Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Marokkaans sletje word uitgwoond
Categorie: moslimseks | vrijdag 6 september 2013 03:23

Geile afspraakjes

We trokken onze kleren aan en ik bracht Salima naar Murats huis. Vanavond had ik dingen te doen met Ali vertelde ik haar. Iets waar ze allang vrede mee had, nu ze zo lekker geneukt was. Murat en zijn vrouw waren niet thuis. Ze liep direct naar de keuken om daar aan het eten voor vandaag te beginnen. Iets dat ze voor haar broer en zijn vrouw wel kon doen nu ze zo bij hun inwoonde. Ali en ik vertrokken. Toen ik de deur achter me dicht trok zag ik vanuit mijn ooghoek een beweging. Maar de deur van de galerij sloeg dicht. Ik liep voor Ali aan die op zijn gemak achter me aan hobbelde. In het trappenhuis van de flat hoorde ik duidelijk de hakken van een dame, die vlug hun weg naar beneden zochten. Terwijl wij de trappen afzakten ging ik sneller lopen. Was benieuwd wie daar ongezien probeerde weg te komen. Onderaan gekomen kon ik nog een verdieping lager... daar lagen de fietsenhokken, berging en het de ruimte om je vuilniszakken te storten.

Zachtjes sloop ik een verdieping lager om te zien wie het was... de hakken liepen ver naar achter... het was er slecht verlicht... maar ik meende een schim te zien. Ineens verdween de schaduw en begreep ik dat die persoon de vuilnis wegbracht. Een vreemd tijdstip zo aan het einde van de middag. Maar goed... ik dook een beetje tegen de muur en sloop langzaam verder naar achteren. De hakken hielden stil... er volgende een geritsel... jawel zakken werden weggegooid. Nu draaide de hakken om, stonden stil. Wachtte even... kennelijk om te checken of er nog meer mensen waren. Toen zette de hakken zich in beweging. Een silhouet kwam op mij af... ik herkende haar meteen. Het was Rahime... toen ze bijna bij me was stapte ik bij de muur vandaan uit de donkerte. Toen ze me zag trok er een schok door haar lijf. Potver... die vent die haar gister nog in Murats huis geneukt had.

"Zo, Rahime... alleen op stap?", ik wachtte haar antwoord niet af en pakte haar vast... bracht mijn hoofd dicht bij die van haar. "Je weet dat je nu van mij bent schatje... en ik heb zin in je".

Meer had Rahime niet nodig, ze legde haar armen om mijn nek en kuste gewillig mijn lippen. Direct drukte ze haar kut naar voren. Als een gewillig teefje bood ze zich weer aan. Er kwam niet in haar op tegenstand te bieden... ze moest zich gewoon aanbieden. Deze man verlangde naar haar en had haar gezegd dat ze van hem was. Ze had nog terug gedacht aan de momenten in de gang in het huis van Murat waar ze door deze kerel gewoonweg bruut geneukt was. Maar ook toen ze nog niet wist wie het was en enkel dacht aan Murat had ze haar geile lijf gewillig gegeven.

Ik tongde haar en mijn handen gleden over haar lichaam. Ze had enkel een lange jas aan en toen ik die opende voelde ik direct haar huid. Deze slet had slechts een jas aan zonder iets eronder... nou ja... ok een string voelde ik zitten. Maar daar was ook alles mee gezegd.

Het sletje liet me gewillig mijn gang gaan. Ik draaide haar om en zette haar met haar gezicht richting de muur. Rahime zette haar handen tegen de muur. Ze wist dat ze nu elke moment opnieuw genomen zou worden. Ja... ze verlangde opnieuw naar die pik die haar zo heerlijk geneukt had. De pik die zonder poespas, gewoon zijn genot nam van haar kut. Haar kut... ja... die kut waarnaar die pik verlangde. Anders was die nu niet terug. Ze wilde een vent die snakte naar haar lijf... van haar lichaam gebruikt maakte... want daar was ze voor gemaakt. De vrouw die de man moest plezieren. Allah zou haar hiervoor rijkelijk belonen. Maar ze genoot hier zo van. Als vanzelf spreidde ze haar benen... ja...

Ik zakte door mijn knieeen... en kuste haar brede dikke billen... mijn handen gleden over haar gewelfde buikje en pakte het randje vet dat daar zat. Met mijn tondg likte ik tussen haar bilnaad... ik trok haar billen van elkaar en likte haar anus... mijn duim schoof tussen haar schaamlippen en bespeelde haar klit. Een stevig dik ding. Ik voelde haar lichaam reageren. Ik zakte iets en likte nu aan haar flamoes. Een flamoes die hevig geurde... niet vies... maar meer naar een loopse teefje dat bevrucht wilde worden. Haar geil was er al het moment dat ze me kuste... het was duidelijk dat de herinnering aan mij haar plezierde. Mijn tong volgde haar spleet... tussen die dikke schaamlippen proefde ik haar geil. Dikke, vet en zoet. Een rijpe pruim. Snel maakte ik mijn riem los en stroopte mijn broek en boxer naar beneden. Mijn lid was gezwollen, verlangde naar kut. Ik likte en kuste haar kut en trok die ver open... opnieuw deed Rahime haar benen nog wijder van elkaar om me maximale toegang tot haar te geven. Mijn duim duwde haar kontje open... terwijl ik haar half openstaande kut uitlikte. Met mijn andere hand bracht ik mijn wijs-, en middelvinger haar kut binnen. Ik trok mijn gezicht even terug... en spuugde op haar poepgaatje... mijn spuug smeerde ik uit met mijn duim. Een volgende klodder drukte ik naar binnen. Even keek ik naar mijn werk... haar sterretje glansde van mijn spuug. Ik stond op en greep mijn dikke gezwollen lul beet. Mijn champignon zette ik tegen de geopende kut en ik drukte rustig tegen haar aan. Rahime zette zich schrap en duwde haar kut naar achter. Ze kwam me duidelijk tegemoet. Haar zalige, kletsnatte kut opende zich als een rijpe watermeloen. Ze voelde zo lekker... ik wilde helemaal, diep in haar. Zachtjes begon ik te stoten. Ze ving me op en duwde mee om zich op te laten vullen door mijn lul.

In niets hield ze me tegen, gewillig... alles toelatend.

Ik neukte haar hier achter de kelderboxen, zonder condoom. Geen van die moslima's had er nog omgevraagd. Terwijl ze allen in hun vruchtbare periode zaten. Het was alsof ze wilde zeggen. Neuk me bol, pomp met met kind. Vul mijn buikje, ram me zwanger. Het kon me niet schelen... wat het ook was... maar die geile moslim kutten waren echt lekker. Het was alsof mijn ballen niets anders wilde dan zaad produceren om het zoveel mogelijk in hun vruchtbare kut achter te laten. Het was alsof de natuur me duidelijk maakte... plant je voort.

Terwijl Rahime en ik zo stonden te hijgen... zag Ali... die op de geluiden was afgekomen... toe te kijken hoe mijn kont heen en weer bewoog. Hij kon zien en horen hoe ik een soppende geluiden produceerde tijdens het neuken van die kut. Zijn pik zat keihard in zijn broek. Nadat ze samen Salima gesandwitched hadden... was er geoeg tijd geweest om nieuw zaad te produceren. Zijn ballen jeukten. Hij kwam naast me staan... ik trok nu mijn pik uit Rahime haar kut en in de glinstering van het licht liet ik mijn natte eikel aan Ali zien. Die knikte... om opnieuw mijn dikke knop bij Rahime naar binnen te stoppen. Ali trok zijn broek uit en schopte die naar opzij. Weer trok ik terug. Rahima verwachtte opnieuw mijn pik... maar nu was het Ali die mijn plaats innam en zijn gezwollen paarse donkere eikel tegen haar open pruim zette. Zijn eikel was dikker dan die van mij. Kleiner in lengte maar twee keer zo dik. Rahime voelde hoe haar kut verder opgerekt werd. Ze was verbaasd. Begreep er niets van... totdat... ja... er was een andere pik die... maar ze kreeg geen tijd. Ali greep naar bij haar haar en zette 1 hand onder aan haar rug en begon haar bruut te neuken. Het was gedaan met mijn liefdevolle stootjes. Ze werd nu door een bronsige stier hard geramd. Haar handen knikte, haar onderarmen leunde nu tegen de muur en haar dikke uiers raakte bij elke stoot de muur. De betonnen koude muur.

Ik pakte haar bij haar kin... "geniet je schat?", voeg ik haar... en kreunde instemmend... "je doet wat ik je zeg, want je bent van mij!". Eindelijk... Rahime kon het niet zeggen. Maar ze was blij...

Ik sloeg haar tieten een paar keer en zei Ali te ruilen... nu was het weer mijn beurt. Dit maal niet lief en rustig... ik pakte haar tieten vast, met twee vingers bij haar tepels. Kneep hard en ramde mijn harde zaadstaaf haar zuigende kut binnen. Ze gilde... de pijp trok door haar tepels... een warm gevoel grleed door haar borst en haar bovenlijf. Even kon ze niet haar kut spannen en tegenwerpen. Nu begon ik op haar in te beuken... voelde hoe haar baarmoeder het puntje van mijn pisbuis kuste... verstijfde. Terug en opnieuw beukte ik hard en diep Haar kut binnen. Nu hield ze haar hele armen tegen de muur. Ze kon niet meer... wat gebeurde hier.

Door haar gegil, gekreun en gehijg werd de aandacht van elke mannen gewekt. Mannen die inmiddels huiswaarts keerden van het werk. Ze wilde hun fiets of scooter in de berging parkeren. Hun nieuwsgierigheid naar de geluiden liet richting Rahime, Ali en mij. Terwijl ik mijn ballen voelde koken... zich klaarmakend voor de laatste etappe, zag Ali drie andere kerels naderen... in de schemering konden ze gelukkig niet zien wie de dame in kwestie was. Maar het was duidelijk dat dit beeld hun wat deed. Ze gooide hun tassen tegen de muur en kneden hun lul door de broek. Toen Ali ze ook nog eens aanmoedigde dichterbij te komen was het ijs gebroken en kwamen alle hormonen vrij... ik keek naar opzij en zag de drie dichterbij komen. Twee Nederlanders en een turk. De beide Nederlanders waren nog iets geremd. Maar de Turkse gozer, iets dik. Had geen gene... terwijl ik Rahime neukte greep hij haar bij haar tieten. Is die hoer van jou... vroeg hij me. Ja gast... en als je wil mag je haar ook neuken... Lekker, lekker... hij gooide zijn broek los en trapte die opzij. Zijn forse lul stond recht op... het wond me enorm op... ik neukte Rahime terwijl vier anderen stonden te kijken. Dit was me teveel... ik moest mijn teefje van mij maken voor die vreemde andere lullen bezit van haar zouden nemen.

Ik hoog tempo ramde ik mijn ballen leeg. Ik voelde de zuigende werking van haar baarmoeder... het als ze wist wat er verwacht werd. Ze opende zich volledig... en het leek of de baarmoedermond iets geopend was... mijn toorts voelde dit aan en schoot een salvo aan sperma naar binnen. Ze kreunde bij het ontvangst... de baarmoeder mond sloot... maar het zaad was al onderweg. Even opende de poort opnieuw en vloog mijn tweede lading sperma naar binnen de eileiders tegemoet. Man... ik brulde het uit... dit moet het gevoel van de oermens zijn geweest toen hij een teefje bevruchtte. Oh... en weg was mijn zaad. Ik trok terug. De turk wachtte geen moment en ramde direct zijn harde pik Rahime haar kont binnen. Oh... ook zij wist even niet waar ze was. Haar kut was de lading sperma nog aan het verwerken of een lul drong haar darm binnen. Sabri, de turk greep Rahime bij haar keel en kneep die zachtjes dicht... zo hoer... aanpakken... en hij ramde zichzelf snel naar een hoogtepunt. Rahime was blij dat hij sneller kwam dan Marcus. Want ze kreeg geen lucht. Leek te stikken... en voelde haar kont in brand staan. De hete vloeistof die haar darm vulde was ongekend. Het leek alsof ze niets meer kon hebben. Op klappen stond en die fontein in haar kont bleef spuiten. Bijna leek ze buiten bewustzijn te raken... maar Sabri trok terug en was klaar voor dit moment. Ali zette zijn pik in race stand en gaf Rahime geen moment van rust. Nu werd haar kut gevuld. Het donkere mannenvlees van Ali sperde haar kut wijd open. Maar ditmaal ging het soepeltjes. De lading zaad van mij zorgde voor het nodige glijmiddel. Ali greep haar bij haar hoofddoek en en trok haar hoofd achterover... ze werd ruw bereden door deze doktor. Willoos liet ze alles gebeuren.

Inmiddels waren Jack en Mike eindelijk zover dat ze hun broek op de enkels hadden. Ook zij eisten nu hun deel... Rahime werd op haar knieen gezet. Ali pompte haar mond... zijn eikel deed haar keel pijn... maar hij bleef in haar mond rammen. De tranen rolden over haar wangen... en daar kwam de ontlading... golf na golf zwart zaad kreeg ze te verwerken. Ik zei haar alles te slikken. Wat ze ook braaf deed. Maar na deze pik kreeg ze weer een blanke Nederlandse pik. De kleinste van allemaal. Het was Mike... gelukkig dacht ze nog... maar Mike vergoede deze tekortkoming door een lading sperma te produceren die zijn weerga niet kent... ik stond erbij en begreep niet waar het vandaan kwam... ik zag hoe Rahime moeite had... en echt haar best deed alles te slikken... wat langs haar mondhoeken op haar borst viel smeerde ik direct over haar huid. Als zonnecreme tegen de zon. Nu was het Jack die zijn lul aan haar mond aanbood. Het was een zweet lul van de eerste orde... zelfs wij roken hem... maar er was geen weg terug voor Rahime... ze moest ook hem pijpen... een vieze smaak... dat Rahime wilde braken... alleen zat Jack zijn pik in de weg en net als ze wilde kotsen spoot hij zijn witte stinkende mannenpap haar keel binnen.

Ik kneep haar neus dicht en ze kon niets anders doen dan slikken.

Ze viel met haar rug tegen de muur en probeerde op adem te komen. Sabri stelde voor ons af te trekken en haar hoofddoek on te spuiten. Een pracht idee... Terwijl Rahime naar adem snakte... keek ze tegen Mike, Sabri, Ali en mijn pik aan. Ze zag hoe wij mannen begonnen te trekken. Het was een geil gezicht 4 lullen op een rij... ze zag die pisbuisjes licht geopend... ondertussen wreef ze met haar hand over haar geopende en sperma lekkende kut en kont... wat ons weer aanmoedigde onze best te doen. Spoedig voelde we het sperma omhoog borrelen. Dit maal was het Ali die al eerst een schot deed op Rahime haar hoofddoek. De dikke vette klodders sperma bleven mooi liggen op het zwarte doek. De melkachtige spuit van Mike liet regen aan zaad neerdalen. Sabri lanceerde zijn zaad op haar ogen en neus en mijn geil vloog van onder haar kin, over haar neus op haar hoofddoek. Sabri smeerde de hele handel uit over haar hoofddoek die vet en nat onder de sperma zat.

We trokken onze broeken aan Alle gasten gaven me een high five en lachten zich rot. Ali en ik trokken Rahime omhoog. Ik kuste haar en zei weer voor me klaar te staan. Waarop we vertrokken. Rahime in het hok achterlatend onder het zaad. Toen ze thuis kwam was haar man er al. Ze maakte een excuses dat ze even naar de buurvrouw was geweest. Toen ze het huis was binnen gestapt had ze anders als anders haar hoofddoek afgedaan. Nu was het tijd om te koken.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm