Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Nederlandse les DEEL2
Categorie: moslimseks | dinsdag 10 september 2013 03:40

Geile afspraakjes

DEEL 2 - "Ik zal nog een tweepersoonsbed moeten gaan kopen," zei ik tegen Dorsa. "Want je denkt toch zeker niet dat ik je in dat centrum ga laten wonen?" We lagen dicht tegen elkaar aan. De hele nacht had ze in mijn armen gelegen. Ik had toen ik wakker werd eerst nog een tijdje naar het slapende naakte meisje naast me gekeken. Toen ze wakker werd keek ze me aan met haar mooie glimlach. Ik streelde haar borsten. "Vanmiddag gaan we een Oom van mij bezoeken, hij is advocaat en ook bekend met asielverzoeken." "Denk je dat ik kans maak om hier te blijven?" Ik gaf haar een kus. "Jij denkt toch zeker niet dat ik jouw ooit nog laat gaan? Er zal best wel een manier zijn om je hier te houden." Ik streelde haar benen en hield mijn hand op haar onderbuik. Bijna vanzelf opende Dorsa haar benen. Ik legde mijn hand op haar kutje. "Vond je het fijn gisteravond?" Dorsa nam mijn stijve in haar hand. "Ja en ik ben niet bang meer van hem" zei ze, "dat komt omdat hij aan jouw buik vastzit." Ze masseerde zacht mijn ballen. "Zullen we eens proberen of hij in mijn poesje past?"

Ik voelde haar warme kutje onder mijn hand een beetje nat worden. "Doe je benen maar eens omhoog, ik wil je eerst proeven voor ik hem erin stop." Ik ging met mijn hoofd tussen haar benen liggen en proefde haar sappen. Wat smaakte haar geil lekker. Ik likte haar schaamlippen en drong met m'n tong in haar gaatje. Dorsa kreunde, en ze drukte met haar handen mijn gezicht in haar natte kutje. "Ooooh jaaaah lik m'n plekje" riep ze. "Ooooh, wat een heerlijk gevoel." Ik duwde terwijl ik haar klitje begon te likken, een vinger tegen haar donkerbruine anus. "Jaaaah" schreeuwde ze, "duw dieper!!!" Toen ik heel mijn vinger in haar kontgaatje duwde kwam ze heftig klaar, haar geil spoot in m'n mond. Dorsa's lichaam lag even te schokken op het bed. Ze streek met haar handen door m'n haar. "Jij weet wel hoe je een vrouw moet verwennen, heb je dat wel eens vaker gedaan?" "Tja, ik heb wel eens een vriendin gehad, maar nog nooit ιιn zo lief en mooi als jij." Ik ging boven op haar liggen.

Ik kuste haar en zei; "ik wil liever niet praten over iemand anders, ik ben nu bij jouw, en ik hou van je." Mijn stijve ruste op haar poesje. Ik gaf haar een kus op haar lippen. We speelden met onze tongen tegen elkaar. Ik voelde de hand van Dorsa om mijn pik, ze leidde hem naar haar kutgaatje. "Kom, maak me je vrouw" zei ze. Ik duwde mijn stijve bij haar naar binnen, en begon haar rustig te neuken. Dorsa lag met haar ogen dicht, ze keek of ze pijn had. Ik stopte even met bewegen. "Gaat het meisje," vroeg ik. Ze knikte. Ik begreep dat het voor haar best wel moeilijk was. Ze knikte wel dat ze het niet erg vond, maar ik geloofde er niks van. Dat meisje had een vreselijk trauma opgedaan. Ik trok mijn pik uit haar poesje en zei, "doe het maar met je hand, net als gisteravond." "Weet je dat zeker?" Wil je hem er niet instoppen?" Ik nam haar hand, ondanks alles was ik nog hartstikke geil. Dorsa nam mijn pik in haar hand en trok me af tot ik mijn zak kreunend leegspoot over haar hand. Ik hield haar tegen me aan, en streelde haar billen. "Ik begrijp je en we wachten gewoon tot je er klaar voor bent, zo is het ook goed."

Ik belde mijn Oom of ik die middag nog langs mocht komen. Oom Henk is een sociale man, nooit te beroerd om wat voor familie te doen. En gelukkig kon ik altijd goed met hem opschieten. Zo te zien was hij gelijk onder de indruk van Dorsa toen we er aankwamen. "Heb je een advocaat nodig," lachte hij toen we bij hem thuis kwamen. "Misschien, maar om te beginnen advies" zei ik tegen hem. Ik vertelde het hele verhaal, aangevuld door Dorsa. Hij keek ons bedenkelijk aan. "Weet je hoe moeilijk het is om tegenwoordig een status hier te krijgen?" "Gelukkig heb ik kennissen bij de Raadskamer, er is er een die mij nog wat schuldig is, en die man heeft weer goede connecties bij het Ind. Probeer eerst maar het interview bij de vreemdelingen politie te overleven. Heb je al een advocaat?" Dorsa schudde haar hoofd, "nog niet" zei ze. Oom Henk gaf haar een kaartje, "dan heb je er nu ιιn, na dat bezoek bij de politie kom je maar naar me toe." Hij bedacht zich even. "Beter nog, als je er naar toe moet, ga ik met je mee". Dorsa besefte nog niet wat dit allemaal betekende, maar ik sprong een gat in de lucht, de kansen dat ze mocht blijven werden steeds groter.

Toen mijn Oom ons uitliet zei hij lachend, en als jullie gaan trouwen wil ik wel getuigen.

Trouwen, bedacht ik in de auto, als dat het laatste redmiddel is, moet dat maar gebeuren. "Mag ik even gaan douchen" vroeg Dorsa toen we thuis kwamen. "Dat hoef je toch niet te vragen, meisje. Jij woont hier toch ook?"

Toen Dorsa klaar was kwam ze naakt de huiskamer ingelopen. "Ik wil afmaken waar we vanmorgen mee gestopt zijn," zei ze vastberaden. Ik zat op de bank en bewonderde haar prachtige lichaam. Ik ging bij haar staan en ze noopte mijn broek los. Ze masseerde mijn pik stijf. "Vind je dat lekker" vroeg ze, toen ze zacht aan trok. "Heerlijk meisje, er is er maar ιιn die dat zo kan dat ben jij." Ze ging door haar knieλn en ze gaf een kusje op m'n stijve. "Weet je wel dat ik de pil niet gebruik," zei ze. "Geeft niet, we zien wel" op dit moment gaf ik nergens om. Het knappe meisje sloot haar lippen rond m'n gevoelige eikel en ze begon me een beetje af te zuigen. Ze wreef zacht onder mijn ballen. Ze begon haar hoofd heen en weer te bewegen. "Ooooh" kreunde ik, weet je dat, dit nog nooit iemand bij me heeft gedaan?" Dorsa liet me los en gaf me een kus, ik proefde mijn eigen geil in haar mond. "Stop die harde eerst maar eens in me," zei ze geil. Ze spuugde op haar hand en maakte haar kutje nat. Ze ging op de bank zitten met haar benen wijd klaar om me te ontvangen. Haar spleetje stond zelfs al een beetje open. Ik ging voor haar zitten en duwde in ιιn keer mijn stijve lul in haar grotje. "Ooooh jaaah, kreunde ze, toen ze mijn pik diep in zich voelde. "Neuk me een kindje," zei ze ik wil een kindje van je, of je bij me blijft of niet." Ze keek me verliefd aan.

Mijn pik boorde zich in haar nauwe kutje op en neer.

Allerlei gedachten schoten door mijn hoofd. Ik kende Dorsa nu nauwelijks drie dagen en ze vroeg al om een kind. Met σf zonder vader!! Dorsa hijgde. "Geniet er maar van, schat, ontspan." Ik kuste haar borsten, ik hield me even in. "Gaat het" vroeg ik. "Jaaah," kreunde ze, "kom neuk me met je stijve lul in me. Duw hem er maar diep in!" Ik begon haar weer te neuken en voelde m'n zaad omhoog stuwen. Met een schreeuw spoot ik haar kutje vol. Dorsa lag uitgeteld op de bank toen ik mijn half slappe lul uit haar trok. Ik zag mijn sperma uit haar gleufje sijpelen, ik liet me naast haar op de bank ploffen en nam haar in mijn armen. "Wat vond je ervan" vroeg ik aan haar. "Geweldig!, ik wil straks nog wel een keer!!"

Maandagmorgen gingen we samen naar het centrum toe. Ik kwam de directeur tegen. "En Paul", zei hij. "Is het nog gelukt met het inschrijven van de nieuwe bewoner?" "Daar wil ik het nog even met U over hebben". Ik vertelde het hele verhaal dat Dorsa nu bij mij woonde. "Dus hopeloos verliefd?, niet meer te redden?" lachte hij. Hij keek naar Dorsa, "eigenlijk mag het niet maar voor jouw maak ik een uitzondering" zei hij.

Mijn lessen begonnen, mιt een nieuwe leerlinge in de klas. En ze had post, ze moest over twee weken naar de politie voor het interview, tijd genoeg om het voor te bereiden met mijn Oom.

Tussen de lessen door zag ik mijn meisje. De kamer die ze hier had gekregen bleef op haar naam staan. We hadden twee uur pauze tussen de middag dus even tijd voor elkaar.

We zaten in het kamertje. "Goh, zei ik tegen Dorsa, je bent toch wel blij dat je bij mij bent, toch? Ik zou hier echt helemaal depressief worden," er was helemaal niets aan de muur om de boel wat op te vrolijken, er hing een piepklein tv'tje, ingelijst in een stalen frame met een slot erop, zodat hij niet gestolen kon worden. Een stalen smal ιιnpersoonsbed, en een kale tafel met ιιn stoel, het leek wel wat op een gevangenis. Het enigste wat de boel vrolijkte was het mooie meisje dat op het bed zat. We zaten te eten en ik keek uit het raam. "Kijk nou toch" er liep een gezinnetje voorbij. Twee ouders met drie kleine kinderen. Een troosteloos gezicht, alle vijf in ouwe tweede hands kleren. "Je zal zo maar moeten leven" zei ik. Dorsa raakte me geloof ik een beetje beu. "Geloof me, ze zijn beter af dan thuis in hun eigen land, ik in ieder geval wel!" Ze stond op en schoof het gordijn dicht. Ze glimlacht en kwam bij me op schoot zitten. "Weet je wel dat ik ontzettend veel van je hou" zei ze. Mijn stemming werd er gelijk beter op. "Laat me naar je kijken" zei ik. "Misschien hou ik ook wel van jouw." Ik keek lachend in haar prachtige donkerbruine ogen. Ze trok een pruillipje. "Moet je daar over nadenken" vroeg ze kwasi verbaasd. "Ik moet je eerst even keuren of je goed bent" speelde ik. "Mag ik even aan je borsten voelen, juffrouw? Dorsa kreeg in de gaten dat het een spelletje was. "Maar meneer, U denkt toch niet dat ik zomaar mijn borsten laat betasten? Ik wil daarvoor eerst een kusje." Onze lippen raakte elkaar, we tongden elkaar verliefd. "Ik voel wat groeien" zei Dorsa. "Mmmm jaaah, dat komt door jouw mijn lieve vrouw" ik streelde haar, haar. "Hebben we even tijd" zei Dorsa. Ik keek op m'n horloge. "Iets meer dan een uur, prinses" zei ik verliefd. Ze stond op en trok haar schoenen en haar onderkleding uit.

"Kom, jij ook laat me je in me voelen."

Ik trok ook mijn broeken uit en zat met een stijve op de stoel. Dorsa nam mijn pik in haar hand en kwam weer op me zitten. M'n meisje was al nat genoeg, mijn pik gleed met gemak in haar kutje. Ik liet mijn handen op haar billen rusten. Mijn pik zat diep tot aan mijn ballen in haar heerlijke natte kutje. "Hoelang blijft hij nou stijf als ik niet beweeg" vroeg ze. "Nou dit is zo'n fijn gevoel, dat hoe ik wel een hele middag vol denk ik." Dorsa knoopte haar blouse open en wipte haar borstjes uit haar bh. "Mmmm" zei ik, wat ben je toch mooi." Ik zoog afwisselend op haar stijve tepels. Dorsa begon op mijn pik te rijden, ze voelde vast mijn lul over haar klitje wrijven want ze begon steeds sneller te hijgen. Ik hield haar billen stevig vast en hielp haar zo om op en neer te bewegen. "Ooooooh, jaaaah ik krijg m'n gevoel hijgde ze, ze liet haar hoofd rusten op m'n schouder. Trillend kwam ze klaar op m'n dikke lul. Ik zelf stond op het punt om ook te spuiten, maar ik wilde het nog niet klaarkomen. "Kom, ga eens op dat bed liggen, schat. Ik wil bovenop je liggen. Dorsa ging op haar rug liggen met haar benen wijd. Ik lag bovenop haar en ze wilde me helpen om mijn lul in haar kutje te stoppen, maar ik hield haar tegen. "Laat hem zelf de weg vinden," zei ik geil.

Ik duwde met mijn pik tegen haar gleufje, Dorsa's kutje was nog een beetje gevoelig van haar orgasme, ze schokte toen ik mijn pik over haar klitje wreef. "Aaaah hijgde ze, "duw hem erin!" M'n eikel vond zijn weg tussen haar schaamlippen, m'n stijve verdween in haar zachte vagina. We kusten elkaar. "Spuit je het weer diep in me?" kreunde Dorsa met een zachte stem. "Kom, kom duw mijn kutje vol met je heerlijke zaad." Ik voelde haar nagels in m'n rug. Mijn geile meisje stond zowaar voor de tweede keer op klaarkomen. Ik begon haar fel te neuken. Nu was er geen compassie meer, maar door onze geile bui, alleen maar passie. Allebei kwamen we luid klaar in elkaars armen. We bleven zo een tijdje liggen zonder te praten. "Ben je gelukkig" vroeg ik aan Dorsa. "Ik ben gelukkigste meisje van de wereld," zei ze...

Wil jij een Negerin neuken?  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm