Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Naar een Marokkaans badhuis
Categorie: moslimseks | woensdag 25 september 2013 03:03

Geile afspraakjes

Petra liep een paar meter achter Ali aan , hij stak over, liep langs de moskee en sloeg een zijstraat in. Petra wist niet goed waar ze naartoe zou gaan- Ali had gezegd dat ze meeging naar het Hamam, een badhuis. Dat ze in een soort sauna terecht zou komen kon ze wel bedenken- daar ging ze wel vaker naartoe. Van een vakantie wist ze dat je daar gewassen en gemasseerd zou worden. Dat leek haar wel wat. Ali opende een poort waarachter zich het badhuis bevond. Ze liepen de binnenplaats over en stonden voor een volgende deur, met een loket ernaast. Achter het loket zat een oude Marokkaanse vrouw, helemaal in het zwart gekleed, slechts haar gezicht was onbedekt. Ali vroeg om 2 kaartjes, de oude vrouw wees op een bord- waarop stond wanneer het hamam toegankelijk was voor vrouwen en wanneer voor mannen.Nu was het alleen open voor mannen. Ali siste iets in het Arabisch en betaalde.

De deur ging open, Ali en Petra liepen door een gang en kwamen in een halfduistere kleedkamer waar op banken een aantal mannen lagen die meteen naar Petra keken toen ze binnenkwam. "Kleed je maar uit" zei Ali- "alles maar, dan raken je kleren niet zoek." Ietwat verbaasd deed Petra wat Ali vroeg, langzaam ontdeed ze zich van haar jas, trui, broek, bh en string. Ze voelde dat de mannen naar haar keken terwijl ze zich uitkleede, de ogen branden op haar huid. Langzaam wende haar ogen aan het slechte licht en zag ze dat de mannen die het dichts bij haar lagen zich langzaam aftrokken terwijl ze naar haar keken. Drie of vier geile. keiharde besneden pikken zag ze. Ali lachte, "je hebt bewonderaars" zei hij. Maar toen Petra beter keek zag ze dat ook hij weer een stijve lul had. Ze voelde zich gevleid, al die harde pikken door haar rijpe moederlijf.

Ali nam Petra mee naar de was- en massageruimte. Ook daar lagen op een aantal bedden mannen. Twee werden er gewassen door 2 vrouwen. Eerst zag Petra het niet goed, maar na langer kijken wist ze het zeker, die 2 Marokkaans vrouwen waren naakt, glommen van de olie die ze rijkelijk over hun klanten uitsmeerden.

Spiernaakt waren ze, op een zwarte strakke hoofddoek na.

Petra ging op haar buik op een massagebed liggen terwijl Ali een paar woorden wisselde met de masseuses - Karima en Sofia. Die 2 kwamen haar kant uit en stelden zich voor. Aangezien ze naast haar bed stonden kon Petra hun lichamen goed opnemen, beide vrouwen waren in de dertig, stevige borsten, harde donkere tepels en wat Petra op ooghoogte zag- hadden een gladgeschoren kut. Maar Ali had al verteld dat alle moslima's gladgeschoren zijn- dus dat verbaasde Petra niet. Wel dat die moslima's naakt waren in een ruimte met een aantal mannen.

Terwijl Petra zo lag te denken voelde ze warme olie op haar rug lopen, langs haar dijen, haar nek, haar benen, haar kont. Kort daarop voelde ze de handen van Sofia en Karima beginnen te masseren. Ze genoot ervan, 4 handen die haar vlees masseerden, loom lag ze te genieten hoe haar schouders, nek ,rug en benen gekneed en verwend werden. Dat die vingers ook de binnenkant van haar dijen masseerden was ook prima, haar kont werd ook bewerkt. Hoewel Petra nooit wat met vrouwen gehad had voelde ze zich langzaamaan steeds geiler worden, goed dat ze op haar buik lag want anders zou iedereen kunnen zien dat haar tepels dik en stijf waren geworden. Opeens schrok ze op, ze voelde vingers in haar bilnaad richting haar kut gaan. Ze probeerde haar benen te sluiten maar de vingers waren al bij haar kut aangekomen en begonnen haar kutlippen te strelen. Petra schrok, ze wist dat haar kut kletsnat was geworden en nu zouden Sofia en Karima dat ook voelen. De meiden zeiden niets maar gingen rustig door met Petra haar moederkut te strelen. Twee, drie vingers gleden in haar kut, een vierde vinger en opeens gleed Sofia haar hele hand in Petra wijde Nederlandse moederkut. Petra kreunde terwijl Sofia steeds harder en wilder in Petra's hete kut begon te pompen. Sopgeluiden klonken door de ruimte, sopgeluiden veroorzaakt door een Marokkaanse vrouw die een Nederlandse geile moederkut aan het vuistneuken was. Petra verkrampte, kreunde hard en kwam klaar.

Het was lang geleden dat ze zo'n intens orgasme had gehad.

Toen ze bijgekomen was zag ze dat Karima de man op het bed links van haar aan het aftrekken was. de grote pik in Karma's hand begon te spuiten, klodders zaad kletsten op haar buik en liepen van haar handen af. Petra snapte nu waarom de lijven van Sofia en Karima zo glommen, want ze zag Karima het sperma uitsmeren over haar lijf.

Rechts van haar hoorde ze gezucht en gesmak. Toen ze keek zag ze hoe Sofia een andere man aan het pijpen was. Eigenlijk was het meer dat die man Sofia in haar mond neukte want hij stootte iedere keer z'n Marokkaanse pik in Sofia haar Marokkaanse pijpmond terwijl hij haar hoofd vasthield en over z'n pik trok. Petra hoorde aan de man z'n gesteun dat hij klaar zou komen- net op tijd wist Sofia de spuitende lul uit haar mond te krijgen en werd ze in haar gezicht gespoten. "Nu weet je waarom moslima's een hoofddoek dragen he" zei Sofia tegen Petra, " anders zit er constant sperma in ons haar terwijl we nu alleen onze hoofddoek thuis hoeven te wassen."

"Kom eens van je bed af "zei Karima opeens tegen Petra, "je bent gekomen om te werken zegt Ali, en er zijn hier nog voldoende mannen die betaald hebben om klaar te komen, dus ga je gang" Petra schrok, gekomen om te werken? Mannen klaar laten komen? "Ja" zei Sofia, wij werken hier terwijl onze mannen thuis op de kinderen passen- we verdienen hier een paar honderd euro per avond, kunnen we leuke dingen voor doen. " En we genieten zelf ook "zei Sofia, Karima doet het echt voor het geld, ik doe het omdat mijn moslimkut altijd nat is, en omdat het goed verdient."

Ze nam Petra mee naar een volgend bed, "deze man heeft betaald voor aftrekken dus ga je gang". Petra keek naar de Marokkaan die met een keiharde lul al klaar lag. Hij zou een jaar of 60 kunnen zijn dacht ze. "o ja" hoorde ze Sofia zeggen "als je een lekkere pik tegenkomt mag je ook neuken hoor, wel opschrijven, want dat kost extra, in je mond, kut of reet." Petra boog zich over de 60 jarige heen en begon z'n pik langzaam af te trekken. Ze voelde de man geiler worden terwijl ze haar kut ook steeds natter voelde worden. Trek hem af met je linkerhand hoorde ze Ali zeggen, je trouwring moet goed te zien zijn. Petra voldeed aan Ali's verzoek en trok steeds steviger aan de Marokkaanse pik . Opeens pakte de man haar grote borsten beet , duwde z'n onderlijf omhoog en spoot straal na straal sperma tegen haar borsten aan. Een klodder kwam zelfs tegen het kettinkje met haar naam aan. "Dat was je eerste klant "lachte Karima, nu verder. Ze nam Petra mee naar een volgend bed waar een grote, breedgeschouderde Marokkaan lag, Petra schatte hem op hooguit 25 jaar. Youssef ( zo heet de man) komt om te neuken vertelde Karima, hij heeft betaald voor pijpen, aftrekken en kut".

Petra wist niet waar ze moest beginnen, maar Youssef pakte haar hand en legde die om z'n pik . Instinctief begon Petra met aftrekken terwijl ze de man z'n handen over haar lijf voelde gaan. Grote handen over haar borsten, buik, kont. vingers tussen haar benen, geile vingers in haar kletsnatte moederkut voelde ze. "Pijp me "zei Youssef opeens en duwde haar hoofd naar z'n inmiddels paars geworden eikel toe.

"Ik ga je Hollandse pijpbek volspuiten" kreunde Youssef.

Voordat Petra het doorhad spoot hij heet zaad diep in haar keel. Petra kon niets anders dan slikken, het zaad smaakte haar wel. Marokkaans zaad in een Nederlandse moeder haar mond. Petra dacht met de man klaar te zijn, maar daar vergiste ze zich in. "Nu neuken slet" hoorde ze hem zeggen. "ik wil die geile kut van je doorpompen, jij Nederlandse moederhoer". Petra klom op het bed en liet zich op Youssef z'n pik zakken. Die Marokkaanse lul rekte haar kut heerlijk op. Ze dacht niet meer na, wilde alleen maar neuken, een keiharde pik in haar kut, zaad tegen haar baarmoedermond aan voelen spuiten. ze reed als een bezetene op Youssef z'n Marokkaanse pik. Harder en harder, dieper en dieper in haar hete hoerenkut voelde ze die pik. Opeens voelde ze Youssef z'n pik nog harder worden en daar kwam haar beloning- warm Marokkaans zaad diep in haar moederkut gespoten. Ook Petra kwam klaar. Tijd om bij te komen kreeg ze niet, want daar stond Karima al om haar me te nemen naar de volgende klant. Petra zag de Marokkaans meiden ook van pik naar pik gaan, pijpen ,neuken, een lul in hun kut, in hun reet, alles konden die 2 aan.

Die avond kon Petra niet mee bijhouden hoeveel Marokkaanse pikken ze had afgetrokken, gepijpt, hoeveel pikken in haar kut hadden gespoten. Haar lijf glom net zo als van de Marokkaanse meiden, het sperma liep langs haar dijen. Ze genoot, 43 jaar, getrouwd, kinderen en dan al die mannen die van haar moederlijf een harde lul kregen en met haar wilde neuken. Dat was wat anders dan bij AH werken.

Toen het 22uur was en het Hamam ging sluiten voelde Petra zich 1 groot neukdier, hoe vaak ze was klaargekomen, hoeveel mannen in haar mond, gezicht en kut hadden gespoten-- ze was echt sufgeneukt.

Petra zag Sofia en Karima aan komen lopen, hun zwarte hoofddoeken vol met sperma vlekken, hun lichamen glimmend van het zaad. Bij haar gekomen gaf Sofia haar een tongzoen, Petra kuste terug, proefde de smaak van zaad in Sofia's geile Marokkaanse pijpbek en voelde haar kut nog natter worden. Voordat ze het wist lag ze op een massagebed in standje 69 kijkend naar een volgespoten Marokkaanse hoerenkut terwijl Sofia's getrainde vingers en tong haar neukhol verwenden. Petra kwam iets omhoog met haar hoofd en begon Sofia haar geile moslimkut te likken. Sofia reageerde meteen en duwde haar moslimkut meteen vol op Petra's mond, die zo niet anders kon doen dan likken en slikken- zaad en geil uit die Marokkaanse kut terwijl haar eigen volgespoten moederkut door de Marokkaanse teef werd leeggelikt. Beide vrouwen kwamen nog een paar keer klaar voordat Ali Petra weer naar huis bracht.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm