Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Mijn Marokkaanse collega is nog maagd
Categorie: moslimseks | zondag 9 november 2014

Geile afspraakjes

Ik ben Laurens een 30 jarige man, ik kwam bij een bedrijf te werken op de technische dienst. Er werkte in het magazijn een vrouwelijke Marokkaanse collega Fatima. Ze was 24 jaar, ik kon het met iedereen goed vinden maar ook met haar. Haar ouders verhuizen terug naar Marokko maar zelf was ze hier geboren en wilde hier blijven wonen, ze was al helemaal Europese. Want ze droeg geen hoofddoek. Ze droeg strakke broeken, truitjes, T-shirt, gewoon leuke modieuze kleding. Ik werkte er nu een jaar en het was een type dat dubbelzinnige uitspraken deed, en iemand pestte totdat diegene dacht van mmm.. ik wil meer met haar en dan hield ze de boot af...

Er was een bedrijfsfeestje en ik zat bij haar, ze had een strakke grijze legging aan en een mooie blouse. Ik kon het niet helpen maar ik keek vaak naar haar kruis en ik kon haar lipjes gewoon zien zitten. Ik kreeg er een behoorlijk stijve lul van. De avond vorderde en een hoop waren aan het dansen of waren buiten aan het roken, toen opeens zei Fatima tegen mij, Laurens bevalt het je wat je ziet, je ziet maar naar mijn kruis te kijken?? Ik zei ja, sorry, maar je doet me zoveel en je ziet er zo lekker uit, en ik weet niet of je het weet maar ik zie je lipjes zitten. Ik kreeg het er warm van en begon te blozen. Ik zei als we volgende keer weer een feestje hebben trek dan een slipje eronder aan want hier kan ik niet tegen.

Ze kwam met haar mond naar mijn oor en ze zei Laurens ik heb dit voor jou gedaan ik wilde kijken hoe jij zou reageren, maar ik heb wel een string aan alleen die heb ik in mijn spleetje getrokken, als ik dan mijn benen over elkaar doet kan ik mij zo klaarmaken zonder dat iemand het in de gaten heeft. Ik zei, dankjewel, dat je dit er ook nog even bij vermeld. Nu zit ik helemaal met een stijve paal. Ze begon daarop te lachen, we hadden verder leuke gesprekken met elkaar, op een geven moment deed ze haar ogen even dicht, ik zei: Aahh het kleine meisje krijgt slaap.

Nee, zei ze sukkel ik ben net klaargekomen.

Ik zei ja maak dat de kat wijs, ze zei ik zal het bewijzen, ze stak haar hand in haar legging en even later haalde ze hem er weer uit, haar vingers waren zeiknat, ze duwde ze onder mijn neus, en ik rook de heerlijke geile geur ik deed mijn mond open en ik stak haar vingers in mijn en zoog ze af, jezus wat geil. We keken elkaar aan en ze zei Laurens jammer dat we nu niet thuis zijn ik heb zin om te geilen met je normaal zou ik er op tegen zijn om het met een Nederlandse man te doen maar jij bent anders. Ik voelde me zeer vereerd.

Fatima, ik ga even naar buiten een frisse neus halen en even roken. Ik ging naar de tuin toe die bij de locatie hoorde. Ik stond te roken totdat ik opeens een hand over mijn kont voelde gaan, ik draaide me om en keek in de bruine ogen van Fatima ik zei pas op zo ziet iedereen ons, ze begon te lachen en zei laten we dan wat verder lopen ik wil je lul voelen, in mijn handen. Tja, daar kon ik niet tegen op. Kom maar mee, we gingen op een bankje zitten bij een vijvertje en we zagen niemand om ons heen. Ze zei even wachten, ik moet eerst plassen uit mijn geile moslim kutje, lachte ze stout! Ze ging voor me zitten, trok haar legging uit, daarna trok ze haar rode string uit haar kutje en deed deze ook uit. Ze gaf hem aan mij en zei, hier deze is voor jou die mag je houden... Ik pakte hem vast en echt die string was doorweekt van haar kutsap. Ik rook eraan en daarna ging ik er met mijn tong doorheen ik likte zo haar sap op. Ze ging pal voor mij zitten en met 2 vingers opende ze haar licht getinte schaamlipjes.

Ze had een mooi klein kutje!

Ze keek me aan en zei let op en ik keek naar haar kutje en daar kwam het eerste kleine straaltje ze zat gewoon voor me te pissen. Ze zette ze er nu wat meer druk op en er kwam een forse straal uit... Mijn lul kwam bijna door mijn broek heen zo geil was ik. Dus ik besloot mijn lul er uit te halen, en begon me af te trekken. Ze hield op met plassen en ik dacht dit is het, toen ging ze op handen en voeten zitten met haar kontje naar me toe. Ze ging met haar hand onderlangs en opende haar kut wijd open, en begon weer te plassen ik zag dit zo en werd alsmaar geiler. Ik stond op en liep naar haar toe, ik ging voor haar staan en ik zei mond open en duwde mijn lul in haar openstaande mondje. Kom pijp me, Mmmm, Ja.. Ik pakte met mijn handen haar hoofd vast, duwde mijn lul hard naar binnen. Jezus, wat kon deze griet pijpen, ik voelde dat ik klaar zou komen en trok mijn lul uit haar mond. Trek me maar verder af, want ik voel dat ik zo klaar ga komen!

Stop hem dan weer terug in mijn mond, ik pijp je liever klaar zodat ik je zaad kan proeven. Ze pakte mijn lul vast en opende haar mond ze pijpte me heel diep.. Oja, wat is dit lekker..! Fatima geil teefje van me, toe maar sletje... Ik voelde mijn zaad door mijn lul schieten en spoot zo 4 stralen zaad haar mondje in. Ik trok mijn lul terug en er kwam nog een 5de straal uit, die spoot ik zo over haar gezicht heen. Ik stond te trillen op mijn benen en ik keek naar Fatima, die ging met haar vinger over haar gezicht heen en haalde zo het zaad ervan af en daarna duwde ze haar vinger in haar mond. Lekker hoor, zei ze, dit is lang geleden voor me. Nadat we ons weer fatsoenlijk hadden gemaakt liepen we terug, naar het feest.

Er werd omgeroepen later op de avond dat we over 20 min in de bus moesten zitten dan zouden we weer terug rijden, toen we de bus in wilde was er alleen nog plek helemaal achterin. Daar lag Lotte te slapen. Lotte is een 18 jarige meisje die sinds kort bij ons werkte. Ze had vanavond iets teveel gedronken en ze hadden haar alvast in de bus gelegd. Lotte was een tengere meid ze was 1,80 en had grote borsten, waar ze vaak mee liep te pronken, of leek dat alleen maar in mijn ogen. Ik schudde haar aan en zei, Lotte de bus gaat nu vertrekken dus over een 45 min zijn we weer thuis, maar ik kreeg geen reactie. Die was dus ver heen. We vertrokken, de lampen in de bus gingen uit. Iedereen zat te kletsen of te mopperen op de kerels dat ze weer dronken waren.

Fatima legde haar hand op mijn lul en daaroverheen legde ze haar jas. Ze maakte mijn knoop en rits los en pakte mijn lul uit mijn boxer. Fatima keek me glimlachend aan.. Ze zei, Laurens wat voor kleur string zou Lotte aan hebben? Ik zou het niet weten, heb geen superman ogen. Dan kijk je toch even, zei ze. Ik was er ook benieuwd naar, en keek haar verbazingwekkend aan. Ja zei ze, ik hou ook van vrouwen ook al mag het niet van ons geloof.. Normaal zou ik het niet doen, maar ik dacht Lotte merk er niets van die is toch dronken. Ik deed haar rokje omhoog en zag een wit stringetje zitten. Het is een witte, Fatima. Mmm zei ze, waarom streel je haar niet even? Ik twijfelde maar ik durfde het toch niet. Schijterd riep ze, kom laten we van plaats wisselen. Zo gezegd zo gedaan ze ging met haar hand onder het rokje van Lotte. Ze deed haar string opzij en streelde over het kutje heen. Zachtjes ging ze over haar lipjes heen. En daarna zocht ze haar Lotte haar klitje op. Lotte brabbelde wat, maar we konden er niets van verstaan. Kijk..! riep Fatima, ze begin nat te worden... Ik kon aan Fatima merken dat ze zelf ook steeds geiler werd, ze begon harder aan mijn paal te trekken. Kom nu wil ik jou kutje ook voelen, zei ik. Ze liet Lotte met rust, en zei, kom maar.. Ik deed mijn hand in haar legging en voelde haar kutje... Mmmm, geil, je bent zeiknat, zei ik. Ja zei ze, zelfs mijn legging is nat. Ik wilde een vinger in haar kutje doen maar ik merkte dat ze nog erg nauw was. Ondanks dat ze zeer nat was.

Wat ben je lekker strak lieverd!

Wat ik je nu ga vertellen zal je niet geloven, zei ze. Ik ben daar nog maagd! Heb je nog nooit seks gehad dan? Jawel zei ze, ik vinger me iedere dag een paar keer. Ik heb ook een aantal seksspeeltjes, maar ik heb me alleen nog maar in mijn kontje laten neuken! Dat kom wel als ik de man van mijn dromen tegen kom, de man met wie ik zou trouwen! Voor hem is mijn kutje. Maar na vanavond wil ik graag dat jij me in mijn kutje neukt. Het moet gewoon, ik wil jou paal in mijn maagdelijk kutje hebben. Heel graag, zei ik, en je aarsje wil ik ook wel hoor.

Helaas werden er een paar in de bus misselijk de lampen gingen weer aan. Een half uurtje later waren we thuis aangekomen. Fatima had al gevraagd of ik met haar mee wilde gaan. We liepen naar haar huis toe. Het trappenhuis omhoog en kwamen bij haar deur aan. Ik had alweer een harde lul. Ik voelde mijn voorvocht er al uit druipen. We liepen de gang in en deden onze schoenen uit. Ik knoopte ook al gelijk mijn broek los en greep Fatima opeens vast! Ik rukte haar legging naar beneden... Laurens wat doe je nu?? riep ze geschrokken. Ik duwde haar over een tafeltje heen, deed wat spuug op mijn vingers en wreef dit over haar kontgaatje. Wacht..! riep ze, maar dat kon ik niet meer. Ik pakte mijn lul vast en drukte hem tegen haar poepertje aan. Ik drukte hem gelijk voor de helft in haar kontje, jezus, wat een zalig gevoel.

Langzaam drukte ik mijn hele lul naar binnen. Ik heb behoorlijke grote lul van ongeveer 21 centimeter. Ik pakte haar bij haar smalle heupjes beet, en begon tempo te maken. Het leek wel of mijn lul werd afgetrokken in haar kontje. Ze was zalig strak. Nu begon ik mijn tempo langzaam op te voeren, zelf begon ze met haar vingers haar kutje te bewerken. Ik hoorde het soppen van haar natte spleetje. Neuk me toe harder, kreunde ze, ram die verdomde pik in mijn reet. Ze begon zich heftiger te vingeren en ik zag het geil langs haar vingers naar beneden druipen.

Ik werd alsmaar geiler en geiler..

Ik wil je kutsap proeven, drinken oplikken.. Ik trok mijn lul uit haar kontje en ging op mijn rug liggen. Kom met je kutje op mijn mond zitten. Fatima deed dat, ik kuste haar schaamlipjes en rook weer de muskusachtige geile kutgeur. Ik liet mijn tong langs haar lipjes gaan, haar heerlijk kutsap droop eruit. Toen trok ze haar lipjes van elkaar. Mijn tong begon bij haar sterretje en zo omhoog langs haar lipjes, ik likte al haar sap op. Ze gilde het uit van genot.. Ik zoog haar lipjes naar binnen in mijn mond, daarna zoog ik op haar klitje, wat haar bijna teveel werd, haar hete sap vloeide rijkelijk. Ik maakte een puntje van mijn tong, duwde die haar kutje in, zo neukte ik haar kutje met mijn tong. Na een ongeveer 5 minuten zei ze, mond open Laurens.. Ze begon zich wild te vingeren met 2 vingers in haar kutje. Ze begon Marokkaanse woorden te schreeuwen, en opeens, Wow, deze kleine slet van 1 meter 50, begon te squirten.. Ze spoot haar geil uit haar kutje zo over mijn gezicht en in mijn mond. Ik slikte het door en kon er geen genoeg van krijgen, haar geil liep over mijn kin heen... Toen viel ze voorover, ze drukte haar kutje hard op mijn mond, ze lag te trillen van het klaarkomen.. Mmmmmm ohhhh riep ze, wat goddelijk. De laatste druppels geil likte ik van haar kutje.

Ze kwam weer overeind zitten en keek me aan. Laurens zei ze, dit wil ik vaker doen. Ik wilde overeind komen maar ze zei, STOP! Ik voel dat je lul nog keihard is. Nu wil ik hem in mijn kutje hebben, blijven liggen riep ze. Ze deed haar blouse uit en haar bh af, ze kwam wijdbeens boven mijn lul staan en liet zich langzaam zakken.. De eikel van mijn lul raakte haar kutje aan. Ik pakte mijn lul vast en ging er zo mee over haar kutje en iets tussen haar lipjes in, die langzaam van elkaar weken, langzaam liet ze zich zakken, totdat ik weerstand voelde. Ik zei, Fatima, ik zit nu tegen je vliesje aan nu kan je een beetje pijn voelen. Maar voordat ik de laatste woord gezegd had kwam ze omhoog en liet zich helemaal over mijn lul zakken.. Aauwwww Mmmmmm, ik zag in haar ogen, pijn en genot, toen begon ze langzaam op mijn pik te rijden Haar kleine borsten (85b) schudden heen en weer, ondanks dat ze kleine borsten had, bezat ze grote tepels.

Ik kwam voorover en zoog me vast op haar tepels. Zelf begon ze nu op en neer te wippen ze sloeg haar armen om mijn nek heen, toe..! neuk dit sletje, neuk dit geile Marokkaanse sletje, toe neuk mijn kut suf. Spuit je zaad diep in mijn kut. Ik wilde niet gelijk klaarkomen en dus hield ik haar even vast. Draai je eens om, wat ze behendig deed zonder dat mijn lul uit haar kutje ging. Wacht even. Mijn middelvinger duwde ik in haar kontje, ohh Laurens mmmmm wat geil. Ik zei, neuk me nu maar!! Het was geen neuken meer wat ze deed, ze verkrachte me gewoon.. Ik voelde mijn lul en ballen zeiknat worden van haar geile liefdessap. Ik begon haar reet nu ook dieper en harder te neuken met mijn vinger. Opeens voelde ik dat ze zowel met haar sluitspier als met haar kutje begon te knijpen Ohhhh...ik kom, ik kom...! Ze kneep nu erg hard en ik voelde mijn zaad borrelen, en omhoog schieten. Ik drukte haar naar beneden en spoot haar kutje vol met mijn sperma. Mmmmmm ohhhhh..nu trok ik ook mijn vinger uit haar kontje.. Mmmmmmm ik voelde mijn lul verslappen en uit haar kutje glijden. Ze deed haar hand tussen haar benen en haalde het sap vermengd met mijn zaad uit haar kutje en stopte het in haar mond. Zo lekker zei ze, ik pakte haar vast en begon haar te tongen, haar tong flitste als een fluwelen tong over mijn tong heen en weer... Zelf proefde ik nu ook onze liefdessappen.

Niet veel later ben ik met Fatima getrouwd, we hebben nog steeds wilde seks, en Fatima blijft mijn botergeile Marokkaanse sletje, ik hou gewoon vreselijk veel van haar.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm