Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Turkse sletjes zijn zo lekker DEEL3
Categorie: moslimseks | dinsdag 1 oktober 2013 02:18

Geile afspraakjes

DEEL 3 - Elife liep met haar tas besluiteloos rond in het centrum, ze werd moe door het gesleep met haar tas, uit eindelijk ging ze in een park maar op een bank liggen, gelukkig was het niet koud. Vermoeid viel ze in slaap. Vroeg in de morgen werd ze met spierpijn door het liggen op de harde bank wakker, een oudere man liet zijn hond uit, en keek nieuwsgierig naar het meisje. Het leek hem wel een buitenlands type. De man ging naast haar zitten, ‘’wat ben jij al vroeg op?’’ zei hij tegen haar. ‘’Ik heb buiten geslapen! Ga niet meer naar huis, ben geen hoer!’’ hoorde de man haar zeggen. Zijn lul schokte omhoog, ze zag er lekker uit in dat korte rokje, ‘’zo, maar hoe wil jij je dan redden in de gevaarlijke buiten wereld? En wat bedoel je met, ben geen hoer.’’

Elife kende de man niet, maar ze was blij dat ze een aanspreek punt had, ‘’van mijn familie moet ik tippelen, ben weg gelopen.’’ ‘’O?, dus voordat, dat moest ben je ,m al gesmeerd?’’ ‘’Nee, gisteravond zijn er heel veel vreemde mannen geweest die mij neukte en ik moest heel veel pijpen.’’ De man voelde het voorvocht al uit zijn pik sijpelen, ‘’en wat nu,’’ zei hij. Elife haalde haar schouders op, ze wist het niet, naar de supermarkt om te gaan werken zag ze ook niet zitten want dan moest ze haar baas Germain weer afpijpen en dat was vast de plek waar haar familie haar het eerst zouden zoeken. ‘’Ik woon hier vlakbij, kom met me mee, krijg je wat te drinken en te eten, kun je er nog rustig over na denken!, misschien is het toch beter dat je weer naar huis gaat.’’

‘’NEE!, ik ga nooit meer naar huis!’’

‘’Nou kom dan met mij mee, ik heet Bennie,’’ hij stak een hand uit. Elife pakte die hand aan, het klonk wel vertrouwd, ‘’ik heet Elife,’’ zei ze. Na ongeveer een kwartier lopen kwamen ze bij een mooi huis, Bennie deed de deur open en liet haar voor gaan. Elife liep nieuwsgierig rond kijkend het huis in, ze zag wat vrouwelijke dingen staan, ‘’Slaapt u vrouw nog?’’ vroeg ze. ‘’Nee, die is met vakantie,’’ zei hij, in de buurt deed hij net alsof hij heel ongerust was, zijn vrouw was zogenaamd opeens weggelopen! Hij had haar toen der tijd zwaar seksueel misbruikt nadat hij haar gedrogeerd had en alles met haar gedaan wat er maar in zijn geile hoofd te voorschijn kwam, uiteindelijk is ze om het leven gekomen. Nu had hij wel een meisje uit een armere straat, dat hij voor wat zakgeld neukte, en die eens in de week langs kwam, maar met haar kon hij niet doen wat hij wel zou willen.

Ik vrees dus het ergste voor Elife!

Elife mocht zelf wat boterhammetjes smeren, en ze nam een glas melk, in de kamer at en dronk ze het op. Bennie wacht geduldig, hij zag al gauw dat ze moeite kreeg haar ogen open te houden, tja die melk in de koelkast daar had hij gewoon een zwaar slaap middel in zitten, iedere keer trapte er wel een meisje in, hij zag haar knikkebollen, zijn pik schokte intussen omhoog. Elife zakte onderuit op de bank en zonk weg in een diepe roes van slaap. Bennie trok haar T-shirt over het hoofd en kneep in haar tietjes, ‘’mmmmm lekker!’’, ook haar slipje trok hij uit en rook er aan, wat rook dat toch steeds weer lekker, die slipjes van die jonge meiden. Die waren geschapen voor mannen zoals hij! Hij speelde met haar kutje en drukte even later zijn harde lul in haar lichaam, Elife was helemaal van de wereld en merkte er niets van dat er een pik in haar lichaam binnendrong. Hij nam haar zeer diep, en kreunde dat het een lieve lust was, zijn lul zat tot aan de wortel in haar, toen hij kreunend zijn geil in haar kutje schoot.

Elife werd daarna nog verder uit gekleed en lag naakt op de bank. Bennie voorzag haar van leren handboeien en enkel boeien, uren later opende Elife haar ogen langzaam, ze had lichte hoofdpijn en een ontzettende droge mond, van het middel dat ze naar binnen had gekregen. Ze merkte dat haar handen aan elkaar zaten, er lekte nog steeds zaad uit haar spleetje. ‘’Zo!, ben je eindelijk weer eens wakker lekker sletje, HOER!’’ riep hij. Nu werd ze alweer hoer genoemd, wat was dat toch met die mannen? ‘’Je bent nu van mij, je bent mijn Turkse neuk machine, geile hoer, stinkend geile teef!’’ Dit voelde niet echt goed aan, nu!, was ze bij een of andere psychopaat in huis beland? Elife vond dat ze steeds verder in de shit geraakte, was toch niet zo een goed idee om weg te lopen. Nu moest ze hier weer het juiste moment afwachten om opnieuw weg te lopen, als ze tenminste de kans kreeg, als ze geboeid bleef zou het wel moeilijk zijn om te ontsnappen.

"Je bent op de wereld om harde lullen in je lichaam te krijgen!", sneerde Bennie.

Elife begon alweer een beetje spijt te krijgen, dat ze was weggelopen, thuis was het niks, maar bij deze gek was het levens bedreigend. ‘’Laat mij gaan, dan zal ik niets zeggen.’’ ‘’HAHAHA, nee ik houd je hier, ga jou elke dag neuken,’’ lachte hij. Bennie had alweer een erectie, ‘’je gaat mij pijpen, sletje!’’ Hij drukte zijn harde lul tegen haar lippen, Elife hield haar mond dicht. Bennie pakte een hamer, ‘’moet ik je tanden er uit rammen!, of doe jij je geile mondje open?’’ vroeg hij. Elife schrok, die gek leek haar echt in staat om het te doen, ze opende snel haar mond en zijn lul drong naar binnen. Ze was het geneuk in haar mond inmiddels wel gewend. Hij hield haar hoofd in een ijzeren greep en ramde zijn lul zeer ruw in haar mond. Elife begon steeds meer te beseffen dat ze net zo goed thuis had kunnen blijven, en gewoon aan het werk in de supermarkt, daar kreeg ze er nog gewoon geld voor.

Was ze dan echt een Turks sletje?, iedere man riep al dat ze een hoertje was?, zou dat gewoon zo moeten zijn?, was dat haar lot, haar bestemming, was ze daarvoor op de wereld gezet?, om mannen te behagen, om als een soort neukmachine te worden gebruikt? Bennie ramde zijn staander steeds dieper naar binnen, ‘’geile hoer!’’ kreunde hij. ‘’Vieze vuile geile neuk slet, spermaslikker, ben godverdomme nog lang niet klaar met jou!, smerige kut hoer!’’ en terwijl hij dat allemaal riep, waardoor hij nog geiler werd, penetreerde hij haar keel.

Aagghhhh gggg ggggg..och lekkerrr...

Elife kreeg het benauwd, hij bleef maar door beuken. Hij haalde zijn lul uit haar mond, tuien speeksel hingen er aan en opnieuw stootte hij naar binnen en begon zwaar te kreunen, hij hield haar hoofd goed vast en zijn pik diep in haar keel, sloot zijn ogen en leegde zijn ballen. Daarna duwde hij haar weer terug op de bank.

Bennie verliet de woning om boodschappen te doen. Elife lag vastgeketend op de bank, er was totaal geen mogelijkheid om weg te komen. Bennie liep door de supermarkt en kwam een van zijn buren tegen, ‘’Bennie wat heb je nou dan weer in huis gehaald?’’ vroeg de man. ‘’Een lekker sletje.’’ ‘’Ja, maar hier in de supermarkt hangen posters van haar, dat ze vermist is?’’ zei Peter, verbaasd. Bennie schrok zich rot, ‘’waar ww .. Aar?’’ stotterde hij. Peter wees het hem en ja dat was dat Turkse meisje, ‘’O? dan zal ik haar maar aanmelden, ik ga er direct werk van maken!’’ zei Bennie en verliet geschrokken de supermarkt. Hij moest zo gauw als maar mogelijk van haar af. Piekerend kwam hij weer thuis, wat nu? Hij zag Elife liggen en voelde alweer zijn lul schokken, jammer dat hij haar onmogelijk kon houden, althans niet thuis. Eureka!, ja hij had de oplossing, hij pakte zijn mobiel, toetste een nummer in, ‘’met Jan van Dinie’’ hoorde hij. ‘’Hallo Jan, ik heb handel voor jou.’’ ‘’O, ja, vertel?’’

Ik heb een Turkse slet, die moet ik kwijt, dat is iets voor jou!

Op de boerderij zullen ze haar nooit zoeken.’’ ‘’MMMM, lekker,’’ reageerde Jan en voelde zijn lul verdikken. ‘’Breng haar maar, ik verstop haar wel in de lege gierkelders.’’ ‘’Mooi, dan kom ik haar af en toe nog wel eens neuken,’’ grinnikte Bennie en de verbinding werd verbroken.

‘’Jammer, ik moet jou helaas laten gaan, je bent als vermist opgegeven, overal hangen foto’s.’’ Elife had graag een vreugde dansje gedaan, als ze niet zo vastgeketend lag, ze dacht echt dat hij haar vrij zou laten. Bennie maakte haar los van de bank, verving de boeien door een stuk touw, trok haar mee de garage in, opende de een zijdeur van zijn bestel wagen en duwde haar naar binnen, een touw werd door een ring gehaald, zodat ze moest liggen. De deur schoof dicht. Automatisch ging de garage deur open en reed Bennie de straat op, terwijl de garage deur zachtjes weer achter hem sloot. Gelukkig was het niet druk op de weg en na zo een dik uur reed hij het erf van de boerderij op, een brede grote man, met een woeste rode baard en snor kwam een van de schuren uit. ‘’Hee, Bennie, lang niet gezien joh’’ Bennie stapte uit en gaf hem een stevige hand, ‘’hai kerel, ik kom nu wel vaker hoor, ik wil dat sletje regelmatig voorzien van hard vlees!’’ zei hij, lachend.

‘’Laat de handel maar eens zien.’’

Bennie opende de deur van zijn bestelwagen, sneed met een mesje het touw los en trok Elife uit de wagen. ‘’Wauw,’’ reageerde Jan. ‘’Lekker naakt, hmmmm, kutje met wat stoppeltjes, mooi lang haar, stevige tietjes, dat lust Jan wel,’’ zei hij. Bennie reageerde,’’geil pijp bekkie, strak kutje nog, ook al is ze volgens eigen zeggen goed in geneukt.’’ ‘’Nou Turkse hoer, kom maar mee, naar je nieuwe gevangenis!’’ lispelde Jan, hees van geilheid, lang geleden dat hij zo een lekker mokkeltje had gehad. Jan trok Elife mee de schuur in en Bennie vertelde hem wat hij over Elife wist, er lag veel rommel in de schuur, met zijn gelaarsde voet schoof hij wat stro aan de kant en een ijzeren ring werd zichtbaar. Jan trok eraan en een luik opende zich. Hij ging als eerste de trap af en trok het meisje mee, gevolgd door Bennie, ‘’hier vinden ze haar nooit terug.’’ Je moest een beetje gebukt lopen, althans de heren, zei was niet zolang, ‘’vroeger lag hier de stront van de koeien en varkens, nou is het een gevangenis voor geile sletjes,’’ zei hij, lachend. ‘’Heb je dan helemaal geen beesten meer, Jan?’’ ‘’Jawel, heb nog een paar varkens, drie vrouwtjes en een beer, meer voor de lol, anders is het hier zo leeg.’’ Elife kreeg hier weer stevige leren boeien om, nadat het touw verwijdert was, ze mocht op een stoel gaan zitten en haar armen zaten op haar rug en werden aan een dikke roestende ring in de muur vast gemaakt.

‘’Zo laat haar voorlopig maar zitten, biertje Bennie?’’ Al pratend verlieten de mannen de gierkelder, het luik klapte dicht en het was pikkedonker. Jan schoof met zijn voet er weer wat stro over heen. Ze betraden de woonkamer en Jan zette vier flessen bier op tafel, die hij vanuit de keuken had meegenomen. Na een tijd over koetjes en kalfjes gepraat te hebben verliet Bennie opgelucht de boerderij.

Jan van Dinie, ja zo zeggen ze dat nog bij de boeren, was eigenlijk wat je noemt een blauwbaard, zoek dat maar is op in het woordenboek. Natuurlijk was hij voor de omgeving een aardige man, een beetje op zichzelf, maar is dat niet altijd zo?

Jan ging maar eens terug naar de verborgen, niet meer in gebruik zijnde gierkelder, eerst sloot hij van binnenuit de grote schuurdeuren, hij had nu geen potte kijkers nodig. Hij trok het luik omhoog, liep de trap af, knipte een lamp aan die de kelder spaarzaam verlichtte en liet het luik weer dicht vallen. ‘’Zo sletje, nu zal ik mij is bezig houden met jou,’’lachte hij er bij. Hij trok zijn onder de mest zittende overal uit. Elife zag dat hij er geheel naakt onder was, een enorme dikke kromme pik, werd zichtbaar en die was voor haar bedoeld. De pik stond voor haar mond, ze zat precies op pik hoogte op de stoel, ‘’nou doe je geile bekje maar eens open en zuig mij maar eens goed leeg.’’ Haar lippen opende zich langzaam en ruw drukte hij zijn kromme lul er tussendoor, tijd voor een beetje voorspel, likken rond de eikel en zo was er niet bij, ze voelde het kromme ding tegen haar huig, ‘’zuigen!’’ ‘’Zuigen hoer, zuigen verdomme.’’ Elife deed maar wat hij vroeg, ook bij deze vent had ze geen goed gevoel. Zijn harige ballen plette zich bij elke beuk tegen haar kin. In haar gedachten zag ze het stomme pakje sigaretten, waarom had ze die gejat?, het was nog smerig ook dat roken. Jan boorde ondertussen stevig door in haar mond en begon steeds zwaarder te hijgen, met een diepe brul kwam hij klaar in haar mond.

De dikke slierten sperma vulde haar mond.

‘’Ben helemaal leeg getrokken, door jou pijp bekkie.’’ ‘’Maar ik weet wel wat leuks, kom maar mee,’’ en hij maakte haar los. Ze liepen de lange gierkelder door, de andere kant op, ook hier zat een luik, wel een stuk kleiner, Jan moest goed duwen, om het luik open te krijgen. Er bleek nogal wat mest op te liggen, duidelijk was dat dit luik zelden gebruikt werd. Toen Elife boven was stond ze met har blote voeten in de mest. Ze zag een groot dik varken in de hoek liggen, wat moest ze hier nu weer? ‘’Heee, beertje,’’ riep Jan, tegen het beest en klopte het op zijn kop, het knorde ten teken van herkenning. ‘’Op je knieλn,’’ hoorde ze. ‘’Wat hier in die troep?’’ vroeg ze verbaasd. ‘’Snot vat?, een grote mond, op handen en knieλn, SNEL!’’ Elife zag dat hij zijn grote hand op tilde om haar een klap te geven, snel lag ze dan ook in de gewenste positie. Het stonk verschrikkelijk en haar handen grepen een eind in de stront.

De boer gooide een jutezak op haar rug en liep naar het knorrende beest toe,’’kom vort, beertje!, werk aan de winkel.’’ Elife keek om en zag het zware beest langzaam op haar afkomen, zijn natte snuit voelde ze tussen haar dijen, ze voelde gewoon dat het dier aan haar kut rook Het snoof luidruchtig, van opwinding. Elife werd bijna geplet, toen het meer dan honderd kilo zware beest zich deels op haar stortte. Nee, He! Dacht ze, ze voelde wat langs haar kut schuiven, dit was enkele mannetjes varken, besefte ze, maar het was al te laat. De pik drong bij haar naar binnen, grommend en knorrend begon het te stoten. De boer schoof een soort tafeltje onder haar buik door, om te voorkomen dat ze helemaal tegen de grond geneukt werd, door het in haar beukende beest. Elife besefte dat ze door een varken werd geneukt, haar wereld kon niet verder instorten, dieper kon niet, het beest vond het blijkbaar best lekker, het had niet veel tijd nodig om met nog een paar stevige stoten, zich leeg te spuiten in haar, het was zoveel dat het langs de lul er weer ruim uit lekte.

Elife voelde zich smerig en vernederd.

Ze mocht weer op staan. ‘’Ik, ik kk kan nooit meer naar huis,’’ zei ze. Jan lachte, ‘’daar kom je ook nooit meer, sletje, nooit meer.’’

Ze bleef nog een paar maanden in de gierkelder en moest regelmatig Jan in haar lichaam dulden en ook Bennie kwam speciaal voor haar. Op TV zagen ze haar in opsporing verzocht, nu werd het Jan en Bennie toch wel wat te heet onder de voeten, ook al zat ze betrekkelijk goed verstopt. ‘’We moeten van haar af Jan!’’ zei Bennie en die was het wel met hem eens.

Elife werd verkocht aan een Marokkaanse slavenhandelaar en de verkoop ging op de ouderwetse manier. Boer Jan en Mirhan sloegen om de beurt elkaar in de handen en ze ging voor vijfduizend euro over in andere handen. Eenmaal, andermaal, verkocht!’’ riep Jan en ontving handje contantje zijn geld. Elife had een simpel kort rokje aan en T-shirt, slipje, sokken van de goedkoopste winkel in Nederland. Ze moest achterin de Ford Transit van Mirhan plaatsnemen, ze kon daar niet naar buiten kijken. De auto begon te rijden. Mirhan had het gas er goed op, maar op een gegeven moment begon hij zachter te rijden, Elife voelde de wagen onder haar door kuilen en dergelijke heen rijden en plotseling stond hij stil. Het bleef even stil, tot een achterdeur open ging. Hij wenkte haar. Elife zag dat ze in het bos stonden. ‘’Ik ga jou eerst keuren, voordat je verder op transport gaat, naar Marokko.’’ Hij begon haar te betasten, kneep door de stof heen in haar tieten, wat een goedkeurend, ‘’mmmm’’ ontlokte, maar verder was hij in haar tieten niet geοnteresseerd.

‘’Trek je slipje maar uit, seks slavin!’’ Elife wist alweer genoeg en trok haar slipje uit, ze moest voorover buigen en lag met haar bovenlichaam in de wagen, al snel zette hij zijn dikke besneden pik op haar gleuf en boorde zich zonder pardon naar binnen. Elife was droog, maar dat maakte Mirhan niet uit, met diepe halen, haalde hij snel zijn genot, tijd was immers kostbaar. Al snel spoot hij zijn kwakkie naar binnen, ze mocht weer overeind komen en haar slipje weer aantrekken, terwijl de sperma uit haar kutje langs haar benen lekte.

Hier zijn mannen in mijn land gek op, zei hij, terwijl hij zijn gulp weer dicht ritste. De tocht ging verder, Belgiλ konden ze zo doorrijden, Frankrijk was ook geen probleem, maar ergens in de bossen daar kreeg Elife de lul nog een keer in haar lichaam en moest daarna in een geheime bergplaats, waar ze maar net inpaste gaan liggen. Zo verdween Elife uit Europa en hoorden haar ouders nooit meer wat van haar!

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm