeg drukte. Tot haar genoegen begon haar vriendin ook nog te zeiken en snel plaatste ze haar hoofd onder de urinestraal, die in hoog tempo de kut van haar vriendin verliet. Het werd “n smeerboel en Carmen hoofd was kleddernat gepiest. Ze was botergeil van het hele gebeuren geworden en trok haar vuist terug. Die was helemaal bruin en nog steeds loosde de darm van Manuela zijn inhoud.

Vlug zette Carmen haar mond ervoor en liet zich vol schijten. Met haar besmeurde hand kneep ze in haar tietjes en wreef daarna over haar kut. Manuela liet een serie knetterende scheten en de laatste restjes stront werden in de mond van Carmen gedeponeerd. Die kauwde het fijn en slikte het genietend door. Ze graaide door de poep, die op de grond beland was en smeerde haar schaamlippen er overdadig mee in. Ze drukte hard op haar klit en een heleboel trillinkjes trokken door haar lichaam. Het wachten was op de grote finale en Manuela kwam van de bank af. Ze wierp Carmen op de grond en dook vliegensvlug op diens kut af. Ze likte de stront van de schaamlippen af en zette haar tong op de keiharde klit van haar vriendin.

Die hield het niet meer uit en bleef klaar komen. Manuela wreef over het poepgat van Carmen en stak toen twee vingers naar binnen. Nu had die het niet meer en gillend en kwijlend kreeg ze een alles overheersend orgasme. Ze drukte haar bekken ver omhoog en de tong van Manuela kwam tot halverwege de baarmoeder. Een serie schokken trokken door haar heen en aan haar hoogtepunten leek geen einde te komen totdat Manuela voorzichtig in haar kittelaar beet. Carmen gierde en schudde helemaal. Buiten adem zakte ze terug op de grond en was zo goed als buiten westen. Minuten lang lag ze snel hijgend bij te komen en Manuela kuste alle tedere plekjes op haar lichaam.

Toen Carmen enigszins hersteld was, sloeg ze de ogen op en keek in de lieve ogen van haar vriendin. Hun monden zaten onder de poep, maar vormde geen enkel beletsel om lang en vurig te gaan liggen tongzoenen. Ze likten elkaar schoon en hielden het zo wel een kwartier vol. Toen zei Manuela: “we moesten de troep maar eens opruimen, niet?”. Carmen stemde toe en ze rolden van elkaar af. “Wat ben je toch een lekker geil lieverdje van me”, zei Carmen en gaf haar vriendin een speels tikje op haar kont. Terwijl die de eerste rotzooi opraapte, zei ze: “ik hou van je”.

Wil jij een Negerin neuken?  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm