Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Van moslima tot spermaslet DEEL10
Categorie: moslimseks | maandag 11 november 2013 04:46

Geile afspraakjes

DEEL 10 - De deur van de slaapkamer gaat open en Karima komt binnen. Rob ziet dat ze op blote voeten loopt, geen hoofddoek omheeft en alleen haar speciale jilbab aan. Die wil neuken denkt hij. “Ik vlees in koelkast gezet. Yousra niet thuis vanavond, dus ik mee eten. Ik straks klaarmaken. Maar Rob, mag ik meedoen, Bouchra, mag ik. Ik heel geil ben en eitje is ook al leeg. Said nog niet komen, hij mij uur geleden bellen. Zij autopech hebben en moeten wachten tot ze kunnen repareren. Dan eerst nog auto op boot moeten.” “Dus hij komt volgende week pas thuis” reageert Bouchra. “Ja, dus ik nog paar dagen extra neuken. Alsjeblieft Rob, ik heel geil zijn, jij mij beffen en neuken. Ik zo lekker vinden. Wil jij dat?” “Bouchra?” zegt Rob. “Ja, ik vind het goed als mama meedoet. Dat deden jullie toch vorige week ook met Yousra erbij?” Karima wacht het antwoord van Rob niet af. Ze trekt haar jilbab open en is bloot daaronder. Ze trekt het uit en gooit het kledingstuk op de stoel. Ze schuift op bed. “Dank je wel” ze geeft Bouchra een kusje “en jij ook” en ook Rob krijgt een zoen. “Ho, ho, ik heb nog niks gezegd” plaagt Rob, “ik weet niet of ik het wel wil.” “Toe Rob, ik jou smeken, jij hier voelen” en ze pakt zijn hand en duwt hem tussen haar benen. Rob voelt een drijfnatte neukgleuf. Deze vrouw is geil, geil tot op het bot. Eigenlijk heeft hij wel zin in dit spontane trio, eerst Karima beffen en Bouchra neuken, later misschien andersom. “Nou, vooruit dan maar, ik vind het ook goed.” “Ja? Lekker!” reageert Karima verheugd.

“Kom maar schat” en hij geeft een tikje tegen haar bil. Karima bedenkt zich niet en gaat schrijlings over hem heen zitten. Rob ruikt direct haar geile lucht. Deze geile kut verlangt naar alles, zijn mond, zijn tong en zijn stijve lul. Ze laat zich op hem zakken en hij begint te beffen. Als hij zijn tong tussen haar schaamlippen duwt lopen de eerste druppeltjes al naar omlaag. Hij likt ze op en een paar tellen lang moet hij haar vocht weglikken. De heerlijke geile smaak is dezelfde als die van Bouchra, alleen produceert die niet zo veel nattigheid. Dan voelt hij een mond en een hand om zijn penis. Die hand trekt zijn voorhuid naar omlaag en de warme mond verwent zijn blote eikel. Bouchra heeft haar lesje goed geleerd want binnen twintig seconden staat zijn lul staalhard op zijn buik. Dan voelt hij even niks en daarna een paar strakke natte schaamlippen die over zijn harde paal heen zakken. Een paar tellen later zit hij diep in het neuktunneltje van Bouchra.

Karima geniet van hem. Ze heeft haar ogen gesloten en omdat ze achterstevoren zit ziet ze niet dat Bouchra achter haar zit en rijdt over zijn stijve lul. Nee, voor haar is nu die tong belangrijk. Ze voelt haar orgasme opkomen. Haar spieren beginnen te trekken en amper twee minuten nadat Rob begon met beffen komt ze klaar. Ze jaagt een klein straaltje vocht naar buiten en kreunt. Rob voelt haar klaarkomen. Ze is dus echt geil. Karima blijft zachtjes bewegen over zijn mond. Hij pakt haar billen en kneedt ze. Twee vingers glijden door haar bilspleet. Opnieuw ontlokt dit een paar zachte kreuntjes aan Karima.

Hij merkt dat Bouchra hem harder begint te neuken en dat haar vochtproductie toeneemt. Hij voelt hoe haar strakke kutje stoot na stoot over zijn paal glijdt. Dan komt ook Bouchra klaar. Wat is dat lekker, twee klaarkomende vrouwen op hem. Hij concentreert zich weer op Karima. Die geile vrouw heeft nog geen genoeg van hem want haar vocht blijft maar komen. Hij sabbelt op haar klitje en dan weer penetreert hij met zijn tong haar neuktunneltje. Om en om doet hij dit en het mist zijn uitwerking niet. Opnieuw komt ze klaar. Dan tilt Karima haar onderlichaam op en hij voelt dat ook Bouchra van hem afgaat. Hij ziet dat Bouchra op zijn gezicht komt. Als hij haar begint te beffen merkt hij het direct. Ze smaakt precies hetzelfde als haar moeder. Ondertussen voelt hij twee doornatte schaamlippen over zijn penis komen. Dit kutje is niet zo strak maar daarom niet minder lekker. Zijn penis lijkt in een zwembad van kutvocht terecht gekomen te zijn. Karima begint hem te berijden. Stoot op stoot zakt ze over zijn stijve neuklat heen. Ze kreunt. Ook Bouchra kreunt. Rob weet haar snel weer al geiler te maken en als hij nog een keer op haar klitje begint te zuigen komt ze opnieuw klaar. Ze gaat nu van hem af en rolt naast hem. “Even pauze, mag dat?” “Wordt het teveel?” “Een beetje wel, ik kom keer op keer klaar bij jou.” Ze kust hem en rolt iets naar opzij. Karima ziet haar kans schoon en komt met haar bovenlichaam bij hem. Rob pakt gelijk haar borsten en kneedt ze, de grote tepels staan al weer keihard. Hij trekt haar naar zich toe en sabbelt beurtelings op haar tepels. Ook bijt hij er een paar keer in. Karima kijkt glimlachend toe.

“Kom jij afmaken, lekker hard neuken diep in mij” en nu zakt ze op hem neer. Rob pakt haar heupen en houdt ze iets boven hem. Dat begint hij haar te neuken met diepe harde stoten. Hij jaagt zijn harde lul keer op keer naar binnen en Karima kreunt op iedere stoot. Hij voelt dat ze weer klaar gaat komen maar hij is er zelf ook bijna. Karima krijgt een orgasme, heftig. Ze ejaculeert veel vocht. Rob heeft het gevoel dat ze steeds meer naar buiten jaagt. Dan voelt hij zijn sperma borrelen en met een paar harde diepe stoten jaagt hij het in haar lichaam. Ze blijven hijgend op elkaar liggen.

Als zijn penis uit haar zakt druppen de sappen er achteraan. Haar sap vermengd met zijn zaad. “Ik veel lekken, komt van neuken” is het eerste wat ze zegt. Bouchra heeft een paar tissues gepakt en geeft die aan Rob. Ze vegen alles op en maken zich droog. De tissues gaan de hoek in, waar al een prop ligt. “Ik dat even nodig hebben, jouw harde neukstaaf. Maar ik jou zo weer stijf maken, dan jij weer neuken.” “Nee lieve schat, we gaan douchen, dan trekken we wat aan en dan eerst eten, vanavond neuk ik jullie weer.”

Zo gezegd zo gedaan. Rob gaat onder de douche staan en eerst komt Bouchra. Ze heeft een douchemuts om haar haren en eerst zoenen ze heel even. Dan pakt Rob een fles douchegel en neemt een hand. Hij wast haar lichaam en natuurlijk krijgen haar borsten veel aandacht. Bouchra laat hem. Ze vindt het wel leuk dat hij daar zo gek op is en eigenlijk is het ook wel lekker. Opnieuw een hand gel en nu zakt Rob op zijn hurken. Hij wast haar onderlichaam en als laatste haar kruis. Haar kutje vingert hij een paar keer en dan pakt hij de handdouche. Hij spoelt haar af. Bouchra gaat eruit en pakt de handdoek aan die Karima klaar houdt. De douchemuts gaat van haar hoofd op die van Karima en de volgende blote vrouw komt bij Rob staan.

Karima pakt hem eerst vast. Ze is gretig en geil. Ze pakt zijn half slappe lul en trekt er een paar keer aan. “Jij mij weer lekker neuken straks, ik nog steeds geil zijn.” Rob glimlacht. Ze duwt haar mond op de zijne en ze tongzoenen. Als ze lossen kijken ze elkaar aan. Karima kijkt om en ziet dat Bouchra inmiddels buiten de badkamer is. “Ik nog steeds houden van jou, jij lieve man met lekkere piemel.” Rob kust haar en pakt de gel. Ze ondergaat dezelfde behandeling als haar jongste dochter en ook bij haar speciale aandacht voor haar borsten. Die heerlijke zware tieten met de grote tepels blijft Rob heerlijk vinden. Dan de rest van haar lichaam en als laatste haar kruis. Hij vingert met twee handen, twee vingers in haar kutje en twee in haar kontje. Een paar tellen verwent hij haar daar. “Jij nu stoppen anders jij moet neuken, ik weer geil worden.” Rob spoelt haar af en Karima gaat de douche uit. Hij wast zichzelf en draait de kraan uit. Eenmaal afgedroogd gaat hij de slaapkamer in. Bouchra zit met haar jilbab aan op bed te wachten. Karima is bijna klaar met afdrogen en dan trekt ze ook haar jilbab aan. De vrouwen lopen naar beneden en Rob volgt een minuut later.

“Wil jij nog een biertje Rob?” roept Bouchra uit de keuken. “Ja, lekker” en Bouchra komt binnen met een flesje bier en voor haarzelf een glas frisdrank. Rob pakt zijn glas van tafel en vult die. Karima is in de keuken bezig. Een half uurtje later komt ze binnen. “Nog even pruttelen, dan klaar zijn” zegt ze. Twintig minuten later loopt ze de keuken in. Ze komt terug en zet een dampende pan op tafel en tien tellen later een pan rijst ernaast. Rob en Bouchra schuiven aan tafel. Ze scheppen op en beginnen te eten. Een kwartiertje lang is het tikken van de lepels het enige geluid. Dan is Bouchra klaar. “Lekker” en ze wrijft over haar buikje. Karima volgt en een paar minuten later is ook Rob klaar. “Dit blijft lekker eten Karima.” “Pan is leeg dus moet lekker zijn” glimlacht ze. Ze staan op en Bouchra pakt de lege borden en het bestek. Karima pakt de pannen en ze lopen alles de keuken in. Bouchra zet alles in de spoelbak maar Karima verbetert haar. Ze trekt de vaatwasser open en wijst haar op de plaats voor de borden. “Dat is makkelijk Rob, een vaatwasser, moeten wij ook nog eens hebben mama.” “Ik gevraagd hebben maar Said vindt onzin. Hij zeggen mijn handen kunnen afwassen, geen machine voor nodig.”

Een uurtje later, ze hebben inmiddels koffie gedronken, gaan ze weer naar boven. Karima was de aanjager, die was weer geil zei ze. Boven op bed trekt Rob een laatje met speeltjes open. Hij pakt er twee vibo’s uit. Een dikke stevige en een dunnere die ook wat zachter is. Hij controleert de accuutjes en beide doen het. “Liggen schat” zegt hij tegen Karima, “en benen wijd.” Karima reageert ogenblikkelijk en spreidt haar benen. Ze kijkt naar de dikke vibrator. Rob zet hem aan en begint haar kutje ermee te penetreren. “Oh, wat lekker dat zijn. Die ik hele dag wel voelen willen.” “Pak hem maar over en kijk zelf maar wat je het lekkerst vindt.” Karima pakt de vibrator en begint te bewegen. Eerst in en uit, dieper en minder diep maar dan gaat ze ook omhoog en omlaag bewegen. Ze voelt dat de trillende staaf langs haar g-spot gaat. Ze zakt achterover in het kussen en begint zichzelf te neuken met het apparaat.

“Kijk Bouchra, deze kan jij wel hebben. Ga eens liggen.” Bouchra zakt op het kussen ernaast en spreidt haar benen. Rob zet de vibrator aan en penetreert haar. Ook zij wil hem al snel zelf beethouden en een paar tellen later liggen moeder en dochter naast elkaar zichzelf te verwennen. Karima begint te kreunen en te steunen. Ze pompt echt hard met de vibrator en dan krijgt ze een orgasme, een heftige en ze jaagt haar vocht langs de pompende staaf naar buiten. Ze stopt niet ziet Rob, ze blijft gewoon doorgaan. Ook Bouchra merkt dat ze een orgasme gaat krijgen. De trillende staaf verwent haar hele kutje en als ze hem nog een paar keer in en uit haar heeft getrokken komt ze klaar. Ze trekt hem eruit en haar vocht komt druppelsgewijs naar buiten. Dan kijkt ze Rob glimlachend aan. “Dit is lekker, kun je zo’n ding niet voor mij kopen?” “Denk je dat je dat verborgen kan houden voor je vader?” “Oh zeker weten, ik slaap op zolder en daar heb ik een luikje achter mijn bed, een luikje waar hij het bestaan niet van weet want hij komt nooit op mijn kamer. Daar leg ik het achter.” “Dan mag je deze meenemen. Een cadeautje van mij voor jou.” Ze komt overeind en kust hem, “dank je wel, je bent een schat.”

“En ik, is ook cadeautje.” “Je mag hem hebben als je hem kunt verbergen. Ik wil geen gedonder.” “Nee, ik wel plek weten, is wel goed.” Karima trekt de vibrator uit haar natte neukgleuf. “Hoe uitzetten?” “Hieraan draaien.” “Oh ja, dank je wel, is lief, jij leuke cadeautjes hebben, eerst eitje en nu trilpiemel” en ze geeft hem een zoen. “Dat heet geen trilpiemel maar een vibrator.” “Vibro ……, viba ……, is te moeilijk voor mij, ik zeggen trilpiemel.” Rob glimlacht. “Jij hebt een blauwe vibrator” zegt hij tegen Bouchra “als Yousra van de week komt heb ik voor haar een roze. Dan hebben jullie alle drie een lekker speeltje als je een keer niet naar mij kunt komen.” “Ik ga een van de komende dagen wel voor de notebook liggen en mezelf lekker verwennen. Dan heb jij weer een geil filmpje van mij” zegt Bouchra glimlachend. “Oh, ik ook kunnen doen, overdag als Said werken is” komt Karima, “maar Rob, jij mij nog keertje beffen en neuken, ik nog steeds heel geil zijn. Daarna ik naar huis toe. Is verder avond voor Bouchra.”

Rob doet wat Karima vraagt. Hij beft haar nog een keer en daarna neukt hij haar stevig. Een kwartiertje later staat ze op en in de douche spoelt ze haar onderlichaam af. Ze droogt zich af en trekt haar jilbab aan. Ze kust Bouchra gedag en ook Rob krijgt een knuffel. Gewapend met de vibrator gaat ze naar huis. Een minuut later hoort Rob de achterdeur. Bouchra ligt naast hem op bed en hij kijkt naar haar. “Wat wil mijn lieve schat?” “Even naar beneden, wat drinken en dan later vanavond weer lekker vrijen met elkaar.” “Vind ik goed. Jij bent de baas vanavond.” “Hihihi” lacht Bouchra, “dus als ik straks zeg op je knieën en kus mijn voetjes dan doe je dat.” Rob glimlacht, “ik denk het niet, maar proberen kun je het altijd.” Ze staat op van bed en trekt haar jilbab aan. Rob slaat zijn ochtendjas om en ze lopen naar beneden.

Rob loopt de keuken in en pakt een glas frisdrank voor Bouchra en een flesje bier voor zichzelf. Een glas erbij en hij neemt alles mee naar binnen. Bouchra zit op de bank met haar benen languit. Hij geeft haar de frisdrank en gaat bij haar voeten zitten. Hij schenkt zijn glas in en neemt een slok. Ze kijken elkaar aan. “Waar denk je aan?” vraagt Rob. “Eigenlijk nergens aan. Ik voel me gewoon gelukkig. Mijn lieve buurman heeft me voor het eerst geneukt en ik vond het lekker.” Hij pakt zijn bierglas en drinkt een slok. Dan hoort hij een bekende pingel. Zijn computer meldt dat de notebook actief wordt. “Je mama zit voor de notebook” Ze lopen naar de achterkamer en Rob drukt zijn scherm aan. En inderdaad, Karima ligt naakt languit op bed, haar benen wijd en de grote vibrator heeft ze al in haar kut. Ze begint te raggen, met harde slagen haalt ze de dikke vibrator tussen haar schaamlippen door en al snel ligt ze te kreunen. “Die is nog gewoon geil” zegt Bouchra, “je kan nou zeker niks tegen haar zeggen?” “Nee, dit programma is eenrichtingsverkeer, dus alleen beeld en geluid van de notebook naar deze computer. Wat ik wel kan is dit” en Rob bedient een cursor toets. De webcam zoomt in en Karima komt dichterbij. Ze kreunt al harder en dan zien ze dat ze klaarkomt. Als ze de vibrator tussen haar schaamlippen vandaan trekt komt haar vocht naar buiten. Ze zien dat ze een handdoek eronder heeft liggen. “Dit is dankjewel voor jou lieve Rob, is lekker apparaat, ik van trilpiemel houden” en ze komt naar voren en sluit de notebook af. “Leuk” zegt Rob. “Ja, ik vond het wel grappig mijn mama bezig te zien. Het is ook een heel duidelijk beeld.” “Dat komt door de notebook, daar zit een goede webcam in.” Ze staan op en lopen terug naar de zithoek.

“Ik ga de komende week ook een leuk filmpje voor je maken” zegt Bouchra glimlachend. Rob trekt haar op schoot en hun gezichten komen bij elkaar. Hij kust haar en Bouchra wil een tongzoen. Rustig en voor zijn gevoel liefdevol. Een paar minuten houden ze die aan. Dan lost Bouchra en ze kijkt hem aan. “Gaan we zo weer naar boven?” vraagt ze met een glimlach. “Ja, even nog rustig zitten en dan gaan we.”

Ze drinken hun drankjes en zitten nog een poosje rustig bij elkaar. Als Rob zijn laatste slok opheeft zet hij zijn glas op de salontafel. Bouchra gaat van hem af en ze staan op. Rob doet alle lampen uit en controleert nog een paar dingen. Dan lopen ze de trap op naar boven. In de slaapkamer doet hij de bedlampjes aan. Ze trekken hun spaarzame kleding uit en rollen onder het dekbed. Bouchra pakt hem vast en trekt zijn bovenlichaam tegen haar aan. Ze geeft hem een paar kleine kusjes en al snel vinden hun monden elkaar. Een tongzoen volgt en Bouchra duwt hem op zijn rug. Ze komt half op hem liggen en ze wil opnieuw een tongzoen. Rob voelt haar borsten op zijn borst. Haar tepels staan keihard.

Bouchra schuift nu helemaal op hem en ze lost de tongzoen, “bef je me eerst, dat vind ik zo lekker.” “Kom maar” zegt Rob en hij pakt haar heupen. Bouchra komt omhoog en zet zich schrijlings over zijn gezicht. Rob schuift zijn handen in haar liezen en trekt haar schaamlippen uit elkaar. Haar roze vlees komt bloot te liggen en hij likt een paar druppeltjes vocht ervan af. Als hij zijn ogen sluit is het Karima die op hem zit. Hij sabbelt even op haar binnenste lipjes, ze zijn nog klein, haar kutje is ook nog niet veel gewend. Hij begint haar te beffen. Afwisselend verwent hij haar klitje en haar neuktunneltje. Hij voelt dat ze begint te bewegen, hij hoort haar zachtjes kreunen.

Zijn tong gaat steeds sneller over haar klitje en hij voelt de druppeltjes op zijn kin lopen. Hij likt weer door haar vagina en dan komt Bouchra klaar, heftig. Haar heupen reageren en ze stoot naar voren en naar achteren. Ze trekt met haar been. Dan wordt ze langzaam rustiger. Ze gaat van hem af en komt weer tegen hem aanliggen. Ze kust hem en likt haar eigen vocht weg. “Wat jij doet met mij, ik weet het niet, maar ik kwam weer zo heftig klaar.” “Dat voelde ik schat” antwoordt Rob en ondertussen voelt hij haar hand om zijn halfstijve penis. Ze trekt er een paar keer aan en voelt dat hij zwelt. “Mijn vriendje is ook weer wakker” zegt ze glimlachend, “mag die in mijn kutje?” “Ik weet niet of jouw vriendje daar zin in heeft” antwoordt Rob glimlachend. Bouchra bedenkt zich niet, komt overeind en kruipt naar zijn lul. Heel dichtbij zegt ze: “Wil jij in mijn kutje?” en vervolgens schudt ze ja met zijn penis. Rob ziet het gebeuren en schiet in de lach. “Hij wil wel Rob” zegt ze vervolgens met een onschuldig gezicht en begint ook te lachen. Rob pakt haar vast en trekt haar bovenlichaam tegen zich aan. Hij drukt een kus op haar hoofd. Ze kijken elkaar nog lachend aan. “Je bent een boefje, maar wel een leuke” zegt Rob, “ik wil je op een andere manier neuken. Draai je eens om en op je zij gaan liggen. Nu je knieën tegen elkaar en naar je schouders halen …… ja goed zo.”

Rob kruipt iets lager achter haar en duwt zijn harde paal tussen haar strakke schaamlippen. Extra strak door dat ze haar benen niet spreid. “Oh zo voel ik je heel goed, dat is lekker Rob.” Ook Rob voelt haar goed. Haar licht vochtige vagina wordt dichtgeknepen en zijn ontblote eikel voelt de fluweelzachte huid in haar. Stoot op stoot masseert ze zijn binnendringende penis. Ook Bouchra voelt hem. Iedere centimeter voelt ze hem door haar buik glijden. Een paar minuten neukt Rob haar in deze positie. Dan voelt ze een orgasme opkomen. De grote eikel stimuleert haar heel erg en ze komt klaar. Rob voelt haar vocht zich een weg naar buiten zoeken. Hij neukt haar een tiental seconden wat rustiger en trekt zich dan terug.

“Ga eens op je rug liggen, voeten over mij heen op het bed en knieën omhoog en iets uit elkaar.” Bouchra begrijpt hem en Rob schuift iets verder naar onder, hij penetreert haar en nu kan hij zijn stijve lul zien. Stoot na stoot verdwijnt hij tussen haar schaamlippen en komt weer terug. Een geil gezicht is dit en hij merkt dat het hem naar de eindstreep brengt. Nog een minuut of zo en dan komt zijn sperma omhoog. Hij penetreert haar hard en met diepe stoten en jaagt zijn zaad in haar neuktunneltje. Ze blijven even zo liggen.

“Lekker is dat, neuken” zegt Bouchra glimlachend, “ik wil nog wel een keer, kan jij dat?”

“Als jij mij stijf maakt neuk ik je nog een keer, maar dat is dan wel de laatste voor vandaag, dan is de zaadfabriek leeg.” “Hihihi, heb jij een zaadfabriek?” “Ja, waar denk je dat al die sperma vandaan komt, uit mijn zaadfabriek. Maar lieverd, pak eens een paar tissues.” Bouchra reikt hem er een paar aan. Rob houdt ze onder haar schaamlippen en hij zakt eruit. “Pers eens” en zijn sperma en haar sappen komen naar buiten. Hij veegt haar droog en maakt ook zichzelf wat droger. De tissues gaan op de bedombouw en hij komt weer naast haar liggen. Bouchra draait haar gezicht zijn kant op en geeft hem kleine kusjes in zijn nek en op zijn wang. “Jij bent een vrijdoos volgens mij.” “Ja, en zeker bij jou, jij bent een lieve man en ik knuffel je graag.” Rob glimlacht.

Een kwartiertje later maakt Bouchra hem weer stijf en hij neukt haar nog een keer, weer in een ander standje. Ze komt opnieuw klaar en Rob jaagt tien tellen later zijn laatste sperma in haar drijfnatte neukgleufje. In een paar tissues vangt hij het op en veegt hun beiden droog. “Ik wil wel slapen schat, ik heb een drukke week gehad.” “Is goed Rob, ik slaap normaal ook al om deze tijd.” Ze gaan nog naar het toilet en vijf minuten later rollen ze tegen elkaar aan onder het dekbed. Ze knuffelen nog even en dan doet Rob het licht uit. Bouchra draait zich andersom en duwt haar kont in zijn schoot. Twee minuten later slapen ze.

De volgende morgen wordt Rob wakker van een koud bloot lichaam wat van achteren tegen hem aan komt liggen. Hij voelt de grote borsten van Karima in zijn rug. “Dag lieve Rob, jij nog willen slapen, ik even lekker warmen, jij mij straks beffen, ja?” “We zien wel, ik wil eerst nog slapen.” Een paar minuten later is Rob weer weggezakt. Bouchra ligt voor hem met haar gezicht naar hem toe. Ze slaapt nog. Een uurtje later wordt hij weer wakker. Bouchra ligt nu op haar rug met haar hoofd gedraaid. Ze kijkt naar hem. “Goedemorgen Rob.” “Goedemorgen lieve schat.” “Goedemorgen Rob” klinkt het achter hem. Hij voelt de hand van Karima om zijn penis en hij heeft een odol. “Jij al weer harde lul hebben.” “Maar die is voor Bouchra schat, dat heb ik haar beloofd.”

“Jij haar neuken en mij beffen, goed?”

Bouchra heeft het gevolgd en rolt tegen Rob aan. Ze duwt haar moeders hand opzij en pakt zijn stijve lul. “Die is lekker hard. Mag ik erop zitten?” “Kom maar schat” en Bouchra klimt over hem heen. Met zijn benen schopt hij het dekbed naar omlaag. “Kom Karima, hier met die natte kut van je.” Karima glimlacht en zet zich schrijlings over zijn gezicht. Ze laat zich zakken en Rob likt tussen haar schaamlippen door. Het vocht is al weer overvloedig aanwezig. Hij begint haar te beffen en voelt hoe Bouchra op zijn harde lul begint te rijden. Een paar minuten gaat dit door en dan komt Karima klaar. Ze jaagt haar vocht naar buiten en Rob slikt. Hij blijft haar doorbeffen en Karima, geil als ze is, geniet daarvan. Een minuut later voelt hij dat ook Bouchra klaarkomt. Haar vocht is als smeerolie in haar neuktunneltje en een paar stoten later komt ook Rob klaar en hij jaagt zijn sperma in vijf vette stralen in haar grotje. Bouchra blijft op hem zitten en ze voelt hoe hij langzaam verslapt. Ondertussen blijft hij Karima verwennen en korte tijd later krijgt ze een tweede orgasme. Ze rollen van elkaar af.

“Ik jou straks weer stijf maken, jij dan mij neuken, is goed?” “Nee lieve schat, dat is niet goed. Ik heb gisterenavond al tegen Bouchra gezegd dat ik een aantal dingen te doen heb dus we gaan eruit. Douchen en aankleden. Bouchra en ik moeten nog ontbijten. Jij ook?” “Nee, ik al gegeten hebben. Maar wanneer dan neuken, ik heel geil.” “Pak straks thuis je vibrator maar, wat mij betreft mag je vanavond komen en ook blijven slapen.” “Ik wil vanavond toch weg mama, ik ga naar Arifa en blijf daar slapen.” “En Yousra nog keer bij Kabira zijn dus ik alleen Rob.” “Dus je komt?” “Ja, ik weer eten maken? Jij lekker vinden?” “Jij mag eten maken, moet ik wat halen of doe je dat zelf?” “Nee, ik halen. Ik weer iets anders lekkers maken.”

Bouchra is ondertussen naar de badkamer gelopen. “Zal ik Kees bellen?” vraagt Rob zachtjes. “Ja, lekker en Peter mag ook wel, jullie alle drie mijn gaatjes vullen.” “Ik ga ze wel bellen, dan zie je het vanavond wel.” Karima staat op en trekt haar jilbab aan. “Jij hoeft niet te douchen?” “Nee, ik straks thuis wel doen, eerst even met trilpiemel spelen.” Rob glimlacht en geeft haar een zoen, “je bent ook zo’n lekker geil ding.” Karima gaat naar beneden en Rob loopt de badkamer in.

Bouchra spoelt de toilet net door en ze pakt haar douchemuts. Rob draait de kraan open en als het water warm is stapt hij eronder. Een paar tellen later komt Bouchra bij hem staan. Ze omhelst hem en wil een tongzoen. Innig en liefdevol voelt Rob. In de warme regen genieten ze van elkaars blote lichaam. Dan lossen ze en Bouchra kijkt hem aan. “Jij bent zo’n lieve man. Ik hoop dat ik nog veel vaker bij je mag komen.” “Zolang wij zin hebben in elkaar mag jij blijven komen.” “Lief van jou” en ze geeft hem een kusje. Ze wassen elkaar en Rob wast ook zijn haren. Ze genieten nog even van elkaar en dan gaat de douche uit.

“Ik ga je onder de douche ook nog een keertje neuken. Dat is lekker in de warme regen.” Bouchra glimlacht, “jij mag mij overal neuken, al is het buiten, maar dan niet hier in de tuin.” “Ja, durf je dat.” “Ja echt wel, ik ben een twee maanden geleden of zo met Arifa en haar moeder met de auto naar Apeldoorn geweest. Dan kom je door hele uitgestrekte bossen. In zo’n bos mag jij me wel neuken, dan doe ik mijn speciale jilbab aan en niks eronder. Kun je lekker overal bij. Misschien mag je me wel bloot hebben, dat vind ik lekker.” “Leuk, dat doen we van de zomer een keer.” Ondertussen hebben ze zich afgedroogd en lopen de slaapkamer in. Ze kleden zich aan en Bouchra verzamelt haar spulletjes. Beneden gaat Rob thee en koffie zetten en hij zet het ontbijt op tafel. Even later zitten ze samen te eten.

Af en toe praten ze wat en na een half uurtje staan ze op, ruimen de tafel af en dan valt Bouchra hem om de nek. “Ik ga weer weg. Dan moet ik mijn lieve Rob even missen. Mag ik volgende week vrijdag weer komen? Yousra is dan ongesteld dus die kan dan niet.” “Wanneer wordt die ongesteld?” “Komende donderdag.” “Goed, zij zal maandag of dinsdag nog wel komen en dan probeer ik volgende week vrijdagmiddag vrij te nemen, dan mag jij ’s middags komen.” “Fijn” en ze drukt haar mond op de zijne. Al snel dringen hun tongen bij elkaar naar binnen en ze tongzoenen met elkaar. Dan laat ze hem los. “Ik ga Rob, ik zie je wel weer.” “Ja Bouchra, ik kom je wel weer tegen en anders volgende week vrijdag.” Bouchra loopt de achterdeur uit en sluit de deur.

Rob pakt zijn telefoon en gaat eerst bellen. Kees vindt het heel jammer maar zijn vader was gisteren jarig en die viert dat vanavond, dus hij kan echt niet. Peter heeft er wel oren naar. Een uur of negen spreken ze af. “Neem ook maar een tandenborstel en een schone onderbroek mee, voor het geval dat” besluit Rob.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm