Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Mijn geile Marokkaanse buurmeisje DEEL1
Categorie: moslimseks | donderdag 22 januari 2015

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Bij mij in de straat woonde een Marokkaans gezin. Vriendelijke hardwerkende mensen. De man maakte lange dagen en was soms weken van huis, hij was vrachtwagenchauffeur. De vrouw, ik schat haar zo begin 40, knikte me altijd vriendelijk toe. Ze droeg een hoofddoek en had een mooi gezicht. Maar dan haar dochter: ze leek op haar moeder : grote sprekende ogen en ook een hoofddoek. Ik denk dat ze 19 of 20 jaar oud was. Maar waar de moeder redelijk vormeloze kleding droeg, bracht de dochter mijn hoofd op hol. De combinatie van een hoofddoek met daarbij een strak shirtje en dito broek vind ik sowieso erg aantrekkelijk, maar zeker wanneer je het lichaam hebt zoals die dochter. Weelderig is denk ik een goede omschrijving: een ronde kont en stel grote tieten die op en neer gingen wanneer ze liep. Ik heb haar al vaak nakeken wanneer ze langs mijn huis liep.

Op een dag ging de bel en de dochter stond bij mij voor de deur. Ze sprak goed Nederlands en stelde zich voor als Fatima. Ze zag er spectaculair uit, ik moest me bedwingen niet naar haar forse tieten te gaan staren. Ze zei dat haar vader een paar dagen weg was en dat er een paar planken in de kast los waren gekomen. Zou ik hen even kunnen helpen door de planken weer op te hangen? Haar vader stelde het niet op prijs wanneer het huis een rommel was. Ik stemde toe, ik had verder toch niets te doen en liep met haar mee naar hun huis.

Daar was de moeder ook, die zichzelf voorstelde als Meral. Wat een fraai stel zo bij elkaar, ik kreeg er bijna een stijve van. De planken waren zo opgehangen en ze stonden er op dat ik nog even thee bleef drinken. Ze vroegen of ze iets voor me konden doen. Ik wist wel iets, maar durfde dat niet voor te stellen. Fatima stelde voor dat ze bij mij een keertje zou komen schoonmaken, dat kon ik vast wel gebruiken. Om hen niet te beledigen stemde ik toe, vooral omdat ik dan nog wat blikken kon werpen op haar heerlijke ronde lichaam.

De volgende zaterdag stond ze voor de deur. Ze droeg een strakke spijkerbroek, een t-shirt waaronder je goed haar zware boezem kon zien en natuurlijk een hoofddoekje. Onder het hoofddoekje zag ik een plukje van haar donker haren tevoorschijn komen. Ze ging aan de slag en vond het niet vervelend dat ik ondertussen de krant aan het lezen was. Ik kan me van de inhoud niets meer herinneren, zoveel heerlijks had ik om naar te kijken. Vooral als ze bukte en ik een erg goed uitzicht op haar dikke kont had moest ik me inhouden om niet op te staan en haar een klap op haar billen te geven. Maar toen gebeurde er iets vervelends: ze stootte een behoorlijk dure vaas om die meteen brak. Haar gezicht betrok en ze vroeg, enigszins verlegen, hoe ze dit goed kon maken. Toen dacht ik, fuck it, ik probeer het gewoon. “Nou Fatima, ik weet wel iets.” “Wat dan, vroeg ze?”. “Kom maar eens hier, zei ik.”

Ze liep naar me toe en ik nodigde haar naast me uit op de bank. Ik legde mijn handen op haar borsten om te kijken hoe ze zou reageren. Ze kreeg een kleur, maar liet me begaan. Dat was voor mij het sein om haar borsten aan een wat beter onderzoek te onderwerpen. Ik kneedde eerst haar linker- en toen haar rechterborst door haar shirt en BH heen. Ze liet me nog steeds begaan maar begon wel iets sneller te ademen. Doe je shirtje eens uit, zei ik. Niet met de gordijnen open zei ze. Ik liet de luxaflex zakken en toen ik dat gedaan had trok ze haar t-shirt over haar hoofd heen uit. Ze ging weer zitten en keek me een beetje vragend aan. Haar tieten bolden een beetje uit boven een zwarte BH, afgezet met wat kant. Door de doorzichtige stof kon ik haar tepels zien. Doe je BH ook maar uit, zei ik. Ze draaide zich met haar rug naar mij toe zodat ik de sluiting kon losmaken. Toen ik dat gedaan had deed ze de BH uit en zat met ontbloot bovenlijf naast mij op de bank.

Haar borsten waren zwaar en hingen iets naar beneden. Grote, donkere tepels bekroonden dit geweldige paar, tepels die iets hard waren, van de kou of opwinding. Ik begon opnieuw haar tieten te kneden. Ik pakte haar tepels tussen duim en wijsvinger en trok er aan. Eerst zachtjes, maar toen wat harder. Ze begon zachtjes te kreunen. Ik trok er nog wat harder aan en Fatima kreunde wat harder. Vind je het lekker, vroeg ze. Ja, zei ze, ietwat verlegen. Ik vroeg of ze wel eens een vriendje had gehad. Ze had in Marokko op vakantie wel eens wat met een jongen gehad, zei ze. Ondertussen dat we het hierover hadden pakte ik haar borsten vast en liet ze weer los. Daarna begon ik met vlakke hand op haar tepels te slaan. Weer eerst zacht en toen wat harder. En weer begon ze zachtjes te kreunen. Weer vroeg ik haar wat ze er van vond. Lekker zei ze, je mag met best wat stevig aanpakken. Mijn pik, die ruimte zocht in mijn spijkerbroek groeide door die opmerking een heel stuk. Dat vond ik zo geil in vrouwen. Mag ik je commanderen, vroeg ik. Ja zei ze, daar word ik opgewonden van.

Ik besloot mijn toon te veranderen en zei op een wat barse toon. Sta op en ga eens op je handen en knieën zitten. Dat deed ze gehoorzaam. Haar kont stak lekker naar achteren en haar dikke tieten hingen naar beneden en raakten bijna de grond. Ik knielde achter haar en begon haar op haar kont te slaan. Ze protesteerde niet, maar begon weer wat sneller te ademen. Na een stel klappen verlegde ik mijn aandacht weer naar haar tieten en begon die wat op en neer te bewegen. Weer zocht ik haar nu harde tepels en trok daaraan. Ik ging bovenop haar kont zitten en taste met mijn handen tot ik haar twee borsten aan weerszijden van haar lichaam te pakken had. Ik liet ze los en hoorde ze tegen elkaar aan kletsen. Daar werd ik behoorlijk geil van. Ik deed dat nog een paar keer. Ik ging naast haar zitten en sloeg nog een paar keer tegen haar borsten aan. Ik vond het opwindend om dat zo te zien.

Kom op, zei ik streng, ik wil je naakt zien, Nu!!

Even aarzelde ze maar toen ik naar de vaas wees , was de combinatie van haar schuldgevoel en geilheid voldoende om aan mijn eis te voldoen. Hou je hoofddoekje trouwens maar op zei ik. Dat deed ze. Ze deed haar schoenen uit en stroopte haar strakke broek over haar heupen naar beneden. Daaronder droeg ze een klein zwart kanten slipje, wat vast prima stond in combinatie met haar BH. Alleen lag die al ergens op de grond.

Wat een geweldig mooie vrouw om te zien. Fatima was iets mollig, maar ik hou daar wel van. Ze stond naakt voor me, heerlijke grote tieten en een ronde kont. Ik ging in mijn stoel zitten en droeg haar op weer op handen en knieën te gaan zitten. Nu naast me en met haar kont naar me gericht. Ik wilde dat ik een fototoestel bij de hand had. Wat een geil gezicht! Tussen haar billen zag je haar schaamlippen zitten en daarboven haar anus. Ik pakte haar billen vast en trok die wat uit elkaar zodat ik haar beter kon bekijken. Ik haalde mijn vinger over haar schaamlippen heen, die waren al behoorlijk vochtig en gleed door naar haar anus. Ik oefende wat druk uit met mijn vinger waarop voor de eerste keer iets van protest klonk. Als reactie gaf ik haar een paar harde klappen op haar kont. Eerst links en daarna rechts. Dat smoorde het protest. Op haar billen waren al wat lichte rode vlekken te zien.

Ik werd nog geiler en begon haar billen met mijn vlakke hand te bewerken. Fatima slaakte af en toe een kreetje van pijn maar dat wond mij alleen maar meer op. Na een stuk of twintig klappen waren haar binnen behoorlijk rood en begon mijn hand er ook pijn van te doen. We gleed ik met mijn vingers naar haar schaamlippen toe en trok ze wat van elkaar. Ze waren lekker nat. Ik gleed met mijn vinger in haar kut en veegde daarna haar kutvocht een paar keer uit over haar anus. Ze protesteerde niet meer. Opnieuw zette ik mijn vinger tegen haar anus aan en langzaam gleed ik er een stukje in. Haar kont voelde heerlijk strak aan. Ik stond op en dacht dat het nu een goed moment was om mij ook eens van mijn kleren te ontdoen.

Mijn pik stond stevig omhoog en ik zag Fatima er naar kijken. Ik wil dat je me pijpt, zei ik. Ga eens op je knieën zitten. Ze knielde voor mij neer en keek me met haar donkere ogen aan. Ik zag een mengeling van angst en geilheid in haar ogen. Ik werd erg geil toen ik naar beneden keek en haar grote tieten zag, de combinatie met het hoofddoekje was geweldig. Ik liet haar haar armen vouwen zodat haar tieten ondersteund werden en nog groter leken. Ze deed haar mond open en ietwat aarzelend liet ze mijn pik in haar mond toe. Eerst alleen de eikel maar niet lang daarna een stukje verder. Ze heeft nu wel voldoende kunnen wennen vind ik, dus ik begin voorzichtig te stoten in haar mond. Daar schrikt ze van en verslikt zich een beetje. Als reactie pak ik haar rechtertepel en trek daar hard aan.

Ze vermant zich en laat me steeds dieper toe in haar mond. Ik pak haar hoofddoek vast en begin haar in haar mond te neuken. Het voelt geweldig aan om een vrouw, en dan ook nog zo’n lekkere vrouw, zo te overheersen. Ik word steeds geiler en voel mijn zaad reeds opborrelen. Ik trek me even terug uit haar mond en laat mijn pik even tot rust komen. Ik pak haar beide tepels vast en trek er aan. Haar dikke tieten trek ik langzaam omhoog tot ik weerstand voel. Ik laat één borst los zodat deze weer terug kletst tegen haar lijf aan. Met mijn nu vrije hand geef ik haar tiet die ik nog vast heb een paar flinke tikken. Fatima geeft een gil. Ik laat haar andere tiet nu ook los en ook deze kletst terug tegen haar lijf aan. Ik hou mijn pik weer voor haar mond. Ze opent haar mond gehoorzaam. Ik pak haar hoofd vast en ga haar nu in een flink tempo in haar mond neuken. Het kwijl loopt nu uit haar mond en druipt op haar tieten. Ik verhoog het tempo en bedenk me ineens iets wat ik in een pornofilm gezien heb. Ik hou haar hoofd nog maar met één hand vast en met mijn vrije hand knijp ik haar neus dicht. Nu begint ze echt te kokhalzen. Ik pauzeer even en herhaal dit nog een paar keer. Weet voel ik mijn zaad opborrelen en trek mijn pik terug.

Fatima kijkt me, met haar gezicht onder de kwijl aan. Ik trek haar omhoog en druk haar tegen me aan. Haar dikke tieten glibberen van haar slijm en om die natte kanjers tegen me aan te voelen doet me bijna alsnog klaarkomen. “Vind je het lekker”, vraag ik? “Ja”, zegt ze. “Ik ook”, zeg ik, en geef haar een kus. Ik glij met mijn hand naar haar kut toe en begin haar te vingeren. Vrijwel meteen begint ze te wankelen op haar benen. Ik stop even en geef haar met mijn andere hand een paar flinke tikken op haar kont. En weer ga ik door met haar vingeren. Na iets meer dan een minuut begint ze, in het Marokkaans, tegen mij te praten. Ik stop abrupt en zeg dat ik dat niet kan verstaan. “Ik kom klaar”, zegt ze. Dat is voor mij het sein om de combinatie van klappen op haar kont en het vingeren voort te zetten tot ze inderdaad klaarkomt. Ze slaakt een gil en het is goed dat ik haar vast heb anders was ze vast en zeker tegen de grond gegaan. Ik laat haar even bijkomen.

Het lijkt wel of haar orgasme haar ineens doet beseffen wat ze aan het doen is. Ze laat zich gebruiken door een man die ze eigenlijk amper kent. Fatima geeft aan dat ze naar huis wil en ook dat ze genoeg heeft geboet voor het breken van de vaas. Dan word ik boos. “En ik dan”, schreeuw ik tegen haar. “Jij bent nu lekker klaargekomen en laat mij met een volle zak zitten.” Ik geef haar een flinke klap in haar gezicht. Pijpen jij, schreeuw ik, en ik duw haar weer op haar knieën. Eerst verzet ze zich even, maar een paar tikken brengen haar weer in het gareel. Ik pak haar hoofd vast en ga haar weer in haar mond neuken. Ik merk dat ik nog steeds boos ben en haar alleen maar wil gebruiken. Maar terwijl ik bezig ben vraag ik me af hoe ik wil klaarkomen. Wil ik haar graag in haar mond spuiten of toch liever wat anders?

Ik stop en trek mijn lul uit haar mond. Ik wil je neuken, zeg ik. Ze kijkt me aan, maar sinds ik boos ben geworden merk ik dat ze me niet meer tegenspreekt. “Ga weer op je handen en knieën zitten”, zeg ik tegen haar. “Ik wil die dikke kont van je in de lucht zien.” Dit is echt mijn favoriete houding. Die ronde kont die de lucht in steekt en die dikke tieten die zwaar naar beneden bungelen. Ik ga achter haar zitten en manoeuvreer mijn pik voor haar kut. Ze is kletsnat dus in één keer stoot ik naar binnen. Ze is behoorlijk nauw, dus dat voelt goed aan. Ik pak haar brede heupen vast en begin te stoten.

Wanneer ik naar beneden kijk zie ik mijn pik in en uit die natte moslimkut glijden. En ik zie die heerlijke billen die trillen onder mijn stoten. Dit is de houding waarin ik graag wil klaarkomen. Het zal me op dit moment worst zijn wat zij er van vindt, het gaat nu om mij. Ik begin haar op haar kont te slaan terwijl ik haar neuk. Dit vind ik zo geil dat ik voel dat ik ga klaarkomen. Ik geef haar nu klappen met een ongelofelijke kracht .Fatima gilt het uit, deels van de pijn, maar blijkbaar ook deels omdat ze weer een orgasme voelt naderen. Op het moment dat zij klaarkomt knijpt haar kut samen. Dat geeft mij het laatste zetje en ik begin te spuiten. Ik voel straal na straal in haar warme kut verdwijnen. Wat voelt dat ongelofelijk lekker.

Het gevoel ebt weg en ik trek mijn pik terug uit haar kut. Er loopt wat zaad uit haar kut en mijn pik is kleddernat van haar en mijn vocht. Pijp me nog even schoon, zeg ik, en ga voor haar staan. Ze likt mijn pik helemaal af en slikt alles netjes door. Ik help haar overeind. “Je bent een heerlijke vrouw”, zeg ik tegen haar. Ze lacht naar me. “Wanneer kan ik je weer zien”, vraag ik. Ze aarzelt voordat ze een antwoord geeft. “Mijn moeder gaat op zondag altijd ’s middags op bezoek bij haar zus”, zegt ze. “Mooi”, zeg ik, “dan zie ik je morgenmiddag weer”. Weer aarzelt ze, maar dan stemt ze toe. “Als je morgen naar mijn huis toe komt”, zeg ik, “dan wil ik dat je een jurk draagt. Een strakke jurk zonder ondergoed. Ik wil dat je je tieten kan zien bewegen. Ik kijk naar je vanuit het raam en wil dat je een paar keer door de straat loopt en de mannen het hoofd op hol brengt. En als je daarna hier naar binnen komt, dan …. “

Einde Deel 1

GeileB

Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm