Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mijn Marokkaanse liefdes godin DEEL2
Categorie: moslimseks | maandag 23 september 2013 02:09

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Sussend kus ik je op je mond en duw mijn tong je mond binnen in hetzelfde ritme als waarmee mijn middelvinger aandringt in je kontje. Millimeter voor millimeter gaat je kontje verder open. Ik moet even terug, even je klit aanraken, even ik je lekkere dikke kutlippen knijpen, een nieuwe lading meidengeil ophalen uit je stromende kutje en dan terug naar je kont. De eerste twee centimeter gaan nu zonder probleem en met de nieuwe lading geil erbij kost het niet veel tijd om meer dan een halve vinger naar binnen te laten gaan. Tijd om je kont aan neuken te laten wennen. Ik haal mijn vinger nadrukkelijk pompend heen en weer in je heerlijke strakke kont. Tjee ik voel de ribbels van de binnenkant van het uiteinde van je darm. Even nieuw geil uit je kutje halen – zelfde ritueel als daarnet – klitje aanraken – twee vingers in je kut – veel geil, weer naar je kont, weer naar binnen, ja hoor de hele vinger gaat erin. Je kreunt lang niet zo heftig meer. Je raakt eraan gewend. Weer geil ophalen, weer met twee vingers, ze zijn kleddernat.

Weer naar je kontje – een vinger naar binnen, de tweede tegen de sluitspier, zachtjes drukken – er is ruimte. Je slaakt een nieuwe heftige kreet, grijpt opnieuw fel naar mijn lul pompt hem hard op en neer, je bent wild en ik geniet. Het topje van mijn tweede vinger is je sluitspier gepasseerd, je wordt weer wat kalmer – gelukkig, nog geen zin om te spuiten.

Weer geil ophalen en twee vingers tegelijk je kontje in, het gaat zowaar vrij gemakkelijk, je kreunt zachtjes. Je fluistert dat je geniet, dat dit zo nieuw voor je is, maar ook zo lekker.

Tijd nu om met het oprekken van je sluitspier te beginnen. Mijn twee neukende vingers zitten in je kont, ik kan ze vrij gemakkelijk heen en weer bewegen. Bij het terugtrekken spreid ik mijn vingers voorzichtig. Ik kan je ribbeltjes nu nog beter voelen, dan het gladde deel van je sluitspier. Weer terug naar binnen twee hele vingers naar binnen. Je kreunt zacht en hijgt van spanning. Weer spreiden en terugtrekken en weer naar binnen – zo diep mogelijk. En weer terug en spreiden en weer naar binnen en weer terug en spreiden. Het gaat nu vrij gemakkelijk – ik denk dat mijn pik nu er wel ik kan dus vraag ik of je nog steeds wil en of je er klaar voor bent.

"Oh ja Jos, neuk me eindelijk weer eens", jengel je geil en je trekt een pruilend gezicht. Je lijkt nu net een klein kind een heerlijk volwassen klein kind. Ik word week, ik heb het gevoel dat ik van je kan gaan houden. Ik wil in elk geval alles voor je doen. Dit is ook voor mij nieuw. Ja ook ik ga voor het eerst mijn lul in een kontje stoppen en dat kontje wil me verwelkomen. Maar...

Eerst nog even lekker in die heerlijke natte doorgeneukte kut van je. Zacht geef ik je opdracht om weer op handen en knieλn te gaan zitten. Lekker met je kont en openstaande kutje naar me toe. Ik kniel achter je en wrijf speels met de top van mijn van geil lekkende lul langs de dikke lippen van je kut, langs het puntje van je hete klitje en dan grijp jij tussen je benen door naar mijn strelende lul en met een heftige felle beweging prop je de 16 cm je kutje binnen en duw je hard en heftig je kont naar achteren, zodat mijn lul in een keer helemaal in je wachtende kutje verdwijnt.

Door jouw en mijn geilheid opgehitst ram ik mijn keiharde lul enkele keren diep bij je naar binnen. Je kreunt van genoegen. Ondertussen vinger ik je kontgaatje – dat is zo lekker glibberig, je sluitspier zo lekker ontspannen, dat het geen moeite kost om mijn duim in je kontje te stoppen. Zodat je nu van voren en van achteren genaaid wordt. Oh wat geniet ik, mijn Marokkaanse sletje in twee van haar gaatjes neuken, wie had dat enkele weken geleden gedacht – jij ook niet he lieverd!!!

Na nog enkele stoten trek ik mijn pik terug en wrijf met de kwijlende top richting je kontgaatje. Ik zet de natte top tegen je natte kringspier en heel voorzichtig duw ik. Ik duw wat harder – nog wat harder en weer terug. Ik wrijf meer geil over je sterretje, weer de dikke kop ertegenaan, weer drukken, ik voel dat je me toelaat, ik voel dat de top millimeter voor millimeter naar binnen glijdt. Je kreunt onder de spanning die de dikke kop opwekt in je kringspier en dan... dan... glijdt de dikke eikelkop voorbij de kringspier. Je kreunt iets harder dan normaal. Je zucht, net of je het niet kan geloven dat mijn pik in je kontje zit.

Ik pak je bij je heupen en trek deze voorzichtig naar me toe terwijl ik de druk op mijn harde pik opvoer. Mijn harde lul glijdt een paar centimeter je kont in. Ik wacht even om je de gelegenheid te geven om aan mijn pik, die eerste pik in je kontje, te wennen. Ik merk dat je ademhaling rustiger wordt en dat er beweging komt in je heupen. Je begint zo waar mee te neuken, sein voor mij om door te drukken en voorzichtig maar onverbiddelijk druk ik de volle 16 cm bij je naar binnen. De gevoelszenuwen in de kraag van mijn eikel registreren voor mij elke ribbel, elk warm holletje, wat ze tegen komen. Het is zo'n ontzettend lekker gevoel. Zacht begin ik tegen je kont op te rijden – steeds trek ik me terug tot de eikelrand tegen je kringspier aan zit. Weer naar binnen – lekker diep. Weer terug – weer naar binnen – nog net ietsje dieper – mmmmmmmmmmmmm. Ik geniet met volle teugen van onze neuksessie.

Jij ook, denk ik, want je moedigt me steeds heftiger aan om feller en sneller te neuken.

Maar eerst wil ik nog even je kringspier testen. Ik weet zeker dat je mijn pik terug zult vragen als ik hem eruit haal, dus doe ik dat. Met een natte plop komt hij vrij. Je jengelt dat ik je verwaarloos. Je wilt hem weer. Dus zet ik de top weer tegen je kringspier. Ik hoef nu maar een heel klein beetje aan te dringen en daar dringt hij weer nat en glad naar binnen. Je hijgt bevestigend dat ik welkom ben. Heel rustig begin ik in je kontje heen en weer te neuken – het is een fantastisch gevoel m'n lul heen en weer halen door die warme nauwe buis. Jij werkt perfect mee en ik draai het nu om al strelend laat ik mijn rechterhand langs je heup naar je lekkere natte warme grotje glijden. Ik aai zacht over de heerlijk kaal geschoren gebied rond je gulzige kutje, ja lieverd, zo noem ik dat hete grotje van je. Ook ontmoeten mijn strelende vingers de dikke glibberige onderste lippen die geil naar buiten hangen. Ja lieverd, ik durf het wel op papier te zetten, maar nog niet te zeggen je kutje is gemaakt om geneukt te worden en ik prijs me gelukkig dat ik daaraan mee mag doen.

Als het topje van mijn wijsvinger je klitje beroert dan veert je lijf op, je kreunt geil en brengt meer elan in het bewegen van je heupen om mijn stotende lul tegemoet te komen. Even vinger ik fel je klitje in de wetenschap dat je dit niet fijn vindt, maar het wind mij op, dus moet je er even aan geloven. Als je pijnlijk begint te mopperen verplaats ik mijn vingers naar je ingang van je voorste neuktunnel en dan glippen twee vingers naar binnen en je hijgt van ongeloof als ik die vingers in en uit neuk. De spanning in onze lijven neemt merkbaar toe. ik voel mijn orgasme opkomen, jij protesteert zachtjes tegen de behandeling die je van me krijgt. Maar je heupen die stotend achterwaarts komen spreken je protesten tegen. Intussen gaat jou kont heftig stotend tekeer en zuig je als het ware steeds een millimeter meer lul in je kontje. Je gromt en je kromt en we genieten allebei van wat onze zintuigen ons vertellen. Al neukend zak je wat uitgeput door je armen, hierdoor komt je kont nog lekkerder omhoog en nodigt mij zo uit om nog harder door te stoten. Met de seconde stijgt de spanning tussen ons – ik neuk je kontje en je kutje, ik vinger je klitje, er is voor ons allebei geen ontkomen meer aan – we zijn al veel te ver, onze lijven schreeuwen dat we toe zijn aan een vlucht naar het oneindige. Ik nader die grens met rasse schreden, je merkt het aan de felheid van mijn stoten en hijgend daag je me uit om je Marokkaanse hoerenkont vol te spuiten met mijn geil. Je laat deze uitdaging gepaard gaan met heftig schudden van je kont. Je zakt steeds verder voorover, je raakt uitgeput zo op weg naar je derde orgasme van deze dag.

Ik ram mijn lul nog een keer diep je kont binnen en dan voel ik hoe mijn geil je kont binnenspuit. Ik hijg echt als een ouwe gek, zo voel ik me ook, maar ik voel me ook super jong omdat jij bij me bent, jij me aanzet tot deze fantastische inspanningen.

Ja lieverd, in deze fantasie is het nu jouw beurt, ook jij komt vreselijk geil klaar, je hijgt en blaast en stoot zachte kreetjes uit. het heftige draaien van je kontje komt tot stilstand. Je zucht nog eens diep dan zak je in elkaar, waardoor mijn lul uit je kontje glipt, je protesteert heel zwakjes, maar je bent zachtjes aan uitgeput. Ik glijd zwaar hijgend met pijn in mijn zak naast je. Ik kus je op je natte voorhoofd – jij kust me terug en slaan de armen om elkaar heen. Zo naast elkaar, twee hoofden op een kussen, liggen we samen bij te komen van deze heerlijke spannende ochtend.

Na onze spannende ochtend, die bol stond van heerlijke seks met elkaar liggen we op bed en zijn kennelijk ingedommeld...

Ik schrik van het slaan van een garagedeur. Ik ben onmiddellijk wakker, mijn eigen deur??? Nee dat kan niet de auto staat ervoor en zachtjes aan komt het besef van wat er die ochtend heeft plaatsgevonden... Ja heerlijke seks met Sabrina, mijn volslanke Marokkaanse vriendin mag ik wel zeggen.

Terwijl ik dit zo op een rijtje aan het zetten ben voel ik een warm lichaam wat lekker dicht tegen me aanligt. Ik open m'n ogen – ja hoor gelukkig, mijn heerlijke Marokkaanse vriendin ligt strak tegen me aan en slaapt zo te zien. Is niet verwonderlijk als je weet wat we deze voorbije ochtend al aan seks gedaan hebben. Glimlachend kijk ik naar het slapende vrouwtje naast. Heerlijk wat een fantastische vrouw. Ik richt me wat op en kus Sabrina voorzichtig op haar mond en daarbij dwalen mijn handen weer naar haar lichaam, wat een lekkere tieten met die grote schijven en die kleine tepeltjes. Een heerlijk zacht velletje, geweldig om te strelen. Daar zijn mijn vingers dan ook druk mee bezig als je zachtjes kreunend protesteert. Je protest duurt niet lang en al gauw gaan je armen om mijn nek en kus je me terug. "Ha schatje, wat lekker", zucht je gelukkig. Nog even streel ik je, dan geef ik je een klein tikje op je uitdagende bil en zeg ik lachend, "kom lui varkentje – eruit". "Moet dat nu", pruil je, "ik lig zo lekker hier".

"Nog een minuutje dan", zeg ik lachend, "maar dan gaan we onder de douche".

"Bah nee hoor", mompel je als protest, "ik ben al in bad geweest vanmorgen". Terwijl jij zo tegen me praat trek ik je bovenop me en streel opnieuw je lekkere borsten en knuffel je. Al snel wordt ons geknuffel wat erotischer en verandert de knuffel in een zoen en dan een tongzoen. We wrijven onze lijven tegen elkaar aan. We genieten opnieuw van dit moment van samenzijn, maar toch...

Ik moet streng zijn voor ons beiden en zachtjes duw ik je van me af en ga overeind zitten. Overal om het bed liggen onze kleren, jouw laarzen, mijn poloshirt, jouw rok en mijn spijkerbroek. Het bed zelf is ook een aardige puinhoop, ergens op een hoek liggen twee badlakens, het teken dat we inderdaad al in bad zijn geweest. "Kom schoonheid", zeg ik als ik je naar de rand van het bed trek. Je stribbelt nog wat tegen en dus laat je me geen keuze, ik pak je op in mijn armen en draag je naar de badkamer. Hier ook een bende zie ik in een oogopslag, moet ik straks wel even schoonmaken flitst het door mijn hoofd, maar nu eerst de belangrijke dingen. Zacht zet ik je in de douchecel en draai de kranen open. Je protesteert omdat het water nog koud is. Snel duw ik de douchekop aan de kant en ga bij je staan. Al snel heb ik je weer in mijn armen en staan we onder de douche te knuffelen.

Ik pak douchegel en zeep jou hier mee in, natuurlijk heb ik lang werk op je speciale plekjes. Jij volgt mijn voorbeeld en zeept mij ook in. Al snel dreigt het uit de hand te lopen en draai ik de heet waterkraan dicht. Even gil je van schrik, je bent zogenaamd boos op me en stompt me tegen mijn borst. Ik lach erom en draai ook de koude kraan dicht. Ik stap de douchecel uit en pak twee nieuwe schone badlakens en til je uit de badcel en droog je af. we hebben honger, dat zei je althans in bed, en jij grijpt mijn badjas en trekt die aan. Het toeval wil dat die vooraan hing in de badkamer. Ik pak de ander, er is geen speciale eigenaar van dit exemplaar en hij is schoon. Snel ruimen we samen een beetje op, ik stop alle gebruikte spullen in de wasmachine en ga de kamer binnen om de zonwering te laten zakken. Tenslotte hoeven de buren niet te weten dat jij hier bent en wat we samen doen.

Je komt bij me in de keuken en al snel hebben we samen wat eieren gebakken en brood gevonden. Ook is er koffie waar ik geweldig veel zin in heb. (Lekker gewoontjes he – lieverd) We delen samen alles.

Na het eten ploffen we samen op de grote brede bank neer. Je komt lekker dicht tegen me aanzitten als we samen naar het ιιn uur nieuws kijken. De badjas die je draagt valt open en je neemt niet de moeite om hem te sluiten. Het maakt me geil je heerlijke lijf zo te zien. We gaan opnieuw knuffelen en spontaan kruip je bij me op schoot en al knuffelend trek je ook mijn badjas los, zodat onze blote lijven tegen elkaar aan kleven. Heerlijk zo met je te vrijen. Ik geniet voor de zoveelste keer deze dag van je blote borsten tegen mijn borst. Je trekt de badjassen tussen ons opzij en dan voel ik opnieuw je goddelijke kutje over mijn buik en nog slapende pik glijden. Ik merk dat je kutje nog steeds een beetje nat is. Ik fantaseer dat het geil is wat ik eerder deze dag in je gespoten heb. Ik geloof niet dat het alweer nieuw geil is dat je over mijn onderbuik uitwrijft. Wel voel ik weer beweging in mijn pik komen. Onvoorstelbaar, ik dacht tot vandaag dat ik aan een keer seks per dag wel genoeg had, maar mijn hormonen maken vandaag kennelijk erg veel overuren. Gelukkig maar, kan ik jou tenminste geven wat ik je gun. "Lieve Jos, vrij nog eens lekker met me", vraag je met je, in mijn ogen, liefste glimlach die ik vandaag gezien heb.

"Mmmmm, ja lieverd", geef ik natuurlijk toe, "we zullen lekker langzaam doen". Na een heerlijke langzame intieme tongzoen, als bezegeling op onze afspraak, waarbij we allebei bijna gestikt zijn van ademnood, glijden jouw handen om mijn nek en de mijne onder je badjas naar je lekkere billen. We lachen intiem naar elkaar en dan blik ik omlaag naar je mooie blote borsten met hun grote tepelschijven, die donker gekleurd zijn door de seks. Ik buig me voorover en neem een van je kleine puntjes tussen mijn lippen en zuig er gulzig aan, ondertussen met mijn tong erover heen strelend. Heerlijke kleine tepeltjes heb je en je reageert met een kleine zucht en duwt mijn mond tegen je stevige volle borst aan. Ik zuig als een baby aan je tepel tot je begint te kronkelen op mijn schoot. Zacht duw je mijn hoofd naar je andere tepel, die natuurlijk dezelfde behandeling van me krijgt. Zacht kreun je en plotseling trek je mijn hoofd omhoog voor een nieuwe intense tongzoen. De binnenkant van je mond is heerlijk warm en vochtig. Je smaakt nog naar koffie en het eten wat we op hebben. Maar daarenboven smaak je naar jouw mijn liefste.

Het gewriemel van je billen heeft mij niet onberoerd gelaten en ik voel dat er weer leven in mijn pikje komt. Jij voelt het ook, verbreekt onze kus en kijkt me lachend aan als je vraagt "wil je alweer in me lieverd?". "Ja lieve Sabrina", zeg ik, "ik wil steeds heel dicht bij je zijn". "Maar laten we eerst nog maar even genieten", voeg ik eraan toe. Zacht duw ik je van me af en zonder je te laten vallen laat ik je languit op de bank glijden en daarbij glijdt je badjas helemaal open en kan ik nog een keer van je prachtige lijf genieten. Ik pak een kussen van de andere bank en duw dat onder mijn knieλn terwijl ik voor je neerkniel en je zacht begin te kussen, eerst op je mond, dan je neus en je dichtgevallen oogleden. Vandaar naar je voor mij beschikbare oortje, ik laat mijn tong even in je oorschelp spelen, dan zuig ik aan het lelletje en vervolgens gaat mijn mond al kussend terug naar die hoog opgeheven harde tepeltjes, die allebei een heerlijke zuigbeurt van me krijgen. Je kronkelt af en toe van genoegen. Je slaakt zuchtjes en kleine kreuntjes als ik de gevoelige plekjes van je ontdek en bespeel.

Tijd om verder naar beneden te gaan, je zucht weer goedkeurend in de wetenschap dat ik zo bij je heerlijk geurende kutje aan zal komen. Ik wil je nog even plagen en ga van je buik naar je voeten, zuig even aan je tenen, kus je benen je knieλn en vervolgend de binnenkant van je wijd gespreid liggende benen. Dan terug naar je buikje, langs de grens van je prachtig gladgeschoren poesje. Al likkend en zoenend merk ik dat er hier en daar een klein stoppeltje staat. Ik maak je gekscherend hierop attent en vertel je dat ik die kleine stoppeltjes ook best geil vind op mijn mond, mijn wang. Je handen zoeken al een tijdje naar mijn pik en ik vind dat je er nu mee mag spelen, dus ga ik zo zitten dat ik bij jouw lekkere kutje kan en jij toch met mijn piemel kan spelen. Terwijl jouw hand begint om mijn halfslappe piemel te masseren lik ik over het bultje van je onderbuikje naar het gleufje waar ik al een paar keer heerlijk vertoefd heb. Mijn tong streelt over je opgezwollen kutlippen tot je weer diep zucht van genoegen. Ik onderbreek mijn spel en biedt jouw mond de mijne aan. Je kust me fanatiek en proeft je eigen meidengeil. Je geniet van ons spel, net als ik overigens.

Dan verbreek ik de kus en keer terug naar je kutje. Zacht druk ik op het vlees van je buitenste kutlippen, waardoor het puntje van je hete klitje voor me zichtbaar wordt. Zacht druk ik mijn warme natte mond erover heen. Waarna ik zacht mijn tong tegen het harde puntje van je klitje druk. Ik hoor je adem stokken, je bekken kantelt en je kreunt zacht terwijl je stevig in mijn lul knijpt. Ik tik opnieuw met de punt van mijn tong tegen je klitje, weer slaak je een diepe zucht, weer schommel je met je heupen.

Ik herhaal deze behandeling een flink aantal keren, je zucht steeds vaker, steeds sneller, je kreuntjes worden ook luider. Plotseling vraag je om iets in je kutje te stoppen. Na nog enkele likker gegeven te hebben verlaat ik je klitje en begin je gleufje met lange halen uit te likken, daarbij je lippen van elkaar scheidend. Diep lik ik naar binnen, geniet van je heerlijke vrouwelijke nectar. Om je te verrassen duw ik pardoes twee strakke vingers in je schede terwijl mijn tong je klitje weer uitgebreid plaagt. Als reactie schok je wild met je heupen en eist van me dat ik je diep moet neuken.

"Ik ben bloedgeil", kreun je.

Ik moet je blijven plagen, want ik voel dat mijn pik nog steeds niet helemaal stijf is. Dan glijd je plotseling van de bank en zeg je eisend, "en nu wil ik je lekkere pik in mijn mond". Je werpt je bovenop me en dan verdwijnt mijn pik in jouw gulzig zuigende mond. Wat een goddelijk gevoel, jouw hete natte mond rond de gevoelige eikelrand van mijn lul. Voorzichtig laat ik mezelf langs de bank achterover glijden en neem jouw heupen mee. Je weet precies wat ik wil en even later liggen we in een perfecte 69 bovenop elkaar. Mijn lul heerlijk diep in jouw gulzig zuigende mond en mijn mond beweegt zich begerig over jouw geile kutje. Ik hou je heupen gevangen in mijn armen om te voorkomen dat je van me afrolt. Af en toe glipt mijn lul uit je mond omdat je snakkend adem moet halen en daarna glipt mijn lul weer diep je mond binnen – je pijpt me ongelofelijk diep.

Ik betaal je met gelijke munt door je kutje diep te likken, je supergevoelige klitje te plagen en tegelijkertijd je kutje met twee stramme vingers te neuken. Ook kneed ik af en toe je heerlijke billen, wrijf daarbij over je sterretje. Telkens als ik daar overheen wrijf kreun je langs de stam van mijn lul. Je kutje is heet, gewillig is o zo nat. Je klitje is supergevoelig en staat als een heel klein mini pikkie overeind. Mijn lul is weer geheel stijf en ik voel dat je eraan toe bent om weer te gaan neuken. Zacht duw ik je van me af, ga op de bank zitten en trek je bij me op schoot. Je weet precies wat we willen, lekker intiem bij elkaar zijn, zachtjes neuken en ondertussen lekker zoenen. Samen stoppen we mijn lul ik jouw kutje, waarna je al draaiend en zoekend de juiste positie voor je benen kiest en mijn lul diep in je buikje doordringt.

Je slaat je armen om me heen, druk je heerlijke hete lijf tegen het mijne. Ik sla mijn armen om jouw heen, leg mijn handen op jouw billen en als onze monden zich aan elkaar vastzuigen begin je zachtjes te bewegen, hierbij geholpen door mijn handen. Ik voel hoe mijn gevoelige eikel diep in je schede zit – voel hoe jouw spieren zich in je kutje spannen rond mijn lul. Dan vermengt onze adem zich en dringen onze tongen om de beurt bij de ander naar binnen voor een geile verkenningstocht. Al tongend, bewegen we zacht en ritmisch. Onze adem gaat steeds gejaagder, steeds harder, steeds nerveuzer. De bewegingen van onze lijven worden ook steeds krachtiger, steeds feller. Het lijkt wel alsof we plotseling haast krijgen. Ik voor mij vind het niet gek, de gevoelszenuwen in de rand van mijn eikel bezorgen mij een soort jeuk, waar iets aan gedaan moet worden. Het diep en krachtig in jouw bewegen helpt, maar lost het probleem niet op.

"Oh wat neuken we lekker", fluister je in mijn oor, waarna je het lelletje tussen je tanden neemt. Ik voel je hete adem langs mijn hals en oor.

Je maakt me wild lieve schat. Ik voel dat jouw heupen ook krachtiger beginnen te bewegen. Je hebt de hulp van mijn handen niet meer nodig. Gelukkig want ik wil je heerlijke tieten omvatten, met mijn duimen die heerlijke kleine tepeltjes strelen. Je helemaal gek maken. Al snel gooien we allebei de remmen los en is er niets meer langzaam, niks zachtjes. WE halen allebei gejaagd adem. We hijgen van inspanning. We zweten allebei. Jij hebt de leiding in het standje waarin we zitten, dus merk ik dat je steeds heftiger met je heupen begint te stoten. Je probeert elke millemeter van mijn lul in je kutje te zuigen.

Ik kneed ondertussen de mooie volle borsten, streel je gevoelige tepeltjes. Jij voelt het ook – je voert het tempo op. Je tanden bijten nu gevoelig in mijn oorlelletje. Je kreunt ingehouden en kromt je rug. Snel grijp ik weer naar je kontje, anders jaag je mijn pik je kutje uit. Met mijn handen help ik je om met een gekanteld bekken mijn lul zo diep mogelijk in je te nemen. Je begint heel snel en heftig adem te halen. Ik voel dat je orgasme eraan zit te komen. Ik moet je kontje loslaten, je hoofd pakken en je diep aankijken voor ik mijn tong weer dwingend tussen je lippen prop. Je hapt toe en duwt je tong fel tegen de mijne. Je kreunt in mijn mond, je stikt bijna omdat je geen adem krijgt. Je scheurt je mond los een haalt hijgend adem. Je heupen, billen en dijen bewegen razend snel en je wipt als een gek op en neer op mijn keiharde dikke lul. Dit maakt mijn jeuk alleen maar erger. Dan zeg je plotseling "oh Jos, ik heb zo'n jeuk in mijn kutje, je moet me goed krabbelen".

Ik schiet ondanks alles in de lach en vertel je met hortende ademstoten dat ik hetzelfde voel. Dan ga je in de hoogste versnelling, de bank kreunt onder onze felle ongecontroleerde bewegingen. Dan slaak je een zachte jankende kreet en val je tegen me aan. Je bent buiten adem, je huivert en drukt je heerlijke lijf tegen me aan. Ik voel je kutje sidderen en knijpen. Nu kan ik ook niet langer en huiverend schiet mijn dikke vette sperma jouw kutje binnen. "Oh wat lekker warm", zucht je genietend als je lijf je vertelt dat ik mijn mannelijke zaad in jouw smachtende poesje deponeer. Je rilt in je nazinderende orgasme. Je hijgt alsof je een sprint gelopen hebt. Ik doe niet voor je onder – ik pers met mijn handen je heupen en billen tegen mijn kloppende en spuitende pik aan. Ik voel hoe jouw inwendige spieren aan mijn lul melken om alles eruit te halen. Je hoofd valt voorover in het holletje van mijn schouder. Zacht draai ik je hoofd een klein beetje, zodat ik je mond zachtjes kan kussen onderwijl streel ik voor het eerst van dit samenzijn door je haar. Ik geniet van het gevoel van je haren onder mijn vingers. Ik kus je nogmaals zacht – je kust me terug – we bedanken elkaar zo met kusjes voor wat we voor elkaar gedaan hebben. Ik laat me zijwaarts wegglijden op de bank en trek je zacht met me mee. Oh wat lig je lekker bovenop me. Onze adem wordt zachtjes aan weer normaal. Zacht strelen onze handen de plekjes waar we zo liggend bij kunnen. Ik denk dat we allebei heel erg bevredigd zijn deze dag.

Loom liggen we zo een hele poos tegen elkaar aan, fluisteren gekke dingen tegen elkaar, lachen samen om de onzin die we uitkramen. Genieten van elkaars nabijheid. Onze handen en lippen strelen elkaar – ik voel me gelukkig bij jouw. Wil je niet laten gaan, maar dat laatste gaat niet.

Ik merk ook aan jouw dat er een verandering optreedt. Je krabbelt overeind en kijkt me spijtig aan met je mooie ogen. Dan val je me om mijn nek en met een traan in je stem fluister jij ook dat je eigenlijk bij me wilt blijven. Hierna kussen we elkaar – het is alsof we elkaar met onze lippen beloften doen, die we niet durven zeggen – niet kunnen zeggen – zeker niet op dit moment. Helaas voelen we allebei dat het, zeker voor vandaag, over is...

Zachtjes aan worden we weer volwassen en komen we met beide benen op de grond...We douchen nog samen, maar het is voor ons allebei anders dan eerder deze dag...We kleden ons aan en ik moet je weer laten gaan, je naar het station brengen. Het is klote maar het kan niet anders... Oh Sabrina, ik wou dat ik je niet hoefde laten gaan. Je zit voor altijd in mijn bloed... Ik denk dag en nacht aan je... Aan wat je die vrijdag samen voor een prachtige dag gehad hebben...Wij samen...

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm