Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Van moslima tot spermaslet DEEL9
Categorie: moslimseks | maandag 11 november 2013 04:41

Geile afspraakjes

DEEL 9 - Die avond is Rob wat dingen aan het napluizen. Het stoort hem toch dat die servers steeds maar uitvallen. Hij gaat op tijd naar bed en de volgende morgen is hij er vroeg uit. Douchen, aankleden en ontbijten. Om half acht is hij op zijn werk. Daar zijn geen problemen. Alles draait en lijkt te blijven draaien. In de loop van de ochtend heeft hij samen met zijn direct leidinggevende overleg met twee directieleden. Uiteraard komen de problemen met de servers ter sprake. Mede op basis van wat Rob op internet heeft gevonden krijgt hij toestemming om offertes voor nieuwe servers aan te vragen. De ochtend verloopt verder normaal en om twaalf uur loopt hij naar zijn auto. Eerst gaat hij boodschappen doen. Drie kwartier later komt hij thuis en begint zijn boodschappen op te ruimen. Ondertussen heeft hij de koffie aangezet en als alles klaar is smeert hij een paar boterhammen. Als hij wil gaan eten gaat de keukendeur open. “Dag Rob” klinkt het. “Dag Bouchra.” “Mag ik al binnenkomen.” “Ja hoor meisje kom jij maar.” Ze loopt naar hem toe en geeft hem een kusje. “Mag ik op je knie zitten?” “Dat mag ook” zegt Rob glimlachend. “Jij bent een lieve man volgens mij, ik verheug me echt op vanmiddag en vanavond Rob. Scheren, die vieze pishaartjes weg en dan jou voelen.”

Rob begint net aan zijn tweede boterham en ten teken dat hij haar wel begrijpt knijpt hij in haar zij. Ze voelt heel zacht aan, ietwat mollig. Dat is ook lekker, een beetje mollig meisje, ze is ook kleiner als haar moeder. “Ik heb een vermaakte jilbab aan. Mama heeft hem eergisteren veranderd dus nu kan ik mij snel uitkleden. En ik zit lekker in mijn blootje daaronder” komt er glimlachend achteraan. Rob heeft inmiddels zijn derde boterham ook op en duwt haar omhoog en geeft een tikje op haar billen. “Je weet de weg, ga maar naar boven, ik kom zo.” Ze staat glunderend op en geeft hem nog een kus op zijn wang. Ze loopt de woonkamer in en trekt haar abaya en sandalen uit. De hoofddoek gaat af en ze loopt de gang in. Rob hoort haar op de trap naar boven lopen. Als hij twee minuten later boven komt ligt ze al bloot op bed. Een forse bos schaamhaar bedekt haar hele schaamstreek. Ze heeft veel meer schaamhaar als haar moeder of haar zus. Verder ziet hij een iets mollig meisje, mooie ronde borsten, een licht buikje, brede heupen met zo te zien een paar lekkere neukteugels.

Ondertussen is hij klaar met uitkleden en hij schuift naast haar. Ze kussen en Bouchra wil een tongzoen. Een minuut of zo houden ze die aan. In die tijd kneedt hij haar borsten en voelt de keiharde tepels daar bovenop. Hij knijpt er een paar keer in. “Je mag me best wel harder knijpen, dat doe ik zelf ook wel eens en dat is lekker.” Rob knijpt nog een keer en nu hard. “Ja, dat is lekker, zo hard.” “Ik ga je eerst scheren. Kom maar mee naar de badkamer.” Ze lopen de badkamer in en hij laat haar zitten op de kruk. Haar benen moet ze uit elkaar zetten. Rob wrijft over haar schaamhaar vlak bij haar schaamlippen. Hij ruikt. “Ruik eens.” “Bah, pis, en ik heb me een half uurtje geleden nog gewassen.” “Die lucht is hardnekkig schat, daarom, weg dat haar, gewoon een lekker kaal kutje.” “En ook mijn kontje toch?” zegt Bouchra er achteraan.

“Ja, ook je kontje doe ik.”

Rob begint met knippen. Het meeste haar verdwijnt nu. Hij pakt de scheerschuim en begint haar in te zepen. “Lekker is dat, jouw handen tussen mijn benen” zegt ze terwijl ze hem volgt. Het pakt een schaaltje warm water en begint te scheren. Bouchra volgt het vol aandacht. Als hij klaar is moet ze opstaan en als laatste doet hij ook haar anus. Dan moet ze in de douchebak staan en met de sproeier spoelt hij haar schoon. Nog een paar laatste haartjes met het mesje en dan gaat de kraan uit. Rob geeft haar een handdoek en Bouchra droogt zich af. Hij ruimt ondertussen alles op en Bouchra loopt weer de slaapkamer in. Ze kruipt op bed en gaat zitten. Met haar handen voelt ze over haar schaamlippen. “Lekker?” vraagt Rob, die even later binnenkomt. “Heel lekker Rob, nu kan je me ook beffen. En als ik mijn vingers er langs haal en ik ruik dan is het geen pislucht meer.”

Rob is naast haar komen liggen. Bouchra zit nog en hij ziet dat haar mooie ronde borsten stevig zijn. Ze hangen wel een heel klein beetje. Hij pakt er een en legt zijn hand er omheen. Hij weegt hem en kneedt de borst. “Lekker?” vraagt Bouchra. “Heerlijk schat, je hebt hele mooie tieten. Wat voor cup heb je?” “Nu 95D maar ik zit tegen 95E aan. Ze groeien nog steeds heb ik het gevoel.” “En Yousra?” “Die heeft een C cup, de maat weet ik niet precies, ik dacht 90.” “Jullie hebben gewoon alle drie mooie borsten.” “Die van mama zijn wel veel groter en zwaarder. Vind je die ook mooi?” “Ook jouw mama heeft hele lekkere borsten. Daar kan ik zo lekker op sabbelen op die grote tepels en dat vindt ze ook lekker.”

Hij duwt haar achterover op bed en wrijft over haar lichaam. Hij voelt nu duidelijk dat ze wat meer vet heeft als haar zus. Hun gezichten buigen zich naar elkaar toe en hij kust haar. Bouchra maakt er een tongzoen van. Ze is gretig. Dan lost ze hem. “Ga je me nou beffen, ik wil weten wat dat doet met mij.” Rob schuift wat meer naar haar toe. “Is mijn lieve Bouchra een beetje nieuwsgierig.” “Ja, Yousra heeft verteld wat jullie allemaal gedaan hebben en hoe lekker ze het vond. Dat wil ik ook wel.” Hij kust haar weer.

Hij daalt af over haar lichaam, likkend en kussend glijdt hij over haar borsten. Sabbelt op haar tepels. Hij bijt er zachtjes in en Bouchra kreunt. Dan haar lekkere buikje met het kleine diepliggende naveltje en uiteindelijk komt hij tussen haar benen. Nu ze kaal is ziet hij dat ze een dikke venusheuvel heeft. De buitenste schaamlippen liggen daarin ingesloten, de binnenste zijn niet zichtbaar. Hij kruipt over haar benen heen en gaat ertussen zitten. Hij duwt haar knieën uit elkaar en Bouchra spreidt ze gewillig. Dan zakt hij op haar kutje. Met zijn vingers trekt hij de schaamlippen uit elkaar. Ze ruikt nauwelijks. Hij zet zijn mond eroverheen en begint haar te verwennen. Als hij iets naar omhoog gaat vindt hij haar klitje. Een knopje, de dikte van een pink en ongeveer een centimeter hoog, komt tussen haar schaamlipjes vandaan. Hij sabbelt erop en Bouchra reageert heftig.

“Wat lekker is dat, wat doe je.” “Ik heb je klitje te pakken.” “Dat is dat bultje, dat had ik zelf ook al gemerkt dat het daar heel lekker is.” “En dat wordt nu nog lekkerder zonder haartjes eromheen” zegt Rob. Hij gaat weer door met beffen en concentreert zich toch op haar klitje. Hij neemt het knopje tussen zijn lippen en zuigt hem telkens naar binnen. Bouchra kreunt erop en ligt te draaien met haar heupen. Dan voelt hij dat ze een orgasme krijgt. “Ik weet niet wat er gebeurde, maar het was heerlijk.” “Jij hebt een orgasme gehad, je bent klaargekomen. Vond je het lekker?” “Het was heel lekker. Dat hoop ik nog veel vaker te voelen.” “Zal ik het nog een keer doen?” “Oh, jij weet hoe dat moet. Doe maar dan.”

Opnieuw begint Rob te beffen.

Hij verwent nu wat meer haar neuktunneltje en proeft toch ook haar geil. Het is dezelfde smaak als haar moeder, sterk, alleen het is niet zo veel. Dat zal zich misschien nog wel ontwikkelen denkt hij. Afwisselend is hij nu met haar tunneltje en haar klitje bezig en na een minuut of vijf krijgt ze weer een orgasme. “Oh Rob, wat is dat lekker, klaarkomen.” Rob komt bij haar gezicht en ze pakt hem vast. Het wordt gelijk weer een tongzoen. “Smaak ik zo tussen mijn benen?” “Ja, vind je het vies?” “Nee, niet echt, alleen wel sterk van smaak.” “Dan komt van de vele kruiden die jullie gebruiken.”

“Zal ik eens kijken of je nog maagd ben?” “Ga je dan je piemel in mij duwen.” “Ja, dat wil je toch?” “Ja, doe maar.” Rob duwt haar benen uit elkaar en zet zijn stijve lul tussen haar schaamlippen. Hij duwt en merkt dat ze heel nauw is. Yousra was strak, Bouchra is nog een stuk strakker. Hij doet het heel langzaam. Af en toe trekt hij een stukje terug om dan weer zachtjes door te stoten maar aan het eind rust zijn schaamstreek op de hare.

“Ben je al helemaal binnen?” “Ja, en ik heb niks van een vliesje gemerkt.” “Ik ook niet, dus zal die haarborstel het wel wezen. Dan heb ik mijzelf dus ontmaagd.” Rob begint heel rustig te bewegen. Bouchra kreunt op iedere penetratie. Heel langzaam voert hij het tempo wat op. “Wat is dit lekker Rob, heerlijk om die grote paal in mijn buik te voelen. Ga je nou ook spuiten?” “Ja, jij slikt toch de pil?” “Ja, die heb ik ook bij me voor vanavond.”

Nog een minuutje later merkt Rob dat de nauwe vagina van Bouchra heel langzaam aan hem went. Toch blijft ze strak en een paar minuten later voelt hij zijn sperma opkomen. Hij penetreert haar een paar keer iets harder en uiteindelijk spuit hij vijf vette stralen in haar buik.” “Ik voel je spuiten Rob, dit is heerlijk. Nou heb ik ook eindelijk geneukt, lekker hoor, laat die ouwe maar denken dat wij nog maagd zijn” en dat laatste komt er glimlachend uit Rob pakt een paar tissues en als hij verslapt trekt hij zich terug. “Pers eens.” Zijn sperma komt terug naar buiten. Het is gewoon helder wit vocht, geen bloed erbij. “Kijk schat, dit is mijn sperma en er zit geen bloed bij.” “Mag ik proeven.” “Dat mag” en ze doopt haar vinger erin. Ze likt het af. “Mmmm, dat is niet vies” en ze neemt nog een likje. “Dus zo smaakt een man.” “Nee, zo smaak ik. Ook bij mannen is de smaak afhankelijk van wat ze hebben gegeten of gedronken.” “Oké.”

Rob draait zich op zijn rug en Bouchra komt tegen hem aanliggen. Haar hoofd rust op zijn bovenarm en schouder. “Ga je me nog een keertje neuken?” “Dan moet je me eerst stijf maken.” “Hoe, met mijn mond?” “Ja, als je me pijpt wordt ik vanzelf weer stijf.” Bouchra komt overeind en gaat naar zijn slappe piemel. Ze zet haar mond erover heen en begint te sabbelen. Ze proeft wel van alles maar vindt niks vies dus ze gaat door. Ze speelt met haar tong met het slappe hoopje in haar mond en na een paar minuten merkt ze dat het hoopje zwelt. Rob krijgt van haar warme mond en tong weer een stijve lul. Hij merkt ook dat Bouchra op de een of andere manier gevoel voor pijpen heeft.

“Er op zuigen schat, dat is lekker.”

Als hij weer stijver wordt begint ze al zuigend op en neer te gaan. “Trek de huid eens naar beneden, dat is lekkerder.” Hij voelt hoe ze de voorhuid omlaag trekt en haar mond en tong verwennen nu de ontblote eikel. Zwellen gaat nu sneller en Bouchra laat hem uit haar mond glijden. Ze kruipt omhoog en komt weer bij zijn gezicht. Haar hand houdt ze om de stijve piemel. “Ik deed het wel goed denk ik, want je werd weer snel stijf.” Rob glimlacht “als ik jou een paar trucjes leer wordt elke lul stijf in jouw mond.” “Lekker toch, ga je me weer neuken en dan wil ik over je heen zitten zoals Yousra vorige week deed.” “Wat let je?”

Bouchra reageert direct en kruipt over hem heen. Ze kijkt omlaag tussen haar benen en manoeuvreert wat. Ze zet zijn harde lul tussen haar schaamlippen en zakt. Ze is heel strak maar laat zich toch snel zakken. Haar vocht helpt haar de grote penis te ontvangen. Als ze met haar buik op de zijne zit blijft ze heel even zitten. “Het is wel een heerlijke gevoel, zo’n harde staaf diep in mijn kutje” zegt ze glimlachend. “Kom eens omlaag, op mij liggen” zegt Rob en Bouchra komt op hem liggen. Zijn handen wrijven over het heerlijke lichaam wat hij op zich heeft. Een vrouw als zij heeft hij eigenlijk altijd van gedroomd, niet echt dik maar gewoon lekker om beet te houden. Haar lekkere billen voelen zacht aan. Hij voelt ook haar neukteugels. Gewoon een heerlijke meid om mee te vrijen gaat het door hem heen.

Bouchra kijkt hem aan en ziet dat hij geniet. “Vind jij mij lekker?” “Schat, jij hebt een heerlijk lichaam, dat zou ik de hele dag wel willen voelen.” “Dat mag wel, dan kom ik toch hier wonen.” “Nee, dat gaat niet lieve schat maar nu heb ik je bij me en ga ik van je genieten en jou laten genieten.” “Ga je me weer neuken?” en ze begint al te bewegen met haar heupen. Ze komt rechtop en gaat rijden op zijn paal. Niet heel snel maar wel over de volle lengte. Rob voelt haar fluweelzachte natte vagina over de hele lengte van zijn lul glijden. Ze is ook nog strak dus het is dubbel op. Bouchra heeft hetzelfde, ze voelt zijn eikel over de volle lengte in haar onderbuik schuiven. Haar borsten schommelen iets op en neer. Rob ziet dat en pakt ze vast. Hij kneedt ze allebei. “Mag wel harder knijpen, dat vind ik lekker.” Rob doet wat ze vraagt en ziet dat ze haar ogen sluit. Ze blijft nog korte tijd rijden en dan laat ze zich weer voorover zakken. Rob haalt zijn handen weg en slaat ze om haar lichaam. Bouchra is een stukje kleiner als hij dus als ze op hem ligt en ze draait haar hoofd op zijn borstkas kunnen ze elkaar net aan zoenen. Iets wat ze ook wil. Hun tongen bewegen rustig langs elkaar en de heupen van Bouchra blijven op en neer gaan. Rob zijn handen wrijven over haar rug. “Kom eens van me af, ik ga je anders neuken.” Bouchra komt omhoog en kruipt van hem af. “Andersom gaan zitten op je knieën en je hoofd op dat kussen.” Ze begrijpt wat hij bedoelt en als ze zo zit penetreert hij haar van achter. “Dat is ook lekker Rob, nu voel ik je heel diep.”

Rob pakt haar bij de neukteugels en begint tegen te stoten op zijn eigen bewegingen. Sneller en sneller en Bouchra kreunt op iedere penetratie. Hij kijkt omlaag en ziet haar mooie blanke billen stoot op stoot tegen zijn lichaam komen. Als hij haar billen iets uit elkaar trekt komt haar sterretje tevoorschijn. Die ga ik ook een keer doen denkt hij. Een paar minuten gaat hij door, haar kutje produceert vocht en hij voelt dat ze knijpt, eerst ritmisch dan onregelmatig en heel hevig. Ze kermt erbij.

“Volgens mij ben ik klaar gekomen, jij neukt zo lekker en zo hard.”

“Kom schat, op je rug” en Bouchra draait zich om. Hij schuift zijn paal weer in haar neukgrotje en begint te stoten. Hij leunt op zijn armen en ze kijken elkaar aan. Ze glimlacht. “Lekker?” “Heel lekker, jij neukt echt heerlijk.” Rob merkt dat hij klaar gaat komen en zet een laatste tempo versnelling in. Met harde en diepe stoten neukt hij dit strakke kutje, een kutje waarin pas voor de tweede keer een harde lul binnenkomt. Dan voelt hij zijn sperma omhoog komen en spuit vier vette stralen diep in haar neuktunneltje. Hij zakt voorover op haar lichaam en Bouchra slaat haar armen om hem heen. Ze blijven zo liggen tot hij voelt dat hij uit haar glijdt. “Dit was heel lekker Rob” en ze geeft hem een kusje. Rob pakt een tissue en vangt de sappen op. Hij veegt zichzelf droog en de tissues gooit hij in de hoek van de bedombouw.

Hij zakt weer terug op zijn rug en Bouchra komt weer bij hem liggen. Met haar hand strijkt ze over zijn borst en drukt een kusje in zijn nek. “Neuken is lekker” begint ze “en die standjes die je net deed zijn ook lekker, maar op school heb ik wel eens gehoord dat er wel honderd standjes zijn.” “Nou honderd ken ik er niet maar een stuk of dertig wel.” “Gaan we die allemaal doen?” Rob lacht, “niet vandaag.” “Nee, dat snap ik wel, maar ik mag toch nog vaker komen?” “Jij mag vaker komen, net als jouw zus en je moeder.”

“Jij vindt mama ook lekker volgens mij.” “Jouw moeder is een heerlijke vrouw, ook in bed.” “En Yousra? Is die ook lekker.” “Jawel maar anders, jij en je moeder zijn wat steviger, een beetje molliger, terwijl Yousra geen gram te zwaar is, alles is prima voor mekaar.” “Maar wie heb je liever dan?” “Dat maakt me niet uit schat. Maar we gaan even naar beneden, ik heb dorst. Trek jij je jilbab maar aan, ik doe mijn ochtendjas aan.” Vijf minuten later zit Rob beneden met een biertje en Bouchra heeft een groot glas frisdrank. Ze zit dwars bij hem op schoot in de losse fauteuil. Ze leunt met haar hoofd tegen zijn schouder.

“Mama zou om een uur of half zes een pannetje met dat lekkere kipgerecht voor ons komen brengen. Ze doet er ook rijst bij.” “Lekker, jij hebt anders een lieve moeder.” “Ja mama wel, papa dat is een chagrijnige dictator. Die verpest de sfeer bij ons thuis. Zoals nu, hij is nu een paar weken weg en het is gewoon gezellig, we lachen weer en als hij er is gaan Yousra en ik altijd naar onze kamer. En mama, die kan niet weg, dus dan gaan ze televisie kijken, meestal wil die ouwe dan islam programma’s zien. Die ontvangen we met die schotelantenne die aan de voorgevel zit.” “Hebben jullie geen tv boven?” “Nee, dat mag niet, hij bepaalt wat erop komt beneden en boven kijken op een eigen tv is uitgesloten. Stel je voor dat wij naar verderfelijke programma’s kijken. Dat wil hij niet.”

“Je kunt ook tv op de notebook kijken, gewoon via internet.” “Ja, kan dat?” en Bouchra veert op, “wil jij dat leren hoe dat kan, dan kunnen Yousra en ik boven kijken.” “Een van jullie tweeën zal volgende week wel met een kapotte notebook komen. Dan leer ik het jullie wel.” “Hoezo, weet jij nu al dat die notebook volgende week kapot gaat?” “Nee lieve schat, maar als jij of Yousra wil neuken en die ouwe is toevallig thuis dan gebruiken jullie dat als smoes.” “Hihihi” lacht Bouchra, “dat bedoel jij, ja, nu snap ik het.”

Al die tijd heeft Rob een beetje zitten plukken aan de klitband en hij heeft nu een stukje van vijf centimeter los. Hij schuift zijn vingers erin en maakt het gat ruimer. Bouchra voelt dat en gaat weer achterover leunen. “Wil jij mijn kutje voelen.” “Ja, vind je dat vervelend?” “Nee, doe maar, ik vind het wel lekker” en Rob voelt hoe ze haar benen een stukje spreidt. Zijn vingers wrijven over haar vochtige schaamlippen en hij begint haar te vingeren. Bouchra sluit een paar tellen haar ogen en geniet kennelijk.

“Oh, dat is zo lekker wat jij doet. Ja, nu voel ik je ook over mijn klitje. Hier krijg ik geen genoeg van, speel met mijn kutje lieve Rob” en Bouchra drukt haar lippen in zijn nek en geeft hem kleine kusjes. Rob blijft haar met twee vingers binnenwaarts verwennen en zijn duim gaat over haar klitje. Een paar minuten gaat hij door en dan kreunt Bouchra, ze krijgt een orgasme. Rob laat haar even gaan. “Dat was lekker Rob.” Hij haalt zijn hand terug en likt één vinger af. Ze smaakt geil. Hij houdt de andere vinger voor Bouchra en die bedenkt zich niet. “Lekker is dat, mijn kutje.”

“Kom eens over mij heen zitten” zegt Rob en Bouchra kruipt van hem af. Als ze vóór hem staat roetsjt hij de jilbab helemaal open. Dan maakt hij de ceintuur van zijn badjas los en slaat die open. Bouchra gaat wijdbeens over hem heen. Rob schuift zijn handen om haar lichaam. “Jij hebt echt een heerlijk lichaam, precies dat beetje plus wat een vrouw lekker maakt.” Een paar minuten lang dwalen zijn handen over haar lichaam. Hij meende elke letter van die zin, Bouchra heeft een heerlijk lichaam, daar kan hij wel uren van genieten. Hij wrijft over haar borsten en kneedt ze, dan omlaag naar achteren, die heerlijke billen, gewoon twee lekkere billen, om je tanden in te zetten. Hij schuift naar voren, over haar dijbenen en dan door haar lies. Haar schaamlippen staan een ietsje open. Hij voelt haar vochtige neukgrotje. Bouchra glimlacht. Ze laat zich betasten, ze vindt het lekker zoals hij van haar geniet en als Rob haar tegen zijn borst aantrekt laat ze zich zakken. Rob voelt hoe ze echt ontspannen tegen hem aanligt. Ze draait haar hoofd en hun monden vinden elkaar. Eerst een paar kleine kusjes en dan smelten hun lippen samen. Hun tongen spelen met elkaar, het is een liefdevol samenspel.

Rob tilt haar op en zijn stijve lul staat hard op zijn buik. Hij trekt haar iets naar voren en hij spietst haar op zijn lul. Haar schaamlippen zijn nat en hij glijdt moeiteloos het natte strakke kutje binnen. Bouchra schuift haar handen in zijn badjas en pakt zijn bovenlichaam. Ze begint te rijden op zijn harde paal. Minutenlang gaat dat door. Stoot op stoot voelt ze de harde paal diep in haar buik. Ook voor Rob is dit een lekker gevoel. De fluweelzachte vagina, nat van haar geil, glijdt over de volle lengte van zijn stijve lul. Bouchra begint te kreunen. Ze heeft haar ogen gesloten en blijft doorwippen. Haar borsten schommelen op en neer. Dan voelt Rob haar vochtproductie toenemen en tien seconden later komt ze klaar. Ze zakt op zijn schoot en leunt voorover tegen zijn lichaam.

“Ik heb wel zin om weer op bed te gaan liggen, lekker bloot naast jou.” “Dan gaan we toch naar boven” reageert Rob en zonder haar kutje te verlaten tilt hij haar op en draagt haar de trap op. Boven in de slaapkamer laat Bouchra de jilbab van haar lichaam afglijden en dan duwt ze Rob zijn badjas uit. Rob zakt ruggelings op bed en trekt haar met zich mee. “Ik vind dat lekker, beneden heb je jouw lul in mij geduwd en die zit er nog steeds in” zegt Bouchra glimlachend. Van onderen uit begint Rob haar te neuken. Hij is beneden al weer geil op haar geworden en binnen een paar minuten komt hij opnieuw in haar warme vagina klaar. Bouchra zakt op zijn lichaam en Rob slaat zijn armen om haar heen. Eerst zijn het een paar kleine kusjes maar al snel is het weer een tongzoen. Bouchra krijgt daar geen genoeg van. Rob op zijn beurt blijft over haar lichaam wrijven, gewoon een heerlijk lichaam met hier en daar een beetje extra. Bouchra lost de tongzoen en ze kijken elkaar aan, glimlachend. Hij voelt hoe hij uit haar zakt en pakt boven zijn hoofd een paar tissues. Die schuift hij tussen hun door en Bouchra perst een keer dan komt ze rechtop en Rob veegt alles een beetje droog. Ze zakken weer op elkaar en knuffelen elkaar. Bouchra is aanhankelijk, net als haar moeder, ze wil Rob steeds maar weer voelen. “Zal ik jou eens leren wat bij een man de gevoelige plekjes zijn?” “Ja, dat wil ik wel weten.”

Een kwartier later heeft Rob alle gevoelige plekjes van een man aan haar uitgelegd, het toompje, het pisgaatje, zijn ballen, het perineum, gewoon alle plekjes. Bouchra is een en al aandacht. “Dus als ik jou pijp moet ik eerst jouw slappe piemel in mijn mond nemen, wachten tot je zwellingen krijgt en dan beginnen met je voorhuid.” “Ja, die omlaag en dan doorgaan. Ik weet zeker Bouchra dat iedere man daar stijf van wordt.” “Ik zie het” zegt ze lachend, “jij bent ook weer stijf.”

“Kom ga eens op je rug liggen, ik wil je lekker beffen.” Bouchra weet niet hoe snel ze klaar moet gaan liggen. Ook van zijn beffen krijgt ze geen genoeg. Rob komt over haar heen en ze kussen elkaar. Dan gaat hij over haar lichaam naar omlaag. Hij sabbelt op haar tepels en likt over haar borsten, die heerlijke tieten die nog bijna geen last hebben van de zwaartekracht. Dan over haar buikje. Hij geeft kusjes op en om haar navel en gaat verder naar omlaag, waar haar heerlijkheid wacht. Bouchra heeft haar benen al gespreid. Haar schaamlippen staan al een klein stukje open maar hij ruikt nog niks. Eerst een paar kusjes rondom. Haar dijbenen, die lekkere stevige stappers, dan in haar lies en tenslotte op haar kutje. Hij duwt met zijn handen haar benen nog wat verder uit elkaar. Bouchra voelt dat en pakt haar benen net onder de knieën. Ze trekt ze omhoog en wijd. Nu komt ze helemaal open voor hem te liggen.

Hij begint nu stevig te beffen, afwisselend haar kutje en haar klitje. Ook likt hij een paar keer over haar perineum. Als hij dat de eerste keer doet veert ze even op. Dan blijft ze weer liggen. Kennelijk is ze geil want al na een minuut of vijf krijgt ze opnieuw een orgasme. Niet heftig maar wel merkbaar. Ook maakt ze iets meer vocht aan. Rob gaat gewoon door met beffen. Hij voelt hoe ze met haar spiertjes in haar buik werkt. Hij trekt in haar liezen de schaamlippen nog verder uit elkaar en nu kan zijn tong verder naar binnen. Haar geil is goed aanwezig. Hij likt keer op keer wat weg.

Ze smaakt bijna hetzelfde als Karima en ook die vindt hij lekker. Een paar minuten, dan komt ze weer klaar. Hij voelt haar trekken met haar buikspieren en opnieuw maakt ze iets meer vocht aan. Hij haalt haar handen uit haar liezen en blijft gewoon doorbeffen. Nu gaan zijn handen over haar onderlichaam. Haar lekkere billen kneedt hij en Bouchra kreunt. Dit is zo lekker wat hij doet en ze is al zoveel klaargekomen. Hij is gewoon een schat van een man dat hij haar zo wil verwennen. Rob heeft haar billen vast en met zijn wijsvingers glijdt hij door haar bilspleet. Hij beroert haar sterretje en dat geeft een reactie met haar heupen. Ze zakt wel weer terug op het bed en als Rob het opnieuw doet blijft ze liggen. Hij steekt zijn wijsvinger in haar kutje en voelt haar nattigheid. Dan trekt hij die terug en zet de natte vinger op haar sterretje. Hij duwt de vinger naar binnen en Bouchra kreunt.

“Oh Rob, wat doe je allemaal met me, dit is zo lekker, je beft me en vingert mijn kontje. Wat een schat ben je toch.” Rob hoort het aan en schuift een tweede vinger erbij. Bouchra kreunt ze laat hem gaan en nog geen minuut later komt ze opnieuw klaar. Heftig ditmaal en ze maakt weer wat vocht aan. Nu stopt hij en kruipt omhoog. Bouchra ligt glimlachend op het hoofdkussen. “Wat is dit lekker Rob, echt heel lekker.”

Dan horen ze de achterdeur. “Volgens mij komt je moeder binnen.” “Dan is ze een uur te vroeg” zegt Bouchra. Tien seconden later horen ze dat Karima Rob roept. “Wij zijn boven” roept Rob terug en ze horen Karima de trap opkomen....

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm