Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Mijn Marokkaanse liefdes godin DEEL1
Categorie: moslimseks | maandag 23 september 2013 01:48

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Zoals afgesproken zou je om tien uur met de trein aankomen in M. Natuurlijk was ik er al om kwart voor om er maar zeker van te zijn dat ik je niet zou missen. In je laatste sms-je had je me verteld dat ik uit moest kijken naar een licht getinte vrouw van 24 met een Marokkaans uiterlijk, een leuk koppie met zwart haar en zwarte laarzen met hoge hakken en een zwarte spijkerrok. Daarboven zou je een korte jas dragen en een mobiele telefoon in je rechterhand. Toen de trein enkele minuten na 10 uur daadwerkelijk langs het perron tot stilstand kwam klopte mijn hart in mijn keel van de spanning – zou ik je herkennen – ik denk het wel. Dus tuurde ik langs de trein op zoek naar de bekende outfit.

Enkele seconden later ging mijn hart als een razende tekeer - ik zag je – wowwww – wat ben je mooi. Een echte heerlijke volslanke vrouw en trippelend op de hooggehakte laarzen.

Jij herkent mij ook want er verschijnt een prachtige glimlach op je gezicht. Ohhhh en wat een split in je spijkerrok. Ik val bijna flauw van geile spanning als ik zie hoe hoog je de rits naar boven hebt gedaan. Je glimlacht nog steeds, maar nu toch een korte aarzeling en dan lig je in m'n armen. We kussen elkaar onstuimig en ondanks het gonzen in mijn oren hoor ik een tiener een stomme opmerking maken. Ik verbreek de kus, grijp je hand en trek je bijna de trap af naar de tunnel – weg van dit station – snel in de auto en naar huis. Ik had je immers beloofd je mee naar huis te nemen. Er was die dag niemand thuis. Ook had je me beloofd om de privacy van mijn huis te respecteren.

In de auto – snel starten – een gestolen geile kus – weg hier!!! In de 10 minuten naar mijn huis kunnen we nauwelijks van elkaar afblijven. Telkens stop je m'n hand in de opening van je rok – zoals beloofd zou je geen slipje dragen – mmmmmmmmmm. Ik voel hoe gezwollen je schaamlippen zijn en hoe nat je grot is geworden. Intussen heb je de rits van mijn gulp al open gemaakt en speel je met mijn tevoorschijn gehaalde erectie van 15 cm. Soms buig je voorover en neem je mijn lul diep in je heerlijke hete mond, maar we moeten voorzichtig zijn, ik raak zo mijn concentratie kwijt. Gelukkig is het niet ver meer. Ik duw je omhoog, we rijden de wijk binnen en je moet even fatsoenlijk gaan zitten. Ik parkeer de auto voor de garage en sleur je bijna mee naar binnen.

In de hal heb je je jas af over de kast gegooid die daar staat. Ik trek je mee de trap op naar boven, naar de logeerkamer, waar een groot tweepersoonsbed staat. Hier pas dwing ik mezelf om de tijd te nemen om je eens goed op te nemen. Zoals al eerder gezegd, wat ben je mooi, lekker volslank, precies zoals ik van je gedroomd had. Ook zie ik nu je tepels tegen de stof van je strakke truitje prikken – oohhhh wat word ik daar geil van. Je lacht naar me en ik trek je in mijn armen om je eens goed te tongen. Wild gaan onze tongen in elkaars mond tekeer. Onze heupen schokken tegen elkaar. Ik voel jouw hand zich om mijn stijve lul vouwen en er zacht in knijpen en mijn vingers glippen tussen jouw hete natte kutlippen en we kreunen samen van geile lust.

"Oohhh Sabrina", kreun ik en trek je stijf tegen me aan. Ik voel hoe je mijn poloshirt omhoog schuift terwijl mijn handen nu koortsachtig onder jouw top glijden op zoek naar die volle 85C borsten. M'n wat voelen ze geil en warm aan met van die heerlijke harde puntjes. Ja lieve schat, ik kan het niet laten, ik moet er heel even stevig in knijpen – jij kreunt hard in mijn mond en knijpt lekker hard in mijn pik.

Tijd om elkaar uit te kleden. Koortsachtig trek ik aan je top – even zit hij verward in je haren – je lacht plagerig geil. Dat trek ik de rits van je rok los – hij werkt erg goed mee en valt op de grond. Jij rukt aan mijn polo en rommelt haastig met de knoop van mijn spijkerbroek. Gelukkig schiet hij snel los en je kijkt een ogenblik verrast dat ik geen slip draag. Ik wilde je met gelijke munt terugbetalen. Op jouw laarzen na zijn we naakt en ik duw je pardoes op het bed en duw mijn hoofd in je kruis en begin als een bezetene je geile natte kut te likken – ooohhh lieve Sabrina wat ben je heet – geen Spaanse peper maar Marokkaanse peper schiet het op dat moment door me heen. Je kreunt protesterend, je wil mijn lul, dus glijd ik naast je op bed – duw mijn hoofd opnieuw in je kruis, maar nu prop ik een twee vingers in je kuttunnel waarbij je hete clit nog beter bereikbaar wordt voor mijn lippen en likkende tong. Ik voel dat je mijn pik opnieuw diep in je mond neemt terwijl je handen met mijn zak en ballen spelen. We kreunen allebei tegelijk en beginnen met hernieuwde energie aan ons lik en zuigwerk.

Eindelijk neem je je kans waar, en laat mijn pik uit je mond glijden en dan zeg je lachend "he Jos, ik heb hem groter dan 15 cm – kom gauw – neuk me lekker diep met je heerlijke oude paal". Vliegensvlug draai ik me om en positioneer me tussen je nog steeds in de geile laarzen gestoken benen en terwijl jij de top van mijn lul ongeduldig naar jouw kwijlende grot trekt glijd ik op je – geniet van je hete heerlijke lijf en als ik voel dat ik het begin van je tunnel binnengedrongen ben laat ik mezelf gecontroleerd op je neer en zorg ervoor dat jij maximaal kunt genieten van het binnendringen van mijn lul.

Je kreunt heerlijk geil en als ik helemaal in je zit begin je geil met je heupen te draaien terwijl ik me genietend terugtrek. Je slaakt een klein gilletje op het moment waarop mijn pik je dreigt te verlaten. Ik lach naar je en met een forse stoot kom ik weer diep in je – je kreunt opnieuw geil en goedkeurend. Zo neuk ik je een klein poosje totdat onze eerste jeuk wat voorbij is. We kijken elkaar aan en lachen – ik grijp naar je heerlijke borsten en streel de kleine harde puntjes. Ik verbaas me geil over de grote tepelhoven – heerlijk geil. Jij trekt m'n hoofd naar je toe en kust me geil. "Oh Jos, wat lekker" fluister je geil terwijl je je in laarzen gestoken benen over m'n heupen slaat, "beuk maar lekker diep in me". Ook voel ik hoe je een van je handen tussen ons in wringt en op het moment waarop ik weer omhoog kom voel ik je hand zich knedend rond m'n ballen. Ik buig mijn hoofd en begin lekker geil op je kleine tepeltjes te zuigen en voel hoe je die kleine harde hete knopjes tegen mijn lippen aandrukt.

"Ohhh Josss", kreun je opnieuw...

Ik dwing mezelf om rustig aan te doen en jouw goed te laten genieten. Eindelijk na al die geile boodschappen via telefoon en MSN maken we het allemaal waar. Ja lieve schat ik wil je bewust laten genieten, je laten voelen dat je er goed aan gedaan hebt om voor een oudere man te kiezen. Ik wil ook genieten van jouw heerlijke jonge licht getinte Marokkaanse lijf. Ik voel me samen met jouw jong, geil en wil je alle toppen laten voelen. Na nog een paar stoten voel ik dat ik wil experimenteren, ik weet dat jij graag op z'n hondjes genomen wil worden, dus fluister ik in je oor "kom lekker geil Marokkaans teefje, ik wil jouw fantasie uitvoeren, ik wil je lekker diep dekken – als een geile hengst".

"Oh, ja", roep je geil en duw me van je af, zodat je snel op handen en knieλn komt, "oh jaaaa Josss, neuk je Marokkaanse teefje". Met een natte 'plop' glipt mijn lul uit je kutje, snel ga ik op mijn knieλn achter je zitten en zie tot mijn genoegen dat je kutje een beetje open kiert en dat maakt me geil. Snel druk ik de natte glibberige kop van mijn lul tegen dat open gaatje en weer drijf ik genietend mijn pik in jou lijf. Je gromt en grauwt van geil verlangen en drukt je lekkere kont heftig bewegend tegen mijn buik. Als je voelt dat ik helemaal in je zit zak je door je armen, waardoor ik nog net ietsje dieper kan komen. "Ja Jos, neuk je Marokkaanse teef" kreun je geil en draait geil met je heupen.

Ik voel me echt een dekhengst en geniet van jouw geile gedrag.

Ik leg mijn handen rond je heupen en begin je lekker stevig te neuken. "Kom in me klaar Jos" roep je terwijl je extra je best doet om nog meer centimeters lul in je buikje te krijgen. Ik ben niet van staal en voel hoe mijn orgasme zich begint op te bouwen. "Kom lekker geil in me klaar Jos", bedel je met horten en stoten, "ik ben bijna zoverrrrrr".Deze ophitsende aanmoediging is heerlijk en ik ram met nog meer kracht tegen je lekkere kont aan. Hoor en voel hoe mijn strakke klootzak en ballen tegen jouw geile hete kut klotsen. Ik voel het geil mijn zak verlaten als ik plotseling jouw hand rond mijn klootzak voel en je er zachtjes, maar heftig aan trekt.

Dit is te veel ik duik nog een keer heel diep in je, sla mijn handen rond je lekkere borsten, voel je tepels en knijp erin op het moment dat ik mijn geil jouw kutje binnen voel spuiten. Jij voelt het ook en gilt "ja Jos, spuit me vollll, kom in me klaarrrrr". "Ja ikkkk kommmm ookkkkkkk – oohh jaaaa – ikkk koommmm ook" gil je overduidelijk en wrijft nog eens lekker met je kont tegen mijn buik. In je orgasme trek je plots vrij fel aan mijn zak, het is pijnlijk, maar dat is voor mij op dat moment een heerlijk geil gevoel. Ik zak bovenop je in elkaar en jij zakt ook onderuit, komt uiteindelijk op je buik te liggen en mijn handen zitten nog steeds onder je om je heerlijke borsten.

Ik hijg en stamel bij je oor "oh, lieve Sabrina, wat was dat lekker, wat heb jij me ongelofelijk lekker laten komen". En ik kus je op je oor, in je nek en geniet van jouw heerlijke geile lichaamsgeur. Zo liggen we een klein poosje uit te hijgen, waarna ik van je afga en me zachtjes tegen me aandrukt, je bovenop me trekt en we eindelijk tijd hebben om eens lekker met elkaar te zoenen en te strelen. Je ligt heerlijk geil en warm bovenop me en we kussen en tongen lekker.

Na enige tijd glijd je van me af en ga je op je zij liggen en zo strelen we nog lekker even verder.

Nu we tot rust zijn gekomen kletsen we over de afgelopen weken en knuffelen wat met elkaar.

Weer een tijdje later gaan onze handen opnieuw op verkenningstocht bij de ander. Ik merk aan je reacties dat je het lekker vindt dat ik met je borsten speel en ook als mijn vingers over je lekkere buikje naar beneden glijden. Ik streel de heerlijke gladde omgeving van je kutje en je dijen, die je bereidwillig voor me opent, zodat ik af een toe een vingerspelletje kan beginnen. Jouw handen glijden van mijn tepels, waar je in geknepen hebt via mijn buik naar mijn slappe lul en zak, die allebei nog kleverig nat zijn van het neuken.

"Oh Jos, wat heb je me lekker geneukt", zucht je loom en begint met mijn pik te spelen...

Ik voel je strelende vingers rond mijn lul, je knijpt er zachtjes in en begint hem af te trekken. Ik voel dat er weer leven in mijn pik komt onder die vakkundig strelende vingers. Mijn vingers strelen jouw buikje, je zachte kutje en samen met jouw handwerk voel ik nieuwe kracht in me komen. Je vraagt me je kutje wat te kneden, het maakt je geil, fluister je in mijn oor terwijl je eraan likt. We kussen elkaar en gaan door met elkaar op te winden.

God, wat heb je toch een lekker kutje, het is heet en nat en je lippen zijn gezwollen en voelen heerlijk aan. Dat geldt ook voor je klitje, hij is erg gevoelig en je kronkelt geil als ik hem aanraak met een vinger. Je vertelt me dat ik zachtjes moet doen omdat je gevoelig bent. Graag voldoe ik daaraan, want ik vind het erg lekker om zo zachtjes en geil met je te spelen. Ook vind ik het fantastisch om naar je te kijken – jij bent alles wat ik me ervan voor had gesteld. Al spelend knuffelen we – het voelt zo goed – zo bij jou te zijn.

Plots stop je en lach je naar me en zegt: "he zal ik mijn laarzen maar eens uit doen?". Ik schiet ook in de lach en rol even bij je vandaan. Ondanks dat ik me geil voel krijg ik een idee – het lijkt me geil om samen met Sabrina in bad te gaan. Als Sabrina haar laarzen uit heeft gedaan en zich opnieuw over mijn pik wil ontfermen stel ik haar voor om eerst lekker samen in bad te gaan. Je kijkt me aan met glimmende lichtbruine ogen "lekker samen in bad", vraag je een beetje ademloos. "Ja", zeg ik, "lekker in het hete water en samen spelen" bevestig ik.

"Mmmmmm", mompel je zachtjes lachend, "lijkt me heerlijk".

We steken hand in hand de overloop over en gaan de badkamer binnen. Nadat ik de kranen van het bad open gezet heb ga je op het toilet zitten, wat er net naast staat. Ik kom bij je staan en begin je een beetje op te vrijen, door met je borsten te spelen, waarbij het me opnieuw opvalt hoe mooi groot ze zijn, met die lekkere grote hoven en die kleine tepeltjes. Je spreidt je benen, zodat ik ertussen kan komen staan. Jouw handen grijpen naar mijn zwabberende pik terwijl ik op zoek ga naar je lekkere kutje. Je pist stoer over mijn vingers en voelt aan het steigeren van mijn pik merk je dat ik het leuk vind.

Ondertussen stroomt het bad langzaam vol. We kruipen er in en genieten van de warmte om ons heen. Direct beginnen we weer met elkaar te rommelen, we geilen elkaar weer op en ik voel mijn pik groeien in jouw handen. Je zit lekker met je rug tegen me aan, met je handen achter je rond mijn pik. Ik speel ondertussen met je borsten en je kutje. Je woorden indachtig voel ik aan de dikke lippen van je kut, ik rol ze lekker tussen mijn vingers. Ook voel ik aan je klitje, dat een beetje naar buiten kom als ik een vinger in je kutje steek. Bij elke aanraking kreun je geil en duw je je lijf tegen me aan.

"Ik wil weer geneukt worden Jos!"

Kreun je verleidelijk en je knijpt lekker geil in mijn lul. Dit is wel moeilijk voor je denk ik, zo met je handen tussen onze lijven geklemd. Ik til je een beetje op, zodat ik mijn handen onder je billen kan leggen. Ik krijg hierbij een geil idee en begin voorzichtig je kontgaatje te strelen. Je kreunt nu aan een stuk door en vraagt me steeds nadrukkelijker om je te nemen. "Wil je in je kontje geneukt worden Sabrina", vraag ik geil bij je oor. Het is even stil en dan draai je je om in mijn armen en je komt heerlijk tegen me aanliggen. We kijken elkaar aan en er blikt iets in de mooie ogen van je.

"Ik ben nog nooit in mijn kontje geneukt Jos!"

Zeg je aarzelend en ik voel hoe mijn intussen weer stijve lul tegen jou aan klopt. "Wil je het wel dan?", vraag ik aan je, immers we hebben daar al eens over ge-MSN-end. Je kijkt nog eens naar me en zegt dan zachtjes, "wil jij het doen – zul je voorzichtig zijn". Ik hoef hier niet over na te denken en knik direct bevestigend. "Ja ik wil je kontje wel ontmaagden", zeg ik zacht, "maar niet hier in bad, dat doen we straks op bed, okι?". Er breekt een heerlijke lach door op je gezicht en ik voel dat je bezig bent om stiekem mijn lul weer in je heerlijke kutje te krijgen.

Ik laat je even je gang gaan, want het is heerlijk thuiskomen zo in dat lekkere warme kutje van je. Je hebt moeite, vanwege het water, om me in je op te nemen. Pervers genoeg vind ik het super dat er wat weerstand is en zeker het 'gemodder' van jou om mij in je te krijgen maakt me weer supergeil. Ook sta ik versteld van mezelf, normaal gesproken zou het nog uren duren voordat ik weer in staat zou zijn om te neuken, maar nu ben ik ondertussen zo geil als een jonge dekhengst.

Omdat je bovenop mij ligt duw ik ons samen omhoog en boven water. Hierdoor is er even wat meer ruimte voor jouw om te doen waar je zin in hebt. Na wat heen en weer gewrijf en gedoe voel ik dat er wat extra geil vocht van jouw uit je kutje komt, waardoor de tip van mijn pik ingesmeerd wordt en plotseling voel ik dat mijn harde lul weer bij je naar binnen glijdt. Jij voelt het ook, ik zie je ogen groter worden en ook zie ik de opwinding in je ogen terugkeren. Het is heerlijk om te voelen dat je met je heerlijke jonge lijf bezig bent om een oude pik als die van mij in je op te nemen. Zachtjes rij je voor- en achteruit totdat mijn lul weer lekker in je zit. Het is heerlijk om je zachte buikje over mijn buik te voelen schuiven. "jou pikharen kriebelen aan mijn kutlipjes", zeg je plotseling met een proestend lachje en je begint wilder heen en weer te schuiven. Hierdoor is het voor mij iets moeilijker om je heerlijke schuivende lijf onder controle te houden. Mijn benen en rug staan onder spanning, maar ik wil volhouden, ik wil je laten genieten om zo lekker heen en weer te rijden.

"Rij je lekker lieverd", vraag ik ten overvloede, want je blik verraad de toestand waarin je verkeert, je bent geil, je geniet van een harde lul in je natte kutje. Ik denk dat je klitje ook lekker gekieteld wordt door het haar op mijn onderbuik, want je gaat steeds voortvarender te werk, je schuift heel geil heen en weer. Ik ondersteun mijn heupen met mijn handen, dus ik kan verder niks doen en dat maakt het voor mij spannend. Plotseling merk ik dat je door hebt dat ik beperkt ben in mijn bewegingen, zo in dat warme klotsende bad, waarbij jij al helemaal boven water bent.

Je buigt je wat voorover en zorgt ervoor dat je borsten tegen mijn gezicht kletsen als je heen en weer schuift. Ik probeer telkens om een tepel te pakken als er een borst tegen mijn gezicht komt. Af en toe lukt het me om zo'n klein tepeltje tussen mijn lippen te klemmen. Als ik bij de volgende poging mijn tanden in je tepel zet kreun je pijnlijk bij het terugtrekken omdat nu je tepel niet uit mijn mond glipt. Door je schrikreactie onderbreek je je achteruitgaande beweging en kom je heftig reagerend terug naar voren. Ik voel dat mijn lul lekker diep in jouw lijf wordt opgenomen en ondertussen kreun je luid.

Ik voel dat er een te grote spanning op mijn lijf komt en ik voel me ineen zakken in het bad. Je slaakt een gilletje als je weer deels in het water terugglijdt. Je stopt en glijdt tegen me aan. Onze lijven blijven aan elkaar geklonken zitten. Je lacht zachtjes omdat ik je niet langer onder controle kon krijgen. Ik merk het aan de glinstering van je ogen. Je ligt weer lekker tegen me aan en samen genieten we van dit intieme moment. We knuffelen wat terwijl jij probeert om wat heen en weer te schuiven, maar je bent beperkt in je bewegingen vanwege de wanden van het bad, het water en het feit dat je benen klem zitten.

"Oh Jos, kom doe iets, je moet me neuken", kreun je even later, "ik ben zo geil – neuk me schatje".

Ik laat je bewust even smeken, het is zo leuk om je zo te zien en te voelen. "Ga dan maar van me af", zeg ik even later, "dan zal ik mijn Marokkaanse sletje is goed doorneuken". Je glimlacht manmoedig als je met mijn hulp overeind komt in het bad en we los van elkaar geraken.

"Oh, kom bij me schatje, ik voel me leeg", kreun je en grijpt mijn pik. Met jouw hand aan mijn pik klimmen we uit bad en grijp ik naar de voor handen zijnde badlakens. Koortsachtig drogen we elkaar af, waarbij je maar node mijn weer fier omhoog staande pik wil loslaten. Hetzelfde geldt voor mij ten aanzien van je heerlijke borsten en je mooie kutje.

Als je plotseling over de rand van het bad buigt om de stop eruit te trekken gaat bij mij de stop er juist in, namelijk snel ga ik achter je staan en duw achterlangs mijn dikke harde stijve leuter in een stoot in je heerlijke natte poesje en grijp je bij je heupen om eens lekker fel in je door te neuken. Na je eerste vrij harde gil van verrassing begin je te genieten en duw je net als enige tijd geleden in de slaapkamer je lekkere kont draaiend tegen mijn buik aan.

"Oh ah, Jos", kreun je geil, 'neuk je Marokkaanse slet maar lekker zo over de rand van het bad. Je kreunen en steunen worden luider en intenser, je staat weer op de rand van klaarkomen. Je draait steeds geil met je kontje om zo maar steeds de volle lengte van mijn pik zo diep mogelijk in je te krijgen. Graag help ik je daarbij en ram behoorlijk heftig mijn harde lul jouw poesje in. Bij elke diepe stoot kreun je harder en je blijft om meer vragen... ik sta versteld dat zo'n leuk jong ding als jij mij, ouwe vent, blijft vragen om meer.

Opeens slaak je een kreet en klapt zowat dubbel, zodat ik je aan je heupen vast moet klampen om niet samen voorover het bad in te duiken. Dubbelgevouwen kreun en steun je en hap je naar adem terwijl mijn harde pik nog steeds opgesloten zit in je heerlijke, nu fel knijpende kutje. Uit dit laatste trek ik de conclusie dat je klaar bent gekomen. Voorzichtig trek ik mijn pik uit je knijpende kutje terug. Je protesteert zachtjes, zonder veel ophef. Ik help je overeind, draai je om en neem je in mijn armen. Je hijgt en puft en slaat je armen krampachtig om me heen.

"Oh Jos", hijg je even later, "ik ben zo vreselijk geil klaargekomen, ik voelde hoe je harde pik in mij tekeer ging en toen kon ik het niet meer houden, ik moest klaarkomen". "Oh schatje wat ben ik lekker gekomen", fluister je geil in mijn oor en daarbij druk je je heerlijke lijf lekker tegen me aan.

We staan zo heel even, dan pak ik de op de vloer gegooide badlakens en wikkel er een om je heen. "Kom dan gaan we op bed verder", fluister ik glimlachend terug... "Je hebt een ronde voorsprong, maar die mag je hebben..."

"Nu ben ik zo aan de beurt...!!!".

Met het badlaken om je heen neem ik je in mijn armen en til je op. Ik draag je naar de slaapkamer en laat je zachtjes op bed neer glijden. Je hijgt nog steeds van je laatste orgasme. Je hebt prachtig stralende lichtbruine ogen merk ik nu, heb ik dat gemist of komt het door het nazinderen van je orgasme? Ik blijf naar je kijken, ik ben nog steeds ontdaan van het feit dat zo'n heerlijke Marokkaanse meid, mij ouwe vent, zo ver kan krijgen dat ik je intussen al twee keer een orgasme heb laten beleven.

Veel tijd voor bespiegelingen geef je me niet, want je armen, die om mijn nek zaten trekken me dichter naar je toe, "kom bij me Jos", fluister je. De manier en intonatie maken we week en blij, ja natuurlijk wil ik bij je zijn. Eigenlijk zou ik voor altijd bij je willen zijn...

Je hebt je jonge lekkere Marokkaanse lijf weer onder controle en je neemt het initiatief van me over, je gooit het badlaken af, zodat ik je hele prachtige naakte lijf kan zien. Je klimt bovenop me en begint me fanatiek te kussen en te tongen. Ik voel hoe je harde tepeltjes door het haar op mijn borst kietelen. Je lijf voelt heet aan, je schuift geil met je lijf over het mijne. Ja je hebt donders goed in de gaten dat mijn iets verslapte pik weer helemaal stijf tegen mijn buik ligt. Je probeert hem tussen je benen te vangen, maar je kleine buikje gooit roet in het eten, want hierdoor rolt hij zacht heen en weer tussen onze buiken – het maakt me razend.

Ik grijp naar je lekkere billen – kneedt ze en druk zo jou lijf nog vaster tegen het mijne. Je probeert helemaal om me heen te zijn. Ik voel je hijgende ademhaling, ik voel je hitsige tong overal waar je bij kunt. Ik geniet van je harde diepe tongzoen, van je zoekende en knedende handen. Ik geniet van de kleffe hitte die vrij komt uit mijn lul in combinatie met het vocht uit jouw kutje en waarin mijn pik nu kan baden. Ik laat je even lekker gaan, maar dan komt mijn beurt... Ik draai je van me af en ga half op je liggen. Nu is het mijn beurt om jouw lekker te tongen – ik boor mijn tong diep in je mond, even later speels in een van je neusgaten en in je oor. Je giechelt geil – je hitst me op kleine.

Ondanks je beperkte ruimte wrijf je je borsten tegen mijn bovenlijf. Mijn handen strelen ondertussen jouw lijf, omvatten zacht knedend je tieten, spelen met je harde knopjes en jij kreunt en steunt – moedigt me aan om door te gaan. Mijn handen glijden via je buikje naar je kutje. Ik voel je hete natte kutje – ik voel je dikke natte lippen – je hete harde klitje. Je kronkelt onder me met je onderlijf – wriemelt net zo lang tot een van mijn vingers je schede binnen dringt – je gromt genoeglijk. Mijn vinger neukt je hete natte grotje – mijn duim plaagt je supergevoelige klitje – de rest van mijn hand kneed je heerlijke opgezwollen kutlippen. Je stroomt over van geilheid – mijn hele hand is nat van je geil en mijn lul klopt van verlangen als ik opeens je hand op mijn harde pik voel. Ik geef je alle vrijheid en gelegenheid om ermee te spelen. Het wind me zo op – jij geile meid.

Dat glijdt mijn vinger jouw kutje uit en ik wrijf het geil wat mee komt uit naar beneden. Voorzichtig raak ik je kontgaatje aan – je kreunt langdurig – ik weet niet precies wat het betekent, dus wrijf ik weer over je kutje. Toch glijdt mijn vinger weer naar je sterretje – weer kreun je langdurig, maar nu bespeur ik ook enige druk van je billen richting mijn vinger. Ik neem de stilzwijgende uitdaging aan. Ja ik begin met je sterretje te spelen, probeer voorzichtig of ik een klein stukje vinger in dat sterretje kan krijgen. Je kreunt nu heftiger en korter. Je rukt heftig en geil aan mijn harde lul – je adem gaat gejaagd tegen mijn gezicht. "Ga verder Jos", fluister je zacht maar goed verstaanbaar, "speel met mijn kontgaatje – ik wil dat je daar ook neukt".

Nu weet ik genoeg en probeer een klein beetje te ontspannen – het heeft geen zin om mijn geil in jouw trekkende handje te spuiten als ik straks in je kontje mag. Zacht begin ik opnieuw geil uit je kutje naar je kontgaatje te brengen met mijn neukende middelvinger. Mijn duim blijft ondertussen af en toe je klitje raken. Gelukkig ben je zo gevoelig dat ik elke aanraking kan vernemen aan een hese kreun van jouw. Onder de laatste kreun lukt het me om mijn stotende middelvinger een centimeter in jouw kontje door te laten dringen. Je slaakt een kreetje van verrassing. "Voorzichtig, schat", kreun je,

"Dit is helemaal nieuw voor me".


Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm