Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Ik schrok van zijn lul!
Categorie: monsterlul | zondag 16 oktober 2016

Ik vond het helemaal niet leuk dat ik met m'n ouders en zusje op vakantie moest. En dan nog wel naar het Sauerland! lk had met mijn vriendin Stella naar Spanje gewild, doch de abominabele cijfers op mijn eindrapport waren er de oorzaak van dat pa en ma een flinke stok voor onze plannen staken. In Spanje op mannenjacht, kun je je voorstellen wat dat was geworden? Al die vurige Spaanse boys ... Maar ik ging dus naar het Sauerland. En ik moest mijn studieboeken meenemen, zodat ik de hele vakantie mooi zou kunnen studeren! Wat een vooruitzicht! Het was mooi weer, niet te warm, maar net goed genoeg om in bikini in het gras achter ons gehuurde vakantiehuisje te gaan liggen. Inderdaad, met mijn boeken. In het huisje naast het onze verbleven ook Hollanders. Twee echtparen, waarvan ιιn met kinderen. De heren waren feitelijk te oud om interessant voor mij te zijn. Een achttienjarig meisje valt gewoonlijk niet op kerels van een jaar of veertig. De ene was een jaar of dertig, de tweede liep naar de veertig. M'n zusje vestigde er mijn aandacht op dat de heren nogal veel belangstelling voor mijn persoontje hadden. Niet zo vreemd, want ik heb een lekker lijf, al zeg ik het zelf. Een geil kontje, twee flinke borsten en stevige pootjes. Heel wat te genieten voor de mannen dus.

Geile afspraakjes

In het door pa en ma gekozen bungalowpark waren opmerkelijk weinig jonge mensen. M'n zusje noemde het dan ook het ouwe lullen rustoord. Het was zondagmiddag. Ik mocht met m'n boeken in de zon liggen terwijl mijn ouders met zuslief naar de Edersee waren.' Ik had geen zin en kreeg zomaar toestemming thuis te blijven. In m'n bikini lag ik te lezen, de studieboeken gesloten naast me. Op het balkon van de buren zat de oudste man. " Hallo," had hij geroepen toen ik ging liggen. Hij droeg niet meer dan een zwembroek. Geen adonis, maar hij had toch wel iets. En bij gebrek aan beter ... Ik verwierp het stoutmoedige plan dat in me opkwam onmiddellijk. Ik schrok van mijn perverse gedachten. Maar ... waren die wel zo vreemd voor een meisje van achttien? "Moet je vandaag niet studeren?" vroeg hij. Dat wist hij dus ook al. " Nee, ik heb vandaag vrij," riep ik terug. " Ben je alleen?" " Ja, de anderen zijn naar de Edersee." En ik tutoyeerde hem meteen maar: "En jij? Ook alleen?" " De hele dag. De rest Is naar Fort Fun." "Je hebt een mooi uitzicht op je balkonnetje," zei ik nogal dubbelzinnig. " En fun kun je hier ook wel hebben." " Uitzicht?" zei hij lachend." Die bergen in de verte? Stellen niets voor!

Maar sinds jullie gekomen zijn heb ik inderdaad een mooi uitzicht. Vorige week zat er een ouder stel in jullie huisje. Ik deed of ik weer ging lezen en zorgde er wel voor dat hij goed kon zien wat ik had. Ik voelde me een beetje opgewonden worden. Ik had nog nooit iets met een man gehad. Ja, een onschuldige flirt. Opgewonden zei ik toch? Nou, ik voelde me gewoon geil! Veertig jaar? Nou en, zo'n vent had ook een pik. En als hij naar mijn tietjes en billen keek werd hij misschien ook wel geil. O ja, want kerels van veertig hebben meestal liever een jong blaadje dan een ouwe geit! Ik maakte mijn borsten bloot en ging langzaam liggen. Hij keek ... Maar ik keek ook naar hem. Het duurde niet lang of hij haalde omzichtig zijn pik te voorschijn en begon hem te masseren. Oh jee, die ging zich afsjorren terwijl hij zich op mij opgeilde! Ik kon goed zien hoe hij het deed. Van louter opwinding werden mijn tepels hard.

Zijn pik was groot en stijf!

Ik kon de hele handel tussen de planken van het balkonhekje door zien. Steeds stroopte hij de voorhuid over de purperen kop van zijn neuker. Wat had die vent een machtige lul! Eerlijk gezegd moet ik zeggen dat ik nog niet veel erecties had gezien In mijn 18-jarige leventje. Ik kreeg het er warm van. En toen pas zag ik zijn volle zak en kreeg het nog heter. Die had me een paar eieren hangen! Aan zijn gezicht zag ik wel dat hij het lekker vond. Maar Ik geneerde me opeens. Ik als een lustobject, hij geilde op me en trok zijn lul leeg. Ik deed m'n tieten haastig terug In m'n bikini, stond op en liep het huisje binnen, waar ik hijgend en met woest bonkend hartje naar m'n spiegelbeeld keek. De opwinding deed m'n ogen glanzen. Ik had de sterke aandrang m'n broekje uit te trekken en op de rand van het bad te masturberen, zo heet was ik opeens. En was het dan zo erg dat hij zich op mijn lekkere lijf afsjorde?

Mijn sneetje voelde vochtig aan toen ik met een vinger voelde!

En toen flitste het door me heen: hij kan je beter masturberen! Terug naar het grasveld. Hij zat nog op het balkon, zwembroek aan. Hij las de krant, heel onschuldig ... Ik riep: "Hallo, buurman, trek in een biertje?" Nou, die keek me eventjes verward aan! Het was niet te hopen dat zijn mooie zak al leeg was ... " Nou, een biertje sla ik niet af," antwoordde hij. " Kom dan maar beneden, ik heb zelf ook dorst." " Wat heb je voor bier?" lnformeerde hij toen hij beneden was. " Krombacher en Veltins," zei ik. Ja, mijn vader is een kenner hoor. Hij had net twee kratjes gehaald. Ik keek naar de man met de veertigjarige piemel. Nou, zijn zwembroek was behoorlijk gevuld, ik kreeg het opnieuw warm terwijl ik naar de contouren van lul en ballen staarde. Wat een pik! Hoe vaak was die stijf opgerichte stand in een geilnatte kut gegleden? Ik rilde van opwinding. Ik wist precies wat ik met dat fijne apparaat wilde doen. Toen hij een fles en een glas voor zich had staan zei Ik: "Ging je lekker?" "Hoe bedoel je?" vroeg hij fronsend. "Je zat mooi aan je pik te frunniken." "Nou zeg, een beetje jeuk ... " Dat kwam er goed onschuldig en ontspannen uit. "Kwam je klaar?" " Eh ... nee." " Dat had ik wel eens willen zien." "Meen je dat?" Ik knikte.

"Lekker hoor, die grote pik van je. Wat een monster zeg!"

"Hoe oud ben je?" vroeg hij. Zijn ogen verbrandden mijn bikini haast op de plaats waar mijn kutheuveltje zichtbaar was."Als ik zeg dat ik vijftien ben, doe je dan niet wat je graag met me zou willen doen?" Hij schoot in de lach. "Je hebt me goed door, Marleen! Maar jij bent geen vijftien, eerder negentien." " Nee hoor, ik ben achttien." " Maagd?" " Toevallig wel. Dat wil zeggen, er is nog nooit een pik in m'n dingetje geweest. " Ik keek naar zijn zwembroek. " Hij staat nu al," zei ik uitdagend. " Zou ik 'm mogen zien? " Gretig knikte hij. "Ik zal m'n zwembroek uittrekken. Ojee, dat zo' n jong meisje mijn pik wil zien. " " Hoe oud ben jij? " " Achtendertig." " En geil op jonge meisjes? " " Je moest eens weten." Hij stond op en stapte struikelend uit zijn zwembroekje. Nou, daar stond me toch een joekel van een penis recht vooruit! Toch schrok ik nog toen ik het enorme ding van zo dichtbij zag. Hij was zeker twintig tot vierentwintig centimeter lang en groeide nog terwijl ik hem opgewonden bekeek.

"Wat een paal," zo liet ik me ontvallen..." Wil je soms met me neuken? Ik ben nog wel wat jong, maar alles zit d'r op en d'r an." Zwiep! zo deed zijn snikkel. Het vel schoof langzaam terug over de enorme eikel. Ik wilde het ding waanzinnig graag In m'n handen nemen en strelen tot het witte spul er uit kwam. De zak met ballen kneden en de blote eikel likken, dat was wat ik wilde. " Ik heb geen condooms," zei hij een beetje verlegen . " En? Neuken kunnen we zo ook wel, de pil dient de liefde. " Ik ging hem voor naar de slaapkamer, ontblootte snel mijn tweelingen, die prachtig stijf waren en deed ook m 'n broekje uit. "Oh , wat mooi! " riep hij. " Wat ben ik geil op je, Marleen." "Ga dan maar op het bed liggen, ik wil eerst met je lul spelen. " Maar voordat ik dat deed liet ik hem eerst mijn kutspleet goed zien. Hij was zo geil dat hij van top tot teen trilde. Wat was ik geil op zijn leuter ... Ik ging naast hem zitten en zei: " Rustig maar hoor, ik ben een beetje onhandig moet je maar rekenen. Als je maar niet spuit."

Voor het eerst in mijn leven liet ik een man zien wat ik had. En ik zag dat hij het prachtig vond, want zijn ogen puilden bijna uit hun kassen . Hij keek begerig naar mijn trots vooruitstaande tieten en ik staarde gebiologeerd naar zijn heftig schokkende genotspier. Ik was al goed vochtig, maar dat kon hij natuurlijk niet zien zo lang ik nog naast hem zat. " Wat een subliem, wat een magnifiek lichaam," zei hij op de toon van een kenner. " Perfect gevormde borsten, een tikje uitdagend. Heupen als, als ... onvoorstelbaar, zo mooi ben jij, Marleen. Een kont waar iedere man van droomt ... " Ik nam zijn donkere zak in een hand en rilde. Oh , wat een kloten voelde ik daar tussen mijn vingers! Ze waren haast te groot om in ιιn hand te houden. Ik kneedde ze en voelde mijn neuklust groeien en groeien, terwijl m'n kutje zich opende. De eerste kloten die ik betastte ... En dan meteen de kloten van een volwassen man, ik kwam wel aan m'n trekken! Een hele poos ging ik door met trekken en kenden van het prachtige speelgoed voor volwassen vrouwen, hetgeen me steeds handiger afging. Het was te zien (en te horen!) dat mijn vakantiebuurman mijn hand maar wat lekker vond. Zelf genoot ik zoals nooit tevoren, wat een fijn gevoel om zo'n knaap van een erectie in je hand te houden en ermee te spelen.

Van zijn grote kloten (sorry voor het banale woord) kreeg ik maar niet genoeg. Wat is een man toch mooi toegerust voor de liefde en wat een verschil is er tussen de ene en de andere pik. Je ziet ze klein, middel of reusachtig groot, dun, dikker of als volgepropte worden. Nee, er is wel degelijk verschil, zoals er ook verschil Is tussen tieten, billen en kutjes. Ik liet even los en keek buurman aan . " Is het lekker? " " Ugh, eh ... mja," zei hij schor. En wat keek hij me glazig aan. " Nog niet spuiten hoor," zei ik. " Dan trek ik nog even door. Omdat je het zo fijn vindt. Sjonge, wat een heerlijke geile treklul heb jij toch ." " Treklul? Neuklul," zei hij. " Ja, we gaan ook neuken," zei ik. "Als jouw vrouw vanavond een nummertje wil maken dan krijg jij je snikkel niet meer omhoog!" " Als ik dan aan jou denk krijg ik zo een stijve." Ik trok en masseerde pik en ballen stevig en keek hem heet aan. " Ben je zσ geil op me?" Hij knikte. "Meteen al toen ik je voor het eerst zag.

"Ik heb me al twee keer afgetrokken, terwijl ik naar jou keek!"

"Ik voel me werkelijk gestreeld, " zei ik, de eikel zachtjes tussen m'n vingertoppen rollend. "Dat zo'n knappe vent gek is op mij. Zσ gek dat hij zich moet afrukken. Nou zeg, dat moest je vrouw ook niet weten... Of die andere man. Wie is dat eigenlijk?" " M'n zwager. Hij zou je ook wel willen neuken. " " Zo? Geen kans. Ik neuk alleen met jou. Lekker toch? " Hij greep m'n tieten en zei vurig: " 0, Marleen, ga liggen, dan steek Ik m'n lul lekker diep in je kutje! " " Nee, nog niet, geile beer. " Ik liet zijn lul snel los en schoof m'n lippen o zo langzaam over de vuurrode eikel die nat was van de pikolie en zalig smaakte. Ahh, ik kwam spontaan klaar toen ik zijn vingers over m 'n kutje voelde wrijven. Klokken en grommend zoog ik de machtige lul af en hoopte dat het zaad in m'n mond zou sprietsen. Dat gebeurde niet en toen ik klaar was (hιιrlijk!) liet ik zijn pik los, ging liggen, m'n hete kont naar hem toegekeerd, maakte m'n kutje open en zei: " Kom erin, neuk je grote lul in m'n kut. Zie je het gaatje? 0, neuk me toch, ik wil meteen weer klaarkomen! " " Ben je dan al eerder klaargekomen?" "Ja, toen ik je zalige neuktoeter pijpte. Ik wil nog minstens twee keer een orgasme krijgen." "Toe maar. Als de kat van huis is ..." Ik tjupte met een vinger in m'n sappig kut, heter dan geil. "Heb ik geen lekker fris neukertje?" Whams! Tsjap!

Hij ramde zijn grote paal trefzeker tussen m'n schaamlipjes, zo m'n ongenaaide kutje in!

En dat was me toch een unieke ervaring! Een gevoel! Het leek wel of hij zijn gebalde vuist met een stuk van zijn arm in mijn vagina dreef. Eigenlijk was zijn lul te fors voor mijn spleetkutje en even was ik bang dat hij me zou beschadigen, maar daar dacht ik niet meer aan toen hij zijn lullenpik zachtjes, teder haast, In me bewoog. Ik werd geneukt! ' Wat lekker doe je dat," zei ik. "Oh , die grote lul van je, wat heb jij een grote lul! " " Ik druk ' m er nu tot aan m'n zak in, schatje," zei hij. "Ahh , wat ben jij een lekker geil schatje. En je kutje is zo fijn strak, zo sappig, soppig, warm ... Oh! Ik kom, Ik spuit! Aaach, wat zalig, wat een lekker neukertje! " Het sap spoot m 'n schede in. Bruisend, kolkend schoot het uit volle geile kracht tegen en in m'n baarmoedertje. Kermend neukte hij me met lange halen van zijn hengstenlul. Zo ging dat dus, zo kwam een man klaar! Van de weeromstuit kreeg ik mijn tweede orgasme en dat was nog fijner dan het eerste. Ik snakte naar adem, m'n kutje trok strak rond de ejaculerende leuter en ik schoot de zevende hemel van het genot in. Ojee, zou ik voortaan nog wel zonder pik kunnen leven? " Tsjj, tsja, hoeach, hoech! " Wat ging die neukvent in me tekeer!

Zijn kloten kletsten tegen m'n billen en zijn grote lul bleef maar zaad In me pompen. 0 , m'n arme kutje! maar lekker dat het was ... Ik wilde zijn grote pik in me houden en blijven neuken. Maar zijn zaadkanon, hoe groot en stijf ook, werd nu na het sperma lozen snel weer slap en floepte uit mijn volgespoten vagina. Ik was geen maagd meer, Ik had geneukt! En hoe! Mijn minnaar zoende m'n kontje en ik streelde zijn besmeurde snikkel. " Marleen, Ik zou best willen ... " " Als jij wilt mag je," zei ik roekeloos. " Alles mag je met die grote spuitlul van je, zelfs in m'n kontje." "Dat meen je niet!" "Ja hoor. Ik heb wel verhalen over anale seks gelezen. En foto 's ervan gezien ook. Jij denkt zeker dat een meisje van achttien achterlijk is!" "Nee hoor, achterlijk ben je zeker niet," zei hij." Ik mag dus in je mooie meisjeskontje? " "Ja, maar dan moet je lul wel eventjes stijf worden. Zou dat nog lukken?" Hij kneedde mijn billen en keek naar de beurs geneukte kutspleet, waar nu zijn dikke, stijfselachtige sperma uit liep en tussen m'n billen verdween. "Ik ben ontzettend heet op jonge meisjes, " zei hij hijgend. "Maar je kunt ze nooit jonger dan een jaar of twintig krijgen, dat is doodzonde." "Maar nu heb je mij toch? Voel je je toch niet trots dat je de eerste man bent die me heeft genaaid?" "Dat ben ik zeker," zei hij en legde zijn pik tegen mijn tere neukertje." Nou en of ik daar trots op ben, Marleen.

Kijk eens, mijn pik begint alweer stijf te worden ." "Fijn, " zei ik. " Dan help ik een handje!"

Ik ging op zijn buik zitten en wreef de pik langs m'n natte passievrucht, drukte de eikel tussen de schaamlelletjes en kneedde de balzak behoedzaam. Oh, wat werd hij daar geil van! En zijn pik werd groot en stijf. Toen hij goed rechtop stond ging ik op m'n knieλn liggen en zei: " Daar heb je de hele snoepwinkel, tast toe. " Hij zoende mijn billen vurig en likte m'n anusje kreunend en steunend. Die vent was wel smoorgeil op me! " Marleen, wat mooi," zei hij zacht. " Wat een snoeperig reetje heb jij, schatje. Ik heb nog nooit anaal geneukt, maar ik weet wel dat m'n lul zo niet in je kontje kan. Heb je olie in huis?" " Wel boter, " zei ik lachend. " Wil je boter op m'n sterretje smeren? " " Ja, en ook op m ' n pik. " Het ging aanvankelijk moeilijk, maar door de warmte van zijn lul en mijn kontje smolt de boter snel. Klaar met insmeren schoof hij zijn pik in mijn bibsje en dat was me een apart gevoel! Wel opwindend, maar niet zo lekker als in mijn poesje.

"Na vanmiddag ben ik wel goed ingereden," zei ik lachend. " Of beter gezegd: Ingenaaid! " Zalig! Zijn pik wroette In mijn poepdoosje en zijn handen dwaalden over m'n lichaam. Wat wist zo ' n getrouwde man alle erogene plekjes te vinden! Toen hij mijn klitje masturbeerde had ik het niet meer. Ik kreeg me toch een gloeiend orgasme, dat maar heel langzaam wegebde uit m'n onderlichaam, dat overal jeukte en tintelde. Mijn enthousiast naaiende buurman pompte en pompte, maar alles wat er in mijn kontje kwam was lucht. Toen ik dan eindelijk klaar was haalde hij zijn lul uit mijn drassig zuigende reetje en zei: "Nu even in je mooie, geile kutje, Marleen. Oh, meid, ik heb nog nooit zo lekker geneukt." "Meen je dat?" Hij zoende mijn nog harde tepeltjes ιιn voor ιιn en zei vurig: "Jahhh!!!" Dan mag je doorgaan, geile neukbeer. Ik wil het nog wel een keer.voelen. Neuken is veel fijner dan masturberen." Hij neukte me nu in alle houdingen, afwisselend zijn fijne grote pik in mijn kutje en aarsje borend. Ik vond alles even lekker en de manier waarop hij mijn tieten, billen en klitje masseerde en streelde maakte me zo heet dat ik na een minuut of tien een scheurend orgasme kreeg.

Maar tot mijn grote teleurstelling spoot er nog steeds niets uit de machtige paal die me zo lekker klaarneukte. Ik bestierf het bijna en lag te kronkelen als een paling op het droge terwijl de enorme lul van tsjoemp-tsjamp ging in m'n krampende kutje. Ohh, wat een geweldige beurt kreeg ik van die getrouwde vent! En hij ging maar stug door met neuken, kreeg hij dan nooit een orgasme? Toen ik tot rust was gekomen nam hij me in alle standen. Rustig neukend streelde hij me overal en hij hield maar niet op de loftrompet te steken over de kwaliteiten van mijn lichaam. Toen hij eindelijk uit mijn beurs genaaide vagina ging zei hij hijgend: " Zo, nu mag jij zeggen hoe het verder moet, Marleen." Dat wist ik precies! Ik nam zijn grote lul in mijn hand en trok hem allergeilst af. Dat grote ding, zo stijf en toch zacht tussen , mijn vingers heen en weer glijdend, het velletje soepel op en neer schuivend over de dikke, purperen eikelkop, maakte me opnieuw geil.

Neuken dus? Nee, ik wilde zien hoe dit monster klaarkwam!

Ik wilde hem voelen schokken als het witte sperma krachtig naar buiten spoot. Ik wilde zien wat ik in mijn verhitte meisjesfantasie al zo dikwijls had gezien: een ejaculerende penis. "Oh, laat het komen," zei ik schor. " Laat je pik nou spuiten, kom klaar." "Je mond," kreunde mijn geile buurman. Geconcentreerd, van iedere lik genietend, liet ik zijn pik tussen mijn lipjes heen en weer glijden likte de gladde kop en proefde van de wellusthoning die uit het spuitgaatje opwelde en als de heerlijkste nectar smaakte. Ik had niet verwacht dat het zo lang zou duren om een man aan het sprietsen te brengen, maar ik vond het zo fijn om met zijn lul te spelen dat het nog wel uren mocht duren! Joop, want zo heette buurman, brieste als een hengst die op de merrie zit, schokte wild met zijn onderlichaam en riep gesmoord: "Ja, Oh ja, het komt al! " De aankondiging was wat mij betrof totaal overbodig want ik voelde hoe een enorme spiertrekking de lul in m'n mond heftig deed schokken en hij werd ontzettend hard tussen m'n strelende lippen.

Snel liet ik hem uit mijn mond en bewoog het pikvelletje zachtjes op en neer met m'n vingertoppen. Nog een keer voelde ik het grote ding uitzetten en krimpen, toen kwam het. Om alle zaadsmurrie niet in m 'n mond te krijgen liet ik de pik snel los. Net op tijd, want floetsj... daar spoot me toch een dikke witte fluim uit de eikel! Buurman kraalde het uit en ik hoefde helemaal niets meer te doen, de zaadstroom die de zalige lul uitbraakte was niet meer te stoppen. Ik hield de ejaculerende leuter stevig tussen mijn vingers en bewoog het vel zo 'n beetje heen en weer achter de eikelrand. "Ahh, wat geil, wat lekker!" riep buurman Joop en toen ik hitsig in zijn dikke ballen kneep floetste een zalige zaadfluim recht in m'n gezicht. Ik trok door tot de laatste druppel moeizaam uit de eikel opwelde en de eerste symptomen van algehele verslapping zich aankondigden, gaf nog een lik en zei: " Dat was een machtig mooi gezicht. Jammer, dat je klaar bent!" Hij zuchtte diep en pakte m'n tieten nog een keer. " Lekker geil ding, we kunnen over een paar dagen nog wel een keer. " "Over een paar dagen?! Oh nee, morgen! Ik zal wel zorgen dat dit een geslaagde vakantie wordt. Ook voor jou, Joop!"

Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm