Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Onze geile partnerruil avonturen!
Categorie: partnerruil | woensdag 15 februari 2017

In de 30 jaar dat wij nu een relatie hebben, hebben we al vele geile avontuurtjes meegemaakt. Het leek me een geil idee om deze avontuurtjes met jullie te delen. Mijn geile sletje is het hier mee eens en zal de verhalen ook eerst lezen voordat ik ze hier post. Eerst zal ik onszelf even voorstellen. Ikzelf ben Peter. Redelijk groot (1m95), slank, heb een getinte huidskleur en een flinke grote pik waar mijn sletje dol op is. Mijn sletje heet Linda, is 1m70, heeft een heerlijk slank lijfje met een lekker kontje, een een paar heerlijke maat 75c tieten met lekkere tepels, een super glad "playboy" kutje, een flinke bos gitzwart haar en altijd een heerlijke geile blik in haar ogen. Als we uitgaan of over straat lopen heeft ze nooit tekort aan aandacht. Alle mannen kijken verlekkerd naar haar om en daar geniet ze zichtbaar van.

Geile afspraakjes

Wij hebben altijd een vrije relatie gehad en samen ook vele geile avontuurtjes beleefd waarvan we er hier een aantal met jullie willen delen. Zoals de meeste stellen zijn ook wij begonnen met bezoekjes aan erotische beurzen waarbij Linda dan altijd schaars gekleed rondliep en andere mannen het niet konden laten om even een hand op haar billen te leggen. Iets waar Linda zichtbaar van genoot. Ook hebben we in het begin een paar keer een parenclub bezocht maar toen kwam er nog niet meer van dan naar andere stellen te kijken die met elkaar bezig waren en vervolgens lekker seks met elkaar te hebben. Toch bleef het geile idee spelen om seks met een ander stel te hebben. Via een chat programma waren we in contact gekomen met een geil stel uit het midden van Nederland. We hadden elkaar al een paar keer ontmoet en de welbekende klik was er wel. We hebben afgesproken dat we bij hen thuis een geile avond zouden gaan beleven.

Eindelijk was de afgesproken zaterdag aangebroken. We waren allebei erg nerveus. Mede doordat we er veel over gesproken hadden. Naarmate de dag vorderde werd Linda steeds geiler. Het was een mooie warme zomeravond een Linda besloot om zich luchtig te kleden. Ze had een zwarte bh aangetrokken met daaroverheen een strak zwart jasje wat ze redelijk ver open had staan en haar bh goed zichtbaar was. Daaronder een kort zwart rokje, netkousen en zwarte laarzen. Ze zag er erg lekker uit in haar outfit. Ik kon het niet laten om mijn hand over haar dijbeen naar boven te laten glijden tot onder haar rokje. Tot mijn grote verbazing had ze geen stringetje aan en was haar kutje al vochtig. Ze keek me aan met haar geile blik en zei dat ze niet kon wachten om te gaan......

We hadden afgesproken dat we wat 'attributen' mee zouden nemen zodat we samen met hun attributen leuke spelletjes konden doen. Het was een uurtje rijden. Na een half uurtje deed Linda haar linker been omhoog en zette haar voet op het dashboard. Daarbij kroop haar rokje omhoog waarbij haar kutje bijna zichtbaar werd. Het was inmiddels al behoorlijk donker buiten dus ik liet haar even lekker haar gang gaan.

Ze sloot haar ogen en begon met haar handen over haar bovenbenen te strelen. Langzaam ging ze met haar handen omhoog richting haar rokje. Haar rechter hand verdween onder haar rokje en ik zag dat ze met haar vingers door haar kutje streelde. Ze deed haar rokje verder omhoog om beter bij haar kutje te kunnen. Ik werd hier zo geil van dat ik besloot om een stapje verder te gaan. Ik besloot enkele vrachtwagens te gaan inhalen. Toen ik ter hoogte van de cabine van de laatste was deed ik de interieur verlichting aan. De chauffeur keek nu recht op haar natte kutje waar ze met haar vingers doorheen ging.

Ik wist dat ze haar favoriete 'molletje' (dildo) ook in de tas had gedaan. Ik voelde achter me in de tas en voelde direct haar molletje. Ik zette deze aan en drukte deze tegen haar klitje. Automatisch nam Linda hem over en begon haar kutje te neuken met haar molletje. Ze sloot haar ogen en genoot intens van haar trillende molletje in haar kutje en had totaal niet door dat de chauffeurs haar konden zien.

De eerste parkeerplaats die we naderden nam ik de afslag en reed langzaam de parkeerplaats op. Aan het einde stond een Mercedes geparkeerd en ik zag van een afstand dat er alleen een man in zat. Ik besloot naar de Mercedes te parkeren. De man keek naar links en zag Linda bezig met haar molletje in haar kutje. Ze opende haar ogen en keek de man recht in zijn ogen aan. Even schrok ze maar was te geil om te stoppen. De man zag dit en haalde zijn inmiddels harde pik uit zijn broek. Hij begon zichzelf af te trekken terwijl Linda zichzelf bleef neuken met haar molletje en naar de man bleef kijken. De man kwam al snel heftig klaar en spoot zijn sperma tegen het dashboard. Op dat moment kwam ook Linda kreunend klaar. Daarna ben ik direct weer verder gereden.

"Dat was geil" zei Linda met nog steeds de geile blik in haar ogen.

Aangekomen bij onze nieuwe vriendjes (Hans en Lucy) werden we kussend ontvangen. Het was heerlijk warm in de kamer en ze hadden de woonkamer alvast veranderd. De tafel was opzij geschoven en er lagen 2 grote tweepersoons matrassen midden in de kamer. Na wat wijntjes werd het gesprek wat losser en ondeugender. Voor ons alle 4 was dit de eerste keer dus wat onwennig. We hadden afgesproken om alleen seks met zijn 4-en samen te hebben en niet in aparte kamers te gaan. Ook hadden we afgesproken dat we het nog even rustig aan zouden doen en alleen wat met de handjes bij elkaar te voelen. De 'echte seks' zouden we met de eigen partner doen.

We begonnen elkaar onze fantasieλn te vertellen. Toen vertelde Linda dat het haar wel een geil idee leek om door 2 mannen gepakt te worden. Hans stond daarop op en zei " dat kan geregeld worden" hij pakte Linda bij haar arm en naam haar mee naar de tafel. Daarop lag ook een matras en in de hoeken hadden Hans en Lucy handboeien aan de tafel poten gemaakt. Hans zat al direct met zijn hand onder Linda's rokje. "Heey Lucy, moet je hier eens komen voelen, dat sletje heeft al een druipend kutje...!"

Lucy en ik gingen naar Hans en Linda toe. Ook Lucy verdween met haar hand onder het rokje van Linda. Door het natte kutje wat ze voelde werd ook Lucy bloedgeil en begon spontaan te tongzoenen met Linda. Nu is Linda biseksueel dus die had hier geen probleem mee. Al snel had Hans het jasje van Linda en haar rokje uitgetrokken. Lucy had de bh van Linda uit gedaan. Daar stond mijn Linda in alleen nog haar netkousen en laarzen aan met haar harde tepels recht vooruit. Hans en ik pakten haar op een legde haar op haar rug op de tafel. Haar polsen en enkels werden vastgemaakt met de handboeien. Intussen had Lucy zichzelf ontdaan van al haar kleren en verdween met haar hoofd tussen de benen van Linda. Terwijl Linda lag te genieten van het tongetje van Lucy over haar kutje en klitje stonden Hans en ik in no-time met onze broeken op onze enkele naast Linda die gretig onze stijve pikken vast pakte. Hierdoor kwam Linda wederom tot een heftig hoogtepunt en spoot haar warme kutvocht recht in het gezicht van Lucy die bleef door likken. Daarna was het de buurt aan Lucy. Ze ging liggen en Linda was er als eerste bij om haar kutje te likken. Lucy pakte gretig de pikken van Hans en mij en begon ons om beurten af te trekken en te pijpen.

Zoals ik al verteld heb was het erg warm die dag en dit gebeuren maakte het in combinatie met de wijn niet koeler. We namen een rustpauze maar alle opwinding (en de wijn) was voor Linda teveel geweest en ze was in slaap gevallen. Hans, Lucy en ik besloten om dan ook maar te gaan slapen. Samen met Lucy hebben we Linda op ons matras gelegd en ben ik lekker tegen Linda aan gaan liggen.

Het was enkele uren later dat ik wakker werd van iets.

Ik keek over Linda heen en zag dat Hans en Lucy in standje 69 boven elkaar hingen met Lucy boven Hans. Ik zag dat Lucy de harde pik van Hans helemaal in haar mond nam. Ik besloot te doen alsof ik sliep en te blijven kijken. Ik werd behoorlijk geil van dit schouwspel. Toen ging Lucy op haar knieλn zitten en wilde Hans opnieuw gaan pijpen. Toen keek ze mijn kant op en zag dat ik wakker was en van hun spel aan het genieten was. Ze keek me geil aan en wenkte me. Ik deed waar ze in vroeg. Voorzichtig kroop ik onder het dekbed vandaan en ging op mijn knieλn naast Lucy zitten. Ik begon met een hand over haar borsten en tepels te gaan en met mijn andere hand begon ik haar natte kutje te verkennen. Net als Linda had ook Lucy en heerlijk glad geschoren kutje.

Langzaam schoof ik 2 vingers gemakkelijk in haar natte spleetje waar Lucy zichtbaar van genoot terwijl ze Hans steeds harder begon te pijpen. Toen draaide ze zich om. Ze ging met haar kontje omhoog richting Hans zitten. Hans zette zijn harde paal tegen haar kutje en schoof deze helemaal naar binnen. Lucy keek me recht in mijn ogen aan en smeekte me zachtjes of ze me mocht pijpen. Ik keek naar Linda die naast ons nog steeds lag te slapen. Ik wist dat we afgesproken hadden om alleen met zijn vieren te spelen maar ik was te geil om nee te zeggen. Met 1 hand pakte Lucy mijn harde pik vast en likte geil het voorvocht van mijn eikel. "Krijg je hier geen problemen mee met Linda" vroeg ze me zachtjes. "Ik weet het niet" zei ik maar ik wil niet stoppen. Terwijl ik dit zei schoof ze met haar mond over mijn pik heen en begon ze me heerlijk te pijpen terwijl Hans haar steeds harder begon te neuken.

Heerlijk was dit om mee te maken.

Ik pakte met beide handen haar hoofd vast en begon haar harder op mijn pik te duwen. Ze bleef hard op mijn pik zuigen en pakte nu ook mijn ballen stevig vast. Ik voelde dat ik dit niet lang meer volhield en voelde mijn pik al opzwellen. Ik wilde mijn pik uit haar mond halen maar ze pakte mijn pik vast en begon hem voor haar mondje nog harder af te trekken. Toen hield ik het niet meer en spoot mijn zaad recht in haar geile bekkie. Op datzelfde moment wordt Linda wakker en ziet dat mijn zaad in het mondje van Lucy spuit, wat Lucy direct doorslikte. Het duurde even voordat ze in de gaten had wat er allemaal gebeurde naast haar en ik had direct spijt van wat ik gedaan had. Gelukkig begon ze me direct over mijn billen te strelen en begon ze te glimlachen.

Het was inmiddels tijd voor een ontbijtje geworden. Na het ontbijtje hebben we afscheid genomen van Hans en Lucy en zijn naar huis gereden. Linda en ik hebben uiteraard nog gesproken over wat er gebeurd was. Ze vond het achteraf wel jammer dat ze dit alles gemist had en we hebben afgesproken om deze ervaring voor te zetten en daarbij toch wel verder te gaan dan tot nu toe...

Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm