Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

De Iraanse poetsvrouw DEEL1
Categorie: moslimseks | maandag 16 september 2013 02:12

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Maanden zaagde mijn vrouw dat we een poetsvrouw moesten hebben ze was het beu na haar dagtaak nog het huis te onderhouden. We zochten in advertenties en belden een paar mensen op. Samen keurden we ze en amaai allemaal gewoon vrouwen niks speciaals, eentje sprong eruit knap snuitje redelijke toeters van borsten dus door mijn vrouw zowiezo afgekeurd. Dan kwam er opeens een allochtone vrouw, ze zag er ouder uit dan dat ze was ze was toch maar 29. Haar rok was lang en ze droeg een sjaaltje niks van haar lichaamsvormen waren te zien. Nu ik ben geen racist maar had twijfels maar toen ze zei dat ze Iraans was, zei mijn vrouw, oke, je mag beginnen en begon een rondleiding in het huis en de werkverdeling. Het loon vond ze prima dus ze zou maandag starten en 4 dagen komen enkel woensdag niet. Het huis was krakend proper en we waren zeer tevreden van laat ik ze maar Rani noemen.

Soms zag ik ze als ik thuis kwam maar niet dikwijls maar ze liep toch bedekt rond dus. Tot ik het was zeker 8 maand later bij het buitenkomen van het bureel werd aangereden en ik met gebroken been en arm en 3 gekneusde ribben het ziekenhuis inkwam. Nu niks levensbedreigend en daarom na 2 dagen ontslagen en zat ik thuis. De eerste week lag ik op de zetel want kon weinig maar me wel behelpen. Rani zorgde s'middags voor het eten en zo leerde ik haar beter kennen al had ze altijd het sjaaltje op. Ze waren 6 jaar geleden naar Belgie gekomen en ze hadden 1 kindje een dochtertje. De man had werk en ze hadden zelfs een optie voor de aankoop van een huisje. het ging hen goed en ik vernam dat ze moslims waren maar dat wist ik al maar leerde er ook wat van. Ze interesseerde me erg Rani en ik was niet verlegen om dat te zeggen. Toen ze bij het uitkuisen van de kachel een beetje uitgleed en zo al de asse over zich kreeg schoot ik wel in een lach. Ze lachte mee want het was echt een stom zicht. Buiten probeerde ze haar kleren wat proper te krijgen maar de asse zat overal en ik zei je kan beter even een douche nemen. Ze zei nee nee dat kan niet maar ik zei vooruit geen gezever ge gaat toch zo niet blijven rondlopen en daarbij die kleren stinken. Ze keek bedeesd maar ik hield vol en sleurde ze bijna de badkamer in en zei vooruit. Nu nergens zijn er sloten op de deuren enkel voor en achterdeur. Ik trok me terug en bedacht dan van hela ze is even groot als Rita mijn vrouw en ongeveer hetzelfde figuur dus ik naar de slaapkamer nam een bloese en een rok. Ik ging naar de badkamer en zonder eigenlijk na te denken ging ik binnen. Ze stond onder de douche en ik zag enkel haar figuur achter het mat glas. Ik zei Rani hier liggen kleren en zag hoe ze paniekeerde. Ik draaide me om en zag haar beha en slipje liggen, verdomme dacht ik mooi setje sexy zelfs maar vuil zeker de beha. 90C was de maat mijn vrouw had een 85C dus veel scheelde het niet.

De vuile beha nam ik mee en zocht een geschikt model in Rita haar schuif. Ik ging terug en daar stond ze enkel een handdoek om haar heen en ze weende ga weg aub maar ik zei Rani geen paniek en waarom je bent betoverend mooi. Ik zei ok draaide me om en zei doe die kleren aan en was de jouwe en droog ze niemand weet het ok en verliet de badkamer. 10 min later zag ik ze, ze droeg de kleren van Rita al waren die wat nauw en kort en ze was niet op haar gemak. De blouse stond wat open bovenaan en het rokje was 10 cm boven de knie. Haar kleren zaten in de wasmachine en dus aten we zo samen en zag ik nu haar vormen veel beter. Ik werd enorm geil echt enkel door te zien van haar vormen en die openstaande blouse. Bij het afruimen stond ze met de rug naar mij iets n de kast te zetten toen ik ze vastnam juist onder haar borsten en kuste haar hals. Ze trok weg en zei nee nee kan niet maar ik kuste weer en weer en mijn handen ging omhoog. Vreemd ze trok zich niet los helemaal niet. Ik voelde haar borsten en haar tepels stonden hard ik voelde ze zeer goed. Ik nam haar gezichtje vast en draaide het opzij en kuste haar nu op de mond en direct voelden onze tongen elkaar. Ze draaide zich om en kuste me hevig maar zei dan dit kan en mag niet maar kuste me wel. Ik trok haar blouse open en zag de licht getinte borsten verpakt in een iets te kleine beha. Met 1 hand deed ik de sluiting los en mijn hand omsloot haar naakte borst en geile tepel. Nooit had ik zo een mooie tiet gezien nooit zo ene mooi donker tepeltje en toen ik het kuste was het voor haar teveel en zei niet hier niet hier. Halfnaakt liep ze naar boven en ik al sukkelend er achter.

In de slaapkamer deed ze juist de beha weer vaste n zei dit kan niet mijnheer en ik zei mijnheer zeg maar Bob en nam haar vast kuste haar weer en ontsloot de beha opnieuw. We vielen op bed en de blouse en beha gingen uit en ik prutste aan de rok tot ze hielp. ze droeg wel haar slipje. ik deed mijn hemd uit en mijn broek los. Ik vroeg even hulp en ze verwijderde mijn broek en ik knikte van doe maar en toen trok ze mijn boxer naar beneden. Ze nam mijn pik vast en zei dit is een grote amaai maar ze kuste hem likte eraan en proefde mijn voorvocht. Rita kan lekker pijpen maar Rani deed het nog beter dieper. Haar vingers kneden mijn ballen en opeens streelden die mijn bilspleet en mijn anus. Haar vingers gleden over mijn anus en mmmm dat was geil. Ik nam over likte haar tepels beet erin omdat ze dat vroeg en deed haar slipje uit. Een fijn streepje pikzwart schaamhaar maar wat een lekker kutje. ik likte en ze werd enorm geil en toen ze klaarkwam proefde ik haar geile sappen. ik wilde neuken maar ze hield me tegen en begon me weer te pijpen en te likken aan mijn ballen. Ze trok ze op en likte eronder maar ook mijn anus, Rita kwam daar nooit en Rani direct maar erger na het likken duwde ze er een vinger in en masseerde me daar. Ik zei, ik wil je en eindelijk zette ze zich op mijn lul.

Mijn eerste Iraanse vrouw en wat voor een.

Heet en geil neukte ze me en telkens als ik moest gaan spuiten stopte ze en wachtte ze voelde het zelf. Bij Rita was neuken iets van hooguit 10 a 15 min en dan spoot ik haar vol nu neukte ik Rani al meer dan 30 min. Ik moest haar langs achter nemen en zag haar bruin gaatje en streelde het en ze kreunde. Ik dacht mmm en liet even mijn natte lul tussen haar reet schuiven en dan duwde ik mijn vinger in haar anus. Ze kreeg een orgasme en zei toen kom en ze pijpte me weer en wist me op amper 2 min te melken. Ik spoot alle sperma in haar gezicht en mond en ze slikte. Ze zoog nog even aan mijn slap wordende lul en verdween toen van bed en slaapkamer. In de badkamer was ze aan het douchen en verscheen later in badjas van mij. Je moet ook douchen en aankleden mijnheer Bob. Een uur later streek ze haar blouse en haar rok en iets later was ze terug de normale Rani. 2 weken gebeurde er niets helemaal niks. We zeiden niks over onze seks, maar dan opeens riep ze mijnheer Bob kom eens even helpen met deze kast aub. Ik trok naar boven en was verbaasd.

Rani lag compleet naakt op bed en opende haar benen.

Ik zei niks, maar deed mijn kleren uit en dook erbij. Ik begon ze te beffen en likte nu ook aan haar poepertje. Ze kreunde en kwam snel klaar en nam mijn lul stak hem enorm diep in haar mond en ik voelde haar keel hem kneden tot een harde kerel. neuk me mijnheer Bob uiteraard als ze dat vragen doe ik dat maar na wat neuken in haar kutje trok ze haar benen op en zei neem het ander gaatje. Nooit had ik anaal geneukt en deze vrouw vroeg het en verbaasd was ik toen mijn zware dikke pik zonder 1 probleem haar anus inschoof. Ze vingerde zichzelf en liet zich komen. Vies was ze niet want ze pijpte gewoon mijn lul duwde weer een vinger in mijn kont en vroeg is dit lekker? Ik knikte van ja ze pijpte en neukte mijn kont met een vinger en ik spoot weer mijn sperma in haar mond.

Ze stond op en zei wil mijnheer Bob nog meer genieten? Ik keek zag haar natte kut en stevige tieten met die harde tepels. wacht even dan en ze verdween ik lag daar naakt op bed met een slappe pik maar wist dat ik makkelijk nog 2x kon spuiten op korte tijd. Mijn slappe pik werd nog kleiner toen ik opeens een man zag verschijnen. Rani was erbij en nog steeds naakt en ze zei snel, mijnheer Bob dit is mijn man, Ranzje of zoiets. Hij kwam dichter en zei, je houd van seks? Ja! En van mijn Rani mag ik meedoen? Ik dacht waarom niet en de man deed zijn kleren snel uit en ik zag zijn lange smalle lul bruin en besneden. Rani begon snel en nam beide lullen en zoog snel werden ze stijf en de man zei mijnheer Bob is goed voorzien daarom Rani gelukkig. Toch was ik even uit mijn lood toen Rani op mij kwam zitten haar kutje te laten likken en ik opeens handen voelde aan mijn lul en erger een mond die mij zoog. Ik hief Rani gewoon op en zag de man mij pijpen en hij zei mmm lekkere pik heb je en deed verder. Ook hij duwde een vinger in mijn kont maar dan zei Rani kom neuk me en schoof naar beneden. Mijn lul schoof in haar natte kut maar voelde iets later in haar lichaam een andere lul; hij neukte haar in de kont en onze lullen voelden elkaar binnenin. Ze wachtte weer en liet ons niet spuiten maar trok zich weg pijpte ons en keek naar mij nam zijn lul en knikte. ik samen met haar likte ik eraan en pijpte hem.


Hij zei opeens, oja, neuk me, kom!

Rani hielp me trok zijn billen open spuugde even duwde een vinger er in en dan duwde ze mijn eikel ertegen. ik neukte een man en het was lekker amaai. na wat neuken zei Rani kom en pijpte me ging liggen en loodste me in haar kut. ontspan zei ze. Ik wist verdomme, ik ga een lul in mijn kont krijgen. Mijn lul diep in haar natte kut. En ik voel dat haar man mijn kont begint te likken, betasten en vingeren . Opeens duwde hij zijn lul erin. Even deed het pijn maar Rani kuste me en dan was de pijn over. Mijn lul werd enorm stijf en hard en ik voelde mijn kont gevuld en dan vroeg hij mag ik spuiten? ik dacht niet na en zei ja en voelde iets later een heet gevoel in mijn kont. Ik zat vol sperma en neukt Rani nog en nu stopte ze niet en ik moest spuiten en ze trok haar benen op en zei diep spuit me diep vol met zijn zaad.

We douchten en beneden zei de man bedankt mijnheer Bob en ik zei; eigenlijk jullie bedankt. maar wat nu? de man zei ja wat nu jij zult Rani nog wel eens willen denk ik dus doe maar maar af en toe doen we het dan weer samen oke. Ik knikte. Toen ik weer moest gaan werken was de pret over maar ging dan s'avonds bij hen langs alleen was dat maar eens om de 14 dagen. De man droomde om een een blanke dame te kunnen neuken. Ik zei ik zal alles doen om Rita eens zover te krijgen. Het heeft lang geduurd niemand hoopte er nog op maar het is gebeurd maar dat is voor de poetsvrouw deel 2

Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm