Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Hollandse Debbie in de macht van Marokkaan DEEL10
Categorie: moslimseks | donderdag 30 januari 2014 04:36

Geile afspraakjes

DEEL 10 - “We zijn nog niet klaar, hoor sletje” zegt Wendy. “We hebben nog een filmpje nodig voor de klanten die wat extremer willen... ” En mijn vader voegt er lachend aan toe: “Ja, voor jouw goed betaalde baan moeten we wel de handen uit de mouwen steken. We zullen jouw uitdagende lichaam zo aantrekkelijk mogelijk in beeld moeten brengen, Debbie.” “Kom, trek het riemenpak aan wat we samen gekocht hebben” zegt Wendy. Nu papa weet hoe ik ben en mijn naakte lichaam al heeft gezien, vind ik het geen probleem om me in zijn bijzijn uit het jurkje te wurmen. Geheel bloot vraag ik of de nylons ook uit moeten. Wendy's voorkeur gaat uit naar leren zwarte laarzen die ze te voorschijn haalt. Wendy bespreekt met mijn vader hoe ze de volgende opname wil hebben. Maar ik hoor amper wat ze zeggen omdat het aantrekken van het riemenpak niet zo makkelijk gaat. Als ik het eindelijk samen met de laarzen aanheb, komt Wendy naar mij toe en trekt de riemen strakker aan. “Zo komen je intieme delen beter tot hun recht” merkt Wendy op. “Ben je echt zo exhibitionistisch als Wendy beweert, Debbie?” vraagt papa, die me zonder schroom bekijkt. Het heeft geen zin te ontkennen, dus antwoord ik: “Ik denk het wel, papa”. “Draai je om, zodat je zelf ziet hoe je getoond zult gaan worden”. En als ik dat doe, ben ik geschokt door de aanblik van mijn wellustige lichaam in de spiegel, vooral ook omdat mijn vader, die ook is opgestaan, over mijn schouder onverholen mijn naakte lijf bekijkt. “Door die strakke riemen worden haar tieten en spleet uitdagend naar voren gedrukt. Dat zullen de klanten geil vinden. Wat denk jij, Evert?” Papa antwoordt: “Ze ziet er inderdaad lekker geil uit. Geen man kan mijn geile meisje zo weerstaan...” Mijn lijf is ingesnoerd door riemen die met metalen ringen aan elkaar zijn verbonden. Door de strakke riemen worden mijn intieme delen extra geaccentueerd, riemen rond mijn blote borsten doen deze groter lijken dan ze zijn en mijn tepels, die niet meer door stof worden bedekt, zijn echt keihard. En mijn blote kale pruim wordt omkaderd door een trapezium aan riemen.

Er gaan riemen strak door mijn liezen die vlak boven mijn schaambeen met een horizontaal lopende riem zijn verbonden. Mijn kut wordt als het ware naar voren gedrukt waardoor de rood gezwollen schaamlippen van mijn geheel kale pruim een beetje open worden geperst. Het geilvocht glinstert er tussen. Ik zie de opwinding in de ogen van mijn vader, maar ik kan mijn eigen opwinding voor hem niet verbergen. “Je hebt een prachtig uitdagend lijf, Debbie. Ik weet zeker dat je daarmee in de club goed zult scoren. Denk er aan dat je jouw benen zoveel mogelijk spreidt tijdens het filmen, zodat we de kijkers veel close-ups van je pruim kunnen voorschotelen, want daar houden wij mannen van” drukt vader me op het hart. Het is bizar dat je eigen vader je hierop attendeert, gaat nog door mijn hoofd. Maar het windt me alleen maar meer op. Wendy en mijn vader zetten de massagebank op een meter van de spiegelwand, zodat de camera er nog tussen kan. Ik moet er vervolgens geknield met gespreide dijen op gaan zitten. Wendy draagt me op achterover te leunen en met mijn handen mijn enkels vast te nemen. In de spiegel zie ik hoe mijn lichaam zich daardoor kromt en mijn borsten en geslacht nog beter tot hun recht komen.

Door de aanblik van mijn eigen tentoon gestelde lijf, wordt mijn opwinding aangewakkerd. Wendy maakt mijn polsen met leren polsbanden achter me vast aan de zijkant van de massagetafel. Dan komt ze met klemmen aanzetten, die ze zonder dralen op mijn tepels zet. De pijnkreet die ik slaak, doet ze af met: “Stel je niet aan, je zult nog veel meer te verduren krijgen. Je bent echt niet het enige sletje in de club. Er is concurrentie genoeg. We moeten goed in beeld brengen welke mogelijkheden jouw lijf biedt. Je wilt toch dat hun keuze op jou valt. Of niet soms?” “Ja, dat wel...” kreun ik met een pijnlijk gezicht. “We gaan laten zien waar jij allemaal gepenetreerd kunt worden”. Vervolgens worden ook de klemmen die bij het riemenpak horen door haar te voorschijn gehaald. “Kun jij die op haar schaamlippen zetten, Evert en dan strak vastklikken in de sleuven in de riemen. Twee aan de bovenkant en twee aan de onderkant, zodat ze zoveel mogelijk geopend wordt voor haar toekomstige klanten...” vraagt Wendy aan vader en deze gaat op een krukje aan het voeteneind zitten. Het is zo onwerkelijk dat ik met gespreide benen voor mijn vader zit. Maar nog vreemder is de ongekende opwinding die zich van mij meester maakt als papa zonder gêne tussen mijn benen mijn kut bekijkt. En als Wendy zegt: “Schuif eens naar voren Debbie, zodat je vader er beter bij kan”, schuif ik braaf zo ver mogelijk op mijn knieën naar hem toe.

Mijn pruim heeft mijn vaders volle aandacht.

Ik duw mijn geslacht bereidwillig naar voren, aangevend dat hij zijn gang kan gaan. Maar vader bekijkt op zijn gemak mijn spleet, waardoor ik alsmaar geiler en vochtiger word. “Goh, wat is je kutje lekker nat en glibberig, Debbie” merkt vader op. En als hij zijn ene hand tussen mijn dijen steekt, en ik besef dat hij me daar gaat aanraken, gaat er een siddering door me heen. Dan voel ik hoe zijn vingers een schaamlip vastnemen en ik bijt op mijn tanden als hij het eerste klemmetje plaatst. Het is gelukkig te harden. Ook de drie andere klemmetjes worden door hem op mijn schaamlippen geplaatst. “Even flink zijn” zegt hij en dan voel ik een pijnscheut in mijn linker schaamlip als deze wordt strak getrokken en vastgeklikt in de riem boven mijn kut, vervolgens wordt mijn schaamlip nog verder uitgerekt wanneer hij het andere klemmetje vastzet in de riem die over mijn dijen zit. Vrouwmoedig verbijt ik de pijn. Mijn rechter schaamlip ondergaat dezelfde behandeling en als alle vier de klemmen zijn aangespannen, gaat mijn vader staan en samen met Wendy bekijken ze het resultaat. In de spiegel zie ik hoe mijn schaamlippen als de vleugels van een opgeprikte vlinder onmogelijk ver zijn uit gespreid. En centraal daar tussen is de vochtige ingang van mijn schoot prominent te aanschouwen.

Mijn kittelaar staat stijf van verlangen boven de vochtige tunnelingang. Geen enkele huidplooi belemmert het zicht op het slijm dat uit mijn roze opening sijpelt. Het is uitermate gênant en vernederend zo tentoon gesteld te worden. “Kijk toch hoe geil jouw dochter is” merkt Wendy doodleuk op. En mijn vader doet er nog een schepje bovenop: “Ja, ze is botergeil. Veel geiler dan haar moeder...“. Wendy trekt twee kabeltjes met gewichten aan het einde door katrolletjes die boven de tafel hangen en haakt die in de oogjes aan de tepelklemmen. Een schok gaat door mijn tieten als ze naar boven worden uitgerekt. Terwijl ik de pijn verbijt, zegt Wendy: “ Ik film eerst je gezicht, waarbij extra aandacht voor dat pijpmondje van jou, vervolgens ga ik langzaam omlaag en zal ik op je borsten en tepels inzoomen. Dan ga ik verder omlaag en zal ik je kut uitgebreid en in close-up filmen. Tenslotte buig je naar voren en biedt je ook je kont aan. Doe zelf je billen van elkaar, zodat ik kan laten zien dat deze opening ook mogelijkheden biedt. Evert misschien kun jij steeds deze namaak lul in haar diverse openingen duwen zodat duidelijk is dat ze daar toegankelijk is voor penetratie?” en ze overhandigt hem een zeer forse dildo. Hij ziet er levensecht uit met erop liggende aders en een geprononceerde eikel. “Als je goed je best doet mag je nog eens klaarkomen. Dat wil je toch wel, sletje?” vraagt Wendy. Ik wil verlost worden van de niet te dragen spanning in mijn onderbuik en ondanks dat ik eigenlijk niet wil dat mijn papa me hiermee zal gaan penetreren en me tot een hoogtepunt zal brengen, ben ik zo geil dat ik haast verrukt uitroep: “Oh jaaa...” “Ik zal zelf de commentaarstem doen. Jij hoeft alleen zwoel te kreunen en te hijgen. Oké, we kunnen beginnen... ” zegt Wendy.

Ze richt de lens van de camera op mijn gezicht, waar het zweet reeds op parelt en het kost me geen moeite om geil in de camera te kijken, want ik ben inmiddels verschrikkelijk geil. Mijn vader duwt, buiten het zicht van de camera, de dildo tegen mijn klit, waardoor ik al meteen begin te kreunen. “Dit is Debbie, de nieuwe seksslavin van Club d'Amour. Hoe extreem uw wensen ook mogen zijn, met deze slavin kunt u ze in vervulling doen gaan. Natuurlijk mag u naar believen van al haar lichaamsopeningen gebruik maken. Door haar mond gepijpt worden is wel het minste wat u mag verwachten...” Kreunend open ik mijn mond en beweeg mijn tong sensueel over mijn lippen. En als vader de forse dildo voor mijn mond houdt, doe ik mijn mond verder open en schuift de dildo naar binnen. Mijn vader schuift hem stotend in mijn mond. Soms heel ver. Ik moet bijna kokhalzen. Dan trekt hij hem er weer uit.

Voor iedere gewenste behandeling is deze teef beschikbaar.

Vervolgt Wendy en de camera zwenkt naar mijn borsten. Nu mijn gezicht niet meer in beeld is, bekijk ik zelf in de spiegel hoe onbeschaamd ik aan het publiek getoond wordt. Oh wat is dit geil. Door de kabeltjes worden mijn tieten omhoog getrokken en mijn tepels zijn belachelijk groot. Als mijn vader tegen de gewichtjes tikt, beginnen deze te schommelen. Ik knel mijn geboeide handen stevig om de tafelrand, doe mijn best niet mee te geven. Maar de pijn in mijn borsten is haast ondraaglijk. Het lijkt of mijn tepels er af gescheurd worden. Ik kreun luid van de pijn. “Ook haar te mooi gevormde borsten kunt u naar hartenlust onder handen nemen. Haar tepels zijn uitermate geschikt om te pijnigen..” De camera zwenkt van de ene naar de andere uitgerekte tepel om alles maar goed in beeld te brengen.

“Nu zal haar kut aan u getoond worden en U zult zien dat deze teef wel een heel bijzonder vochtig exemplaar tussen haar benen heeft met ontzettend veel mogelijkheden... “ en de camera zwaait naar beneden. En ondanks de spanning op mijn borsten, word ik wild van wellust bij het idee dat mijn geslacht dat zo onbeschaamd is geopend door vreemden gezien zal worden. Kreunend van verlangen lig ik daar terwijl Wendy door haar knieën zakt en op mijn kut inzoomt. Het windt me reuze op dat ze zullen zien hoe nat en verlangend ik ben. “Kijk toch, wat een sappige lekkernij Club d'Amour voor u in de aanbieding heeft. Wat zou u daar allemaal mee kunnen doen? Deze bloedgeile teef wil niets liever dan dat u haar zaadsmekende kut onder handen neemt. Kijk hoe ze ligt te soppen. De slet verlangt naar u...” zegt Wendy. Ik ben zo geil en kreun luid “Ohhhh jahhh...”. De pijn negerend, schuif ik mijn knieën zo ver mogelijk naar de rand van de tafel en duw wellustig mijn verlangende kut naar de camera. Mijn kreunen wordt luider en het sap loopt nu vrijelijk uit me. “Kijk de teef wringt zich in alle bochten opdat u maar niets hoeft te missen en zelf kunt aanschouwen hoe het geil uit haar kut loopt...”. Oh ja, Wendy. Prijs me maar aan als een teef. Want ik ben een geile teef en wil maar wat graag mijn toekomstige klanten mijn geile natte kut laten zien. Als mijn vader de grote eikel van de dildo tegen mijn schaamlippen houdt, vervolgt Wendy: “Kijk hoe graag de slet geneukt wil worden...”. “Oooohhh jaaahhh” kreun ik en spies me zelf op de grote dildo tot hij heel diep in mijn opengesperde kut zit. Oh ik ben zo geil en kom bijna klaar. Maar onmiddellijk wordt het gevaarte weer uit me getrokken.

Mijn vader houdt de grote dildo vlak voor mijn smachtende kut.

“Zie hoe haar kut trilt van verlangen om gepenetreerd te worden...” meldt Wendy. “Zo zal de teef haar kut ook aan u aanbieden. Want ze wil geneukt worden. Hard geneukt worden. Nietwaar, slet?”. Ik ben zo geil en antwoord kreunend: “Ohhhh, jaaa, neuk me....” Maar een orgasme wordt me niet gegund. “Nu zal deze slet haar kont aan u tonen om duidelijk te maken dat die ook gebruikt kan worden...” Haast in trance buig ik naar voren maar omdat mijn handen vast zitten ben ik genoodzaakt eerst mijn kont naar achteren te duwen. De pijn aan mijn tepels trotserend buig ik verder naar voren, tot mijn voorhoofd op de tafel rust. Ik weet dat mijn kont gefilmd wordt, doe mijn benen zo ver mogelijk vaneen en duw mijn kont in de lucht. “Kijk, zo heeft u een goed zicht op beide penetratie mogelijkheden van deze geile teef. Haar kut en haar kont onder elkaar” merkt Wendy op. Dan voel ik iets tegen mijn anus drukken en verschrikt besef ik dat mijn vader de levensechte dildo tegen mijn sterretje houdt. Die dikke dildo kan daar toch niet in... Maar als mijn vader door drukt glijdt de punt van de eikel al in mijn aars. “Kijk hoe deze lul haar sluitspier zal oprekken” meldt Wendy, mijn vader aanmoedigend door te duwen. Het angstzweet breekt me uit. Als de druk wordt opgevoerd, probeer ik te ontspannen. Dan voel ik hoe mijn kringspier wordt opgerekt en de geprononceerde eikel in mijn endeldarm verdwijnt. “Duw hem er helemaal in, laat zien hoe lekker strak ze in haar kont geneukt kan worden” draagt Wendy mijn vader op. En deze duwt het gevaarte langzaam verder in me. Het doet behoorlijk pijn als de dikke dildo zich een weg naar binnen baant.

Even lijkt het dat ik wordt opengescheurd, maar dan eindelijk zit het gevaarte helemaal in mijn endeldarm. Ik ben opgelucht dat het gelukt is en nu de pijn minder is neemt mijn opwinding weer toe. Het ding wordt ritmisch door vader op en neer in mijn anus geduwd, waardoor ik wellustig begin te kreunen. Oh, het is zo ontzettend geil. Ik verlang zo intens naar een orgasme, dat het me haast gek maakt. Ik begin luidruchtiger te kreunen als ik voel dat het orgasme zich aankondigt. Maar ook nu laten ze me nog niet klaarkomen en wordt het gevaarte uit mijn anus getrokken. Mijn onverholen geilheid moet aan het publiek getoond worden. “Ziet u hoe geil deze teef is. Beide lichaamsopeningen zijn voor u beschikbaar bij Club d'Amour...” prijst Wendy mij aan. Maar ze wil dat ik zelf aan de kijkers laat weten dat ik beschikbaar ben, want ze vraagt: “Mogen de bezoekers van Club d'Amour je kont en kut misbruiken?” “Ooooohhhh jaaahhh...” kreun ik. “Oooohhh, laat me klaarkomen. Alsjebliefffff....” Dan duwt mijn vader de dildo in mijn kut. Hij jast hem er gelijk helemaal in. En schuift hem vakkundig langs mijn klit op en neer. Dan vanuit mijn tenen word ik overspoeld door een gigantisch orgasme. Ik schreeuw het uit, terwijl de dildo maar in me op neer blijft gaan. Mijn lichaam schokt spastisch als de golven van het orgasme door mijn onderlijf trekken. Zelfs als de dildo uit me getrokken, blijft mijn lichaam naschokken.

Mijn vader legt zijn hand op mijn blote rug, terwijl ik nog lig na te hijgen. “Oh Debbie, wat een geile meid ben je toch. Jij zult vast en zeker het populairste meisje van Club d'Amour worden. Ze zullen in de rij staan om jou te neuken en je zult daarmee een goede boterham kunnen verdienen...?” Na de bevrediging komt de schaamte en ik doe mijn benen tegen elkaar. Papa's hand gaat masserend over mijn rug als om me op mijn gemak te stellen. “De heren zullen dol zijn op mijn geile meisje met haar natte kutje...” zegt hij alsof hij trots op me is. Met twee handen wrijft hij nu over mijn rug. Zelfs mijn billen worden niet over geslagen. Terwijl hij rustig door gaat met over mijn billen te wrijven, merkt hij op: “Maar denk er aan dat je zo veel mogelijk je benen spreidt tijdens de opname, zodat je toekomstige klanten een goede inkijk hebben. Laat eens zien dat je begrijpt wat ik bedoel.” Dat mijn vader aanwijzingen geeft hoe ik als zijn dochter zo sletterig mogelijk in beeld gebracht moet worden, is bizar, maar gehoorzaam doe ik toch mijn benen van elkaar en vraag zachtjes: “Zo goed, papa?” “Ja, want denk er aan, Debbie, de presentatie is vaak het belangrijkst...” . Zijn vingers strijken liefkozend over mijn schaamlippen. En alsof het normaal is je dochter zo aan te raken, glijden zijn vingers nonchalant in mijn geopende spleet. Hij vingert me.

Ik word er weer opgewonden en geil van.

“Je vader heeft gelijk, Debbie. De eerste avond in de club zul je bij opbod worden verkocht aan de hoogste bieder. En ook dan zul je jezelf behoorlijk moeten presenteren. Anders breng je niet veel op. Oké, zullen we verder gaan?” vraagt Wendy. “Wat is de bedoeling van de volgende scène?” vraagt mijn vader waarop Wendy antwoordt: “We hebben, denk ik, goed in beeld gebracht hoe sletterig je dochter is, maar we moeten de heren ook tonen dat ze haar als slavin kunnen misbruiken. Anders wordt ze nooit het populairste sletje van de club...”. Mijn vader knikt instemmend onderwijl mij rustig vingerend. Ik word er zo geil van en kreun zachtjes. Wendy vervolgt “in de volgende scène krijgt ze er stevig van langs met de zweep. Misschien kun jij dat doen, Evert?” Deze antwoordt: “Mijn dochter slaan, gaat me toch wat ver.” Doch Wendy beargumenteert: “Stel dat je overspelige ex hier ligt nadat je van Theo hebt vernomen dat ze met iedereen geneukt heeft. Zou je die slet dan willen slaan, Evert? En je dochter is nog een grotere slet dan haar moeder. Ze verdient straf voor haar sletterige gedrag. Dit is je kans om via je dochter wraak op je ex te nemen. Sla eerst op haar billen totdat ze goed rood zijn. Dan moet de overspelige slet in een vloeiende beweging haar rug rechten, naar achteren kantelen tot ze op haar rood geslagen billen zit en op haar ellebogen steunt, waarna je haar buik en borsten kunt geselen. Als je dochter haar benen helemaal optrekt en haar geslacht aanbiedt is dat voor jou een teken dat ze de ultieme straf aanvaardt en dat je op haar kut mag slaan. Duidelijk?” Wendy overhandigt een zweep aan mijn vader, komt naar me toe, verwijdert de tepelklemmen, en dringt bij mijn vader aan: “Kom, sla je overspelige vrouw. Ze heeft het verdiend...” En dan voel ik de strengen van de zweep op mijn billen. Via mijn bilspleet zakken ze omlaag en strelen mijn schaamlippen.

¨Wil je dat ik je sla? Dat ik je straf voor je overspelige gedrag?¨ vraagt papa.

Vreemd genoeg verlang ik ernaar door mijn vader gegeseld te worden. “Ja, alsjeblief sla me, papa. Dat is mijn verdiende loon.¨ Plots word ik niet meer gestreeld. Ik zet me schrap om de eerste klap op te vangen. Dan word ik geslagen. Niet zo hard. “Harder meppen” zegt Wendy “Ik wil de teef horen kermen van de pijn...”. Wederom daalt de zweep op mijn billen neer, het is behoorlijk pijnlijk nu en kan ik een kreet niet onderdrukken. Dan volgen een paar serieuze meppen, waardoor ik begin te kermen. Wow. ¨Dat heb je verdiend, slet.¨ snauwt vader mij toe. ¨Dat zal je leren..¨ En weer daalt de zweep neer op mijn schrijnende achterwerk. Het doet zeer. De strengen van de zweep striemen mijn kont. ¨Tellen, slet¨ snauwt vader die alle schroom heeft afgeworpen en nu als een volleerd dompteur de zweep hanteert. Ik kronkel onder de elkaar opvolgende slagen, de pijn verbijtend, probeer ik de tel niet kwijt te raken.

Als hij eindelijk ophoudt met slaan, doen mijn billen verschrikkelijk pijn, maar het heeft me ook erg opgewonden. Een vreemde ervaring. “Kom, biedt je borsten aan” zegt mijn vader. Ik recht mijn rug, kantel achterover en duw mijn borsten, hem uitdagend aankijkend, omhoog. Als de hand van vader omhoog gaat, sluit ik mijn ogen en bijt op mijn tanden. Ik hoor de zweep zoeven door de lucht en dan “Aaaaauuuwwww” mijn borsten worden gestriemd. Door mijn oogharen zie ik mijn huid rood kleuren op de plaats waar ik ben geraakt. Weer zwiept de zweep hard op mijn borsten. Waardoor ik begin te kermen van de pijn. Ik kijk hem smekend aan, maar hij heeft geen medelijden en gaat gestaag door met mij te geselen. Ook mijn tepels moeten er aan geloven. Mijn gehele borsten kleuren rood met donkerrode striemen kris kras er overheen. Dan is mijn nog ongeschonden buik aan de beurt, waarop hij ook naar hartenlust begint te slaan. Pas als de strengen op mijn venusheuvel belanden verandert de pijn in lust. Pure wellust neemt bezit van mij. Mijn kermen verandert in luidruchtig kreunen. Blijkbaar is dit voor vader een teken mij nog meer op te geilen. Hij trekt de strengen van de zweep langzaam door mijn spleet en langs mijn kittelaar omhoog. Wow wat ben ik geil.

Mijn vader slaat hard op mijn buik en venusheuvel.

Mijn gekreun wordt luider. Oh ja, ik ben zo geil, wil de zweep op mijn kut voelen. Onder het alziende oog van de camera laat ik me op mijn bips zakken, trek mijn benen onder me vandaan en doe ze zo ver mogelijk uit elkaar. “Moet ik op je kut slaan, slet. Heb je dat verdient”” vraagt vader. “Oooohhh jaahhh” kreun ik. “Biedt je kut dan aan, slet...” dringt vader aan. Ik trek mijn benen nu helemaal op totdat mijn geboeide handen de knieholten kunnen vastgrijpen, waardoor ik mijn geopende spleet ongegeneerd aanbied. “Zul je jezelf zo aan de meesters van Club d'Amour aanbieden als ze je moeten straffen voor je sletterige gedrag?” vraagt vader. “Oooohhhh jaaahhh...” hijg ik en duw mijn verlangende kut omhoog. Dan kan mijn vader de verleiding niet weerstaan en slaat hij hard op mijn geopende spleet. “Aaauuuuuwwww...” schreeuw ik en meteen begint mijn kut te schrijnen. Even wacht hij, zodat ik op adem kan komen. Maar ik blijf mezelf aanbieden. Weer mept hij en weer schreeuw ik het uit. Bij de volgende slag komt een van de strengen vol op mijn klit terecht. En meteen sta ik in vuur en vlam. “Oooooohhhh jaaaaa ohhhhh” kreun ik verlangend naar meer. Na nog een paar gemene meppen op mijn spleet span ik al mijn vaginale spieren aan, hevig verlangend naar bevrediging. Vader begrijpt wat hem te doen staat en slaat gericht op mijn spleet er voor zorgend dat mijn klit geraakt wordt. Dan hou ik het niet meer en barst het ultieme orgasme in me los. Het is sensationeel. Mijn geslacht is het episch centrum van mijn lichaam. Alle warmte vloeit daar naar toe. Heerlijke golven overspoelen mijn lijf. Mijn lichaam begint ongecontroleerd te schokken. Het klaarkomen is totaal. Hemels. Dit is de hemel waar ik altijd zou willen zijn, denk ik nog, als het me gewoon te veel word en ik het bewustzijn verlies.

Als ik weer enigszins bij mijn positieven kom doet mijn hele lijf zeer. Ik ben geradbraakt. Van de aanblik van mezelf in de spiegel, schrik ik. De striemen op mijn buik, borsten en geslacht zijn rood en opgezwollen. De klemmen op mijn schaamlippen doen verschrikkelijk pijn. Zowel Wendy als mijn vader, die naast de tafel staan, bekijken mij met een geamuseerde blik. Als ik hen hoor praten over nog een scène die ze willen opnemen, protesteer ik luid: “Nee, ik kan niet meer. Ik wil niet meer. Alles doet pijn. Laat me met rust”. En ik sluit opstandig mijn benen als Wendy zegt: “Kom nog één opname, sletje. We willen juist laten zien dat jij, ondanks dat je zojuist weer lekker bent klaar gekomen, nog steeds geil bent en al weer zin hebt. Daarmee kun je jezelf onderscheiden van de andere sletjes van de club. Smeer maar verlichtende crème op de pijnlijke plekken, Evert” en ze overhandigt hem een tube. Mijn vader knijpt wat zalf op zijn vingers en smeert het uit over mijn buik en borsten. Het is koel en het schrijnen wordt er gelukkig door verminderd. ”Kom, doe je benen van elkaar zodat je vader er bij kan”. “Nee ik wil echt niet meer...” en ik hou mijn benen stevig tegen elkaar. Dan trekt Wendy, zich niets aan trekkend van mijn protest, mijn benen van elkaar. Ik ben te slap en met mijn nog gebonden handen kan ik ook niets uitrichten. Als haar sterke handen me hebben geopend, zegt ze “Ook daar moeten we de pijn verzachten zodat we met de volgende opname kunnen beginnen...”.

“Nee, ik wil het echt niet, Wendy” zeg ik.

Maar mijn vaders vingers strijken de zalf al over mijn schaamlippen uit. Het is lekker koel en verlicht de schrijnende pijn. Zijn vingers gaan zachtjes over mijn gevoelige huid, geen plekje wordt over geslagen. Dan heel zacht strijkt zijn vinger voorzichtig over mijn clitoris. En als hij er zachtjes op drukt, is dit niet onprettig. Integendeel ik vind het fijn en lekker. Bizar dat ik ondanks de schrijnende pijn aan mijn pruim toch weer opgewonden raak, denk ik. Vader heeft alle schroom laten varen. Zijn vinger blijft me stimuleren, draait plagend om mijn pretknopje heen om er dan weer zachtjes op te duwen. “Je bent een geile slet, Debbie” fluistert mijn vader onderwijl in mijn klit knijpend. “Veel geiler dan je moeder. En je hebt een heel lekker lijf met een natte en uitdagende kut. Daar moet je mee kunnen scoren in de club. En je moet vaak kunnen klaarkomen. Als de heren je willen gangbangen moet je bij iedere neukbeurt klaarkomen. Begrijp je dat?” vraagt hij nog. Wendy haalt haar handen van mijn benen af, maar ik doe ze niet tegen elkaar. Met gespreide benen blijf ik liggen, genietend van de stimulerende vingers van mijn vader. “Op school was je geen uitblinker, Debbie. Maar in de club moet je met zo'n geil lichaam wel kunnen uitblinken. Je wilt toch het meest begeerde sletje worden? Het neuksletje van de club?” vraagt hij, mij met zijn vingers verder opgeilend. “Oh ja, papa...” breng ik hijgend uit. “maar mogen de klemmen er af. Het doet zo'n pijn“. Mijn vader kijkt vragend naar Wendy, die naast me staat.

“Oké, haal ze er maar af Evert. ik denk dat haar schaamlippen wel voldoende open zullen blijven staan” zegt ze en mijn vader verwijdert heel voorzichtig de klemmen. Ik bijt op mijn tanden en een zucht van opluchting ontsnapt aan mijn lippen als ik er van bevrijd ben. “Als je zo exhibitionistisch bent, moet het toch reuze opwindend zijn dat je naakte lichaam aan een schare mannen ten toon wordt gesteld en bij opbod wordt verkocht voor gebruik” zegt vader wiens vingers me blijven verwennen. “Stel je toch eens voor, Debbie. Een aantal mannen in chique pakken met stropdas, die zich vergapen aan jouw naakte lichaam.” Ik sluit mijn ogen en zie mezelf tentoon gesteld worden. Mijn naaktheid te midden van deze respectabele geklede heren is contrasterend en vernederend. Mijn opwinding stijgt. Vader vervolgt “De heren bekijken likkebaardend de aangeboden koopwaar. Maken opmerkingen over je tieten en je kale natte spleet. Maar de invloedrijke mannen willen zeker weten dat ze geen kat in de zak kopen. Dat jij echt een zeer geile slet bent waar ze op gaan bieden. Ze willen overtuigd worden van de sappigheid van je kut. Ze willen dat je jouw benen voor hen spreidt, zodat ze een goede indruk van je spleet krijgen, sletje.” Oh ja, en om mijn bereidwilligheid aan vader te tonen doe ik mijn benen zo ver mogelijk van elkaar. “Dat is wat je wilt, hè sletje. Je natte kut aan ze laten zien. Maar dan zul je die heren eerst moeten verleiden naar de club te komen. Dus we zullen nog een filmpje moeten maken om ze te overtuigen dat jij een geile teef bent. De moeite waard om voor naar Club d'Amour te komen. We moeten ze laten zien dat jij echt klaarkomt en het niet veinst zoals de meeste andere meisjes. Dat wil je toch wel?” vraagt vader. Ik ben inmiddels zo geil en zeg met schorre stem: “Oh ja, ik wil dat ze zien dat ik een geile teef ben.

Het geilste meisje van de club...”

Met mijn ogen nog steeds gesloten begin ik te kreunen, als ik fantaseer hoe ik daar wijdbeens lig en door verschillende heren bepoteld wordt. Mijn kut begint spontaan vocht af te scheiden. Dan hoor ik Wendy tegen mijn vader zeggen: “Kijk Evert, de teef begint al weer te lekken. Oké, slet. In de volgende scène wil ik de heren laten dat jij echt onverzadigbaar bent. Op het eind van de vorige scène hebben ze gezien dat je zo werd meegesleept door het orgasme dat je zelfs het bewustzijn verloor. Daar wil ik verder gaan. Een beeld van je gepijnigde lijf, verlost van de klemmen, achtergelaten door je kwelgeesten. Je polsen nog steeds vastgebonden. Langzaam kom je bij je positieven en als je de vibrator tussen je voeten ontwaart, zien de toeschouwers dat je nog steeds geil en wellustig bent en wederom verlangt naar een orgasme. Ik zet de camera vast op het statief gericht op die vibrator. Het lijkt of jij alleen bent gelaten en de camera toevallig is blijven aanstaan. Je bent geil en je wilt die vibrator in je pruim. Je moet je best doen om de vibrator tussen je schaamlippen te krijgen en hem te berijden. Maar als het je is gelukt jezelf op die kunstlul te spiesen, zal goed te zien zijn hoe het gevaarte in je kut verdwijnt. Hoe ongegeneerd jij hem berijdt. Hoe je met je clitoris langs de ribbels schuift om een orgasme bij je zelf op te wekken. Juist dat lustorgaantje van jou wil ik goed in beeld brengen als bewijs van je ongebreidelde geilheid”. Oh, ik ben geil en kijk verlangend naar de zeer forse zwarte vibrator met een knots van een paarse eikel die Wendy op het voeteneind van de tafel bevestigt. “We moeten zorgen dat haar tepels en clitoris zo hard en groot mogelijk in beeld komen, Evert. Zodat de kijkers duidelijk zien hoe geil en onverzadigbaar deze teef is” zegt Wendy en ze haalt de zuigers te voorschijn. “Als jij haar klit voor je rekening neemt, zal ik haar tepels onder handen nemen”. Mij wordt niets gevraagd. Maar ik wil ook geen inspraak.

Wendy zet de buisjes op mijn borsten en zuigt de tepels er meedogenloos in. Kreunend van de pijn zie ik hoe ze door het vacuüm naar binnen worden getrokken totdat ze onnatuurlijk groot en donker in het transparante buisje staan. Met een pijnlijke en ook angstige blik in de ogen kijk ik naar vader en als deze vraagt: “Ben je er klaar voor?” knik ik alleen maar. Hij zet nu ook het buisje over mijn klit en als hij in het handpompje knijpt voel ik hoe mijn pretknopje naar binnen wordt gezogen. De pijn is ondergeschikt aan de opwinding die dit bij me teweeg brengt. “Ooooooooohhhhhhhhh lekker...” en als hij nogmaals knijpt kom ik meteen spontaan klaar. “Daar gaat ze weer de geile teef. Maar goed dan komt ze hopelijk niet zo snel klaar als ze op die zwarte jongen zit te wippen” merkt Wendy laconiek op, terwijl ze in de weer gaat met camera en statief. Even wacht papa tot het orgasme is uitgeraasd, maar dan gaat hij gewoon verder met knijpen. Ondanks de pijn, die ik moet verbijten, is het bizar om te zien hoe groot mijn clitoris kan worden opgerekt. Gelukkig stopt papa met het verder oprekken van mijn klit als ik het uitschreeuw omdat het lijkt alsof hij wordt af gescheurd. Ik bekijk met verbazing naar de meest erogene lichaamsdelen van mijn lijf waarop nu buisjes schommelen. Mijn gevoelige tepels staan ver opgerekt in de transparante buisjes. En nu zie ik dat mijn kittelaar lijkt op een klein pikkie, met een trillend glanzend eikeltje wat uit de voorhuid te voorschijn is gepiept. Mijn vader is blijkbaar ook verwonderd door de aanblik van mijn grote klit, want terwijl hij het buisje met een hand vasthoudt bekijkt hij het stijve pikkie in het buisje met een opgewonden gezicht van alle kanten.

“Wow, wat heb jij een grote geile clitoris, Debbie.

En dadelijk wordt dat geile ding in close-up gefilmd. Hoeveel mannen zullen zich daarop afrukken, denk je. Is dat geen geil idee?” vraagt vader. De vernedering door hem bekeken te worden en zijn opmerkingen maken me ontzettend geil. “Oh ja papa. Ooohhh, ik ben zo geilllll.” kreun ik. Vader gaat verder: “Wendy heeft me een kopie van de film beloofd. Dan kan ik die aan Theo laten zien. Kijken wat hij van mijn geile dochter vindt. Zoals je weet heeft hij vroeger je moeder nog geneukt, en ik weet zeker dat als hij jouw uitdagende lijf ziet, hij zal moeten toegeven dat jij nog lekkerder en veel geiler bent dan je moeder. Hij zal zien hoe jij bent veranderd in een geile teef, Debbie. Zou je willen dat ik Theo de film laat zien?” Ik stel me voor hoe mijn vader samen met zijn vriend de film bekijken. Oh, wat ben ik toch exhibitionistisch, want ik begin te vloeien als ik het me voor de geest haal. Hoe is het mogelijk, net klaargekomen en al weer bloedgeil. Trillend van verlangen lig ik daar. Het ontgaat Wendy niet en ze zegt: “Het maakt jouw dochter niet uit aan wie ze getoond wordt. Hoe meer mannen zich vergapen aan haar natte pruim hoe geiler de teef wordt. Heb ik gelijk? Mag je vader de film aan Theo laten zien? Wil je dat Theo jouw natte geopende pruim in close-up kan bewonderen?”. Oh wat een geil idee. “Oh jaaahhhaa...” schreeuw ik uit. “Haal de buisjes weg en laten we beginnen voordat de slet weer klaarkomt” merkt Wendy op. Als vader de buisjes heeft verwijderd blijven mijn tepels en klit fier overeind staan. “Laat alle opgewonden mannen die de film zullen bekijken maar zien wat voor een geile teef jij bent en dat je maar wat graag door hen geneukt wil worden” zegt vader nog. Wendy gaat achter de camera staan en zegt “Oké, doe je ogen dicht en kom langzaam bij je positieven. Richt je op de vibrator. Je vader en ik zeggen niets. Want wij zijn er niet. Alleen jouw gehijg en gekreun worden opgenomen.”

Doe je best...!

Ik sluit mijn ogen, doe mijn benen een beetje bij elkaar zodat de vibrator tussen mijn enkels als een grote fallus oprijst. Op teken van Wendy open ik mijn ogen, kijk verdwaasd om me heen tot ik de vibrator in het oog krijg. Ik richt me een beetje op en bekijk het ding met een geile blik in de ogen. Met mijn tong ga ik sensueel langs mijn lippen. Als ik met beide voeten het gevaarte omklem, gaan mijn benen iets vaneen, waardoor de aanzet van mijn natte spleet meteen in beeld zal komen. En natuurlijk ook mijn klit. Oh, ik ben reuze geil, beweeg mijn voeten obsceen langs de kunstlul op en neer en wrijf met mijn tenen over de eikel. Langzaam schuif ik vervolgens met mijn billen over de tafel, onderwijl mijn benen verder spreidend tot ik de onderkant van de fallus tegen mijn pruim voel drukken. Ik richt mijn bovenlichaam op en als ik, steunend op mijn vastgebonden handen, in de spiegel zie hoe mijn kut tegen de fallus aan perst en deze surrogaat lul in no time glinstert van het vocht uit mijn kut, ben ik trots om te kunnen laten zien dat ik een geile teef ben. Ik wil de klanten van de club overtuigen van de onbegrensde mogelijkheden van mijn lijf, zodat ik flink wat zal opbrengen als ik bij opbod als seksslavin wordt verkocht. Ik doe mijn dijen nog verder uit elkaar waardoor mijn natte schaamlippen om de dikke staaf heen plooien. Opgewonden schuif ik met mijn spleet langs de schacht op en neer. Ik ben zo geil. Wild duw ik mijn onderlichaam langs de staaf omhoog, steeds hoger tot ik de eikel tussen mijn schaamlippen voel. De aanblik die ik zo bied is schaamteloos opwindend. Mijn kut is zeiknat en mijn klit, die vlak boven de fallus uit steekt, is onwerkelijk groot, vochtig en stijf. Het pikkie trilt ongegeneerd van verlangen naar bevrediging. Ik probeer me zelf op de fallus te duwen, maar het lukt niet. Steunend op mijn vastgebonden handen duw ik mijn lichaam omhoog, ik krom mijn rug en duw ongeduldig met mijn spleet tegen de eikel. Ohhh en dan gelukkig schuift de eikel tussen mijn schaamlippen naar binnen. Langzaam duw ik me verder op de grote vibrator. Het is goed te zien hoe mijn stijve klit langs de ribbels schuift. Maar de toeschouwers zullen ook zien hoe ongeremd geil ik ben.

Hoe mijn hele lichaam trilt van een ongetemd verlangen naar een orgasme. Dat is wat ik wil. Klaarkomen. Laten zien dat ik vaak kan klaarkomen. Ongeduldig duw ik door, me niets aantrekkend van de spanning die het dikke ding op mijn schaamlippen teweeg brengt. Steeds dieper glijdt de zwarte pik in mijn spleet. Tot hij er helemaal inzit. Plots voel ik hoe de eikel opzwelt, hij groeit binnen in mij tot flinke proporties. Hij vult me helemaal op. Oh wat een ontzettend geil gevoel. En als de vibrator begin te trillen hou ik het niet meer. Schreeuwend van genot verwelkom ik het orgasme dat als een orkaan bezit van me neemt. Mijn lichaam begint ongecontroleerd te schokken en kreten van genot verlaten mijn lippen. Als het orgasme is uitgeraasd, besef ik dat ik door de zwelling aan de vibrator vastzit. Het trillen gaat gewoon door en weer wordt ik overweldigd door een volgend orgasme. Waarna de trilling wordt opgevoerd en de orgasmes achter elkaar door mijn lijf razen. Zeker een kwartier kom ik continu klaar.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm