Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Partnerruil met twee zussen
Categorie: partnerruil | dinsdag 15 oktober 2013 02:02

Geile afspraakjes

Ria (40) en Naomi (31) zijn twee zussen van verschillende vaders, hun moeder is twee keer getrouwd geweest met respectievelijk een Nederlandse man en een Surinaamse man. Alle drie de ouders zijn inmiddels overleden en ik Roel (42) ben nu 14 jaar getrouwd met Ria. Ernst (30) en Naomi , zijn sinds 5 jaar getrouwd, zij is het halfbloedje in onze kleine, maar hechte familie. Wij wonen in de zelfde stad en hebben een goed contact met elkaar, maar zo close als tijdens onze gezamenlijke vakantie in juni van dit jaar waren wij nog nooit met elkaar geweest. Wij hebben met zijn vieren een Villa gehuurd in Frankrijk voor 14 dagen en dat is ons allemaal zeer goed bevallen, daar gaat dit verhaal over.

Onze autoreis er na toe verliep goed, de aankomst viel ook niet tegen, het zag er allemaal super de luxe uit. Wij hadden een eigen zwembad bij Villa met vier slaapkamer waarvan wij er uiteindelijk de hele vakantie maar een slaapkamer van in gebruik hebben gehad met zijn vieren in een bed. In de ochtend zijn wij aangekomen, hebben onze koffers uitgepakt en lagen de zelfde middag al lekker te zonnen bij ons eigen privι zwembad. Naomi vroeg of er bezwaar tegen was als zij haar bovenstukje af deed ? Ria reageerde daarop door te zeggen dat zij het wel een goed idee van haar zus vond en samen gingen zij topless. Ik vond het wel een aangenaam beeld, de tieten van mijn vrouw ken ik natuurlijk, maar die van mijn schoonzusje had ik zo nog niet eerder gezien en zagen er goed uit.

Mooie stevige bollen, een maatje kleine dan de Dubbel D van mijn vrouw, maar Naomi,s tepels zijn wel groter en dikker,met donkerbruine tepelhoven. Ik kon mij ogen er amper vanaf houden nadat zij een paar baantjes in het zwembad had gezwommen en met stijve tepels weer uit het water kwam. De dames lagen naast elkaar op hun ligbedden, Ria was nog vrij wit met haar blanke huid, maar Naomi als halfbloed is vanaf haar geboorte al mooi bruin getint en dat stak nu goed af zo naast elkaar bij het zwembad. Ik zag dat mijn vrouw ook haar bikinibroekje uitdeed, zo zei ze lachend, aan het eind van de vakantie ben ik net zo egaal bruin als jij Naomi. Ik kan hier gerust naakt zonnen ‘ niemand die ons hier zie! Nou niemand lachte Ernst, ik zie nou toch ook wel jou poes, je heb je jas nog aan zei hij, en doelde op haar vachtje schaamhaar wat er inderdaad nog opstond. Geen gezicht zus lachte Naomi, dat is uit de mode hoor, een kale poes is toch veel frisser en hygiλnische zei zij.

Ter demonstratie deed Naomi ook haar bikinibroekje uit en kregen wij allemaal haar kale kutje te zien, mijn schoonzus bleek een bolle schaamheuvel te hebben met grote dikke schaamlippen die er uitsprongen tussen haar benen. Ja ., zei ik eerlijk tegen mijn vrouw, zo kale kut ziet er toch wel een stuk mooier uit! Zij keek nog eens goed naar haar zus, vind je lachte zij toen ook, maar plaatste er een opmerking achteraan (…) Ria vond dat wij ook wel onze zwembroeken uit mochten doen omdat zij op dat moment ook in hun nakie lagen. Ik had er geen moeite mee en trok als eerste daarna ook mijn zwembroek uit, gelijk gevolgd door Ernst die natuurlijk niet achter wilde blijven. Het sfeertje begon vanaf dat moment toch wel om te slaan, iedereen pleegde voyeurisme en bekeken de andere partner. Mijn vrouw begon zichzelf, zelfs ook heel relax te gedragen ‘ en dat was toch wel heel opmerkelijk, Ria vind zichzelf altijd te dik en had zich nog nooit naakt vertoond in het bijzijn van andere. Althans niet vrijwillig bedoel ik dan. Ria is in tegenstelling tot haar zus volslank.

Mijn vrouw is 1.68 m met vind ik zelf “mooie ronde volle billen en heupen en heeft een cup DD, zij weeg (een groot geheim!) 80 kg. Naomi is vrij tenger, iets langer 1.72 m, 60 kg, haar tieten zijn kleine, een cup C en heeft een strakker lichaam met erotische om te zien ‘ ronde billen en opvallende dikke schaamlippen. Ieder mens is fysiek nu eenmaal anders gebouwd, ik en Ernst verschillen ook fysiek van elkaar. Hij is 1.80 m en zal rond de 80 kg wegen, is meer gespierd dan ik, maar was zo te zien weer wat kleine geschapen dan ik in slappe toestand, met een niet al te grote balzak. Ik ben 1.90 m en weeg bijna 100 kg, heb wat meer een buikje, maar ben ook weer wat groter geschapen en heb altijd een grote balzak gehad, dat was ook wel duidelijk te zien toen wij (toch) vrij plotseling ineens alle vier, naakt aan het zwembad zaten. Mijn schoonzus maakte daar al gelijk een opmerking over door tegen haar zus te zeggen, heeft Roel soms de ziekte van bul “ zijn zak is bijna groter dan zijn lul.

De toon was daarmee gezet, hilarisch werd er door iedereen om gelachen, en ook Ria zag ik regelmatig even tussen de benen van Ernst kijken. Haar tepels bleven stijf staan, zowel in als uit het water van ons zwembad, waarin wij ons regelmatig even in afkoelden. Iedereen voelde zich duidelijk vrij en relax in ons blootje, Ernst en Ria speelde op een gegeven moment een balspelletje met elkaar in het zwembad en kwamen regelmatig even met hun lichaam tegen elkaar aan. Bewust of onbewust, maar zo gebeurde het wel. Vanaf de kant keken Naomi en ik amusant naar hun, Ria moet dat haar van haar kut afscheren hoor Roel zei ze tegen mij “dan kan echt niet meer in deze tijd!

Zeg jij het tegen haar zei ik lachend, want eerlijk gezegd vond ik een kale kut ook wel geile om te zien, zoals bij mijn schoonzus. Naomi liep daarna de Villa in, even later kwam zij tot mij verrassing terug met scheerschuim,schaaltje water, een handdoek en een scheermesje. Ria, inmiddels weer uit het zwembad, vroeg aan haar wat daar de bedoeling van was? Ik zal je doos even glad scheren zei ze met een grote geile glimlach op haar gezicht “ vind

Roel geil zei ze! O je gaat je gang maar lachte Ria ook.

Het moet niet gekke worden dacht ik bij mezelf toen zij er uitgebreid met gespreide benen voor op haar ligbed voor ging liggen voor haar zus, die gelijk in actie kwam en een laagje scheerschuim op haar venusheuvel spoot. Dit was super erotisch om te zien zoals Ria er bijlag, haar natte lichaam vanuit het zwembad glansde in de zon en haar tepels, stonden opwindend stijf. Mijn zwager ging er vlak bijstaan toen zijn vrouw, mijn vrouw begon te scheren “ zijn jongeheer ging er van steigeren. Voyeur , zei ik tegen mijn zwager “nee het is niet geil om te zien zei hij dubbel, sorry Roel maar hier krijg ik een stijve stamper van lachte hij. Nou die van mijn kon ik ook niet meer tegenhouden hoor!

Ik zag mijn vrouw naar Ernst stijve lul kijken, ook in erectie was hij een stukje dunner en korter dan die van mij, maar dat maakt verder natuurlijk niets uit. Wat wel uit maakte was het sfeertje waarin dit gebeurde en het erotische aanzicht, Naomi die tussen de benen van Ria het kutje van haar zus zat te scheren, de aanrakingen hierbij aan haar schaamlippen “ en twee mannen die allebei met een stijve lul, ernaar stonden te kijken. Naomi zat lekker wijdbeens met haar dikke (donkere) kutlippen bijna vastgeplakt op het witte ligbed, toe zij even verschoof, kreeg ik haar roze kutwandje te zien. Exotisch die roze binnenwand te zien glinsteren tussen haar benen, ja toen werd ik heel geil. Er werd feitelijk amper iets gezegd, Naomi bleef Ria stug scheren, maar keek ook naar onze stijve lullen.

Ria had er het beste zicht op, ik zag het al aan haar ogen, mijn schat werd hier supergeil van, het kwam onverwachts, maar zij vond het wel wat! Laat je even door Ria pijpen Ernst probeerde ik fluisterend in zijn oor te zeggen, naar het werd gehoord. Kom maar hier als het van Naomi mag zei mijn vrouw gevat, maar natuurlijk ook heel opgewonden “ mijn zegen heb je hoor schat zei ze tegen haar vent. Ernst ging naast Ria staan, zij pakte zijn stijve lul vast en zoog hem haar mond in, voor je het goed in de gaten heb, gebeurde dit gewoon “zeker niet gepland,maar wel heel geil om te zien dat je eigen vrouw plotseling en zonder weerstand een andere man gaat pijpen. Ik stond er bij en keek er naar, maar zag ook de reactie van mijn schoonzus, die hetzelfde met haar man zag gebeuren.

Naomi was nog steeds bezig met het scheren van Ria,s kutje, ik zag haar vinger bij haar eigen zus naar binnen gaan. Ria keek Naomi even aan, maar liet het wel toe. Dit was het breekpunt in de spontaan ontstane partner wisseling in onze familie, niemand kon ons zien in de privι tuin van de villa toen mijn vrouw Ernst pijpte en door haar zus werd gevingerd. Ik kon het natuurlijk ook niet meer passief blijven aanzien en ging achter mijn schoonzusje staan, pakte haar tieten vast en begon deze te masseren, haar harde tepels gleden door mijn handpalmen. Naomi kon haar scheerklusje op dat moment even niet afmaken, zij concentreerde zich volledig op Ria door haar diep te neuken met haar vinger en met haar vingers haar klitje te laten opstijven. Ik kneep daarbij stevig in haar tepels.

Ik wilden ook gepijpt worden en ging naast Naomi staan, zij begreep onmiddellijk de bedoeling en deed hetzelfde wat mijn vrouw met haar man aan het doen was, zij zoog mijn lul haar warme pijpmond in. Ria was de enigste die op dat moment in een lig positie lag, Naomi begon mij heel geil te pijpen, maar bleef ook lekker met Ria,s kutje spelen, die werd steeds onrustiger en begon te draaien op het ligbed. Zij kwam ook als eerste van ons vieren klaar op de vingers van haar zus, kreunde hard maar bleef Ernst toch goed pijpen. Hij begon haar hoofd steeds harder op zijn lul te drukken, even later was het zijn beurt, en zagen Naomi en ik zijn lul leegspuiten in Ria,s mond, die het netjes doorslikte, zonder te morsen. Ik voelde dat ik zelf ook niet ver meer van een orgasme af was, die meid kon echt heel goed pijpen en genoot hier zelf ook duidelijk van. Toch liet ik haar stoppen.

Naomi trok toen ook haar natte vinger terug uit Ria,s geile openstaande kutje, ik tilde haar op van het bed en legde haar vlakbij onze ligbedden op het gras neer. Ik knoop over haar geile lichaam heen om in positie 69 te komen, ik kon het geile afscheidingsgeurtje van haar kutje al ruiken toen ik even boven haar lichaam hing. Naomi pakte stevig mijn stijve lul vast die op dat moment ergens boven haar gezicht bungelde, begon mij gelijk weer te pijpen toen ik mijn tong over haar dikke kutlippen likte. Ik lag met mijn kont gericht naar Ria en Ernst toe, die ik dan ook niet kon zien, maar wel kon horen dat zij ook nog met elkaar bezig waren. Naomi,s kutje was een vochtige bron, zacht als een perzik, van waaruit haar kutvocht mijn mond vulden. Ze deed bij mij ook van alles tegelijk, pijpte mij goed, likte over mijn ballen en krapte zachtjes met haar nagel over mijn kontgaatje “heel geil .

Veel tijd om haar mooie roze vochtige kutje te inspecteren, kreeg ik niet. Ik voelde haar dikke, grote schaamlippen om mijn neus, mijn tong had ik zo diep in kon in haar kutje, toen zij ineens mijn lul en ballen tegelijk met een hand heel stevig omklemden. Ze kneep hiermee mijn pisbuis af, begon mijn lul razendsnel in haar mond te pijpen ‘ en toen kon zij het ook niet meer tegenhouden en slaakte een paar luiden gillen door de tuin toen zij vochtspuitend in mijn mond klaarkwam. Ik probeerde het nog even in te houden, maar dat lukte ook niet meer. Naomi zoog ook op dat moment heel hard op mijn eikel, likte snel met haar tong in het spleetje van mijn harde eikel, en kneep nog harder dan voorheen mijn pisbuis en balzak bij elkaar. Het bloed steeg mij naar de kop, toen ik in haar mond finaal leeg liep. Ik rolde van haar af, plat op mijn rug naast Naomi in het gras zagen wij waar Ria en Ernst mee bezig waren met elkaar (…) Ria zat op haar handen en knieλn op het ligbed en werd staande achterlangs door Ernst in haar bolle kutje geneukt. Haar tieten vlogen op en neer zagen wij.

Het was supergeil om die twee zo bezig te zien!

Mijn vrouw neukte als een geile sloerie met hem mee door steeds haar billen terug te duwen over zijn lul in haar kutje, Ria kwam dan ook goed kreunend klaar toen Ernst nog even goed aanzetten. Tijd voor een glaasje wijn en een biertje zei Naomi toen haar man zich terug trok uit Ria,s geheel open geneukte geile dikke kut. Even later lagen wij bij te komen van onze eerste partnerruil op de ligbedden met een drankje er bij. De sfeer bleef ontspannen tussen ons, wij spraken er heel openhartig over met elkaar, en alle vier erkenden wij dit heel geil te vinden. Het was spontaan begonnen en beloofde nog wat voor de komende 14 dagen van onze vakantie. Naomi heeft Ria een uurtje later alsnog helemaal kaal geschoren in de tuin.

Later zijn wij ons gaan douchen en hebben ons aangekleed om in het typische Franse dorpje in een gezellig restaurant op een buitenterras te gaan dineren. De zwoele avond stemden ons goed, en na een wandeling zijn wij terug gegaan naar de villa. Het sfeertje bleef relax en tegen middennacht zochten wij de grootste slaapkamer met het ruimste bed op om de nacht met zijn vieren te delen. Ernst lag al snel met zijn hoofd tussen de bolle memmen van Ria, wat mij en Naomi ook weer aanspoorde om met elkaar te gaan knuffelen en elkaar heerlijk opwindend tong zoenden. Wij geilde de vrouwen goed op, zij ons natuurlijk ook, maar ik kreeg daarbij ook iets geils in mijn gedachten, de twee zussen wilden ik weleens met elkaar zien spelen. Met een beetje dwang lukte mij dit ook om hun over elkaar heen te laten kruipen, de bedoeling werd toen wel duidelijk toen Naomi in standje 69 bovenop haar zus lag! De lust was niet meer te keren toen Naomi als eerste het kutje van haar zus begon te likken, volgde mijn vrouw de zelfde daad en begonnen zij aan een geile, en ook voor mij en Ernst om te zien, opwindende likbeurt. Naomi en Ria hadden dit nog nooit gedaan bij een vrouw.

Zij werden er heel geil van om elkaar te likken, ik had zoiets geils ook nog nooit meegemaakt en lag er als een gek naast te rukken aan mijn geile lul. Ernst werd er ook heel geil van, zijn lul stond goed gespannen toen hij achter zijn mooie halfbloedje ging zitten, hij liet zich ook even pijpen door Ria. Ik keek wat hij ging doen, zag zijn nat gemaakte vinger een paar keer in het bruine sterretje van zijn vrouw verdwijnen, en toen Ria zijn stijve lul goed nat had gepijpt “ zetten hij zijn eikel tegen haar ster. Ria concentreerde zich weer likkend op het kutje van haar zus, Ernst gleed eigenlijk vrij soepel haar kontgaatje in ( dit hadden zij meer gedaan anaal) hij begon Naomi in haar kont te neuken. Het werd een op en neer bewegende bende midden op het bed, gekreun, gehijg ontsteeg bij ons alle vier uit onze mond. Ik trok mij als een gek boven Naomi af, ik was gaan staan op het bed en keek neer op twee geile zussen die elkaar geil lagen te likken, en naar een zwager die zijn vrouw in haar kont neukte. Nou geile lezers, probeer jezelf dan maar onder controle te houden,” mijn lukte het niet.

Toen ik mijn vrouw zag en hoorde klaarkomen op de tong van haar geile exotische getinte zusje, spoot ik voor de tweede keer die dag mijn sperma uit over haar rug. Naomi begon toen echt heel hard te kreunen, wat over ging op luid smekend ‘om haar kutje dieper te likken en haar kont sneller te neuken. Naomi kwam klaar van het beffen, Ria ging door en Ernst pompte haar anus stevig door, toen zij daarna al snel weer klaarkwam op de tong van haar zus zag ik Ernst met het zweet op zijn voorhoofd vertrekken. Zijn ogen draaide weg, hij neukte haar kont snel en pakte haar goed vast, waar ik hiervoor mijn zaad al op haar rug had uitgespoten, deponeerde hij ook zijn zaad toen hij zich terug trok uit haar kont. Naomi zat toen letterlijk en figuurlijk onder het witte zaad van ons.

Nadien kroop ook Ria onder haar zus vandaan, heel haar gezicht en haren waren nat, Naomi had ook haar zus ondergespoten met haar kutsappen. Super, super -GEIL was het, ik kan het amper allemaal omschrijven wat er gebeurde, iedereen is zich daarna gaan opfrissen en uiteindelijk zijn wij met zijn vieren naast elkaar in slaap gevallen. Als jullie interesse hebben om meer van ons te lezen, vernemen wij dit graag, want onze partnerruil ging ook de volgende dag en verdere vakantie dagen heel spannend door met zijn vieren.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm