Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Hete ontmoeting met twee botergeile Turkse Fans
Categorie: moslimseks | woensdag 11 juni 2014 10:00

Geile afspraakjes

Aangezien ik regelmatig nieuwe verhalen post op deze site krijg ik vaak mailtjes van mensen die ze gelezen hebben en mij complimenteren. Dit zijn veelal mannen, maar er zitten ook opvallend veel meiden bij die het allemaal erg spannend vinden wat ik schrijf. Daarnaast zijn er ook nog de nodige mannen die zich voordoen als meisje. Op zich is dat wat jammer, maar ik ben in elk geval blij dat ze van mijn verhalen genieten. Met sommige van deze mensen chat ik. Dit doe ik natuurlijk voornamelijk met de meisjes. Maar niet eens met allemaal, want daar heb ik eenvoudigweg de tijd niet voor. Als ik een leuke mailwisseling met ze heb en ze zien er leuk uit, dan voeg ik ze toe aan mijn contacten.

Het is me trouwens opgevallen hoe makkelijk het is om erachter te komen of ze er leuk uitzien of niet. De meeste tienermeisjes sturen maar wat graag foto’s van zichzelf rond. Soms nadat ik er om vraag, soms spontaan. Er zijn meisjes die alleen ‘brave’ foto’s sturen, zoals alleen hun gezicht. Maar er zijn er ook genoeg die spannendere kiekjes mailen en zichzelf wat meer blootgeven. Waar ik natuurlijk geen bezwaar tegen heb.

Feit is dat er veel meiden zijn die mijn verhalen met plezier lezen en zich aangetrokken voelen door mij. Het gegeven dat de meeste mannen in mijn verhalen erg dominant zijn, doet ze vermoeden dat ik dat dan ook wel zal zijn en daar hebben ze gelijk in. Ik domineer vrouwen graag en vind het heerlijk als een sletje doet wat ik haar opdraag en zich door mij laat gebruiken. Wat dat betref bof ik dat mijn vrouw ook een super onderdanig gebruikssletje is.

Ik laat de meiden met wie ik chat vanaf het begin weten dat ik de regie voer en dat ik alleen aan seksuele chats doe. Als ze willen chatten over hun problemen op school, dan zoeken ze maar iemand anders. Gezien het feit dat deze meiden zelf contact met mij hebben gezocht, naar aanleiding van mijn pornografische verhalen, vinden bijna alle meiden dit prima. Sterker nog, de reden dat ze contact zoeken, is omdat ze spannende dingen willen doen.

Laatst zat ik te babbelen met een meisje wat ik al wat langer ken. Ze had haar vriendinnetje op bezoek en dus chatte ik feitelijk met hen beiden. Het waren twee heerlijke meiden van vijftien jaar en na een tijdje zetten ze hun webcam aan. Ik wist dat ze al aardig wat met jongens rotzooiden en nu hoorde ik ze wat uit over hun ervaringen met andere meiden. Hierin bleken ze nog weinig ervaring te hebben, wat ik wel lekker vond. Direct daarop begon ik ze ertoe aan te zetten om elkaar te zoenen. Dit leidde tot veel gegiebel en wat aarzelende reacties. Maar door hun met krachtige bewoordingen duidelijk te maken dat ik ze wilde zien tongen, deden ze uiteindelijk wat ik wilde.

Voor mij op het scherm zag ik de twee blonde tienertjes naar elkaar toebuigen. Ze drukten hun lippen op elkaar en gaven elkaar een teder, onzeker zoentje. Na een paar zoentjes openden ze hun mond wat meer en even later was ik getuige van hun eerste lesbische tongzoen. De meisjes kregen de smaak snel te pakken en begonnen uitgebreid te tongen, wat er supergeil uitzag. Even later kreeg ik ze zelfs zover dat ze elkaars borsten begonnen te betasten. Het eindigde er in dat ze topless voor de webcam zaten en hun elkaars jonge borsten streelden, kneedden en zelfs afzogen.

Dit is maar een voorbeeld van een chatsessie, maar in de afgelopen jaren heb ik vele, vele jonge meiden de geilste dingen laten doen via de chat en voor de webcam.

Tienertjes die mij opgeilen,
Tienertjes die zichzelf opgeilen,
< Masturberende meisjes,
Meisjes die een komkommer in hun kutje stoppen,
Sletjes die zichzelf vernederen of zich verbaal door mij laten vernederen,
Meisjes die in mijn opdracht een middagje gaan winkelen in een kort rokje zonder slipje en mij daarna hun belevenissen vertellen...

Ik heb het allemaal meegemaakt.

En dat allemaal dankzij mijn verhalen. Toen ik begon met schrijven, had ik niet kunnen dromen dat dat het gevolg zou zijn.

Een aantal keren is het ook tot persoonlijke ontmoetingen gekomen. Een bijzonder lekkere ontmoeting was met een Turks meisje die me bij haar thuis uitnodigde toen haar ouders er niet waren. Yildiz was zestien jaar en ik had al vaak met haar gechat. Het was een geil krengetje dat nogal streng werd opgevoed en eigenlijk niks mocht. Maar ja, net als vroeger bij de Katholieke meisjes die door de nonnetjes werden opgevoed, leidde dit er alleen maar toe dat ze een losbollige en ondeugende meid was die het heerlijk vond om stoute dingen met mij te doen via de chat.

Ze had geen webcam, maar ze stuurde me wel eens foto’s en ik wist dat ze een knap meisje was. Op de dag dat we hadden afgesproken, reed ik dan ook vol verwachting naar Utrecht voor onze ontmoeting. Ik parkeerde mijn auto een straat verderop, achter een oudere Mercedes en liep naar haar huis. Vol spanning belde ik aan en twee seconden later opende het popje de voordeur. Zenuwachtig keek ze of niemand had gezien dat ik naar binnen stapte en snel sloot ze de deur achter me. Tot mijn verbazing stond er in de gang een tweede Turks meisje. Yildiz stelde me voor aan haar vriendinnetje Dilan. Ze legde uit dat ze het toch wel eng had gevonden en met Dilan erbij voelde ze zich wat veiliger. Dilan wist waar ik voor kwam, maar Yildiz gaf snel te kennen dat haar vriendinnetje niet in was voor spannende dingen. Het was puur voor de veiligheid en ze zou alleen maar toekijken.

Ik stelde de meisjes gerust en zei dat ik er natuurlijk niet over peinsde om Dilan oneerbare voorstellen te doen.

Opgelucht liepen de meisjes voor mij uit naar de woonkamer. Ik had het gevoel alsof ik in Turkije op vakantie was, want de woning was bepaald niet westers ingericht. Mijn smaak was het niet, maar het was wel leuk om een keertje mee te maken, zo’n overdaad aan decoraties. De meisjes brachten me wat te drinken, terwijl ik het me makkelijk maakte op de divan. Ik nam een slok en vertelde Yildiz dat het heerlijk was, maar dat ik natuurlijk niet was gekomen voor een koel drankje. Ik wilde haar tieten zien en wel direct.

Gehoorzaam begon Yildiz haar bloes los te knopen.

Ze trok hem uit, opende haar BH en toonde me haar twee heerlijke, ronde borsten. Het was niet de eerste keer dat zo’n jong sletje me haar tieten liet zien, maar dit waren toch wel twee behoorlijk lekkere exemplaren. Yildiz keek me onzeker aan met haar exotische, donkerbruine ogen. De moslimas droegen trouwens geen hoofddoekje, omdat ze thuis waren, waardoor haar prachtige, glanzende haren nu over haar schouders hingen. “Heerlijk, sletje. Trek nu de rest van je kleren ook maar uit,” zei ik.

Terwijl Yildiz zich uitkleedde, keek ik naar Dilan. Ze zat op de andere divan toe te kijken. Ik zei: ”Waarom zit je helemaal daar? Kom eens gezellig bij me zitten. Ik bijt niet, hoor.” Dilan schudde verlegen haar hoofd. “Kom op, doe niet zo flauw. Yildiz heeft je toch gevraagd om erbij te zijn om haar een veilig gevoel te geven? Nou, kom er dan ook bij. Nu zitten wij hier en jij helemaal daar.” Het knappe meisje schudde nog steeds haar hoofd, maar na nog wat aandringen kwam ze uiteindelijk toch naast me zitten.

Yildiz stond inmiddels naakt voor me. Ik liet haar wijdbeens voor me staan en stak mijn hand tussen haar benen. Ik aaide voorzichtig over haar geschoren lippen, in mijn opdracht had ze haar spleet kaalgeschoren, en mijn vinger werd direct besmeurd met haar geil. “Schaam je slet, je staat nu al te soppen, terwijl we nog nauwelijks zijn begonnen.” Het meisje keek beschaamd naar beneden en kreunde toen ik haar klitje even kort beroerde. “Ja, dat vind je wel lekker, hč? Maar zover is het nog lang niet. Ga mij eerst maar eens lekker aftrekken.”

Ik leunde achterover en sloeg nonchalant een arm om Dilan heen, die links van me zat. “Kijk maar eens goed toe wat je stoute vriendinnetje nu allemaal gaat doen.” Dilan verstijfde door mijn aanraking, maar deed geen moeite om uit de omarming weg te komen. Ze kon dan wel zeggen dat ze er alleen als toeschouwer was, maar volgens mij vond ze het allemaal net zo spannend als haar vriendinnetje, die inmiddels mijn broek had losgemaakt. Ik kwam wat uit de zitting omhoog, zodat ze mijn broek en shorts naar beneden kon trekken. Mijn lul was al keihard en sprong als een duveltje uit een doosje tevoorschijn. Beide meisjes staarden vol ontzag naar mijn forse apparaat. Yildiz knielde tussen mijn benen en nam hem voorzichtig in haar hand. Ze trok mijn voorhuid voorzichtig heen en weer over mijn eikel, zoals ik haar al eens tijdens een chat had uitgelegd dat ze moest doen.

Terwijl ik me lekker door Yildiz liet aftrekken, gleed mijn linkerhand steeds verder naar beneden tot hij op de borst van Dilan lag. Het meisje duwde mijn hand weg, maar ik legde hem direct weer terug. “Nee,” zei ze en duwde hem weer weg. “Kom op, je weet net zo goed als ik dat je niet alleen bent gekomen om te kijken,” reageerde ik en legde mijn hand weer om haar grote boezem. “Nee, ik wil niet.” Wederom duwde ze mijn hand weg, maar met minder kracht dan de eerste keer. Yildiz bleef me ondertussen gewoon aftrekken, wat ze behoorlijk lekker deed voor een onervaren tienertje. “Niet zo moeilijk doen. Je vind het maar al te spannend allemaal,” zei ik streng en greep haar tiet vast. “Alsjeblieft?” Was het enige dat ze nog zei. Ze legde haar hand op mijn hand, maar trok hem niet weg. “Geef je maar gewoon aan me over,” suste ik haar. “Dat is veel makkelijker. Ik doe geen dingen die je niet lekker vind.”

Hiermee was het grootste verzet van het meisje wel verdwenen en ze stond toe dat ik haar borst kneedde. Natuurlijk gleed ik binnen de kortste keren haar bloesje binnen en stak ik mijn hand in haar BH. “Oh, nee, alsjeblieft,” hijgde ze nog een keer. Maar voordat haar hand de kans kreeg om de mijne weg te duwen, duwde ik hem al weg met mijn vrije hand. En dus kneedde ik haar warme vlees en zij liet me begaan.

Na een tijdje gaf ik Yildiz opdracht me te pijpen. Het Turkse sletje had op de chat wel geleerd mij te gehoorzamen en boog direct voorover. Haar tong beroerde mijn strakgespannen eikel. Samen met Dilan keek ik toe hoe ze mijn pik in haar mond liet glijden en me begon af te zuigen.

Ondertussen begon ik Dilan haar bloes los te knopen, zodat het meisje een paar tellen later topless naast me zat. Haar tieten waren een stuk groter dan die van haar vriendinnetje en ik vermoedde dat het later behoorlijke hangmemmen zouden worden. Maar op deze leeftijd waren ze nog heerlijk stevig en ik begon ze genoegzaam met beide handen te kneden. Dilan kreunde zachtjes. “Zie je nou wel dat ik geen vervelende dingen doe?” zei ik. Ze keek naar me op en ik zoende haar op haar mond. Het knappe tienertje opende direct haar zwoele lippen en begon me terug te zoenen. Onze tongen vonden elkaar en we begonnen te tongen.

Ik boog me wat over Yildiz heen, die nog steeds op mijn pik zat te sabbelen en stak mijn hand onder de lange rok van Dilan. Ze bevroor en duwde haar knieën stijf tegen elkaar. Om duidelijk te maken dat ik geen tegenwerking duldde, greep ik haar been stevig vast en duwde deze van me af. Dit had echter niet het gewenste effect en dus greep ik haar met mijn linker hand bij haar haren, trok haar hoofd naar achteren en zei met harde stem: “Nu niet ineens gaan tegenwerken, sletje. Je denkt toch zeker zelf ook niet dat je tegen mij in kunt gaan? Open je benen. Nu!” Dilan schrok van mijn harde aanpak, maar hij werkte wel. Niet dat ze haar benen open deed, maar ik voelde dat ze ze wel ontspande. Nu kon ik ze nu makkelijk uit elkaar drukken, wat ik dan ook deed. Ik bracht mijn hand omhoog en schoof haar slipje opzij. Net als haar vriendinnetje gleden mijn vingers uit over haar drijfnatte schaamlippen. Ik liet mijn wijsvinger tussen haar lippen doorglijden en stak hem vervolgens naar binnen.

Nadat ik Dilan een tijdje had gevingerd en met haar had gevreeën, stond ik op van de divan. De meisjes gingen ook staan en ik trok de resterende kleren van Dilan uit. Ik sloeg een arm om de twee naakte, Turkse tienersletjes en vroeg waar de slaapkamer van Yildiz haar ouders was. Gezamenlijk liepen we de gang door en gingen een kamer binnen met een groot, hoog bed. Aan de muren hingen in goud geschilderde Koranteksten en een foto van een grote moskee. Ik ging prinsheerlijk op mijn rug op bed liggen en de meisjes kropen naast me. Op mijn commando begonnen de twee vriendinnetjes samen aan mijn lul te zuigen.

Dilan deed nu net zo haar best als haar vriendinnetje om mij te plezieren en zoog op mijn eikel, terwijl Yildiz mijn ballen likte. Zo liet ik me uitgebreid door het tweetal verwennen. Ondertussen liet ik ze weten wat een geile sletjes ik ze vond en dat ik ze zo meteen heerlijk zou gaan neuken.

Ik vroeg Yildiz om twee stropdassen van haar vader te pakken. Ze snapte niet echt waarom, maar liep braaf naar de kast en haalde wat ik nodig had. Ze overhandigde me de stropdassen en ging in mijn opdracht naast Dilan op handen en knieën op bed zitten. Ik pakte haar handen en draaide die achter haar rug, zodat het tienertje op haar borsten op het matras kwam te liggen met haar kontje in de lucht. Met behulp van de eerste stropdas bond ik haar polsen aan elkaar, zodat ze zich moeilijk kon bewegen. Daarna gebruikte ik de tweede das om hetzelfde bij Dilan te doen.

Verlekkerd keek ik naar de twee sletjes, die gebruiksklaar voor me op bed lagen. Ik boog voorover en begroef mijn gezicht tussen de ronde billen van Dilan. Mijn neus verdween tussen haar kletsnatte lippen en mijn tong beroerde haar klitje. Ik likte haar geile doos en besmeurde mijn gezicht met haar kutgeil. Hetzelfde deed ik bij Yildiz. Zo wisselde ik een paar keer tussen de kreunende meisjes, maar ik was te geil om nog langer door te gaan. Het was tijd om het geile tweetal te neuken.

Yildiz was als eerste aan de beurt. Ik nam achter haar plaats en duwde mijn blote eikel tegen haar gapende kut. Zonder enige moeite gleed ik bij haar naar binnen. Haar hete, nauwe spleet omvatte mijn paal en het voelde alsof ik vanzelf naar binnen werd gezogen. Met mijn handen op haar heupen begon ik haar te rijden. Het voordeel van op zijn hondjes is dat je lekker diep kunt gaan en ik zat dan ook binnen de kortste keren tot aan mijn ballen in haar kut.

Nieuwsgierig als ik was naar het kutje van Dilan, nam ik al snel achter haar plaats en drong ook haar nauwe neukgrot binnen. Ze kermde luid toen ik bij haar naar binnen dreef. “Ik zei toch dat je het lekker zou vinden, slet. Of vind je het soms vervelend?” “Nee,” hijgde ze. “Nee, dat dacht ik al. Je bent gewoon net zo’n geile slet als je vriendinnetje. Laat je maar eens lekker naaien, Turkse tienerhoer die je bent.” Veel harder als bij Yildiz ramde ik mijn pik in haar kut. Telkens als hij naar buiten kwam, was hij besmeurd met wit geil van het lekkere ding, dat zich gewillig met haar handen op haar rug vastgebonden door mij liet neuken.

Ik greep haar bij haar haren en trok haar hoofd naar achteren. “Smerige teef, zeg maar eens hardop wat je bent.”

“Een Turkse tienerhoer. Ik ben een hoer,” kreunde ze.

Snel wisselde ik van positie en dreef mijn keiharde pik weer in Yildiz haar kutje. “En jij? Smerige moslimhoer?

Wat ben jij?” vroeg ik, terwijl ik ook haar hoofd naar achteren trok.

“Ik ben jouw hoertje.”
“Wat voor hoer?”
“Jouw smerige moslimhoer.”
“Smeek me om je te neuken.”
“Oh ja, neuk me, neuk me in mijn natte kutje,” smeekte ze, terwijl ik haar keihard nam.

In de twintig minuten die volgden, leefde ik me heerlijk uit op de twee jonge moslimsletjes. Ik neukte ze helemaal suf en liet ze smeken om mijn zaad in hun gezicht te spuiten. Wat ik uiteindelijk ook deed. Gelukkig spuit ik meer dan twee druppels, zodat er genoeg sperma op de beide knappe gezichtjes terechtkwam.

Nadat ik me had opgeknapt, moest ik er snel vandoor, want er konden elk moment mensen thuiskomen.

De week erna vertelde Yildiz op de chat dat ze echt super had genoten en dat haar vriendinnetje graag nog eens een keer wilde afspreken.

Nou moet ik toegeven dat ik niet altijd zo grof te werk ga. Er zijn ook meisjes die het al doodeng en superstout van zichzelf vinden om me af te trekken of te pijpen. Zo heb ik al een paar keer met een meisje afgesproken, haar in mijn auto opgepikt en me ergens op een rustig plekje door het tienertje laten pijpen.

Maar goed, het mag duidelijk zijn dat ik voorlopig nog wel even zal blijven schrijven en jullie deelgenoot zal blijven maken van mijn fantasieën en belevenissen.

Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm