Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Marokkaans meisje met haar Surinaamse leraar DEEL1
Categorie: moslimseks | zondag 8 september 2013 05:39

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Aicha woont in een achterstandswijk en is een mooie Marokkaanse van 16 jaar met lang zwart haar die ze steevast onder een hoofddoekje verbergt, dat moet van haar vader Hamid. Met haar sensueel mooie gezicht en bruine kijkers weet ze de harten van menig jonge knaap op hol te brengen. Ze zit met haar vriendinnen Nahid en Elife Marokkaanse en Turkse op een school in de wijk waar 60% allochtoon is, het lijkt ook net klein Turkije met een Turkse bakker, groenteman en supermarkt. Aicha ergerde zich aan de leraar en ze schold hem in het Marokkaans uit voor hufter, niet dat de leraar dat verstond maar hij begreep best door de toonzetting dat het geen leuk woord was. Leraar Moga, een Surinamer van 39 jaar gaf haar te verstaan dat ze mocht nablijven, wat als reactie een scheld partij op leverde, ze werd bijgestaan door haar vriendinnen Nahid en Elife die dus eveneens mochten (moesten) nablijven. Toen de zoemer ging bleef ze dan ook na mopperend zitten met haar vriendinnen, de rest was blij dat het er op zat, weer een zinloze dag op school achter de rug, waarom moest je eigenlijk naar school als je toch bij de soos zo je geld kreeg? De meiden wisten dat ze allemaal toch uit gehuwelijkd zouden worden aan een of andere onbekende oude rijke geile viezerik die alleen maar aan het neuken en gebruiken van hun dacht en dat ze hun hele leven in drie jurken moesten lopen met een dikke jas aan en een hoofddoek op ook al was het dertig graden en vielen de mussen bij wijze van dood van het dak!

Moga de leraar begon met zijn betoog, ‘’Jullie hebben een veels te grote mond en totaal geen respect, jullie leren zo niets en hebben geen toekomst!’’ ‘’Waarom moeten wij leren?’’, reageerde Aicha gebeten. ‘’Welke toekomst????’’ ‘’Hamid, mijn vader heeft mij al aan Mohamed beloofd, die is rijk maar al vijftig en klein en dik en hij stinkt uit ze bek!’’, mopperde ze. Moga wist dat ze gelijk had maar daarom hoefde ze hem niet uit te schelden. ‘’Die viezerik kan nu al niet van me afblijven en krijgt steeds een erectie als hij mij ziet, hij geilt zich nu al aan mij op! Waarom zou ik dan dus iets gaan leren? Zonde van de tijd!’’ ‘’Ja oké, ik begrijp jou stand punt! Maar als er nu plotseling iets verandert en dat gaat niet door, wat dan? Dan kan je niets!’, probeerde hij nog. ‘’Ben zo terug, moet even naar het toilet’’. Aicha stond op en pakte een krijtje en tekende een raar poppetje op het bord en schreef er onder Moga en ze begonnen papieren vliegtuigjes te vouwen en smeten die door de klas, toen de leraar terug kwam ontstak hij in woede. ‘’WIE HEEFT DAT GETEKEND!’’ ‘’Zijn jullie nu helemaal besodemieterd??’’ Aicha schrok van zijn harde reactie en stak haar vinger op. Moga pakt Aicha stevig bij haar arm trekt haar uit de stoel en zet haar alleen in een ander lokaal, door de wilde reactie schuift haar rok een eind omhoog de leraar krijgt zicht op een paar stevige mooie dijen, dat liet hem niet onberoerd, zijn Surinaamse pik schokt omhoog, het is ook wel een pracht van een meid, spookte het in zijn hoofd.

Marokkaanse SNOTAAP, wie denk je wel niet dat je bent, begon hij te tieren, terwijl hij langzaam erg geil van haar werd. Marokkaanse slet!!, riep hij, het was er uit voordat hij er erg in had, zijn enorme negerlul reageerde en zat nu klem in zijn slip, dat was pijnlijk dus werd hij nog bozer.

‘’Jij wordt niet geneukt!!! Daarom doe jij zo stoer!!’’, waar dat op sloeg wist Moga ook niet maar hij werd bozer en geiler op dat jonge grietje. Elife en Nahid zaten verveeld in het andere lokaal, waarom moesten zij eigenlijk nog blijven? Ze liepen de klas uit en Moga zag ze voorbij het raam lopen, wel verdorie wat denken die meiden eigenlijk wel? Morgen zou hij ze daarvoor straffen in overleg met de directeur hoopte hij dat ze van school gestuurd zouden worden, dit was een regelrechte belediging vond hij. Moga richtte zijn woede nu helemaal op Aicha die ineen gedoken zat met nog steeds haar opgestroopte rok van haar durf was weinig over gebleven, de leraar liet de zonnewering voor de ramen naar beneden zakken. Wat raar? Dacht Aicha, de zon was immers aan deze kant niet eens te zien? ‘’Vuile slet, jullie zijn allemaal vieze sletjes, die geile lichamen verbergen, He! Ons ermee gek maken!’’

Moga grijpt haar en in zijn woede trekt hij haar de kleren van haar welgevormde lijf, een verdomd geil lichaam heeft ze, een paar stevige B-cup tietjes kwamen te voorschijn, hij wist dat hij al te ver was gegaan, dus nu maakte het ook niets meer uit wat hij deed, hij greep in haar stevige tieten vlees en kneep er pijnlijk hard in, het voorvocht parelde al op zijn harde glimmende eikel, met een ruk trok hij haar groene slipje stuk het elastiek sneed in haar stevige geile vlees. Verdorie, dat sletje scheert haar kutje al kaal? Dat zal haar vader wel niet weten.

Geile slet? Je hebt een kaal kutje?

Zei hij verbaasd?!? Aicha schrok, dit mocht eigenlijk niemand weten, ze had stiekem haar zwarte haren verwijderd! Moga zag aan haar reactie dat hij nu iets had gezien dat eigenlijk niemand mocht weten. ‘’Zo het sletje wil meedoen met die geile Nederlandse sletjes, He?’’, zei hij. ‘’Vieze Marokkaanse slet dat je er bent, als je niet wil dat ik dit wereldkundig maak laat je mij nu mijn gang gaan!’’ Moga trok zijn broek en slip in een beweging naar beneden en stapte er uit, Aicha zag nu zijn enorme harde en grote negerlul, ze had inderdaad altijd wel een grote bek en deed stoer maar dit was wel de eerste volwassen man waarvan ze zijn pik zag en nog wel in erekte stand en het was ook veel groter dan ze eigenlijk verwacht had, zou die kleine dikke vent aan wie haar vader haar wilde uithuwelijken ook zo een paal tussen de benen hebben? Kon dat er wel eens in? Bedacht ze zich. Moga greep haar tussen de dijen bij haar perzik zachte kutje, dit was ook de eerste mannen hand die aan haar kut zat, tot nu had ze er altijd voor gezorgd dat het niet zo ver kwam door luid en duidelijk te schreeuwen dat ze de poten moesten thuis houden dus was het nooit verder gekomen dan ff wat knijpen in haar tietjes.

Aicha wist gevoelsmatig dat hij haar nu gewoon zou nemen, hij was veels te sterk en een lome berusting nam bezit van haar lichaam, de leraar drukte haar naar beneden ze kwam op haar knieën terecht en de enorme schokkende pik van toch zeker wel 23 cm en een omtrek van pff 7! Stond nu voor haar gezicht te schokken het ding glom en er zaten druppeltjes op die op de grond lekte. ‘’PIJPEN!!’’, commandeerde hij, en hoewel Aicha nog nooit gepijpt had wist ze natuurlijk wel van horen zeggen dat het de bedoeling was dat je een lul in je mond nam en er op moest gaan zuigen. Aicha pakte de schacht dan ook maar vast en likte voorzichtig aan het parelende voorvocht en liet haar tong even in haar mond rollen, een ziltige smaak in ieder geval niet vies, dat viel alweer mee. Aicha begon nu met haar tong rondjes te draaien op zijn eikel, ‘’Langs het randje en een beetje steviger LIKKEN!’’, hoorde ze, ze deed maar wat hij verlangde en al vrij snel had ze een flink stuk van zijn pik al diep in haar mond en zoog maar zo goed mogelijk, ze hoorde hem kreunen, ‘’Aghhhhhhhh…’’, dus ze deed het blijkbaar wel goed. Moga genoot van dat jonge tiener bekkie om zijn dikke leuter, in de wetenschap dat hij de eerste was die er zijn pik in had zitten, en ze keek hem aan met haar bruine ogen, ‘’DIEPER, DIEPER!!’’, kreunde hij, nog dieper? Dacht ze, ze voelde de eikel al tegen haar huig aan stoten en ze had haar hand om de schacht dus zat er nog zeker tien centimeter niet in! ‘’HANDEN OP JE RUG GEIL TEEFJE, mmmmmmm aagghh!’’, kreunde hij. Aicha deed het maar, ze voelde zijn handen achter haar hoofd die haar in een ijzeren greep hield, en hij begon zijn harde pik in haar mond te stoten, ‘’Ik neuk jou in je geile..mmm Bek!’’, kreunde hij hees van geilheid.

Aicha begon te kokken toen de neger zijn lul haar keel liet binnen dringen, hier had ze nog nooit iemand over gehoord, de dikke lul benam haar de adem,’’Ujk. Ku clu ujk ujk….’’, bracht ze met moeite uit toen de lul tot aan de ballen in haar mond door was gedrongen, Moga zag dat ze rood aanliep maar ramde stevig door hij wilde zijn eerste lading diep bij haar naar binnen schieten. ‘’Agghh,….. Mmmmmmmmmm oogaaaggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…!!’’, een flinke lading dik geil schoot met kracht pulserend haar keel in, de tranen sprongen haar in de ogen en ze kokte, hij hield zijn harde schacht stil en diep in haar en schoot de ene lading sperma na de andere naar binnen. Aicha voelde de pik opzwellen en het glibberige goedje haar keel in schieten, ze had het er moeilijk mee en ademde zwaar, het leek wel uren te duren voordat hij zijn pik uit haar keel liet glijden, ‘’Huuuuuuuuuuuuuu……!’’, zoog ze snel frisse lucht op. Moga bleef hard en haalde zijn pik uit haar mond een deel van het geil lekte nu uit haar mond en kuchend en proestend werkte ze de rest weg, het smaakte gelukkig niet echt vies, sterker nog er zat eigenlijk niet eens zoveel smaak aan, het was wel smerig glibberig vond ze en de muskusachtige geur van zijn pik in haar neusgaten viel ook mee.

Was hij nu klaar?

Nee dus, de lul bleef keihard staan, hij trok haar omhoog en zette haar op een tafeltje en duwde haar dijen uit elkaar en ze voelde zijn tong haar kutje binnen dringen, wat niet echt onaangenaam aan voelde, hij likte een tijdje zo diep mogelijk, ze was nog zo strak dat zou wat worden zo dadelijk, hij snoof de frisse geur van het kutje van deze slet naar binnen. Moga wilde haar zo snel mogelijk nemen, hij voelde aan zijn tong dat ze vochtig werd en haar eerste geil kon hij er nu uit likken, maar hij wilde haar niet op zijn tong laten klaar komen, snel stond hij op, hij keek haar aan, greep haar bij de billen, ze had het hoofddoekje nog steeds op. ‘’Benen zo wijd mogelijk!!’’, riep hij schor, hij plaatste zijn enorme schacht tegen haar iets openstaande kutje en drukte zijn eikel tussen haar kutlipjes door, ‘’Au .. Ai…aahh au!’’, hoorde hij haar roepen toen alleen zijn eikel er nog maar in zat, hemels wat is die lekker strak. Aicha wist dat ze nu haar maagdelijkheid ging verliezen dat zou voor haar enorme gevolgen hebben, geen maagd meer? Dan was ze verloren wist ze, ‘’Ik,.. Ik moet maagd blijven!’’, probeerde ze nog, maar dat maakte de neger nog geiler, hij zou haar verkrachten en tegelijk de beurt van haar leven geven.

Moga drukte door, zijn harde pik voelde weerstand en in een stevige diepe haal ramde hij zijn lul naar binnen,’’Au..au ai..p..ij..au..!’’, kermde Aicha, toen ze voelde hoe het harde mannen vlees haar vliesje voor goed wegvaagde, tranen sprongen in haar ogen van de hevige pijn scheut. Moga hield haar kontje stevig vast en begon haar met zeer diepe halen stevig ritmisch te neuken, Aicha voelde de paal in en uit haar kutje schuiven ze voelde de zware schacht intens en de aderen schuurde langs haar kut wanden, de hevige pijn ebde langzaam weg, ze voelde dat ze natter werd, haar eigen geil en zijn nog natte pik smeerde haar neuk gleuf en een ander gevoel nam langzaam bezit van haar, ze sloeg haar armen om zijn lichaam en begon met haar bekken terug te stoten. Dit is een natuurtalent, dacht de Surinamer, geboren om door mannen als een lust object geneukt te worden, hij begon haar nog dieper te nemen zijn ballen kletste tegen haar lichaam.

Aicha begon te hijgen, ‘’Haaa…jaaaa neem me met jou. ..Mm grote neger pik!’’, en ze bewoog steeds beter mee, een intens lekker gevoel stroomde door haar lichaam, dit was het dan waar ze over gehoord had van de Hollandse meiden een orgasme, het begon in haar kutje en nam bezit van heel haar lijf, ze trilde en schokte toen het als een trein door haar lichaam joeg, ‘’Huhuhmmmmmmmm.. Huhu.!’’ Moga bleef haar stevig door neuken en bezorgde haar een nog heviger tweede orgasme, ze schokte wild, haar hoofddoek viel van haar hoofd haar mooie lange zwarte haren danste wild toen ze voor de tweede maal op de neger pik klaar kwam, haar woest knijpende strakke kutje melkte hem en hij hield het niet meer, zijn geil schoot pulserend onbeschermd bij het vruchtbare Marokkaanse sletje naar binnen. Aicha voelde zijn sperma tegen haar baarmoeder spatten, toen besefte ze pas onder het klaarkomen dat de man geen condoom gebruikte om haar te neuken. Moga ging even zitten uithijgen, hij zag dat het wicht de ogen gesloten had en nog bezig was met klaar komen, ze bleef zitten met de benen uit elkaar, haar kutje stond nog wijd open en zijn sperma vermengd met bloed droop op de grond, het hevige orgasme ebde maar langzaam weg ze bleef nog een tijdje trillen en naschokken, achter haar gesloten ogen zag ze nog steeds de pik in haar komen! Dit was het dus, dit was dus geneukt worden en klaar komen!

De leraar bleef naar haar kijken dat mooie lichaam de genots gaatjes, haar tietjes, zijn pik wilde niet echt verslappen, hij keek naar het nog steeds wijd open staande kutje met de gezwollen lipjes, hij was als een beest bij haar naar binnen gedrongen en had haar mega af geneukt! Het vele sperma bleef uit haar lekken, hij besefte nu dat ze waarschijnlijk niet aan de pil was en dat zijn vruchtbare zaad misschien haar wel……..? De aanblik van al dat geile neukbare meisjes vlees maakte dat zijn pik weer keihard werd hij stond op en greep Aicha, tilde haar op en draaide haar om, hij trok haar mooie ronde billen uit elkaar spoog op haar sterretje en zette zijn leuter er tegen aan, snoeihard perste hij zich een weg langs haar kringspier. Aicha sperde plotseling haar ogen wijd open toen ze besefte wat er gaande was, ze gaf een gil toen ze de enorme pik haar kont voelde binnen dringen, die neger was niet te verzadigen blijkbaar? Ze voelde zijn grote handen die haar stevig bij de tietjes pakte en dat ze gewoon vast op zijn boor werd geschroefd, haar kont gaatje werd enorm opgerekt ze gilde en kreunde, de man begon haar klitje te bewerken en hield haar nu met een hand vast bij een tiet. Vingers drongen ruw haar getergde kutje binnen, vier stuks terwijl de duim haar klit onder handen nam de pijn van het onverwachte binnen dringen van haar kontje nam plaats voor een nieuw orgasme, ze was nog zo geil dat ze al gauw weer klaar kwam terwijl ze met diepe halen in haar kont werd genomen, haar hoofd lag op tafel en schoof met elke beuk over de tafel.

Na een half uur rammen, het zweet spatte alle kanten op, zijn mond stond wijd open en het kwijl liep haar op de rug, met een enorme brul kwam Moga intens klaar in haar strakke kontje en spoot hij toch nog behoorlijk diep in haar darmen, hij liet haar borst los en stopte met vingeren, zijn bezwete kop lag op haar rug, zo stond hij een tijdje met knikkende knieën uit te hijgen. Wat was dit een lekker geil sletje! Aicha kwam uit eindelijk moeizaam overeind, op de klok kon ze zien dat ze zeker anderhalf uur gebruikt was. Het was even stil, toen vroeg ze of hij, ‘’Wil je alsjeblieft niets zeggen over mijn kale poes? En dat ik geen maagd meer ben mag mijn familie ook niet weten!’’ ‘’Als jij je mond houd, hou ik ook mijn mond!!’’, blijkbaar had hij geluk want in principe zou dit zijn baan kosten en nog wel meer ook, nu bedacht hij zich al dat hij dit geile mokkeltje gewoon wel vaker kon gaan neuken. Aicha verliet nadat ze zich op het toilet een beetje gewassen had de school, haar hoofddoek had ze netjes weer omgedaan, haar kleding geprobeerd te fatsoeneren, maar haar BH was stuk enkele knoopjes van haar blouse waren er af en haar slipje was in tweeën gescheurd, ze liep ook moeilijk dus thuis maakte ze er maar van dat ze met de fiets was gevallen en dat ze daarom ook zo laat was. Aicha was nog wel zo slim dat ze de fiets twee keer keihard tegen een muurtje aan had gegooid om dit enigszins geloofwaardig te maken.

De volgende morgen liep ze met een schraal kutje een beetje wijdbeens het schoolplein op haar vriendinnen Nahid en Elife kregen van haar wel te horen wat er was voorgevallen ze hebben geen geheimen voor elkaar. Nahid begon al met, ‘’Waarom ging de zonwering naar beneden? Dat had ze nog net ff gezien. Aicha vertelde het verhaal in alle geuren en kleuren dat ze echt keihard in al haar gaatjes was geneukt en dat ze daarom ook zo moeilijk liep, ‘’Hij heeft een enorme dikke grote pik!!’’, vertelde ze.

‘’Hij heeft jou, verkracht??’’

‘’Ja, dat was waar’’, zei ze ‘’maar ik ben 3 x enorm klaar gekomen, en dus zie ik het nu wel ff anders!’’, zei ze er gelijk achteraan. Moga keek haar in de klas even aan toen ze moeilijk lopend binnen kwam, haar beide vriendinnen keken hem aan, hij vermoede een verbond tussen de drie meisjes, maar dat was niet zo erg, die geile sletjes daar kon hij dus misschien ook wel wat mee, de les verliep deze dag bijzonder rustig. Aicha kon het niet laten om net toen de zoemer weer ging om bij het verlaten van het lokaal als laatste hem in het kruis te tasten en ze verliet lachend het lokaal. Jij GEILE slet! Dacht hij. Aicha zat natuurlijk nog wel met het probleem dat ze ontmaagd was, dat zou als er niets veranderde haar opbreken als ze over een paar jaar als seks speeltje van Mohamed zou gaan dienen, En ?? Misschien was ze wel bevrucht, dan zou het probleem zich al na een paar maanden aandienen!

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm