Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geil en Marokkaans DEEL1
Categorie: moslimseks | zondag 22 september 2013 03:17

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Het is zaterdagochtend, ergens in December. Het is verdomde koud buiten. Je staat voor de spiegel. Je hebt gisterenavond lekker met wat vrienden een glas gedronken in de kroeg, maar het was je allemaal wat te druk. Waarschijnlijk was je toe aan vakantie. Na wat gezapt te hebben ben je naar huis gegaan, en inderdaad was je wel toe aan wat rust. Je bent in slaap gevallen en hebt als een blok geslapen. De klok bijna rond. Je spuugt de laatste mond tandpasta uit net als je dat doet gaat de bel. Je loopt naar de deur toe, en kijkt wie daar staat. Ikram? Normaal bemoeit ze zich nooit met je. Ze durft je zelfs nauwelijks aan te kijken als je voorbij loopt. Maar nu blijkbaar wel. Ze kijkt een beetje paniekerig uit haar ogen. Je doet verbaasd de deur open.

"Boerman" boerman mij helpen" hakkelt ze tegen je.

Je kijkt haar wat versuft aan. Je bent nog niet zolang wakker. "Mevrouw, wat is er precies?" Ikram kijkt je wat hulpeloos en en uit een paar rappe woorden in het Berbers, waar je de ballen van verstaat. Ze kijkt je daarna smekend aan, en wringt haar handen. Dan zie je dat ze een briefje in haar handen heeft. Je herkent het meteen. Een briefje van het energie leveringsbedrijf. Ze had al weken geleden moeten doorgeven wat haar meterstanden waren. Maar natuurlijk begreep ze daar niks van, en heeft het kaartje weggegooid. Het herinneringskaartje waarschijnlijk ook, en nu heeft ze een kaartje waar ze waarschijnlijk gesommeerd wordt alles door te geven.

Je fronst en neemt het kaartje van haar aan, als ze het aanreikt. Inderdaad: "Indien U binnen 24 uur de meterstanden niet doorgeeft zien wij ons genoodzaakt over te gaan op aan stopzetting van uw toevoer en mogelijk zelfs een dwangsom. Mocht u dit reeds gedaan hebben verzoeken wij u contact op te nemen" Enz. Enz. "Ikram jammert een beetje en wijst op twee woorden die haar kennelijk niet bevallen: "afsluiting" en "dwangsom".

Je lacht even vriendelijk naar haar. "Man niet thuis, man werken. Wat doen, Boerman, wat doen." Stamelt zei. "Buurvouw".even rustig. Kom even binnen, we lossen het wel op. We hoeven alleen maar even de meterstanden door te geven aan het bedrijf." Ikram's gezicht is θθn groot vraagteken. "Ik" wijzend op jezelf "ga met jou naar je huis", je wijst richting haar huis "om te schrijven." Je doet alsof je iets opschrijft, "en dan bellen." Je houdt je hand met gestrekte vingers langs je mond en oor.

"Boerman bellen om op te lossen?", vraagt ze twijfelend. Dat is goed genoeg voor jou. Je knikt. Een warme glimlach glijdt langs haar gezicht. Opeens zie je dat ze best mooi is. Ze is geen jonge meid meer, maar ze heeft iets leuks over zich. Ze is wat steviger gebouwd, maar ze kan het wel hebben. Heel even voel je je pik zich roeren in je broek. Belachelijk zeg! Een vrouw die behoorlijk wat ouders is, en die echt niet in is voor zoiets. Je stopt de geile gedachtes snel weg.

Snel stap je door de kou op weg naar haar huis. Ikram dribbelt achter je aan, haar lange gewaden wapperend in de koude wind. Ze opent de deur. Aals je binnenstapt zie je snel hoe haar jonge dochter Hafida snel haar hoefdoek vastknoopt als je binnenkomt. Ze sluit onmiddellijk ook de kamerdeur. Haar moeder kijkt bijna vol aanbidding naar je op, terwijl je de meterstanden opneemt. Dat is zo gebeurd. "Zo nu even bellen." Je kijkt haar aan. "Bellen!"

"Goed Boerman, jij bellen."

Ikram draait zich om en loopt weer terug naar je huis. Wat krijgen we nou? Waarom kan dat niet hier. Je loopt achter haar aan, en wil haar zeggen dat je haar telefoon nodig hebt maar ze is negeert je. Je staat voor je deur, met een glimlachende Marokkaanse vrouw, en opeens lijkt het alsof jij er zelfs nog het allerminst van snapt.

"Boerman bellen" Ze gaat dichter bij staan. Haar volle borsten raken je nog net niet. Ah! Ze hebben natuurlijk geen vaste lijn en haar man heeft de telefoon mee. Dan hier maar even het is een goedkoop nummer. Je loopt naar de keuken. Je zegt tegen Ikram "Ga maar even zitten. Ik ga bellen." Ikram knikt blij.

Je loopt de kamer in en pakt de telefoon. Het is binnen een minuut geregeld. Je wil het Ikram vertellen dus je loopt terug de keuken in. En daar krijg je de schrik van je leven. Ikram zit op je keukentafel. Haar lange rok heeft ze opgeschort tot over d'r knieλn en je kijkt recht d'r kut in. Die is duidelijk al nat en sappig, Ze scheert zich niet kaal, maar ze is wel bijgewerkt. D'r bovenstuk heeft ze nog aan. "Boerman kom, bellen."

Bellen? Waar heeft ze het over. Denk je nog. Deze situatie is ronduit absurd. Je weet niet waar je kijken moet. Nou ja, eigenlijk wel. Je wil graag recht d'r pruim inkijken, maar je weet even niet hoe en wat. Ikram lijkt je aarzeling te snappen. Ze opent de voorkant van haar gewaad en haalt d'r twee zware tieten te voorschijn. Oh god, je voelt dat je pik op knappen staat. "Boerman" kom, bellen." Ze knijpt in d'r dikke tieten.

Wat kan het je ook verdommen. Je gaat naar d'r toe. Je knielt neer en steekt je hoofd tussen d'r volle dijen. Je tong raakt d'r lekkere kut. Hmm, goed nat al. Ze liep vast al een hele tijd te soppen".dan denk je aan d'r dochter".die had het ook kunnen regelen voor haar. Haar beide dochters spreken goed Nederlands. De slet! Loopt ze hier een beetje op je te geilen. Nou ja, als ze het wil kan ze het krijgen. Je laat meteen twee vingers diep in d'r spleet glijden terwijl je aan d'r klit zuigt. Ikram kreunt en roept: "Ja Boerman" bel me!'

Als je niet zo geil was zou je erom kunnen lachen. Ze verwart bellen met beffen. Je probeert een derde vinger in haar te steken, en dit gaat met gemak. Ikram spartelt een beetje en ontdoet zich van al haar gewaden. Ze leunt achterover, de harde keuektafel wordt zacht gemaakt door d'r gwaden. Haar benen gaan zo wijd als ze kan, zodat je lekker kan beffen. Je likt even door, maar je bent al snel zo geil dat je besluit haar te neuken. Je staat op, en doet je jeans omlaag. Je stijve pik springt tevoorschijn. "Boerman, grote lul".Boerman, goed neuken" zegt ze kreunend. "Boerman zeker goed neuken" zeg je. Je gaat tussen haar benen staan, en stoot je pik diep in d'r zeiknatte kut. "Hier voel maar eens hoe lekker Boerman neukt." Ikram kreunt alleen maar en zegt dan iets in een taal die je niet verstaat. "Godverdomme, " denk je "die teef is echt lekker heet. Zo lekker heb ik lang niet kunnen neuken."

Ikram's dikke borsten deinen heen en weer op het ritme van je stoten. D'r kutje sopt terwijl je erin heen en weer gaat en Ikram kreunt: "Oh Boerman neuken, Boerman neuken, Boerman mij lekker neuken.". Af en toe pakt ze zichzelf bij d'r memmen en trekt aan d'r zwarte tepels. Het is een geil gezicht, en de dingen die je hoort maken dat je bijna komt. Maar gelukkig is de kut van Ikram zo ruim dat je pik niet al te sterk gestimuleerd wordt. Maar je besluit ook dat je wel even iets anders wil. Je haalt je pik eruit. Ikram komt onmiddellijk overeind en pakt hem beet.

"Boerman dikke lekkere lul, die lekker neukt.", zegt ze terwijl ze je aftrekt.

Je kreunt en bijna spuit je alles over d'r wulpse lijf, maar Ikram laat je los. Ze laat je gewoon staan. Je weet even niet wat ervan te denken. Gaat ze nu opeens roepen dat je d'r hebt verkracht? Dat kan wel eens lelijk worden. Maar je hoort haar de trap op lopen. Snel ga je erachteraan.

Ze is op je slaapkamer. Ze ligt op je bed, d'r geile gleuf te vingeren. Tjezus, wat is die meid heftig en geil. "Kom Boerman, doorneuken. Man nooit meer neuken, dus ik geil." Je laat het je geen twee keer zeggen. Je kruipt op d'r. Je voelt hoe je hand je pik weer beetpakt. Je steekt toe. Maar Ikram is iets gaan verliggen. Ze leidt je lul niet naar d'r soppige grot, maar naar d'r strakke kont. Waarschijnlijk is d'r kut al te uitgewoond om een pik nog echt te voelen. Maar kontneuken met deze lekkere slet, dat zie je ook wel zitten. Je steekt toe.

"Boerman kont neuken. Ik Marokkaans, ik kontneuken.

Ik heel veel gedaan." Je wordt gek als je het hoort. Je begint dieper en harder in d'r dikke kont te stoten. Je begint terug te praten, net zo smerig als zij doet: "ja, vind je het lekker om in je gat gepakt te worden, del? Is je kut zo opgerekt door al die pikken dat je alleen nog iets voelt als je kontneukt? Wil je daarom van achteren gepakt worden." Je steekt zo diep als je kan. Je weet niet of ze er iets van snapt. Maar ze spreidt de lippen van d'r kut en onthult de geile roze binnenkant daarvan. Zonder probleem gaan er drie, nee vier vingers naar binnen. Je voelt de vingers binnen wroeten, alsof ze zoekt naar iets. Het voelt heerlijk aan aan je pik. Je kijkt naar haar, het feit dat ze naakt is behalve d'r hoofddoek maakt je nog geiler. En je stoot en stoot. Ikram krijst bijna, halfhuilend komt ze klaar. Ze schokt en spartelt, en door haar gespartel glijdt ze van je lul af. Je grijpt haar stevig beet en steekt opnieuw toe, nu in d'r kut. Die is zo nat dat het geil er praktisch uitstroomt. Ikram zit gevangen in orgames die blijven duren. D'r handen wisselen af tussen d'r tieten en d'r spleet, jij laat je pik zowel in d'r kut als kont glijden. Je hebt nauwelijks de tijd om zelf te genieten. Ikram ligt gewoon ranzig geil te komen.

Eindelijk is het genoeg. Je ontspant. Ze is gekomen en gekomen. Ze kijkt galzig en tevreden. Jij niet. Jij hebt nog steeds een stijve. Ikram komt traag overeind en begint te zuigen. Haar handen glijden over je ballen, een vinger over je bilspleet. D'r zware borsten zwieberen op en neer. Het is je teveel. Je komt klaar "in d'r mond" Even denk je dat ze gaat walgen. Maar dan pak ze je pik juist nog harder beet. Ze rukt, en zuigt en trekt het zaad recht uit je ballen d'r geile mondje in.

En dan is het voorbij. Je zakt in elkaar. Ikram echter, bindt d'r scheve hoofddoek recht. Ze geeft je pik een laatste kusje, en en loopt weg. Je hoort wat gerommel in de keuken, en als je wat trillerig naar beneden loopt is je geile Marokkaanse buurvrouw al weer weg.

Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm