Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Mijn Turkse Buurjongen DEEL6
Categorie: moslimseks | vrijdag 20 september 2013 01:56

Geile afspraakjes

DEEL 6 - Als ik rond 18u thuiskom, zitten de jongens op mijn terras, op tafel staat een pizza, en de lachen als ze me binnen zien komen. Met hun ontblote bovenlijven, en korte broeken is het helemaal geen slecht uitzicht. Erkan steekt zijn hand op als ik de tuin inloop “hey geile buurvrouw ….. we hebben je tuintje opgeruimd vandaag !” roept hij, en ik zie de geharkte, en weer onderhouden tuin. “wilt U ook stukje pizza ?” vraagt Mehmet, en ik knik, en pak een punt uit de doos. Direct daarop voel ik een hand van Erkan op mijn billen. Hij gaat omlaag, en streelt mijn knieholte, en weer omhoog, zijn vingers over mijn panty strelend, tot mijn kruis. Hij knijpt zachtjes met zijn vingers in mijn heuveltje, en drukt zijn duim tegen mijn string, en poesje.

“Lekker ingepakt... leuke werkkleding... ” complimenteert hij me. Ik knik, en moet lachen om zijn brutale vrijpostigheid. Op de tuinstoel eet ik mijn puntjes pizza. De jongens vertellen me met grote grijns hoe ze Tessa hebben genomen, en hoe geil ze was toen te erachter kwam dat Erkan haar aan het neuken was. “22cm Turkse stierenworst in haar geile reet” gromt Erkan, terwijl hij zijn handen over zijn kruis beweegt. Hun verhaal, en het beeld wat ik erbij kreeg, ook om die paar fotootjes, maakt me weer opgewonden, het liefste zou ik ze hier gelijk gaan pijpen, ik wil ze, voelen, proeven … hmmm Maar ik besluit hun de eer te geven, hun trots, het veroveren van de vrouw... Ik neem nog een stukje pizza, en draai verleidelijk mijn lichaam bij Erkan, maar hij reageert helaas niet. Hij trekt een biertje open, en Mehmet drinkt zijn favoriet … red bull … Sinds ons strandavontuur heb ik dat altijd wel in de koelkast staan … just in case.

“Hebben jullie zin in een filmpje vanavond, of ergens gaan stappen ofzo ?” vraag ik belangstellend. Ik ben de volgende dag vrij, dus stiekem hoop ik op wat actie vanavond … maar dat vertel ik niet Erkan schud zijn hoofd, en haalt zijn schouders op “sorry buuf.. we hebben een feestje vanavond, bij vrienden.” zegt hij en ik knik teleurgesteld. Helaas … komt goed … roep ik nonchalant, en schenk een wijntje in Als ik terugkom in de tuin, zie ik dat Mehmet net iets tegen Erkan gezegd heeft, maar onschuldig kijkt hij me aan, en drinkt het blikje leeg Na nog wat gekletst te hebben, staan de jongens op, en doen hun shirts aan. “wil je misschien mee ?” vraagt Erkan me dan, en ik kijk de jongens aan. “zou je denken ? … ben ik niet te oud voor zo'n feest ?” vraag ik twijfelend maar Erkan schud zijn hoofd, “nee joh … kan wel, het is gewoon wat drinken, en lachen samen” Ik draai mijn deuren op slot, en we vertrekken, te voet want het is niet ver, zei Mehmet

We komen in de wijk verderop bij een soort van flat, en de jongens loodsen me door de smalle gangen tussen de flats heen. Het ruikt er een beetje onfris, maar na een minuut of 5 komen we bij een binnenplaats aan, er staan wat barbeque's en statafels, en enkele opslagboxen staan open. Er klinkt muziek, en er lopen al wat jongeren rond, ik schat ze tussen de 16 en 20 jaar oud Mehmet verteld dat dit hun hangplek is, en ze hier in rust kunnen samenzijn, zonder 'ouders' en vervelende controle. Ik wordt voorgesteld aan een paar knapen, die de organisatie zijn van dit feestje, en ik krijg mijn eerste glaasje bier. “er is genoeg...” en Ramon wijst naar de tap in de hoek.

'Alsjeblieft ….' een andere jongen geeft me een makeuptasje, met spiegeltje en bijna lichtgevend gele lipstick “voor de wedstrijd straks !” lacht hij me toe, en gaat naar de andere meiden Ik zie de verschillende meiden allemaal een andere kleur op hun lippen smeren, rood, blauw, zwart alle kleuren van de regenboog. Ik laat het tasje aan Erkan zien, en hij steekt zijn duim omhoog “Cool..!!.. er is een rainbow contest vanavond, jij MOET echt meedoen …... supergaaf...” Als Ramon terugkomt, en het tasje ziet, vraagt hij of ik meedoe, en door de enthousiaste reactie van Erkan schud ik mijn hoofd …. “Tuurlijk !” zeg ik stoer..

Ik neem het spiegeltje, en smeer een laagje op mijn lippen “lekker vet erop ….” spoort Erkan me aan, en ik doe het extra opzichtig. We moeten verzamelen, en 2 meisjes naast me, lijken net 16 jaar ongeveer, kijken me aan en lachen verlegen. Ramon gaat op het kleine podium staan, en roept om “Mannen, ga achter uw deelneemster staan”

Erkan komt achter me staan, en ik zie naast me de groep meisjes knielen, en op hun knieen gaan zitten. Als ik zit, voel ik hem tegen mij aanstaan, zijn handen op mijn schouders. “Blinddoeken om !!” roept Ramon weer, en ik krijg een blinddoek om mijn hoofd, en zit totaal in het donker nu Dan hoor ik de stem van Erkan naast me “mond open, en hem zo diep mogelijk nemen !” Ik voel zijn vingers om mijn kaak, en ik open mijn mond. Direct voel ik er iets inkomen, en onmiskenbaar is het een pik. Even wil ik terugtrekken, maar Erkan heeft mijn hoofd vast, en de stijve paal glijd tussenmijn tanden door, in mijn keel “nu lippen dicht, en stempelen …..” sist hij, en ik doe het. De pik trekt zich terug, en mijn blinddoek wordt afgedaan. Voor me staat een jongen met een flinke stijve, op de helft van zijn pik zie ik een blauw, zwart en rood streepje, dan iets verder een geel, en bijna op het einde oranje, van mijn buurmeisje

“De verliezers … bovenkleding uit ….” en Erkan knoopt mijn blouse open, en ik zit in mijn kanten doorschijnende BH, tussen al die jongeren. Naast me gaan de andere meisjes, behalve Oranje ook halfnaakt. Triomfantelijk kijkt de roodharige dame naast me, ze is trots dat ze verder kwam dan ik. “wil je stoppen ?” vraagt Erkan, maar ik schud mijn hoofd …. “nee... ben je gek !” “Deelnemer 2 …...” een flinke donkere jongen, verschijnt bij ons, zijn pik al bijna net zo groot als die van Erkan. Ik knipoog naar mijn buurmeisje, en kleur mijn lippen opnieuw …. “game on... ” grom ik Dit keer begint hij bij mij. Ik zie zijn dikke lichtbruin gekleurde paal, en open mijn mond. Soepel gaat hij in me, en ik ontspan mijn keel, en laat hem grotendeel in me glijden. Dan duw ik mijn lippen op elkaar, en laat mijn felgele merk achter. De meisje Blauw en Zwart komen niet zo ver, en er zit zeker 6 cm tussen mijn kleur en die van hun. Dan is Eva aan de beurt, en ze opent haar mondje, en de jongen legt zijn eikel tegen haar lippen Maar in plaats van in een keer helemaal door te gaan, begint ze langzaam, en gaat haar mond steeds intenser over zijn pik.

De jongen kreunt, ze is een ervaren pijpmeisje...

Maar uiteindelijk komt ze niet zo ver als ik, en ik voel me victorieus … Maar de jury beslist, en wijst Eva aan als geilste winnares … Weer moet er een kledingstuk uit, en dit keer gaan de rokjes uit In mijn panty en ondergoed ben ik het bekijks van het pleintje, mijn volgroeide curves, en heupen zijn breder dan de jonge meisjes aanwezig. De derde deelnemer komt aan, een gespierde bodybuilder, breed, knap en een mooie dikke pik. Dit keer mogen de andere 2 meisjes eerst, en komt hij als 3e bij mij staan. Ik knipoog naar Eva, en open mijn mond, langzaam zuig ik hem in mijn mondje, mijn tong speelt met zijn eikel, en terwijl ik omhoog kijk zuig ik met kracht op zijn paal.

Mijn gezicht gaat op en neer, en ik leg mijn handen op zijn billen. Dan laat ik hem bijna helemaal uit mijn mond glijden, tot ik de eikel tussen mijn lippen heb. Ik duw mijn tong tegen zijn spuitgaatje aan, en bijt dan zachtjes in het vlees net achter zijn eikel. Als ik mijn nagels in zijn billen knijp, kan hij niet meer, ik voel zijn zaad in mijn mond spuiten, en ik vang het allemaal op, en slik het lachend door.

Zijn paal verslapt en Eva kijkt me vuil aan.

Ze moet haar jurkje uittrekken, en ik zie 2 jonge puntige tietjes, en ronde billen als meloenen in haar string zitten. Trots slaat Mehmet zijn arm om me heen “kijk... ons geile sletje wint “ zegt hij tegen Ramon, en hij krijgt 50€ van hem. “en als ik verloren had ?” vraag ik nieuwsgierig, en Ramon pakt mijn hand. We lopen naar een van de kelderboxen, en daar staat een groepje mannen / jongens De meisjes Blauw en Zwart zitten in het midden, en worden betast, en ze krijgen een pik in de mond. “die 50€ moet worden terugverdiend !” zegt hij lachend.

Achter een gordijn hoor ik diep gekreun, ik gluur erachter, en zie Eva op haar knieen zitten. De donkere jongen die ze eerder 'een beetje' had gezogen neukt haar stevig langs achteren Ze kermt, van genot, haar ogen staan wazig, en ik loop op haar af, en kniel voor haar. “hmmm verliezen is zo slecht nog niet”fluister ik in haar oor Ik kus haar openstaande mond, en lik haar lippen. Haar tong glijd naar buiten en we zoenen elkaar even diep. Dan voel ik weer handen over mijn rug gaan, en mijn billen strelen. De handen gaan tussen mijn dijen, en ik voel mijn dunne panty scheuren als er aan getrokken wordt.

Een hand gaat weer tussen mijn benen, en ik voel de vingers langs mijn string over mijn poesje gaan, hij knijpt erin, en de vingers glijden een klein beetje tussen mijn lipjes door Ik hoor een droge klik, en dan springt het elastiek van mijn string los, en trekt hij de stof weg. Een mesje snijdt mijn slipje kapot, en ik voel de handen weer over mijn heupen gaan, en mijn buik strelen. Dan knijpt hij in mijn borsten, en trekt me omhoog, tegen hem aan.

“Erkan zei al dat je een strak geil sletje was “….

Ramon kneed in mijn tieten, en likt mijn hals. Zijn hand gaat omlaag, en trekt langs de voorkant de rest van mijn panty kapot. Hij pakt in mijn kruis “en wel een lekker glad geschoren kutje...” ik voel een vinger over mijn klitje gaan. “draai je om en laat me eens kijken ….” de jonge knul weet presies wat hij wil, om zijn woorden kracht bij te zetten, slaat hij een keer op mijn billen, en trekt me aan mijn heupen.

Hij dirigeert me naar de kleine verhoging waar ook Eva nog steeds zit, en als mijn hielen de rand raken, laat ik mezelf achterover zakken. Ik til direct mijn benen omhoog, en pak mijn knieen. Met gespreide benen lig ik voor hem. Hij duwt mijn enkels wat verder omhoog, en laat mijn handen om mijn kuiten pakken “zo, zo lig je heerlijk voor me... “en hij komt dichterbij staan. Hij klikt het mesje weer open, en met een korte beweging snijdt hij mijn beha los, de spanning van het elastiek laat het opzij schieten, mijn borsten trillend los komen.

Zijn handen grijpen mijn borsten weer, en kneden ze langzaam, maar stevig. Mijn tepels wijzen keihard omhoog, en zijn heerlijk gevoelig weer. Dan gaan zijnhanden omlaag, en over mijn buik, naar mijn kruis. Hij drukt 2 vingers diep in mijn poesje, en vingert me langzaam, terwijl zijn duim een weg in mijn kontje baant.

“Hebben die 2 Turken je al geneukt vandaag?” vraagt hij lachend.

Ik schud mijn hoofd. Met zijn andere hand opent hij zijn broek, en ik voel hoe hij zonder moeite zijn paal tegen mijn poesje zet, en doorstoot …. 'ahmmmmm' kreun ik het voelt zo goed … hij pakt mijn borsten, en draait mijn tepels een beetje zachtjes, hard …. dan weer zacht... hmmm hij maakt me helemaal wild “wie hebben ze dan geneukt, sletje...” vraagt hij, en ik antwoord “mijn beste vriendin...” 'Dus jij en je vriendin hebben 2 geile jongens gevonden.. hoe oud is ze.. ” De jongen blijft neuken en vragen stellen, ik kan me niet concentreren op mijn orgasme.. maar ondertussen stoot hij geil en diep in me “hmmm ohmm... ze is net zo oud als ik … 37.”

Hij buigt over me heen, ik voel en ruik zijn bezweette lichaam … “da's geil... net zo oud als mijn moeder dan !” Hij kustmijn borsten, en likt mijn tepels. Dan staat hij weer recht, en pakt mijn enkels. Ik voel hem een paar keer diep stoten “speel met je kut geile slet... “ gromt hij “ik wil je klaar voelen komen op mijn harde pik” Ik doe zoals gevraagd, ik wil ondertussen ook een orgasme, hij heeft me lang genoeg laten wachten Mijn vingers schieten langs mijn poesje, ik voel zijn paal bewegen, en ik masseer mijn klit. Met mijn andere hand knijp en trek ik aan mijn tepels. Mijn adem wordt luider, ik kreun zacht, en in een flits zie ik meer mensen om ons heen, maar zijn diepe stoten en mijn vingers maken me licht afwezig.

“Ohhhhmmm jaa...” met schokkende heupen omdat hij mijn enkels omhoog houdt kom ik klaar. Hierdoor geniet Ramon ook, en na 2 of 3 seconden vult mijn onderlichaam zich met een warme gloed. Hij duwt nog een diep naar binnen, en ik voel hem schokkend spuiten. Als hij mijn benen loslaat, log ik uitgeteld achterover, ik voel mijn poesje leeglopen. Ik open mijn ogen om op te staan, maar heel veel handen betasten nu mijn lijf, ik wordt in mijn borsten geknepen, mijn billen, en in mijn soppende poesje gaan onderzoekende vingers.

Als ik op kijk, staan er 6 of 7 jongens om me heen, allemaal trekkend aan hun paal, terwijl ze mij betasten het duurt niet lang, de eerste trekt nog wat sneller, en richt dan zijn paal op mijn borsten, en met een paar lange slierten spuit hij over mijn tepels. De rest volgt bijna een voor een daarna. Ik ben bedekt in wit doorzichtig zaad, mijn buik en borsten kleven van het geil, als Mehmet me mijn blouse aangeeft. Mijn rokje is gescheurd, maar ik trek het nog wel aan, en ondersteund door de 2 buurjongens wordt ik thuis gebracht. Moe ga ik in de douche staan, en spoel mezelf schoon, het kleverige laat zich goed wegspoelen. Als ik uit de douche kom, liggen de jongens op het bed. Naakt, en opgewonden ….. “nu wij, slet !”

En glimlachend kruip ik naar ze toe...

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm