Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Onverwachte partnerruil!
Categorie: partnerruil | donderdag 11 mei 2017

Ik had nooit gedacht dat onze eerste bezoek aan Nel en Hans zo uit zou pakken. Het was een enerverende en spannende geile avond geworden. Het was onze eerste ervaring met ongeplande partnerruil. We hadden het er nog nooit over gehad, maar het overkwam mij, maar mijn vrouw niet helemaal bleek later. Wij, Frank(34) en Suzan (30) hadden tot dusver een rustig normaal leven. We waren 5 jaar getrouwd. Ik werkte bij een accountants kantoor en Suzan bij een handelskantoor als directie secretaresse. Ons seksleven was wat je noemt normaal te noemen. Geen gekke dingen maar gewoon lekker.

Geile afspraakjes

Op een maandagavond zaten wij samen gezellig onderuitgezakt met een glaasje wijn voor de open haard en begon Suzan enthousiast te vertellen over haar sensitivity-training welke ze het afgelopen weekend had gevolgd en over ene Hans, een mede cursist, die ze daar ontmoet had. Ze waren in het weekend na de cursusbijeenkomsten met elkaar opgetrokken en Hans had haar voorgesteld om eens een avond gezellig bij hun langs te komen. Ze vertelde dat Hans 36 jaar was en ook in de accountancy zat, en het wel leuk zou vinden om ook jou te ontmoeten. Zijn vrouw Nel 32 jaar werkt als maatschappelijk werkster. Volgens Hans een vlotte meid met een lekkere babbel , en waren 4 jaar getrouwd. Ik had er geen bezwaar tegen en Suzan liep naar de telefoon en belde Hans op om een afspraak te maken. “Ik heb de afspraak gemaakt voor aanstaande zaterdag” zei ze met een blos op haar wangen.

De rest van de week was Suzan in een beste stemming, en naarmate de zaterdag naderde zag ik dat de spanning toenam ze werd steeds wat onrustiger. Waarom dat was kon ik alleen maar vermoeden. Zou ze wat met die Hans hebben?. Ik kon het me niet voorstellen. Suzan is niet direct het type om vreemd te gaan. Ze ziet er altijd wel uitdagend uit. Een vlotte meid met donkere lange haren, diep donkere kijkers die je doen smelten, borsten die fier vooruitstaan (c-cup) met lekkere gevoelige tepels en een strak kontje en prachtig lange mooi gevormde benen. Een meid waar je mee voor de dag kan komen. Ze heeft mij nooit de indruk gegeven dat er iets mis was met ons seksleven. Toch had ik het gevoel dat er iets aan het broeien was.

Eindelijk was het zover zaterdagavond was aangebroken en wij gingen op weg. Suzan had zich flink opgedoft. Een leuk strak rood truitje met een diep decolleté, een kort wijd soepel blauw rokje waar haar billen goed in uit kwamen doordat ze er een string onder droeg en rode hoge pumps waardoor haar kuiten er lekker strak uitzagen.

Aangekomen op de plaats van bestemming, deed Hans de deur open en begroete ons hartelijk. Achter hem stond Nel. Inderdaad zag ze er vlot uit, en meer dan dat, blond lang haar blauwe ogen, een paar grote volle borsten die mooi naar voren stonden in haar laag uitgesneden strakke gele truitje en een leuk beige rokje wat een lekker strak kontje bedekte.

Ik gaf Nel een hand en ze glimlachte ondeugend naar me en zei “leuk dat jullie er zijn” Hans gaf Suzan twee zoenen en liet zijn hand ongemerkt over haar billen gaan. Hij had niet in de gaten dat ik dat zag. We liepen de kamer binnen. Een doorzonkamer met een open keuken. Er was een bar gemaakt tussen de kamer en de keuken en Hans zei ”zullen we aan de bar gaan zitten” Hans liep naar een barkruk en zei uitnodigend tegen Suzan “Wil jij hier gaan zitten naast mij en Nel en Frank aan de andere kant in de keuken”. Ik zat dus tegenover Hans en Nel tegenover Suzan.

We begonnen met koffie en de kennismaking barstte los.

Over alles en nog wat huisje boompje beestje. De drank kwam op tafel en de gesprekken werden wat vrijer. Suzan leunde wat voorover en zat met haar armen op de bar en Hans had zijn ene hand onder de bar. Ik kon wel raden waar deze was. Suzan keek mij tijdens de conversatie aan of ik er iets van in de gaten had. Dat had ik natuurlijk wel maar ik liet niets merken. Ik zat wat gedraaid naar Nel en liet mijn ogen over haar lichaam gaan. Een lekkere spontane meid met heerlijke volle lippen, prachtige borsten en een paar stevige dijen. Doordat haar rokje wat boven haar knieën was geschoven had ik mooi zicht op haar welgevormde benen. Op een gegeven moment stond Hans op en zette de muziek aan. Hij liep terug naar de bar en zei “zullen we wat dansen”. Nel pakte mijn hand en liep mij voor naar het midden van de kamer. Draaide zich om en legde haar handen om mijn nek. Ik legde mijn handen op haar heupen en we begonnen te dansen. Achter mij danste Hans met Suzan. Nel drukte haar borsten zachtjes tegen mij aan en bewoog met haar onderlichaam sensueel tegen mijn kruis.

Mijn lul liet dit niet onberoerd en naarmate ze hier mee doorging stond hij stijf in mijn broek. Ik wist niet wat ik met deze situatie aan moest. Wat waren zij van plan? Ik probeerde in de richting van Hans en Suzan te draaien, om te zien wat zij deden, maar Nel hield mij tegen. Waarom dat was kon ik bij toeval zien in het glas van de kast die voor mij stond. Hans had het rokje van Suzan opgetild en liet zijn handen over haar billen gaan en masseerde met een vinger in haar bilspleet. Ik zag Hans een knipoog geven aan Nel. Voor Nel was dit denk ik een teken om tot actie over te gaan. Nel drukte haar lichaam steviger tegen mij aan en kwam met haar mond langs mijn wang richting mijn mond en stak even haar tong in mijn mond. Ik was verrast hierdoor. Nel keek mij met een geile blik aan en kuste mij opnieuw, ik beantwoorde haar kus en onze tongen strengelden zich ineen. Ik pakte haar bij haar billen en tilde langzaam ook haar rokje omhoog.

Ik was even verbaasd.

Ze had geen slipje aan en liet mijn handen over haar heerlijke billen glijden. Ze kreunde en ik ging een stap verder. Ik ging met mijn vinger tussen haar billen en voelde een heerlijke natte kale kut. Ik stak er een vinger in en haalde hem een paar keer soppend op en neer. Nel bleef mij zoenen en haar tong ging wild op en neer in mijn mond. Haar handen verplaatste ze naar de voorkant van mijn broek en maakte mijn broek los. Ze ging met een hand in mijn slip en pakte mijn lul beet. Ik was even Hans en Suzan vergeten, tot ik hoorde kreunen achter mij. Nu kon ik wel mijn hoofd omdraaien en zag Suzan geknield voor Hans zitten met zijn lul diep in haar mond. Ze kokte maar Hans hield haar hoofd vast zodat ze hem er niet uit kon halen. Haar ogen wijd opengesperd onderging ze dit en ik was compleet verrast bij dit schouwspel. Hans zag dat ik keek en knikte naar me met een glimlach op zijn gezicht.

Intussen was ook Nel op haar knieën gaan zitten en was mijn lul aan het likken en haar hand speelde met mijn ballen. Ze liet hem langzaam in haar mond glijden tot hij er helemaal in zat. Ik wist niet wat mij overkwam, dit had Suzan nog nooit bij mij gedaan. Het was een zalig gevoel. Nel haalde hem uit haar mond en het speeksel droop uit haar mond.Ze draaide kringetjes met haar tong rond mijn eikel en duwde hem weer een aantal keren diep in haar keel en het speeksel gutste uit haar mond. Ik kreunde van genot. Wat kon dat wijf lekker pijpen. Hans riep ineens ”Ik denk dat de meisjes nog wel wat meer willen” Ik draaide me om en keek Suzan aan. Haar make-up was doorgelopen en met een geile schuldige blik in haar ogen keek ze me vragend aan, terwijl ze aan de lul van Hans stond te trekken. Daar stond ik dan met mijn lul uit mijn broek naar mijn vrouw te kijken die net een andere man had gepijpt en nu aan zijn lul stond te sjorren. Nel, die haar rokje en truitje had uitgedaan, duwde zich uitdagend met haar borsten tegen mij aan en zei met een zwoele stem bij mijn oor “ Ik wil je lekkere lul wel eens in me voelen en zo te zien wil Suzan die van Hans ook wel” Hans had inmiddels het truitje en de BH van Suzan uitgedaan en liet zijn handen over haar borsten gaan.

Alle ogen waren op mij gericht. Ik was inmiddels zo geil geworden dat ik het wel spannend begon te vinden om verder te gaan. Ik knikte naar Suzan, die opgelucht adem haalde. Hans zag mijn goedkeuring en zei “laten we naar de slaapkamer gaan”. Nel liep naar Suzan en kuste haar op de mond. Nam Suzan bij de hand en de dames gingen voorop naar boven naar de slaapkamer. Voordat Hans en ik de trap opgingen hield ik Hans even tegen en zei “volgens mij is dit niet de eerste keer dat je Suzan gaat neuken”. Hans kleurde en zei “ehh nee op de training hebben wij het een keer gedaan en toen hebben we besloten of het met z’n vieren ook zou lukken. Nel had ik het verteld en was er gelijk voor in. Ik hoopte dat Nel jou ook zover kon krijgen en dat is haar aardig gelukt nietwaar” Ik lachte en duwde hem de trap op. Toen we boven kwamen lagen de dames al uitgekleed op bed. Ze waren elkaar al kreunend aan het zoenen en met allebei een been opgetrokken lagen ze elkaar te vingeren. Je kon het soppen van hun natte kutjes horen. We trokken snel onze kleren uit. Onze lullen stonden al stijf bij het aanzien van dit erotische schouwspel. Ik ging achter Nel liggen en Hans achter Suzan en staken onze lullen in de sappige kutjes.

Ik pakte Nel bij haar heerlijk gevormde borsten vast en liet de hard geworden tepel tussen mijn vingers rollen. Nel kreunde van deze aanraking en er ging een siddering door haar lijf. Hans deed bij Suzan hetzelfde. Ik wist dat Suzan dit heerlijk vond, want zij had heel gevoelige tepels. Haar ogen knepen samen en ze begon zwaar te ademen. Het effect hiervan was dat hun kutjes nog natter werden en je kon het klotsen van onze lullen in hun kutjes horen. We verplaatsten onze handen naar de kutjes van de meiden en we maakten draaiende bewegingen met onze vingers rond hun clitorissen. De meiden begonnen te schokken en kwamen beide met een luide kreet klaar. Het was een prachtig gezicht hoe die twee tegelijk klaarkwamen. Suzan had me aangekeken toen ze klaar kwam. Haar ogen waren glazig en haar mond hing half open Het was voor mij een nieuwe ervaring om Suzan zo te zien neuken met een ander. Hans zette Suzan op haar knieën en pakte haar beide handen en hield ze vast op haar rug zodat haar kont omhoog stond en duwde zijn lul diep in haar kut. Ik deed hetzelfde bij Nel en begon diep in haar te pompen.

De meiden lagen te kreunen van genot.

Ik voelde het sperma in mijn ballen opborrelen en trok mijn lul uit haar kut en pakte Nel bij haar hoofd. Ze keek me aan met een zwoele blik in haar ogen en opende haar mond en ik spoot met een harde straal mijn sperma diep in haar keel. Hans zag dit en op het moment dat hij klaarkwam pakte hij Suzan bij haar haren en trok haar hoofd naar achteren en spoot zijn zaad in haar wijd open gesperde mond. Duwde daarna zijn lul in een beweging zo diep in haar keel dat Suzan bijna stikte. Toen hij hem er uit trok schokte Suzan over haar hele lichaam en hapte naar adem terwijl het sperma uit haar mond liep.

Nel kroop naar haar toe en drukte haar lippen op haar mond en lieten het sperma in elkaars mond lopen. Hans was uit het bed gestapt en was beneden drank gaan halen. Ik was op mijn rug gaan liggen en de beide dames, die inmiddels zo geil als boter waren, gingen ieder aan een kant van mij op hun knieën zitten met hun konten naar mij toe en gingen met mijn slap geworden lul aan de slag. Ik had een prachtig zicht op twee heerlijke natte opgezwollen kutten. Ik stak in iedere kut een vinger en liet ze soppend op en neer gaan. De meiden lieten hun tongen over mijn inmiddels weer stijf geworden lul gaan en staken hem om de beurt in hun mond. Een heerlijk gevoel en een geil gezicht om de dames zo vol overgave bezig te zien. Inmiddels was Hans met de drank terug gekomen en zei “ Nu eerst wat drinken voor we verder gaan met de volgende fase...”

Ik keek Hans aan en zei “wat bedoel je hiermee? Glimlachend keek hij naar de dames en zei ”we hebben nu twee gaten gehad en de derde moet ook gevuld worden nietwaar” Suzan keek geschrokken in mijn richting. Ze wilde nooit anaal genomen worden door mij. Hans zag dit en zei “wees maar niet bang Suzan het zal een geweldige ervaring voor je worden, Nel weet er alles van” Nel keek haar geruststellend aan aaide over de haren van Suzan en kuste haar. De drank ging rond en de alcohol begon toe te slaan. Ik kon het aan Suzan merken ze leek steeds meer ontspannen.

Ze geilde enorm op Hans en kon haar ogen niet van zijn lul afhouden. Inmiddels was Nel op haar rug gaan liggen en trok Suzan op haar met haar kut boven haar mond en begon er zachtjes aan te likken. Ik ging tussen de benen van Nel zitten en wreef met mijn lul over haar klitje. Suzan die met haar hoofd er boven hing likte langs mijn lul die steeds natter werd van haar speeksel. Hans ging achter Suzan zitten en liet Nel de billen van Suzan uit elkaar trekken waardoor haar sterretje zichtbaar werd. Hans likte er een paar maal over en stak zijn tong zo ver mogelijk naar binnen. Nel bleef haar kut likken en ik kon aan Suzan zien dat ze het lekker begon te vinden.

Ze begon mij heftig te pijpen.

Hans stak een vinger in haar aars en bewoog deze langzaam op en neer. Suzan kreunde en Hans stak er een vinger bij. Suzan haar ogen stonden glazig en had zichzelf niet meer onder controle. Ze duwde haar kont naar achteren en Hans maakte draaiende bewegingen met zijn vingers om haar aars wat op te rekken. Het speeksel liep uit de mond van Suzan op de kut van Nel. Ik duwde mijn lul onder de ogen van Suzan in de drijfnatte kut van Nel en begon haar soppend te neuken. Suzan merkte dat, doordat Nel heftiger haar kut begon te likken. Plotseling verstarde de gelaatsuitdrukking op het gezicht van Suzan. Hans had zijn lul in haar aars gestoken. Ze schudde heen en weer met haar hoofd en wilde ontsnappen aan de druk in haar kont. Maar er was geen weg meer terug.

Nel hield haar stevig vast bij haar kont en de lul van Hans verdween steeds dieper in haar aars. Ze slaakte een luide kreet en Hans sloeg haar hard op haar kont. Hierdoor ontspande zij en schoot de lul van Hans volledig bij haar naar binnen. Ik pakte Suzan bij haar haren en duwde mijn lul diep in haar mond. Ze begon mij als een wilde te pijpen terwijl Hans steeds sneller in haar begon te pompen. Suzan’s lichaam sidderde van genot en het zweet gutste uit al haar poriën. Ze begon steeds sneller te bewegen tussen onze lullen. Ik zag Hans verkrampen en kwam klaar en spoot zijn sperma in haar darmen.

Doordat Nel aan haar kut was blijven likken voelde ik dat Suzan ook klaar kwam met mijn lul diep in haar mond. Ze trilde over haar hele lichaam en er leek geen eind aan te komen. Ze rolde van Nel af en bleef al schokkend op haar rug liggen terwijl het sperma uit haar kont droop op het laken. Ik pakte Nel bij haar benen en duwde die omhoog en plaatse mijn lul voor haar sterretje en duwde hem in een keer naar binnen. Hij gleed er soepel in. Het was duidelijk dat Nel vaker in haar kont geneukt was. Ze nam de pik van Hans in haar mond en likte de resten sperma op. Ik ramde hem er diep tot mijn wortel in en beukte er op los. Ik voelde het sperma in mijn ballen opborrelen en met een luide kreet kwam ik klaar. Trok mijn lul uit haar aars en spoot mijn sperma met een forse straal over haar borsten.

Uitgeput van dit hartstochtelijke geweld lagen we na te sudderen op het bed. Dit was een nieuwe ervaring voor mij geweest en ik heb Suzan haar grenzen zien verleggen. Door Hans en Nel hebben wij een nieuwe dimensie –partnerruil- aan ons sexleven toegevoegd.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm