Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Turkse sletjes zijn zo lekker DEEL2
Categorie: moslimseks | dinsdag 1 oktober 2013 02:10

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Fatih liet de lamp voor wat het was, pakte de tekeningen, trok Ayse van haar stoel en nam haar mee naar beneden. Hij riep iedereen in de kamer, toen ze allemaal zaten liet hij de tekeningen zien, ‘’hoe zij dat weten, lul bruin zijn, jou baas bruin zijn!’’, en hij keek Elife aan. Elife schrok zich wild en keek Ayse aan, ‘’nee, niet Ayse, jij!, jij mij uitleggen!!’’ Gulsum wilde ook wat zeggen, ‘’Nee jij mond houden, ik praten met Elife, kom mee jij naar boven!’’ Elife moest mee en boven op haar kamertje vroeg hij het opnieuw, ‘’jij vertellen wat is hier aan de hand, hoe kan Ayse lul tekenen van jou BAAS??’’ Elife begon te snikken,’’hij, hij heeft me verkracht!’’, het hoge woord was er uit, waar ze al die tijd al bang voor was, is toch gebeurt! ‘’WAT???’’, even was het stil, zijn plannen zijn toekomst viel nu in duigen, ‘’Jij, jij HOER!!, ik kan jou niet meer uit huwelijken aan Koch, snap jij dat wel, HOER!!’’ Elife huilde dikke tranen, waar ze al bang voor was gebeurde, haar eigen vader noemde haar een hoer en dat terwijl ze er niets aan kon doen, ze had niet verteld waarom dat gebeurt was.

Fatih trok zijn jas aan en even later liep hij de supermarkt in zo de trap op en zonder te kloppen stormde hij het kantoor van Germain in. ‘’Wat jij met Elife gedaan??’’ Germain bleef er volkomen rustig onder, ‘’jou dochter is een dievegge en jou dochter is een hoer!!’’, ‘’jou vrouw is ook een hoer en je dochter Ayse is ook een hoertje!’’ Fatih zijn mond viel open, was die man nou helemaal gek geworden?, voor dat hij wat kon zeggen wenkte Germain hem, ‘’kijk!’’, zei hij. Fatih zag dat zijn dochter Elife een pakje sigaretten stal, ze mocht niet eens roken van hem. ‘’Ik heb toen gelijk gezegd dat ik de politie ging bellen, toen bood ze me aan om mij te pijpen en ik mocht haar ook neuken in haar kontje en later wilde ze dat ik haar ontmaagde!’’ De mond van Fatih klapte dicht, was zijn dochter een vieze hoer en ook nog is een dievegge, wat zou de familie hier wel niet van denken, daar ging zijn reputatie, wat een schande. Germain gaf de man een schouder klopje, ‘’ik zal jou dochter niet ontslaan, Okι?’’ ‘’Ja, ja dank U wel!!’’ Hij was helemaal uit zijn doen, zo erg dat hij Germain nog bedankte ook en dat terwijl hij zijn dochter bijna dagelijks op het kantoortje, verkrachte.

Fatih ging als een geslagen hond naar huis, zijn trots was geknakt, hij werd steeds bozer op Elife, hij kwam weer binnen hing zijn jas op, hij keek zijn vrouw Gulsum aan, hij keek Elife aan, ‘’jij, jij hebt gestolen, je mag ALLAH Danken dat hij jou niet ontslaat!’’ ‘’JA, maar……”, probeerde Elife nog, ‘’Naar boven jij!’’ Gulsum zag dat haar man, het zweepje pakte, ze wist wat er gebeuren ging, maar ze bemoeide zich er niet mee, Elife had gestolen! Fatih liep de trap op, Elife achterna, hij sloot haar kamerdeur bij binnenkomst, ‘’je slip uit en gebukt gaan staan, trek je rokje omhoog!!’’ Elife zag aan zijn norse gelaat dat het goed fout zat, ze trok haar slipje uit, trok haar rok omhoog en draaide zich om en bukte, ze gilde luid toen het zweepje op haar kontje belande, nog een slag, nog een, nog een! ‘’Draai je om hoer!!’’, ze draaide zich weer om, de tranen biggelden over haar wangen. ‘’Til je rokje op, geile hoer!’’, daar stond ze, een hoopje ellende om een pakje sigaretten. Fatih keek naar haar lekkere kale gladde kutje, ze had zich geschoren, dat was ten strengste verboden, ze was een hoer en zag er ook uit als een hoer. Fatih gooide het zweepje van zich af, trok zijn broek los, stortte zich op zijn dochter.

Elife voelde de besneden pik van haar vader haar kut binnen dringen.

‘’Geile hoer, stink slet, mmmmmm lekker, mmmmm lekker’’, kreunde hij. ‘’Je moeder heeft jou teveel vrijheid gegeven en zie nou wat er van jou geworden is, een hoer, een hoer met een kale kut, die zich laat neuken door die neger!!’’ ‘’JA, MAAR..??

‘’Houd je kop!!, verdomme, vuile dief!’’ Hij nam zijn hoerige dochter met diepe halen. Hij greep haar bij de tieten, hij zou haar is goed vol sauzen. Tot aan de wortel boorde hij zijn besneden pik in haar lichaam, ze begon zachtjes te kreunen, ‘’o, ja, o ja‘’, ‘’gaan we ook nog klaar komen zeker, ik zal neef Mustafa wel vragen of hij jou kan besnijden!’’

‘’Nee papa, nee dat niet?’’ ‘’Op je knieλn en pijp me af, waag het niet klaar te komen!!’’ Elife zakte door haar knieλn een nam de pik van haar vader in de mond. Ze begon er heerlijk aan te zuigen, Elife begon het steeds lekkerder te vinden, om een mannen pik hard te voelen worden in haar mond. Maar ja ze kon moeilijk doen tegenover haar vader dat ze het lekker vond, dat zou haar alleen nog meer in de problemen brengen. ‘’Papa?, ik wil dit niet!’’, zei ze, toen ze even zijn pik liet glippen. Pa kon het op dit moment geen reet schelen, ‘’zuigen straat hoertje!!’’, en ze nam zijn lul weer in haar mond. Hij greep haar hoofd en begon diep in haar mond te stoten, hij had zijn vrouw nog nooit in de mond geneukt, dus dit was een geheel nieuwe ervaring voor hem, hij zou dat sletje, zijn dochter wel even een lesje leren, ruw penetreerde hij haar keel, Elife probeerde haar vader van zich af te duwen zodat zijn pik niet zo diep in haar keel kon boren, maar ze kreeg een stevige tik op haar wang. ‘’Handen weg!!’’, en de pik drong weer dieper door haar keel in. Hij zou die slet wel krijgen, dat geile klaar komen van haar moest afgelopen zijn, een man kwam geil kreunend klaar, het meisje had de benen maar wijd te houden zijn pik te ontvangen, zodat hij in haar kon klaar komen, daar waren ze voor! Zelf klaar komen was niet aan de orde! Kreunend schoot hij zijn geil diep in haar keel, hij hield haar hoofd vast en de pik bleef in haar keel zitten toen zijn sperma uit zijn pik spoot.

‘’Ik jouw nu elke dag neuken, aaagghh aagg gggggg aaagghh!!’’

De volgende avond was neef Mustafa er, die had in zijn thuisland voor arts gestudeerd, maar zijn diploma was hier niet geldig. Elife keek met angstige ogen naar de man en dan weer naar haar vader, hij zou het toch niet echt gemeend hebben? Mustafa ging naar boven, hij had een koffertje bij zich, boven zette hij het een en ander klaar. Fatih greep Elife bij de arm, ‘’mee naar boven geile slet!!’’, ze werd de trap op gesleurd, ‘’slipje uit!!’’, commandeerde Mustafa. Elife keek angstig naar het blinkende gereedschap wat er op haar tafeltje lag, ze trok haar slipje uit, Mustafa tilde haar rokje op, zo een Turkse met een kaal kutje dat zag je niet vaak, zijn pik schokte omhoog. ‘’Ik mijzelf wel redden!’’, zei hij tegen Fatih, de man liep de trap af. Snel haalde Mustafa zijn harde dikke besneden lul uit de broek, drukte Elife over haar bed, even later voelde ze dat hij bij haar binnen drong.

Mustafa nam haar met diepe stoten, Elife werd nu te pas en te onpas geneukt, ze neukten haar ook allemaal zonder condoom. Elife begon te kreunen, ze kon het toch ook niet helpen dat ze klaar kwam als ze geneukt werd, ‘’huh huhuhuh mmmm ooohhh..ooohh mm ja ooohh!!’’ Mustafa vond een klaarkomende Turkse meid wel geil, maar ja het was zijn dochter niet, na een tijd haar diep en hard geneukt te hebben, spoot hij kreunend onbeschermd in haar. Elife voelde zijn geil in haar kutje schieten, hijgend bleef hij boven haar hangen, hij zou haar graag bij zich thuis hebben om elke dag te kunnen neuken.

Mustafa was heerlijk klaar gekomen, hij propte zijn pik weer in de broek en trok de rits dicht. Hij veegde zijn handen af aan Elife’s rokje, hij draaide haar om, bond haar handen links en rechts boven haar aan het bed. Hij bond haar enkels links en rechts onder aan het bed, zodat ze met gespreide benen lag, haar kutje stond nog open en er droop sperma uit. Mustafa haalde twee handdoeken uit de kast, hij spoot wat alcohol op een van de handdoeken en maakte daarmee haar kutje schoon. De andere handdoek legde hij onder haar billen en dijen, ze kreeg een rubberen balletje in haar mond die hij in de nek vastbond. Elife zag dat hij een mes pakte, die behoorlijk scherp was, gezien de reactie van Mustafa. Hij reinigde die met alcohol, hij boog zich voorover naar haar kutje, drukte aan de zijkanten zodat haar klitje iets verder omhoog kwam, ze was nog geil van de beurt die ze net gehad had, dus haar klitje was nog gezwollen. Zonder wat te zeggen flitste het mes, Elife voelde een stekende pijn, ze trok wit weg en voelde zich misselijk worden. Hij had zonder verdoving een stuk van haar klitje afgesneden, nu gooide hij er alcohol op, dat brandde verschrikkelijk. Elife rukte aan haar boeien, maar ze kon geen kant op, haar gillen en schreeuwen werd gesmoord door het balletje, dit was puur martelen! Het bloede een tijd, vandaar ook die handdoek onder haar lichaam. Mustafa, taste aan haar tietjes en kneep er in hij rolde haar tepels tussen zijn vingers, ‘’jammer sletje!, ik had je graag je klitje laten houden, dat geile kreunen van jullie kick ik op!’’ ‘’Maar de mannen kunnen nog wel kreunend in jou klaar komen hoor!’’ ‘’of in je strakke kontje neuken!’’, hij borg zijn gereedschap op, waarom hij dat allemaal had uitgepakt?, terwijl hij maar een mesje gebruikte. Mustafa liep de trap af en keek moeder Gulsum aan, ‘’over vijf uur, haar losmaken, niet eerder!!’’, Fatih gaf hem tweehonderd euro, die zou Elife zelf moeten terug verdienen, vond hij, hij zou haar wel is verhuren aan een geile vent.

Gulsum ging vijf uur later naar boven, Elife had gehuild, ze maakte haar dochter los, haalde het balletje uit haar mond, ‘’mama hij heeft aan mij gesneden!’’, snikte ze. ‘’Jou eigen schuld zijn, jij hoer, jij schreeuwend klaar komen, jij schande voor familie!’’ ‘’Wees blij Fatih jou niet uit huis schoppen!’’ De volgende dag moest ze weer werken, ze liep wat moeilijk naar de supermarkt, het zitten deed haar pijn, de wond was nog vers. Elife was net twee uur aan het werk toen de chef haar zei dat ze op kantoor moest komen, met lood in haar schoenen kwam ze daar binnen.

‘’Zo ik heb je gemist, ik wil neuken!’’

‘’Kan niet, ik heb pijn, ze hebben aan mij gesneden!’’ ‘’Kan niet?, ligt op het kerkhof en wil niet ligt er naast, neuken zei ik!, je bent toch niet doof?, of moet ik jou ontslaan als dievegge!’’ Elife schudde haar hoofd van nee, ze trok haar slipje op haar knieλn en ging gebogen staan. Germain haalde zijn grote dikke bruine neger lul uit de broek, die al keihard was, zonder pardon drukte hij zijn neuk knots in haar kutje en begon te stoten, zeer diep, Elife gilde van de pijn. De chef zette in de winkel de radio wat harder. Elife kon niet meer klaar komen, ze voelde zijn geil bij haar naar binnen schieten, ze was blijkbaar nog wel geschikt als neuk machine. Ze trok na de beurt snikkend haar slipje omhoog het geil van haar manager lekte in haar slipje, met veel moeite en pijn ging ze weer achter haar kassa zitten.

Elife begon steeds beter zichzelf te ruiken, het was warm en het sperma wat in haar slipje trok stonk steeds harder, ze schaamde zich kapot. Een half dronken vent die wat goedkoop bier afrekende durfde gewoon te zeggen, ‘’sletje, je stinkt geil, hebben ze jou een beurt gegeven?, ik wil ook wel, vijftig euro?’’ Elife reageerde niet, ze joeg de blikjes langs de scan, inwendig voelde ze zich steeds ongelukkiger, gelukkig zat haar werktijd er om vier uur op. Kees een jonge knaap nam de kassa van haar over, ‘’gadverdamme het stinkt hier?’’, zei hij. Elife stak haar middel vinger op, ‘’domme kaaskop!’’, zei ze.

Elife was op weg naar huis, werd ze plotseling een steegje in getrokken, niemand in de drukke straat reageerde, het was die dronken vent die haar verder de steeg in trok. Achter een container betaste hij haar, ze rook zijn stinkende drank lucht wat hij uit ademde, ‘’ben ik te min voor jou?’’, vroeg hij. ‘’Laat me gaan!’’, zei ze. De zwerver trok zijn smerige broek naar beneden, hij had geen eens een slip aan, zijn smerige vette lul hing naar beneden, de stank er van trok in haar neusgaten.

Die vent had zich duidelijk al weken niet gewassen,’’zuigen, SLET!’’, riep hij.

‘’Nee, laat me gaan, laat me met rust!!’’, zei ze, snikkend, wat raar dat er niemand haar kwam helpen. De zwerver greep haar bij de keel, ‘’OP JE KNIEΛN SLET EN PIJPEN!!’’ Elife werd bijna onpasselijk van de stank, die ze rook toen ze door haar knieλn zakte, de lul hing nu vlak voor haar mond, er zat oud opgedroogd sperma op, het meurde verschrikkelijk, ook de grijze haren op zijn ballen klitte door veel vuil aan elkaar. Ze kreeg een klap in haar gezicht omdat ze nog niets deed, walgend nam ze de slappe vette pik in haar mond en zoog er aan.

Het duurde lang maar ondanks de vele drank werd de pik dikker en harder, de man moest ze zeker een half uur pijpen, haar knieλn deden zeer op de harde straat stenen. Kreunend schoot de man zijn vieze sperma in haar mond, ‘’mmm ooohh mmmmmmmmmmm aagg!’’, toen zijn pik er dan eindelijk uit gleed spuugde ze het uit, dat leverde haar gelijk een bloedneus op, wonderwel kreeg ze nog twintig euro van de vent, ‘’meer ben je niet waard!!’’, zei hij. De man was alweer een tijdje weg, Elife bleef vertwijfeld nog een tijdje zitten, haar situatie werd hopeloos. Elife klampte even later een junk-dealer aan, ze kreeg voor haar twintig euro wit spul, de junk vertelde haar hoe ze het moest gebruiken, als ze voor hem wilde werken kon ze wel meer krijgen. Elife was zover nog niet, dacht ze, ze wilde even het rottige gevoel kwijt. Thuis gekomen liep ze snel de trap op naar haar kamer, ze had in films wel is iemand met dat witte spul bezig gezien. Ze pakte de spiegel van de wand, waarom daarbij een spiegel gebruikt werd begreep ze ook niet, maar wat maakt het uit! Ze strooide voorzichtig het poeder op de spiegel zodat er een lijntje lag, ze haalde het rietje uit haar zak die ze net in de keuken uit de la had gepakt.

Elife zette het rietje in een van haar neusgaten en daarna op het lijntje en snoof het naar binnen, ze ging op haar bed zitten, het duurde een tijdje maar toen werd ze vrolijk en kon ze er weer tegen. Dat ze daarna nog de pik van haar vader moest dulden maakte haar niet uit, ze lachte en liet hem zijn gang gaan. Haar vader neukte zich in haar leeg, ‘’jij hoer!, jij overdag werken in supermarkt, jij avonds tippelen, geld allemaal voor familie!’’ Elife lachte hem uit, ‘’jij ouwe vieze man!’’, haar vader werd woedend, ze had het lef om het hoofd van het gezin te beledigen, hij gaf haar een klap, maar ze bleef lachen.

Maar Elife werd wel na de avondmaaltijd in een kort rokje en een topje waar haar tietjes uit puilde opgemaakt en een broer van haar vader zette haar in een straat waar veel getippeld werd, hij bleef er bij staan om het geld in ontvangst te nemen. Elife kreeg de eerste avond vijftien mannen over zich heen, dat brak haar wel, dit zou ze nu elke avond meemaken, ze kreeg er zelf geen cent van mee, sterker nog de broer van haar vader neukte haar na afloop in de auto, ‘’jij erg geil, ik jou neuken!’’, riep hij bronstig, en hij vergreep zich aan haar op de achterbank van zijn auto. Vol van lust pompte hij zijn pik bij haar naar binnen, kreunend en hijgend spoot hij zijn sperma bij haar naar binnen, ‘’aagghh jjijj erg lekkerrr.. Aaagghhhhhh mmmmmmm!’’

Thuis mocht ze niet meer met haar jongere zusje praten en haar moeder zei ook niets meer tegen haar, ze werd letterlijk uit gekotst. Haar vader ontving het geld, na aftrek van onkosten, ze was voor hem alleen nog maar goed als hij zelf geil was en haar dus wilde neuken. Elife kon dit niet meer aan, ze had drugs nodig om overeind te blijven, ze pakte wat spulletjes in, niet al te veel want ze moest het immers zelf meeslepen. Ze verliet stilletjes het huis, en ging op zoek naar die dealer, die haar de eerste drugs verkocht had!

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm