Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Mijn Turkse Buurjongen DEEL7
Categorie: moslimseks | vrijdag 20 september 2013 02:04

Geile afspraakjes

DEEL 7 - “Had je het al gehoord ?” Tessa kijkt met geknepen ogen naar Manon, haar vriendin. Op het drukke terras leek het ineens uitgestorven, Manon spits haar oren, en gaat richting Tessa hangen. “Nee, wat ?” Manon en Tessa zijn oud collega's en vriendinnen, en regelmatig lunchen ze samen om bij te kletsen. “Esther heeft een nieuwe lover !” fluistert Tessa en knikt met grote ogen, omdat Manon het niet gelijk geloofd 'Ze heeft er toch geen tijd voor, zegt ze zelf ….' Manon schud haar hoofd, en kan er nog niet over uit. Manon is 41, maar heeft een supermooi lichaam, sportief omdat ze hele dagen kan sporten, en alle tijd voor zichzelf heeft, dankzij de goedbetaalde baan van haar man. Tessa verteld in geuren en kleuren over de jonge Mehmet, een turkse, mooi gespierde knul van nog geen 18 jaar oud Ze sluit af, “het is geen relatie …. gewoon sex als het uitkomt “ lacht Tessa.

Manon kijkt haar met grote ogen aan, “en jij ….. wat vindt jij ?” vraagt ze geheimzinnig Tessa komt dichterbij “hij is ECHT lekker ….” met een veelzeggende knipoog Manon snapt de hint, en na een paar seconden verbazing … “jij ook ???” En Tessa knikt, bijna verlegen.. en gelijk vraagt Manon daarop “en was het wat...” Aan de blozende reactie van Tessa heeft ze genoeg.. “jij vies ding...zoiets wil ik ook wel” en ze tikt haar glas tegen dat van Tessa Die middag tijdens het winkelen kletsen en maken de dames nog opmerkingen over hoe Esther het getroffen heeft. Aangezien Manon het weekend alleen is, vraagt ze of Tessa blijft eten. Op Vrijdag werkt Jan altijd laat, en ze stuurt hem een sms “blijf bij Manon vanavond … XX Tes” en het standaard antwoord “ok” volgt bijna direct Na een paar glaasjes wijn in de tuin, vraagt Manon wat er gegeten wordt, en of ze iets bestellen ? Tessa knikt … “Pizza doen ?” bedenkt ze zich snel. Manon gaat akkoord, en Tessa belt de pizzalijn... tenminste …. ze belt het mobiel van Mehmet … 'Ja, hallo, met Mevrouw de Jongh ….. ik zou graag uw specialiteit bestellen …. ja 2 personen...lekker...Het adres is Marktsteen 34, Hoeven …. dank u wel'

Mehmet herkende het nummer niet direct, en liet het naar voicemail springen. Na de sms van het berichtje luistert hij het af, en na de 2e herhaling herkent hij de stem … de rollende woorden, alsof er een hockeymeisje spreekt …. Hij stuurt een sms ter bevestiging... ”M-Special 2x … half uurtje dames” Na 25 minuten fiets hij de straat in, die opgegeven was Een grote villa, bijna 2x zo groot als het huis van zijn ouders, met een even grote oprijlaan. Vrijstaand en luxe … hij kijkt zijn ogen uit.

Als hij op de bel drukt, doet Tessa na een paar minuten open. Ze ziet er fantastisch uit, volle curven, kort jurkje hoge hakjes. “de M special... “en hij beweegt zijn hand in zijn kruis, Tessa geniet ervan om zijn brutaliteit weer te zien Manon zit in een tuinstoel, en geniet van haar glaasje rosι. Als Tessa binnenkomt kijkt ze verbaast dat ze de bezorger meegenomen heeft, “ons avondeten is gearriveerd” zegt ze triomfantelijk.

Manon kijkt verbaast, maar meer omdat ze geen eten ziet. “trek je shirt eens uit, schatje” zegt Tessa, terwijl ze Mehmet over zijn schouder streelt, en hem niet de tijd geeft om dat te doen Langzaam trekt ze zijn blouse omlaag, en Manon bekijkt het gespierde jonge lichaam. In haar hoofd spookt de opwinding, maar ook de angst, ze is getrouwd … maar ook wel spanning. Tessa kust zijn schouders, zijn nek, en ze masseerd langzaam zijn gespierde schouders. Mehmet doet zijn handen naar achteren, en streelt haar heupen. Ze voelt heerlijk warm, en ze schuurt tegen zijn lijf aan. Dan pakt hij haar pols, en trekt haar om hem heen “laat je lieve vriendinnetje maar eens zien wat een pijpsletje je bent !” Manon schrikt een beetje van zijn plotselinge omslag in stem en taal.

Ze ziet hoe haar vriendin met een hand op de schouders omlaag gedrukt wordt, en haar mond vragend opent Mehmet doet zijn rits open, en trekt zijn stijve eruit, maar in plaats van direct in haar mond te steken, wrijft hij haar langs haar wangen ermee Haar tong gaat vragend naar buiten, zijn eikel glijd langs het topje, en terwijl hij dit doet kijkt hij grijnzend naar Manon. Hij laat de top in haar mond gaan, en voelt haar tong om de top heen draaien. Dan trekt hij hem weer uit haar mond, een zacht ploppend geluid is te horen. Een draad met slijm hangt aan het topje, als hij hem weer over haar lippen streelt. Hij speelt met haar, en hij geniet van haar gulzige pogingen om hem te verwennen. Als een jong opgewonden sletje blijft Tessa haar mond naar zijn stijve paal bewegen, likkend, zuigend en het gaat steeds beter, ondertussen blijft hij naar Manon kijken. Ze zit te draaien op haar stoel, in haar gedachten wil ze hem bespringen, maar haar enige rem is nog haar eigen bescheidenheid, maar die zakt met de minuut verder weg.

Ze ziet haar vriendin op de knieen zitten, bij die jonge man, haar mond sluit zich weer om zijn paal, en dit keer gunt hij haar wat meer tijd, ze zuigt hem halverwege haar mond, en beweegt haar hoofd op en neer. Mehmet buigt wat voorover, en begint haar rits open te trekken. Soepel gaat de sluiting omlaag, en laat de vrouw het jurkje voorover over haar schouders en armen vallen.

“Sta eens op “ Mehmet zijn stem klinkt weer streng.

Tessa doet wat hij vraagt. Haar jurkje valt omlaag, tot op haar enkels. Hij geniet van de vrouw, haar lichaam, mooi, rond haar volle borsten in een te strakke BH, haar string om haar heupen. Hij draait om, en gaat op de tweezitsbank zitten, Tessa volgt hem, en Manon staat op en blijft op een afstand kijken. Mehmet wijst naar Manon … “doet je lekkere vriendin ook nog mee ? Er is genoeg !” en zijn hand grijpt zijn ballen, en speelt met zijn stijve pik .

Als Manon dichterbij komt, wijst Mehmet weer “kleed haar maar uit voor me, sletje “ en gedwee doet Tessa wat er gevraagd wordt Manon ziet in haar ogen een geile lust, en ze laat haar vriendin toe om haar blouse te openen, en haar rokje open te ritsen, en in haar hoofd duren de aanrakingen van haar vriendin eeuwen, ze voelt haar handen over haar heupen, als ze het rokje omlaag doet, de koele buitenlucht die haar benen streelt.

Met gesloten ogen doet ze haar handen omhoog, als haar topje omver haar schouders gaat, en haar luxe bh tevoorschijn komt. Daarin prikken haar middelgrote borsten, een beetje duidelijk harde tepels. Als Tessa haar aan de hand meeneemt, en ze samen knielen bij de jongen, heeft haar lust het overgenomen van haar verstand, door haar halfgesloten ogen ziet ze hoe de tong van Tessa alweer over de machtig mooie pik beweegt ….. Manon wil dat ook …. De brunette opent haar mond, en begint langzaam te likken aan de grote pik, zo vlak voor haar gezicht. Tevreden kijkt Mehmet naar de 2 hoofden, bijna vechtend om hem te verwennen, hij weet dat hij gewonnen heeft. Hij maakte de klem los van Tessa haar haren, en haar lange blonde haar golft over haar schouders, tegelijk streelt hij de vrouwen, en gaat zijn hand over hun nek en schouders.

Ondertussen toont Manon zich bekwaam in het orale werk, soepel gaan haar lippen over zijn glimmende eikel, en zuigt ze met passie op de top. Zijn ballen kronkelen van genot, wat een vrouwen heeft hij gevonden. Dit gaat hij misbruiken tot het bittere einde. Grijnzend gaat hij achterover liggen, en laat hij zich even om de beurt pijpen door de opgewonden vrouwen. Na een paar minuten gaat Manon op haar knieen naast hem op de bank zitten. Langzaam opent ze haar BG achter haar rug, en met een geile glimlach gaat ze tegen de jongen aanzitten. Ze kust zijn hals, en als Mehmet naar haar kijkt zoent ze zijn mond.

Even laat hij haar haar gang gaan, ze probeert haar tong tussen zijn lippen te drukken, en na een paar ogenblikken opent hij zijn mond, en drukt ze opgewonden haar tong in zijn mond. Er ontstaat een heftige tongzoen, en Mehmet streelt haar rug, tot hij bij haar billen aankomt. Hij voelt haar stevige kontje, gespierd en getraind. Als hij zijn hand verder omlaag drukt, gaat ze iets omhoog, zijn hand glijdt tussen haar benen, over de dunne stof van haar string. Het kost hem niet veel moeite om erlangs te gaan, en 2 vingers over de lengte van haar natte poesje te bewegen. De vrouw kreunt zacht, als zijn wijsvinger en middelvinger over haar klit gaan. Ze kruipt nog dichter tegen hem aan, en hij drukt beide vingers dieper in haar. Hij pakt het haar van Tessa vast, en trekt haar zacht omhoog, ze kijkt hem verwilderd aan, en hij laat haar naast hem komen zitten.

“Ik ga je vriendin lekker neuken, sletje, en jij mag toekijken...!”

Manon draait zich om, en gaat op haar knieen zitten. Mehmet pakt haar string vast, en trekt het langzaam omlaag. Haar kutje is opgezwollen, donkerroze en glimt van opwinding. Mehmet drukt zijn gezicht tussen haar dijen, en snuift haar geile geur op, en met zijn duimen trekt hij het poesje verder open.

Hij likt langzaam haar schaamlippen, en van boven naar beneden, gaat hij traag in de richting van haar opgezwollen klitje. Hij likt er een paar keer omheen, en legt dan zijn lippen eromheen, en zuigt het dan naar binnen. Het puntje van zijn tong draait over het gevoelige knopje, Manon kreunt luid als hij haar intensief aan het likken is. Mehmet gaat intensiever te werkt, zijn tong gaat sneller rond haar klitje, met zijn duimen masseert hij haar schaamlippen. Manon heeft dit al lang niet meer gevoeld, en duwt haar onderlichaam naar hem toe. Mehmet knijpt haar schaamlippen wat harder in, en duwt zijn tong diep in het soppende spleetje. Manon voelt haar orgasme, en kreunend zakt ze voorover in de bank. Haar lichaam schokt van genot, maar Mehmet houdt haar nog vast, en blijft haar likken, haar orgasme duurt voort, als hij achter haar gaat zitten, en zijn harde paal tegen haar knijpende kutje aandrukt. Tessa zit op de sofa naast hen, en kijkt opgewonden toe, haar vingers in haar slipje, en ze speelt met zichzelf als ze het genot hoort van Manon, die steeds harder geneukt wordt door de geile tiener. Langzaam zakt ze onderuit, en spreid ze haar benen, met 2 vingers gaat ze sneller en sneller over haar opgewonden poesje, er klinkt een soppend geluid uit haar kruis.

Kreunend gaat ze door “kom je klaar, slet … kom je klaar terwijl ik je geile vriendinnetje neuk ?” Mehmet daagt haar uit, en Tessa gaat sneller met haar vingers op en neer. Mehmet trekt zijn paal uit het spleetje van Manon, en teleurgesteld kijkt ze even om. “blijf zitten... ” en hij loopt naar Tessa, een drukt hij zijn eikel tegen haar mond, en als ze haar tong uitsteekt, likt ze zijn vochtige eikel. “Lekker ?” vraagt hij, als hij weer achter Manon gaat staan … “Ik vind het ook lekker !” en met een krachtige stoot duwt hij zijn paal weer in haar poesje.

Hij geniet van haar gespierde lichaam, ze knijpt met haar onderlichaam rond zijn paal als een hand. Hij voelt zijn zaad borrelen, en langzaam begint hij dieper en harder te stoten. Manon kreunt harder, langzaam voelt zij ook een orgasme aankomen. `kijk sletje … kijk … je vriendinnetje komt nog een keer klaar... `Tessa kreunt van genot, en Manon knijpt nog harder met haar poesje … als hij zijn duim tegen haar kontje drukt, en binnen glijd.

Dit is voor de brunette een stap teveel, luid kreunend komt ze de 2e keer klaar, zijn pik diep in haar poesje begraven. Haar wild schuddende lichaam, en knijpende dijen zorgen bij hem ook voor het laatste zetje. Hij grijpt haar heupen, en stoot een laatste keer diep toe.

Dan voelt hij zijn ballen in elkaar krimpen... het zaad schiet diep in haar kutje.

Ondertussen komt Tessa op de stoel klaar op haar eigen vingers, hijgend kijkt ze hoe Mehmet zijn halfharde paal uit de kut van Manon haalt. Zonder dat Mehmet iets vraagt, gaat ze naast hem zitten, en begint ze zijn paal te likken, en zuigt ze de kleverige pik met zaad en geil in haar mond.

“kijk Manon, zo΄n geile hoer is je lieve vriendin … ze pijpt mijn paal schoon ….” Manon draait zich om, en gaat achterover liggen, met gespreide benen 'hmm ik heb nog meer voor je hoor...' kreunt ze, en Tessa glijdt met haar tong over haar schaamlipjes, en likt haar soppende poesje.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm