Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Van moslima tot spermaslet DEEL3
Categorie: moslimseks | zondag 13 oktober 2013 02:56

Geile afspraakjes

DEEL 3 - De week erop, het is ’s avonds kort na etenstijd, hoort Rob de keukendeur. Karima roept hem en hij zegt dat ze binnen mag komen. Ze loopt naar hem toe en geeft hem een vel papier. “Is nieuw schema Said, is kopie voor jou.” “Fijn, dank je wel” en hij bekijkt het schema. Het is al snel duidelijk. Elke woensdag en vrijdag heeft hij dagdienst, de andere dagen zijn onregelmatig en afhankelijk van het weeknummer, even of oneven. Op dit moment heeft hij avonddienst en is dus niet thuis, vandaar dat ze durft te komen. “Goed Karima, is me duidelijk.” “Jij mij neuken?” “Wanneer, nu?” “Ja, ik lekker vinden.” “Loop maar naar boven en kleed je uit.” Als Rob een minuut later boven komt is ze al bijna uitgekleed. Ze heeft geen onderbroek en bh aan en de rest is snel uitgedaan. Hij kruipt naakt bij haar op bed en ze kust hem. Al snel is het een tongzoen. “Jij neuken, beffen andere keer, geen tijd nu.” Rob voelt tussen haar schaamlippen. Ze is al drijfnat, of ze heeft zichzelf gevingerd of ze is gewoon geil. Hij kruipt op haar en penetreert haar. Ze legt haar benen op zijn billen. Een volwaardig missionarisstandje. Hij begint haar te neuken en Karima kreunt zachtjes op zijn stoten. Hij steunt nu op zijn ellebogen en voelt haar borsten onder hem doorschuiven. “Knijp eens met je buik” zegt hij en prompt voelt hij haar vaginale spieren aanspannen. “Ja, lekker zo, dat is goed.” Hij blijft door neuken en na een minuut of vijf komt hij klaar. Hij jaagt zijn sperma diep in haar geile lichaam en hijgt kort uit. Zijn bovenlichaam rust op haar en ze heeft een arm om hem heen geslagen. Dan komt hij omhoog en pakt een paar tissues. Drie minuten later lopen ze naar beneden en Karima verdwijnt weer. Rob loopt terug naar binnen en kijkt op zijn horloge. Nog geen kwartier verstreken. Ze moet geil geweest zijn dat ze dit doet.

De week erop vrijdagmiddag. Rob heeft nogal wat overuren gedraaid de afgelopen weken dus hij heeft de middag vrijaf genomen. Eerst gaat hij boodschappen doen. Tegen half twee komt hij thuis en gaat zijn auto uitladen. De boodschappen gaan naar binnen en hij gaat inruimen. Als hij een minuut of wat later de verpakkingen in de vuilcontainer gooit komt ineens het hoofd van Karima boven de schutting. “Dag Rob” zegt ze “jij tijd hebben.” “Waarvoor?” “Je weet wel.” “Ja, kom maar” en ze verdwijnt weer. Hooguit twee minuten later gaat zijn tuindeur open. Ze loopt de keuken in en sluit de deur achter zich. Ze begroet hem met een kus. Al snel is het een tongzoen, niet lang maar ze doet het toch. “Heb je zin in mij?” “Ja, niet erg?” “Nee Karima, als ik thuis ben en jij bent geil, mag je altijd komen.” “Wat is ‘geil’?” “Geil is als je kutje nat is en je wil geneukt worden.” “Oh ja … ik geil.” “Loop maar naar binnen.” ‘De wonderen zijn de wereld nog niet uit’ denkt Rob als hij achter haar aan loopt de kamer in.

“Hoe komt dit Karima? Een tijdje geleden moest je niks van mij weten en nu kom je me gewoon vragen of ik je wil neuken.” “Jij bent baas. Ik accepteer. Maar ik vind neuken heel lekker. Said ouwe man, neukt niet meer, jij neukt lekker, grote piemel en beft mij.” “Heb je genoeg tijd vanmiddag?” “Ja, Yousra en Bouchra half vier thuis komen. Is lang genoeg?” “Ja, dat is zeker lang genoeg. Ga maar naar boven.” “Jij mij ook scheren, weer veel korte haartjes hebben.” “Dat zien we boven wel.”

Op de slaapkamer beginnen ze zich uit te kleden. Karima doet haar kleding uit en opnieuw heeft ze geen onderbroek en bh aan. “Kijk maar, veel haar” zegt ze terwijl ze aan Rob haar schaamstreek laat zien. Ze toont geen schaamte merkt hij. “Ja, daar kan je wel geschoren worden. Zal ik het op bed doen, gewoon op een handdoek?” “Is goed, ik benen wijd op handdoek.” Vijf minuten later is Rob bezig haar met scheerzeep in te smeren. Hij pakt een scheermesje en binnen een paar minuten is Karima weer kaal tussen haar benen. “Zie je? Nu ben ik veel sneller klaar. Maar kun je dit niet zelf doen?” “Nee, ik niet weten hoe uitleggen.” “Wat uitleggen?” “Scheermesje in badkamer of slaapkamer, Said controleert alles.” “Is hij zo erg.” “Ja, ik ook voorzichtig moet zijn. Met jou dan. Neuken ik wel willen. Is lekker met jou.” “Nou Karima het maakt mij niets uit. Als je hier komt en het is nodig scheer ik je gewoon. Hier mag alles. Oké?” “Ja, is goed.”

Ondertussen heeft Rob de overtollige scheerschuim weggewassen en haar afgedroogd. Hij geeft haar een kus tussen haar benen en sabbelt op haar schaamlippen. “Lekker kutje heb jij” zegt hij, “een mooi kutje met lekkere schaamlippen.” “Wat is schaamlippen?” “Dit en dit, dat zijn je schaamlippen” antwoordt Rob terwijl hij de schaamlippen vastpakt. “Jij dat lekker vinden?” “Heerlijk, daar kan ik wel uren op sabbelen.” Karima glimlacht, “jij sabbelen lekker vinden.” “Dat vind ik heel lekker, ook dit” en hij pakt een borst en sabbelt op een tepel. Die wordt snel hard en is redelijk groot. “Lekker dat, jij sabbelt borst, jij speelt kindje” en ze blijft kijken.

Terwijl Rob sabbelt aan de ene tepel heeft hij zijn hand om de andere borst. Hij kan hem niet geheel omvatten maar het valt hem wel op dat ze nog vrij goed gevuld zijn. “Wat voor maat bh koop jij?” “Waarom jij alles willen weten van mij” is haar commentaar. “Als ik nou in de stad een mooie bh tegenkom en ik wil die voor je kopen.” “Een man koopt niet bh voor vrouw.” “In Nederland is dat wel gebruikelijk Karima, dat sommige mannen mooie lingerie voor hun vrouw kopen.” “Wat is lingerie?” “Kleding die je op je lichaam draagt, bh, slipjes en zo.”

“En daarvoor jij maat moet weten.” “Ja, als je dat goed vind.” “Nu ik bh 100F.” “Oké, dat onthoud ik.” Hij kust haar en Karima beantwoordt die met een tongzoen. Dit keer wat langer en als ze lossen kijken ze elkaar aan. “Zo kussen is lekker” zegt ze. Rob drukt een kusje op haar mond en gaat dan omlaag. Haar hals, vervolgens tussen haar borsten door en dan over haar buik likkend en kussend naar omlaag. Karima laat hem gaan. Ze vindt het eigenlijk wel lekker, een man die dat bij haar doet. Said deed dit nooit, Said heeft haar nooit bloot gezien. Rob wel en Rob is lekker.

Ondertussen is Rob tussen haar benen gaan zitten en geeft daar kusjes en likjes. De binnenkant van haar dijbenen lijken gevoelig te zijn. Een likje daar reageert ze op. Dan kust hij haar schaamlippen. Ze staan iets van elkaar en hij ruikt haar geil. Hij sabbelt op de binnenste schaamlippen die tussen haar volle buitenste lippen naar buiten komen. Hij slaat zijn handen om haar dijen en trekt met zijn vingers in haar liezen de schaamlippen uit elkaar. Hij zet zijn tong ertussen en begint te beffen. Al snel ligt Karima te kreunen. Ze wil ook bewegen met haar heupen maar dat laat hij niet toe. Hij voelt hoe ze al meer nattigheid produceert. Ze begint nu ook tegen zijn kin op te rijden, althans ze probeert het. Hij laat haar iets los om dat te doen en gelet op haar kreunen en bewegingen ligt ze te genieten. Ook hij geniet, nooit eerder heeft hij een vrouw onder handen gehad met zulke volle schaamlippen die bovendien nog eens veel vocht produceert. Hij ligt nu ook echt te smakken tussen haar benen. Dan kreunt ze hard en komt klaar. Rob houdt haar vast en laat haar orgasme uitrazen. Hij beft weer verder.

Karima laat hem gewoon gaan. Opnieuw merkt Rob dat ze geniet, met haar heupen geeft ze kleine stootjes omhoog langs zijn mond en als hij haar klitje bewerkt kreunt ze. Minutenlang blijft hij haar verwennen en dan is haar volgende orgasme daar. Nu stopt hij en kruipt omhoog. Ze geeft hem een zoen. “Ik jou zo nat gemaakt?” “Ja, en ik vind dat lekker Karima. Jij hebt een lekker kutje.” “Jij nou neuken? Ik wil jou voelen.” Rob glimlacht. Deze vrouw is echt door de bocht, geil als een bos uien zeggen ze wel eens. Hij zet zijn harde penis tussen haar schaamlippen en penetreert haar.

“Oh, lekker. Jij mij neuken” en nu maakt Karima een onverwachte move.

Ze trekt haar hoofddoek af en schudt haar haren los. “Jij mij zo zien mag. Helemaal mijn ik. Jij lieve man” zegt ze. Rob strijkt door haar lange zwarte haar en geeft haar een kus. Ze beantwoordt die en al snel liggen ze weer te tongzoenen. Karima krijgt ook daar handigheid in en voor Rob voelt het alsof hij in de hemel terecht gekomen is. Deze vrouw overtreft in bed al zijn verwachtingen. Ze is geil, heeft een heerlijk kutje, zware borsten en een leuk gezicht. Rob duwt zich wat omhoog en begint haar te neuken. Hij voelt dat Karima probeert tegen te stoten.

Minutenlang neuken de twee lichamen op elkaar in. Hun geile driften leven ze op elkaar uit. Rob wordt alleen maar geiler van deze vrouw en Karima, uiten kan ze zich niet omdat ze de woorden niet kent, geniet van deze heerlijke jonge vent met de machtige paal tussen zijn benen. Heel langzaam merkt Rob dat hij zich naar een orgasme toe werkt en toch nog onverwacht jaagt hij zijn zaad diep in haar buik. Hij zakt op haar neer en hijgt kort uit. Als hij boven haar komt kijken ze elkaar aan.

“Ik mag niet met andere man neuken, maar is zo lekker.”

Rob glimlacht. “Dus je wil me nu elke week wel voelen?” “Iedere dag” antwoordt ze glimlachend. “Jij nog keer kan?” “Als je me stijf maakt, kan ik dat.” “Hoe ik doen?” “Met je mond.” “Maar jouw piemel vies.” “Wat, ben jij vies van je eigen lichaam?” “Nee, maar ook sperma aan.” “Kom op Karima, wordt eens verstandig, gewoon likken en slikken. Dat doe ik toch ook bij jou.” Karima denkt na, althans haar ogen bewegen. “Goed, ik ga doen.”

Rob pakt een paar tissues en vangt de sperma op als hij uit haar gaat. Hij draait zich om en Karima gaat naar zijn slappe piemel. Eerst heel voorzichtig. Ze lijkt te proeven maar na een paar tellen heeft ze haar schroom overwonnen en neemt hem in haar mond. Ze weet niet goed wat te doen met zo’n slap ding maar voor Rob is alles goed. Haar warme mond en tong, haar speeksel, het voelt heerlijk warm en zacht aan. “Draai je billen eens wat hierheen” zegt Rob en Karima draait zich zodat Rob bij haar billen en kutje kan. Terwijl Karima hem stijf probeert te krijgen schuift hij twee vingers in haar drijfnatte vagina. Hij begint haar te verwennen. Als hij iets dieper gaat vindt hij haar g-spot en begint die te masseren. “Wat jij doet, is lekker in buik.” “Ik weet wel wat lekker is voor jou” zegt Rob en hij voelt dat Karima zijn piemel weer in haar mond neemt. Hij zet zijn duim bovenaan tussen haar schaamlippen en begint haar klitje te verwennen. Karima voelt hem op twee plaatsen tegelijk en reageert met haar heupen.

Even later voelt hij zijn lul weer verstijven. Ook Karima voelt dat en laat hem uit haar mond. “Kom jij hard, mij neuken.” “Kom maar over mij heen zitten.” “Hoe, kan toch niet, man moet boven.” “Nee hoor Karima, vrouw kan ook bovenop. Doe je benen maar wijd over mij heen.” Karima doet wat hij vraagt. Ze is snel van begrip want ze zet haar openstaande vagina boven zijn lul en laat zich zakken. In haar natte vagina glibbert zijn lul vanzelf in de goede richting.

“Nu kan jij mij neuken en ik kan lekker spelen met jouw grote borsten.”

Karima glimlacht. “Jij lekker vinden, grote borsten.” “Heel lekker, ik wil je ertussen nog een keer neuken.” Ze begint op en neer te bewegen en al snel merkt Rob dat ze het goed doet. “Knijp eens” en hij voelt hoe ze haar buikspieren aantrekt. Ondertussen kneedt Rob haar borsten en knijpt in haar tepels. Karima kijkt hem glimlachend aan. “Man en vrouw kunnen lekker spelen in bed, lekker neuken en wrijven” zegt ze. “In bed is alles mogelijk.” Karima krijgt het een beetje warm van alles en Rob ziet dat er een zweetdruppeltje onder haar haren vandaan komt en door haar nek omlaag loopt. Hij voelt ook dat ze onverminderd nat blijft en hij begint alweer kriebels te krijgen.

“Hou je heupen eens stil” en Karima gehoorzaamt. Hij pakt ze vast en duwt ze iets hogerop. Nu begint hij haar van onderen uit te neuken. Ze begint ook te kreunen en ze blijft knijpen met haar vagina. Heel langzaam neukt Rob zichzelf naar een tweede keer klaarkomen maar hij voelt ook dat Karima er niet ver vanaf zit. Hij voert het tempo en de kracht in zijn stoten op en dan komen ze een paar seconden na elkaar klaar. Karima zakt op hem neer en hij slaat zijn armen om haar lichaam. Hij wrijft een aantal malen over haar rug en billen. Ze heeft heerlijke billen.

Haar lichaamstaal maakt hem duidelijk dat ze tevreden is. Ze ligt echt ontspannen en vrij op hem. Haar gezicht weliswaar van hem afgedraaid maar dat is niet erg. Een seconde of tien later duwt hij haar zachtjes omhoog. Hun blikken kruisen elkaar. “Lekker?” “Ja, heel lekker” zegt ze zachtjes “jij mij nog meer spelletjes leren?” “Zolang jij blijft komen wil ik je alles leren.” “Ik wel komen blijven, Said is alleen voor geld, verder niks. Is dictator thuis. Jij mij lief vinden, dat jij laat merken.” “Ik vind je een schat van een vrouw Karima en echt, je mag hier gewoon blijven komen.” Rob voelt hoe zijn slappe penis uit haar zakt en hun liefdessappen druppen er achteraan. Karima komt omhoog. “Ik mag persen?” “Doe maar, ik ga toch douchen hierna.”

Karima staat op en gaat zich aankleden. Rob ligt nog op bed en kijkt naar haar. Karima ziet dat wel en laat het. Hij mag. “Ik ga” zegt ze als ze klaar is. “Ik loop met je mee” en hij pakt een tissue om zich wat af te vegen. Hij slingert zijn ochtendjas om en loopt achter haar aan naar beneden. In de achterkamer kust hij haar. “Tot gauw” zegt hij. “Ja, tot gauw.”

Weken verstrijken. Vrijwel iedere week komt Karima langs bij Rob om zich één maar ook steeds vaker twee keer te laten neuken. Sperma proeven vindt ze niet erg meer en Rob merkt dat ze alleen maar geiler wordt, ze is aanhankelijk, wil steeds meer zoenen en vooral tongzoenen. Gebeft worden vindt ze het lekkerste wat er is. Als ze weer een keer uitgebreid hebben liggen vrijen komt er een ontboezeming. “Weet je Rob, ik jou hele lieve man vinden. Ik jou niet meer missen wil. Ik eigenlijk wel bij jou willen wonen, maar dat kan niet.” Ze heeft een arm om hem heen liggen en trekt zijn bovenlichaam tegen haar aan. “Jij zo’n lieve man, jij mij echt verwennen in bed.” Rob hoort het aan. Deze vrouw heeft hij nu echt voor de volle tweehonderd procent voor hem gewonnen. Dat had hij een half jaar geleden niet verwacht. Hij besluit nu langzaam verder te gaan.

“Weet je wat ik zou willen Karima?” “Wat?” “In je kont neuken.” “Is dat lekker?” ‘Hm’ denkt Rob ‘geen afwijzing, dat is positief’. “Voor mij wel, je kont is veel strakker als je kut. Jij kunt het lekker vinden of niet, dat weet ik niet van tevoren.” “Hoe jij doen dan?” Rob veert omhoog en pakt uit een lade een kontplug. “Deze plug vet ik in en stop ik in je kont. Door zijn vorm rekt die op en dan kan mijn lul er makkelijk in.” “Dus doet geen pijn?” “Eerste keer een beetje, maar als we het vaker doen wen je eraan.” “Jij wel mag proberen, ik jou lieve man vinden.”

Twee dagen later komt Karima weer bij hem binnen gelopen. “Gaan gelijk naar boven?” “Ben je geil.” “Heel erg” zegt ze glimlachend. Eenmaal boven is ze razendsnel uitgekleed. Ook haar hoofddoek is tegenwoordig geen probleem meer. “Kom Karima, de badkamer in.” “Wat doen, hoef niet scheren.” “Nee, ik ga je kontje schoonspoelen en daarna zie je wel verder.” In de badkamer heeft Rob een anaal sproeier op de doucheslang gezet. Hij zet de kraan zachtjes open en controleert de temperatuur. Karima stapt de douchebak in. “Kom schat, bukken en benen een stukje wijder.” Karima doet wat hij vraagt en Rob spoelt met de sproeier haar poepgat schoon. Er komt wat bruin gekleurd water uit maar al snel wordt het schoon en blijft schoon. Hij draait de kraan uit en met een handdoek droogt hij haar af.

Terug in de slaapkamer pakt hij de kont plug en vet hem in. Karima kijkt aandachtig. “Op handen en voeten, dat is het makkelijkst.” Zonder problemen doet ze het en laat de kont plug in haar anale opening duwen. “Voelt strak.” “Daar moet je aan wennen.” “Jij mij nu neuken, ik ben geil” zegt ze terwijl ze op bed gaat liggen en zich omdraait. “Is mijn lieve buurvrouw zo geil.” “Ja” zegt ze glimlachend, “ik heb natte kut, jij voelen.” Rob schuift een hand er naar toe en steekt twee vingers in haar vagina. Ze heeft niets te veel gezegd. Hij trekt zijn vingers terug en houdt ze voor haar mond. Karima bedenkt zich niet en zuigt ze naar binnen. Ze likt ze af. Weer een hand er naar toe en ditmaal likt hij zelf zijn vingers af. Ze smaakt heerlijk geil. Ze kussen elkaar en al snel is het een korte tongzoen. Rob komt over haar heen en Karima spreidt haar benen. Hij penetreert haar en dat gaat moeiteloos.

Karima krijgt ook steeds meer gevoel voor het tegenstoten en al na een paar tellen liggen ze in cadans te neuken. Rob kijkt naar haar zware borsten die schudden op haar lichaam. Karima kijkt naar hem en glimlacht. ”Mooi?” “Jij hebt hele mooie tieten, echt lekker.” Ondertussen blijven ze door neuken en Rob voelt dat hij de eindstreep gaat halen. Een tiental seconden neukt hij haar met wat meer kracht en jaagt dan zijn sperma diep in haar natte gleuf. Hij zakt op haar neer en voelt de borsten als een kussen onder zich. Karima slaat haar armen om hem heen en geeft hem een paar kusjes in zijn nek. Dan komt Rob weer boven haar en kust haar.

“Ik jou weer stijf maken, dan jij kontje neuken” zegt ze en ze duwt hem van haar af en Rob rolt op bed. Karima komt boven hem en perst hun sappen op zijn slappe piemel. Zonder dat ze daarover nadenkt begint ze hem schoon te likken en neemt daarna zijn slappe piemel in haar mond. Ze sabbelt er lekker op en legt er veel warm speeksel omheen. Met haar tong draait ze rondjes en na een paar minuten voelt ze dat hij zwelt. Ze blijft hem nog een poosje pijpen en zuigt hem ook steeds naar binnen. Dan laat ze hem los. “Jij stijf, nu neuken mijn kontje.” Ze gaat naast hem liggen. “Nee Karima, zo gaat dat niet, andersom en op handen en knieën zitten.” Ze doet wat hij vraagt en Rob begint zijn penis in te vetten. Dan trekt hij de kontplug naar buiten en duwt nog een lik zalf in haar sluitspier. Hij gaat achter haar zitten en zet zijn stijve lul tegen haar sterretje. Hij duwt en komt een klein stukje naar binnen. Met wat meer kracht komt hij verder en als de eikel langs de sluitspier is, glijdt hij moeiteloos dieper in haar. Karima heeft tijdens die penetratie geen geluid gemaakt en hem laten gaan.

“Gaat het?” vraagt Rob. “Ja, voelt strak maar gaat.” Hij begint nu te neuken en langzaam voert hij het tempo wat op. Karima kreunt op zijn penetraties. Rob voelt dat haar sluitspier enorm strak is en hij houdt het niet lang vol. Nog een paar minuten en dan stampt hij zijn lul diep in haar poepgat en jaagt zijn sperma naar binnen. Hij leunt op haar bovenlichaam. “Is apart, jouw sperma, warm in buik. Jij lekker vinden?” “Jij hebt niet alleen een lekker kutje maar ook een lekker strak kontje, die wil ik nog wel vaker neuken.” “Mag jij wel, deed niet pijn.” Hij pakt een tissue en trekt zijn lul terug. De sperma loopt er achteraan en dan sluit haar anus zich.

Hij rolt naast haar en Karima komt bij hem liggen. Haar hoofd legt ze deels op zijn bovenarm en een stukje op zijn schouder. De arm van Rob ligt onder haar door en hij kan net bij een tepel en speelt ermee. Dan richt hij zich op en gaat zitten. “Ik wil je niet wegjagen Karima maar het wordt een beetje tijd. Straks komen je dochters thuis.” “Ja, jij gelijk hebben.” Ze kleden zich aan en ze wil nog een tongzoen van hem. Dan lopen ze naar beneden en na een wederzijds “tot gauw” gaat ze de achterdeur uit en naar huis.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm