Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Van moslima tot spermaslet DEEL18
Categorie: moslimseks | vrijdag 6 december 2013 06:29

Geile afspraakjes

DEEL 18 - Een paar weken later, zondagmiddag, zitten de drie vrienden weer in het stadion van hun favoriete club. Het is rust en ze praten met elkaar. “Komende vrijdag” begint Peter “gaat die ouwe vent naar Mekka en is dan vier weken weg. Zullen we zaterdagavond eens wat leuks gaan doen?” “Waar denk je aan?” vraagt Kees. “Die vrouwen een keer verwennen” antwoordt Peter, “ik heb drie vrienden op de sportschool, die heb ik al gepolst en zijn wel in voor een lekker avondje neuken.” “Denk jij dat ze dat willen? Weer drie kerels erbij” vraagt Rob. “Karima wel, die heb ik al gevraagd en die wil wel. Dus vragen jullie het eens aan Yousra en Bouchra.” “Oké, ik laat het wel weten.” De tweede helft begint en ze zwijgen over het onderwerp.

“Ik vind het eng, drie vreemde mannen erbij” reageert Bouchra als Rob het voorstelt. “Alleen maar voor de seks schat, ze gaan je niet opeten.” “Dus dan worden we alle drie door zes mannen geneukt?” “Ja, voor een keertje is dat toch wel lekker.” “Ik weet het niet Rob, ik vind het best wel eng, bloot voor vreemde mannen. Ik denk er even over na.” “Niet te lang want we willen het zaterdagavond doen.” Ze zwijgen er verder over.

“Jij wil die vier weken lekker bij mij slapen?” gaat Rob een paar tellen verder. “Ja” glimlacht Bouchra, “lekker vier weken naast mijn lieve Rob liggen. Ik slik de pil weer door dus ik ben vier weken van jou.” Ze zakt tegen hem aan en ze tongzoenen. Dan kruipt Bouchra van zijn schoot af en staat op. “Ik ga weer, ik wil geen argwaan wekken want die ouwe zal alweer te kijken dat ik naar jou liep.” Rob staat ook op en Bouchra pakt de notebook van tafel. Ze kussen elkaar nog een keer en ze gaat weer.

De dag erna zit Karima thuis met Yousra en Bouchra te praten over komende zaterdag, Yousra wil het wel. Zei het dat ze er een beetje huiverig voor is, bloot voor zes mannen. “Waarom jij bang zijn. Mannen willen alleen maar neuken, veel sperma spuiten, is toch lekker. Ik wel zien zitten.” “Ja, maar jij bent ouder en meer gewend” komt Bouchra, “ik vind het eng.” “Is toch niet eng, Rob en Peter en Kees er ook zijn. Die heus wel opletten op ons.” “Moet je het nu weten?” “Ja” zegt Karima, “ik vanmiddag Peter moet bellen, hij af kan spreken met jongens.” Bouchra kijkt naar Yousra en dan weer naar haar moeder. “Ik doe mee mama” zegt Yousra. “Nou, oké, doe maar dan. Ik wil jullie ook niet teleurstellen” besluit Bouchra. “Fijn, dank jullie” zegt Karima en ze staat op. Bouchra en Yousra gaan naar hun kamer om te studeren en Karima belt met Peter.

Vrijdag begin van de avond is Karima klaar met Said helpen zijn koffer te pakken. Ze zegt hem gedag en hij loopt naar buiten. De koffer trekt hij achter zich aan. Vijf minuten later is de bus weg en komen de meiden beneden. “Zo is hij eindelijk opgehoepeld” zegt Yousra. “Jij vier weken naar Kees?” “Ja, wat dacht jij, mijn tas staat al klaar, ik ga over een kwartiertje naar hem toe.” “En ik ga lekker naar Rob, vier weken lang naast mijn lieve vriend liggen. Ik heb er echt zin in.” “Ik naar Peter gaan straks. Morgenavond om zeven uur hier allemaal weer zijn in dit huis.” “Dat is goed, wij zijn er” zegt Yousra. “Goed mama, veel plezier jij” zegt Bouchra, “en jij ook lieve zus.” Ze loopt met een tas met spulletjes naar buiten en gaat achter uit. Yousra gaat naar boven om haar tas te controleren en verdwijnt een kwartiertje later. Karima pakt een tasje met wat spulletjes en sluit de deur achter zich. Zij loopt naar Peter.

Bouchra komt bij Rob binnenlopen. Die zit achter zijn computer. Ze loopt naar hem toe en slaat een arm om hem heen. Rob draait zijn hoofd en ze kussen elkaar. “Dag schat, fijn dat je er al bent” begroet Rob haar en ze kussen elkaar weer. “Een minuutje schattebout, even dit afsluiten.” Bouchra draait zich om en loopt richting bankstel. Bij de eettafel doet ze haar hoofddoek af en duwt haar slippers uit. Dan loopt ze door naar de bank en gaat zitten. Enkele tellen later gaat ze dwars zitten en legt haar benen op de bank. Even later komt Rob bij haar en schuift onder haar benen. Haar voetjes liggen op zijn schoot, zijn hand erop. “Lekker vier weken mijn lieve Bouchra om me heen.” Ze glimlacht, “ik kon vannacht de slaap niet vatten van die gedachte, vier weken naast mijn lieve Rob, lekker iedere nacht jouw blote lichaam voelen.”

Rob wrijft over haar voeten en schuift de pofbroek omhoog. Haar scheenbeen voelt glad aan. “Scheer jij die?” “Nee, is nog niet nodig, mama wel, die heeft daar haaigroei en Yousra weet ik eigenlijk niet. Maar ik hoef me daar niet te scheren. Wel onder mijn oksels, die doe ik ook tegenwoordig, dat is ook frisser met deodorant onderdoen.” “De meeste vrouwen scheren hun benen, hun oksels en steeds meer ook hun schaamhaar. Er zijn ook steeds meer mannen die hun schaamhaar doen en ook borstharen gaan er tegenwoordig af.” “Die weinige haartjes van jou vind ik lekker. Dan voel ik tenminste dat jij het bent.” Rob glimlacht.

“Ongesteldheid weer over.” “Net aan, vanochtend nog een klein beetje vuil in mijn broekje maar nu vanavond al niet meer. Je moet me maar niet beffen vanavond, neuken mag wel.” “Waarom niet schat. Je weet wat ik heb gezegd, ik hou van Bouchra, ik hou van haar lichaam en van de geurtjes van haar lichaam. Ik ga je vanavond gewoon lekker beffen en daarna gaan we neuken.” “Dan moet je het zelf weten.” Rob tilt een van haar voetjes op en begint hem te kussen. Dan likt hij op en om haar kleine teentjes en sabbelt op haar grote teen. Bouchra kijkt glimlachend toe. “Dat vind je ook lekker, want ik heb ze vanavond nog niet gewassen.” “Lieve schat, het maakt me allemaal niets uit. Ik vind je gewoon een heerlijke vrouw en ik geniet van jouw hele lichaam, het puntje van je tenen tot je kruintje.”

Bouchra verschuift haar kont en komt dichterbij hem. Dan zet ze zich op zijn schoot en omhelst hem. “Jij bent echt een schat. Een lieve man. Ik hou ook zo veel van jou, dat is met geen pen te beschrijven.” Rob kijkt haar glimlachend aan. Dan kust hij haar, een paar keer en vervolgens smelten hun lippen samen. Hun tongen beginnen een erotisch liefdesspel. Minutenlang glijden ze langs en over elkaar. Na een minuut of vijf verbreken ze de tongzoen en kijken elkaar aan. Rob trekt haar tegen zich aan en kust op haar hoofd. Haar haren ruiken lekker. Nog een kusje en dan weer een stevige omhelzing.

“Weet je lieve schat, ik kan je wel opvreten, jij houdt veel van mij, ik verzeker je andersom is het net zo. De laatste tijd denk ik ook overdag aan je tijdens een stil moment op werk. En heel soms krijgt ik dan een zwelling tijdens die gedachten, dan denk ik aan dat heerlijke lichaam van jou, die lekkere borsten en dat mooie kutje.” “Leuk dat je dat zo vertelt. Ik heb dat vaak als ik aan die heerlijk zware piemel van jou denk, dan voel ik wel eens een druppeltje vocht uit mijn kutje in mijn broekje lopen” bekent Bouchra. “Wij zijn gewoon gek en geil op elkaar” en weer tongzoenen ze. Dan staat Rob op en tilt haar mee. De gang in en naar boven. Op het bed legt hij haar neer en wrijft over haar lichaam, onder de jilbab, naar haar blote borsten. Dan trekt Bouchra de jilbab open en Rob knuffelt een tepel, bijt er zachtjes in, dan de andere. Hij kust haar lichaam en borsten. Zijn hand schuift in haar pofbroek en hij voelt haar slipje. Als zijn hand daarin glijdt voelt hij natte schaamlippen. Zijn schat is ook geil. Hij komt rechtop en trekt zijn fliestrui uit. Bouchra doet haar jilbab uit en met ontblote bovenlichamen zakken ze weer op elkaar.

Bouchra wil weer tongzoenen. Rob geeft daaraan toe en ondertussen wrijft hij over haar buik weer naar omlaag, pakt het elastiek van haar broek mee en schuift hem van haar lichaam af. Boven haar knieën laat hij de broek los en gaat terug omhoog. Haar slipje voelt vochtig aan. Hij wrijft erover en dan glijdt zijn hand erin. Als hij haar klitje beroert kreunt Bouchra vanachter de tongzoen. Ze lost de zoen. “Toe ga door, ik ben zo geil op je, maak me klaar schat. Daarna ben ik van jou.” Rob begint het harde knopje nu met twee vingers te verwennen en Bouchra ligt te kronkelen onder zijn hand. Dan komt ze klaar. Ze sproeit haar vocht over zijn hand. Rob trekt die terug en ruikt. Gewoon de geile lucht van zijn schat en hij likt het af. “Niet vies?” vraagt ze.

“Nee schat, gewoon de lekkere geur van jouw geil, verder niks.”

Ze beginnen elkaar uit te kleden. Bouchra heeft een nieuw stringetje. Dat laat hij nog even zitten. Bouchra pelt hem wel helemaal uit. “Waarom laat je mij mijn broekje aanhouden.” “Omdat ik dat een geil gezicht vind, mijn lieve Bouchra met een stringetje aan.” Bouchra glimlacht. “Die grote witte onderbroeken draag ik ook niet meer, alleen de eerste twee dagen als ik ongesteld ben, dan wel want dat is prettiger met maandverband.” “Ik merk het ook aan de was dat jullie ze steeds vaker dragen.” “Vind je ze allemaal mooi?” “Ja, allemaal.” Rob vertelt er niet bij dat hij ook regelmatig snuffelt aan de broekjes en dan wel eens geniet van de geile geuren die er soms uitkomen, vooral uit de broekjes van Bouchra.

Rob duwt haar op haar buik en geeft kusjes op haar schouders en haar rug. Over het midden van haar rug kust hij omlaag en door haar bilspleet likt hij. Bouchra voelt hem wel en wiebelt met haar kont. “Je kriebelt.” “Niet lekker?” “Jawel, ik merk dat ik er weer geil van word.” Hij kust haar nu tussen haar billen en schuift het touwtje opzij. Likkend gaat hij over haar sterretje en Bouchra spreidt automatisch haar benen. Dan duwt hij haar om en kust haar buik. Een zuigzoentje over haar naveltje en dan omhoog, haar borsten zijn aan de beurt. Hij bijt beurtelings in haar tepels en kneedt haar zachte maar wel stevige borsten. Dan weer kussend over haar lichaam naar omlaag en dan likkend en snuivend over haar broekje. De geile lucht is onmiskenbaar aanwezig en hij geniet daarvan. Dan duwt hij het broekje iets opzij en kust haar schaamlippen. Omdat haar benen bij elkaar liggen zijn ze mooi gesloten en vormen samen een heel smal spleetje in haar onderbuik. Nu pakt hij het elastiek van haar broekje en trekt hem van haar billen af. Bouchra helpt door haar billen op te tillen.

Hij duwt haar benen uit elkaar en haar venusheuvel begint haar heerlijkheid prijs te geven. Haar roze schaamlippen en even later het onderliggende roze vlees in haar vulva. Haar vocht parelt in hele kleine druppeltjes op haar. Als hij haar benen nog verder uit elkaar duwt komt ook de dieper liggende vagina tevoorschijn. Hij haalt zijn tong er overheen en Bouchra kreunt op zijn aanraking. Hij proeft haar geil, die lekkere sterke smaak van haar kutvocht en begint haar te beffen. Haar klitje steekt eigenwijs tussen haar schaamlippen omhoog en hij sabbelt erop. Bouchra reageert met haar heupen en ze kreunt. Een paar minuten blijft hij haar verwennen en dan komt ze weer klaar. Ditmaal vangt hij haar geil op in zijn mond en slikt. Dat lekkere vocht wat hij een weekje heeft moeten missen, maar denkt hij er gelijk achteraan, waar hij nu vier weken van mag drinken, snoepen uit haar heerlijke gleufje.

Hij begint nu tussen haar schaamlippen door het roze vlees van haar vagina te likken, streek na streek krijgt hij iets van haar vocht mee en hij geniet daarvan. Bouchra geniet van hem. Ze voelt zijn ruwe tong keer op keer over het gevoelige vlees in haar onderbuik strijken. Een paar minuten slechts, dan komt ze klaar en jaagt haar vocht naar buiten. Rob slikt en zuigt. Dan voelt hij haar handen in zijn oksels en ze trekt hem omhoog.

“Toe schat neuk me, ik wil je in me voelen” fluistert ze en ze kust hem.

Rob schuift zijn bijna harde paal tot tussen haar schaamlippen en penetreert haar. In haar natte warme buik zwelt hij verder en begint haar dan te neuken. Eerst nog heel rustig, maar langzaam voert hij het tempo op. Hij voelt hoe Bouchra niet alleen tegenstoot maar ook met haar buikspieren werkt. Ze knijpt en ontspant in zijn ritme. Ze kijken elkaar aan en Bouchra glimlacht. “Jij neukt altijd zo lekker. Het lijkt wel of ik je tussen mijn oren voel.” Rob glimlacht. Hij zakt op haar neer en draait om. Hij trekt haar mee bovenop zich en wrijft over haar rug en billen. Trekt twee vingers door haar bilspleet en vingert haar sterretje. “Jouw kontje wil ik volgende week ook weer eens hebben.” “De komende vier weken ben ik helemaal van jou, je mag doen wat je wil, ik vind alles lekker.” “Heb je nog nieuwe speeltjes uitgezocht?” “Nee, nog geen tijd voor gehad, misschien zondag. Dan ga jij toch naar voetbal.” “Vind je dat niet erg?” “Nee” schudt Bouchra, “nee Rob, een man mag ook zijn hobby’s hebben en als jij graag met je vrienden naar voetbal gaat dan mag dat.”

“Je bent een schat, groter nog dan ik dacht” en ze kussen elkaar.

Bouchra duwt zich wat omhoog op haar armen en begint nu wat harder te rijden over zijn stijve paal. Rob begint ook zachtjes tegen haar in te stoten. Hij ziet dat zijn lieve schat geniet. Ze sluit zelfs haar ogen en concentreert zich op datgene wat zich in haar buik afspeelt. Ondertussen gewoon doorrijdend. Dan, heel onverwacht, komt ze klaar. Ze knijpt hard met haar buikspieren en Rob voelt haar vocht om zijn penis kruipen. Ze zakt voorover en plat op zijn lichaam. Ze kussen elkaar. “Toe schat, maak het af op jouw manier, dat vind ik lekker” fluistert ze. Rob voelt hoe ze haar heupen iets omhoog houdt. Hij pakt ze vast en doet ze nog iets verder, de goede hoogte voor hem. Dan begint hij haar van onderen uit te neuken. Bouchra, die nog steeds met haar hoofd vlak naast die van hem ligt begint zachtjes korte geile zinnetjes te fluisteren. “Jij neukt zo lekker …… ik voel die harde lul diep in mijn kutje …… oh, schat, ik ben zo lekker nat in mijn kutje …… ga jij daar nattigheid bij spuiten …… kom, spuit je sperma diep in mij …… laat mij je kikkervisjes voelen …… oh Rob wat lekker.” Rob wordt hier ook al geiler van en begint haar ook al steviger te neuken. Na een minuut of vijf houdt hij het niet meer en jaagt zijn sperma in vijf harde stralen diep in haar lichaam. Bouchra voelt de stralen in haar buik komen en kreunt. Ze zakken weer op elkaar en genieten van elkaars warme lichaam. Bouchra voelt dat Rob uit haar zakt maar ze laat het. De sperma druppelt langzaam omlaag. Ze merkt nu dat Rob het laken over hun heentrekt en nu ligt ze lekker warm om haar lieve Rob.

Die avond neukt Rob haar nog één keer en ze gaan op tijd slapen. De volgende morgen, zaterdag, wil Bouchra eerst zijn odol hebben en opnieuw jaagt Rob zijn sperma in haar liefdestunneltje. Ze gaan uit bed en stappen onder de douche. Bouchra wil haar haren wassen en Rob helpt haar. Het is een behoorlijke bos en het haar komt ook tot onder haar borsten, dat had hij al gezien. Een half uurtje later stappen ze onder de douche vandaan en drogen zich af. Bouchra wikkelt haar lange haren in een handdoek en ze trekt een string aan, daar overheen haar thuispak.

Ze ontbijten beneden en daarna gaat Bouchra aan de eettafel zitten. Ze heeft nog wat studiewerk en Rob laat haar met rust. Een kwartiertje later loopt hij naar haar toe. “Schat, ik ga even de stad in. Ik verwacht niemand dus je hoeft niet open te doen.” “Dat is goed, ik blijf hier studeren en zie je wel weer.” Ze kussen elkaar en Bouchra wil een kort tongzoentje. “Ik hou van je” zegt ze “En ik hou van mijn lieve schat” zegt Rob en geeft haar een kneepje in haar wang. Bouchra glimlacht. Rob gaat de deur uit en rijdt de stad in. Twee uurtjes later komt hij terug en Bouchra zit nog steeds te studeren. “Ik ben zo klaar schat” zegt ze met een vrolijk gezicht.

De rest van de middag vermaken ze zich met praten, tv kijken en knuffelen. Bouchra is een vrijdoos, dat geeft ze zelf ook toe. Ze kan genieten van Rob en lekker knuffeltjes geven en ontvangen. Dan wordt het etenstijd. Voor de zaterdagavond doet Rob makkelijk. Gewoon brood met allerlei soorten beleg en zoetigheid en koffie en thee. Bouchra wil ook een glas melk en Rob schenkt er ook een in voor zichzelf. Ze gaan eten en af en toe praten ze. Ook over vanavond. Bouchra vindt het nog steeds eng, helemaal bloot voor zes mannen. “Weet je lieve schat, die zes mannen willen maar twee dingen, dat is drie leuke vrouwen laten genieten en er zelf ook plezier aan hebben.” “Dat weet ik wel Rob maar ik blijf het eng vinden.” “Ik ben toch ook in de buurt en Peter en Kees.” “Nou, hou maar op, ik ga gewoon naar binnen en zie wel.”

Iets voor zevenen lopen Rob en Bouchra naar het huis naast hun. Karima en Yousra zijn er al, net als Kees. Peter nog niet, die is de andere drie mannen gaan halen. Een paar minuten later komen ook die binnen. Ze staan met zijn negenen in de kamer en soms praten er twee of drie mensen met elkaar. Op een seintje van Peter trekt Karima de gordijnen aan de voorkant dicht en doet Yousra de achterkant. “Ik stel voor” begint Peter “dat we ons eerst allemaal uitkleden. Jullie kleding niet op de banken leggen. Doe maar op die stoelen daar.” Rob en Bouchra leggen hun kleding op dezelfde stoel en schuiven die aan de kant. Een paar minuten later staan er negen blote mensen, drie vrouwen en zes mannen.

“Ik wil even voorstellen aan de nieuwe mannen. Dit is Karima, zij is mijn schattebout, daarnaast staat Yousra, negentien jaren oud en de vriendin van Kees, daarnaast Bouchra, achttien jaren oud en de vriendin van Rob. Dames deze mannen zijn Hans, en Hans maakt een knikje, Ton, en die knikt, en Nico, opnieuw een knikje.”

“Verder is het zo” gaat Peter verder, “dat er vanavond alleen vaginaal geneukt mag worden, dus geen kontjes en mondjes. Voor wie condooms wil gebruiken, ze zijn er.” Er klinkt wat geroezemoes. “Dan als laatste. Ik een paar weken geleden pilletjes gekocht. Pilletjes voor de mannen. Als je die inneemt krijg je een erectie en ook al kom je klaar, je blijft stijf. Een kwart pilletje is ongeveer drie kwartier een stijve, een half pilletje is bijna anderhalf uur, enzovoorts. De tijden hebben Karima en ik uitgeprobeerd en die kloppen ongeveer. Een heel pilletje is inderdaad drie uur lang een erectie, ongeacht je klaarkomen. Ik stel voor dat we allemaal een half pilletje innemen. Dan hebben we ongeveer anderhalf uur een stijve leuter en dat moet genoeg zijn. Bezwaren?”

“Dus jullie kunnen anderhalf uur lang gewoon door blijven neuken?” wil Yousra weten. “Ja, maar na iedere twee beurten houden we tien minuten pauze. Dan komen jullie ook even tot rust.” “Nog vragen?” “Hoe vaak neukt iedereen met iedereen” vraagt Bouchra. “Wij drie rondjes doen” zegt Karima “dan iedere man één keer met iedere vrouw neuken. Dat genoeg is voor één avond.” “Als laatste nog even, iedere man moet zo eerlijk zijn dat hij iedere vrouw maar één keer neukt. Dus niet omdat Karima zo lekker neukt, stiekem twee keer doen. En neuken mag op die twee grote luchtbedden daar, op die bank daar en de bank daar en op de salontafel. Duidelijk?”

Peter deelt de pilletjes uit en Karima loopt met een dienblad met glaasjes water. Als iedereen is voorzien gaan ze bij elkaar zitten. De vrouwen zien al snel dat er zich zes lullen oprichten en ze beginnen. Niemand wil een condoom en Bouchra wordt als eerste door Nico geneukt, Yousra door Peter en Karima door Rob. Ze glimlacht als hij in haar komt. “Mijn lieve vriendje. Jij mij lekker als eerste neuken.” “Weet je schat, vandaag zag ik op mijn computer dat de ik jullie notebook een jaar geleden kreeg om te repareren, dus een jaar geleden is dit alles begonnen.” “Ik geen dag spijt hebben gehad, ik heel lekker leven nu.”

Al snel is het gehijg, gekreun en gesteun niet van de lucht en een minuut of vijf later komen de eerste mannen klaar. Er wordt gewisseld en nu neuken Kees, Hans en Ton de drie vrouwen. Zo gaat de avond verder. Iedere keer na twee mannen lopen de drie vrouwen naar het toilet en persen de sperma naar buiten. Ze drinken wat en even later gaat het spel weer beginnen. Karima heeft het reuze naar haar zin. Ze geniet van iedere harde paal die ze in haar lichaam krijgt en die zijn zaad in haar achterlaat. Ook Yousra en Bouchra merken dat ze het ondanks hun eerdere aversie het toch wel heel lekker vinden, gewoon door zes verschillende lullen te worden geneukt. Ze voelen ook het verschil. Het laatste rondje breekt aan en Rob neukt nu Bouchra. Ze kijkt glimlachend naar hem. “Jij neukt het lekkerst van allemaal” zegt ze en glimlacht. “Neuken al deze mannen zo verschillend” “Ja” knikt Bouchra “er is er een bij dat lijkt wel een konijn, heel kort en snel, dat vind ik niet lekker, maar Hans volgens mij, die blonde jongen met dat ringbaardje, die neukt ook wel lekker. Die lijkt een beetje op jou. Maar jij neukt het lekkerst.” “Dat komt omdat ik van je hou, ik doe het met liefde.” Ze neuken verder en als Rob klaar komt ontvangt Bouchra zijn zaad met een glimlach.

“Ben jij nog klaargekomen vanavond?”

“Ja, één keer. Toen Peter mij neukte.”

De orgie wordt afgesloten en er gaan biertjes in de rondte. De vrouwen willen frisdrank. Yousra, Bouchra en even later ook Karima lopen naar boven en stappen onder de douche. Yousra pakt de anaal sproeier en maakt die goed schoon met zeep. Dan zet ze hem op de slang en regelt het water. Ze schuift hem diep in haar vagina. “Zo even alles uitspoelen.” “Ja, dat is een goed idee” zegt Bouchra. Yousra is klaar en geeft hem aan Bouchra, die wast de sproeier eerst en schuift hem dan naar binnen. Als ze omlaag kijkt komen er nog wat vlokjes sperma mee. Ze geeft hem aan Karima. Die is makkelijk en schuift hem zo bij haarzelf naar binnen en zet de waterstraal wat harder. Ze staat zich er een paar tellen mee te verwennen en dan doet ze de kraan uit. “Is lekker, harde waterstraal in kutje” zegt ze tegen haar dochters die stonden te kijken. Ze lopen weer naar beneden en mengen zich onder de mannen. Een uurtje later gaan de eerste weer naar huis en uiteindelijk blijven de zes over.

“En?” vraagt Peter “leuk, lekker, of niks aan.” “Ik had er aanvankelijk geen zin in” begint Bouchra, “maar het is me echt tweehonderd procent meegevallen. Ik vond het toch wel leuk.” Yousra zit naast haar en knikt ja. “Ik ook, ik had wat minder bedenkingen als mijn zus maar ik vond het toch wel heel lekker.” “Jou hoef ik zeker niet te vragen” zegt Peter terwijl hij naar Karima kijkt. Die tovert gelijk een brede grijns op haar gezicht. “Al neuken mij honderd mannen, ik nog lekker vinden. Alleen ik jammer vinden dat geen grote piemel erbij, weet je wel, lekkere dikke grote.” “Wat wil jij dan Karima” zegt Rob “een grote neger.” “Ja, die ik wel willen voelen. Met grote ballen helemaal met sperma vol zitten.” De groep lacht.

“Goed mensen, Karima, bedankt voor het lenen van je huis. Ik zal je er de komende dagen voor verwennen. Kees, Yousra, Rob en Bouchra, jullie ook bedankt en wie weet tot een volgende keer.” Ze staan op en gaan zich aankleden. Er wordt over en weer gekust en dan gaat ieder zijns weegs. Rob en Bouchra zijn het eerste thuis en eenmaal binnen omhelzen ze elkaar. “Meende je dat, dat het meegevallen is?” “Ja, ik hou van jou en ik wil eigenlijk alleen met jou vrijen maar nu met zes mannen is het gewoon leuk om te vergelijken en echt waar Rob, jij neukt gewoon heel lekker, van jouw stijve lul geniet ik het meest en Peter is een goede tweede.” “Het is niet verkeerd om dit een of misschien twee keer mee te maken. Maar wat wil mijn schat?” “Ik wil naar bed en slapen, niet meer neuken.” “Dat begrijp ik. Ik ben ook wel moe en morgen moeten we toch op tijd weg. Het is een uitwedstrijd.” “Vertel je mij morgenochtend nog even hoe die computer werkt?” “Dat is goed.”

“Zullen we nog wat drinken, even rustig zitten en dan naar boven.” “Ja, ga jij maar zitten, ik pak wel een biertje voor je en wat fris.” “Mijn schat” zegt Rob en hij kust haar. Als Bouchra wegloopt geeft hij een tikje op haar kont. Ze kijkt om en glimlacht. Twee minuten later zit ze bij hem op schoot en ze knuffelen. “Ik ben zo blij met jou en dat je dit hebt gedaan.” “Wat hebt gedaan?” “Nou, jij hebt bij ons ingebroken met de computer en daarna ons geleerd hoe lekker seks kan zijn.” Rob glimlacht. “Nu ik weet wat een ontzettend lief buurmeisje ik heb gevonden ben ik er ook blij om.” “En ik ben stapelgek op mijn lieve buurman” komt er glimlachend achteraan en ze drukt haar mond op de zijne. Ze tongzoenen, rustig en liefdevol.

Een paar minuten later hebben ze hun drankjes op en Bouchra loopt naar boven. Rob controleert de deuren en doet de lichten uit. Hij loopt ook naar boven en vindt Bouchra al in bed. Hij kleedt zich uit. Doet nog een plas en schuift dan bij haar onder het dekbed. Ze omhelzen elkaar. “Ik hou zoveel van mijn lieve schat. Morgenavond ga ik je weer verwennen. Ik ga wel naar voetbal morgen maar ik ben chauffeur dus drink ik niet. Ik wil echt lekker met je vrijen.” “Ik hou van mijn lieve Rob en ik beloof je dat ik mijn kutje nat zal houden.” Ze kussen elkaar, een tongzoen volgt erop en dan gaan ze liggen. Bouchra draait zich in foetus houding in Rob zijn lichaam. Die doet de lampen uit en ze gaan slapen. Een minuut later zijn ze in dromenland.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm