Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Hollandse Debbie in de macht van Marokkaan DEEL7
Categorie: moslimseks | vrijdag 22 november 2013 11:18

Geile afspraakjes

DEEL 7 - Nadat ik me weer heb aangekleed en mijn hoofd op Mo's schouder leg, zegt hij: “Ik vind je echt onweerstaanbaar, Debbie. Zoals jij kunt klaarkomen.” Hij kust liefdevol mijn voorhoofd en zijn vingers strelen zachtjes mijn borsten onder het shirt. “Jij bent mijn geile teefje. Geschapen voor genot. En daar hou ik van. Daar ben ik gek op. Want jou zien klaarkomen, windt mij ook op.” Zijn mond zoekt de mijne en zijn tong wringt zich tussen mijn lippen door een weg tot diep in mijn mond. Lang kussen wij hartstochtelijk en als onze monden eindelijk van elkaar wijken, zegt hij: “Je hebt gehoord dat er volgens Arie er wel vraag is naar zo’n geil teefje”. Waarop ik antwoord: “Maar ze beseffen toch wel dat ik geen hoer ben en zeker niet als hoer wil gaan werken...” .“

Je moet doen wat jezelf lekker vindt, sletje. Het gaat om jouw genot. Maar zou je het niet spannend en opwindend vinden om een keertje de hoer te spelen?” “Nee, dat is niks voor mij...” zeg ik en nestel me nog dichter tegen zijn schouder. “De meeste mannen geilen op jouw lekkere lijf en zouden er heel wat geld voor over hebben om jou te neuken. Stel je eens voor dat je met een leuke vent aan de bar zit. Je babbelt wat, je drinkt wat en al die tijd weet je dat hij dadelijk zijn lul in je kut zal rammen en je zal neuken tot je sterren ziet. En dan betaalt hij er ook nog voor. Alleen dat schaamhaar moet weg. Ze willen een kale kut...” Dan legt hij zijn andere hand op mijn blote buik en schuift onder de band van mijn rok tot op mijn schaambeen en kriebelt in de beharing boven mijn schede. “Een leuk klusje voor mijn broer Farid, die kapper is” merkt Mo op. En zijn vingers blijven me maar kriebelen.

Mo's ene hand speelt met mijn tepels, knijpt er voorzichtig in en trekt er zachtjes aan en zijn andere hand kriebelt in het schaamhaar vlak boven mijn spleet. Hij weet hoe hij me moet aanpakken, want ondanks dat mijn kut nog schrijnt van Aries behandeling, welt de opwinding in mij op. Ik wil zijn vingers voelen en doe mijn knieën uitnodigend een beetje vaneen. Dan glijdt zijn hand tussen mijn dijen tot op mijn kruis. Zijn vingers gaan zachtjes langs mijn nog pijnlijke schaamlippen. “Je zult daar onthaard moeten worden, sletje. Zou je willen dat mijn broer je kut scheert. Dat je ook aan hem je natte kut moet laten zien.” Ik duw mijn poes verlangend tegen zijn hand. “Zie je wel. Nu wij zo close met elkaar zijn, wordt het ook de hoogste tijd dat je mijn broertje eens ontmoet. Dat je hem je blote spleet laat zien en dat hij je kan ontharen” zegt Mo. Het idee staat me wel aan en dus antwoord ik: “Alleen als jij meegaat...” Dit wil Mo blijkbaar niet, want hij heeft een ander plannetje uitgewerkt: “Nee, ik ga niet mee. Je moet je door ventje donderdagavond laten brengen. Dan kan hij wachten, terwijl jij met gespreide benen de scheerbeurt ondergaat. Dat ventje weet dat jij intiem geschoren wordt door een andere man en dat mijn broer Farid niet alleen jouw blote pruim zal zien, maar ook onder handen gaat nemen, moet je toch opwinden, sletje. Ik wil dat je mijn broer laat zien hoe lekker geil en sappig jij bent. Vertel hem dat je jouw kutje wil verfraaien om mij nog meer te behagen.”

Mo' s vingers gaan naar mijn vulva en als hij voelt hoe nat ik ben, gaat hij verder: “Stel je voor dat het Farid's vingers zijn die aan je kut zitten. Dat je niet kunt verhullen hoe nat je bent als je door hem wordt ingezeept en dat je verlangen dan zo intens is dat je zachtjes begint te kreunen. Wanneer het scherpe scheermes over je huid gaat, zal het je moeite kosten stil te blijven liggen. En als je helemaal onthaard bent en Farid het resultaat bekijkt, blijf je met gespreide benen liggen, zodat hij ziet hoe jouw lichaam hunkert van verlangen en als hij vraagt om je benen verder te spreiden zodat hij jou nog beter kan bekijken, wat zou je dan doen, sletje?” Door Mo's vingers op mijn spleet en het verhaal ben ik geil en antwoord: “Ik zou doen wat hij me vraagt en mijn benen maximaal spreiden... Ja Mo, ik wil dat je broer me scheert en me uitgebreid bekijkt.” “En als hij wil dat je jezelf vingert terwijl hij toekijkt, zou je dat dan doen?” vraagt Mo. “Als het van jou mag... Dan zal ik mijn schaamlippen vaneen doen en onder zijn ogen met mijn klit spelen tot ik klaarkom... Oh, wat geil...”. “Van mij mag je, want ik wil dat mijn broer ziet wat een geile teef jij bent.”

Op dat moment verschijnt Arie weer ten tonele. Vergezeld door twee Zuid-Europese mannen. Eentje in een chique donker kostuum met stropdas en de ander met een gemene ongeschoren boeventronie in spijkerbroek en een sjofele trui. “Ik heb ze meteen gebeld” zegt Arie, terwijl ik gauw rechtop ga zitten “en zoals je ziet zijn de Albanees en zijn adjudant onmiddellijk gekomen. Neem plaats heren.” Beide mannen geven Mo een hand, maar keuren mij geen blik waardig en gaan tegenover ons op het tafeltje zitten. Achter hen zie ik dat verschillende mensen hebben postgevat in het gangpad. “Ik heb van Arie begrepen, dat je jouw slet in onze club wil laten werken” zegt de chique meneer met een duidelijk accent tegen Mo. Na een bevestigende knik van Mo gaat hij verder: “Oké, je weet dat onze clientèle bestaat uit belangrijke politici en topmensen uit de industrie en dat zij alleen genoegen nemen met de allerbeste meisjes?” Weer knikt Mo. De man bekijkt me en zegt dan: “Ze heeft alvast een lekkere snoet. Dat zit wel snor.” De man richt zich nu tot mij “Laat zien wat je te bieden hebt”. Ik begrijp niet wat hij bedoelt, maar na een seintje van Arie trek ik resoluut mijn shirt omhoog zodat mijn borsten door de heren geïnspecteerd kunnen worden. Gelukkig zijn mijn tepels nog redelijk hard. “Test de stevigheid eens” draagt de man zijn adjudant op, die gelijk met zijn handen in mijn borsten begint te knijpen. Het is gênant, maar ik durf niet te protesteren.

“Knijp eens hard in haar tepels” wordt tegen de adjudant gezegd en gelijk neemt deze mijn beide tepels tussen de nagels van zijn vingers en knijpt er gemeen hard in, waardoor ik een pijnkreet slaak. “Onze klanten hebben extreme en perverse wensen” zegt de man nu weer tegen Mo “Kan jouw slet daar aan voldoen?” Mo antwoordt resoluut: “Zeker wel, ze is zo geil, dat ze alles toelaat, zolang ze zelf ook maar aan haar trekken komt...” Dit wil ik niet en wat is pervers, denk ik en open mijn mond om dat te vragen: “Wat bedoelt u met extreem en p....” maar nog voor ik de zin af kan maken, heeft de chique meneer razendsnel een knipmes te voorschijn gehaald, het geopend en de vlijmscherpe punt in de huid van mijn buik geprikt. Een bloeddruppel verschijnt. “Jou wordt niets gevraagd, slet. Dit is een zakelijke deal tussen mannen waarbij jij slechts handelswaar bent” zegt de chique meneer en hij voegt daar aan toe, terwijl hij het scherpe lemmet plots tegen mijn keel zet. “Als ik besluit dat je bij mij komt werken, eis ik onvoorwaardelijke gehoorzaamheid en absolute discretie. Waag het niet ooit een naam van een klant openbaar te maken, want dan snij ik je de keel over...” En om zijn woorden kracht bij te zetten, drukt hij het lemmet nog strakker tegen mijn keel. “Kom, laat je kut zien, want daar gaat het tenslotte om...” draagt hij me op terwijl het mes weer in zijn zak verdwijnt.

Ik ben bang nu en doe gehoorzaam mijn benen van elkaar, zodat ze mijn pruim kunnen bekijken. Beide mannen, maar ook de mensen in het gangpad, die door Arie natuurlijk zijn verwittigd, kijken nieuwsgierig tussen mijn dijen. Ondanks mijn angst ben ik toch opgewonden. “Kom sletje, laat je van je beste kant zien. Overtuig ze ervan dat jouw lichaam geschikt voor hun club. Ik wil wel dat de deal doorgaat, want ik kan het geld goed gebruiken”spoort Mo mij aan. Gewillig schuif ik mijn onderlichaam verder omlaag waardoor het rokje opstroopt en mijn geslacht nu helemaal open en bloot komt te liggen. Ik trek mijn benen op en biedt mezelf met gespreide dijen ter inspectie aan. Meteen begint de chique meneer mijn geslacht te becommentariëren. “Je hebt gelijk Arie, wat heeft ze een lekkere, natte kut. Dat zullen onze gasten op prijs stellen. En dat ze volgens jou ook haar kont kunnen gebruiken is mooi mee genomen. Wat vind jij als ervarings deskundige?” vraagt hij aan zijn adjudant. Daar zo onbeschaamd te liggen en niet kunnen verhinderen dat al die mannen zien hoe nat en geil ik ben is ontzettend vernederend. Maar ik ben op dat moment inmiddels al zo geil en wil zo graag de mannen overtuigen van de onbegrensde mogelijkheden van mijn geslachtsorgaan, dat ik mijn onderlichaam een beetje naar de adjudant toedraai en met beide handen mijn knieën nog verder uiteen duw, zodat ik echt maximaal gespreid lig. Duidelijk makend dat ik alles wil doen om maar goedgekeurd te worden.

De adjudant bekijkt me uitgebreid, terwijl hij beide handen hoog op mijn dijen legt. De aanraking doet me rillen. Even kijk ik haast smekend naar de gemene kop van de adjudant. “Om te beginnen moet al dat haar weg...” merkt hij op en meteen hoor ik Mo zeggen “Ze wordt deze week nog geschoren en ik zal zorgen dat er geen haartje meer te zien is...” De adjudant gaat verder: “Onze klanten willen verwelkomd worden door een uitnodigende kut. Een kut die vanzelf opengaat als een geopende mossel, waardoor de klanten als het ware uitgenodigd worden deze te penetreren...” Ik begrijp wat hij bedoelt. Ik zou mezelf het liefst ook zo willen aanbieden. Ik pers en ik pers, maar het lukt niet. Ze zien dat ik mijn best doe, maar mijn schaamlippen gaan niet van elkaar. “Kom, doe beter je best” draagt Mo mij op. Nogmaals begin ik te persen. Alsof ik een kind moet baren. Dan ineens gaan mijn schaamlippen van elkaar, waardoor ik in staat ben de ingang van mijn roze natte liefdestunnel aan de heren te tonen. “Goed zo teef” zegt de adjudant. “Zo moet je jezelf aanbieden.” Ik kijk zelf tussen mijn benen en zie hoe schandalig geil ik er nu bijlig. Bovenin staat tussen mijn geopende schaamlippen mijn bloed doorlopen kittelaar te trillen van verlangen. Ik ben opgelucht dat het me gelukt is. En Mo zal ook tevreden over me zijn, denk ik terwijl er geilvocht uit mijn kut loopt. Het is ook ontzettend vernederend en geil mezelf zo te moeten presenteren aan deze heren en aan de opgewonden mannen in het gangpad. Die allemaal getuige zijn van mijn geilheid en het vocht zien dat uit mijn kut loopt. Dan stop ik met persen en sluiten mijn kutflappen zich.

“Je moet je vaginale spieren trainen met geisha ballen” merkt de adjudant op en hij tovert een drietal metalen kogels, die met een touwtje aan elkaar zitten, uit zijn zak te voorschijn. Dan richt de adjudant zich tot zijn baas: “We kunnen zo'n slet goed gebruiken...”. Ik hoor hoe de baas met Mo begint te overleggen over hoeveel hij voor mij wil betalen en zo. Maar het ontgaat me. Ik ben gefocust op de ballen die aan een vinger van de adjudant hangen en vlak boven mijn pruim schommelen. Ik ben zo geil, wil die ballen in mijn kut en kijk naar de boeventronie van de adjudant. Doch deze kijkt mij alleen smalend aan. Ik begin weer te persen en weer gaan mijn schaamlippen vaneen. Ik duw mijn geopende spleet omhoog en vang een bal tussen mijn schaamlippen. Nog verder pers ik mezelf open, waardoor het metalen ding een beetje in me zakt. Maar ik wil hem in me voelen, kijk smekend naar de adjudant en kreun zachtjes, hem zo mijn verlangen duidelijk makend. “Duw die ballen in haar kut. De slet wil het zelf” sneert een van de toekijkende mannen. Terwijl hij mij met een spottende blik bekijkt, plaatst de adjudant zijn wijsvinger tegen de tussen mijn schaamlippen zittende kogel. En als hij drukt, floept de kogel zo in mijn kut. Dan brengt hij de volgende bal in positie en ook deze wordt naar binnen geduwd, ik voel hoe hierdoor de eerste kogel verder in mijn liefdestunnel wordt gedwongen en de druk in mijn buik toeneemt. Wat pervers geil is het toch om als een goedkope slet behandeld te worden in het bijzijn van wildvreemden. En als ook de derde bal bij me is ingebracht en mijn hele onderlichaam trilt van wellust, hoor ik plots de stem van Mo: “Heb je het begrepen, sletje? Je bent aangenomen, maar je moet wel de perverse wensen van hun klanten inwilligen. Begrepen?”

“Ohhhh jaaaa” breng ik hijgend uit.

“Jij moet er voor zorgen dat onze klanten waar voor hun geld krijgen en hen laten zien dat je een geile teef bent waar zij hun meest perverse fantasieën op kunnen botvieren. Zul je dat doen?” vraagt de adjudant dwingend. “Ooooohhhhh jjjaaahhhhh, dat wil ik... Dat ze me neuken. Ooooohhhhh dat ze hun lul in me rammen. Ik wil zo graag geneukt worden. Ooooeeeeewww...”. “Jij zult vaak en veel bevredigd worden, daar zal ik voor zorgen...” voegt de adjudant er nog aan toe. Oh, ik ben zo geil en als de adjudant de metalen kogels langzaam uit mijn pruim trekt, schud ik wild met mijn hoofd op en neer wanneer de kogels achter elkaar uit mijn kut floepen. “Wil jij mijn nieuwe hoer voor 50 euro neuken?” vraagt de Albanees aan een van de omstanders. Een oudere onaantrekkelijke man met een buikje stapt naar voren en knielt tussen mijn dijen. Maar als hij zijn broek laat zakken en zijn stijve geslacht te voorschijn springt, wil ik door hem geneukt worden. Hij grijpt met beide handen mijn tieten vast en knijpt er ruw in. Hard, warm vlees voel ik tussen mijn dijen kloppen. Dan tussen mijn schaamlippen. Wild spies ik mezelf op zijn lul, die soepel helemaal naar binnen glijdt. “Oooohhhhh, neuk me. Ik ben zo geil...” Met grote halen begint de man me te neuken, zijn lange lul steeds dieper in me stotend. Al snel voel ik dat ik ga klaarkomen en begin luid te kreunen. Dan is het zover “Ooohhhh, jaaahh, ooohhh lekkerrrr....” . Maar de man gunt me geen rust, blijft in me stoten, onderwijl hard aan mijn tepels trekkend, waardoor het orgasme lang blijft aanhouden. “Je bent een geile, onverzadigbare teef. Uitermate geschikt als hoer” sist de adjudant tussen zijn tanden door. De lelijke man gaat onvermoeibaar door met me te neuken, steeds sneller gaat zijn lul stotend in me op en neer. Mijn orgasme is amper uitgeraasd of het volgende komt al weer opzetten. “Je wilt toch als hoer gebruikt worden?” vraagt de adjudant dreigend. “Oooohhhh jaaahhh, ik wil een hoer zijn...” schreeuw ik luid.

En dan begint de pik in me te spuiten.

Dikke, harde stralen geselen mijn baarmoederwand. En weer kom ik gillend klaar. De man trekt zich uit me terug, terwijl ik nog lig na te schokken. Het witte goedje loopt uit mijn pruim. Beschaamd doe ik mijn benen tegen elkaar en nestel me tegen Mo aan. “Ik heb wel goed beeldmateriaal van je slet nodig om mijn klanten vast op te warmen...” zegt de Albanees tegen Mo alvorens hij met zijn adjudant vertrekt.

“Was het lekker, sletje?” vraagt Mo, zijn arm om me heen slaand. Het heeft geen zin het te ontkennen, want het was voor iedereen duidelijk dat ik volop heb genoten. Daarenboven besef ik inmiddels maar al te goed dat ik niet meer buiten zulke uitspattingen kan. Dus antwoord ik: “Ja lieve Mo. Het was héééél erg lekker...” . En als Mo er aan toevoegt: “Ik vind het echt heel tof van je dat je het wilt doen. Want, sletje, je moet weten dat ik het geld heel goed kan gebruiken.” Ik voel me haast schuldig. Heeft Mo al die weken zo zijn best gedaan om mij te laten genieten, geheel belangeloos, en heb ik verdomme niet eens in de gaten dat hij op zwart zaad zit. Wat ben ik toch een egoïste, denk ik bij mezelf. “Hoeveel heb je nodig?” vraag ik onnozel en hij antwoordt: “Gewoon dat ik het wat royaler heb. En als het kan zou ik liever in een auto rijden dan op die aftandse scooter...” “Ik ben blij als ik wat voor je kan gaan bij verdienen. Maar wat zouden ze toch met die perversiteiten bedoelen?” vraag ik. Meer uit nieuwsgierigheid, want het idee dat mijn lichaam zal dienen om perverse fantasieën op bot te vieren, schrikt me totaal niet af.

“Goh, dat kan van alles zijn, maar ik veronderstel dat SM toch de boventoon zal voeren... Als het een beetje meezit heb je overmorgen al een optreden voor je vele fans en dat is een mooie gelegenheid om je kennis te laten maken met SM... Kom, ik zal je naar buiten begeleiden, want ventje zal er al staan. En als ik me weer heb aangekleed, ga ik met Mo naar buiten. Deze opent het achterportier van ventjes Mercedes en ik stap in, terwijl Mo me nog toevoegt: “Denk aan de kapper, hè...” alvorens hij de deur dichtslaat. Ja, denk ik, ventje is mijn persoonlijke chauffeur, eigenlijk zou hij een chauffeurspet op moeten hebben. Hij moest eens weten wat ik zojuist allemaal heb uitgespookt. En dat ik binnenkort in een exclusieve club als hoer zal gaan werken. En dat ik van de week nog mijn benen zal spreiden voor Mo's broer. Oh wat ontzettend geil allemaal. “Hé ventje, kun je me donderdagavond naar de kapper brengen?” vraag ik. En als hij antwoordt dat de kapper toch om de hoek zit, zeg ik brutaalweg: “Maar deze kapper gaat me intiem scheren, zodat ik nog aantrekkelijker word. Kun je me nu brengen of hoe zit het?” Hij durft er blijkbaar niet verder op in te gaan en antwoordt braaf: “Natuurlijk zal ik je brengen, lieverd!”

Mijn geilheid is de komende dagen haast niet te beteugelen. En dat ligt niet alleen aan de geisha ballen die ik zo veel mogelijk in heb en waarmee ik veel voor de spiegel mijn vaginale spieren oefen, want ik wil wel dat klanten tevreden over me zullen zijn. Maar mijn geilheid komt ook door we wilde taferelen die zich heel de tijd in mijn fantasie afspelen. Als het eindelijk donderdagavond is, ben ik opgelucht als we in de auto zitten op weg naar Mo's broer. Tijdens de rit zit ik stil achter in de auto en Jaap zegt ook niets. Plots besef ik dat ik gewoontegetrouw ook nu de Geisha ballen in heb. En ik vraag me verschrikt af af of Mo's broer dit zal merken. Eindelijk komen we bij een appartementengebouw aan en loop ik in een sexy jurkje, wat slechts met een strikje achter in mijn nek vastzit, naast Jaap naar de ingang van het flatgebouw. In het trapportaal bevinden zich een paar opgeschoten straatschoffies, die me brutaal bekijken. Als ik naast Jaap de trap oploop, realiseer ik me dat ze misschien kunnen zien dat ik geen slip draag. Een opwindend idee.

Even later opent een jonge Marokkaanse man zijn voordeur.

Duidelijk een jongere uitvoering van Mo, ook zo knap en heel goed gebouwd. Hij draagt een strakke spijkerbroek met daarboven een spierwit t-shirt, waardoor zijn gespierde armen bloot zijn. “Hartelijk welkom in mijn nederige woning. Ik ben Farid” zegt hij met een uitnodigend gebaar. “Ik zal jullie voorgaan naar de woonkamer waar ik alles in gereedheid heb gebracht.” Ik ben ietwat nerveus als wij de woonkamer binnengaan, waar over de eetkamertafel een grote handdoek is gedrapeerd, op een kleiner tafeltje, waarop nog een stapeltje handdoeken ligt, staat een kom met water, een bus scheerschuim, er liggen een paar scherpe scheermessen en een handspiegel. De gordijnen zijn gesloten, de lampen gedimd en niet te luide Marokkaanse muziek moet een gezellig sfeertje creëren. Jaap, die nog geen woord heeft gezegd (ik ook niet trouwens), gaat zitten op een stoel die Mo’s broer hem aanwijst. Een klein kamerscherm ontneemt hem zo het zicht op de plek waar ik zo dadelijk geknipt en geschoren zal worden. “Zullen we maar gelijk beginnen?” wendt Farid zich tot mij, zijn arm wijzend naar de tafel. Haast in trance loop ik er naar toe, draai me om en leun afwachtend met mijn billen tegen de tafelrand. “Laat me je eens bekijken” zegt hij en hij gaat op een krukje voor me zitten. “Kom op, ik heb niet de hele avond de tijd. Je weet toch waarvoor Mo je gestuurd heeft” dringt hij aan. Dan til ik als een verlegen schoolmeisje de voorkant van mijn jurk op zodat hij mijn pubis kan bekijken. Even kijkt hij aandachtig om vervolgens met zijn hand wat schaamhaar vast te pakken. “Jij wilt dus van onderen helemaal kaal zijn om mijn broer te plezieren. Heb ik dat goed begrepen?” vraagt hij, mij aankijkend, onderwijl aan mijn schaamhaar trekkend. “Ja, mijnheer” zeg ik zachtjes tegen een knaap die aanmerkelijk jonger is dan ik, want ik wil niet dat Jaap mij hoort. Farid kijkt me met zijn doordringende donkere ogen strak aan, terwijl zijn ander hand langs mijn lichaam omhoog schuift tot in mijn nek, waar hij de strik van het niemendalletje om mijn blote lijf losmaakt. Het jurkje glijdt vanzelf naar beneden zo mijn borsten voor hem ontblotend en als ik even met mijn billen van de tafel loskom, glijdt het verder tot op de grond en sta ik naakt voor Farid. Rustig neemt hij mijn lichaam van boven tot onder op. Dit is wat ik wil; naakt zijn, bekeken worden, een lustobject zijn, ja ik voel hoe de spanning in mijn lichaam wordt opgebouwd.

“Kom, ga op tafel liggen, met je billen op de rand” zegt Farid en ik doe braaf wat me wordt opgedragen. Dan lig ik daar in mijn nakie, bekeken door Mo’s broer. “Jij bent dus zijn sletje?” vraagt hij mij en hij legt zijn vingers op mijn pubis. Ik knik alleen, maar Jaap zal door de muziek waarschijnlijk toch niets horen. “Doe je benen uit elkaar zodat ik je beter kan bekijken” zegt Farid vriendelijk. Dus spreid ik mijn benen een beetje en blijf afwachtend liggen. Zijn vingers wrijven over mijn schaamlippen en doordat ze langzaam beginnen te gloeien, besef ik dat hij er iets in masseert. “Eigenlijk zou ik het haar beter met hars verwijderen, dan blijft het langer weg. Doet wel pijn, maar daar moet een sletje tegen kunnen. Als ik het wegscheer, heb je binnen een paar dagen al weer stoppels en moet je weer geschoren worden. Ik zou dat overigens niet erg vinden, hoor” zegt hij. Zijn vingers gaan steeds geraffineerder te werk en als hij merkt dat ik opgewonden raak, zegt hij: “Kom, laat eens zien dat je een geile teef bent, volgens Mo wil jij altijd en aan iedereen je kut laten zien. Doe dan een beetje je best...”

Ik draai mijn hoofd opzij zodat ik Jaap zie, hij kijkt me met een verwarde en gepijnigde blik aan. Ik knipoog ondeugend naar hem onderwijl mijn knieën optrekkend en mijn benen maximaal spreidend. Omdat mijn linker knie daardoor over de rand van de tafel in Jaaps blikveld komt, zal hij beseffen hoe ik er nu bijlig. Dat mijn ventje weet dat ik mijn benen spreidt voor deze aantrekkelijke jongeman, maakt het extra spannend. Maar door deze houding voel ik ook hoe een van de geisha ballen tussen mijn schaamlippen te voorschijn piept. Terwijl ik Jaap met een geile blik blijf aankijken, floept de eerste kogel uit me. Farid pakt het metalen ding met een geamuseerde blik vast en trekt er aan, zodat ook de twee andere ballen uit mijn lichaamsopening komen. Gelukkig maakt hij er geen opmerking over, maar legt de kogels op het tafeltje. Dan brengt Farid overvloedig scheerschuim aan op mijn schaamhaar en begint met een grote kwast het schuim te verspreiden, eerst alleen op mijn schaamstreek, maar alras voel ik dat ook mijn gevoelige schaamlippen vakkundig worden ingezeept. Zelfs mijn bilspleet wordt ingezeept en als Farid aangeeft dat hij ook bij mijn poepgat moet zijn, trek ik, met beide handen in mijn knieholten, mijn benen nog hoger, zodat mijn kont vrij komt van de tafel. Ik lig er schandalig bij; buiten mijn kut is nu ook het sterretje tussen mijn billen voor hem bereikbaar. Gelukkig wordt mijn naaktheid gemaskeerd door het witte schuim, dat rijkelijk over mijn intieme delen wordt uitgesmeerd. Als de kwast wederom door mijn spleet gehaald wordt, begin ik zachtjes te hijgen. De kwast gaat op en neer door mijn kut waarbij de haren van de kwast mijn klit kriebelen. Het is zo lekker en ik ben zo geil, eigenlijk ben ik al dagen ontzettend geil, dat ik mijn best moet doen niet te kreunen. Maar mijn gehijg wordt wel luider. Het is niet alleen voor Jaap duidelijk dat ik lig te genieten, want Farid sist me toe “Nog niet klaarkomen, sletje. Je mag pas klaarkomen als ik klaar ben met mijn arbeid.” Farid neemt een scheermes ter hand, zet het op mijn venusheuvel en met snelle halen verwijdert hij zowel het schuim als mijn beharing. Het kriebelt een beetje. Hij scheert stug verder. Ook tussen mijn bilspleet gaat het mes en dan meldt hij “Nu de delicate plaatsen”. Hij haakt zijn vingers onder een schaamlip, trekt die strak en scheert er vervolgens de haartjes vanaf, ook de ander schaamlip wordt zo behandeld. Dan neemt hij een handdoek en veegt alles schoon.

“Prachtig zo'n blote kut, een mooi stukje vakwerk heb ik geleverd”, fluistert Farid mij toe. “Kijk zelf maar”. En als ik mijn hoofd omdraai word ik door de spiegel die Farid ophoudt geconfronteerd met mijn eigen naaktheid. Doordat de beharing is verdwenen, lig ik echt open en bloot. Mijn geprononceerde schaamlippen, die een beetje open staan, kunnen zich nergens meer achter verstoppen en zien er zeer uitnodigend uit. Het is een geil gezicht die onbehaarde, blote kut onder aan mijn buik, waar nu duidelijk zichtbaar een beetje geil uitloopt. “Jij bent echt bloedgeil, zeg. Moet je zien hoe vochtig je kut is” merkt Farid op en hij steekt een hand naar me uit. Met zijn vingers doet hij mijn schaamlippen vaneen. Als mijn buitenste lippen voldoende gespreid zijn, opent hij ook mijn kleine binnenste kutflappen, zoals een koopman op de veemarkt de lippen van een paard opent om te kijken of het gezond is. Het is zo vernederend, maar gelijktijdig ook zo ontzettend geil, dat ik nog meer vocht aanmaak, wat onder zijn spiedende ogen uit mijn kut loopt. Daardoor weet hij wat voor vlees hij in de kuip heeft. “Mo heeft me ook gevraagd je kut te verfraaien en hij haalt een klein glazen buisje te voorschijn. “Kijk, dit buisje zet ik op jouw clitoris en als ik dan in deze rubberen bal knijpt, wordt er lucht uit het buisje gezogen en zal je kittelaar flink worden opgerekt”. Dan zie ik hoe hij het buisje naar mijn kittelaar brengt, ik voel het koele glas tegen mijn hete kut, ik ben zo geil en begin zacht te kermen.

“Niet klaarkomen, slet” drukt Farid me nogmaals op het hart.

Dan wordt de lucht uit het buisje gezogen, ik kan maar met moeite een orgasme onderdrukken, de prikkeling in mijn klit is sensationeel. En dan zie ik hoe mijn kittelaar in het buisje wordt gezogen, tot wel 2 cm. Het is pijnlijk maar ook ontzettend geil. Ik bijt op mijn tanden om maar niet klaar te komen. Zacht kreunend onderga ik mijn lot. Dan laat hij door een ventieltje weer lucht toe en neemt het buisje weg. Maar mijn clitoris blijft stijf rechtop staan. Dan zegt Farid tegen Jaap “Kom eens kijken, mijnheer...” En dan staat Jaap ineens naast Farid en met een afkeurende blik bekijkt hij nu ook mijn pruim. Ik doe mijn ogen dicht, maar blijf uitdagend met gespreide benen liggen, zodat hij me uitgebreid kan bekijken. “Ik denk dat Mo enthousiast zal zijn als hij je zo ziet” merkt Farid op, zich niets van Jaap aantrekkend. “Jij wilt toch ook niet dat je spleet verstopt zit achter een harig tapijtje. maar meteen in al zijn glorie is te bewonderen?” vraagt Farid aan mij en ik antwoord zacht hijgend “Mja...” “Zo zien we tenminste meteen dat je een geile meid bent. Te oordelen aan het vocht tussen je lippen en je stijve klit ben je nu ook botergeil. Wil je klaarkomen?” Hij heeft gelijk dat ik geil ben en dat Jaap en Farid mijn natte pruim bekijken, doet me alleen maar meer verlangen naar een orgasme. “Jaaa” kreun ik. “Help jezelf. Laat maar zien hoe je jezelf bevredigt” zegt Farid dwingend.

Ik kijk tussen mijn oogharen naar de mannen tussen mijn gespreide benen. Ik zie Farid's gezicht maar ook het rood aangelopen gezicht van Jaap. Ik zie ook hoe zijn ene hand, die in zijn broekzak zit, over zijn kruis wrijft. “Waar wacht je op. Speel met jezelf...” zegt Farid nogmaals ter aanmoediging. Oh ja ik wil het en Mo wilde het ook. Dan leg ik mijn handen in mijn liezen. Ik weet niet goed hoe te beginnen, kriebel wat met mijn vingers aan mijn geslacht, maar dan valt alle schroom van me af en stuurt mijn opgewonden geest mijn vingers recht op hun doel af. Ik wil me zelf verwennen en bevredigen onder hun ogen. Ik streel uitgebreid elke plooi van mijn pruim. Goh, wat ben ik nat en geil. Ik vermijd mijn kittelaar aan te raken, want ik wil nog niet meteen klaarkomen, de spanning zo veel mogelijk opvoeren. Ik wil kronkelen van verlangen terwijl mijn twee toeschouwers toekijken hoe ik mezelf naar een hoogtepunt vinger. Ik streel de binnenkant van mijn lippen. Ik ben zo ontzettend opgewonden, wil zo graag tonen hoe ongeremd geil ik ben en pers mijn schaamlippen van elkaar. Maar Ik wil ze de ingang van mijn hunkerende kut nog beter laten zien en doe met beide handen mijn schaamlippen zo ver mogelijk vaneen, zodat ze onbelemmerd de ingang van mijn liefdesgrot kunnen bekijken. Even blijf ik, zwaar hijgend van verlangen, geopend voor hen liggen, stiekem hopend dat Farid de aangeboden verleiding niet kan weerstaan en mij hard zal neuken. Maar er gebeurt niets en als ik naar Farid en Jaap kijk, waarvan de laatste duidelijk opgewonden is geraakt van hetgeen ik hem voorschotel, weet ik dat ik op mezelf ben aan gewezen. “Oooo, ik ben zo geillll....” kreun ik haast onverstaanbaar en duw drie vingers diep in mijn kut. Onbeheerst gaan mijn vingers in mijn kut op en neer. Ik begin luid te kreunen als het orgasme zich aankondigt. “Ooooo jaaahhhh...” Ik ga klaarkomen in het bijzijn van een wildvreemde terwijl Jaap toekijkt, denk ik nog. Ongegeneerd wrijf ik over mijn klit tot ik wild schokkend klaarkom.

Als ik eindelijk stil lig, sluit ik mijn benen en doe mijn ogen open. Haast nog in trance kijk ik eerst naar Jaap, die sullig op me neerkijkt en dan naar Farid, die met een geamuseerde blik de geisha ballen op mijn buik deponeert. “Stop die er maar weer in, sletje” zegt hij en het vervult me van trots door hem zo genoemd te worden. “Dank je wel” zeg ik beleefd, neem de drie kogels vast, doe ongegeneerd mijn benen vaneen en duw de kogels een voor een naar binnen.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm