Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Grote beurt door 3 Turken
Categorie: moslimseks | woensdag 18 september 2013 02:54

Geile afspraakjes

Charlotte, een knappe verschijning van 34 jaar, met lang blond haar, knap gezicht, een paar lekkere tieten en een stevige kont, heeft haar auto bij de garage geparkeerd. Het is weer tijd voor de jaarlijkse keuring. Ze loopt naar de garage. “Eh hallo? Is daar iemand?” roept ze. “Yo! Hier beneden, in de smeerkuil!”. Charlotte loopt ernaartoe. “Hallo, ik kom mijn wagen afgeven voor de APK.” “Oh das prima, ik kom er zo aan”. Even later verschijnt het hoofd van Hakan, een van de monteurs van het Turkse garagebedrijf. “Zo zo mevrouw” zegt de monteur. Charlotte gunt de Turk nauwelijks een blik waardig en werpt hem de sleutel toe. “Hier is de sleutel. Ik kom de auto aan het eind van de dag weer ophalen.” “Eh ja, dat is goed” zegt Hakan verbaasd, waarop Charlotte zich omdraait en weg loopt. Hakan checkt haar kont die goed uitkomt in haar strakke jeans en kijkt haar na. "Wat een verwaande trut. Maar wel erg lekker" denkt hij.

Hakan loopt naar de kantine waar Mehmet en Murat, zijn twee collega’s, aan de koffie zitten. Natuurlijk kan hij het niet laten om het over Charlotte te hebben. “Ik kreeg net de auto van een geil wijf joh! Blond, lekkere tieten en een strakke kont. Volgens mij staat ze daar bij het bushokje te wachten.” Meteen drukken de drie Turkse monteurs hun neuzen tegen het raam om een glimp van de blondine op te vangen.

“Hey Hakan, je hebt gelijk, wat een geil ding” zegt Murat. “Maar wel een verwaand kreng, weet je” zegt Mehmet. "Ze voelt zich vast te goed voor ons Turken". “Ik zou die Hollandse bitch wel eens een stevige beurt willen geven" roept Murat. “Ja, ik ook” zegt Hakan. "Dat zal haar leren met haar kapsones. Zullen we haar straks eens lekker te grazen nemen?"

Nietsvermoedend wandelt Charlotte aan het eind van de middag de garage weer binnen. “Hallo, is daar iemand?” “Ja hallo, sorry, we zijn net klaar met je auto. Je kan er zo mee weg rijden.” “Eh ja? dus hij is goedgekeurd?” vraagt de blondine aan Hakan. De Turk knikt “Hier is de bon.” Charlotte kijkt op de bon en schrikt van het enorme bedrag. “He? 500 euro? Zoveel? Ik betaal dat nooit voor een APK. Wat hebben jullie allemaal gedaan?” roept ze verbaasd.

“Hoezo duur?” zegt Hakan en gaat naast Charlotte staan. “Oh ik zie al, banden vervangen, nieuwe uitlaat, ja was allemaal aan vervanging toe.” “Ik vroeg alleen om een APK en misschien wat kleine dingetjes, maar niet dit!” zegt de Hollandse pissig. “Ja sorry hoor, maar dat ga ik niet betalen. Mag ik mijn sleutel alsjeblieft”.

“Eh nee, eerst betalen” zegt Hakan en lacht naar haar. Charlotte wordt boos. “Je kunt wel een beetje staan lachen, maar dit vind ik helemaal niet leuk. Ik wil je baas spreken.” “Maar dat ben ik. Misschien kunnen wij erover praten, eh in het kantoor, ok? Daar zijn ook de collega’s die aan je auto hebben gewerkt”.

Pissig loopt Charlotte mee naar het kantoor en ziet ze Murat en Mehmet die aan een tafel koffie drinken. “Jongens, deze mevrouw wil haar rekening niet betalen, ze vind hem te duur” zegt Hakan. Meteen staan Murat en Mehmet op, lopen naar de blondine toe en gaan dicht om haar heen staan. Geïrriteerd legt Charlotte de bon op tafel, pakt een pen en begint te strepen. “Hier betaal ik niet voor, hier betaal ik niet voor, en hier betaal ik ook niet voor. Arrogant houdt ze de bon voor Hakan's neus.

“Huh? wat krijgen wij nou?"roept Hakan boos. "Jij wil ons niet betalen? En of jij gaat betalen!” De Hollandse deinst een stap terug. “Eh nou, nee, dat dacht ik niet!” zegt ze. Hakan stapt dreigend op haar af. Charlotte loopt achteruit om de tafel heen. “En of jij gaat betalen! Denk jij soms dat wij gek zijn?” zegt de Turk luid. Hakan slaat zijn arm om haar middel en houdt de bon voor haar gezicht. “Als jij niet betaalt dan zorgen wij wel dat we op een andere manier betaald worden!” Bruut duwt hij de blondine voorover over de tafel en slaat met zijn vlakke hand hard op haar geile kont.

“Hey!!! Au! hey! Wat denk je wel dat je aan het doen bent! Blijf van me af!!!” roept Charlotte. Ze wil omhoog komen maar Hakan pakt haar nek vast en duwt haar stevig tegen de tafel, zodat ze geen kant op kan. “Oh ja? Als je niet wil betalen, dan pakken we ons loon gewoon in natura, verwaande trut!” roept de Turk en begint brutaal met zijn vrije hand over haar kruis te wrijven.

“Hey stop! Dat wil ik niet! Vuile klootzakken!”.

Charlotte probeert overeind te komen maar Hakan drukt haar weer stevig tegen de tafel en geeft nog een paar harde klappen op haar mooie ronde billen. “Je hebt niks meer te willen schatje” zegt hij. "Je bent nu van ons. Je gaat gewoon doen wat wij zeggen". De Turk pakt een zakmes, snijdt een gat in het kruis van Charlotte's jeans en scheurt dit gat een eindje open. Zelf maakt Hakan zijn overal los en trekt hem naar beneden. Hij heeft geen onderbroek aan zodat hij zijn stijve pik zo paraat heeft.

Charlotte schrikt. Het wordt nu echt menens. Ze weet wat er gaat gebeuren en stribbelt heftig tegen. “Neee Neee NEEE!!!” gilt ze hard en wil haar benen tegen elkaar doen. Te laat. Hakan staat er al tussen en trekt nu, door het gat in haar jeans, ook haar stringetje kapot. Het opgeschoren kutje van de blonde Hollandse ligt open en bloot. De Turk aarzelt niet. Hij spuugt een grote fluim in zijn vrije hand en wrijft die tussen Charlotte's schaamlippen. Gelijk daarna duwt hij zijn grote stijve pik naar binnen! “Jaaa, hier!!! Dat zal je leren verwaande teef. Je voelt je zeker te goed voor een Turk he? Hollands kutje”.

“Nee, nee, stop. Alsjeblieft, ik wil dit niet! Ik wil dit niet!” schreeuwt Charlotte. Hakan trekt zich daar niks van aan. “Hou die verwaande teef bij haar polsen vast!” zegt Hakan tegen zijn twee vrienden, die dat maar al te graag doen. Nu heeft Hakan zijn handen vrij. Hij grijpt de Hollandse blondine bij de heupen en begint haar met lange, stevige halen te neuken. “Aaarch wat heb jij een lekker strak kutje, mmm. Ik neuk je helemaal rauw mmm.

Verdomme wat heb jij een lekkere kut!!!” kreunt hij luid.

“Neee stop! Stop!” probeert Charlotte nog, maar het is haar al lang duidelijk dat ze weinig keus heeft. Ondertussen merkt ze dat haar gevoel twee kanten op gaat. Ze heeft wel eens gefantaseerd over ruwe seks met een onbekende man. Dit is haar kans. Ze raakt er stiekum opgewonden van. Maar van de andere kant is ze ook bang voor de Turken. Wat zouden die monteurs met haar gaan doen?

In een laatste daad van verzet lukt het Charlotte om haar armen los te werken en komt ze omhoog. Hierdoor floept de pik van Hakan uit haar kutje. Ze krijgt meteen een klap in haar gezicht. ”Wat krijgen we nou sletje? Tegenwerken! Hier! Pets!” Nu draaien de Turken haar om en duwen haar achterover, met haar rug op de tafel. Mehmet en Murat maken haar armen met stevige tape vast aan de tafelpoten. Hun Hollandse speeltje kan geen kant meer op. Murat trekt Charlotte's hoofd aan haar lange blonde haren achterover, over de tafelrand, en spuugt een stevige fluim in haar gezicht. Hakan scheurt het gat in haar jeans nog wat groter en begint haar kutje weer stevig te neuken. “Zo is het ook beter. Hup die benen wijd, zo ja. Goed zo sletje, jaaa. Je weet wel hoe het moet.”

Charlotte ziet hoe Murat en Mehmet hun overal losknopen. Ook zij hebben geen onderbroek aan en hebben hun pik zo paraat. Dit is gewoon met voorbedachte rade! De klootzakken! Charlotte staart naar de harde pikken van Murat en Mehmet. Murat duwt zijn paal tegen haar lippen aan, maar ze houdt die stevig op elkaar. “Hey! Pets! Open je mond hoertje!!! Pets!” en weer slaat Murat tegen haar wang. Charlotte staakt haar verzet en opent haar mond voor de Turkse pik.

“En nu zuigen verwaande teef!” commandeert Murat.

Charlotte geeft zich over en gehoorzaamt. “Hmmm hmmp hmmp.” Ze kan ook geen kant op. Mehmet scheurt haar bloes en BH los. Haar stijve tepels verraden dat ze stiekem begint te genieten van de brute seks. Wild begint Mehmet in haar tepels te knijpen, wat pijn doet, maar Charlotte ook een geil gevoel geeft. De gang bang is compleet! Jaaa geile Hollandse slet, we neuken je helemaal suf. Lekker he? Je vind het wel lekker he, om door een paar Turken uitgewoond te worden? Geef maar toe dat je dit wil. Geef maar toe dat dit je geheime fantasie is. Jaaa, mmm, wat heb je toch een lekkere strakke kut. Mmm. Ik ga je strakke kutje helemaal volspuiten. Jaaa, dat wil je toch? Ja he? Oh ja, oh ja, geile teef. Jaaa, jaaa, ik kom, ik kom!!! JAAAH!!!” gilt Hakan. Stevige stralen Turks sperma spuiten in het Hollandse kutje!

Ondertussen krijgt ook Charlotte een orgasme. Haar ogen worden groot. Door de pik van Murat, die haar mondje vult, kan ze niet meer uitbrengen dan MMMM!!!!” Hakan voelt hoe de blondine zich overgeeft aan haar geile gevoel en hevig klaarkomt. “Oooh!!! jaaa!!! Hollandse hoer, geile slet, geef je maar over! Geef het maar toe. Je geniet ervan. Je geniet van een stevige Turkse pik in je strakke kutje! Als Charlotte’s orgasme over is, trekt Hakan zijn pik uit haar kutje en wrijft hem schoon aan haar kapotgescheurde jeans.

Murat, die Charlotte ondertussen met diepe halen in haar mond neukt, komt ook bijna klaar. Hakan ziet dit. “Murat gaat zo zijn lekkere zaad in je bek spuiten. Waag het niet om het uit te spugen! Doorslikken zul je het! Slik al zijn zaad door sletje! Hoor je me!!!” schreeuwt hij in haar oor! “Ik kom! Jaaa, ik kom” kreunt Murat terwijl hij zijn zaad diep in Charlotte’s mondje spuit. De blondine slikt het Turkse zaad als een volleerde hoer. “Aaarch wat een geil wijf Hakan! Wow! Jaaah, slik door teefje! Er komt nog meer aan jaaah!” gilt Murat. Als hij klaar is wrijft hij zijn pik schoon over haar wangen.

Nu is het Mehmets beurt om de Hollandse te neuken.

Hij neemt de plaats van Hakan in, slaat een paar keer hard op Charlotte's strakke kont en begint haar stevig te raggen. Na een tijdje voelt hij aan dat hij gaat komen. “Oh ja, oh ja, geile teef. Ik kom, ik kom!!! roept hij. Hakan trekt Charlotte ondertussen stevig aan haar tepels. “Bek open sletje” zegt hij en spuugt een stevige fluim in haar mond. Charlotte begint steeds meer te genieten van de brute seks die allang geen verkrachting meer is en komt voor een tweede keer schokkend klaar. Ze heeft nu geen pik meer in haar mond en kreunt luid. “Oh jaaa!!!! Ik kom, ik kom, ik kom!!! Oh dit is lekker!!! Oh dit is lekker!!” Het is nu wel duidelijk. Haar weerstand is niet alleen gebroken. Ze geniet ook volop van de stevige gang bang die de drie Turken haar geven.

Mehmet veegt zijn pik net als Hakan schoon aan Charlotte’s jeans en knoopt zijn overal dicht. Ook Murat heeft zijn overal weer aan. “Hey Hakan, de rekening is zo wel betaald, wij moeten nu naar onze vrouwen. Jij bent nog vrijgezel. Misschien wil ze nog wel meer”.

Als Murat en Mehmet naar huis zijn, gaan Hakan en Charlotte op de bank zitten die in de hoek van het kantoor staat. Hakan vraagt aan Charlotte wat ze er van vond. "Oh dit was echt lekker. Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen en zeker niet twee keer zo vlak na elkaar. Dit was echt lekker". Hakan wil weten of Charlotte een vriend heeft. Ze knikt van ja, maar zegt dat deze haar lang zo lekker niet neukt. "Hij komt veel te snel klaar en neukt soft, als een mietje. Lang zo lekker niet als jullie".

“Nou als je wil mag je best nog wel eens langskomen voor een stevige beurt”. Hakan en Charlotte tongzoenen wel tien minuten. “Hmmm, je bent mijn Hollandse hoertje. Kom” zegt Hakan en trekt Charlotte op de grond zodat ze op zijn hondjes naast de bank staat. Hakan haalt de riem uit Charlotte’s jeans en slaat haar hiermee een paar keer hard op haar billen.

Charlotte kreunt "Oh Hakan, neem me nog een keer. Please neuk me".

Hakan doet de riem om de nek van de blondine en trekt er hard aan. “Zo, nu ben je een echt teefje”. De Turk knielt achter Charlotte, duwt drie vingers in haar soppende kutje en begint haar hier stevig mee te vingeren. “Vanaf nu ben je mijn bitch he?” “Jaaa, dat ben ik, ik ben jou bitch” kreunt Charlotte. "Neuk me, neuk me nog een keer hard met die lekkere Turkse paal van je. Spuit mijn hoerige kutje nog een keer vol". De Hollandse hunkert naar brute seks.

Hakan weet dat hij zijn nieuwe speeltje nog wat moet teasen om haar nog geiler te maken. Hij haalt zijn vingers uit haar natte gleuf en steekt een joint op. "Heb je wel eens geblowd?" "Nee" zegt Charlotte. "Dacht ik al. Ben je zeker te keurig voor en vind je softe vriendje vast niet goed. Doe je mondje maar eens wijd open en adem diep in". Hakan neemt en stevige hijs, geeft de blondine mond op mond beademing en herhaalt dit een paar keer. Al snel wordt Charlotte licht in haar hoofd en nog geiler dan ze al was. "Please Hakan, neuk me, neuk me nog een keer. Please". Hakan blaast ondertussen plagend nog een paar stoten rook in haar kutje. "Wat gaat je vriendje straks zeggen als je helemaal onder de wietlucht, met een gat in je jeans en een kut vol Turkenzaad thuiskomt?" "Weet ik niet, maakt me ook niet uit. Ik wil jou. Ik wil jouw lekkere pik in mijn kutje voelen". Hakan drukt de peuk van zijn joint uit op Charlotte's jeans die hierdoor een schroeiplek krijgt. "Weet je het zeker?" vraagt Hakan. "Ja heel zeker, ik wil jou, please neuk me, neuk me helemaal suf. Spuit je zaad in mijn kutje. Mijn vriendje kan de boom in. Mijn kutje is voor jouw. Ik ben jouw bitch. Ik ben jouw sletje. Please neuk me"

"OK" zegt Hakan. "Maar alleen als je me beloofd dat ik je een keer thuis in jullie bed mag komen neuken". "Wat je wil Hakan. Ik beloof het. Ik ben van jou. Je mag me neuken waar en wanneer je maar wil". Hakan heeft zijn sletje waar hij haar hebben wil en duwt zijn pik voor een tweede keer die middag in Charlotte's kutje. Hij trekt aan de riem om haar nek en begint haar als een wilde te neuken. "Jaaa, en jij gaat ook voor me hoeren he?” zegt Hakan. "Je wordt mijn onderdanige sexslavin". “Jaaa, wat jij wil, ik geef me over, ik ben je slavin, ik ben je onderdanige slavin" kreunt Charlotte. Bij het horen van haar antwoord komt Hakan heftig klaar. Zijn Hollandse hoertje krijgt weer een stevige lading sperma te verwerken. En ook Charlotte krijgt weer een orgasme. “Oooh. Jaaa!!! Ik kom, ik kom, ik kom!! Oh Hakan, dit is echt lekker!! Dit is echt lekker!! Oooh wat is het toch lekker om je hoerige sletje te zijn".

Hakan geeft Charlotte nog een paar stevige klappen op haar billen en duwt plagend een vinger met zaad in haar sterretje. “Hmmm, en dat lekkere kontje van je, met dat strakke poepgaatje, dat bewaar je voor mij he?” “Oh ja Hakan” kreunt Charlotte zachtjes, “dat mag je ontmaagden, dat bewaar ik voor je, dat beloof ik je. Ik ben vanaf nu helemaal van jou.

Ik ben jouw bitch, jouw sletje, jouw hoertje”.


keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm