Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Marokkaanse jongen trekt zich in de trein af op mij
Categorie: moslimseks | dinsdag 11 februari 2014 03:44

Geile afspraakjes

Saskia plofte zuchtend neer op de treinstoel. Ze had met een eindsprint ternauwernood de laatste trein naar Rotterdam gehaald. Morgen had ze 's ochtends een tentamen, dus had ze de laatste trein gepakt om zeker te weten dat ze op tijd op de uni zou zijn. Nadat ze weer op adem was, viste ze in haar tas naar een boek. Even was ze in de verleiding om Vijftig tinten grijs te gaan lezen, maar ze besloot om safe te spelen en haar studieboek uit haar tas te pakken. Ze deed haar oordopjes in, zette wat muziek op, en stortte zich voor de laatste keer op de tentamenstof. De coupι was zo goed als leeg. Saskia kon ongestoord studeren en met haar oordopjes in merkte ze niks van de paar mensen die in de coupι zaten. Zo ging de tijd snel voorbij, totdat ze merkte dat de trein afremde. Door de muziek heen hoorde ze dat de conducteur iets omriep, maar ze hoefde hem niet te verstaan om te weten dat ze Tilburg naderde. Net voor Tilburg kwam de conducteur langs om haar kaartje te controleren. Daar zou ze ook geen last meer van hebben, dacht ze.

In Breda stapten alle mensen die nog in haar coupι zaten uit. Voor die mensen in de plaats kwam alleen een Marokkaanse jongen binnen. Saskia merkte hem niet eens op totdat hij op de stoel recht tegenover haar ging zitten. De hele coupι was leeg, waarom moest hij nou die plek uitkiezen? Ze besteedde niet te veel aandacht aan de jongen, ze was toch verzonken in haar studieboek. Het enige wat ze merkte van de wereld buiten haar boek en haar muziek, was dat de trein weer op vaart kwam.

Dordrecht kwam en ging net zo snel als Tilburg en Breda, maar de jongen tegenover haar bleef zitten. Ook al zat ze met haar neus in haar boek, ze voelde de ogen van de jongen op haar lijf branden. Saskia was het wel gewend om veel bekijks te hebben. Ze had niet het slanke figuur van een model, maar ze had wel mooie volle billen en enorme borsten, haar beha's hadden cup F! Ze wist dat de jongens hadden er moeite mee hadden om niet naar haar borsten te staren. Het indrukwekkende decolletι van haar witte topje, verborgen door haar boek, was al genoeg om de aandacht te trekken. Stiekem genoot ze van de aandacht die ze kreeg dankzij haar borsten, ze voelde zich mooi. Haar volle dijen kwamen ook goed uit in haar witte korte broekje. De jongens die hun ogen los konden trekken van haar borsten en haar billen, zagen ook haar lieve glimlach, haar appelwangetjes, haar sprekende grijsblauwe ogen en haar donkerblonde haar, wat tot haar schouders viel. Ze snapte waarom de Marokkaanse jongen naar haar keek, maar ze probeerde hem buiten te sluiten.

Toen ze over de rand van haar boek keek, merkte ze waarom zij zijn ogen op haar lijf voelde branden. O God! Hij trok zichzelf af! Saskia schrok, ze keek verbaasd naar de jongen. Zelfs toen hij zich ervan bewust was dat zij had gezien dat hij zichzelf aftrok, ging hij door. Sterker nog, hij keek haar in de ogen en ging onbeschaamd door! Saskia probeerde zich weer in haar boek te storten, maar het was tevergeefs, ze kon zich niet concentreren terwijl ze wist dat hij zich op haar aftrok. Wat moest ze doen? De gedachte kwam in haar op dat ze naar een andere coupι kon gaan, maar het voelde alsof ze was vastgenageld aan haar stoel. Help!

Saskia voelde dat ze geen kant op kon. Ze keek naar de jongen, ze probeerde niet naar zijn pik te kijken. Hij zag eruit als het stereotype Marokkaanse jongen, met een zwarte jas met bontkraag en een lage broek. Het was een stevige jongen, het type dat Saskia liever niet in een donker steegje tegen wilde komen. Hij keek met een lach op zijn gezicht naar Saskia, of beter gezegd, naar haar lichaam. Saskia zag en voelde hoe de Marokkaanse jongen haar hele lichaam in zich opnam. Net als alle jongens bleven zijn ogen terugkomen naar haar grote borsten. Zonder erbij na te denken liet Saskia haar boek op haar schoot liggen, waardoor de jongen zich ongestoord op haar decolletι kon aftrekken. O God! Hij trok zichzelf af! Ze zag hoe zijn forse hand over zijn lul heen en weer ging. Tegen haar eigen wil in stelde ze zich voor hoe die pik eruit moest zien. Hij leek een stuk groter dan alle pikken die ze had gezien.

Shit! Waar was ze mee bezig? Saskia kon haar blik niet van zijn lul afwenden. Ongewild voelde ze kriebels in haar buik. Haar klitje stroomde vol met bloed en ze voelde dat ze nat werd. Ze werd opgewonden van de gedachte dat de Marokkaanse jongen geilde op haar, zich aftrok op haar! Wat overkwam haar in godsnaam?

Voor Saskia leek er een eeuwigheid voorbij te gaan, totdat ze voelde dat de trein afremde. De Marokkaanse jongen stopte zijn lul weer in zijn broek zonder Saskia ook maar een moment uit het oog te verliezen. Toen hij opstond en de coupι uit liep, verbrak hij eindelijk zijn oogcontact. Saskia bleef nog zitten. Het was voorbij! Maar waarom voelde ze zich niet opgelucht?

Beduusd en verward stapte Saskia de trein uit. Ze wilde slapen in de hoop dat ze het morgen zou vergeten. Op het station ving ze een glimp op de Marokkaan die zich op haar had afgetrokken. Hij liep het station uit richting het Proveniersplein. Zonder erbij na te denken liep Saskia achter de jongen aan. Waarom ging ze in godsnaam achter hem aan?

Na vijf minuten liep de Marokkaanse jongen een steegje in. Saskia volgde hem. Aan de ene kant hoopte ze dat hij haar niet had gezien, dat ze weer bij zinnen zou komen en naar huis zou gaan, maar aan de andere kant... Terwijl Saskia's gedachten dwaalden, merkte ze niet dat de steeg doodliep. De blik van de jongen bracht haar weer terug naar de werkelijkheid. Shit! Er was geen weg meer terug!

"Je vond het wel lekker, kijken hoe ik me op je aftrek, of niet, hoertje?"

Saskia huiverde. Ze wilde het niet bekennen, maar ja, ze was er geil van geworden! Haar slipje voelde nog steeds nat! De jongen wachtte niet op een antwoord, maar trok weer zijn broek naar beneden. "Jij mag me ook wel aftrekken, hoor..." zei hij zachtjes. Zijn lul gleed uit zijn boxer. O God! Zelfs in slappe toestand was hij groter dan alle pikken die ze had gezien! Hij pakte haar hand. Saskia liet hem gedwee haar hand naar zijn pik leiden. Als vanzelf ging ze op haar knieλn voor hem zitten. Zachtjes liet ze haar handje over zijn dikke schacht glijden. In het licht van de lantaarnpaal zag ze hoe zijn eikel glom van het voorvocht. O God! Ze was hem aan het aftrekken! Ze was een Marokkaan aan het aftrekken in een steegje!

Dat Saskia hem aftrok, was niet genoeg voor de Marokkaanse jongen. "Ik wil je tieten zien", gromde hij. Hij pakte Saskias topje en trok het over haar hoofd. Saskia liet het toe, ze hield haar handen omhoog zodat hij zijn gang kon gaan. Daarna pakte hij haar beha bij de sluiting die hij het met een felle ruk kapot trok. Hij griste haar beha weg en gooide het bij haar topje. Haar enorme tieten stuiterden van het geweld. Even was de Marokkaan stil, hij vergaapte zich aan Saskias heerlijke grote borsten. Zonder dat de jongen het vroeg, reikte Saskia weer naar zijn pik om hem weer af te trekken.

Ondertussen merkte Saskia dat haar slipje nat was geworden en hoe de zenuwen door haar buik gierden. Ze was nog nooit zo opgewonden geweest! Ze knoopte haar broekje los met haar vrije hand en streelde haar klitje. Pas toen ze met haar vingers over haar lipjes wreef voelde ze pas echt hoe nat ze was! Haar vinger glipte moeiteloos tussen haar lipjes haar kutje in! Ze was zo geil dat ze in no time klaarkwam! Haar adem stokte, haar vingers wikkelden zich strakker om zijn pik, ze moest zich inhouden om stil te blijven. Ondanks haar orgasme voelde Saskia zich niet bevredigd. Wat overkwam haar?

Ze was zo geil!

Saskias orgasme deed de jongen weinig. Hij wilde Saskia neuken! Saskia was net bijgekomen van haar orgasme toen de Marokkaan haar hand pakte en haar omhoog trok. Hij keek haar diep in haar grijsblauwe ogen. Saskia vroeg zich af wat er door zijn hoofd ging, wat dacht hij, wat wilde hij met haar doen? Zonder het oogcontact te verbreken trok de Marokkaan haar broekje en haar slipje naar beneden. Gewillig stapte Saskia uit haar broekje en slipje. De Marokkaan bewonderde haar naakte lichaam, haar dikke tieten en haar geschoren kutje. Shit! Ze stond in haar blote kutje in een steegje met een Marokkaan!

De Marokkaan drong haar naar de muur en draaide haar zo dat zij met haar blote kont naar hem toe stond. Hij duwde haar voorover en nam plaats achter haar. O God! Hij zou haar neuken! Als vanzelf zette Saskia haar benen verder uit elkaar. Ze wilde zijn dikke pik in haar kutje! Ze kon niet zien wat hij deed, maar al snel voelde ze hoe hij zijn eikel tegen haar lipjes zette. Hij duwde zijn pik tussen haar lipjes. Door Saskias geil en zijn eigen voorvocht gleed hij moeiteloos naar binnen. Saskias adem stokte, ze voelde hoe de pik haar helemaal opvulde. Wat was hij groot! De jongen pakte Saskia bij haar heupen en begon genadeloos op haar in te stoten. Haar dikke tieten wiegden verleidelijk heen en weer. Hij pakte een van haar borsten en kneedde hem ruw. O God! Ze liet zich in een steegje neuken door een Marokkaan als een slet! "Jij bent een lekker hoertje", hijgde de Marokkaan tussen zijn stoten door.

Binnen de kortste keren neukte de Marokkaan Saskia klaar.

Haar hoofd werd rood, ze probeerde zich in te houden om niet de hele buurt bij schreeuwen en ze trilde op haar benen. "Oww ja", kreunde ze, "oww, neuk me!" De Marokkaan liet dat zich geen twee keer zeggen en verhoogde zijn tempo. Het steegje werd gevuld door het geluid van zijn buik die tegen haar kont kletste. "Neuk me!" zuchtte Saskia. Wat bezielde haar? De jongen liet haar borst los om Saskia een harde tik op haar kont te geven. Ze vond het heerlijk! Ze vond het heerlijk om als een goedkope slet geneukt te worden! "Oww, oww, ja!"

Plotseling trok de Marokkaan zijn lul uit haar kutje. Shit! Ze was zo dicht bij nog een orgasme! Het maakte de Marokkaan niks uit. Hij duwde Saskia weer op haar knieλn en zette zijn eikel tegen haar lippen aan. Saskia snapte de hint en liet zijn lul gewillig in haar mondje glijden. De jongen pakte direct zijn kans en botvierde zijn lusten op haar mondje. Zo hard als hij in haar kutje stootte, zo hard stootte hij zijn pik nu in haar mondje. "Wat heb je een heerlijk pijpbekkie", zuchtte hij. Saskia voelde hoe hij zijn pik haar keel in duwde. Ze was blij dat ze niet snel kokhalsde!

Het duurde niet lang voordat Saskia voelde hoe zijn lul schokte in haar mondje. Hij ging klaarkomen! Ze wilde hem zien klaarkomen, ze wilde zijn sperma voelen! Saskia pakte haar tieten en klemde zijn pik ertussen. Als een wilde liet ze zijn pik tussen haar tieten glijden. De Marokkaan gromde. Hij kwam klaar! Zijn zaad spoot over Saskias dikke tieten, over haar hals, zelfs over haar gezicht! Er leek geen eind te komen aan zijn zaad! "Ja! Kom maar!" hijgde Saskia.

Nadat Saskia het laatste restje sperma uit zijn pik had gemolken, wreef ze zijn zaad uit pure geiligheid over haar hele lichaam. Met zijn sperma op haar vingers vingerde ze zich nog een keer klaar, ze vond het heerlijk!

Zo plotseling als het was begonnen, zo plotseling trok de Marokkaan zijn broek weer omhoog en liep hij weg. Saskia lag alleen in een steegje, bedekt in het zaad van een Marokkaan die zich op haar had afgetrokken in de trein! Ze wist niet wat haar was overkomen, maar ze vond het heerlijk! Ze fatsoeneerde zichzelf en liep, zonder beha, terug naar huis...

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm