Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

De Iraanse poetsvrouw DEEL2
Categorie: moslimseks | maandag 16 september 2013 03:00

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Ik had een mooie deal met Rani en haar man die ik gemakshalve Rez ga noemen. Om de 2 a 3 weken ging ik bij hen langs en hadden we lekkere seks. Soms nam ik eens een paar uur en neukte Rani gewoon thuis. Voor hen was het doodnormaal en mijn kontje werd dus geregeld geneukt. Met mijn vrouw Rita ging het slechter en slechter, ze was meer en meer weg en seks wel dat stond zeer laag soms 1 keer om de 2 of 3 weken. Het duurde zo maanden en ik klaagde niet want ik had mijn gerief. Tot ik op een avond alleen thuis was voetbal aan het kijken en Rita kwam thuis van een vergadering omstreeks 22:10u ze vertelde wel het een en ander en zei dan ik ga eerst douchen en dan slapen. In bed droeg ze altijd een pyjama ik denk dat het al wel een paar weken geleden was dat ik haar naakt had gezien.

Ik moest plassen en snel om niks te missen van de laatste minuten liep ik naar het toilet dat naast de badkamer is. De deur stond op een spleet en ik loerde even en zag Rita staan enkel met een slipje aan. Haar tieten mooi strak en haar handen masseerden die bollen en ze neep in haar tepels. Ik vergat mijn volle blaas en voetbal en bleef kijken. Ze draaide haar rug naar mij en deed haar slipje uit, ik zag haar blote kont en omdat ze diep voorover boog om haar slipje in de wasmand te droppen zag ik zelfs haar spleetje. Ze draaide zich om en oeps, Rita was kaal gek ze wilde dat nooit ze hield van haar blonde haartjes als bewijs dat ze naturel blond was. Nu was ze kaal, mijn blaas verzette zich en ik snel plassen en toen ik terugkwam stond ze onder de douche. Ik vond het verdacht en besloot om daar eens achter te komen waarom nu wel ineens. De volgende dag belde ze dat ze wat later zou zijn en ik zei okay. Ik nam een douche en deed enkel mijn badjas aan. Toen ze thuis kwam keek ze wel even maar stond er niet bij stil. Zij kwam na de douche in pyjama terug en dan maakte ik mijn move.

Ik greep ze en betatste haar tieten en kuste ze want ik hield wel van haar. Eerst verzette zich even maar dan gaf ze toe en de knoopjes van de pyjama gingen open en ik speelde met haar tieten en likte en zoog aan haar tepels. Toen mijn hand in haar broek ging verschoot ik zogezegd om haar kale kut. Mooi he? zei ze, maar ik zei hoe en waarom? Voor jou zei ze maar ik zei schat het is 6 weken geleden dat we iets hebben gedaan en als ik je nu niet had gepakt en daarbij is niet juist afgeschoren he.

Ze werd rood en dan schreien en ze vertelde me dat ze een relatie had met een vrouw.

Ik zei wat? Een collega van het werk ze had over onze problemen gepraat en van het een kwam het ander. Ze zei het moet terug spannend worden bij jullie iets nieuws en ik zei een pot worden. Rita keek en zei ik hou van jou en ik ben geen pot, Sandra wil helpen en samen eruit komen. Ik zei sandra is dat niet die oudere? Rita was begin 30 en Sandra zeker ouder ze was begin 40. Om het kort te maken beloofde Rita met Sandra te praten en te breken. Maar het liep anders de volgende dag kwam Rita vroeg thuis en zei Sandra kom naar hier en dan praten we en wie weet. Ik zei hier en praten en dan dacht ik hela misschien 2 vrouwen in mijn bed. Het gesprek trok op niks maar die Sandra stond geil van Rita en hierdoor werd ze losser en toen ik Rita over haar benen wreef en zo onder haar rokje ging werd ze bloedgeil en kwam helpen en begonnen we.

Even moest ik slikken toen Rita haar beha los deed en ik die tieten eruit zag vallen. ze waren echt niet stevig maar hadden wel mooie dikke tepels. pijpen kon ze redelijk maar niet echt goed, ze befte Rita en Rita haar. Ik neukte Rita maar Sandra mocht ik niet neuken. Ze likte wel aan Rita haar kutje en proefde mijn sperma dat er traag uitkwam. Later die avond vroeg Rita en schat? Ik zei iets nieuws en spannend ok dus mag ik dat ook proberen he. Rita zei wat en ik zei jouw verrassen met iets en je praat niet tegen indien je het niet leuk vind doen we verder met Sandra. Ik vertelde Rani en Rez wat ik wilde en dat was simpel.

Rita dikwijls laten klaarkomen, neuken enz.

Maar Rani zei ik ben niet bi maar zowel voor mij als voor Rez was dat geen probleem Rani moest gewoon beffen zeker Rez zei komaan schat je lust pikken die uit je kutje komen dus waarom een kutje alleen niet. Rez wilde maar al te graag Rita neuken een blonde dame. Ik bedacht een plan dat Rita niet direct zou weten wie of wat. 3 dagen na het geval met Sandra zei ik tegen Rita ok schat een verrassing vandaag. Ze zei schatje wanneer? Ik zei, zometeen, waarop ze lachtte en zei het is amper 14.15u en ik lachte en zei inderdaad dan hebben we veel tijd.

Ze moest gaan douchen en ik liep binnen en zei afdrogen en enkel badjas ok. Ze kwam in de woonkamer en zag dat ik 2 matrassen had gelegd. wat is dat en ik lachte geen bed hier verdomme kom en afspraak is dat je alles ondergaat enkel dat en om het spannender te maken krijg je en blinddoek om en oordopjes. Rita zei waarom genieten enkel genieten moet je en in de loop van mijn spel mag dan die blinddoek af enzo. Ze gaf toe en ik deed de oordopjes in ( kneedbare was) deed een blinddoek aan en deed dan de badjas open en uit en hielp ze te gaan liggen. Ik kuste ze streelde haar tepels die van de spanning hard stonden. Ik keek even op, Rani kwam eraan en Rez beidde reeds compleet naakt vanuit de logeerkamer.

Rita genoot van mijn vingers aan haar borsten en Rez fluisterde tegen Rani neem jij het van Mijnheer Bob over en speel met die mooie borsten. Rani nam het over, Rita zag ik even verschieten ze voelde degelijk andere vingers. Hierdoor kon ik weg en was het voor Rita niet eigenaardig dat handen haar benen opende en vingers aan haar kutje begonnen maar snel gevolgd door ene tong. Rez stond geil zijn lul stond stijf. Ik deed teken aan Rani dat ze moest likken aan de tepels en bijten. Rita mocht haar handen niet gebruiken en deed het niet ze onderging en aan het kreunen te horen befte Rez zeer goed. rani beet in haar tepels en Rita kreunde harder en riep opeens dat ze ging komen aan het smakken van Rez was er veel sap. Ik deed teken en rani moest in 69 op Rita gaat liggen. Ik hielp even om Rani juist te leggen en Rita rook het kutje en begon te likken. Rez stopte en rani moest overnemen, beide dames beften elkaar en ik kreeg een keiharde en omdat Rani ook kreunde onder het likken van Rita kroop ik dichterbij en duwde mijn eikel tegen Rani haar kut en drong binnen.

Rita likte verder en soms likte ze mijn harde snikkel.

Na wat neuken stopte ik en Rez nam over en Rita deed verder likken aan de schacht en Rez was sluwer hij liet zijn lul eruit glijden en over haar lippen gaan. Even aarzelde Rita maar dan schoof de eikel in haar mond. Rez lachte en fluisterde mmmm lekker. Rita moest onderhand gaan weten dat er meer mensen waren dan 3 en toen ze beide waren klaargekomen zij en Rani, Hielp ik haar op de knieen gaan zitten, Rani voor haar benen open en Rita moest beffen, Rez likte Rita haar kut en kont en duwde dan zijn lul weer in de natte sleuf. Rani schoof achteruit en ik nam haar plaats in. Ik zag Rita verstrakken, een lul voor haar en 1 in haar kut. Ze likte en pijpte en erg geil en goed. Rez wilde ze andersom dus weer draaien. Rani moest op haar gaan zitten.

En Rita befte direct.

Rez neukte Rita weer en ik kroop over het hoofd van Rita en duwde mijn eikel in Rani haar kute. Rita likte mijn ballen en mijn schacht. Ik kon aan haar gezicht en trok aan de koordjes in haar oor en verwijderde de dopjes. Rani kreunde en Rez kreunde en ik genoot. Ik trok de blinddoek af maar omdat Rani op haar zat zag ze enkel kut en lul. Nu sprak ze ook en zei mmmmm lekker en dan opeens mmm een donker kutje. Rani kwam van al dat gelik en geneuk klaar en liet haar sappen lopen en ik trok mijn lul eruit waardoor Rita meer kut kon likken en meer zag. Rani leunde achterover, Rez steunde haar in de rug en nu zag Rita de lichtbruine huid omhoog zag zeker rani's tieten en toen die naar haar keek hoorde ik enkel Rani uit Rita's mond. Rani schoof van Rita af en deze zag nu een andere lichtgetinde man voor haar en voelde zijn lul in haar. Rani zei dit is mijn man. Rez lachte en Rita keek omhoog naar mij en zag mijn lul nam hem en likte. rez zei opeens mevrouw Rita waar wil je het? Rita zei mevrouw niks van en ik wil het hier, Rani bukte snel en samen waren ze klaar om Rez zijn sperma te ontvangen. Hij spoot en ze slikten en liten elkaar af. Ik neukte Rita ook terwijl ze opnieuw Rani befte tot die vroeg om geneukt te worden. Rita keek toe hoe ik Rani neukte en was verbaasd toen ik mijn lul in haar kont stak.

Toen ik had gespoten was er even rust en champagne en dan lieten we haar nogmaals verschieten, ik nam rez zijn lul en pijpte hem en toen hij keihard stond zei ik kom vriend neuk ze nogmaals diep. Rita keek en genoot en zag Rani mijn lul pijpen heel diep en dan zei ze kom en iets later boorde ik hem in rez zijn kont. Rita wist het niet meer maar omstreeks 20.00u befte Rez haar kontje en vingerde eerst rani de anus dan ik en dan rez. Rez zijn lul is smaller en dus ontmaagde hij Rita haar kont. Om 22.00u waren beide vrouwen aan onze lullen aan het zuigen en likken maar ze wilden niet meer alle kruid was verschoten.

We namen afscheid en gingen slapen, s'morgens speelde Rita met mijn lul en kuste me en zei dat was spannend en lekker. Draaide zich nam de telefoon en belde, Sandra zei ze ik en Bob hebben terug spanning en genot bedankt maar we doen het toch zonder jouw en legde in. Ik zei zonder Sandra? Rita knikte en zei ik heb nu Rani en Rez en jouw schat en dook onder de lakens en pijpte me in vorm. Haar kut was nog glibberig van alle sperma maar er kon nog wel een kwakkie bij.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm