Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plasseks met moeder en dochter
Categorie: plassex | dinsdag 1 oktober 2013 03:39

Geile afspraakjes

Mijn broer Geert is tien jaar ouder dan ik, afgelopen zomer scheiden hij van zijn vrouw Femke 44 jaar nadat was uitgekomen dat hij al een tijd een verhouding bleek te hebben met een gescheiden vrouw die bij hem op de zaak werkt. Ik had de laatste jaren weinig contact gehad met Geert en Femke, mijn vrouw Marloes 30 kon totaal niet overweg met hun waardoor ieder een beetje voor zich leefde, alleen op verjaardagen zagen wij elkaar of bij onze ouders thuis. Mijn schoonzus bleef in hun huis wonen samen met mijn nichtje Tamara van 16. Zij waren nog maar een paar weken definitief gescheiden toen ik Femke en Tamara bij mijn ouders thuis weer eens zag, ik kwam zomaar even langs om een bakkie te doen. Kan jij ons straks een lift naar huis geven Thomas vroeg Femke, mijn auto is weer eens kapot en wij zijn met de bus, ja das goed joh zei ik. Onderweg naar hun huis vertelde zij dat haar auto niet meer wilde starten, zou jij daar eens een keer naar willen kijken als je tijd heb vroeg zij, geen rare vraag want ik ben automonteur. Ik sprak met haar af dat ik dat de maandagmorgen daarop wel kon doen, ik zou dan toch eerst mijn vrouw vroeg naar haar werk brengen en was die dag verder vrij. Ik zei maar niets tegen mijn vrouw dat ik Femke en haar dochter een lift had gegeven en dat ik die maandag even naar haar auto ging kijken. Die twee zijn net nog geen water en vuur met elkaar en ik had geen zin in gezeik, ik wist toen nog niet dat ik gezeik zat zou krijgen.

Om 8:30 uur stond ik al op de stoep, en hoewel ik had gezegd dat ik er vroeg zou zijn, deed Femke de deur open ik alleen een slipje met daarover heen een wijd t-shirt. Haar tieten schudden op en neer toen wij de woonkamer in liepen, best nog een lekker ding dacht ik ondanks dat Femke 14 jaar ouder is. Zij pakte de sleutels van de kast en zei dat zij in de tussentijd koffie ging zetten, de auto stond op de oprit en ik begon aan dit klusje. Ik zag al snel wat er aan de hand was, een lossen bobine kabel was de oorzaak en binnen een paar minuten had ik de auto weer aan de praat. Ik ruimden mijn gereedschap koffer weer op in mijn auto en ging naar binnen voor een bakkie. Onder de koffie begon zij af te geven op mijn broer, hij was een lul, had haar verwaarloos als vrouw en was een belabberde vader voor Tamara geweest. Femke ik wil het allemaal niet horen zei ik, ieder huisje heb zijn kruisje, jullie zijn nu gescheiden en moeten allebei jullie leven weer oppakken. Zij begreep mij wel en hield er over op. Ik zag haar punten door haar T. shirt en toen zij op stond om een tweede kopje koffie in te schenken keek ik naar haar billen verpakt in een zwart slipje, ik werd er een beetje geil van. Nu je hier toch ben zei ze, heb je ook verstand van computers, een beetje zei ik. De computer van Tamara loopt steeds vast en daar doe ze veel op voor school, wil jij daar even naar kijken. Ik dronk mijn koffie op en Femke liep met haar lekkere draai kontje voor mij de trap op naar de kamer van haar dochter, een leuke maar rommelige meiden kamer, let maar niet op de troep lachte zij. Ik starten de computer op, wat al tergend langzaam ging, er zal wel een hoop troep op binnen zijn gehaald zei ik, zou best kennen zei Femke, ik heb geen verstand van computers. Ik ga alvast even douchen zei ze, ik kan je hier toch niet mee helpen. Toen zij weg was zag ik dat er bijna geen ruimte meer zat op de harde schijf, mijn nichtje had veel muziek gedownload en bezocht ook veel pornosites.

Ik kon dit er niet zomaar afhalen, ik wist niet wat zij wilde bewaren en vond het ook lullig voor mijn nichtje als zij uit school zou komen en zou horen en zien dat ik haar computer had geschoond. Ik liep de gang om aan Femke te laten weten dat Tamara mij maar moest bellen en dat ik dit klusje wel samen in overleg met haar zou doen. De badkamer deur was dicht, maar ik hoorde geen douche dus veronderstelde dat Femke wel klaar zou zijn, ik opende de deur en allebei schrokken wij. Femke stond naakt in de douche cabine waarin de douche niet aanstond, met haar twee handen hield zij haar kale kutje open waar stralen urine uitkwamen. Ik deed snel de deur weer dicht, sloot de computer in de kamer van mijn nichtje af en ging beneden nog even aan de keukentafel zitten in afwachting dat Femke weer naar beneden kwam. Aan de ene kant vond ik het smerig wat zij stond te doen, plassen hoor je op het toilet te doen, maar ik was nu helemaal geil geworden haar dit te zien doen, ze had echt een opwindend lichaam, lekker slank, daar val ik wel op. Wat ik vluchtig verder van haar lichaam had gezien zag er ook goed uit.

Ik zat met een stijve in mijn jeans toen Femke aangekleed naar beneden kwam, ik had jouw niet verwacht Thomas zei ze, ja sorry zei ik. Nou ja zo erg is het ook weer niet dat je daar je excuses voor hoeft te maken lachte Femke, ik moest net even plassen voor ik onder de douche ging. Ik doe dat altijd op het toilet zei ik, o daar heb ik geen moeite mee zei ze, als ik moet plassen dan doe ik dat ook als er geen toilet in de buurt is, soms een hele grote opluchting hoor lachte zij, en bovendien vind ik het ook erotisch en geil in bepaalde omstandigheden om te doen. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Jij ben dus geen watersporter vroeg ze, als de zon lekker schijnt zei ik. Hahaha dat bedoel ik niet, maar dat geeft niet hoor, je broer moest er ook niets van hebben. Okι ik had hem, Femke kon geil worden van plasseks, nooit gedaan lachte ik dus daar kan ik niet over mee praten. Wil je het leren vroeg ze?

Mijn lul ontplofte zowat in mijn broek.

Misschien zei ik, dat kan lachte Femke, ik heb een man nodig Thomas vandaag, ik ben geil. Zo direct had ik een vrouw nog nooit horen praten en al helemaal nooit van haar verwacht. Ik wil met je naar bed zei ze. Ik stond op en gaf mijn ex-schoonzus een zoen, kom later wij naar je slaapkamer gaan zei ik. Ik was best wel gespannen, dit kwam zo onverwachts en ik had nooit over seks met haar nagedacht. Ik stond mij dan ook wat onwennig uit te kleden naast haar bed, mijn onderbroekje resten nog waar mijn stijve lul al voorvocht had uit gegooid, geil zo natte plek te zien lachte Femke. Ik moet eerst pissen zei ik, o ja dat kom mooi uit lachte die geile Femke, lopen naar de badkamer. Ja maar daar heb je geen toilet zei ik, nee maar wel een bad zei ze. Ik wist de bedoeling nog even niet toen zij met haar geile lichaam en dikke tieten in de badkuip ging liggen, ik stond daarbij te kijken met een pijnlijke stijve lul, je kan zo zeker moeilijk plassen lachte ze. Kom bij mij staan zei ze, ik stapte de badkuip in en Femke deed de koude waterkraan open, waste haar handen onder de koude straal en greep toen mijn lul vast, dat is koud voelde ik. Mijn erectie nam iets af, zo nu kun je wel zei ze en ging weer plat op haar rug liggen, plas over mijn heen Thomas.

Ik perste wat en begon te plassen, over mijn tieten en kut gilde ze helemaal hiervan uit haar bol gaande, ik plaste over haar tieten, buikje en zij spreiden haar benen wijd, over mijn kut hijgde ze. Dit was vreemd, maar wel heel geil. Femke werd helemaal dol, trok haar kut open en zei dat ik op haar kutje moest richten. Terwijl ik mijn pis op haar kut richten, begon zij wild over haar klit te wrijven, dit is geil hijgde ze, en nog voor mijn laatste druppels op haar kut vielen, kwam zij schreeuwend klaar. Ik stond er ongelovig naar te kijken, maar Femke kwam gelijk na haar orgasme in actie en ging op haar knieλn zitten, zoog mijn lul haar mond in die direct weer uitgroeide tot een keiharde lul. Wat was zij geil, ik werd super gepijpt, wild trok zij aan mijn ballen en probeerde een vinger in mijn kont te duwen. Ik was te geil geworden, kon mij niet meer inhouden en spoot mijn sperma haar mond in wat zij geil uit haar mond naar buiten liet vloeien over mijn lul heen. Ze had geen rem meer, begon wild aan mijn lul te rukken en pijpte steeds weer mijn super gevoelige eikel haar mond in.

Mijn sperma lekte over haar kletsnatte lichaam van mijn pis, ik vond dit heel geil om te zien, het was wel een zooitje geworden maar daar maakte verder totaal niet uit. Wij hadden elkaar supergeil gemaakt, waren allebei misschien wel te snel klaar gekomen, maar bleven geil op elkaar. Femke liet gelukkig even mijn lul met rust, zette de kraan van het bad open en met de sproeikop waste wij ons weer schoon. Mijn lul bleef stijf staan, daar ga jij mij zo lekker hard mee in mijn kut neuken lachte zij geil, dat Femke zo geile vrouw was had ik nooit kunnen vermoeden. Ze bleek ook heel geil te kunnen zoenen toen wij in haar bed lagen, ik neukte haar eerst , bovenop haar gelegen tot zij weer klaar kwam. Daarna wilde zij achterlangs genomen worden en vroeg of ik daarbij een vinger in haar kont wilde doen, wat ik uiteraard deed. Haar kut was lekker soepel en heel vochtig, Femke begon over haar klit te strelen, ik pompte zo diep ik kon in haar kut en met mijn vinger neukte ik haar kont. Als een loeiende sirene kwam zij weer klaar. Ik bleef in haar kut wat langzamer door neuken, ik stond zelf ook bijna weer op het punt. Neuk mijn kont Thomas zei ze, iets wat ik bij mijn vrouw echt niet hoefde te proberen, maar nu graag bij haar wel wilde. Ik trok mijn lul terug uit haar kut, haalde mijn vinger voorzichtig uit haar poepertje die ik wisselde met mijn lul.

Bijna moeiteloos kon ik mijn lul diep haar kont in neuken!

Ze was daar wel heel strak, maar schreeuwde het uit dat ik haar lekker hard in haar kont moest neuken. Minuten lang kon ik dit volhouden, geile Femke speelde aan een stuk door met haar eigen klit en kwam twee keer achter elkaar klaar voor ik mijn lul in haar kont leeg spoot. Dit was een feest seks te hebben met zo ongelooflijke geile vrouw, ze is 14 jaar ouder dan ik, maar ik moest alle zeilen bij zetten om Femke bij te kunnen houden. Wij zoende en speelde zeker nog een uur toen Femke plotseling aan mijn vroeg mee te komen naar de badkamer, ze moest heel nodig plassen.

Ik ging ervan uit dat zij wilde dat ik daarbij keek hoe zij plaste, maar Femke had iets anders in haar geile brein. Ga in de badkuip liggen Thomas, en wat dan vroeg ik? Dan plas ik over jouw heen zoals je bij mij heb gedaan. Ik word hier altijd heel geil van lachte Femke, ik ben niet zo extreme watersportster die in haar mond geplast wil worden, opdrinken en zo, dat vind ik smerig.

Maar over een lichaam plassen of soms expres in mijn broek plassen daar kan ik heel geil van worden.

Ik wist niet of ik hier ook wel heel geil van kon worden, maar wilde haar pleziertje niet bederven en ging in de badkuip liggen. Femke kwam boven mij staan, ik keek tegen haar door mijn open geneukte kut aan waaruit lange stralen warm urine uit begon te komen die op mijn buik en lul uiteen spatte. Femke probeerde duidelijk te richten op mijn lul die omhoog schoot in een erectie, geil he lachten zij. Ja best wel zei ik, op dat zelfde moment ging de badkamerdeur open een stond mijn nichtje Tamara met grote ogen naar ons te kijken. Femke draaide zich om en begon te schelden tegen haar, doe de deur dicht, rot op Tamara, wat doe je hier, het was natuurlijk een onredelijke schrik reactie van Femke. Het kind begon te huilen en vluchten de badkamer uit, godver. . tierde Femke. Zij kan er niks aandoen zei ik, haar in verdediging nemen, zo hoort op school te zijn zei Femke, die uit het bad stapte en haar badjas aandeed. Ik neem eerst even een douche als je het nee erg vind zei ik, nee doe maar zei Femke, dan ga ik even naar Tamara toe, hoe moet ik dit uitleggen vroeg ze aan mij, ja dat wist ik ook niet. Vanuit de badkamer hoorde ik mijn nichtje huilen, en Femke vroeg aan haar dochter waarom zij niet op school was, les uitval hoorde ik haar snikken. Ik nam een douche en hoorde niets meer, toen ik klaar was ging ik mijn kleren pakken die in de slaapkamer lagen van Femke. Zo hoorde mij op de gang en vroeg mij even te komen vanuit de slaapkamer van mijn nichtje, ik keek om de hoek van de deurpost met mijn hoofd haar kamertje in, kom maar verder zei Femke, ja maar ik ben nog niet aangekleed zei ik, kom nou maar zei ze.

Moeder en dochter zaten op het bed van Tamara, ik stond op een paar meter afstand en Tamara keek naar mij, maar huilde gelukkig niet meer. Thomas ik heb het Tamara uitgelegen waar wij mee bezig waren, ze is geen man meer bij mij gewent in huis, maar begrijp het wel. Het meisje had duidelijk aandacht voor mijn lul, die nu even heel slap naar beneden hing. Ik had het moeilijke met deze situatie en confrontatie dan moeder en dochter. Wil je nog een keer terug komen van de week voor de computer van Tamara in order te maken vroeg Femke, ja natuurlijk zei ik. Oke kleed je maar aan dan en ga maar naar huis, ik moet hier nog even met Tamara over praten, maar hier komen wij wel uit glimlachte Femke, wij zijn meer goede vriendinnen inmiddels dan moeder en dochter he Tamara streelde zij haar dochter door haar haren, mijn nichtje was weer rustig geworden en kon er zelf wel om lachen. Ik verliet haar kamer, kleden mij aan en vijf minuten later reed ik in mijn uit naar mijn eigen huis. Het hele gebeuren had een behoorlijke indruk op mij gemaakt, ten eerste natuurlijk de geile en opwindende seks met mijn ex schoonzus, maar ook de ongelukkige confrontatie met mijn 16 jarige nichtje. Twee dagen hoorde ik niets, tot ik op mijn werk mobiel werd gebeld door Femke, heb je vanavond tijd om naar de computer van Tamara te kijken vroeg zij. Ik liep even naar een rustig plekje toe en vroeg hoe Tamara het gebeuren verder had opgepakt, dat hoor en zie je vanavond wel zei Femke, oke antwoorden ik, ik zie jullie vanavond. Thuis verzon ik een leugen voor mijn vrouw door te zeggen dat ik een vriend met zijn auto ging helpen. Toen ik die avond binnen kwam bij mijn ex schoonzus en zag hoe zij zich beide hadden gekleed, voelde ik direct aan mijn theewater dat dit wel eens een hele spannende avond kon worden.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm