Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Hollandse Debbie in de macht van Marokkaan DEEL11
Categorie: moslimseks | woensdag 12 maart 2014 03:46

Geile afspraakjes

DEEL 11 - Bezweet en volledig uitgeput door de lichamelijke inspanningen die de vele orgasmes van me hebben gevergd, lig ik op mijn rug. Het aantal keren dat ik ben klaar gekomen is niet op de vingers van een hand te tellen. Ik ben voldaan maar heel moe. “Zie je wel dat je vaak achtereen kunt klaarkomen, Debbie” merkt vader tevreden op. “En dat is wat de klanten willen. Een slet die elke keer opnieuw weer klaarkomt...”. “Goh Evert, het is nog geen 11 uur. Zullen we nog wat gaan drinken in de Safari Club?” vraagt Wendy aan mijn vader en deze reageert enthousiast. Als ik zeg dat ik liever niet meer weg ga omdat ik te moe ben, zegt Wendy: “Doe niet zo flauw, Debbie. Het is toch leuk voor je vader nu hij hier is om ook van het uitgaansleven te proeven. Ziet hij meteen waar je Mo hebt ontmoet...” “Ja, dat zou ik reuze leuk vinden” zegt mijn vader. “Jij mag kiezen welk jurkje je dochter aanmoet, Evert” zegt Wendy met een knipoog. “Nou, dan kies ik het zwarte jurkje van daarstraks. Met niets er onderaan want daarin kwam haar naakte lichaam goed tot zijn recht.” Verschrikt werp ik tegen “Ik ga toch niet halfnaakt de Safari Club binnen...” “Doe niet zo moeilijk. Het is voor een exhibitioniste juist extra spannend om daar halfnaakt rond te lopen. Dat alle bezoekers kunnen constateren dat je niets aanhebt onder die doorkijkjurk. Kom trek het samen met de nylons aan” draagt vader mij op alsof hij tegen een ongehoorzaam kind praat. Protesteren heeft geen zin en als ik me heb aangekleed, schrik ik als ik door mijn spiegelbeeld wordt geconfronteerd met mijn wel bijzonder sexy uitstraling. Mijn borsten worden amper bedekt door de transparante stof en mijn tepels, die nog steeds groot en hard zijn, kan ik niet weg toveren. Ook is goed te zien dat ik geen slip aanheb, maar gelukkig verhinderen de plooien van het jurkje wel een direct zicht op mijn pubis.

Als Glenn, de portier, ons verwelkomt en mij in mijn gewaagde outfit met een schalkse blik opneemt, voel ik me meteen opgelaten. Binnen, waar het behoorlijk druk is, word ik door vele ogen van voornamelijk Marokkaanse mannen aangestaard. Drie van hen, die vlak voor ons staan, verlustigen zich openlijk en zonder schroom aan mijn lichaam, alsof ik door hen gekeurd wordt. Als ik hoor hoe ze over me praten “Moet je haar tieten zien” en meer van dat fraais wend ik me met een rood hoofd van hen af. Wendy lacht samenzweerderig naar de jongens en zegt fluisterend tegen hen: “Ze heeft ook geen slip aan...” En ze strijkt met haar hand over het jurkje om mijn blote billen aan hen te laten zien. Dan begint Wendy een gesprek met vader en bekommert zich niet meer om mij. Ik zie Mo bij de bar. Hij is niet alleen. Een jong blond meisje staat naast hem en lacht om iets wat hij in haar oor fluistert. Een steek van jaloezie gaat door me heen. Ze is heel jong en beeldschoon. Mo heeft alleen maar oog voor haar. Hij ziet me niet staan. Hij heeft me ingeruild voor een jonger grietje, denk ik en tranen springen in mijn ogen. Dan komen Achmed en Karim naar ons toe gelopen. Terwijl Karim mijn vader begroet, wendt Achmed zich tot mij en fluister mij toe met zijn gezicht vlak voor het mijne: “Droog je tranen en kijk me aan. Jouw opleiding zit er op. Jij gaat nu zorgen dat je geld gaat opbrengen. Begrepen? Jij bent vanaf nu van Karim en van mij. Je moet ons gehoorzamen en doen wat wij je opdragen. Wij zullen alles regelen. Zorgen voor voldoende klanten, vervoer, financiën, alles. Mo moet het volgende sletje proberen in te palmen. Dus vergeet hem...” Weer voel ik waterlanders opkomen: “Maar Mo...” Plots heb ik een idee: “Misschien kan ik Mo helpen met het inpalmen van dat grietje...” ”Hoe bedoel je?” vraagt Achmed. “Nou, ik weet zeker dat ik dat meisje kan overreden om net als ik volledig voor seks te gaan en er voluit van te genieten. Ik zal haar voorbeeld zijn. Als ze ziet hoe geweldig ik steeds klaarkom, zal ze dat zelf ook willen ervaren. Samen met Mo wil ik haar opleiden...”. “Maar jij moet geld in het laatje brengen. Donderdag ben je geboekt door een Somaliër via het netwerk van Glenn en in het weekend is je geplande optreden voor de grote groep mannen die daarvoor in de buidel hebben getast. Volgende week heb ik waarschijnlijk ook al een boeking voor jou en die vrijdag en zaterdag moet je in Club d'Amour beginnen ...” werpt Achmed tegen. “Ik maak er gewoon tijd voor. Ik zal mijn baan opzeggen, zodat ik meer tijd heb...” opper ik. Hij knikt, draait zich om en even later zie ik hem met Mo smoezen. Als hij terug komt, fluistert hij: “Oké, Mo vindt het de moeite waard om het te proberen. Hij weet inmiddels dat Eva een geil meisje is, dus in potentie is ze volgens hem geschikt, maar ze is lang niet zo toegeeflijk en zo makkelijk af te richten als jij, zegt hij. Dus jouw hulp is welkom. Maar denk eraan dat jij onze slet bent. Van Karim en mij. En dus niet meer van Mo”.

Dan komt Mo met zijn nieuwe vlam Eva op ons afgestevend. Eerst worden de anderen aan haar voor gesteld en als Mo zich samen met het meisje naar mij toe draait zegt hij: “En dit is Debbie, de sexy vriendin van Achmed en Karim...” Met grote verbaasde ogen bekijkt ze mijn bijna blote borsten. “Hoi” zeg ik, buig naar voren en zoen haar op beide wangen. “Hoi, ik ben Eva” zegt ze en voegt er aan toe “de vriendin van Mo”. Jaloezie bezorgt me buikpijn. Onverbloemd blijft het meisje met haar grote blauwe ogen naar mijn borsten staren, waarop Achmed die naast me staat, opmerkt: “Ziet ons sletje er niet uitdagend uit?” “Dat is absoluut een understatement” reageert Eva lachend. “Nou, ik zou willen dat jij je ook wat uitdagender kleedt, Eva“ merkt Mo met een schalkse blik op. “Ik zal me nooit zo hoerig in het openbaar durven vertonen...” zegt Eva beslist. Gelukkig neemt Achmed het voor mij op: “Nou, Karim en ik zijn maar wat blij met dit hoerige sletje dat geen ondergoed aan heeft” en met een beweging van zijn arm zorgt hij dat het blonde meisje mijn blote spleet onder de transparante stof van het jurkje ziet. “Zo hoerig als Debbie hoeft ook niet, maar gewoon een spannend sexy jurkje...” oppert Mo terwijl Eva verbouwereerd naar mijn blote spleet kijkt. Ik sta voor schut, maar ik moet haar zien in te palmen. En als ze haar ogen opslaat en me aankijkt, zeg ik zo lief mogelijk: “Ik heb thuis een hele kast vol spannende jurkjes, waar je er gerust een paar van mag hebben, Eva. En die zijn echt niet allemaal zo bloot” voeg ik er geruststellend aan toe. “Ja, dat moet je doen, Eva. Ga kijken of er iets tussen zit wat je wel aan durft te trekken. Ik ben reuze benieuwd...” moedigt Mo haar aan. Eva blijkt een studente te zijn, net 19 jaar en sinds kort op een studentenkamer wonend. Het is een leuke en spontane meid. Ze heeft alleen op woensdagmiddag tijd. Dat spreken we af. Ik toets mijn adres en telefoonnummer in haar mobieltje.

Zondagochtend aan het ontbijt durf ik mijn vader amper aan te kijken. Ik kan haast niet geloven wat er is gisteren is gebeurd. En dat hij er geen probleem mee heeft dat ik als hoer ga werken, begrijp ik al helemaal niet. Mijn vader praat honderduit met Jaap over de leuke avond die wij gisteren hebben gehad. Een gezellig etentje bij Wendy, dan nog een afzakkertje in de Safari Club. “Ik kan haast niet wachten om alles aan mijn vriend Theo te vertellen” zegt hij met een schalkse knipoog naar mij. “Ja, die komt vanavond bij mij op bezoek om samen gezellig naar een film te kijken. Je moet echt eens bij mij langskomen, Debbie, want Theo zal reuze benieuwd naar je zijn. Om je weer eens in levende lijve te zien..” Ik weet niet waar te kijken en zeg dan: “jaap, ik wil stoppen met dat administratieve werk wat ik voor jou op de zaak doe...”. “Hoezo?” vraagt hij. “Ik heb daar gewoon geen zin meer in. Het geeft me geen enkele voldoening en ik wil zulk werk niet tot mijn pensioen blijven doen.” Jaap is het er niet mee eens. Maar gelukkig zegt pa: “Dat is geen werk voor Debbie. Ze moet werk zoeken waar ze plezier in heeft en wat haar voldoening geeft. Je wilt toch dat ze gelukkig is?” En dan stemt Jaap er mee in. Ik meld nog dat ik met onmiddellijke ingang stop.

Ik ben opgelucht als vader eindelijk is vertrokken. Heel de tijd spoken de beelden van de bizarre gebeurtenissen van gisteren door mijn hoofd. Ik lijk wel gebrainwasht want ik kan alleen nog maar aan ruige seks denken. 'S avonds gaat mijn fantasie weer met me op de loop. Waarschijnlijk op dit moment zitten mijn vader en Theo gekluisterd aan het beeldscherm waarop mijn lichaam in de meest schunnige poses wordt getoond. Ik word ontzettend geil bij de gedachte alleen al. Wat zou hij tegen zijn vriend zeggen: “Moet je toch eens zien wat een geile slet mijn dochter is geworden. Kijk maar hoe ze met haar natte kut over die dildo glijdt. Als ze binnenkort op bezoek komt, moet je haar maar eens flink uitwonen...” en meer van dat fraais. Ik moet echt aan iets anders denken, want ik word hier veel te opgewonden van. Maar als vanzelf zie ik hoe vervolgens mijn naakte lijf wordt belaagd door twee zwarte megagrote lullen. Donderdag ga ik me voor geld laten neuken. Dan ben ik Mo's hoer, denk ik trots. Oh ja, dat wil. Met mijn geile lichaam geld voor hem verdienen. Zodat hij tevreden over me kan zijn. Ik zeg ventje welterusten en ga naar bed. Wat heb ik toch een opwindend lichaam, constateer ik, als ik mezelf naakt in de spiegel zie. Wat zou mijn geile lichaam voor Mo opbrengen als het bij opbod in club Safari wordt verkocht. Oh ik ben zo geil, pak mijn mobiel en bel Mo. Hij neemt niet op. Ongedurig lig ik naakt op bed te woelen. Waarom is er nu geen neger bij de hand om de brand in mijn kut te blussen? Dan gaat mijn mobiel over. Het is Mo, denk ik en neem snel op. Maar het is Achmed en ik heb moeite mijn teleurstelling te onderdrukken. “Het begin is gemaakt, sletje. Ik heb zojuist van Mo gehoord dat Eva gisteren erg geil en wild was. Ze was zeiknat toen hij haar neukte.”

Godverdomme, Eva is door Mo geneukt en ik nog nooit, gaat er door mijn hoofd.

Weer steekt jaloezie de kop op. “Dat is een goed teken. Jouw hoerige voorkomen heeft haar blijkbaar opgewonden. Daar moeten we woensdag mee doorgaan. 's Avonds komen wij langs en moeten jullie in sexy kleding voor ons paraderen. Laat haar goed zien hoe exhibitionistisch jij bent. Je zult dan ook door Karim in haar bijzijn geneukt worden. Je moet haar flink opgeilen, want we willen haar zo snel mogelijk aan het werk zetten. Er is veel vraag naar jonge blonde geile teefjes” zegt hij en ik begrijp dat Eva voor hen slechts handelswaar is. Net als ik. “Maar Jaap is dan thuis” breng ik te berde. “Maakt niet uit. Laat die sukkel maar voor de drank zorgen...” antwoordt Achmed en verbreekt de verbinding. Ik ga door Karim geneukt worden waar Eva bij is, zodat ze kan zien hoe lekker ik het vindt om door zo'n dikke lul geneukt te worden. Daar moet ze toch opgewonden van raken. Zelf lijkt het me reuze opwindend als een slet gepaald te worden, gadegeslagen door Mo en Achmed, maar vooral dat Eva getuige is van mijn geilheid is een opwindende gedachte. Oh ja, en Jaap zal ook toekijken, en dat maakt het nog opwindender. Dan ziet Eva pas echt dat ik een slet ben, die zich door vreemden in het bijzijn van haar vent laat neuken. Ik zet het badkamerkrukje voor de spiegel, kleef de van Wendy gekregen zwarte vibrator er op vast en hurk er boven, met mijn kut vlak boven de fallus. “Oh Karim, ik ben zo geil. Ik wil jouw dikke pik in mijn natte kut voelen” fluister ik met hese stem. Ik laat me zakken tot de forse eikel tussen mijn schaamlippen zit. Dan laat ik me langzaam verder zakken. “Oh, ja. Lekker. Neuk me. Laat Eva zien hoe je een geile teef neukt, Karim.

Ooohhhh, wat zit die dikke pik lekker diep in me...”

De vibrator steekt nu haast helemaal in mijn pruim. Mijn gulzige natte kut heeft hem opgeslokt. “Oooohhh Karim, neuk me met die leuter van je. Oh jaaaaaahhh. Oooooo...” Terwijl ik als een bezetene op de vibrator zit te wippen, komt ventje binnen. Hij kijkt ontzet naar hetgeen ik aan het doen ben. Verschrikt kijk ik hem aan, met de vibrator diep in me. Ik roerloos blijf even als versteend, maar ik trek me niets van hem aan. Maar ik wil dat hij weet dat ik me dolgraag door Karim wil laten neuken. En ga dan gewoon door met het berijden van de fallus in mijn kut. Met wazige ogen ventje aankijkend, schreeuw ik “Ooo lekker Karim. Wat heb je toch een lekkere dikke pik. Ooooo jaaahhh Karim.... Lekkerrrrr... Ohhhh jaaaahhh. Spuit maar. Spuit je zaad in mijn kut. Dat wil ik... Ooooooooooo...” Dan kom ik wild schokkend tot een hoogtepunt met de vibrator diep in mijn kut. Als ik me even later van de vibrator opricht en deze met met een slurpend geluid tussen mijn schaamlippen te voorschijn komt, zeg ik tegen ventje: “Karim heeft zo'n lekkere lul.

Heel wat beter dan jouw kleine piemeltje...

Ik hoop dat hij mij snel weer een beurt geeft...”

Maandagochtend als Jaap naar zijn werk is vertrokken, ga ik gelijk op Internet zoeken naar sexy kleding. Binnen no time heb ik voor een klein vermogen in mijn winkelwagen zitten, niet alleen kleding maar ook een hele rits attributen. Als ik heb betaald valt mijn oog op de banner 'Xtreme escorts' die ik nieuwsgierig aanklik. Nadat ik doorklik naar de escorts, schrik ik me wezenloos als ik mezelf daar spiernaakt geportretteerd zie. Zelfs geen balkje voor mijn ogen, zoals bij de andere meisjes. 'Platinum escort' staat er boven mijn foto. Als ik omlaag scrol word ik aanbevolen als het geilste sletje wat u zich maar kunt wensen. Uw stoutste dromen worden met haar werkelijkheid. Moet ze u dienen als slavin of wilt u haar gangbangen met vrienden? Geen probleem. Aan al uw wensen zal dit sletje voldoen. Bij het tarief staat 400 euro/uur en 1000 euro voor 3 uur. Van de eerste schrik bekomen, ben ik toch trots dat mijn uurtarief aanmerkelijk hoger is dan dat van de andere tentoon gestelde dames. Als ik mijn fotogalerie aanklik verschijnen er een aantal foto's van mij die echt niets aan de verbeelding overlaten. Met gespreide benen wordt mijn natte pruim getoond. Ook beelden met een vibrator die diep in me steekt komen voorbij. En op elke foto is duidelijk te zien dat ik geniet. Hoeveel mannen zullen hier al naar gekeken hebben? En hoeveel zich erop hebben afgetrokken? Dit is toch wat ik wil. Dat mijn naakte lichaam tentoon wordt gesteld. Ik word geil. Bloedgeil. Terwijl ik opgewonden naar de schunnige foto' s van mezelf kijk, gaan mijn handen naar mijn kut en vinger ik mij snel tot een climax.

Heel de dinsdag zit ik vol spanning te wachten op de levering en als er om drie uur nog niks is gebracht, ben ik haast wanhopig. Maar gelukkig woensdagochtend wordt er een groot pakket bezorgd. Van alles heb ik aangeschaft: hele korte jurkjes, spannende jurkjes met een diep decolleté , jurkjes met veters aan de zijkant of een split, maar ook lingerie en transparante jurkjes, die niets aan de verbeelding zullen overlaten. Ik berg alles in mijn kleerkast, inclusief het hoog gehakte schoeisel wat ik besteld heb. En de seksattributen, waaronder nogal wat SM-spulletjes, stop ik terug in de grote doos, die ik onder in de kast zet.

Vol spanning wacht ik in een sexy jurkje op de komst van Eva, die ik rond lunchuur verwacht. Speciaal voor haar heb ik de tafel feestelijk gedekt en lekkere dingen in huis gehaald. Waaronder witte wijn met een alcoholpercentage van 17%. Dan gaat de bel. Ik ben kei zenuwachtig als ik de mooie Eva binnenlaat. Eenmaal aan tafel verdwijnt de spanning snel, want Eva is niet alleen bijzonder knap maar ook erg uitgelaten en vrolijk. Ze vertelt honderduit over haar studie en lacht veel. En gelukkig laat ze zich de wijn goed smaken. Als ik na het eten voorstel om kleding te gaan passen, zegt ze: “Je begrijpt toch wel dat ik zo'n jurk als jij aanhad nooit zal aantrekken”. “Zou je zoiets als ik nu aanheb, wel willen?” vraag ik, sta op en loop bevallig op mijn hakken heen en weer, om haar het korte wijdvallende jurkje met een decolleté tot op mijn navel te showen. “Dat durf ik misschien wel, maar ik heb niet zulke grote borsten als jij. Dat ziet er volgens mij niet uit.” “Doe niet zo gek, meid. Jij zult om je natuurlijke schoonheid bewonderd worden” antwoord ik, waarop zij in lachen uitbarst. Ik troon haar mee naar de slaapkamer. De wijn neem ik maar mee. “Pas dit eens” en ik laat haar een wit jurkje zien. Ze kijkt ongemakkelijk, maar trekt dan toch haar slobbertrui en spijkerbroek uit. Haar egaal roomblanke huid wordt geaccentueerd door een zwarte slip en bh. Ze wurmt zich in het jurkje en bekijkt zich zelf in de spiegel. Twee steeds smaller wordende banen stof gaan van haar middel over haar borsten. “Die bh hoort er echt niet onder” zeg ik en ze ziet zelf ook dat het geen gezicht is. Even twijfelt ze maar dan maakt ze de bh op haar rug los en trekt hem uit.

“Wow sexy” zeg ik en overhandig haar pumps met hoge hakken. Daarop loopt ze, op mijn verzoek, op en neer. Ze bekijkt zich zelf in de spiegel en is duidelijk niet ontevreden met het resultaat. Ze ziet er opwindend uit met haar lange blote benen en de twee lapjes stof die haar borsten maar net bedekken. Haar borsten zijn dan wel niet erg groot maar moeder natuur heeft dit gecompenseerd met behoorlijk grote tepels, valt me op. Ik geef haar een glas wijn en zeg: “Laten we proosten op mijn sexy vriendin...” We lachen en drinken. Als ik een ander jurkje voor haar uit de kast haal, trekt ze het witte jurkje uit en staat met haar blote borsten voor me. Ze ziet me kijken en zegt verontschuldigend: “Ze zijn wel klein, hè?” “Maar lekker stevig en je hebt mooie grote tepels. Daar moet je de aandacht op vestigen” antwoord ik en wrijf met beide wijsvingers over haar tepels, die zich oprichten onder mijn aanraking. Het volgende jurkje zit strak om haar lichaam, waardoor haar tepels in de stof duwen. “Kijk Eva, hierin komen je tepels goed tot hun recht. Het zal de jongens het hoofd op hol brengen als ze je vanavond zo zullen zien...” “Wat bedoel je?” vraagt ze. “Oh, heb ik dat nog niet gezegd. Mo en mijn twee venten komen vanavond langs om te zien welke kleding je hebt uit gezocht. Doen we samen een modeshow voor hen.” Ze kijkt bedenkelijk maar protesteert niet. Bij het passen van de volgende jurkjes houdt ze er wel rekening mee. “Is dit niet te bloot?” vraagt ze geregeld. Maar door de wijn is ze ontdooid en neemt haar taak als model uiterst serieus. Loopt parmantig elk jurkje te showen alsof ze over de catwalk loopt. Als ik haar een jurk met een opengewerkt bovenstuk laat passen, waardoor haar parmantige borstjes gewoon te bewonderen zijn, zegt ze lachend: “Nou, dit doe ik vanavond echt niet aan, hoor Debbie”. “Waarom niet? Mo zal het prachtig vinden als je dit aan hem showt. Alleen moeten we je tepels stimuleren, zodat die nog groter worden” zeg ik. “Maak je borsten eens bloot”. Ze doet het gewoon. Ik neem de stimulerende crème die ik ook heb aangeschaft, druk een klodder op mijn wijsvinger en wrijf het voorzichtig op haar tepel. “Is lekker warm toch?” vraag ik. “Ja, dat wel...” en ik wrijf ook haar andere tepel er mee in. Het is voor mij duidelijk dat ze het niet onprettig vindt en ze kijkt verbaasd toe hoe haar tepels opzwellen. Als ze het bovenstukje op mijn verzoek weer vastmaakt, bekijkt ze zichzelf in de spiegel. “Je ziet er opwindend uit, Eva. Mo zal je prachtig vinden” zeg ik en voeg er gauw aan toe: “Laten we in de kamer eens oefenen...”

Ik ga haar voor naar de woonkamer, zet de salontafel aan de kant en plaats de stoelen tegenover de bank, zodat er een flinke ruimte ontstaat om te paraderen. Ik ga op een stoel zitten en zeg: “Ik ben Mo en jij wilt jezelf zo verleidelijk mogelijk aan hem presenteren. Ga je gang”. Heupwiegend loopt Eva op haar hoge hakken voor mij langs, draait zich om, komt terug en blijft met haar kont draaiend voor me staan. “Wow, wat is mijn meisje toch verleidelijk. Heb je haar lekkere stevige tietjes gezien? Daar hoef je geen puntje meer aan te zuigen” zeg ik Mo imiterend. Ze lacht. Oh wat is ze lief, denk ik. “Doe je het?” vraag ik. “Als verrassing voor Mo...”. “Alleen als jij het ook doet” zegt Eva. “Maar natuurlijk meid. Ik zal me nog meer blootgeven dan jij. Ik laat ook mijn pruim zien, oké?” Weer lacht ze, komt naast me zitten, drinkt haar glas leeg. “Doe je dat echt?” “Natuurlijk. Ik ben exhibitionistisch Eva. Ik laat me graag bekijken. Dat windt me op. Heb jij dat niet dan?” vraag ik quasi verbaasd. “Soms in mijn fantasie, maar in werkelijkheid ben ik daarvoor veel te verlegen. Toen ik jou zaterdag zo bloot gekleed in die kroeg zag, was ik eerst geschokt. Maar het had me ook behoorlijk opgewonden. Zal ik je een geheimpje vertellen?” vraagt Eva. “Ik ben dol op geheimen” antwoord ik. “Nou, door jouw gewaagde outfit was ik zo opgewonden geraakt dat de seks daarna met Mo veel lekkerder was...” “Zie je wel. Jij bent net als ik een sletje. We gaan die mannen straks lekker opgeilen...” Ik sta op om een nieuwe fles wijn te ontkurken. Plots zie ik dat Laurens ons aan het bespieden is. Wat zou ik mijn aanbidder graag de blonde Eva in haar nakie willen laten zien. Voorlopig moet hij genoegen nemen met haar tietjes. Als ik Eva weer aan de wijn heb vraagt ze: “Debbie, jij zegt dat je twee minnaars hebt, maar je hebt toch ook een man?” “Jazeker. Ventje. Maar dat is drie keer niks.

Een klein piemeltje waarmee hij me echt niet kan bevredigen.”

Ter illustratie hou ik duim en wijsvinger 10 cm van elkaar. Ze barst in lachen uit. “Je zult hem dadelijk zien als hij van zijn suffe werk thuis komt.” “Achmed en Karim, zo heten je minnaars toch. Doe je het met allebei?”. “En nog met andere mannen ook. Goede seks is heel belangrijk voor mij. Ik wil vaak klaarkomen...” Weer ligt ze in een stuip en als ik vraag waarom, antwoordt ze lachend: “Om wat jij zegt. Dat je daar zo makkelijk over praat...”

Als ventje thuiskomt stel ik Eva voor als een 'hele goede vriendin', zet de ovenschotel op tafel en als we zitten te eten, valt me op dat ventje heel de tijd naar Eva zit te loeren. De smeerlap. Dan zeg ik tegen hem: “Dadelijk komen er een paar vrienden langs. Ik wil dat je je als een goede gastheer gedraagt en ze geregeld iets te drinken aanbiedt. Begrepen?” “Natuurlijk lieverd, ik zal mijn beste beentje voorzetten, hoor!””Jij moet zorgen dat het hen aan niets ontbreekt, want Eva en ik gaan een modeshow opvoeren, sexy kleding aan hen showen, dus wij hebben daar geen tijd voor...”. Eva kijkt verbouwereerd. “En morgenavond ben ik de hele avond weg. Heb ik een afspraak” voeg ik er aan toe. “Natuurlijk, lieverd, ik begrijp het en hij schenkt onze glazen bij. We keuvelen nog wat over Eva's studie en zo. Dan gaat de bel. “Doe jij open, ventje. Laat ze plaatsnemen en geef ons een seintje als we met de show kunnen beginnen...” zeg ik en trek Eva mee naar de slaapkamer, waar wij beiden een jurk aantrekken. Eva de witte met het diepe decolleté en ik een opengewerkte jurk waarin mijn tepels amper bedekt zijn en met een hele hoge split aan de zijkant waardoor je kunt zien dat ik geen slip aanheb. Eva bekijkt bewonderend mijn creatie. Maar ze is ook heel nerveus. Dan komt het seintje van ventje, open ik de deur en zeg: “Ik zal als eerste gaan. Op mijn pumps en overdreven met mijn kont draaiend, loop ik naar de voorkamer, waar ik naast Mo op de bank een onbekend gezicht zie. Hij is jong en bijzonder knap. Met een studentikoos voorkomen. Karim en Achmed zitten op de stoelen er tegenover. Ik paradeer tussen de mannen door, sta even stil voor mijn 'bazen' en zet mijn been naar voren waardoor het tot aan mijn dij uit de split te voorschijn komt, lach verleidelijk en als Achmed minzaam knikt draai ik mezelf naar Mo en de knappe student, die met open mond naar me kijkt. Dan loop ik verder naar het eind van de kamer, waar ik wacht op Eva, die ook heupwiegend langs de mannen schreit. Zij lacht verliefd naar Mo, die zijn lippen tuit alsof hij haar een kusje geeft. Hand in hand lopen wij terug naar de slaapkamer. De volgende jurk die Eva aantrekt is al een stuk gewaagder. Het is een wijdvallende jurk van hele dunne katoenen stof zonder mouwen waarbij de armsgaten doorlopen tot aan haar middel. Erg bloot en als ze iets naar voren zou bukken zouden haar blote borsten zichtbaar zijn. Ikzelf trek een stoeipakje aan met een grote platte ring op mijn buik, waar vandaan transparante banen stof over mijn borsten en mijn onderlichaam gaan. Weer paraderen we langs de mannen en als we samen voor ze blijven staan, klappen ze enthousiast. “Laat je tieten zien, Eva” zegt Mo. Ze lacht verleidelijk naar hem en zegt geheimzinnig: “Geduld, misschien bij de volgende creatie...” “Oké, daar hou ik je aan” antwoord Mo enthousiast. De nieuweling bekijkt mij met bijzondere aandacht, hij ziet dat ik er niets onder aan heb. Ik draai me vlak voor hem om, wetend dat hij zo mijn spleet even zal kunnen zien als het jurkje opwaaiert. Als we terug naar de slaapkamer lopen hoor ik hem opgewonden zeggen: “Ik zag de spleet van die donkere meid”. “Je zult nog veel meer van haar te zien krijgen, Rajan” merkt Achmed droog op. Wow, ik zal zorgen dat hij meer te zien krijgt. “Wat vind je ervan” vraag ik aan Eva. “Behoorlijk spannend” zegt ze. “Ik ga nu die jurk van daarstraks aantrekken, zodat Mo mijn tieten ziet” zegt ze opgewonden en op haar verzoek doe ik nog wat zalf op haar tepels. “Oh Debbie, ik ben zo opgewonden...” zegt ze en trekt de jurk aan. Ze ziet er ook uit om op te vreten en haar tepels zijn keigroot. Zelf wil ik in ieder geval die nieuweling mijn spleet laten zien en trek het transparante jurkje met de plooien aan, wat mijn vader ook zo opwindend vond. Nu gaat Eva zelfverzekerd als eerste. Ze wordt onthaald op gefluit. “Moet je de tepels van mijn sletje zien” roept Mo enthousiast naar zijn kameraden. Pas als Eva heupwiegend terug mijn kant op komt, draaf ik op en als ik voor Karim en Achmed sta zodat ze mijn spleet zien, draagt Achmed mij op: “Laat jezelf aan Rajan zien. Hij heeft nog niet eerder een slet gezien.” Dus draai ik op mijn pumps naar Mo en de nieuweling, die opgewonden naar mijn borsten staart. Ik kijk hem met een verleidelijke glimlach aan, trek dan met beide handen de onderrok strak, zo mijn spleet uit de donkere plooien te voorschijn toverend. De blik van de jongen is strak op mijn kruis gericht en Mo zegt tegen hem: “Die slet heeft pas een geile kut, hè Rajan” “ Oh man, wat een geil ding...” brengt deze hakkelend uit.

Hij geilt op me, denk ik opgewonden.

Dan maak ik een bescheiden kniebuiginkje en ga weer terug. Lopend langs ventje, die aan de eettafel zit en het tafereel van afstand heeft gadegeslagen, bereik ik de slaapkamer. “Die knappe jongen, Rajan heet hij, geilt op mij, Eva. Oh, ik wil bij hem in de smaak vallen. Ik ga hem nog meer laten zien. Met mijn naakte lichaam zal ik die knappe jongen verleiden...” zeg ik opgewonden tegen Eva. “Dat durf je niet” zegt ze lachend. “Let maar op...” antwoord ik. “Wat zal ik aantrekken?” vraagt Eva. “Ik heb iets heel moois en heel sexy voor jou” antwoord ik en overhandig haar een rood jurkje en rode pumps. Het is een heel bloot stretch jurkje en als Eva het heeft aan getrokken blijkt het een fijnmazig jurkje te zijn waarbij het bijzondere patroon zorgt dat alleen haar kruis niet te zien is, maar de rest van haar lichaam is in volle glorie te bewonderen. Eva bekijkt zichzelf bedenkelijk in de spiegel.

“Die slip moet je uittrekken, dat is echt geen gezicht...” zeg ik gedecideerd en als ze twijfelt voeg ik er aan toe: “Ze zullen je spleet heus niet zien, alleen zullen ze weten dat je er niets onder aan hebt. Dat is juist spannend. Doe het voor Mo”. Dan gaan haar handen resoluut onder het jurkje en stroopt ze haar slip naar beneden. Als ze de pumps heeft aan gedaan, bekijken we haar samen in de spiegel. “Oh, wat ben je mooi” zeg ik bewonderend. Haar lange benen lijken eindeloos voor ze onder het zeer korte jurkje verdwijnen. Haar tepels steken gewoon door de openingen van de mazen heen. “Kom, laat ze niet langer in spanning” en ik geef haar een bemoedigend tikje op haar haast blote billen. Ik laat de deur op een kier en hoor de mannen joelen van opwinding. Ik was van plan zelf een nog bloter netjurkje aan te trekken, maar bij nader inzien wil ik Rajan ophitsen door mijn meest intieme delen zo uitdagend mogelijk aan hem te presenteren. Dus trek ik het leren riemenpakje aan. Daarover heen een heel klein leren rokje, met een rits van onder tot boven en ook een klein leren topje met een rits tussen de cups. Als ik de hoge lieslaarzen heb aangetrokken, wacht ik gespannen op Eva. Maar dan piept ventjes hoofd door de deur en hij zegt: “Ze willen dat je nu komt...” Opgewonden schrijd ik in mijn leren outfit de kamer in. In een oogopslag zie ik Eva bij Mo op schoot zitten. Ik paradeer heupwiegend tot voor mijn bazen, wachtend op toestemming om mij aan Rajan te presenteren. “Rajan geilt op jou, sletje. Zullen we hem jou laten uitpakken zodat hij je lijf kan inspecteren?” vraagt Achmed. Ik ben geil en gewillig: “Oh ja, meester. Dat wil ik...” “Ga naar hem toe en bied jezelf aan.” Ik draai mij om, kijk zo verleidelijk mogelijk naar de knappe jongeman. Eva, op Mo's schoot zittend en krampachtig haar dijen tegen elkaar houdend zodat Rajan er niet tussen kan loeren, kijkt nieuwsgierig toe hoe ik, met mijn kont draaiend, naar de knappe jongeman toe ga.

Als ik vlak voor hem sta, zegt hij dat ik verder naar voren moet komen “zodat ik beter bij je kan” en dan ga ik met beide benen over zijn knieën staan. Alleen al de warmte van zijn benen tegen mijn dijen doet de spanning in mijn lichaam stijgen. “Jij bent dus dat geile meisje waarover ik zo veel heb gehoord?” vraagt hij me met zijn donkerbruine ogen strak aankijkend. “Ja, meneer” antwoord ik beleefd tegen de jongeling. “Dat wil ik dan met eigen ogen zien. Laat me je tieten zien...” Ik buig een klein beetje naar voren en met beide handen ritst hij het topje open en trekt het uit. Door de eromheen lopende riemen priemen mijn tieten naar voren en mijn grote tepels staan er uitdagend stijf op. “Wat een joekels” zegt hij bewonderend. Hij steekt zijn handen er naar uit en bevoelt mijn borsten uitgebreid. Hij knijpt er in alsof hij de stevigheid wil testen. Als hij beide tepels tussen zijn vingers neemt, kijk ik tersluiks naar Eva, die met open mond van verbazing toekijkt hoe ik me laat bepotelen. Als Rajan gemeen in mijn tepels knijpt, geef ik een gilletje. “Daar moet een slet tegen kunnen” zegt hij “Krijg je er nooit klemmen op?” vraagt hij en ik antwoord naar waarheid: “Heus wel, meneer”. Hij stelt me op de proef en knijpt nog een paar maal hard in mijn tepels, maar ik geef geen kik meer. Wel word ik alsmaar geiler en natter tussen mijn benen. En als hij eindelijk vraagt: “Zal ik je rokje uit doen?” antwoord ik hijgend “Ja, alsjeblief. Doe maar.” Dan gaan zijn handen naar de ritssluiting en hij doet deze tergend langzaam omlaag, zo de spanning opvoerend. Hij trekt het kledingstuk uit en dan sta ik in mijn blote poes voor hem. Een geschrokken kreetje van Eva, doet me naar haar kijken. Is ze geschokt van de aanblik van mijn spleet? Ik weet wat ze te zien krijgt: mijn kale pruim die door de er omheen zittende strakke riemen naar voren wordt geduwd, de geprononceerde schaamlippen een beetje geopend als een getuite mond. Bovenin zal tussen mijn schaamlippen mijn kittelaar trots rechtop staan. Maar vooral de vochtigheid van mijn pruim maakt dat het er heel schunnig uitziet. Doch mijn geile pruim windt Eva blijkbaar ook op, want als Mo zijn hand hoog op haar dij legt, gaan haar benen toch een beetje van elkaar. Dat Rajan, als hij zijn hoofd zou draaien, er tussen kan kijken, lijkt haar niet te deren. Of ze is zo in trance dat ze het niet in de gaten heeft. Maar Rajan's ogen hebben slechts aandacht voor mijn kale spleet. “Wow, wat heb jij een geile kut” zegt hij grof. “Ben je altijd zo nat?” en hij legt zijn handen aan de binnenkant van mijn dijen, vlak onder mijn spleet. Oh, dat deze jonge knul me ook weer als een slet behandelt, maakt me ontzettend geil.

“Ik vroeg of je kut altijd zo nat is?” herhaalt hij zijn vraag.

“Jaaaa meneerrrrr....” antwoord ik en duw mijn kut wellustig naar voren.

Dan glijden zijn beide handen omhoog tot zijn vingers mijn schaamlippen aanraken. “Dus dan ben je makkelijk te penetreren? Ik zal de binnenkant eens inspecteren...” Er gaat een schok door me heen als zijn vingers mijn schaamlippen open plooien. Niet alleen ik hijg zwaar, maar ook Eva hijgt hoorbaar. Ze heeft haar dijen nog meer gespreid en Mo's hand zit er tussen. “Wow, jouw kutje ziet er heel uitnodigend uit” merkt Rajan op en laat mijn schaamlippen weer los. Met zijn rechterhand streelt hij mijn vochtige pruim en duwt vervolgens met zijn wijsvinger op mijn kittelaar. Kreunend van verlangen bied ik mijn hunkerende lichaam aan hem aan waardoor hij beseft dat ik een gewillige geile teef ben die snakt naar bevrediging. Met zijn rechterhand blijft hij mij verwennen terwijl legt hij zijn linkerhand nonchalant op de knie van Eva legt. Heel even lijkt ze te verstarren, maar ze sluit haar benen niet. Blijkbaar vat Rajan dit op als een uitnodiging, want zijn hand glijdt omhoog tot tussen haar dijen. Als Mo zijn hand langzaam terug trekt, neemt hij de onderkant van het jurkje mee en komt Eva's spleet te voorschijn. De vingers aan mijn kittelaar en de aanblik van Eva's nu blote kut, waarvan de schaamlippen vochtig glinsteren, doet mij nog luider kreunen. Het is ontzettend opwindend dat Rajan's ene hand mij stimuleert en dat de vingers van zijn andere hand nu doelbewust over Eva's dij omhoog glijden in de richting van haar kutje. Eva kreunt hoorbaar met een hoog, haast piepend geluid als hij haar daar aanraakt. Mo schort met beide handen de onderkant van Eva's jurk omhoog tot op haar middel. Zij doet haar dijen nog verder van elkaar en dan glijdt een van Raja's vingers tussen haar vochtige schaamlippen soepel naar binnen. Terwijl ik kijk hoe de donkere vingers van de student het blanke kutje van Eva onder handen nemen, knijpt hij met de vingers van zijn andere hand in mijn kittelaar. Ik kreun luid en begin te schokken als ik klaarkom. Gelukkig staat Karim achter me om mijn nu slappe lijf te ondersteunen. Als hij me meeneemt naar zijn stoel, merk ik dat hij volledig naakt is en zijn grote piemel staat recht overeind. Hij gaat zitten en manoeuvreert me zo dat ik met mijn billen naar hem toe gekeerd sta. Als hij me omlaag trekt, weet ik dat hij me gaat penetreren. Ik voel zijn lul tussen mijn schaamlippen en laat ik me langzaam op hem zakken. Ik kreun van tevredenheid als zijn grote geslacht zich helemaal in mij genesteld heeft.

“Hé ventje, kunnen we nog wat te drinken krijgen?” hoor ik Achmed vragen, terwijl ik nog steeds naar Eva kijk, die nu openlijk door Rajan wordt gevingerd. Met zijn andere hand maakt hij zijn broek los en wurmt die naar beneden, waardoor zijn stijve donkere piemel de ruimte krijgt. Mo duwt Eva overeind en als Rajan zijn vinger uit haar spleet heeft getrokken, tillen ze haar samen op. Als ze door heeft dat haar lichaam tot op de schoot van Rajan wordt gemanoeuvreerd, zegt ze “Nee Mo, nee dat wil ik niet...” Maar het is gewoon voor de vorm, want als de pik van Rajan haar ingang heeft gevonden, laat ze zich er gewillig op zakken. Ze kreunt zachtjes als de pik helemaal in haar schoot verdwijnt. Ik zit recht tegenover haar en ze kijkt me met een verwilderde blik in de ogen aan als Rajan het bovenstukje van haar jurk omlaag schuift en met beide handen haar tieten omvat. Het is ontzettend geil om te zien hoe zijn donkere pik tussen haar vochtige schaamlippen in Eva's pruim verdwijnt. En zij ziet natuurlijk hoe de dikke pik van Karim in mijn kut zit. Karim slaat zijn handen om me heen en zijn vingers plukken aan mijn kittelaar. Ik begin hem wild te berijden, kom helemaal omhoog en als alleen zijn eikel nog in me steekt, laat ik me weer zakken. Met een zwoele blik en open mond kijk ik naar Eva. Ook zij begint zich te bewegen. Ritmisch schuift ze over de pik op en neer. Wij gaan zo op in elkaar en het zien van elkaars ongebreidelde lust verhoogt de spanning nog meer. Zelfs dat ventje met een dienblad voor ons langs loopt weerhoudt ons er niet van door te gaan met het fanatiek wippen op de pikken in onze pruim. Beide kreunen we luid, Eva met een hoog langgerekt geluid, haast als een fluitketel, terwijl mijn gekreun stotend is. Als Karim hard in mijn kittelaar knijpt, heb ik het niet meer en kom schreeuwend klaar. Zwaar na hijgend, met Karim's harde pik nog diep in me, zie ik dat Eva nog bezig is, als een bezetene schuift ze over de pik heen en weer. Door het even schokken van zijn lichaam, weet ik dat Rajan zijn zaad in haar kutje loost. En als Rajan haar kittelaar aanraakt, komt ook Eva tot een climax. Heel even is ze stil maar dan komt het hoge geluid haast klagelijk uit haar keel. Haar orgasme duurt lang en is heel intens. Daarna rust ze even uit tegen de borst van Rajan, wipt vervolgens omhoog waardoor de halfslappe pik uit haar floept en laat zich uitgeput op de vloer zakken, waar ze wezenloos voor zich uit starend blijft zitten.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm