Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Een geil Marokkaans meisje DEEL2
Categorie: moslimseks | dinsdag 27 augustus 2013 02:40

Geile afspraakjes

DEEL 2 - We stonden nu in de badkamer. Ik pakte een nieuwe wegwerpscheermes en een flesje scheergel uit het kastje onder de wastafel. “Zo, alsjeblieft”, zei ik tegen Khadija terwijl ik haar de spullen gaf. Ze keek even naar de scheerproducten en keek mij licht verward aan. “Is er iets?”, vroeg ik aan haar. “Uhm.. nou ik weet niet echt hoe ik het moet doen en ik ben een beetje bang dat ik mezelf snij… Uhm.. zou.. zou jij het voor mij willen doen? ” Ik geloofde mijn oren niet, vroeg ze dat nou echt? “Uhm.. jou scheren bedoel je?”, vroeg ik. “Ja, zou jij dat voor mij willen doen? Ik bedoel, ik zag dat je je schaamharen ook scheerde, dus je hebt er wel wat ervaring mee”, zei Khadija.

Het leek allemaal één grote droom, eerst raakte ze mijn pik aan, daarna zag ik haar blote lichaam en nu dit? Het werd alleen maar beter en beter… Ik werd echt wild van de gedachte alleen al, maar ik probeerde zo kalm en nonchalant over te komen en zei: “Oh, oké, geen probleem. Uhm.. neem maar plaats in de hoek op de rand van het bad als je wil”. Khadija gaf mij de producten terug en liep richting het bad en boog lichtjes voorover om er in te stappen. Haar borsten bungelden heen en weer terwijl ze dat deed, vervolgens nam ze plaats in de hoek.

Met haar benen gesloten zat ze daar. Ze legde haar handen op haar dijen, hierdoor werden haar borsten tegen elkaar gedrukt waardoor ze veel groter leken. “Kom je, Kees?”, zei ze. “Huh? Oh ja, ik kom eraan”. Ik liep naar haar toe en bij elke stap die ik zette voelde ik mijn stijve pik en mijn ballen heen en weer wiebelen, Khadija staarde er gefocust naar. Ik stapte het bad in en ging op mijn knieën voor haar zitten. Khadija keek mij aan en zonder iets te zeggen opende ze langzaam haar benen. Aldus presenteerde ze me haar kutje in volle glorie. Het was heerlijk sappig en het geil liep uit haar kletsnatte kut richting haar strak lichtbruin sterretje.

Ik kwam wat dichterbij en onmiddellijk werd ik bedolven door de scherpe muskusachtige geur van haar nat kutje. De geile geur vulde mijn neus en mijn pik begon wild te steigeren. “God, wat ruik je lekker”, zei ik. “Kom dan maar wat dichterbij”, zei Khadija met een uitdagende toon. Ik boog me helemaal voorover en was nu slechts een centimeter of twee verwijderd van haar kutje. Ik nam een diepe snuif; de geur was geweldig ranzig, het was een mix van urine, kutvocht en anus, maar het was o zo geil, ik werd er wild van. Ik kon me nog net bedwingen om niet te beffen.

“Vind je het lekker Keesje?” “Heerlijk Khadija!”, zei ik en nam nog één diepe snuif voordat ik begon met scheren. Voorzichtig draaide ik de kraan open om wat water op te vangen en deed het op haar schaamharen. Khadija liet een zacht kreetje uit en rilde een beetje vanwege het koud water. Ik keek omhoog en zag haar tepels weer verstijven. Daarna pakte ik de scheergel en deed wat op haar kruis, het begon onmiddellijk te schuimen toen ik erover heen wreef met mijn vingers. De geur van haar geil kutje was nu gemaskeerd door de frisse geur van de scheergel, desalniettemin een heerlijke geur.

“Oké, ben je er klaar voor?”, zei ik terwijl ik het scheermesje pakte. “Ja, ga je gang Kees”. Voorzichtig plaatste ik het scheermesje op haar venusheuvel en begon haar te scheren. Khadija keek met grote interesse hoe ik aan het werk ging. Een paar minuten later was ik helemaal klaar en het was zo glad als een baby. Ik vond het nu ook veel beter en netter uitzien. Ik pakte een kleine spiegel en liet haar het resultaat zien. “Wow, erg netjes en mooi gedaan Kees, er bedankt!”, zei Khadija terwijl ze het aandacht bestudeerde. Daarna boog ze verover en gaf me een kusje op mijn wang, een zoete warme geur van de parfum die ze droeg vulde mijn hoofd. Ik glimlachte en zei: “Graag gedaan Khadija”.

“Oké, zullen we beginnen met je eerste masturbatie les haha?”, vroeg ik. “Ik ben er helemaal klaar voor Kees!”, zei Khadija met een enthousiaste toon. Ik bracht mijn vingers naar haar kruis en spreidde haar zachte schaamlippen open, haar maagdelijk genotsknopje was nu volledig ontbloot. Voorzichtig begon ik het te strelen met mijn wijsvinger, Khadija’s lichaam reageerde er onmiddellijk op. Ze kreunde zachtjes, haar lichaam schokte een beetje, haar ademhaling werd zwaarder en een relatief groot hoeveelheid geil stroomde uit haar kutje. De scherpe muskusachtige geur was weer terug, alhoewel niet zo sterk als daarnet. Ze had haar ogen gesloten en fluisterde: “Oh mijn God…”

Ik begon het steeds sneller te strelen, Khadija was inmiddels bezig met het spelen van haar borsten en tepels. Haar ademhaling werd nu echt heel zwaar en haar gekreun werd steeds luider. Ze trok een gezicht alsof ze heel veel pijn had en moest huilen, maar dat was absoluut niet het geval, sterker nog, ze vond dit geweldig. “Oohh, yalla habibi, yalla!” riep Khadija plotseling in haar eigen taal en toevallig wist ik precies wat het betekende: sneller schatje, sneller!

Ik deed wat ze wou en wreef nu met volle snelheid op haar klitje, ze kon echt ieder moment klaarkomen had ik het gevoel. Het was een zeer geile en een intense ervaring. Zelf was ik er ook vol van aan het genieten, ik keek naar beneden en zag hoe mijn kloppende pik wild begon te steigeren, een draadje voorvocht droop van mijn pik en kwam op de badbodem terecht. Plotseling greep Khadija mijn hoofd met haar handen en net toen ik iets wou zeggen, trok ze met een krachtige beweging mijn hoofd naar haar toe waardoor mijn gezicht nu volledig in haar kruis was begraven.

Omdat ik bijna geen adem kreeg en alles zo abrupt gebeurde, raakte ik de eerste paar seconden licht in paniek, maar ik kalmeerde al gauw en begon vervolgens zelf mijn gezicht in haar kruis te duwen. Ik duwde zo hard dat haar lichaam een paar centimeters naar achteren schoof. Snuivend en likkend wreef ik mijn gezicht in haar kruis. Ik likte haar lichtbruin poepgaatje, tussen haar zeiknatte schaamlippen en zoog aan haar kloppend klitje, als een wild dier liet ik me volledig gaan.

Khadija had inmiddels mijn hoofd losgelaten en ging weer verder met haar dikke bungelende tieten strelen. Ik hoorde haar kreunen, hijgen en dingen in het Marokkaans zeggen. Een botergeile moslima was het, die nu alle taboes aan het doorbreken was. Haar hoofddoek, dat ze overigens nog steeds op had, had nu geen betekenis meer, ze was slechts een geil Marokkaans sletje dat haar kutje en poepgat liet schoonlikken door een willekeurige Nederlandse jongen en ik genoot er iedere seconde van.

Plotseling begon Khadija luid te kreunen, haar ogen rolden naar achteren en ze begon hevig te trillen; ze kwam klaar! Het was een bizar maar tegelijkertijd ook een geil gezicht, ze leek wel bezeten door de duivel. Ik hield haar stevig om haar middel vast en drukte tegen mijzelf aan zodat ze zichzelf niet zou gaan bezeren. Mijn gezicht begroef ik tussen haar grote bungelende tieten, het voelde heerlijk warm en zacht aan en het rook verrukkelijk.

“Goed zo Khadija, ontspan je nu maar lieverd”, zei ik met een kalmerende toon terwijl ik haar nog steeds vasthield. Ze was inmiddels al veel rustiger geworden maar ze verkeerde in een lichte shock. “Oh Kees, wat gebeurde er net met mij?”, vroeg ze trillend. Ik keek haar glimlachend aan en zei: “Je kwam net klaar Khadija, dat was nou een orgasme”. “Een orgasme.. wow, dat was echt.. ik kan het niet uitleggen.. het voelde gewoon zo goed”, zei Khadija en ze rustte haar hoofd op de mijne.

Na een tijdje was Khadija weer tot haar zinnen gekomen.“Zullen we weer terug naar je kamer gaan Kees?”, zei ze. “Oh, ja hoor”. Ik stond op, mijn pik was inmiddels als iets zachter geworden, half stijf bungelde hij heen en weer. “Hihi, is ie in slaap gevallen?”, vroeg Khadija giechelend. Maar net toen ik iets wou zeggen greep Khadija mijn pik vast en begon het te strelen. Ze schoof mijn voorhuid helemaal naar achteren en ontblootte mijn eikel, die glom van voorvocht. Vervolgens boog ze voorover en gaf een klein kusje op mijn paarse knop, waarna een sliertje voorvocht tussen mijn pik en haar lippen als een dun draadje bleef hangen. Een zachte kreun ontsnapte uit mijn mond en onmiddellijk begon mijn pik te groeien naar zijn erecte vorm. Khadija likte haar lippen en keek naar mij, “Dat is mijn bedankje voor de orgasme”, zei ze en gaf me een knipoog. We stapten de bad uit en liepen terug naar mijn kamer. Daar namen we beiden plaats op mijn bed waarna er een korte stilte volgde. Het was geen ongemakkelijke stilte, we waren gewoon wat uitgeput en genoten van het rustmoment.

Rechts van mij lag Khadija’s kleding, zonder het te vragen pakte ik één van haar kousen. De zachte stof voelde lekker aan in mijn handen en het voetgedeelte was vochtig; schaamteloos plaatste ik het op mijn neus en begon het te snuffelen. Het stonk heel erg, maar dat wond me juist op. Ik zag uit mijn ooghoek dat Khadija naar mij keek, ik keek haar aan en zei: “Khadija, jouw stinkvoetjes ruiken zo lekker!” “Hihi, je hebt echt een ding voor lichaamsgeuren hé?”, zei Khadija giechelend. “Haha ja, dat kan je wel zeggen. Ik ben waarschijnlijk gewoon erg gevoelig voor feromonen”. “Nou weet je Kees, ik zal gelijk maar ook eerlijk wezen, ik heb namelijk ook een ‘ding’ voor lichaamsgeuren”. Mijn pik begon onmiddellijk te steigeren toen ze dat zei, ze had dezelfde fetish als ik! Wat een geil meisje was het toch.

Khadija zag mijn pik steigeren en zei: “Haha, je vind het dus leuk dat ik hetzelfde ‘ding’ heb als jij?” “Dat vind ik zeker leuk haha, maar vertel me, hoe ben je daar dan precies achtergekomen?” “Nou uhmm.. beloof me dat je het aan niemand zal gaan vertellen?..”, vroeg ze aarzelend. “Ja, ik beloof het”, antwoordde ik een beetje ongeduldig. “Nou het gebeurde een jaar geleden. Mijn zus had een boek van mij geleend dat ik na een paar dagen weer nodig had. Ik ging dus naar haar kamer om het op te halen. Ze was op dat moment niet thuis, dus liep ik naar haar boekenkast om te kijken of het daar was. Ik vond het boek en ik wou haar kamer uitlopen, maar toen zag ik dat haar wasmand vol was met vuil ondergoed. Ik kreeg plotseling de neiging om het te checken. Ik deed de deur op slot en begon door haar vuil ondergoed te graaien. Ik pakte één van haar gedragen slipjes en keek in het kruis, omdat het wit was kon je heel duidelijk de gele urine vlekken zien. Op dat moment kreeg ik een raar gevoel in mijn onderbuik, ik wist niet wat mij bezielde en zonder na te denken duwde ik het slipje in mijn neus en nam ik een diepe snuif. Een zeer sterke geur vulde mijn hoofd en maakte mij gek. Sindsdien begon ik niet alleen geïnteresseerd te raken in lichaamsgeuren maar ook in mijn eigen zus. Telkens wanneer ik haar lichaam zag kreeg ik weer hetzelfde gevoel”.

Khadija’s verhaal begon mij enorm op te winden, het geil sletje had lesbische gevoelens en wel voor haar eigen zus! Ik heb Khadija’s zus een paar keer gezien, ze heet Karima, is 17 jaar oud en ziet er bijna precies hetzelfde uit als Khadija, zowel haar gezicht als haar lichaam, hoewel Karima’s borsten wel wat kleiner zijn. Ik kan me dus wel voorstellen waarom Khadija op haar eigen zus geilde, tis overigens ook een mega lekker ding.

“Wow Khadija, ik wist echt niet dat je bi-schierig was”. “Bi-schierig? Wat is dat?”, vroeg ze. “Dat betekent dat je nieuwsgierig bent naar biseksualiteit”. “Uhm.. ik begrijp het nog steeds niet helemaal”. “Nou, je zei toch dat je diezelfde ‘gevoelens’ kreeg wanneer je je zus zag? Ik denk dat dat lesbische gevoelens zijn. Heb je dat trouwens ook voor andere meiden naast je zus?” “Uhm.. om eerlijk te zijn heb ik hetzelfde met een aantal vriendinnen van mij, maar ik heb het nooit gerealiseerd dat het lesbische gevoelens waren. Daarnaast is homoseksualiteit strikt verboden in mijn cultuur”. “Hmm.. maar je zou wel je lesbische gevoelens willen uiten?” “Eigenlijk wel, maar ik durf het niet, mijn ouders zouden me vermoorden!” “Nou, dan doe je het toch gewoon lekker stiekem?”, zei ik met een knipoog. “Haha, ik zal erover nadenken Kees”, zei ze en ze knipoogde terug.

Khadija keek omlaag naar mijn half stijve pik, “Aaww, hij is weer in slaap aan het vallen, ik zal hem even wakker maken”, zei ze. Ze stond op en ging op de vloer voor mij zitten. Ze pakte mijn pik vast en begon het te strelen wat mij onmiddellijk een keiharde pik bezorgde. “Ah, daar isie weer! haha”, zei ze. Ik keek hoe ze haar hand op en neer bewoog, het voorvocht stroomde mijn pik uit en kwam op haar hand terecht, hierdoor begon ze het sneller te strelen vanwege het glijdend effect. De smakkende geluidjes die het maakte werd steeds sneller en luider. Haar dikke tieten begonnen wild heen en weer te bungelen.

Plotseling kreeg ik een idee, ik besloot om hetzelfde te doen als wat ze net in de badkamer bij mij ook deed. Ik wou haar hoofd vastpakken en omlaag duwen en mijn pik diep in haar keelgat te forceren. Er bestond natuurlijk de kans dat ze het niet leuk zou vinden, maar iets vertelde mij dat ze dat juist zou willen, het was immers een mega geil sletje en dat heeft ze vandaag meerdere malen bewezen.

Khadija was inmiddels helemaal voorover gebogen en haar mond zweefde nu precies boven mijn eikel. Ik dacht een paar seconden over na en besloot het gewoon te wagen. Met een vlugge beweging, greep ik haar hoofd vast. Haar mond ging heel even open van de schrik, dit kwam erg goed uit want nu kon ik mijn pik er gewoon in duwen. Vervolgens duwde ik met brute kracht haar hoofd omlaag en binnen een fractie van een seconde zag ik mijn 20 cm lange pik helemaal verdwijnen in haar hoofd.

Heel even was ik bang dat Khadija haar hoofd omhoog zou trekken en boos zou worden, maar niets was minder dan waar. Het sletje hield haar hoofd doodstil en begon met haar tepels te spelen alsof het de normaalste zaak van de wereld was! Ik kon mijn ogen niet geloven en werd een beetje lichthoofdig van de opwinding. Na een seconde of tien trok ze traag haar hoofd naar boven, halverwege begon er een enorme hoeveelheid speeksel uit haar mond te vloeien. Het stroomde over mijn staaf naar mijn kloten toe en landde vervolgens op de matras.

Nadat mijn pik nu helemaal uit haar mond was keek ze me strak aan. Ze hijgde, haar ogen traanden een beetje en een dikke slijmdraad hing nog aan haar mond. Plotseling gaf ze me een zachte klap op mijn wang en zei met een geile toon: “Je hebt geluk dat ik geen kokhalsreflex heb, klootzak”. “En jij bent een geil sletje, weet je dat?”, zei ik plagend terug. “Dat weet ik, ik ben een echte kehba”. “Wat is een ‘kehba’?”, vroeg ik. “Een hoer”, zei Khadija met een knipoog en ging vervolgens weer door met pijpen.

Omdat Khadija geen pijpervaring had, deed ze niet veel met haar tong en haar handen gebruikte ze ook nauwelijks, zoals pornosterren dat wel doen. Gelukkig maakte ze het wel wat goed door haar ongelofelijke deepthroat-talent, wat veel pornosterren niet echt hebben. Khadija deed het zo makkelijk en soepel zonder één keer te kokhalzen, het was echt indrukwekkend.

Al gauw voelde ik het opkomen, mijn orgasme was nabij en als ze zo doorging dan kon ik ieder moment spuiten. “Khadija, ik kan echt ieder moment klaarkomen”, zei ik als een waarschuwing, maar ze zei niets, ze bleef geconcentreerd door gaan. Ik kreeg het idee dat ze wou dat ik in haar mond klaarkwam. Maar het was al te laat, “Oh shit, Khadija, ik ga spuiten!”, riep ik. En op dat moment duwde ze haar hoofd helemaal naar beneden en begon ik diep in haar keelgat te spuiten. Mijn spieren begonnen onwillekeurig samen te trekken. Elke samentrekking gaf me een hemels genot. Er leek geen einde te komen aan mijn orgasme. En ik bleef maar spuiten, golf na golf, diep in haar keelgat. Zoveel heb ik nog nooit gespoten.

Na een tijdje hield mijn orgasme op, maar Khadija zat daar maar, kalm en doodstil met mijn uitgespoten pik in haar hoofd. Ik voelde mijn pik krimpen in haar keelgat en op dat moment begon ze traag haar hoofd omhoog te trekken. Mijn pik gleed uit haar mond en landde op mijn dij, bedekt in een dikke laag van slijm en sperma. Khadija keek mij aan met haar kin druipend van het slijm, “En? Wat vond je ervan schatje?”, zei ze. “Oh God, Khadija je bent een natuurtalent, dat de beste blowjob die ik ooit heb gekregen!” “Haha, dankje”. “Maar vertel me Khadija, je zei dat je geen kokhalsreflex hebt, maar hoe dan? Heb je geoefend of zo?”, vroeg ik. “Dat weet ik niet, ik heb het gewoon niet om de één of andere reden. Ik had het een tijdje geleden ontdekt toen ik met een paar van mijn vriendinnen aan het lunchen waren. Eén van hun had een banaan bij zich en ze vroeg wie het kon deepthroaten. Eén voor één probeerden we het uit, maar niemand kreeg het diep genoeg in zonder te kokhalzen. Uiteindelijk was het mijn beurt en ik was de enige die het moeiteloos helemaal binnen kreeg zonder één keer te kokhalzen. Die banaan was overigens even lang als jouw pik, volgens mij zelfs langer”. Haar verhaal deed mijn pik weer groeien, “Haha, ik zie dat je dat verhaal leuk vond”, zei Khadija toen ze mijn groeiende pik zag.

Khadija stond op en ging weer naast mij zitten, ik keek beneden naar de vloer en zag een plasje water op de plek waar ze net zat. Het Marokkaans teefje vond het dus mega geil om mij te pijpen. “Kees, uhm.. heb je een condoom?”, vroeg Khadija plotseling. “Waarom vraag je dat?”, zei ik een beetje plagend. “Haha, doe niet zo dom, Kees, waarom denk je zelf?” “Ik denk dat ik het wel weet”, zei ik met een knipoog. “Inderdaad. Maar heb je er één of niet?” “Uhm.. sorry, maar helaas heb ik geen condooms op dit moment. Maar kunnen we het niet zonder doen?” “Absoluut niet Kees, ik wil niet zwanger worden!”, zei ze een beetje boos. “Nee, maar ik heb het ook niet over je vagina, ik heb het over je anus”. “Je bedoelt.. anaal?” “Ja, je kunt onmogelijk zwanger worden als je anaal doet”. Khadija zuchtte, “Maar.. doet dat dan niet pijn?”, zei ze. “Nou, niet als je het rustig doet en met wat voorbereiding”. “Wat bedoel je met voorbereiding?” “Door bijvoorbeeld je anus een beetje te rekken met iets kleins, bijvoorbeeld je vingers”. Khadija dacht er even over na, “Vooruit dan maar”, zei ze uiteindelijk.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm