Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plasseks met mijn geile moeder
Categorie: plassex | zondag 29 september 2013 01:42

Geile afspraakjes

Ik zal jullie eens vertellen hoe geil mijn moeder is. Haar naam is Sofie, en heeft een zoon, Kees, ik dus. Het gebeurde allemaal in 2012, een jaar nadat mijn moeder gescheiden was van mijn vader en ze een beetje in een dip zat. Ze was toen 37 en ik net 16 geworden. Je moet weten dat mijn moeder ontzettend geil was in die tijd, omdat ze na een jaar nog steeds "droog' stond en geen andere man aam de haak had geslagen. Ze ziet er goed uit, ze heeft kort tot halflang donker haar, een stel mooie borsten met mooie grote tepels die zo voor tum-tums door zouden kunnen gaan, en een mooie donker behaarde poes, hoewel haar schaamlippen mooi kaal waren. Hygiene was toch wel altijd belangrijk geweest voor onze familie. Ze was en is mooi slank en probeert altijd een beetje met de mode mee te gaan.

Het was een warme zomeravond ergens in juli 2012 en was thuis met m'n moeder een beetje aan het bankhangen, televisie kijken, eigenlijk niets bijzonders. 'he Kees, zullen we even naar de stad gaan, even lekker een terrasje pakken ?" "Ja, dat is goed mam, lijkt me leuk, want op die tv is toch niets bijzonders en het is lekker weer op het moment, dus moeten we daarvan genieten!" "Maar dan moet ik me nog wel even omkleden hoor Kees, want zo ga ik de stad niet in". Ze droeg een te wijde joggingbroek met daarover een wit, beetje doorzichtig slaapshirt, zo een die tot aan de knieen reikt. "Ja, das goed ma" zei ik.

Ze ging naar haar slaapkamer en deed de deur dicht .... "shit", dacht ik. Ik hoopte zo een keer de borsten van mijn moeder te kunnen zien, maar ja, het was me nog steeds niet gelukt. "maar daar ga ik vanavond verandering in brengen !" dacht ik bij mezelf. Toen kwam mijn moeder haar kamer uit, en mijn mond viel open van verbazing ... Ze had een minirok aan met daarover een mooi donkerrood bloesje en mooie rode schoenen met stiletto hakken. Ik moest me echt inhouden om maar geen spontane zaadlozing te krijgen. Jeetje, wat was die vrouw mooi zoals ze daar stond. "Vind je het mooi ?" vroeg ze, en ik met een rood hoofd .... "Uhhmmm...ja, erg mooi hoor mam". We pakten de fiets en gingen naar de stad en zochten daar een terrasje op. "Is het al tijd voor wijn?" vroeg mijn moeder, en ik zei dat ze dat natuurlijk zelf moest weten. Het viel me op dat mijn moeder wat meer alcoholische dranken is gaan drinken na de scheiding. Ik denk dat ze er zelfs nu nog niet helemaal overheen is. Mijn moeder bestelde dus meteen maar een rode wijn en ik nam een biertje. We zaten wat te kletsen over van alles en nog wat. Mijn moeder bestelde nog een wijntje, en na verloop van tijd had mijn moeder toch zeker al zes of zeven wijntjes op, terwijl ik het even rustig aan deed met mijn bier, want ik moest de volgende ochtend er erg vroeg uit om iemand weg te brengen naar Schiphol.

Het was inmiddels half twaalf en mijn moeder vroeg of ik mee ging naar huis, of dat ik nog wilde blijven. "Nee hoor ma, ik ga wel met je mee naar huis, want moet er weer vroeg uit". Wij weer op de fiets richting huis, tot mijn moeder ineens zigzaggend over de weg ging zwalken. "Beetje veel gedronken mams?" vroeg ik, en ik vertelde haar dat we gingen lopen, met de fiets in de hand, want ik had geen zin in ongelukken. Mijn moeder stapte af en zag nog net dat haar minirokje bleef steken achter het zadel. Ik kon zo haar zijden slipje zien zitten en werd toch al wel redelijk geil. Maar ik dacht nog bij mezelf "Kees, jongen, dat je op je eigen moeder geilt is toch eigenlijk niet goed hoor ....". Maar ja, ik voelde me eigenlijk altijd al aangetrokken tot oudere vrouwen en niet die aanstellerige jonge grietjes die alleen maar op je geld uit zijn. Eindelijk weer bij haar flat aangekomen zetten we de fietsen in de schuur en lopen we naar boven. Mijn moeder was goed dronken, maar kon gelukkig nog wel goed uit haar woorden komen. "Vergeet je straks niet de wekker te zetten jongen, want je moet er om zeven uur uit he ?"

"Nee hoor mam, maak je maar geen zorgen." We gingen nog even op de bank zitten en dronken nog een wijntje/biertje. Ze kwam naast me zitten en sloeg een arm om mijn schouder heen en vroeg aan me of ik het gezellig vond. "Ja hoor mam, hartstikke gezellig, maar ik moet nu naar bed toe, want ik moet erg vroeg uit". En mijn moeder wenste me welterusten en ik ging naar mijn kamer. "Ik laat mijn deur vannacht open staan hoor Kees, want het is erg benauwd hierbinnen". "Ja, is goed mam". Nu wist ik, dit is mijn kans. Ik had voor de gelegenheid ook mijn deur opengelaten en wachtte tot mijn moeder naar bed zou gaan.

Ze moest nog naar het toilet, dat aan mijn slaapkamer grenst.

Ik hoorde haar een keer hijgen, want ze was nog steeds erg dronken en zag een schaduw aankomen en kon goed zien hoe mijn moeder de gang in kwam lopen in alleen haar zijden slipje. Ik begon al een aardige stijve lul te krijgen. In mijn kamer is het altijd goed donker dus kon ze niet zien dat ik haar aan het begluren was. De deur van de wc ging open, maar bleef open en ik hoorde mijn moeder haar pis lozen. "mmmmmm ... " dacht ik, "eens even kijken of stiekem om het hoekje kan kijken". En ik stond op uit mijn bed en ging geruisloos naar mijn deur toe, mijn moeder was zachtjes een liedje aan het neurieen wat zeer ten goede kwam, want ze mocht mij niet horen! Ik liep ietsje verder en zag daar mijn moeder, zittend op de wc, haar lichaam een beetje rustend tegen de spoelbak achter haar. Ze had haar ogen dicht en ik kreeg nu eindelijk eens goed zicht op haar mooie kut met haar mooie gladde lippen. Ze had haar benen iets uit elkaar. Toen kwam ze weer naar voren om het wc papier te pakken en trok er een stuk papier af. Ze veegde haar neukgrotje af en deed haar slipje uit in plaats van weer omhoog te trekken, want toen ze dat probeerde viel ze bijna. Ik ging weer terug naar mijn kamer en ging in mijn bed liggen, want stel je voor dat mijn moeder me ziet gluren. Dat zal ze niet leuk vinden. Ik was nu zo ongelofelijk geil dat er allerlei dingen door mijn hoofd gierden.

Mijn moeder ging in haar bed liggen en deed nog even de televisie aan. Ze zat naar een of andere speelfilm te kijken, maar viel toen in slaap. Ik werd om een uurtje of drie wakker van het geluid van de tv, maar hoorde ook mijn moeder snurken. Ze sliep dus al. "Laat ik maar eens de tv uitdoen, want het is best irritant om dan zo te moeten slapen met dat geluid". Ik kwam bij mijn moeders slaapkamerdeur en zag mijn moeder op haar rug liggen, helemaal naakt, met haar benen een beetje uit elkaar. Dat had ik nog nooit gezien, want 1. haar deur is eigenlijk altijd dicht en 2. ze draagt normaal altijd zo'n slaapshirt.

Wat was dat een heerlijk geil gezicht zeg. Ik zette de tv uit en ging op de rand van mijn moeders bed zitten. "Slaap je al mam?" vroeg ik zachtjes, maar geen reactie. Toen een beetje luider "Mam, slaap je al?". En weer niets. Ik stond op en trok mijn onderbroek uit. Mijn glinsterende, inmiddels stijf geworden lul sprong uit zijn voegen, O, wat was ik geil. Plotseling stopte het snurken en ik dacht "Shit".....zometeen ziet ze me staan met mijn dikke gezwollen pik.

Ik ging voorzichtig in de deuropening staan. Ze draaide zich in haar slaap om en lag nu op haar buik met een been opgetrokken. Haar kutlippen stonden nu ook open en ik kon zien dat ze enigszins nat was, want het was aardig aan het glinsteren daar tussen haar benen. Ze begon weer te snurken en ik wist dat ze weer in een diepe slaap was gevallen. Ik liep weer haar kamer in en ging weer op de rand van het bed zitten. Ik zat nu boven haar kont en liet een beetje spuug langs haar bilnaad lopen. Ze merkte er niets van, dus deed ik er nog een beetje bij. Nu stopte ze met snurken en werd langzaam een beetje wakker. Ik was inmiddels haar kamer uitgegaan en bleef om het hoekje staan luisteren. Ik hoorde haar een beetje kreunen. Zou ze het gemerkt hebben? Even later hoorde ik sopgeluiden uit haar kamer komen en ik ging heel stiekem naar haar kamer en ging op mijn hurken zitten. Zo zou ze me niet kunnen zien, en ik geloofde mijn ogen niet. Mijn moeder lag nog steeds op haar buik met haar been opgetrokken, haar kont een beetje omhoog, zodat ze er met haar arm onderdoor kon, met haar wellustige natte gleuf te spelen.

Ik zag twee vingers heel langzaam in en uit haar poesje gaan.

Ik hield het echt niet meer en ik dacht "nu dan maar, anders gebeurt het misschien nooit meer". En ik stond op, liep haar kamer in, maar ze had me nog niet gehoord omdat ze zelf lekker aan het kreunen en hijgen was alsof haar leven er vanaf hing. "Mams, ik ben zo geil, mag ik dat bij je doen ?" En verschrikt draaide ze zich om en vroeg waar ik helemaal mee bezig was.

Ze zag me daar staan met mijn dikke paal en ze kreeg een rood hoofd, net als ik. "Maar dat kan toch verdomme niet, je bent mijn eigen zoon!" Ze had de lakens over zich heen getrokken en zat nu met haar knieen opgetrokken tegen het hoofdeinde aan. "Maar ik ben ook zo geil mam, aahhhh, alsjeblieft, mag ik je poesje nou eens een keer zien..?" Mijn moeder wist geen raad met de situatie en zei dat ik het licht uit moest doen, zodat ze uit bed kon komen om iets aan te trekken. Ik deed het licht uit, maar door de gordijnen kwam een lichtstraal naar binnen en liet een mooie blauwe gloed achter in de kamer. Mijn moeder stond op en ik kon haar goed zin het licht dat naar binnen scheen. Ik liep op mijn moeder af en gaf haar een natte tongzoen. Ze hield haar tanden stevig op elkaar.

Toen vertelde ze me dat dit niet kon en toen drukte ik mijn lichaam tegen de hare en ze voelde hoe mijn stijve lul tegen haar buik aan kwam. Ik probeerde nogmaals mijn tong in haar mond te steken en hield haar armen achter haar lichaam. Nu verzette ze zich niet meer en liet het allemaal over haar heen komen. Ik denk dat dit mijn moeder zo geil maakte want ze opende welwillend haar mond en begon mijn tong af te zuigen. Ik voelde haar stevige tieten tegen mijn borst aan en legde mijn hand op haar venusheuvel, langzaam ging ik verder tot haar volle schaamlippen en haalde een vinger erlangs en stak deze bij mijn moeder in haar mond. "mmmmmmmm ...." kreunde ze en vertelde me dat ze even naar het toilet moest om te plassen.

"mmmmmmm.... Lekker, mag ik dan kijken hoe die pis uit je kut komt gespoten mama?"

Een beetje verbouwereerd maar zo ongelofelijk geil vroeg ze me of ik het lekker vond haar poesje af te vegen als ze klaar was. Dat deed ik uiteraard en terwijl ik dat deed hoorde ik mijn moeder zo lekker geil kreunen en voelde ik hoe haar kutgeil uit haar poesje kwam sijpelen. Toen vertelde ze me dat ik even moest weggaan, want ze moest nodig poepen van al die drank en het eten. Ik haalde mijn wijs- en middelvinger nog even langs haar kut en stak deze toen pardoes in haar poepertje. "Auwww...wat doe je nou?", en ik begon als een bezetene haar kontgaatje te vingeren. Ik haalde mijn vingers eruit en waren al redelijk bruin geworden, daarna ging mijn moeder al kreunend, klaarkomend zitten poepen, voorzien van allerlei geluiden. Toen ze klaar was veegde ze haar poepertje af en liep naar haar slaapkamer toe, mijn hand vasthoudend. Ik ging mijn handen in de badkamer wassen en vroeg mijn moeder even naast me te komen staan. Ik pakte een washandje en ging haar kut en reet wassen, want ik wist al dat ik daar later mijn dukke leuter in zou gaan steken. "oohhhhhh...wat doe je dat lekker Kees, maar je bent verdomme mijn eigen zoon, dit kan toch eigenlijk niet ?" ....

"sssssst mam, rustig maar", ik droogde haar af en ze ging op bed zitten. Nu stond ik voor haar en mijn lul zat op de hoogte van haar mond. Nog steeds licht aangeschoten van de avond nam ze mijn pik in haar mond en begon me heerlijk af te zuigen. "OOooooohhh ja mama .... ga door ... mmmmmmmmmmmmm ... oeffff...." en ik had een idee. Ik pakte mijn moeders hand en vroeg haar in de badkuip te gaan zitten. Dat deed ze ook, maar ze wist niet wat ik van plan was, en zonder het te zeggen ging ik op haar tieten pissen en slaakte een kreetje van genot. "Gekke, geile perverse zoon van me" ... " Dit is toch wel erg lekker" en ze pakte mijn nog steeds pissende lul, draaide om en stak zo mijn lul in haar kut.

"Jaaahhhhh..mmm....lekker...pis mijn hele kut maar vol, geile neukende zoon van me!

Spuit je neuksletje maar helemaal vol, harder, HARDER ... ". Oef ..... en het duurde niet lang of snel na de plaslozing kwam ik hevig spuitend klaar in haar kut, tegelijkertijd met mijn moeder, die het uitschreeuwde van genot. Mijn pik bleef gewoon op normale sterkte en ik wilde nog meer, nog meer klaarkomen. Toen vroeg me moeder of ik een keer mijn eigen sperma wilde proeven en voor ik ja kon zeggen ging ze op haar hurken in de badkamer zitten en schoof met mijn hoofd onder haar kut, zodat mijn mond er recht onder zat. Toen liet ze mijn pis en zaad zo in mijn mond stromen en ze begon me nu met lange halen af te trekken. Na alles doorgeslikt te hebben begon ik met mijn toch rondjes rond haar klitje te draaien, waardoor ze weer hevig begon klaar te komen. Nu liep haar kutgeil zo mijn mond in en weer slikte ik alles door. Daarna ging mijn moeder met haar mond richting mijn pik en terwijl ik wederom hevig klaarkwam spoot ik mijn warme zaad zo haar mondje in. Daarna hebben we lekker samen gedouched en gingen we bij elkaar in bed liggen. Omarmd door mijn lieve geile moeder vielen we in slaap.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm