Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Mijn Turkse Buurjongen DEEL8
Categorie: moslimseks | vrijdag 20 september 2013 02:12

Geile afspraakjes

DEEL 8 - Er waren een paar dagen overheen gegaan, nadat Mehmet bij Tessa en Manon was geweest. Nu Esther op reis is, wil Mehmet Tessa weer een keer ontmoeten. Hij heeft haar een paar berichtjes gestuurd, en wat sms verzonden, maar meer dan “geen tijd, lief” had hij niet terug gekregen. De man van Tessa heeft vakantie, en is dus een paar dagen thuis. Hierdoor kan Tessa niet zo vrij bewegen als ze wil. De smsjes maken haar nerveus, maar ook opgewonden … de geile jongen die haar wil ontmoeten.. Zijn naam is opgeslagen alsof het een vrouw van haar sportvereniging is, zodat Jan niet te achterdochtig zou worden. Dan op een koele donderdagavond neemt ze de gok “ik ga de post bij Esther even doen, en daarna sporten schatje...”roept ze naar de garage, waar Jan aan het klussen is. Onder haar lange jas verstopt ze haar kleding, een kort lederen jurkje, en geen ondergoed. In de auto trekt ze haar sportschoenen uit, en verruilt ze voor haar rode hoge pumps.

Als ze wegrijdt, stuurt ze Mehmet een sms “onderweg naar E … heb je alsjeblieft even voor mij... ” Mehmet leest de sms, en glimlacht erbij.. eindelijk …. en zijn pik verstijfd alweer Als ze de oprit bij Esther oprijd, en haar auto stilzet doet ze haar makeup goed fel rode lippen, donkere oogschaduw, en als ze uitstapt, laat ze haar jas in de auto liggen. De deur opent soepel, en met bonzend hart loopt ze de woonkamer in, er speelt muziek, dus Mehmet moet er zijn. Hij zit met zijn laptop aan de eettafel, maar is niet alleen. Erkan en nog een jongen zijn erbij. Dit had ze niet verwacht, maar Erkan kent ze nog wel... haar ademhaling gaat sneller.. Mehmet komt naar har toe, en kust haar mond “dag sletje... dat is Ramon, een maat van ons !“ Erkan draait de laptop, en Tessa ziet de foto's van haar, en van Esther over het scherm gaan. 'ik heb een kado voor je, sletje … iets wat je zal passen !' zegt hij zacht. Ze voelt zijn handen langs haar lichaam gaan, en er wordt een koel ding om haar hals gelegd. Langzaam klikt hij het vast, ze voelt eraan, het voelt als een... “juist, slet …. een halsband …. een halsband voor geile teven die moeten luisteren !” Mehmet grijnst naar haar, en trekt de rits op haar rug omlaag. Zonder teveel moeite trekt hij haar jurkje in een beweging omlaag. Een gevoel van verlegenheid komt over haar heen, en ze legt haar handen voor haar borsten Mehmet duwt ze omlaag “komop sletje …. alsof je iets te verbergen hebt !”

Haar tepels verstijven, omdat het haar toch wel opwind, 3 jongens, zijn bijna helemaal naakt. Geile pumps en haar halsband om. Ramon staat op, en loopt op haar af, keurend bekijkt hij haar van top tot teen. “draai je eens om !” zegt hij, en Tessa doet wat hij wil, langzaam draait ze zijn rug naar hem toe hij legt een hand op haar heupen, en knijpt … “lekker …. gezond vlees !” en ze voelt een pets op haar bil. De 2 buurjongens lachen, als ze Ramon om haar heen zien lopen, haar keuren met het oog van de slager. Ramon knijpt en voelt bij Tessa, haar kontje, haar heupen, de kleine vetrolletjes, haar borsten Tessa sluit haar ogen, ze voelt zich gebruikt, een beetje hulpeloos … maar ondertussen voelt ze ook opwinding, de jongens vinden haar mooi, aantrekkelijk, en misschien wel geil.

Ze voelt zijn vingers tegen haar tepels tikken.

Het voelt alsof er aan getrokken wordt. Als ze haar ogen opent ziet ze dat Ramon voor haar staat, en met zacht, niet te harde piekende tikjes tegen haar stijve tepels aan tikt. Dan neemt hij haar hand …. “je bent getrouwd ….” vraagt hij, en Tessa knikt langzaam. De gedachte aan haar man maakt haar een beetje verlegen … hij is lief, en zorgzaam. Maar de laatste tijd minder aantrekkelijk.. door deze jongens... het is haar schuld. Ramon streelt haar bovenarm, en haar schouders.. zijn hand gaat omlaag, over haar borsten, en streelt onderlangs met 2 vingers, naar haar buikstreek “en dan kom je nog steeds naar die 2 geile jongens toe... ” vraagt Ramon weer, en Tessa knikt, een lichte blos komt er over haar wangen. Zijn handen omvatten haar middelgrote borsten, en knijpen erin, met zijn duim op haar tepels. “Je krijgt niet genoeg thuis zeker …..” gromt Ramon, en Tessa kijkt hem met zwoele ogen aan, ze antwoord niet, maar hij weet het. Hij streelt haar buik, maar slaat haar glad geschoren heuveltje expres over. Zijn handen gaan over haar billen, en een hand gaat verder, Tessa zet haar voeten verder uit elkaar, en drukt haar billen naar achteren, zijn hand komt heerlijk in de buurt van haar poesje, ze voelt bijna hoe nat ze geworden is van de plagende jongen.

Zo voorover gebogen kijkt ze bijna wanhopig naar de 2 broers, maar die genieten van haar lichaam, kronkelend om aandacht, hunkerend naar een aanraking op de juiste plekken Ramon spreidt 2 vingers, en laat deze langs de binnenkant van haar been strelen, langs de lengte van haar smachtende poesje … hij raakt de lipjes nιt niet... Tessa staat met ingehouden adem, haar hart bonst als een wilde, ze voelt haar ademhaling sneller en oppervlakkiger … ze is zo opgewonden... dan voelt ze dat er aan haar nek getrokken wordt, ongemerkt had Ramon een riem aan de ring gemaakt, en nu trekt hij er aan, als een hondje moet ze hem volgen... terwijl ze volgzaam meegaat, staan de 2 broers ook op, achter haar aan, de trappen op, naar de slaapkamer … Ze moet op het bed gaan liggen, op haar rug, in haar ooghoeken probeert ze de jongens te volgen, maar alleen Ramon is te zien, hij heeft de lederen lijn nog vast, en terwijl ze zo op haar rug ligt, houd hij het onder spanning... “laat je geile spleet eens zien … ben je al nat, sletje ?” Ramon duwt tegen haar knie, en ze spreid haar benen. Een glimmende spleet komt in beeld, haar lipjes zijn opgezwollen, haar klitje verscholen onder een klein beetje huid. Tessa gaat met har vingers in haar kruis, ze beweegt langzaam in kleine cirkels, en trekt de huid om de gevoelige klit wat opzij Het roze knopje komt tevoorschijn, glanzend van haar eigen geil.

Ramon drukt erop met zijn duim, en gaat er een paar keer langs met zijn vingers “kijk eens … een geile deurbel... dingdong... ” lacht hij “hmm kom maar binnen...” kreunt Tessa opgewonden... Ramon drukt 2 vingers in het natte kutje … “zo mag ik het horen sletje ….” en hij drukt ze door tot ze helemaal in haar glijden. Tessa drukt haar heupen omhoog, om hem alle ruimte te bieden, en Ramon vingert langzaam de vrouw, zijn vingers worden kleverig en nat, en zijn duim masseert haar dikke klitje ondertussen Tessa geniet van de vingers, hij raakt haar precies goed, nog even ….”ja... nog even... ohh.. mmm” haar opwinding wordt luider, en ze voelt het eerste orgasme komen... Ramon stopt nu … maar voor ze kan protesteren, gaan zijn vingers door … Tessa begint heftig te schudden … haar poesje staat in brand, de geilheid neemt haar verstand over, met wilde stoten duwt ze omhoog tegen zijn vingers aan Mehmet is achter haar gaan zitten, en slaat zijn handen om haar schouders, en neemt haar borsten in zijn handen Zijn duim en wijsvinger draaien aan haar tepels, Tessa ziet de sterretjes in haar hoofd, het orgasme is heftig, ze kreunt als een varkentje.

Ramon trekt langzaam zijn vingers uit haar poesje, en bekijkt de nog nabewegende dame, en geniet van haar zacht snikkende ademhaling. Als ze weer op adem gekomen is, kust ze Mehmet, hun tongen draaien om elkaar heen, hij grijpt weer haar borsten vast. Tessa voelt de geilheid weer opkomen, als hij haar tepels bespeelt “kijk dit eens ….” Erkan heeft een doos in zijn handen, hij zet het op het tafeltje in de kamer. Ramon rommelt erin … “die buurvrouw van jullie is een geile tante !” Hij stapt op Tessa af, en als ze opkijkt, ziet ze in zijn handen een bijna zwarte kunstpenis, dik en lang, zo lang dat hij bijna slap hangt aan de top. Ramos brengt hem tussen de benen van Tessa, en wrijft over haar dijbeen. Het topje raakt haar poesje. Als Ramon iets doorduwd houdt ze even haar adem in. Ze voelt de koele kunsstof paal binnendringen, centimeter voor centimeter duwt Ramon hem verder.

Ondertussen komt Erkan bij hen zitten, hij neemt haar enkels, en sluit de bandjes om haar been. Dan gespt hij de banden om haar polsen. Ramon drukt de dildo langzaam op en neer.

“Hoe diep kan ik gaan sletje …. hoe lang is dat kleine pikkie van je vent?”

Hij grijnst naar haar, als ze hem probeert te accepteren, haar poesje is strak, nat en ze voelt zich zo geil nu … De drie jongens strelen haar lichaam, ze voelt al haar zenuwen geprikkeld, als Ramon nog een stukje doordrukt Erkan klikt aan haar polsen een schakel vast, en aan die schakels heeft hij een nylon koord gemaakt langzaam trekt hij eraan, en Tessa voelt hoe haar enkels omhoog getrokken worden. Niet lang daarna ligt ze op haar buik, haar polsen raken haar enkels, en haar billen steken omhoog. De dikke dildo hangt half in haar natte poesje, en Erkan drukt het nog een stukje verder naar binnen. Als hij hem eruit haalt, blijft haar poesje nog even een stukje open staan. Mehmet likt haar soppende kutje, ze is bijna op een volgend hoogtepunt, als hij zijn tong over haar klit beweegt Maar voor ze zover is, stopt hij, Tessa voelt de opwinding, de vernedering … haar bijna-orgasme. Vol verwachting wacht ze op het vervolg, maar er kwam niets, als ze om zich heenkijkt is de kamer leeg … de jongens zijn weg Ze kan nergens heen, haar handen zitten vast aan haar enkels, ze zit op haar knieen.. en door de halsband met lijn die aan het bed is gebonden, zit ze als een huisdier opgesloten..

Heel even wacht ze, maar na een paar minuten wordt ze toch wel wat nerveus …. “Hallo …. ? … jongens...” ze roept niet, maar probeert wel hoorbaar de aandacht te trekken Ze wringt met haar polsen, maar de boeien en koorden trekken haar alleen maar vaster “Hallo …..” dit keer wat luider, ze hoort de stemmen beneden... voetstappen op de trap. Als de deur opengaat is ze opgewonden en draait ze haar kontje richting de deur. De dildo nog in haar poesje, beweegt ze haar achterwerk als een kwispelend hondje. Ramon stapt op haar af, en streelt haar billen … “ben je lekker geil, sletje ….” en hij beweegt de dildo een paar keer in en uit haar poesje. Tessa kreunt alleen maar, ze geniet van haar machteloosheid, en de jongens. En als Ramon de kunstpik nog een paar keer diep in haar steekt.

Erkan komt voor haar staan. “pijpen, hoer !” gromt hij opgewonden!

Hij duwt zijn harde paal tegen haar lippen aan. Gulzig opent Tessa haar mond, en likt zijn glimmende eikel. Tessa zuigt de heerlijke paal in haar mond, en draait haar hoofd eromheen, het weinige stukje bewegingsvrijheid wat ze heeft, benut ze als ze hem diep in haar mond en keel neemt. Ramon moedigt haar aan, hij trekt de dildo uit haar poesje, en komt achter haar zitten. Met zijn handen op haar heupen, duwt hij zijn stijve pik in haar soppende kut. Tessa hapt even naar adem, Ramon duwt met kracht zijn paal diep in haar. Hij begint haar te neuken, zijn soten lang en diep, afwisselend snel en langzaam. Tessa voelt met iedere stoot zijn ballen tegen haar klitje slaan. Kreunend en met de pik van Erkan in haar mond geniet ze van de aandacht Erkan legt zijn handen op haar gezicht, en begint haar ook te neuken, Tessa kan geen kant op, als ze de lange paal tegen haar keel voelt drukken. Erkan duwt verder, zijn eikel gaat haar keel in, en haar ogen verwijden, als hij haar niet op adem laat komen, maar langzaam doordringt. Hij geniet met een duivelse grijns van haar tranen, en de bijna wanhopige blik in haar ogen. In zijn gedachten elt hij traag tot 10, en trekt hem dan terug. Happend en hijgend naar adem komt Tessa even vrij. Erkan pakt zijn pik vast, en gaat met de slijmerige kop van haar eigen kwijl over haar gezicht, langs haar ogen. Haar make-up loopt wat uit, van haar eigen traantjes en speeksel, als hij met zijn eikel weer erlangs gaat. Dan drukt hij hem weer in de openstaande mond. En dit keer ontspant Tessa een beetje. Zijn harde paal gaat soepel in haar mond, en door haar keelopening … Erkan gaat tevreden tot zijn ballen in haar vragende mondje. Dan komt Ramon weer over haar hangen “het is al laat.. we gaan het afmaken sletje...” fluistert hij Mehmet komt op het bed liggen, en Ramon helpt de vrouw over hem heen, zijn stijve paal drukt al tegen haar poesje aan, en met een zucht van verlangen laat ze zich over hem heenzakken.

Hij begint haar borsten te masseren, als Ramon weer achter haar gaat staan, soepel duwt hij zijn stijve pik in haar kontje, en Tessa kreunt van genot, tot Erkan zijn paal weer in haar mond brengt. Met drieeλn bewegen ze in en uit haar openingen, Tessa voelt zich duizelig en opgewonden, haar poesje en kontje voelen branderig, haar hart klopt als een wilde … een orgasme is weer niet ver weg, en schokkend geeft ze zich weer over. Erkan kan niet meer, zijn eikel verdikt als de eerste lading eruit schiet, in haar mond, direct in haar keel. De volgende schoten landen op haar wangen, en gezicht. Ramon slaat op haar billen, en met een diepe grom spuit hij in haar kontje, bijna tegelijk met Mehmet, hun zaad vloeit rijkelijk in de klaarkomende vrouw. Uitgeput ligt ze met haar benen wijd, als de jongens haar losgemaakt hebben. Hun geil loopt uit haar poesje en kontje, door haar bilspleet omlaag. “sluit je goed af, sletje ….” en de jongens verdwijnen door de achterdeur … Na een kwartiertje staat ze op van het bed, met spierpijn, maar met een voldaan gevoel van vermoeidheid en spanning. Onder de hete douche voelt ze haar nog tintelende lichaam … Dit was intensiever dan een middagje fitness...EINDE

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm