Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zijn eigen Marokkaanse nicht
Categorie: moslimseks | donderdag 14 juli 2016

Mounir was door zijn nicht Soumia gevraagd om haar laptop te maken. Die deed al een tijdje raar en Mounir was handig met computers. Omdat Soumia niet alleen familie was, maar altijd al zijn favoriete nicht was geweest, was hij meteen de volgende dag gekomen. Nu zat hij in de woonkamer en was hij druk bezig te zoeken naar de oorzaak van het feit dat de laptop steeds crashte. Ondertussen werd hij goed verzorgd door zijn nicht, die hem thee en lekkernijen bracht. Verder was er niemand thuis en nadat Soumia al een paar keer had geklaagd over hoe warm het was, vroeg ze haar neef of die het erg vond dat ze haar hoofddoek af deed. Eerlijk gezegd verbaasde Mounir zich over de vraag van zijn nicht. Hij wist wel dat ze wat vrijer dacht dan veel Marokkaanse meiden, maar hij wist ook dat zijn oom erg streng was en vond het zelf ook nogal vrijpostig om zomaar je hoofddoek af te doen in bijzijn van een andere man.

Geile afspraakjes

Maar goed, hij had er nou ook weer geen zwaarwegende bezwaren tegen en vond het eerlijk gezegd de taak van haar vader om zijn dochter op te voeden en niet de zijne. En dus maakte Soumia haar rode hoofddoek los en schudde haar lange, donker krullen los. Het was al lang geleden dat hij zijn nicht zonder hoofddoek had gezien. Toen was ze nog een klein meisje geweest. Maar nu was ze 24, een jonge, volwassen vrouw en hij moest wel even slikken. Soumia was een knappe meid met prachtige bruine ogen en een vrolijke lach en zag er zo wel erg aantrekkelijk uit. Ze moest lachen om de verbaasde blik in de ogen van haar neef.

“Niet aan papa, vertellen h่?” zei ze met een knipoog. Mounir schudde van nee en ging wee bezig met de laptop. Soumia haalde intussen nog een kopje thee voor hem . Toen ze terug kwam met de thee, zag Mounir dat zijn nicht nu ook haar truitje uit had getrokken en in een zeer elegant wit t-shirtje liep. “Ik moet papa echt eens naar de thermostaat laten kijken, wat een hitte hier” zei ze. Mounir kon inderdaad niet ontkennen dat het erg warm was in het appartement en keek zijn ogen uit naar zijn mooie nicht. Normaal kleedde ze zich keurig, zoals een brave moslima, met wijdvallende kleren dus. Nu droeg ze echter een strak shirtje, waar de vormen van haar borsten, die bepaald niet klein waren, duidelijk in te zien waren.

“H้! Houd jij je ogen nou maar op het beeldscherm,” zei Soumia met een lachje om haar mond, toen ze haar neef zag kijken. “Ja, ja,” hakkelde hij. “Maar je leid me af met die kleren.” “Ha, ha, dan ben je wel erg makkelijk af te leiden,” giechelde Soumia en gaf hem zijn thee. “Vind je niet dat ik er leuk uit zie dan, op deze manier?” “Jawel. Tuurlijk. Maar niet echt fatsoenlijk ofzo. Je weet toch?” “Je lijkt mijn vader wel. Die ziet me nog het liefst helemaal afgedekt, volgens mij. Nee, dat is niks voor mij. Fatsoenlijk is saai en onpersoonlijk. Ik zie er liever wat vrouwelijker uit. Dat vinden mannen toch juist leuk?” Mounir wist niet zo goed wat hij er van moest denken en zweeg. “Wacht. Ik trek wat anders aan en dan mag jij zeggen of je het leuk vind of niet.”

Soumia vertrok en Mounir nam een slok van zijn thee. Hij moest even nadenken wat hij ook alweer precies aan het doen was, maar herpakte zich snel. De laptop moest nog een keer worden gereboot en dan zou het probleem opgelost moeten zijn. Sippend aan zijn thee wachtte hij tot de laptop weer was opgestart. Het leek een eeuwigheid te duren en hij vroeg zich af hoe lang zijn nicht nog door wilde met deze oude troep. Zijn eigen laptop had hij al drie keer op kunnen starten in de tijd dat deze oude bak tot leven kwam.

Hij had net het wachtwoord ingetypt toen hij Soumia de kamer binnen zag komen lopen. Zijn adem stokte in zijn keel bij de aanblik van zijn nicht. De jonge vrouw kwam op hoge naaldhakken op hem afgelopen, haar zwoele blik uitdagend op hem gericht. Ze had haar witte shirtje aangehouden, maar droeg er nu een knalrood minirokje onder, dat strak om haar welgevormde, forse kont zat. Haar benen waren bijna geheel bloot en mondden uit in een paar luchtige, schoenen van zwarte riempjes met gouden gespen en hakken van 8 cm. “What the fuck?” was het enige dat hij uit kon brengen. De Marokkaanse verleidster lachte haar stralende lach.

“En ga jij nu maar eens beweren dat je me liever in een soepjurk met een hoofddoek ziet.”

Ze ging voor hem staan, genietend van de begerige blik in de ogen van haar favoriete neef. Haar hele leven al had ze hem kunnen laten doen wat ze wilde. Als jong meisje was een lieve blik genoeg om hem de helft van zijn snoep aan haar af te laten staan en als tiener had hij haar overal naar toe gereden op zijn scooter. En nu had hij haar laptop gemaakt. Ze wist dat hij daardoor zijn voetbal training had gemist en het was tijd dat ze een keer wat voor hem terug deed.

“Kom,” zei ze zacht en pakte zijn hand. Als een tam hondje liet hij zich naar de divan leiden, waar ze hem zachtjes achterover drukte, zodat hij kwam te zitten. Vol ongeloof keek hij naar haar op, terwijl ze licht met haar brede heupen wiegend haar shirtje voor hem uit trok. Mounir zat vol ongeloof te kijken naar de striptease van zijn nicht, die langzaam haar shirtje over haar hoofd uit trok om haar mooie, witte BH te tonen. Het shirtje werd opzij gegooid en Soumia draaide zich om, haar mooie kont heen en weer wiegend. Toen ze ook nog haar BH los begon te maken, had Mounir de neiging om op te staan en hard weg te lopen uit een soort angst voor het onbekende. Niet dat hij geen ervaring had, maar dit was zijn eigen nicht die hier voor hem bezig was. Maar het was al te laat. De BH belande naast het shirtje op de grond en Soumia draaide zich alweer langzaam om, haar ellebogen boven haar hoofd en met haar handen sierlijk aan weerszijden van haar hoofd, net onder haar oren tegen haar nek aan.

De blik van Mounir was echter niet gericht op haar handen, maar op de twee prachtige rondingen die zijn nicht voor hem onthuld had. Grote, lichtbruine, verrassend stevige bollen met tepels die hard waren van opwinding. Genietend van de macht die haar uitdagende gedrag haar over haar lieve neef gaf, zonk Soumia op haar knie๋n voor hem neer. Ze hoopte maar dat hij bij haar volgende actie ook zo meegaand zou zijn, want eerlijk gezegd was de blik in zijn ogen er eentje van verbazing en lust, maar ook van angst.

“Shhhhh… niet bang zijn,” fluisterde ze en legde haar haar handen op zijn knie๋n, van waar ze over zijn spijkerbroek omhoog gleden. Ze beet op haar onderlip van spanning toen ze zijn broek los begon te maken en hem uit trok. Nu zat Mounir in zijn box voor haar en voorzichtig kneep ze in de grote bobbel die zich daar in aftekende. Haar ranke vingers gleden over de zwarte stof. De warmte van zijn geslacht straalde door de stof heen en de knappe moslima sloeg haar bruine ogen op naar haar neef, die merkbaar zat te genieten. “Je bent lief. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me doet,” zei ze en sloot haar vingers om de rand van zijn ondergoed en trok het behendig naar beneden, waardoor zijn erectie onthuld werd.

Mounir keek naar zijn nicht en zag haar ogen vonkelen van opwinding toen ze zijn lul voor de eerste keer te zien kreeg. Hij was behoorlijk fors geschapen, dat wist hij zelf ook wel en helemaal stijf, zoals hij nu was, was het een indrukwekkende vertoning. Een grote, dikke harde pik met dikke aderen op de zijkant en een glanzende eikel, dat is waar zijn nicht haar ogen niet vanaf kon houden. Hij wipte kort zijn billen omhoog, zodat ze zijn ondergoed uit kon doen en ging weer rustig achterover zitten. Zijn angst had plaatsgemaakt voor begeerte en hij kon niet wachten tot Soumia door ging waar ze mee bezig was.

De Marokkaanse schoonheid, geknield voor de divan, haar borsten bloot, streelde plagend met de topjes van haar vingers en haar perfect verzorgde, lange nagels over de pik van haar neef. Af en toe keek ze naar hem op en ontmoetten hun ogen elkaar, dan kwam er een lief lachje om haar mond, waarna ze haar ogen weer neersloeg als een verlegen meisje en haar aandacht weer focuste op het liefkozen van zijn pik. Voorzichtig liftte ze zijn mannelijkheid op en vouwde haar hand om zijn warme vlees. Soumia had al vroeg geleerd hoe ze een man af moest trekken en was inmiddels een volleerd masseur van het mannelijk geslachtsorgaan. Dat ontging ook Mounir niet, die begon te kreunen van genot.

Na hem een tijdje afgetrokken te hebben, boog Soumia zich naar voren en drukte haar volle lippen op de top van zijn mannelijkheid. Mounir was al blij met alleen een handjob van zijn nicht, maar nu ze haar tong uitstak en zijn eikel begon te likken, werd hij helemaal gek van opwinding. Zo geil was hij in geen jaren geweest. Vol genot keek hij toe hoe de Marokkaanse schoonheid zijn harde pik in en uit haar natte, warme mond liet glijden.

Vol overgave zoog Soumia op de pik van haar neef.

Ze hield ervan om een man te verwennen met haar mond. Voor haar vader hield ze de schijn op een brave moslima te zijn, maar als tiener had ze al ontdekt hoe leuk aandacht van jongens was en de meeste aandacht kreeg je door niet al te preuts te zijn en hen te geven wat ze willen. En dus likte ze nu sensueel op en neer met haar tong over de grote, harde pik van haar lieve neef en keek geil naar hem op. Onderaan zijn pik gekomen, gleed ze door over zijn kaalgeschoren ballen. Haar hand vouwde zich om zijn pik en masseerde die vakkundig. Haar mond sloot zich om zijn zak en ze begon uitgebreid op zijn ballen te sabbelen. Mounir zakte wat onderuit, zodat ze er goed bij kon. Ze merkte dat hij er van genoot als ze nog wat dieper afzakte en trekkend aan zijn pik, gleed haar tong naar zijn anus. Zo likte ze zijn kont en voelde tot haar tevredenheid dat zijn geslacht nog net een beetje harder werd in haar hand.

Mounir was de koning te rijk en lag te genieten op de bank van de dingen die zijn nicht met haar mond deed. Toen hield ze op en ging voor hem staan in haar korte rode rokje. Ze gaf hem te kennen dat hij weer normaal rechtop moest gaan zitten, wat Mounir meteen deed. Direct daarop kroop zijn nicht bij hem op schoot. Haar ferme borsten gleden over zijn gezicht en ze zette haar knie๋n aan weerszijden van zijn benen neer. Voorzichtig zakte ze naar beneden, waardoor zijn pik, die nog recht overeind stond onder haar rode rokje verdween. Het bleek dat de ondeugende meid geen slipje droeg, want met haar hand stuurde ze zijn paal vakkundig tussen haar weke lippen in naar binnen. En met zijn handen ferm rond haar ronde billen, glibberde zijn pik langzaam de natte kut van Soumia binnen tot hij tot aan zijn ballen in haar zat. Ervaren als ze was, begon ze zijn pik te bereiden en duwde ondertussen haar borsten in zijn gezicht. Mounir hapte toe en zoog aan haar grote tepels.

Hij ging zo in haar op dat hij niet eens de voordeur open hoorde gaan. Pas toen zijn tante in de woonkamer stond en hardop vroeg wie Soumia nou weer aan het neuken was, drong het tot Mounir door dat ze niet meer alleen waren. In tegenstelling tot Soumia, schrok Mounir zich rot. Hij wilde wegduiken, maar werd tegengehouden door zijn nicht die nog boven op hem zat. “Oh hallo, Mounir. Ben jij het?” vroeg zijn tante, die nu naast de bank stond. Mounir kon wel door de grond zakken, maar Soumia vertelde haar moeder alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat hij haar had geholpen met haar laptop en dat ze hem nu aan het bedanken was. “Mounir, wat ben je toch ook altijd een schat!” zei zijn tante. “Super lief dat je dat gedaan hebt.”

Voorzichtig opende Mounir zijn ogen en zag dat zijn tante, Fatima, haar hoofddoek aan het losmaken was. Ze keek hem met een ondeugende blik aan en nadat ze haar hoofddoek aan de kant had gelegd begon ze haar bloes open te knopen. Zijn tante was dan wel oud, maar zeker nog aantrekkelijk vond Mounir en zijn ogen fixeerden zich op de goed gevulde BH die zijn tante nu voor hem ontblootte. Soumia begon ondertussen weer op en neer te rijden op zijn pik.

“Ben je wel eens door twee vrouwen tegelijk verwend?” vroeg zijn tante en ontblootte haar grote tieten voor hem.

Mounir schudde zijn hoofd. Hij was totaal uit het veld geslagen, in de meest positieve zin van het woord. Eerst werd hij verleid door zijn favoriete nicht en net toen hij die schok teboven was, bleek zijn tante een al even grote verleidster te zijn en keek hij nu toe hoe ze haar slipje uit trok en haar kale kut showde. Zijn tante ging achter Soumia staan, die in een vloeiende beweging haar heupen naar voor en achter kantelde en zo met haar kut de pik van Mounir verwende. Ze vouwde haar handen om de borsten van haar dochter en duwde ze naar voren alsof ze meloenen aan prees. Ze zei: “Een mooie man als jij heeft vast geen problemen om meisjes te krijgen. Maar heb je wel eens eerder zulke mooie borsten gezien als die van mijn Soumia?” “Niet echt,” antwoordde hij naar waarheid. Soumia legde haar hoofd achterover tegen de borst van haar moeder en liet met gesloten ogen haar borsten kneden. “Nu is het mijn beurt, schat,” zei Fatima.

Soumia stond op. De tante van Mounir greep zijn pik, die nog glinsterde van zijn de sappen van zijn nicht en kneep er goedkeurend in. Ze gaf hem te kennen dat hij languit op de divan moest gaan liggen en klom vervolgens boven op hem. Met een kreun van genot, zeeg ze neer en liet haar kut over zijn forse pik glijden. Het was duidelijk van wie Soumia zo goed had leren neuken, want ook zijn tante begon met haar heupen te draaien op een manier zoals Mounir nog niet eerder had meegemaakt. Soumia had inmiddels haar rokje uitgetrokken en liep naar de divan, waar ze zonder pardon op het gezicht van haar neef ging zitten. Ze wreef haar hete, natte poes over zijn mond. Mounir stak zijn tong uit en liet hem tussen de sappige schaamlippen door glijden. Het was het lekkerste kutje, dat hij in tijden geproefd had. Zo werd de jonge man bereden door twee vrouwen tegelijk. Na een tijdje wisselden ze elkaar af en duwde zijn tante haar kale spleet op zijn gezicht. Net als bij zijn nicht, likte hij ook haar naar een climax en nadat Fatima gillend klaar was gekomen, haalde Soumia wat te drinken voor het bezweette trio. De pik van Mounir stond nog steeds fier overeind en nadat zijn tante een paar slokken had genomen en weer op adem was, ging ze op handen en knie๋n voor hem zitten. Haar ronde achterwerk uitdagend naar hem toegestoken. Mounir nam een slok en knielde achter haar neer.

“Neuk me In mijn kontje, schat,” zei ze geil.

Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en hij stuurde zijn eikel tussen haar billen, waar hij zonder veel moeite haar kont binnen gleed. Soumia lag onderuitgezakt op de divan toe te kijken en nam nog een slok. Haar hand gleed tussen haar benen en ze begon zichzelf te bevredigen, kijkend hoe Mounir zijn pik in en uit de kont van haar moeder liet glijden. Langzaam voerde Mounir het tempo op. Zijn handen vouwden zich om de brede heupen van de Marokkaanse huisvrouw en met harde, stevige stoten, ramde hij zijn pik in haar reet. Dit tot hoorbaar genoegen van het geile kreng. “Nu jij,” zei Mounir en wees naar Soumia. De jonge verleidster, kwam overeind en bood hem haar kontje aan, door voor hem te knielen en met haar borsten op het tapijt te gaan liggen, zodat haar ronde achterwerk de lucht in stak. Fatima pakte de grote pik van haar neefje en dirigeerde hem naar binnen. Vervolgens bleef ze van dichtbij toekijken, zodat Mounir een lekker idee kreeg. Hij neukte zijn nicht een paar halen, haalde zijn pik naar buiten en hield hem voor de mond van zijn tante, die er zonder enige twijfel op begon te zuigen. Vervolgens stak Fatima hem weer in het kontje van Soumia en dit proces herhaalde zich een aantal keren, tot Mounir het bijna niet meer uithield en te kennen gaf dat hij klaar ging komen.

De beide vrouwen kwamen overeind en legden de half uitgeputte Mounir op de divan. Samen begonnen ze hem te pijpen. Zuigend op zijn ballen, zijn eikel en zijn staaf. Al snel voelde hij het orgasme uit zijn ballen aan komen stromen. Luid kermend ontplofte hij met een fontein van sperma als resultaat. Het zaad golfde over de gezichten van zijn tante en nicht heen, die stralend doorgingen met likken, tot zijn zak tot de laatste druppel toe leeg was. En zelfs daarna, bleven ze zijn pik likken en zoenen, terwijl het sperma van hun neus en wangen droop.

Nadat iedereen gedoucht had en weer schoon, werden de hoofddoeken weer omgedaan. Mounir bleef nog tot zijn oom thuis kwam. Hij vroeg zich af wat die man zou doen als hij wist wat hij zojuist met zijn vrouw en dochter had gedaan.

Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm