Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Van moslima tot spermaslet DEEL13
Categorie: moslimseks | dinsdag 19 november 2013 04:55

Geile afspraakjes

DEEL 13 - De zondag erop vliegt Rob naar Engeland. De afgelopen week heeft hij Karima twee keer op bezoek gehad, precies zoals hij verwachtte. De eerste keer begon ze te mekkeren over de keukendeur die op de grendel zat. Rob heeft haar duidelijk gemaakt dat wanneer een van haar dochters bij hem slaapt hij haar er niet bij wil hebben. Die avondjes, allebei één keer per twee weken, zijn voor de meiden. Ze begrijpt het wel en zal niet meer langskomen. Karima treft het wel. In verband met grote drukte is Said gevraagd om vier dagen op rij nachtdienst te draaien. Hij krijgt daar extra vrij tijd voor waardoor zijn reis naar Mekka niet in gevaar komt. Uiteraard hapt hij toe. Zondagmiddag loopt Karima naar zolder om de was op te hangen. Yousra en Bouchra zitten op de slaapkamer van Bouchra en hebben de deur open. Ze loopt er naar binnen en sluit de deur achter zich. “Ik nu twee weken veel weg zijn” begint ze “Rob een vriend hebben. Peter is leuke man en hij mij neuken als Rob er niet is.”

“Jij bent echt verslaafd aan seks” zegt Yousra. “Ja schat, Rob dat aanwakkeren in mij en ik voelen ik lul in mij moet hebben. Said mij heel veel jaren niet geneukt. Ik wil inhalen. Over tien jaren ik misschien niet meer neuken, dus nu ik veel willen.” “Heeft die ouwe je echt nooit meer aangeraakt?” vraagt Yousra. “Nee, moslim neukt voor voortplanting, niet voor plezier.” “Maar” gaat Karima een tiental seconden later verder “ik nu vier nachten weg zijn, bij Peter slapen. Ik in de ochtend terugkomen met boodschappen. Peter woont vlak bij super.” “Goed, fijn dat je het vertelt. Die ouwe komt niks aan de weet mama” zegt Yousra. “Ik jou telefoonnummer geven” zegt ze tegen Yousra, “en jij wil slapen in mijn bed?” vraagt ze aan Bouchra. “Waarom dat dan?” “Dan bed beslapen is en Said niks merken.” “Oh, op die manier. Ja, dan slaap ik wel op jouw plekje, ik ben er toch iedere morgen vroeg uit.”

Maandagavond om negen uur gaat Said naar werk. Zijn dienst begint om tien uur en om zeven uur morgenochtend komt hij van dienst af. Kwart over negen belt Karima aan bij Peter. Hij laat haar binnen en ze loopt de lift in naar boven. Eenmaal in zijn flat valt ze hem om de nek. “Ik heel erg verlangen naar jou, Rob mij al drie dagen niet meer kunnen neuken, ik heel geil zijn.” “Lekker schat, ik ga je lekker leeglikken en volspuiten vanavond.” “Jij ook al lang niet meer neuken?” “Nee, al bijna twee weken niet meer. De laatste keer was met jou toen je met Rob hier was.” “Oh lekker, jij veel zaad hebben, ik hebben willen.” Ondertussen heeft Peter haar jilbab opgetild en zijn handen glijden over haar blote rug. Hij gaat naar voren en pakt haar borsten en kneedt ze. Hij doet dat stevig en Karima kreunt. “Wat heb jij toch een stel heerlijke tieten” en hij knijpt nog een keer hard in haar tepels. Karima trekt ondertussen haar hoofddoek af. “Jij mij uitkleden of ik zelf doen” vraagt Karima die wel voelt hoe Peter is. “Ik ga jou uitkleden” en terwijl Peter dit zegt draait hij haar ruggelings tegen hem aan. Zijn handen glijden weer omhoog en omvatten haar borsten. Alhoewel van omvatten is geen sprake. Haar cup F is daar te groot voor, maar hij geniet er wel van. Dan schuift één hand omlaag en hij komt tussen haar benen. Karima spreidt ze iets en laat hem toe. Haar vagina is drijfnat. Als hij twee vingers in haar duwt komt het vocht hem tegemoet.

“Jij bent echt geil” zegt hij en begint haar kleren uit te trekken.

“Ik heel erg geil, jij mij echt moet doen vanavond, goed moeten doen.” Karima is inmiddels bijna bloot, de jilbab is al uit en de broek ligt op haar enkels. Peter gaat op zijn knieën zitten om haar sandalen los te maken. “Man doet nooit bij vrouw, vrouw moet sandalen man losmaken” zegt ze. “Nou schat, ik doe dat wel voor jou, ik heb er geen problemen mee.” Karima glimlacht, ze stapt uit haar broek en Peter slaat zijn handen om haar billen en drukt haar heupen tegen zijn gezicht aan. Hij duwt zijn tong tussen haar schaamlippen en hij slurpt wat van haar geile vocht naar binnen. Dan draait Karima zich om en loopt naar de slaapkamer. Peter kijkt haar na. Hij geniet een paar tellen van die heerlijke billen, haar lekkere strakke poepgaatje daartussen gaat hij ook veel nemen de komende weken. Hij heeft er speciaal een anaal sproeier voor gekocht. Zijn lul wordt nog harder onder zijn badjas. Hij komt overeind en loopt er achteraan, de slip van zijn badjas kan zijn stijve lul niet verborgen houden. In de slaapkamer gooit hij zijn badjas uit en rolt naakt bij haar op bed. Hij komt bovenop haar en ze kussen, het wordt gelijk een tongzoen en Karima is gretig. Peter moet moeite doen om uit haar omhelzing te geraken.

Hij daalt af over haar lichaam, kneedt haar borsten, bijt een paar keer in haar tepels en zakt dan verder omlaag. Als hij een tongzoentje over haar navel geeft ligt Karima al bijna in spagaat, voor zover ze dat nog kan, in ieder geval heeft ze haar benen zo wijd dat de schaamlippen uit elkaar staan. Tussen haar benen ruikt hij haar sterke geile lucht. Eenmaal bij haar kutje zet hij zijn tong erin en gaat verder met oplikken, het kutvocht blijft maar komen lijkt het. Karima kreunt. Hij voelt hoe ze reageert met haar heupen en hij laat haar.

Zeker een minuut lang blijft hij haar vocht oplikken. Hij trekt met zijn vingers de schaamlippen nog verder open en haar sterke lucht prikkelt zijn neus. Hier wordt hij alleen maar geil van, nog geiler dan hij al was. Hij verplaatst zijn aandacht naar haar klitje en sabbelt op het kleine harde knopje. Hij zuigt hem met het omringende vlees naar binnen en gaat er met zijn tong heel snel overheen. Dit is teveel voor Karima en ze komt een eerste keer klaar. Hij voelt haar komen en zet zijn mond over haar wijd openstaande kut en vangt haar geil op, het is likken en slikken.

Hij gunt haar geen rust en beft verder, vooral in haar neukopening is het drijfnat. Peter geniet van haar geile smaak en blijft haar vocht oplikken. Minuten lang gaat dat door en dan komt Karima opnieuw klaar en weer komt een stroompje van haar geil naar buiten. Dan veert hij op en schuift over haar heen. Met zijn heupen duwt hij haar benen uit elkaar en hij zet zijn lul voor haar neukgat. Hij penetreert haar hard en diep. Karima kreunt.

“Oh, daar is lekkere piemel weer, kom maar lekker klaar in mij, ik veel sperma wil hebben van jou.”

De eerste paar tellen geniet Peter van het warme zwembad waar hij zijn stijve paal in heeft gestoken. Dan begint hij te neuken, eerst nog rustig maar al snel gaat het tempo omhoog. Hij zet zijn armen in de knieholten van Karima en duwt haar benen omhoog. Ze is verbazingwekkend lenig en hij duwt haar zover dat haar kutje bovenop komt te liggen en hij makkelijk hard en diep in haar kan stoten. Haar zware borsten bewegen mee met zijn neukbewegingen. Karima heeft haar ogen dicht en geniet. Die harde stampende paal in haar lijf brengt haar al weer snel naar een volgende orgasme. Ze komt klaar, heftig en Peter ziet haar vocht rondom zijn penis naar buiten geperst worden. Door alle nattigheid blijven haar binnenste schaamlippen telkens aan zijn op en neer gaande penis plakken. Hij stampt gewoon door en merkt dat hij ook snel klaar gaat komen. Tegen zo’n geile vrouw is geen kruid gewassen. Hij voelt zijn sperma borrelen en na nog eens drie stoten jaagt hij vijf vette stralen in haar zuigende neukgleuf. Hij haalt zijn handen uit haar knieholten en zakt voorover op haar bovenlichaam. Ze kust hem en al snel tongzoenen ze weer.

“Kun jij mij weer stijf maken met je kutje?” “Hoe ik doen?” “Knijpen en weer los, knijpen en weer los en dat zo vlug mogelijk.” Karima doet het en het maakt soppende geluidjes. Peter merkt dat hij na een paar minuten alweer begint te zwellen. “Ik jou voelen groeien, is leuk” zegt Karima lachend. Als zijn penis harder wordt begint hij ook weer te neuken, het is een vochtige wereld in haar maar dat is een lekker warm gevoel. Al snel heeft hij weer een behoorlijk tempo en na een minuutje wil hij anders. “Kom, op handen en voeten, ik wil een geile teef.” Karima draait zich om en nog voordat er één druppel sperma uit haar is gelopen heeft hij zijn harde paal al weer in haar. “Teef is toch vrouwtjeshond.” “Ja, jij bent toch mijn teefje.” “Ik jouw geile teefje zijn. Ik altijd wel jouw geile teefje willen blijven, jij altijd in mijn kut mogen neuken.” Peter glimlacht, “dat dacht ik wel” en ondertussen ketst zijn buik stoot op stoot hard tegen haar blote billen. Hij buigt iets voorover en pakt haar schommelende borsten vast, hij kneedt ze hard en knijpt in de grote tepels. “Jij mijn haren pakken, vind ik lekker.” “Hoe, zo?” en hij pakt haar dikke haarbos in een staart vast. “Ja en dan trekken.” Peter trekt en Karima doet haar hoofd wat achterover. Ze stoot nu harder tegen hem in en voor Peter is het gewoon een heerlijke vrouw om onder zich te hebben. Minutenlang blijft hij haar door neuken. Karima komt een keer klaar tussendoor maar hij neukt gewoon verder en als laatste pakt hij weer haar heupen en helpt haar stoten. Dan jaagt hij weer vier vette stralen in haar kutje en Karima komt opnieuw klaar. Haar vocht verspreidt zich om zijn snel slapper wordende lul.

Hij blijft een paar tellen liggen en pakt over haar hoofd een drinkbeker van de bedombouw. Die houdt hij onder haar kutje en laat haar persen. Drie centimeter sperma en kutgeil ligt erin als Karima leeg is. “Kijk eens wat een vocht uit jouw geile gleuf” “Oh, mag ik hebben, ik lekker vinden en opdrinken.” “Ga je gang” en hij geeft haar de beker. Ze zet hem aan haar mond en in een keer giet ze de inhoud naar binnen. Ze speelt er even mee en slikt het dan door.

“Je vindt dat lekker?”

“Ik gelezen hebben is gezond, veel eiwitten in”. Peter zakt op zijn rug op bed en Karima komt bij hem liggen. “Ik jou weer stijf maken?” “Straks, we gaan eerst wat drinken.” Ze staan op van bed en Karima wil haar jilbab aantrekken. “Dat hoeft hier niet schat, dit is de enige flat in de wijde omgeving die zo hoog is, je hebt hier nergens inkijk. Je moet natuurlijk niet vlak voor de ramen gaan staan maar gewoon zitten op de bank ziet niemand je.”

Ze lopen bloot naar binnen en Karima ziet dat hij gelijk heeft. Als ze voor het bankstel staat kan ze op een grote afstand een veel lager flatgebouw zien. Ze realiseert zich dat dit de twaalfde verdieping is, dus erg hoog. Peter komt terug binnen met een biertje en een frisdrank. Hij heeft een glas in zijn ene hand en zijn andere hand ligt op haar dijbeen, vlak bij haar kruis. “Wij gaan nog een hoop plezier hebben met elkaar de komende twee weken. Jij bent lekker geil en daar hou ik van.” “Jij ook geil worden van mij?” “Heel geil, we gaan nog veel nieuwe dingen doen de komende tijd.” Ondertussen zit Karima met één hand met zijn piemel te spelen en Peter krijgt daar weer een stijve van. Karima bedenkt zich niet en zet haar glas op tafel. Ze zet zich over hem heen en stuurt zijn harde paal tussen haar schaamlippen. Ze laat zich zakken en haar billen liggen op zijn dijbenen. Peter heeft zich achterover laten vallen in de kussens en Karima buigt haar knieën en legt haar voeten op zijn dijen. Haar handen op zijn schouders en ze begint te rijden. Haar borsten stuiteren op en neer en Peter geniet van dat aangezicht. Karima ziet hem kijken.

“Jij mijn borsten mooi vinden?”

“Jij hebt een paar heerlijke borsten schattebout, daartussen ga ik je ook nog een keer neuken en dan lekker mijn zaad in jouw mond spuiten.” “Is lekker jij sperma in mond spuiten, vers van spermafabriek” en ze lachen alle twee. Ondertussen is Karima door blijven neuken en ze voelt zijn eikel iedere stoot weer langs haar g-spot schuiven. Ook Peter voelt het geribbelde vlakje en geniet daarvan. Karima verhoogt het tempo nog een keer en dan komt ze klaar. Ze knijpt hard met haar spieren en zakt helemaal op hem neer. Peter laat zijn paal in haar zitten en Karima geniet een paar tellen. Dan gaat ze van hem af en op haar knieën tussen zijn benen zitten. Ze zet haar mond over zijn harde paal en begint hem te pijpen. Twee tellen later gaat ze hem ook aftrekken. Peter laat haar en geniet van haar pijpkunsten. Dat doet ze heel erg lekker en al na twee minuten begint zijn sperma te borrelen. Hij komt klaar en Karima zuigt hem leeg, iedere druppel sperma wil ze hebben en als ze alles heeft slikt ze het door.

“Ik lekker vinden, sperma vers uit jouw ballen” zegt ze glimlachend, “wat jij willen, nog keer stijf maken.” “Nee lieve schat, het is een doordeweekse dag, dus ik stop voor vanavond. Ik drink mijn biertje op en dan gaan we slapen. Morgen op tijd weer op.” “Is goed, als jij vannacht wakker worden met harde piemel, ik dan krijgen?” “Als dat gebeurt krijg jij hem.” Een kwartiertje later rollen ze onder het dekbed en na nog een paar knuffels gaan ze slapen.

De volgende morgen wordt Peter om kwart voor zes wakker. Hij heeft een odol voelt hij en bedenkt zich niet. Hij schuift tegen de warme billen van Karima aan en tilt een been iets op. Ze is drijfnat en hij schuift tot de wortel in haar. “Lekker Peter, neuk maar, geef sperma maar aan teefje.” Peter laat er geen gras over groeien en amper drie minuten later jaagt hij zijn sperma in haar geile gleuf. Hij blijft nog een tiental seconden in haar en dan rollen ze uit bed. Karima gaat de badkamer in en op de pot perst ze de sperma eruit. Ze loopt terug de slaapkamer in en begint zich aan te kleden. “Douche je niet?” “Ja, thuis, ik nu gaan en in huis wel douchen. Als Said thuis is, ik meestal om zes uur onder douche staan.” Ze doet haar kleding goed en loopt naar binnen. Sandalen aan en ze omhelst Peter, “tot vanavond lieve Peter, spaar je sperma voor mij?” Peter glimlacht, “vanavond heb ik weer verse sperma voor jou.” “Lekker” en ze loopt naar buiten en weg is ze.

Die avond en de twee avonden erna zijn een herhaling. Niet de standjes want Peter neukt haar zoals het uitkomt. Ze ligt een keer voorover op de eettafel als hij haar kont neukt. In bed uiteraard en Peter neukt haar ook een keer met de deur van zijn kledingkast open. Daar zit een hele grote passpiegel in en Karima vindt het wel een geil gezicht. Neuken en jezelf dan zien. Vrijdagmorgen geeft hij haar een sleutel mee. “Volgende week ben ik vrij. Je mag komen wanneer je wil. Het zou kunnen zijn dat ik een keer weg ben, dan heb je pech, maar die kans is klein.” “Goed, ik sleutel goed bewaren. Is ook van deur beneden?” “Ja, met deze sleutel kun je beneden en hierboven openmaken.”

Ook die tweede week verloopt geil. Karima vindt het goed als Peter ook Kees een keer laat komen en de twee mannen verwennen haar een avond lang in alle drie haar gaatjes. De laatste vrijdag komt Karima ’s ochtends vroeg als Said net weg is. Bij Peter treft ze hem nog in bed en ze kleedt zich uit. Ze kruipt bij hem en voelt voorzichtig zijn warme lichaam. “Dag schat” bromt Peter, door haar uit zijn slaap gehaald. “Jij mag wel doorslapen, ik bij jou liggen. Straks neuken.” “Als je over me heen komt wil ik je nu ook wel neuken, ik heb een odol.” “Wat is dat ‘odol’?.” “Odol betekent ontzettend dikke ochtend lul. Dus is odol is een andere woord voor een stijve.” Een fractie van een seconde later voelt hij de hand van Karima. “Oh, lekker, jij heel hard zijn. Ik over jou heen komen.” Karima kruipt over hem heen en zet zijn lul tussen haar schaamlippen. Ze zakt omlaag. Peter voelt een drijfnatte kut, kennelijk is deze vrouw al weer geil. Ze beginnen te neuken en vijf minuten later jaagt Peter zijn sperma diep in haar. Karima zakt iets naar omlaag maar gaat niet zwaar op hem liggen. “Ik persen en dan oplikken, dan jij verder slapen.” “Ga je gang” zegt Peter en hij voelt hoe ze haar heupen optilt. Ze perst een paar keer en dan kruipt ze naar onder. Hij voelt hoe ze alles oplikt en vervolgens het dekbed weer over hun heenslaat. Ze draait zich tegen hem aan en Peter valt weer in slaap.

Twee uur later wordt hij wakker. Hij kijkt recht in de ogen van Karima die glimlacht als ze ziet dat hij wakker is. “Jij lekker slapen?” “Heerlijk schat. Heb jij al die tijd wakker gelegen?” “Niet hele tijd, heb uurtje geslapen. Maar wij nu neuken?” Peter glimlacht, deze geile vrouw denkt aan niks anders volgens hem. “Ik ga je zometeen neuken op de plaats waar ik je nog niet heb genomen.” “Waar jij neuken dan?” “In bad, lekker in het warme water.” “Oh, is lekker. Said pas om vier uur thuis vanmiddag dus ik veel tijd hebben.” “Kom eens hier” vraagt hij en een paar tellen later liggen ze te tongzoenen. Peter laat zijn handen over haar lichaam gaan. Tussen haar benen wil hij voelen en Karima spreidt direct haar benen om hem toegang te geven. Hij voelt haar natte kutje. “Je bent alweer geil.” “Ik altijd geil zijn sinds Rob aangewakkerd heeft.” “Kom op dan, we gaan in bad.”

In de badkamer laat Peter het bad vullen terwijl hijzelf op de pot zit. “Sorry Karima, ik heb dat iedere ochtend.” “Geeft niet, ik ook stinken” is haar reactie. Vijf minuten later laten ze zich in het warme badwater zakken terwijl de kraan nog verder doorloopt. Peter pakt twee handen schuim en wast haar borsten. Zijn hand glijden over haar natte lichaam en tussen haar benen voelt hij haar kutje. Ze is gewoon drijfnat en dat is niet alleen van het badwater. Hij laat haar omdraaien en ruggelings tegen hem aanzitten. Eerst weer glijdt hij over haar borsten en dan gaan zijn handen naar omlaag. Tussen haar schaamlippen verwent hij haar klitje. De combinatie van warm water, een bloot lichaam tegen haar aan en zijn vingers maken dat Karima snel haar eerste orgasme krijgt. Hij vingert verder en een minuut of wat later komt ze opnieuw klaar. “Is zo lekker, jij vingert lekker. Jij tussen mijn benen ook goed verwennen.” Peter duwt een kus in haar nek.

Na een paar minuten wil hij haar andersom hebben. Karima doet dat en legt haar benen wijd over de zijne. Nu wast hij haar poepgat en duwt drie vingers erin. Hij merkt dat ze hem gewoon toelaat. “Lekker, jij kontje neuken” zegt ze en duwt Peter zijn hand eruit. Ze draait zich om en legt haar handen op de badrand. Peter pakt nog een hand shampoo en zeept haar kontje in en zijn penis. Dan zet hij zich tegen het sterretje en duwt. Karima ontspant goed en hij duwt zijn harde paal in haar poepgat. Hij laat hem een paar tellen stil zitten en begint dan te neuken. Haar strakke sluitspier is heerlijk, ze lijkt er de sperma mee uit zijn ballen te willen zuigen. Het tempo gaat nog wat omhoog en op het af en toe klotsende water letten ze niet. Dan voelt hij zijn zaad omhoog komen en in vier stralen jaagt hij het in haar darmen. Een paar tellen later zakt hij uit haar en hij ziet haar anus zich snel sluiten. Ze gaan weer in het water zitten en kijken elkaar aan.

“Ik jou straks weer stijf maken, jij mijn kutje neuken.” “Lekker schat, even die natte gleuf van jou voelen.” Karima glimlacht. “Jij lekker vinden hè, ik hele natte gleuf voor jou hebben.” “Schat, je mag bij me wonen dat heb ik je eerder verteld, dan neuken we samen de sterren uit de hemel.” Ondertussen heeft Karima zijn half stijve lul vast en wast de eikel. Dan laat ze de voorhuid los en doet de rest ook. “Kom omhoog, ik proeven jij schoon bent.” Peter gaat op zijn knieën zitten en Karima pijpt hem een paar slagen. “Ja, jij schoon, ik jou stijf pijpen.” Drie minuten later staat zijn paal weer hard op zijn buik. “Hoe jij willen, ik jouw teefje zijn?” vraagt ze glimlachend. “Draai je maar om, dan ga ik mijn geile teef een lekkere kwak sperma geven.” En voor de derde keer vanochtend duwt hij zijn stijve paal in haar geile lichaam en opnieuw neukt hij haar stevig. Hij is al twee keer klaargekomen dus houdt hij het nu langer vol. Karima komt tussendoor een keer klaar maar uiteindelijk jaagt ook Peter zijn zaad diep in haar lichaam. Karima kreunt op zijn klaarkomen.

Ze wassen zich onder de douche en gaan uit bad, drogen zich af en lopen de slaapkamer in. “Wat wil je? Aankleden en naar huis of nog een poosje op of in bed liggen.” “Is pas elf uur, Said komt vier uur thuis, dus ik wel lekker op bed willen liggen, misschien nog keertje neuken.” Peter glimlacht, deze vrouw is altijd geil, wil altijd geneukt worden. “Dan eet ik eerst even een boterham lieve schat, ik heb nog niet ontbeten.” “Is goed, ik meelopen met jou. Kan bloot in keuken?” “De luxaflex is dicht dus niemand ziet je.”

De rest van de dag verloopt voorspelbaar. Karima komt bij hem zitten terwijl Peter twee boterhammen met een glas melk naar binnen werkt. Ze komt daarna op zijn schoot zitten en terwijl Peter sabbelt op haar grote tepels maakt ze hem met haar handen stijf. Daarna lopen ze de slaapkamer in en Peter begint met haar weer twee keer klaar te beffen. Daarna neukt hij haar in verschillende standjes. Tegen twee uur komen ze van bed af en kleden zich aan. Peter laat haar uit. De sleutel mag ze houden, dan kan ze er altijd in.

Die middag komt Rob thuis en ’s avonds veinst Bouchra een defect aan de notebook. Ze gaat naar hem toe en de begroeting is hartelijk. Ze praten met elkaar, over de verstreken examenweken. Bouchra heeft er een goed gevoel over. “Ik wil je wel voelen, al is het maar één keer.” “Nou kom op dan” zegt Rob, “ik heb ook wel zin in mijn lieve meisje.” Bouchra doet haar sandalen uit en de hoofddoek gaat af. Ze lopen naar boven en in de slaapkamer omhelzen ze elkaar. “Ik heb je gemist” zegt Rob, “ik had het nooit verwacht maar volgens mij ben ik verliefd op je.” Bouchra kijkt hem glimlachend aan, “ik heb jou heel erg gemist, ik hou gewoon van je Rob. Ik zou wel in je binnenzak willen kruipen, iedere seconde bij je willen zijn.” Ze kijken elkaar aan en geven elkaar kleine kusjes. Die gaan over in plukkende tongzoentjes en dan smelten hun lippen samen. Ze tongzoenen teder en liefdevol. Rob laat een hand naar voren komen en hij trekt de jilbab open. Hij pakt haar borst en kneedt hem. Bouchra kreunt zachtjes. Zonder de tongzoen te verbreken ontdoet Bouchra zich van de jilbab. Rob pakt haar weer vast en geniet van haar warme blote lichaam. Dan lossen ze en kijken elkaar aan. “Ik hou echt van je Rob. Ik wil voor altijd bij je blijven.”

“Ik denk dat ik ook van jou hou.”

Bouchra maakt zich los uit zijn omhelzing en trekt haar pofbroek uit. Ze begint vervolgens Rob uit te kleden. Twee minuten later rollen ze bloot op bed. Rob kust haar en begint dan haar hele lichaam te bedekken met kleine kusjes. Bouchra laat hem gaan. Dit is gewoon lekker wat hij doet. Haar tepels bijt hij zachtjes in, haar borsten likt hij onderdoor, een zuigzoen op haar navel en dan verder naar omlaag. Als Rob haar schaamstreek voorbij gaat kreunt ze een beetje teleurgesteld. Ze wil hem voelen beffen maar Rob heeft andere plannen. Hij is inmiddels tussen haar benen gaan zitten en pakt haar voeten. Hij sabbelt op haar teentjes. Als hij de kleine teentjes beet heeft kreunt Bouchra. “Dat is lekker …… toe doe nog een keer” en Rob sabbelt weer op haar kleine teentjes. Dan kust hij zich een weg langs haar onderbenen, door de knieholte en dan de binnenkant van haar dijbenen. Hoe verder hij komt, des te meer reageert ze. Als hij bijna boven is en haar benen uit elkaar duwt ziet hij haar vocht glinsteren tussen haar schaamlippen. Zijn lieve schat is geil. Hij kust haar in haar liezen. Bouchra kreunt. Hij ruikt haar sterke lucht, de geile lucht van haar vagina en hij kan zich ook niet langer beheersen. Hij zet zijn mond erop en likt ertussendoor.

“Jaaaaaaaaa …… oh Rob …… oh schat …… ik ben geil …… toe lik me daar.” Rob begint nu haar liefdestunneltje te verwennen. Haar geil likt hij op en dan penetreert hij haar telkenmale met zijn tong. Bouchra beweegt met haar heupen. Ze kan niet stil liggen en dan, heel onverwacht, krijgt ze een orgasme. Een heftige en Rob beft wel verder maar wat rustiger. Hij laat haar even bijkomen. Hij gaat weer verder met verwennen en betrekt nu ook haar klitje erin. Bouchra is geil en een paar minuten later krijgt ze opnieuw een orgasme. Rob kruipt omhoog over haar lichaam en hij penetreert haar. Ze is heel strak en hij moet enige moeite doen om binnen te komen. Hij blijft een paar tellen stil in haar zitten en begint dan te neuken. Al snel went haar vagina aan de indringer en ze neuken op elkaar in. Bouchra stoot tegen terwijl ze haar benen om zijn heupen vouwt en de voeten in elkaar haakt bovenop zijn onderrug.

Na een minuut wil ze bovenop hem. Rob draait en neemt haar mee. Van onderen uit neukt hij haar stevig. Stoot op stoot penetreert hij het liefdestunneltje van zijn schat en sneller dan hem lief is komt hij klaar. Hij jaagt zijn sperma diep in haar zuigende vagina. Bouchra zakt op hem neer en ze kussen elkaar. “Dit blijft de lekkerste bezigheid op de wereld” zegt ze glimlachend. Ze tongzoenen en Rob voelt hoe hij slap wordt en uit haar zakt. Hij laat het. Bouchra merkt het ook en perst een beetje. Rob voelt de warme druppels op zijn slap geworden penis. Dan komt Bouchra omhoog en ze gaat naar omlaag. Ze likt de sappen op en maakt hem schoon. Rob pakt een tissue en veegt haar schaamlippen af. “Ja, ik moet gaan. Ik wil geen argwaan wekken” en Bouchra staat op. Ze trekt haar kleding aan en loopt naar beneden. De hoofddoek gaat om, sandalen aan en ze pakt de notebook. “Daar was niks mis mee, alleen zijn bazinnetje wilde een keer geneukt worden” zegt ze glimlachend. Ze kust Rob gedag en verdwijnt weer.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm