Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Geile massage met poep
Categorie: poepsex | dinsdag 10 december 2013 05:17

Geile afspraakjes

Henri lag languit op de bank in zijn modern ingerichte flat, en was verdiept in een boek, wat hij van zijn collega helen gekregen had. Zij had het hem voor zijn verjaardag gegeven, maar hij had er niet eerder tijd voor gehad om het te lezen. De deurbel ging.Henri stond langzaam op en drukte op knop van de intercom.“Hoi maatje, ik ben het; Helen, kan ik even met je babbelen?”Verbaasd door dit onverwachte ben toevallige bezoek antwoordde hij “Natuurlijk Helen, maar wat verschaft me de eer?”“Dat vertel ik je zo, maar laat me er alsjeblieft eerst in, het is hartstikke koud.” Henri drukte het deurslot open.Helen was altijd heel direct en naturel, ze nam geen blad voor de mond. Voor haar was het leven vooral genieten in vrijheid en blijheid; en echte langdurige relaties wilde ze niet. Ze had wel veel vrienden en vriendinnen, en ze was er ook vrij open in, dat ze in de liefde geen directe voorkeur had. Helen was een sympathieke vrouw, en hij mocht haar graag. Dat was kennelijk wederzijds, want soms kreeg Henri de indruk, dat ze hem op een geraffineerde manier uitdaagde.

Dat bleek ook weer uit de keuze van dit boek, want het was een humoristisch verhaal met een stevig erotisch tintje.Hijgend kwam ze de trap opgestormd, en Henri had de deur al open gezet.In de loop naar binnen had Helen haar jas al uitgedaan en slordig in het halletje gedumpt. Haar korte donkerblonde haar was verward door de wind, maar dat was typisch Helen; naturel als altijd. Ze plofte neer om de bank in de woonkamer.“Wat ik nou toch weer heb! Je weet toch, dat ik al een tijdje met Mieke in haar flat samenwoon? Dat ging hartstikke goed, we lagen elkaar wel, we werden zelfs verliefd geloof ik, erg gezellig, en ik was al aardig op weg om helemaal lesbo te worden. Nou ja, prima hoor, het maakt me niet zoveel uit, en je weet, dat ik me niet zo stoor aan de he, ho, en bi regeltjes; als je elkaar graag mag, is het goed.” Dat wist Henri, want ze hadden daar al eens eerder open over gesproken. Hij vond dat wel leuk aan Helen, want het benadrukte de vrijheid, waarmee ze door het leven hobbelde. Een heel verhaal over haar privé leventje kwam er uit, en Henri luisterde er geamuseerd naar. Toen hij koffie ging zetten, kletste Helen gewoon verder.Terwijl hij koffie inschonk vroeg Henri: “Maar waarom vertel je mij dit allemaal, Helen. Is er iets vervelends gebeurd?”Helen barstte plotseling in snikken uit. “Nou, dat kun je wel zeggen, ja.” riep ze fel. “ Ik kreeg vanavond ineens te horen, dat ik niet meer welkom ben omdat ze een vriend tegen het lijf aangelopen is, die totaal niets van lesbische relaties wil weten. Ze is smoorverliefd op die vent, en ze was voor geen reden vatbaar.” Ze huilde nu heel verdrietig: “Het ging allemaal zo goed! Ik hield van die meid, en dan gooit ze me er verdomme zo uit! Ik snap er niks meer van! Ik heb toch niks verkeerd gedaan!” Henri ging naast haar zitten en omarmde Helen om haar te troosten. Tranen met tuiten, en het duurde een hele tijd voor ze wat tot rust kwam.“Drink nou eerst maar even je koffie, Helen. Ik vind het rot voor je, maar soms gaat het zo nu eenmaal. Laat het nou maar gaan, en maak je maar niet druk voor onderdak , want daarvoor vinden we wel een oplossing.”“Je bent lief, Henri. Ik regel wel wat, maar ik ben al lang blij, dat ik bij jou kan uitjanken!”, en terwijl ze haar tranen wat wegveegde, pakte ze Henri stevig beet en drukte zich tegen hem aan.

Ze praatten over de situatie, en hoe het verder moest. Even later had Henri wijn ingeschonken, en kwamen ze gezellig liggend op de bank verder tot rust.“Je kunt vanavond wel in mijn logeerkamer slapen,” opperde Henri, “Ik doe er toch niks mee, en je hoeft alleen maar het bed omlaag te klappen, alle spullen liggen in de kast.”“Je bent een schat, Henri! Maar dat wist ik al lang. Ik verras je denk ik niet, dat ik je mijn leukste collega op kantoor vindt. Ik zie je heel graag!”. Henri kuste haar voorzichtig op haar voorhoofd, maar zij beantwoordde dat met een kus vol op zijn lippen. Zij boog zich over Henri, en drukte zich tegen hem aan in een stevige omhelzing. “Je bent gewoon mijn soulmaatje”, zei ze lief. “Ik wil graag van je aanbod gebruik maken, Henri, maar ik hoop, dat je begrip hebt voor de situatie waar ik nu in zit. Ik ben eigenlijk nog volop met de relatie met Mieke bezig, en het zal me wel wat tijd kosten om daar doorheen te komen. Ik wil je ook niet tot last zijn.”“Natuurlijk Helen, ik mag je graag, maar ik snap ook wel, dat je hoofd nu niet direct naar een andere relatie staat. Je bent welkom hier, maar ga gerust je eigen gangetje, en stoor je niet teveel aan mij. Ik zie, dat je veel te gespannen bent, en dat zul je kwijt moeten raken. Ik wil je daar graag bij helpen”.“Gespannen is niet echt het juiste woord! Ik sta werkelijk op ontploffen!” reageerde Helen. “ Ik wil de komende tijd alleen maar dingen doen, die me ontspannen en mij helpen om de dingen weer op een rijtje te krijgen. Lekker relaxen, daar heb ik behoefte aan.”“Wat dacht je dan eens van een heerlijke massage, jongedame. Je weet, dat ik daar goed in ben, en je zou er erg van opknappen!” Henri had haar wel eerder verteld, dat hij aan sommige vrienden een massage gaf. Hij had dat geleerd in een leefgemeenschap, waarin hij verzeild gekomen was, toen hij zelf in een mentale dip zat. Helen was wel het type, dat daar open voor stond, en ze hadden afgesproken om dat sowieso eens uit te proberen. Het was er nooit van gekomen, maar nu deed zich een goede gelegenheid voor.

“Geweldig aanbod, lieverd. Een heel goed idee! Meteen doen, ik heb daar nu echt zin in!”. Helen sprong spontaan op, en liep naar de badkamer. Henri was onder de indruk van haar directe reactie, en keek naar haar mooie lichaam. Even later hoorde hij de douche lopen. Hij kon haast niet geloven, dat hij zijn collegaatje zou mogen masseren. Nog verbaasd liep hij naar de slaapkamer, en maakte wat voorbereidingen met handdoeken en hield de massageolie onder de warme kraan.Hij hoorde Helen de slaapkamer binnen komen, en draaide zich om. Ze was poedelnaakt en werkelijk prachtig. Helen was niet echt een superknap, maar had wel een heel sympathieke uitstraling en een mooi gevormd lichaam. Ze had mooi gevormde kleine borsten, mooie heupen en stevige, getrainde billen. Ze sportte veel, en dat was duidelijk zichtbaar. Ze schaamde zichzelf helemaal niet voor haar naaktheid, integendeel, je kon aan haar zien, dat ze zich lekker in haar vel voelde. Helen had een klein buikje, en had haar schaamhaar verwijderd, waardoor haar strak gesloten kutje helemaal zichtbaar was. Goed verzorgd en fris; een stralende, zelfbewuste vrouw, en Henri stond werkelijk met de mond open. Ze zag de grote ogen van Henri, en lachend draaide ze een rondje voor hem, om haar soepele lijf helemaal aan hem te tonen.Henri stond perplex, en zei verbaasd: ”Goeie genade zeg! Met kleren aan mag ik je al erg graag zien, maar dit is echt te gek. Wow! Je bent erg aantrekkelijk, Helen. Zo’n mooi lijf masseren is voor mij werkelijk een groot feest!!”“Slijmerd, wil je me in bed hebben?” vroeg Helen plagerig, “Dat kan wel hoor, maar niet teveel fantaseren; het is alleen maar om me lekker te masseren!”“Jawel , hoor. Ik zal me netjes gedragen. Vindt je het wel goed, dat ik me ook uitkleed? Het kan warm worden, weet je.”“Doe maar wat je lekker vindt. Dan zie ik je ook eens in je nakie.

Lijkt me ook wel eens leuk!”Terwijl Helen zich heerlijk op haar buik uitstrekte op de handdoeken, kleedde Henri zich uit, en pakte de massageolie uit de wastafel. Helen lag naar zijn naakte lijf te kijken, en floot hem zachtjes na.“Jij mag er anders ook zijn, Henri! Lekker ding ben jij, zeg. En alles zit erop en eraan. Ziet er goed uit, jochie!” Lachend maakte Henri ook een pirouette om haar een ruime blik op zijn gespierde maar slanke lijf te geven. De situatie had hem toch al wel een beetje opgewarmd, want zijn pik was al half stijf, en zwierde parmantig rond. Henri had ook geen problemen om naakt bij anderen te zijn, want hij ging ook graag naar sauna’s en in de zomer was hij ook vaak op naaktstranden te vinden. Hij genoot er van om naakt te zijn met Helen, en hij begon rustig met haar schouders in te oliën, en voorzichtig haar nekspieren en bovenarmen te masseren, en nam er alle tijd voor.“Probeer je helemaal te ontspannen, Helen. Ik voel, dat je erg verkrampt bent. Dat wordt nog een hele klus om het uit de knoop te krijgen. Laat alles maar lekker los, ik doe het werk wel, jij hoeft alleen maar te genieten.”Helen liet een diepe zucht, en kreunde: “Dit is precies wat ik nodig heb. Aaahhh, heerlijk zo. Je kunt er wat van, Henri! Dit is erg fijn..”Henri voelde, dat ze haar spieren nu volledig ontspande, en genoot er van om de mooi gevormde schouders en nek van Helen te strelen, maar ook af en toe stevig te kneden. Vooral als hij haar wat harder wreef, hoorde hij af en toe een diepe zucht. Het was duidelijk, dat Helen de massage diep op zich in liet werken, en genoot van de handen van Henri. Hij gebruikte veel olie, en Helen’s huid begon prachtig te glimmen. Hij ging verder met haar rug, taille en heupen te masseren, en begon voorzichtig aan haar mooie billen. Opnieuw gebruikte hij veel olie, en kneedde beide bilwangen steeds intensiever. Een spoortje olie liep in haar bilnaad omlaag in haar gaatje. Het strakke sterretje vulde zich met een plasje olie, en af en toe wreef Henri over haar gaatje om de olie te verdelen. Helen zuchtte daarbij diep, en vond het kennelijk fijn als hij over die gevoelige plekjes streek. Haar reactie spoorde Henri aan, om terloops een vinger kort in haar sterretje te drukken en een beetje te masseren. Helen kreunde en drukte haar billen wat omhoog.

Hierdoor kreeg Henri haar kut je te zien, die al wat open stond, en al duidelijk vochtig was. Vluchtig wreef hij tussen de schaamlippen door naar de anus en weer terug, om de olie over haar geslachtsdelen te verdelen. Hij herhaalde dit een aantal keren, en Helen kreunde diep bij elke streling…“Godsamme, Henri! Wat is dit zalig! Ik geloof niet, dat dit bij een standaard massage hoort, maar ga alsjeblieft vooral zo verder. Hhhmmm!” , zuchtte ze, en schurkte zich behaaglijk tegen de handdoeken.Speels gaf Henri een tik op haar billen, en zei plagend: “Niet zoveel kletsen jij. Ik heb nog meer te doen!”.Henri kreeg door, dat Helen geen bezwaar zou hebben tegen een echte erotische massage, en nam zich voor om het dan ook maar goed aan te pakken. Inmiddels stond zijn pik al stevig overeind, want het was wel duidelijk, dat dit nog een leuke avond kon worden. Hij wilde Helen nu nog niet helemaal opgeilen, dus ging verder om haar dijen en benen te masseren. Helen liet met een zucht haar achterlijf weer zakken, en vleide zich weer op de handdoeken. Daarbij spreidde ze haar benen enigszins, zodat Henri een fantastisch uitzicht had over haar glimmende lijf, haar billen en haar mooie geschoren vagina. Geroutineerd masseerde hij haar benen verder omlaag, en besteedde ook veel aandacht aan haar voeten. Hij liet geen plekje onaangeroerd, en Helen genoot intens van dat alles. Langzaam maar zeker werkte hij weer omhoog, en streelde haar dijen, waardoor hij steeds bij iedere haal de randen van haar nu helemaal openstaande kut opwreef. Weer kwam Helen met haar billen omhoog, en kreunde voortdurend. Henri stak nu een vinger verder in haar poepgaatje, en masturbeerde haar nu voorzichtig met de andere hand. Helen had nu één hand vrijgemaakt, en had de erectie van Henri gevonden. Zachtjes en subtiel begon ze hem af te trekken, en met wat massageolie groeide zijn erectie nog verder…“Henri, je maakt me zo wel supergeil!

Hhhaaaa….Dit was helemaal niet mijn bedoeling, maar laat het nou maar gebeuren! Ik bn er wel aan toe, en jouw pik heeft ook een beurt nodig geloof ik. ..Ik voel hem kloppen……OOhhhh, wat een lekkere paal heb je daar…….Vinger mijn kontje, dat vindt ik zooo zaaalig.. Aaahhhh!! “.Henri voelde, dat Helen met haar anusspieren zijn vinger omklemde, en dan weer ontspande. Ze reageerde steeds heftiger, en op een gegeven moment trok ze snel aan Henri’s arm.

“Stop even Henri, ik moet zo erg poepen.

Sorry, hoor!” zei Helen zacht. Ze schaamde zich een beetje.“Helemaal geen sorry, lieverd. Weet je wat erg mooi is? Gewoon blijven liggen, en proberen volledig te ontspannen. Ontspan ook je anusspieren en laat je gewoon leeglopen. Vind ik helemaal niet erg, integendeel; ik vindt dat ontzettend geil! Ik masseer je verder; je zult het heel lekker vinden, dat beloof ik je..”Helen vond dit wel een beetje vreemd, maar was inmiddels al zo opgewonden, dat ze zijn raad maar opvolgde. Ze gaf zich nu volledig over, en diep zuchtend ontspande ze bewust haar lichaam. Henri streelde zacht over haar billen, en stak een paar vingers diep in haar vagina en vingerde haar langzaam. Alles heel rustig en relaxed. Allebei genoten ze intens van dit moment. Henri zag haar anus op en neer gaan, en soms opende het sterretje zich en zag je haar anus wat uitstulpen. Hij wreef zachtjes rond het sterretje, dat zich dan weer ontspande. Dat ging even zo door, maar Helen begon steeds zwaarder te ademen. Henri voelde, dat er iets heftigs ging gebeuren. Af en toe ging er een rilling door Helens lijf; het prachtig om te zien hoe ze haar gevoelens helemaal los liet gaan. Langzaam zag Henri haar anus uitstulpen, en met een diepe zucht van Helen, kwam er een mooie stevige drol omhoog. Helen begon nog heftiger te trillen, en Henri reageerde daarop, door haar clitoris op te wrijven, en dat had een heftig effect.Helen had nu meer problemen om zich te ontspannen, en golfde van volledige ontspanning naar heftige trillingen, en kon zich nog maar met moeite inhouden: “Hhoooh, mmhhhaa. Oh shit….

Ik ga komen…… Je maakt me gek….OOhhhhhhmmm… allejezus…..lekkerrr……OOOHHHH…..het komt!!!”

Henri zag, dat er geen stoppen meer aan was, en begon zichzelf uit pure geilheid flink met één hand te masturberen, en met de andere hand zat hij nu met alle vingers diep in Helens kut. Plotseling liet Helen weer een diepe zucht, en terwijl ze zwaar gromde, zag Henri haar anus nu heel ver open gaan, en kwam er een flinke grote drol naar buiten. Helen trilde over haar hele lichaam en onderging hevig krampend een heel sterk orgasme. Ze kwam poepend klaar! Heftig schuddend en trillend kreunde ze het uit, en liet zich helemaal gaan.“Henri!!!......Ik koooomm….OHHHAAaaa!........Godallejezus Henri!!.....OOOhhhh…..daar komt het!!”, Haar stem sloeg even over, en het gegrom diep uit haar keel werd een hoog zangerig geluid. Het orgasme kwam nu als een storm over haar, en ze liet zich helemaal gaan. Haar anus stond nu steeds wijder open, en schokkend met haar onderlijf kwam de drol er langzaam helemaal uit! Henri werd hier steeds geiler van, en voelde zijn ballen bijna pijnlijk samentrekken, vanuit de diepte voelde hij zijn zaad opborrelen.

Hij vocht tegen zijn orgasme, en volgde Helen in haar nog steeds voortdurende ontlading!“Oooohhhh Helen…. Wat mooi…..je kont…zo mooi!….laat je gaan… OOHHHmmmm…..Ik kom ook….verdomme…. ik koooommm!”Helen verkrampte weer, en een nieuwe grote bolus werd uit haar anus geperst. Ze kon haar plas ook niet meer houden, en een straal urine spoot uit haar kut. Ze was nu helemaal los, en liet met een schreeuw alles lopen. Ze kreeg haar tweede orgasme! Deze golf was nog sterker dan de eerste; ze schudde heftig, en drukte haar achterste heel hoog op! Weer kwam er poep uit haar krampende anus, en spoot er urine uit haar wijd openstaande kut. Haar stem sloeg om in een diepe, bijna dierlijke grom! Voor Henri werd deze indrukwekkende climax te veel. Hij hield het niet meer, en begon ook over zij hele lichaam te trillen, en spoot schokkend zijn zaad over haar billen! Lange stralen sperma golfden uit zijn pik, en hij kreunde zwaar. Hij greep haar lichaam vast, en drukte het al spuitend tegen zich aan.

Beiden waren volledig van de wereld; ze grepen elkaar haast wanhopig vast, en drukten krachtig hun lichamen tegen elkaar, in een poging helemaal samen te smelten in een tomeloze vloed van emotie.‘’Ooohhh….. shit!!.....Whhhhaa”, het leek niet op te houden, en het orgasme denderde bij beiden maar door! Henri liet zich over Helen rollen, en ze voelden elkaars lijven schokkend en trillend onder de intense nagolven van de explosie. Zwetend in het sperma en de poep, maar het deerde hun niets….het was te intens om dat te voelen.Na enkele minuten lagen ze hijgend en uitgeput naast elkaar op het bed. Het was Helen die als eerste weer bij haar positieven was, en met tranen in haar ogen Henri heftig begon te kussen. In elkaar verstrengeld lagen ze minutenlang stil na te genieten, en alleen maar elkaar bekijkend.Dan verzuchtte Helen: “Jeetje Henri, dit heb ik nog nooit meegemaakt! Wat was dat enorm geil! Ik dacht dat ik helemaal leegliep, en ik kon er niks meer aan doen. Het was niet meer te stoppen! Allemachtig, da’s nou dus echt een ‘Petit Mort’ , zoals de Fransen het noemen.

Ik ben nog nooit zo diep klaargekomen, en ik wist ook niet dat poepen zo lekker kon zijn! Vies is toch ook wel lekker!” Een diepe ontspannen zucht bevestigde haar gevoel van volledige ontspanning. Helemaal leeg, maar echt tevreden. Ze kroop lekker tegen Henri aan, en waande zich in de hemel.Na een kwartiertje begon ze haar plakkerige en vieze onderlichaam te voelen. Vlug gaf ze Henri nog een heerlijke zoen, sprong lenig overeind, en pakte vlot de vieze handdoeken bij elkaar. Ze draaide zich nog even om, en liet Henri , die nog versuft in bed lag, nog even haar mooie, maar wel vieze kontje zien. Lachend rende ze naar de badkamer om zich te wassen.Henri lag zielsgelukkig nog na te genieten op het bed, en dacht aan de komende tijd, met zo’n schat van een huisgenoot. Hij hoopte, dat het niet bij een paar dagen zou blijven…..

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm