Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Meral geeft mij Turkse les
Categorie: moslimseks | maandag 2 september 2013 03:20

Geile afspraakjes

Mijn verhaal begon aan het begin van dit jaar. Op de vakantiebeurs had ik een rondreis Oost Turkije gevonden. Ik ben Paul. 51 jaar en werkzaam als financieel manager bij een middelgrote handelsmaatschappij. Van mijn vrouw ben ik 5 jaar geleden gescheiden en woon nu alleen in een opgeknapte woning dat vroeger door een boswachter werd bewoond. Op kantoor heb ik verteld dat ik deze reis heb geboekt en er naar uitkijk deze niet toeristische streek te bezoeken. Op mijn afdeling werken 4 meisjes,waaronder Meral , Nederlandse van geboorte maar met Turkse ouders. Meral is 23 heeft een jongere zus en broer en een na 3 jaar een verbroken relatie achter de rug. Ze houdt er waarde en normen op na, zoals geen hoofddoek e.d., maar leeft wel naar de grondbeginselen van de Islam. Tijdens de lunch stelde ze voor om mij een aantal Turkse woorden te leren, zodat ik niet de hele vakantie met mijn mond vol tanden zou staan. Ik wist niet dat het zo moeilijk zou zijn. Met Frans, Duits Engels en Spaans heb ik geen problemen, maar Turks is voor mij abra cadabra.. Vol goede moed bleef Meral het proberen. Iedere dag opnieuw goede morgen, Uw koffie, eet smakelijk, tot morgen en prettig weekend. Langzaam maar zeker vielen een aantal begrippen op zijn plaats.

In mijn enthousiasme zette ik ’s-Avonds TRT aan en begreep er natuurlijk geen snars van. De volgende dag vertelde ik dat Meral en zij stelde toen voor om mij tijdens het Pinkster weekend uitsluitend Turks te leren. Haar ouders waren met de andere kinderen nar een familiefeest in Duitsland en zij zou iedere dag bij mij kunnen komen om les t geven. Nu vond ik het onzin dat ziij iedere dag 5 kilometer heen en terug moest fietsen, dus stelde als tegenprestatie voor om dat lange weekend gebruik te maken van de logeerkamer die toch leeg stond. We konden dan tijdens boswandelingen e.d. de les voortzetten. Vrijdag voor pinksteren is het bedrijf gesloten dus zou zij donderdagavond met mij meerijden, althans zij zou haar fiets thuis neer zetten, haar tas pakken en met mij meerijden naar mijn huis. Zoals afgesproken haal ik haar op en rij naar mijn huis. Verwonderd bekijkt ze de woning die van binnen van alle gemakken is voorzien. Uit de diepvries een mooi stuks vlees gepakt dat al snel aan het spit ronddraait. De avond verloopt voorspoedig, dat wil zeggen na tien minuten Turks bijna automatisch over gestapt op het Nederlands en tegen twaalven hebben we onze slaapkamers opgezocht. De volgende morgen zijn we na het ontbijt serieus aan de les begonnen. Rond elf uur gaat haar mobieltje over en neemt ze het gesprek aan. Ze spreken Turks me elkaar en ik versta er geen klap van. Na enkele minuten klapt ze woedend haar telefoon dicht en begint uit te vallen over degene die ze aan de lijn had. Later bleek dat haar ex te zijn. Ik zeg haar dat ze moet bedaren maar ze blijft maar door tieren. Na enkele minuten begin ik dat beu te raken en zeg tegen Meral dat ik haar onder de koude douche zet als het nu niet afgelopen is. Ze kijkt me kwaad aan en zegt dat ik daar het lef niet voor heb. Ik laat me niet uitdagen. Pak haar op en loop met haar naar de douche. Zet de koude kraan open en zet haar er met kleren en al onder en trek de deur dicht zodat ze niet uit de douchecel kan stappen. Ik hoor dat de kraan wordt dicht gedraaid en Meral zegt dat het haar spijt en vraagt of ik de deur open wil doen. Ze staat als een verzopen katje in de cel. Ik krijg medelijden met haar en pak snel een handdoek. Ik wil de handdoek neerleggen en weggaan maar krijg de opmerking: Jij hebt gezorgd dat ik nat werd zou je er nu ook niet voor zorgen dat ik weer droog wordt.

Ik vraag haar wat ze daar mee bedoelt en krijg snel als antwoord dat ze het letterlijk bedoelt en dat ik haar moet afdrogen en dat ze het anders volgende week wel uitgebreid aan haar collega’s zou vertellen. Er zit voor mij niets anders op dan haar natte kleren uit te trekken. Ik begin bij haar hoog gesloten T-shirt. Ik vraag haar om haar handen omhoog te doen en trek het short over haar hoofd heen. Nu haar sokjes en dan is haar spijkerbroek aan de beurt. Door het vocht zaten de knopen muurvast in de knoopsgaten. Ik ga door mijn knieλn om er beter bij te kunnen. Langzaam laat Meral zich met haar buik over mijn hoofd zakken en mijn overhemd wordt nat van het afdruipend water. Eindelijk heb ik de knopen los en trek de broek naar beneden die door de stroefheid gelijk haar slipje mee naar beneden trekt. Ik kijk tegen een behoorlijke bos schaamhaar aan. Ze tilt haar linkerbeen op en ik heb vrij zich op haar openstaand kutje. Nu volgt har rechtbeen en weer staat haar kutje open. Ik kom omhoog om haar beha los te maken en kijk tegen een paar prachtige borsten aan waarvan de tepels recht overeind staat. Pak de handdoek en begin haar rug droog te wrijven. Via haar billen naar de onderkant van haar benen. Ze draait zich automatisch om en kijkt met sexy aan. Ik droog haar gezicht en streel met mijn hand langs haar wang. Ze zucht even. Met de handdoek streel ik nu haar borsten en kan het niet na laten haar tepels tussen mijn vingers te nemen. Ik knijp er zachtjes in en zie dat Meral haar ogen gesloten heeft en zachtjes geniet. Ik daal verder naar beneden en kom via de onderkant van haar benen weer omhoog richting haar kutje. Even streel ik haar klitje en er ontsnapt een zucht diep uit haar lichaam. Ik kan het niet na laten om even met mijn vingers over haar klitje te gaan.

Ze staat daar met gesloten ogen van te genieten.

Naar mijn idee kan helemaal niet wat ik aan het doen ben en stop abrupt. Ze opent haar ogen en vraagt of er iets aan haar mankeert waardoor ik stop. Ik zeg dat dit niet mijn bedoeling was, maar ze pakt mijn hand en legt die weer tussen haar benen. Langzaam streel ik haar en ga met 2 vingers naar binnen. Neem een tepel tussen mijn lippen en bijt er zachtjes op. Dan til ik haar op en draag haar naar mijn slaapkamer. Leg haar op bed en begin haar te zoenen. Mijn lippen glijden over haar lichaam maar stoppen even bij haar schaamhaar. Dit is voor mij een barriere wat ik haar ook vertel. Meral geeft als antwoord dat als ik er last van heb het maar weg moet halen. Ik vraag haar of ze het zeker weet en als je knipt loopt ik terug naar de badkamer om de scheerspullen te pakken.

Ik leg een badlaken op bed en vraag haar om er op te gaan liggen. Neem een schaar en begin de haren weg te knippen. Ik voel haar sidderen als ik met mijn vingers langs haar schaamlippen streel om de haren beet te pakken. Zodra de grote bos is weg geknipt pak ik de bus scheerschuim en spuit een beetje in de palm van mijn hand. Met 2 vingers breng ik de schuim aan op de korte haartjes. Meral rilt van genot als ik over haar schaamharen strijk. Ik neem het scherpe scheermes en geconcentreerd haal ik de kleinere haartjes weg. Zodra ik denk dat ze weg zijn neem ik een vochtig doekje en haal het achtergebleven schuim en geknipte haartjes we. Ik neem een flacon bodylotion en beng dit voorzicht op de geschoren huid aan. Met een handspiegel bewondert ze haar geschoren kutje. Intussen heb ik de scheerspullen opgeruimd en hervat met mijn lippen de zoektocht over haar lichaam. Wanneer ik haar kutje bereik neem ik haar clitoris tussen mijn lippen en zuig er stevig op. Ze neemt mijn hoofd vast en drukt dit stevig tussen haar benen. Mijn tong dringt tussen haar schaamlippen naar binnen en gaat op verkenning in haar grotje. Ik hoor haar zwaar ademen en iets in het Turks roepen, waarvan ik snap dat ze roept dat ze klaar gaat komen. Ik voer het tempo nog iets meer op en even later slaakt ze luide kreten uit en komt schokkend klaar. Ik richt mij op en begin haar op haar lippen te kussen die snel uiteen wijken om mijn tong diep in haar mond. Zo blijven we verstrengeld in bed liggen.

Naschokkend lag Meral op bed (zie Meral deel 1) terwijl door haar haar streelde. Ze kwam langzaam omhoog en maakte de knopen van mijn blouse los. Met haar handjes streelde ze over mijn buik. Ze nam af en toe mijn tepels tussen haar vingertjes en fluisterde lieve woordjes in mijn oor. Ze drukte haar lippen op mijn rechtertepel en begon er aan te zuigen terwijl haar handen een weg zochten naar de rits van mijn broek. Tergend langzaam trok ze die naar beneden en maakte de knoop los. Haar hand verdween in mijn boxershort en greep mijn stijf staande lul vast. Voorzichtig bewoog ze haar hand op en neer over de eikel. Dan liet ze ineens los en schoof mijn broek met boxer naar beneden over mijn knieλn over mijn enkels. Daar lag ik dan poedelnaakt op mijn sokken na. Keep Your Socks on zei ze lachend en dook met haar mond op mijn lul. Zachtjes drukte ze kusjes op de eikel. Likte met haar tong langs de schacht en streelde mijn ballen. Ik had het niet meer.

Haar tong ging terug naar boven en haar lippen sloten zich om mijn eikel. Langzaam liet ze zich zakken waarbij mijn lul steeds dieper in haar keel verdween. Ze kuchte even en ik dacht dat ze stikte in mijn lul toen wij tot aan mijn ballen in haar mond zat. Voorzichtig begon ze haar hoofd te bewegen en har speeksel liep uit haar mond over mijn zak. Binnen no-time zou ik mijn sperma diep in haar keel spuiten, maar ineens stopte ze. Ze lachte en zei: Je komt zo maar niet mannetje ik heb meer voor jou in petto. Vakkundig masseerde ze nu mijn ballen en ik had het niet meer. Kun je meer dan eens? Vroeg ze mij, wat ik alleen maar knikkend kon bevestigen. Snel verdween mijn lul weer in haar mond en enkele ogenblikken later spoot ik zijn zaad diep in haar keel. Vakkundig slikte ze alles door en likte toen mijn lul schoon zonder dat die slap kon worden. We gaan eerst koffie drinken zei ze en daarna gaan we voor het echte werk of durf je niet?

We stonden op en liepen naakt naar de keuken om een kopje espresso te drinken. Ik genoot van het zicht op haar stevige tieten en naakte dijen. Mijn lul stond strak vooruit en die kreeg van Meral een kusje toen ik voor haar een tweede kopje inschonk. We gaan hier verder zei Meral het initiatief nemend. Ik moest op een keukenstoel gaan zitten en mijn handen werden achter mijn rug aan de stoel gebonden. Ze nam een spuitbus slagroom, spoot heel mijn lul onder en begon dit er af te likken. Zo had ik het niet meer maar kon niets doen met mijn handen op mijn rug. Ze ging op schoot zitten met haar rug naar mijn gezicht. Nam mijn lul in haar handen en bracht hem in haar kut. Liet zich verder zakken en ik zat diep in haar. Voorzichtig steunde ze met haar handen tegen de keukentafel en kon zich zo op en neer bewegen. Steeds weer voelde ik mijn lul diep in haar nauwe kutje verdwijnen. Ze begin sneller te ademen en ik voelde dat ze op het punt stond klaar te komen. Ze begon sneller te bewegen en op het moment dat ze klaarkwam spoot ik mijn zaak diep in haar kut. Nahijgend bleef ze zitten en toen mijn lul slapper dreigde te worden stond ze op en maakte me los. Her sperma liep langs haar benen naar beneden. Dit was Turks voor beginners zei ze plagend en zei dat ik voor die test geslaagd was. Vanavond gaan we voor het diploma gevorderden sprak ze en liep naar de douche. Ik was uitgeput, liet het bubbelbad vollopen en nam een verkwikkend bad, terwijl ik overdacht wat me die avond te wachten zou kunnen staan.

Meral had die middag boodschappen gedaan en zou oor het avondeten zorgen. De salon werd gevuld met wierookgeuren en uit de keuken kwamen oriλntaldampen binnen gedrongen. Ik had haar al uren niet gezien. Na het boodschappen doen was het mij verboden in de keuken te komen en ik hield me aan dit verbod. Uit de keuken klonk Turkse muziek en rond half acht riep Meral dat ik kon komen eten. De keuken was verbouwd. De tafel en de stoelen waren weg. Op de grond waren van kussen twee ligbedden gemaakt met een klein tafeltje er tussen waarop een waterpijp stond. De pijp borrelde en de damp steeg uit de kop. Nu ga ik je eerst aankleden als een Turkse vorst en daarna gaan we liggen en nemen een trekje van de pijp! zei Meral vriendelijk. Het zijn geen drugs, maar wel zinsprikkelende kruiden vulde ze aan.

Ik moest me uitkleden en kreeg een speciaal gewaad aan. Nam plaats op het ligbed en nam een voorzichtig trekje van het goedje. Het kriebelde in mijn neus maar gaf een warm gevoel van binnen. Meral had zich inmiddels op haar kamer omgekleed in een haremkostuum en kwam heupwiegend de kamer binnen. Ging op het andere bed liggen en nam een trekje. Zo lagen we een kwartier te genieten tot ze opstond en zei dat het tijd as voor het eerste gerecht. Ze liep de keuken in en kwam terug met een schaal druiven en dadels gevuld met geitenkaas. Ging in kleermakerszit naast mijn sofa zitten en begon het fruit lieflijk in mijn mond te stoppen afgewisseld door een slokje Raki. Zelf at ze niets. Op mijn vraag waarom ze niet at kreeg ik als antwoord dat de vrouwen pas eten als de mannen voldaan zijn. Dit laatste kreeg voor mij een heel andere betekenis dan ik had gedacht.

Op de schaal lag een briefje met de tekst:
BEGάN, HEPINIZ AM (Ik ben vandaag helemaal van jou)
Lachend verdween ze met de schaal naar de keuken en kwam even later terug met een dampende schaal vlees en Turks brood. Met haar lieve handjes brak ze stukjes brood af, pakte er kleine hapjes vlees mee en stopte die liefdevol in mijn mond, terwijl ze met een hand door mijn haren streek. Tijdens dit voeren viel mij ineens op dt haar kleding licht doorzichtig was en dat ik de contouren van haar tieten door de stof kon ontwaren. Mijn lul begon zich te beroeren. Meral zag dit en gaf er een bemoedigend knijpje in terwijl ze mij een briefje overhandigde met de tekst: BU GECE HAYALLERINIZDEKI GECE YASAUABILIRSINIZ.

Toen ik zei dat ik dit niet begreep knipoogde ze en zei dat ik het later die avond wel zou begrijpen. (De letterlijke vertaling is: Vannacht beleef je de nacht van je dromen) Het dessert bestond uit Turks fruit en de traditionele thee. De waterpijp en het overdadige eten had me loom gemaakt. Nu is het tijd voor de Haman zei ze en trok me mee naar de sauna. Ik moest daarin plaatsnemen, terwijl zij verdere maatregelen nam. Ze had thuis een houten kuip opgehaald en deze gevuld met warm water en een olie soort. Direct na de sauna moest ik hierin plaats nemen en werd met een speciale spons van top topt teen gewassen. Dat er spetters op haar kleding vielen en dat deze daardoor beter doorzichtig werden deerde haar niet. Met een koude douche en een ruwe handdoek werd het ritueel afgerond.

We verplaatste ons terug naar de salon, waar ik gegeten had en moest weer op de sofa gaan liggen. Ze had de waterpijp opnieuw aangemaakt maar nu met een ander goedje erin. Het maakte me doezelig. Ze zette een Turkse CD op en begon in trance te dansen. Het had iets weg van de dans die ik in Konya had gezien in het Derwisjenklooster. Ze draaide in het rond waarbij haar rok bol kwam te staan en ik kon zien dat ze een klein slipje aan had. De muziek stopte abrupt en Meral kwam op mij afgelopen, legde zich naast mij op de sofa en zoende mij hartstochtelijk. Mijn handen streelde haar rug en maakte de sluiting van het vestje los. Zonder de kus te verbreken trok ze dit uit en mijn handen zochten hun weg naar haar tieten. Ik voelde de tepels verstijven onder de tule stof. Tijd voor het grote avontuur zei ze en vakkundig ontdeed Meral me van mijn bovenkleding. Ze legde me op mijn rug en trok toen ook mijn slip uit. Heupwiegend ging ze naast het bed staan en als een volleerd striptease deed ze haar buikdanspakje uit en toonde zich zonder schroom in haar naaktheid. Mijn pik reageerde hierop door nog stijver te worden dan hij al was. Ze pakte een flesje met een geurend middel, sprenkelde enige druppels op haar handen en masseerde hiermee mijn lul. Toen kwam ze naar me toe en liet zich langzaam over mijn lul zakken. Zodra ik er helemaal in zat legde ze een vinger op haar lippen ten teken dat er niets gezegd mocht worden. Op de maat van de muziek bewoog Meral over mijn lul. Ik mocht haar niet strelen zij zou al het initiatief nemen. Mijn blik was gevestigd op haar deinende tieten die mee bewogen op de maat van de muziek.

Ik begon sneller te ademen en voelde het zaad in mijn lul opborrelen. Maar zover kwam het niet. Meral stopte liet mijn lul uit haar kutje glijden en kneep op de een af andere manier in mijn zak waarop mijn erectie direct afnam. Ze draaide zich en ging met haar kutje boven mijn gezicht zitten. Liet zich zakken en met mijn tong kon ik haar klitje likken, terwijl ik de smaak van mijn eigen lul proefde. Vakkundig bewerkte ik haar klitje en maakte af en toe dankbaar gebruik van de gelegenheid die ze me gaf om op adem te komen door even iets verder omhoog te komen. Aan haar ademhaling hoorde ik dat ook zij niet ver meer van een orgasme af was. Ook hierbij stopte ze en schoof over mijn buik naar beneden. Ik voelde haar natte kutje over mijn buik glijden. Intussen had ze een glijmiddel in haar handen genomen en grondig over mijn lul gesmeerd. Ze richtte zich iets op en mijn lul stond voor haar sterretje. Ben je klaar voor het grote werk vroeg ze me terwijl ze langzaam mijn lul in haar sterretje liet verdwijnen. Even stopte ze van de pijn, maar drukte toen ineens door. Ik zat er tot aan de wortel in. Dit had ik nog nooit ervaren. Ik had het gevoel dat ik in hogere sferen leefde. De waterpijp de wierook en het genot dat Meral me gaf was hemels. Ik hield het niet meer en spoot mijn lading diep in haar darmen. Meral stopte toen ik uitgespoten was, ging van mij af en maakte mijn lul met een vloeistof schoon die ze in een speciaal schaaltje klaar had staan. Het gaf een tinteling door heel mijn lichaam en mijn erectie nam niet af. We pauzeren even voor een hapje en een drankje zei Meral kordaat en liep naar de koelkast. Hierin had ze een speciale cake staan en een fles champagne. Vakkundig ontkurkte ze de fles en vulde twee fluitjes met deze godendrank. Gaf mij en glas en hield de schaal met hapjes voor. Ottomaanse Baklava zei ze en nam een trek van de waterpijp die ze intussen opnieuw aangestoken had. Ik nam ook een haal en voelde dat dit mijn geest benevelde. Na een tweede glas wilde ik Meral echt neuken. Ik legde haar op het ligbed en spreidde haar benen. Met mijn vingers masseerde ik de kutlipjes en kietelaar. Ik zette mijn lul voor haar ingang en drukte hem voorzichtig naar binnen. Neem mij hard schreeuwde ze ineens uit en ik stootte hard door. Wild ging mijn lul in en uit haar kutje en ik voelde dat ik klaar ging komen. Meral was nog niet zo ver. Door mijn gedachte te verzetten wist ik het hoogtepunten uit te stellen. Ik hoorde haar roepen Ja, Jaaaaah, jaaaahh en ik stootte nog enkele keren hard door. Op het moment dat ze klaarkwam spoot ik mijn lading diep in haar baarmoeder. Uitgeput vielen we in elkaars armen in slaap. Dit was een nacht die je alleen maar had beleefd in je dromen.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm